תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לבצע את התיקון הזה: http://support.microsoft.co.il/repair-installation-on-windows-7/ יש לי וינדוס SP 1. השאלה שלי האם אני צריך אותה גרסת מוצר על מנת שתיקון יצליח? זאת אומרת יש לי נניח גרסה מוצא 6.129.25 אז אני צריך אותה הגרסה? או שאני יכול להתקין אניח גרסת מוצר 6.130.25? או שזה לא חשוב הגרסת המוצר רק ה SP1 אלא וגרסת אולטימט? והאם זה בסדר שצרב את הוינדוס על 8X?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד intel e8400 3ghz. המעבד נקנה לפני שנים ועכשיו הלוח אם לא עובד יותר.. איפה אני משיג לוח אם מתאים? זה סוקט 775.. השאלה השנייה היא איך עד היום הזיכרון של המעבד לא גדל בהרבה..אבל הסוקט השתנה...מה בעצם ההבדל בין המעבד שלי למעבד חדש? האם שווה להחליפו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם : asus p5lde2 se מעבד intel dual core 2.3 1.8Mhz כרטיס גרפי Geforce 7200 מקלדת מייקרופסט ps/2 מולטימדיה עכבר אופטי teac ps/2 תיאור מפורט של התקלה\תופעה. שלום, רכשתי מחשב חדש, ושמתי לב לתופעה הזו : בכיבוי של המחשב-shut down וגם במצב המתנה, נורית ה F-LOCK במקלדת, וגם הנורית בעכבר האופטי נשארות דלוקות. אני מתאר לעצמי שזה קשור לשימור מתח מסויים מלוח האם, על מנת שיהיה אפשר להדליק את המחשב מאביזרים פריפראליים, אופציה זו כבר הייתה קיימת לרשותי גם במחשב הישן, אך שם לא נשארו נורות דלוקות, כשהמחשב כבה - הנוריות כבו. חיטטתי הלוך ושוב בbios נתקתי את החשמל מהספק ועם החיבור מחדש מייד גם נדלקות הנורות. נתקתי גם את ה 24 פין מהלוח וחיברתי, עם החיבור מחדש, מייד נדלקות הנורות. אם יש…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש שקניתי לפני כחודש (תראו במפרט במחשב החדש). בזמן האחרון הוא משמיע זמזום כאשר מבצעים גלילה בעכבר, לוחצים לחיצה ממושכת על כפתור בעכבר (כמו בגרירת חלון) או לוחצים על כל מקש במקלדת וזה ממש מעצבן! לקחתי את המחשב למעבדה של החנות בה קניתי אותו ובדקו אותו ואמרו שאין שום בעיה... עובדה שהכל עובד! נכון הכל עובד אבל יש את הזמזום, שלא ניתן לשמוע אותו במעבדה, בגלל שהמקום די רועש (או יותר נכון ממש רועש), אבל אצלי בבית שיש שקט זה ממש משגע אותי (גם מוזיקה ברקע לא מצליחה לכסות על הרעש). חשבתי בהתחלה שזה אולי מאוורר שמזמזם, אבל לאחר שניתקתי כל מאוורר אפשרי (חוץ מזה של המעבד) גיליתי שזה אף אחד מהמאווררים (למרות שלא ניתקתי את המאוורר של המעבד, הרעש לא נשמע כמגיע מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עושה פקודת הפירמוט והאם חובה לבצע אותה על דיסקט שפעל קודם לכן במחשב מקינטוש ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שבועיים בערך המחשב של אמא שלי רץ מאוד איטי אז אמרתי שאוסיף לו זיכרון. היה 256Mb של זיכרון אז הוספתי עוד 256, העניין הוא שהוספתי סתם זיכרון ממחשב אחר וזה גרם לכך שנשרף המחשב. עכשיו אחי סידר את המחשב שם מחדש והכל עובד סבבה אבל גם כן מאוד איטי, אני רוצה להוסיף זיכרון ממחשב אחר. מהם התנאים להוספת זיכרון? כלומר, האם הם חייבים לשדר על אותו תדר (800MHz) למשל וכו'. איך אני יודע מה התדר של כל כרטיס? מה חשוב לפני שאני מוסיף זיכרון? איך אני יודע אם הוא מתאים ללוח אם? אנא ספקו לי את כל הפרטים כדי שאוכל להוסיף זיכרון ולא אשרוף את המחשב שוב חחח תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עבד רגיל .. לא נכנס לי לפייסבוק אז אמרתי יאלה נפעיל מחדש ואז הוא פשוט נתקע במסך הזה של הלוח אם ולא ממשיך האלה בהרצה יש לי וינדוס 7 פתחתי תמחשב ואין בעיה של זליגות ונזילות .