עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש שקניתי לפני כחודש (תראו במפרט במחשב החדש). בזמן האחרון הוא משמיע זמזום כאשר מבצעים גלילה בעכבר, לוחצים לחיצה ממושכת על כפתור בעכבר (כמו בגרירת חלון) או לוחצים על כל מקש במקלדת וזה ממש מעצבן! לקחתי את המחשב למעבדה של החנות בה קניתי אותו ובדקו אותו ואמרו שאין שום בעיה... עובדה שהכל עובד! נכון הכל עובד אבל יש את הזמזום, שלא ניתן לשמוע אותו במעבדה, בגלל שהמקום די רועש (או יותר נכון ממש רועש), אבל אצלי בבית שיש שקט זה ממש משגע אותי (גם מוזיקה ברקע לא מצליחה לכסות על הרעש). חשבתי בהתחלה שזה אולי מאוורר שמזמזם, אבל לאחר שניתקתי כל מאוורר אפשרי (חוץ מזה של המעבד) גיליתי שזה אף אחד מהמאווררים (למרות שלא ניתקתי את המאוורר של המעבד, הרעש לא נשמע כמגיע מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי, אני שומע את ההרד דיסק שלי מתכבה ונדלק ואז כל המערכת קופאת, ואני חייב ללחוץ על כפתור ה RESET. לא שזה מפריע לי אבל כש WINDOWS חוזר הוא חוזר להגדרות המקור שלו עם כל התוכנות מותקנות אבל שום הגדרה לא נשמרת. והוא מציג שגיעה שהוא לא יכול לחזור להגדרות ה USER ולכן הוא חוזר להגדרות המקור, שזה גם פוגע בביצועים של ה WINDOWS ולכן נשאר רק פרמוט. יש לכם פתרון לבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by elior021,

ערב טוב אשמח לקבל חוות דעת לפני החלפת לוח אם תקלה - המחשב לא נדלק פעולות לאיתור התקלה 1. בדיקה של הספק כוח והחלפה לספק כוח חדש 2. ניתקתי את כל הכבלים + כרטיסים מהלוח אם השארתי רק את הספק כוח מחובר אליו וניסיתי להדליק את המחשב ללא הצלחה 3. על מנת להחריג בעיה בכפתור ההפעלה או בכבילה ניסיתי להדליק את המחשב דרך הלוח אבל גם אז המחשב לא נדלק 4. חשוב לציין שהלוח מקבל חשמל מהספק כוח אפשר לראות את זה לפי המנורות שדלוקות על הלקוח אם כשהספק כוח מחובר כרגע החשד העיקרי שלי הוא הלוח אם דגם לוח האם - ASUS P7P55D PRO

4. יש לי מחשב דואל קור e4400 2 גיגה זיכרון התקנתי עליו ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט פירמטתי אותו הכל ריק אין בו כלום!!! המחשב מקבל מתח לפי מה שאני מבין הספק בסדר.. עכשיו זה מה שקורה: לפעמים אני מדליק את המחשב הוא נדלק ואחרי 2 שניות נכבה וככה 100 פעם והוא לא מפסיק לפעמים אני מדליק את המחשב והוא עובד חלק בלי להתכבות, ניסתי להשאיר אותו לילה שלם דולק והא לא נכבה הכל עובד מבחינת מאווררים הכל עובד אין מאוורר שלא עובד יש בוא 4 מאוררים כולל הספק ניסתי לבדוק חיבורים רופפים לא מצאתי משו ניסיתי לבדוק אולי הלחצן של הריסט או של הכיבוי נתפס אך לא מצאתי משו עריכה: הנה תמונה של הטמפ' '>http://jpg.co.il/view/50794faab1e38.jpg/"] מה יכול להיות???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן המחשב אצלי כחצי שנה, משום מה מהיום שאני מתחיל לשחק המחשב מצפצף לאחר כמה דק' כנראה שמגיע לטמפ כלשהי, אבל היא לא קריטית כרטיס המסך 67 מעלות במאמץ, ואין שום התראה על בעיית חום כלשהי, אני לא יודע מה לעשות משום מה שזה הופיע דווקא עכשיו. הצפצוף משגע - ממש BEEP BEEP שחוזר על עצמו כל שניה במקטעים של 2. כמו שעון יד מעורר. המחשב עם תצורת SLI ומעבד M4200 אין על זה כמעט כלום בגוגל, אבל ממה שראיתי נאמר לבדוק משהו בהגדרות של INTEL HD - הבעיה שכשאני מנסה להפעיל את זה דרך הקיצור - הוינדוס לא מוצא את זה כאילו זה לא מותקן. מבקש את עזרתכם, תודה עריכה - עכשיו מצאתי שאחד ה GPU מגיע ל 80 מעלות ואז הוא מתחיל לצפצף - האם 80 מעלות זה טמפ לא תקינה לכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by jcdenton1,

