תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הכרטיס מסך או הספק .. אחד מבין השניים. (המחשב מרסט בעת הפעלת משחק) איך אני יכול לדעת האם הבעיה היא בספק עצמו מבלי להתחיל לפרק את הכרטיס מסך הנוכחי ושאר חיבורים .. האם אני יכול לחבר ספק כוח ממחשב סמוך ישירות לכרטיס מסך הנוכחי כששני המחשבים דולקים בו זמנית ? או שאני חייב לנתק את המחשב בשלמותו ? אינני מעוניין להתחיל לנתק את כל המחשב מחיבורי החשמל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הם מזוהים בביוס אבל הXP לא רואה אותם ובמנהל ההתקנים הם מופיעים עם קראש וכשמוחקים אותם ועושים סריקת שינויים בחומרה אז הם שוב מותקנים עם קראש! מדובר בXP HOME בעיברית (איכס!) מישהו יודע איך ניתן לסדר את זה (פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזו)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להחליף את העכבר הג'נרי שלי במשהו קצת יותר איכותי וכשהחלפתי בין העכברים המחשב פשוט לא מזהה את העכבר ,יותר נכון מזהה את העכבר אך העכבר לא מגיב גם האור שמופיע בתחתית העכבר לא נדלק. מע' ההפעלה שלי הינה XP וחיבור העכבר הינו USB ( ה PS2 שלי פשוט לא תקין ). נסיתי להחליף ליצאת USB אחרת אך עדיין אותה תופעה העכבר לא מגיב ,נסית גם עם סוג אחר של עכבר וגם העכבר השני לא מגיב ולא נדלק האור בתחתית העכבר. הלוח שלי הינו של Asus cuv4x -c מעודכן כמו כן גם ההגדרות בביוס נראות תקינות . חוץ מהעכבר הג'נרי שום עכבר אחר לא מגיב ( גם של Microsoft וגם של Logitech ). בקשה עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יום עמוס תקלות עובר עליי בכל המחשבים בבית... באחד המחשבים כאשר מפעילים את המחשב אז המסך נשאר שחור ולא מגיב.. חיברתי את המסך למחשב שלי והוא עובד יופי ניסיתי עם מסך אחר בבית וגם הוא לא עובד על המחשב הבעייתי, אז מכך הסקתי שכרטיס המסך שבק חיים. כרטיס המסך הוא כרטיס מסך מובנה, אין צפצופים ואין ריח של שרוף. האם ניתן להחליף את כרטיס המסך או שצריך להחליף את לוח האם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי תקוע 5 דקות בלוח אם ומציג לי את הסמל של "אסוס" ורק אח"כ מתחיל לטעון את וינדוס. הדיסק הקשיח לא "עובד" בזמן הזה, זאת אומרת - המנורה שלו לא מהבהבת כבזמן פעולה. חשוב להדגיש שיש לי כונן SSD והוא היה עולה לי כמו מטוס. יש למישהו פתרונים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בעקרון כבר פתחתי שאלה בנושא אך משום מה הפוסט נעלם לי. יצא לטובה, כי הספקתי לקרוא קצת מאז ועכשיו השאלה קצת יותר ממוקדת. הכותרת אומרת הכל. הסרטון בלינק הזה אומר יותר:http://youtu.be/fn_ejcgqeBc. בהתחלה זה קרה לפעמים, וכשהתמזל מזלי והמחשב עלה, לא היתה שום בעיה. החל מאתמול זה קורה קבוע. כשזה קורה, אני לא מקבל שום מסך (גם לא מסך פתיחה ממנו אפשר להגיע להגדרות BIOS). הספקתי לנקות אבק. לא עזר. ניסיתי לשלול חומרה והשארתי רק לוח אם, מעבד וספק (אלא אם כן פספסתי משהו). עדיין עם הבעיה. מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי מה מהשלושה הוא גורם הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום הופיע לי בעיה עם קבצי mp4, אני לא רואה את התמונות הממוזערות/תצוגה של קבצי mp4, בלבד. כל קובץ אחר כן מראה לי תמונות ממוזערות, כולל קבצי וידיאו אחרים כמו mkv. הבעיה התחילה אחרי שעשיתי ניקוי עם cleaner. בדקתי בהגדרות של ווינדוס שזה מראה תמונות ממוזערות ואכן מסומן גם בתיקייה וגם בלוח הבקרה, אבל זה לא משפיע עך קבצי mp4. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה כולם, יש לי יציאות קדמיות במחשב(USB3) ואני לא מצליח לחבר דברים מקדימה,רק מאחורה זה קולט, איך אני בודק אם הוא מחובר בכלל ללוח אם? או שזה לא קשור בכלל ואני צריך לבדוק מתוך המחשב? לוח אם:H81M-HD3 אם זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רקע: לפני שבוע בוצע פירמוט לכונן C כונן G נשאר כמו שהיה לפני הפירמוט הבעיה: אין לי הרשאות כתיבה או מחיקה על כל המחציה של G אין לי אופציה בכלל למחוק תקיות, או כתיבה חדשה. לאחר חיפוש בגוגל, המליצו לי לבצע את השלבים הבאים: Start > Run "cmd" type--> diskpart type--> list volume type--> select volume # type--> attributes disk clear readonly לאחר הפקודה האחרונה קיבלתי הודעה diskpart fail to clear disk attributes שמתי לב שבחרתי כונים אחרים, הפקודה הזאת כן הצליחה האם מישהו מכיר את התופעה ויכול למצוא לי פיתרון ?? תודה נ.ב היוזר שלי מוגדר כ administrator ב WIN