מה אפשר לעשות ? אפילו להיכנס לsafe mode אי אפשר לתוך הביוס גם אי אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הסיפור המפורט של התקלה: יש לי מעבד Athlon XP 2600+ שהמהירות הרגילו שלו היא באיזור 2.0GHz ( ככה המחשב עבד יותר מ4 שנים ). לפני חודש רציתי להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (שמסתבר שלא תמך בsata 1), אבל תוך כדאי נסיונות להתקין אותו, עשיתי עדכון של bios וגם שיניתי מס' הגדרות של bios וכו'. בסוף החלפתי להרדיסק אחר שכן עבד. אחר כך ראיתי שהמחשב עובד בהגדרות default של bios 1.1GHz . ניסיתי לשנות הגדרות ובסוף הגעתי למצב שהמחשב בכלל לא עולה. לקחתי אותו למעבדת אייבורי שם עשו איפוס של Bios (לא הכרתי את זה בעצמי לפני זה), הטכנאי ניסה לעלות את המהירות של СPU וגם לא הצליח והציע לי להחליף את הספק כוח במחשב, בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל גם זה לא עזר... כרגע המהירות המקסימלית שהצלחתי להגיע…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בזמן שהכרטיס מסך מחובר למסך דרך כניסה DP. מה שקורה בפועל, שהמסך מאבד אות כל כמה שניות (מסך שחור לרגע). לאומת זאת, שאני מחבר את הכרטיס דרך חיבור HDMI, אין את הבעיה הזאת. אני משתמש בדרייבר האחרון 15.7 (מפרט בחתימה). ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר והבעיה נעלמת, אבל אין לי את כל הפיצ'רים שיש לי בזמן שאני מעדכן לדרייבר האחרון. שאני אומר פיצ'רים, אני מתכוון שב-catalyst control center אין כמעט כלום, ממש שום אופצייה...כמו שליטה במאווררים או בחירת VSR, בעצם ממש שום אופצייה לא קיימת! כמו כן בזמן שיש דרייבר ישן יותר, אפילו בMSI-AB אין שום אופצייה זמינה (מהירות שעון, זיכרון, מאווררים, או כל דבר אחר). תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 המחשב לעתים עולה כרגיל , לעתים עולה מסך HP ואז המסך נהיה שחור וסימון של קו מהבהב מצד שמאל , אני צריך לכבות והדליק אותו מחדש לפעמים מספר פעמים עד שעולה כרגיל , שאלתי למה ומה עושים ? זאת בעיית תוכנה או חומרה? תודה לעונים,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שלושה שבועות קניתי מחדש חדש(מפרט בצד), ועוד על ההתחלה המחשב התחיל לקפוא מדי פעם , אבל לא בתדירות גבוהה יחסית הכוונה לקפיאה : אם שומעים מוזיקה, השיר נתקע, העכבר קופא ולא זז, ואין מה לעשות חוץ מלעשות ריסט. (חשוב מאוד: העכבר לא דולק בכלל, כאילו הוא לא מחובר, אין לו את הלייזר האדום. כנ''ל לגבי המקלדת, היא לא מגיבה לכפתורים כמו CAPS LOCK והשאר. הNUM LOCK נשאר דלוק, אבל שאני מנסה לכבות אותה היא לא מגיבה) אני בד''כ נשאר כמה ימים עם המחשב דלוק, לא עושה אפילו ריסט אחד, והכל עובד חלק.. היום אחרי שבוע של ימים בלי ריסט(ובלי קפיאות) המחשב החליט לקפוא, בעבודה *בסיסית וקלה* של דפדפן(40 לשוניות, בסביבות 600-700 מגה ראם עם ניצול סי פיו זניח) ודברים קלים כמו מסנג'ר, בבילון, וJDOWNLOAD…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד מלא בוירוסים\רוגלות וכו' לאחר שגמרתי לנקות אותו עם מספר תוכנות, המחשב עובד מצויין חוץ מאתר WINDOWS UPDATE שמציג שגיאה ונסגר כשמנסים לרענן את הדף. התקנתי את כל העידכונים אפילו שמתי IE7 ועדיין הוא לא עובד. יש לוג של HIJACKTHIS. אשמח לעזרה. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0\avp.exe C:\PROGRA~1\NORTON~1\NORTON~4\GHOSTS~2.EXE C:\Program File…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי תוכנה מסוימת שפועלת על בסיס אינטרנט (לשם הדוגמה: כמו קאונטר סטרייק ודומיו) אך לא מדובר במשחק אלא תוכנה. אני רוצה להריץ את התוכנה פעמיים, יש תוכנות שנותנות לבצע זאת ללא כל הפרעה. תוכנה זו לא מאפשרת (נותנת שגיאה: "היישום כבר פתוח") ובצדק. יש דרכים יצירתיות לעשות זאת? אשמח לעזרתכם המקצועית
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן נתחיל בזה שהרכבתי את המחשב לבד וזה לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב עכשיו לבעיה אני חווה סוג של בעית מתח? ניתוק usb במהלך העבודה מקלדת נדלקת ונכבת עכבר והסטיק של האנטרנט האלחוטי כתוצאה מתנתק לי הקישוריות לאינטרנט כל 3 דקות מחוברים לי גם 3 כוננים חיצוניים אבל אין איתם בעיה נראת לעין
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? קניתי מחשב חדש כרטיס מסך 3850 ומערכת הפעלה ויסטה 32 BIT לצערי כמעט בכל יום שהמחשב פועל מופיעה לי הודעה "מנהל התצוגה ATIKMDAG הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה" במיקרים מסוימים המחשב כבה לאחר קבלת ההודעה ונדלק שוב או שתצוגת המסך קופאת . בבקשה תסבירו לי מה הבעיה והיכן ומה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צפיתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/518319-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%AA-MKV-720-1080-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A6%D7%94-%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%95-48HERZ ולא הצלחתי להוסיף את הפילטרים של ffdshow לנגן בהגדרות. חיפשתי פתרון כולשהו וניסיתי כמה פעם ולא עזר לבסוף מצאתי אתר ברוסית עם הורדה של הנגן עם כמה מהדברים שהייתי צריך: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2143954 הורדתי והתקנתי אבל לדעתי בהתקנה לא הגדרתי כמו שצריך ועוד אז אם מישהו יודע רוסית ומבין בעניין הזה ויכול להגיד לי איך להגדיר בהתקנה מאוד י…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב לנובו G505 עם המפרט הבא: win 10 pro AMD E-2100 APU with radeon Graphics 1.00 GHz RAM 4 המחשב עובד ממש לאט. עד שהוא עולה, מעלה מסמכים, נכנס לאינטרנט, עובר בין דפים באינטרנט. פשוט סיוט. אשמח לייעוץ לגבי הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד של Acer מדגם Aspire 5732Z עם Windows 7 Home Premium. המחשב נרכש לפני כ3.5 שנים ולפני כשנה פלוס מינוס התקלקלה תאורת המסך. לאחר קלקול המסך המחשב לא היה בשימוש מספר חודשים עד שחיברתיו למסך חיצוני. כעת הופיע מטרד מוזר