לפני חודש בערך ההארדיסק שלי התחיל להשמיע רעשים כאלה מוזרים ותקע לי כל הזמן את המחשב ואמר לי שיש לו בעיה לקרוא מההארדיסק. חשבתי שזה ה-IDE שחתכתי קצת עקום אבל אח"כ הבנתי שזה לא ה-IDE ועכשיו המחשב שלי לא עולה ומפיק רעשים מוזרים כאלה. בהתחלה הווינדוס לא עולה וכותב לי DISK BOOT FAILURE. הביוס מזהה את ההארדיסק. האם זה אומר שהוא מת ואני צריך לקנות חדש?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dubek,

שלום היום אחרי הפסקת חשמל ניסיתי להדליק את המחשב ועל אף שהוא מקבל חשמל וחלק מהרכיבים בו פועלים לא נשלח אות למסך להידלק. איך אני יכול לברר מה הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני צריך לקבוע רווח של שורה וחצי באופיס איך אני עושה זאת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, מדובר במחשב נייח. זו פעם ראשונה ובודדה,שהפוסט והחלונות לא עולים/פועלים,ופשוט היה מסך שחור.כדי שיעלו הצטרכתי ללחוץ על ריסט. ד"א:היה ציפצוף,שאם אינני טועה - אומר,שהמצב תקין...?! מה זה אומר? האם זו בעיה בכלל?,מה עליי להסיק מכך? ו/או,שפשוט לא קרה דבר - ועליי לעקוב,שתופעה זו לא תחזור על עצמה? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by נתנאל אשטמקר,

קניתי חלקים למחשב חדש חוץ מ כונן ssd דיסק קשיח עכשיו את הכונן ה ssd ודיסק קשיח יש לי מהמחשב הישן ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש מערכת ההפעלה הווינדוס 10 נמצאת ב ssd השאלה שלי אם זה אפשרי להעביר את הכונן ssd עם מערכת ההפעלה ווינדוס 10 למחשב החדש וכך לא אצטרך לקנות מערכת הפעלה חדשה ואם זה אפשרי אשמח להסבר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קניתי עם המחשב החדש שבחתימה הארד דיסק של מקסטור 160 גיגה..אבל למרות זאת אני רואה רק 130 מתוכו אמרו לי בKSP להתקין SP אבל לא עזר.... מה עושים?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 3emi,

מה אני עושה עם זה? קיבלתי מסך כחול שהיה רשום BAD HEADER POOL אחרי זה הרצתי בדיקה של וינדוס לזכרונות שהוא מאתחל את המערכת ומבצע לפני עליה של וינדוס אחרי זה קיבלתי את המסך הזה בוינודס מדובר בזכרונות איכותיים http://ksp.co.il/?uin=19422 Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1866MHz מה זה אומר בדיוק למה התחילה בעיה פתאום והמחשב בכללי עובד מעולה הוא רץ כבר כמה חודשים וקיבלתי מסך כחול כזה ללא סיבה רק איזה פעם פעמיים יש לי אוברקלוק קל ל 4000 ובזכרונות לא נגעתי בכלל האם כדאי להמשיך לעבוד ככה האם המצב יכול להתדרדר זתומרת הבעיה תתרחב? בכל מקרה הזכרונות האלו יש להם אחריות לכל החיים או לגשת ל KSP ולהביא את הזכרונות רק איך אני יתפקד עם המחשב עד שאני יקבל זכרונות חדשים לא ברור לי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום! יש לי בכיתה איזה ילד אחד שכל הזמן פורץ לי לג'ימייל , בלי סיבה, פשוט ילד משועמם... נמאס לי כבר, הוא משיג משם את הססמאות של כל הדברים שלי! כולל סטים, מסנג'ר אייסיקיו וכל הפורומים... הנה פעם אחת הוא פרץ לי לפה והתחיל לקלל מישהו... יש דרך למנוע את הפריצה? אני יודע שהוא עושה את זה בלי קשר למחשב שלי, ז"א הוא לא פורץ לי למחשב, אלא דרך האינטרנט לג'ימייל.... זה ממש מעצבן, הוא גם התחיל לשנות לי ססמאות! בבקשה תעזרו לי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? לפרק אותו מכות זו האופצייה האחרונה שלי, רק אם לא נשאר מה לעשות אני אשתמש בה... מה שממש לא בעיה כי הוא ממש קטן וחלש...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ??? קניתי מחשב חדש כרטיס מסך 3850 ומערכת הפעלה ויסטה 32 BIT לצערי כמעט בכל יום שהמחשב פועל מופיעה לי הודעה "מנהל התצוגה ATIKMDAG הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה" במיקרים מסוימים המחשב כבה לאחר קבלת ההודעה ונדלק שוב או שתצוגת המסך קופאת . בבקשה תסבירו לי מה הבעיה והיכן ומה אני יכול לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. תחילה אציג את מצב הדיסק לפני הבעיה: D (XP old) -> C (files) -> G (empty) -> F (XP new) אחרי הבעיה הדיסק היה כך: E (error) -> G (XP new) -> F (XP old) לפני כחודשיים יצרתי בעזרת תוכנת פרטישן מג'יק (PM) את מחיצה F, על חשבון C, כדי להתקין בה וינדוס נוסף, כי זו שהשתמשתי בה ב-D לא עבדה טוב (שתיהן XP). אז התקנתי XP נוספת על מחיצה של 1.5 גיגה בערך. בגלל שהגודל לא הספיק לי הוספתי מהמקום של C עוד מחיצה G כדי לאחד את F עם G. כשניסיתי לאחד אותם (באמצעות PM) כל הזמן היה כתוב ש-G הוא BAD ולכן המחיצות לא אוחדו. אח"כ נכנסתי לתוכנה PM מתוך 2 הדיסקטים (כלומר, בלי שהוינדווס עולה) ושם הגדרתי את מחיצה C (אם אני זוכר נכון, אבל אולי אולי זה היה D) שהיא לא תהיה אקטיב, וכך נראה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dannygnh,