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שיניתי את שם הבעלים במחשב וכן שם המחשב כשאני לוחץ קליק ימני על תמונה שהורדתי למחשב - מאפיינים - פרטים. אז בשם בעלים/שם מחשב זה אכן השתנה בהתאם לשם החדש, אך ב"נתיב תיקיה" עדיין יש את השם הישן. למה זה השתנה אוטומטית? ואיך ניתן לסדר את זה? אגב, הפרטים הללו שמופיעים תחת "פרטים", זה משהו שרק אני רואה כשאני מוריד למחשב שלי תמונה, או שאם אעלה את התמונה הזו לאתר/פורום כלשהו, ומישהו ילחץ על מאפיינים - פרטים, הוא יראה את מה שאני רואה אצלי (מה שאומר שאפשר לזהות אם יש שם פרטים מזהים כלשהם)? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דיסק פנימי מדגם TRANSCEND SSD370 בגודל 128GB לפתע נעלם מהמחשב והBIOS לא מזהה אותו יותר. החלפתי כבלים וכניסת SATA בלוח וגם ניסיתי במחשב אחר ללא הועיל. האם מה שנותר לעשות זה לממש אחריות? (הדיסק נרכש בKSP לפני כחצי שנה)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הנ"ל: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400V-L.htm עידכנתי ביוס לפי הספר כמו שאומרים (וזו לא פעם ראשונה) בכל אופן הכל הצליח, ואפילו העלתי מחדש את המחבש, הפעלתי את הFAIL SAFE כמו שמבקשים ושוב עשיתי ריסטרט, נכנסתי שוב לביוס ואמרתי לעצמי :בוא נחזור לOC אז העלתי את הFSB מ100 (זה מתאפס, למרות ששלי על 166 זה חוזר ל100) ל183 ואת הזכרונות העברתי לAUTO שמרתי ועשיתי שוב ריסטרט ופתאום... כלום לא עולה אלא עושה צליל מוזר ומעצבן. לא משנה כמה פעמים עשיתי ריסטרט זה עדיין אותו הרעש, ולא עולה כלום. מה עושים??? אגב לפי מה שראיתי במדריך, הלוח שלי לא תומך בעוד צ'יפ של ביוס. אז אני קצת תקוע! למרות שאני לא חושב שהעדכון לא הצליח. כבר ראיתי את מספר העדכו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלפתי היום כרטיס מסך, לוח אם ומעבד (I5 4590, R9 280X, H81HD3) ברגע שאני מחבר את הכרטיס מסך המחשב נדלק והכל אבל כלום לא מופיע על המסך וברגע שאני מנתק את הכרטיס הכל עולה כרגיל. אני מניח שזאת בעיה של מתח, הספק הוא ANTEC 620W 80 PLUS שאמור להספיק, יש למישהו רעיון למה זה קורה/איך לסדר את זה? תודה רבה! עמרי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי דרייברים לכרטיס המסך שלי ה1660ti. בסוף ההתקנה היה כתוב שאי אפשר להוריד את הדרייבר כי הגרסה של ווינדוס ( יש לי windows 10 64 bit ) לא תומכת בזה או יכולה להוריד את זה. הלכתי למנהל ההתקנים בדקתי בdisplay adapters וראיתי שכרטיס המסך שעובד כרגע הוא microsoft basic. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב!!. נהרס בלוח האם כניסת PCI-E X16, יש בלוח 2 כניסות PCI-E אחד X8 השני X16. הסלוט של ה- X16 נהרס, כנראה חוסר מגע של אחת מהרגליות, עשיתי ניקיון של עם ספריי מגעים יבש ומברשת שיניים בעדינות ועדיין לא עובד! אני משנה את הכרטיס מסך לחיבור PCI-E X8 השני שיש לי (PCI-E X8), יש תצוגה והכל עובד!! רק שהבצועים ירודים, ה FPS גבוהה ואין שינוי אבל המשחקים לא רצים חלק. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף כניסה נוספת של PCI-E X16 למחשב? ראיתי דברים דומים של הוספת כניסות PCI-E למחשב אבל הם בקטגוריה של כריית ביטקוין. ((( אני רוצה להוסיף חיבור PCI-E X16 לשימוש של משחקים וניצול מקסימלי מהכרטיס. האם המחבר של הכריית ביטקוין מתאים לי וזה יעשה את העבודה? ))) לינק למחברים …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי נייד של דל - ווסטרט 3300. רצה עליו ווינדוס7 (64ביט), הדרייבר של ה BT מותקן היטב ובכל זאת אינני מצליח להתחבר לאביזרים. למשל עכבר שיש לי - מיקרוסופט לייזר 5000, אני מצליח לסרוק להתקנים חדשים ולאתר אותו, אני מצליח להוסיף אותו כאביזר אבל בסיום פעולת האשף הזה, אינני מצליח להשתמש בו. כנ"ל הטלפון שברשותי, אייפון, אני מצליח לחבר אותו כ BT אבל לאחר מכן כשאני רוצה באמת להשתמש בו בתור מודם (למשל), אינני מצליח להתחבר באמת. אני קצת אובד עיצות...