ומפריע - מאז שהחזרתי אותו לפעילות - הוא איטי וחלש יותר מבעבר. לוקח לו יותר זמן להעלות תוכנות והוא מצליח פחות להתמודד עם ביצוע משימות ותפעול מערכת ההפעלה, למשל - הפעלת תוכנת OpenOffice אורכת זמן רב הרבה יותר מבעבר. עשיתי מה שאני יודע עם מדריכים ובלי מדריכים - סריקת וירוסים, ביטול הרבה תוכנות בהפעלה (Startup) של המחשב, ביטול שירותים לא הכרחיים, ניקוי וטיפול מקיף ויסודי עם Slimcleaner, סריקת רוגלות עם Malwarebytes, תיקון והחלפת קבצי מערכת,…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ראיתי שבתכונה HWMONITOR יש AUXTIN ושמתי לב שהטמפ שלו מאוד גבוהה. מה זה AUXTIN והאם הטמפ שלו בסדר? הוא מגיע ל180 מעלות זה במאמץ של פחות מדקה במשחק
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה פעמים במשך היום יוצא שאנחנו צריכים להקליד את כתובת המייל שלנו האם יש אפשרות לקבוע לחצן מסויים במקלדת שבלחיצה אחת יעשה את העבודה או אפילו תוסף לפיירפוקס תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להיכנס למצב בטוח, אך לא הצלחתי f8 לאחר כמה ניסיונות ניסיתי דרך אחרת להיכנס ל RAN לרשום msconfig וללחוץ אנטר > בחלון החדש לגשת ללשונית Boot (אתחול) ולסמן את ה- V ב- Safe mode minimal (הגדרות מינימאליות) > ללחוץ על כפתור Apply ואז OK > לבצע Restart (הפעלה מחדש למחשב). מאז המחשב לא עולה כלל אני עם ווינדוס 8 כבר שנה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מפעיל יוטיוב בכרום (באקספלורר זה לא קורה) אחרי 35 שניות זה נעצר ולא ברור לי למה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד ישן של compaq מדגם cq60 ולאחרונה אין תצוגה יותר. המחשב עצמו עובד - כשאני מחבר למסך בחיבור VGA יש תמונה במסך החיצוני ניסיתי כל מיני הדרכות כמו לנקות חלק מהרכיבים. באחת הפעמים המחשב כן הראה לי תצוגה בצורה חלקה אבל אחרי ריסטרט הוא חזר לסוהרו אני מצרף קישור לסרטון שאני מצלם את הבעיה אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. חיברתי כבל HDMI לטלויזיה. הכל עובד מעולה, הבת שלי רואה סרטים על הטלויזיה ולי יש זמן פנוי לשחק במחשב. הבעיה שכל הקול הולך או דרך אוזניות מחשב או דרך טלויזיה. האם יש דרך כלשהי לגרום לקול של סרט לצאת מהטלויזיה וקול של משהו אחר דרך אוזניות של מחשב? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כל פעם כשאני מדליק את המחשב הFPS של המחשב לא עולה מעל 10, לא משנה איפה אני אבדוק את זה, במשחקים, בBenchmark וכו' בכולם נותן לי FPS נמוך והכל בקושי זז. אבל ברגע שאני עושה Restart למחשב, הבעיה נפטרת והFPS נהיה גבוהה והכל עובד חלק. חשבתי שיש בעיה עם מערכת הפעלה ועשיתי פירמוט למחשב, אבל הבעיה לא נפטרה, בכל זאת כל פעם שאני מדליק את המחשב, אני חייב לעשות ריסטרט כל פעם לפני שאוכל באמת להשתמש בו. מפרט: כרטיס מסך - MSI AMD Radeon R9 280x 3GB Gaming Edition CPU - Intel i7 - 4790K לוח אם - Gigabyte Z97X Gaming 5 ראם- (16GB HyperX Beast (2x8 ספק כוח - FSP Hexa Edition 700W כונן קשיח - Corsair Force GS CSSD-F128GBGS-BK 128GB SSD Sata III MLC Retail כונן קשיח Western Digital Cavi…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-