המחשב מסוג פנטיום 4 1.7 gh 256 mb בקר ide 2 לא תקין . בקר ide 1 תקין כיוון שהוא קורא ופותח את המחשב . הבעיה היא, כאשר מחברים לו על הכבל את הכונן הסידי רום , אז חוא מזהה אותו אבל כשלוחצים עליו כדי להציג את התוכן ,הוא כותב שהכונן לא מוכן. נ.ב הכונן תקין וגם הכבל.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. ברשותי מחשב בין כמה חודשים עם לוח של חברת msi -865pe משולב עם כרטיס קול realtek 5.1 OB לפני כשבוע וחצי שמתי לראשונה כי חיבורי הקול בפאנל הקידמי של המארז אינם מגיבים.... מאחר שזכרתי שכאשר התקנתי את כונן DVD שרכשתי בנפרד היו כמה חוטים לא מחוברים שיוצאים מהפאנל החלטתי לבדוק ואכן החיבורים היו מנותקים. ניסיתי לפי מיטב הבנתי לחברם ללוח האם לפי ההוראות בחוברת לוח האם (אגב לא היו שם אזהרות מיוחדות) אך כאשר הדלקתי את המחשב משהו נשרף (הרגשה מאוד לא נעימה...). לצערי גיליתי כי כרטיס הקול המובנה חדל לתפקד למרות שהמערכת מזהה אותו. הלכתי לחברה בה רכשתי את המחשב אך הם טענו כי אין מה לעשות והאחריות אינה תקיפה (ואף האחריות על הלוח בוטלה עקב כך) ושהחברה לא מתקנת נזקים כאלה והמליצו לי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז ככה, יש לי לפטופ של ASUS, מודל K55. משום מה ה CD לא עובד אז אין לי אפשרות להתקין משם. שמתי על DOK מערכת נקייה של WIN7, הוא USB3. הוא מעלה את ההתקנה ב BOOT אבל ברגע שאני נכנס להתקנה עצמה הוא לא מזהה התקנה/כונן או לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלי. חיפשתי באינטרנט לגבי הבעיה הזו (חלק אומרים שזו בעיה בגלל ה USB3). ניסיתי איזה פיתרון שהוצע שאנשים אמרו שעזר להם ולצערי זה מחק הכל כולל נראה לי גם את הפרטישן. מה אני עושה עכשיו ? אני תקוע... אני צריך למצוא DOK שהוא לא USB3 כדי שזה יעבוד ? (ניסיתי גם לחבר אותו ליציאה של ה USB2) תודה רבה לעוזרים נ.ב : אי אפשר לערוך כותרת, יש לי טעות שם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חברים, קניתי מחשב חדש זה המפרט מעבדי ‏AMD Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים Thermaltake V5 Black Edition Mid Tower Case VL70001W2Z (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 450W Active PFC 12cm Fan יש לי בעיה,כשאני משנה בב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nitz23,