אשמח לדעה בנידון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מעתיק משהו למחשב או מוריד המחשב נתקע או ההעתקה מבוטלת ויש מקום על ההארדיסק ודבר שני באמצע משחק המחשב מאבד קשר עם המסך, מה זה יכול להיות ישמח מאוד אם תעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את הMHDD והרצתי בדיקה זה רשם שיש לי סקטור אחד פגום רק אחד ואז אני חושב שעשיתי טעות -באופציות של הבדיקה החוזרת לחצתי על האופציה להשמיד או מה שזה לא יהיה את הסקטורים הפגומים -יש אופציה AAM ששם עשיתי מקסימום פרפורמנטס ואז הדיסק עשה רעשים אז שיניתי למינינום אין לי אפשרות לעשות אמצע מאז יש לי בעיה בדיוק רציתי לעשות פירמוט ומה שקרה זה -בבדיקה של הMHDD יש כל הזמן קבצים שהוא עושה להם TIME OUT ושזה היה על מקסימום AAM אז בכלל נתקעה כל התוכנה בבדיקה -יש הרגשה שהכונן כל הזמן נכבה אחרי כמה זמן לפעמים הוא גם רושם אחרי כמה זמן בMHDD שאין כונן -זה לא מעלה את הBOOT של הWINDOWS ושזה סוף סוף מעלה בהתקנה הוא עושה שגיאה עם מלא מספרים ורושם שהוא לא יכול להמשיך השאלה היא האם הוא …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M ועליו כניסת NVME לכונן קשיח. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. התקנתי שני הארד דיסקים פנימיים - SSD אחד לחיבור ה-NVME, ואחד נוסף ל-SATA כרגיל. ועוד אחד חיצוני בחיבור USB (איזשהו Seagate expansion). התבלבלתי והתקנתי את ה-windows על האחד שמחובר ל-SATA, ושמתי לב רק זמן מה לאחר מכן שהאחד שמחובר ל-NVME למעשה לא זוהה מעולם, והמחשב שלי חושב שיש לו רק הארד דיסק אחד. ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16. פתרון - מסתבר שבסוף כונן ה-NVME עבד מצוין. זה דווקא הכונן הרגיל שלא עבד, אבל …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח מחשב נייח שנכבה לי כל הזמן, נכנסתי לביוס וראיתי שטמפרטורת מאוורר על 70 מעלות. החלפתי למאוורר מעבד חדש ועדיין לא עזר, גם הוספתי משחה טרמית. החלפתי ספק כוח לא עזר שמתץי מאווררי מארז חדשים ולא עזר מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות שהחיישן טמפרטורה שבלוח האם דפוק וצריך להחליף לוח? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב בין שנתיים בערך, בלי שום המהרות משום סוג, ומסך בין 5 בערך. בזמן האחרון המחשב פשוט נסגר בלי שום אזהרה ובלי הודעה.. בהתחלה חשבתי שזה המסך שנכבה, כי המחשב לא נסגר לגמרי, אבל בדקתי אם מסך חדש, והתופעה חוזרת גם עם המסך החדש. יש רעיונות מה יכול לגרום לזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי מקבל לפעמים מסכים כחולים כשהמערכת עולה. ממש אחד אחרי השני, או כמה דקות אחרי שהמערכת עלתה.. חבר שמבין אמר לי שזה קוד f4 וזה קשור לאיחסון שלי.. יש לי ssd חדש דגם Kingston v300 על מערכת Windows 7 ultimate 64 bit המחשב שלי בטיפול במעבדה, אשמח לרעיונות לטיפול כדי למקד אותם.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הוירוס מחק לי את כל כונן D הרצתי סריקה בעזרת האנטי וירוס וחשבתי שהצלחתי להיפטר ממנו, אבל הוא חזר הנה תמונה של הקבצים שהוא יצר בכונן D מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן נתקע בפעולות ספציפיות כגון העתק/הדבק או חילוץ קבצי ראר. intel dual core 7400 4gb ram windows 7 32 ati readon hd דיסק קשיח sata 500 gb wd עשיתי בדיק למעבד בעזרת תוכנת PM95 עשיתי ניקוי דיסק קשיח+בדיקת סקטורים פגומים. ובדקתי טמפ מעבד והיא לא גבוהה מידי... למישהו יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-