שלום וברכה , רכשתי מחשב עם שני כוננים SSD נפרדים ( פיזית ) ובמחשב רק האחד שעליו מותקן הווינדוס פעיל , איך אני גורם לכך שאוכל להשתמש גם בשני לאחסון וגיבוי ואראה אותו ב"מחשב שלי" תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Serjuy,

שלום. כל פעם כשאני מדליק את המחשב הFPS של המחשב לא עולה מעל 10, לא משנה איפה אני אבדוק את זה, במשחקים, בBenchmark וכו' בכולם נותן לי FPS נמוך והכל בקושי זז. אבל ברגע שאני עושה Restart למחשב, הבעיה נפטרת והFPS נהיה גבוהה והכל עובד חלק. חשבתי שיש בעיה עם מערכת הפעלה ועשיתי פירמוט למחשב, אבל הבעיה לא נפטרה, בכל זאת כל פעם שאני מדליק את המחשב, אני חייב לעשות ריסטרט כל פעם לפני שאוכל באמת להשתמש בו. מפרט: כרטיס מסך - MSI AMD Radeon R9 280x 3GB Gaming Edition CPU - Intel i7 - 4790K לוח אם - Gigabyte Z97X Gaming 5 ראם- (16GB HyperX Beast (2x8 ספק כוח - FSP Hexa Edition 700W כונן קשיח - Corsair Force GS CSSD-F128GBGS-BK 128GB SSD Sata III MLC Retail כונן קשיח Western Digital Cavi…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המחשב שלי היה לפני יום בתיקון. בקיצור גם התקינו לי XP. בהתחלה התצוגה היתה בסדר עד שהתקנתי דרייברים של nvidia . מאז התחילו להופיע לי הפרעות (קווים כאלה בתצוגה - מדי פעם) בתצוגה. ההפרעות האלה קורות בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים לכן אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. החלפתי כבר איזה עשר גירסאות שונות של הדרייברים של nvidia וגם החזרתי לדרייברים שה - XP התקין ושום דבר לא ממש עוזר. לפעמים אין את ההפרעות האלה - כמו עכשיו בערך ולפעמים זה מתגבר ("הקווים" יותר עבים ובאים בתכיפות גבוהה יותר). אין לי ממש מושג מה יכולה להיות הבעיה. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? יכול להיות שזאת בעיה בווינדווס והתקנה מחדש תתקן את התקלה? תגידו לי מה היא לדעתכם התקלה ומה אני יכול לנסות (חוץ ממה שניסיתי) כדי …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מאז שהתקנתי עוד 4GB ראם בנוסף למה שהיה לי המעבד התחיל לזחול... אבל ממש בצורה מזעזעת.. גלישה באינטרנט לוקחת את שתי הליבות למקסימום... עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה ועדיין זה לא עזר... המחשב זוחל... חשוב לציין שניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס לפני ששמתי את הראם הנוסף (את כולו) הראם שהיה לי זה 667MHZ בשני מודולים של 512 כל אחד והוספתי עוד שני מודולים של 2GB במהירות של 800MHZ כמובן שכולם עובדים ב667MHZ בדואל מוד... אני משתגע.. המחשב אמור לעבוד טוב... החלפתי מווינדוס 64X XP לVISTA 64X אני אשמח לעזרה... אני מאבד את העשתונות... תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם כל פעם שאני מפרסם פוסט לדף שלי בפייסבוק הוא לא נותן לי להחליף את כותב הפוסט ממני לדף עצמו כמו שהיה קודם, בנוסף הוא לא מפרסם את הפוסט. מישהו מכיר?פתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קצת הקדמה קודם: הכל קרה כשהחלפתי כ.מסך ל R9 290, ובאותו זמן חיברתי גם ספק כוח ישן וככל הנראה לא תקין, כי ברגע שהפעלתי את המחשב הוא נתקע ישר כשהגיע לווינדוס. לאחר מכן קניתי ספק חדש והכל היה נראה תקין.. אבל ברגע שלא נוגעים במחשב כמה שעות (לא בזמנים קבועים) הוא לא מגיב, המסך לא מתעורר (אין מצב שינה או משהו) בעצם המחשב קופא, אני רואה שהאורות במקלדת לא נדלקים, למשל בלחיצה על Caps Lock. ניסיתי להסיר דרייברים ישנין וחדשים עם DDU, לא עזר. *תוך כדי עבודה זה לא קורה... בכל מקרה, אתמול קניתי מעבד, לוח וזיכרון חדשים. בעצם רק 3 דברים יש מהמחשב הקודם: SSD, כ.מסך וספק כח (וכמובן שהתקנתי את המערכת הפעלה מחדש) היום, לאחר מספר שעות שלא הייתי בבית, חזרתי ושוב זה קרה.. איך לדעתכם לאבחן את ה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים