תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת מה הם דרישות החומרה לכרטיס מסך מסוג gigabyte 730 תודה מראש בני
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה במחשב של ההורים שלי: כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק (מאווררים מתחילים להסתובב) אבל שום דבר לא קורה. רק כשאני מנתק אותו מהחשמל למספר דקות, הוא נדלק כמו שצריך. התקנתי ווינדוס מחדש, איפסתי את הביוס, עדכנתי את הביוס, ושום דבר לא עזר. מדובר במחשב די ישן, אבל עד לאחרונה עבד ללא שום תקלות. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל זה המפרט של המחשב: מערכת הפעלה: וינדוס 7 X64 לוח אם: Gigabyte P35C-S3 מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 210 יש למישהו רעיונות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב לפעמים אני פשוט לא יכול להיכנס לגוגל (זה כולל youtube,gmail,חיפוש וכל השאר) זו בעיה שקוראת פעם ביום לפחות ורק ניתוק של החיבור לאינטרנט וחיבור מחדש עוזר לכך אבל אחרי זמן מסויים (שעה שעתיים או אפילו 10 דקות ) הבעיה חוזרת,העניין הוא שזה רק במחשב הספציפי שלי בבית בכל שאר המחשבים והפלאפון שלי הכל בסדר ניסתי גם דרך דפדפנים אחרים(אני משתמש בFIREFOX) אבל זה לא עוזר והבעיה היא ספציפית לאתרים שקשורים לגוגל תודה מראש על ההעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מתאם בלוטוס בסיסי למחשב האישי, לשם התחברות למערכת הסאונד המבוססת תשדורת בלוטוס. ההתחברות מהסמארטפון - בו המתאם הוא חלק מהחומרה, הכל עובד טוב, מדוייק ובמיידי. לא כך בדונגל המחובר ( USB ) למחשב האישי. כאן לא תמיד המכשיר מסתנכרן וגם אז לוקח לו זמן עם רעשים והתנתקויות ואז לפעמים זה עובד........ אני די מיואש ורוצה לדעת א. אולי יש מתאמי בלוטוס איכותיים וחזקים יותר שתוכלו להמליץ ב. אולי יש תוכנות יעודיות שיכולות להשטלת על המתאם ולהופכו למשדר חזק ואמין... אשמח לשמוע ולקבל עזרה. תודה נחום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לתשומת ליבך! MAJER יש לך 1 הודעות פרטיות שלא קראת, לחץ כאן כדי לראות. × שלום לחברי הפורום בצעתי הפעלה מחדש למחשב וקבלתי הודעה הבאה "This driver release to failure" מה עלי לעשות לתיקון הבעיה בברכה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, סך כולל של 780 ג'יגה. אני מעוניין למסור אותם לרשויות החוק לבדיקה, כדי לסייע בתיק שפתחתי. בכדי לבצע את התהליך ולא לפגום באיכות חיי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכיל את כל מה שהיה לי בהוא שאני עתיד למסור. גיבויים ושכפולים יש לי 2 אופציות: 1. לשכפל את 2 ההארד דיסקים לכאלה הזהים להם בנפחם, ולהרכיבם על מחשב חדש. 2. לשכפל רק את ההארד דיסק שבו מותקנת מה"ה. להוסיף לשם את התוכן של ההארד דיסק השני. לצורך כך אצטרך הארד דיסק של 1 טרה. אותם לחבר במחשב חדש. יכול להיות במצב כזה שיהיו קצת בעיות עם הפעלת משחקי מחשב, כיוון שבמחשב המקורי המשחקים ישבו על ההארד דיסק השני ומ"ה על הראשון וכעת יש הארד דיסק אחד. כדי להמנע …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלטם רב, יש לי מחשב עם נתונים די טובים אינטל אי חמש, עם זכרון 8 ג'יגה פנימי, אבל עדיין הוא לא מריץ תוכנות של גאווה ופיתון יכול להיות שזה משום שהכונן קשיח טרה ויש לי רק 480 פנוי, האם זה יכול להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך ממישהו, הכרטיס עובד והכל אבל כשמתקינים דרייבר (הוא פרמט את המחשב) זה מראה כאילו אין דרייבר מותקן עדיין.. ניסיתי להסיר את הדרייבר לגמרי עם התוכנה DDU וזה אפילו לא הראה שזה מחק משהו.. כאילו אי אפשר להתקין את הדרייבר. מה שכן דרך העדכונים של הוינדוס זה כן מתקין דרייבר שעובד אבל הגרסה לא עדכנית, וכשאני מנסה לעדכן אותה אז בעצם הדרייבר נמחק במקום להתעדכן.. רעיון? כרטיס דפוק אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שיניתי את שם הבעלים במחשב וכן שם המחשב כשאני לוחץ קליק ימני על תמונה שהורדתי למחשב - מאפיינים - פרטים. אז בשם בעלים/שם מחשב זה אכן השתנה בהתאם לשם החדש, אך ב"נתיב תיקיה" עדיין יש את השם הישן. למה זה השתנה אוטומטית? ואיך ניתן לסדר את זה? אגב, הפרטים הללו שמופיעים תחת "פרטים", זה משהו שרק אני רואה כשאני מוריד למחשב שלי תמונה, או שאם אעלה את התמונה הזו לאתר/פורום כלשהו, ומישהו ילחץ על מאפיינים - פרטים, הוא יראה את מה שאני רואה אצלי (מה שאומר שאפשר לזהות אם יש שם פרטים מזהים כלשהם)? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עידכנתי ביוס במחשב מסוג UL30JT של ASUS הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב נכבה אבל עכשיו הוא לא מוכן להדלק האם יש דרך לגרום לו לטעון את הביוס שוב מUSB?(שום דבר לא נדלק).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם.. אני עם E4400 וקירור זלמן על OC גבוה כ 3.4 תמידי. השבוע קרה לי משהו מוזר שהמסך לא קיבל תצוגה וכביכול המחשב לא עלה. הוצאתי את הבטריה והכנסתי חזרה והמחשב פעל כרגיל על ההגדרות הרגילות שלו 2000Mhz. עכשיו הקירור שעל המעבד , זלמן 9700 , לא נדלק והמאוור לא מסתובב. החזרתי את כל ההגדרות בביוס להגדרות ברירת המחדל ועדיין לא פועל. *אני עם לוח אם של GIGABYTE DS3 965P מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם מחשב נייד עליו מותקנת ויסטה. לאחרונה שמתי לב שמדי פעם יש פעילות של ה כונן קשיח ללא סיבה מיוחדת. שהלכתי למסך המחשב שלי ראיתי שאם אני עושה כל חצי דקה רענן המקום הפנוי בכונן הקשיח יורד ויורד בקצב מפחיד. בעשר דקות האחרונות נתפסו לי 3 גיגה כאשר שום התקנה אינה פועלת ברקע. מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חיבור של USB שאני צריך לחבר אליו 9 מכשירים שונים של USB קניתי מפצל של 4 עם ספק כוח אבל אחרי החיבור ה 3 המערכת לא מגיבה יותר האם יש אפשרות לקנות USB של 12 חיבורים?? האם ניתו לשרשר חיבורי USB כאשר לכל אחד מהם יש ספק כוח משלו?? תודה רבה אמיר /הכותרת נערכה. אתה לא חדש פה!/
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס (XP) מקפיץ לי בועית למטה וכותב זוהתה חומרה חדשה ופותח לי אשך חומרה חדשה שזוהתה... אני לא יודע מה זאת החומרה הזאת או איך מתקינים אותה... מישהו יכול לעזור? אני חושב שזה התחיל מאז שניסיתי להתקין via4in1 תודה לעוזרים, ניר. נ.ב. לא ידעתי איפה המקום המתאים להודעה.... תעבירו למקום המתאים... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי היה לפני יום בתיקון. בקיצור גם התקינו לי XP. בהתחלה התצוגה היתה בסדר עד שהתקנתי דרייברים של nvidia . מאז התחילו להופיע לי הפרעות (קווים כאלה בתצוגה - מדי פעם) בתצוגה. ההפרעות האלה קורות בשולחן העבודה ובחלק מהמשחקים לכן אני לא חושב שזאת בעיית חומרה. החלפתי כבר איזה עשר גירסאות שונות של הדרייברים של nvidia וגם החזרתי לדרייברים שה - XP התקין ושום דבר לא ממש עוזר. לפעמים אין את ההפרעות האלה - כמו עכשיו בערך ולפעמים זה מתגבר ("הקווים" יותר עבים ובאים בתכיפות גבוהה יותר). אין לי ממש מושג מה יכולה להיות הבעיה. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? יכול להיות שזאת בעיה בווינדווס והתקנה מחדש תתקן את התקלה? תגידו לי מה היא לדעתכם התקלה ומה אני יכול לנסות (חוץ ממה שניסיתי) כדי …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
when my PC is starting there are some software that stuck him. when i press Ctrl+Alt+Del i see that the CPU Usage is on 100%. what to do?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. פירמטתי מחשב והתקנתי WINXP שהיה אליו לפני זה.. הכול עובד כמו שצריך רק מה הכרטיס קול לא מגיב.. יענו הוא נראה שהוא מותקן אבל לא פעיל (לא יוצא קול).. המחשב עם צ'יפסט של INTEL 845 נראה לי או משהו דומה והכרטיס הוא AC97.. מחר אני אברר יותר פרטים ויוסיף לפה.. לפני זה הכרטיס פעל ב-WINXP.. מה אפשר לעשות כדי להתקין אותו כמו שצריך.. איך אפשר לזהות את הדריוורים המדויקים שלו..(אני חושב שהוא מתקין דרייברים לא טובים).. *התקנתי ידנית דרייברים והוא לא הוציא שום הודעה והתקין אותם חלק ואחר כך הוא ניתקע עם דרייברים אלו.. בתודה מראש ניצן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבוע האחרון החלה בעיה מוזרה מאוד, המחשב פשוט נכבה, אין מתח למחשב 2 דקות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ואז אני חייב להוציא את כבל המתח ולחכות כמה דקות כדי שהמחשב יידלק שוב. ככה זה קורה כל יום בשבוע האחרון, אחרי שאני מגיע מהבסיס ומדליק את המחשב, ואחרי פעמיים או שלוש שזה קורה זה לא קורה שוב עד למחרת. מה יכולה להיות הבעיה? ההשערה שלי היא או ספק או לוח אם עם השערה גבוהה יותר ללוח אם כי הספק עובד הריי, אם הוא נשרף אז הוא נשרף, קשה לי להאמין שהוא מפסיק את המתח... למישהו יש רעיון איך לטפל בבעיה? ומה עושים במקרה שזה לוח אם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחי שיחק אתמול ב MW2 ובאמצע משחק היה כתוב HACKER ונהיה לו מסך כחול!!!!!!מאז המחשב נלק פעם אחת ויש את הראש של הציפוצוף -אבל כלו םל אעולה,ובפעם השנייה שמנסים אין רעש ואין כלום,רק מאווררים עובדים,זה פשוט הזוי,הוא גם טוען עכשיו שיש לו תיקתוקים בהרדיסקים(2 הרדיסקים!!!) אני לא מבין מה קורה שם.אפשר לפתור איכשהו את הבעייה?ניסיתי להוציא את הבטרייה ולהחזיר,הוצאתי את הזכרונות והחזרתי,כלום לא עובד,איך מסדרים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן חלונות8.1 ואני מריץ מכינה וירטואלית שמריצה Mac OS X 10.10 . כאשר אני עובד על OSX היא לא עובדת חלק כלכך ורציתי לשאול אם יש דרך לסדר את זה.. המעבד I7 עם 12GB זיכרון שמתוכם מוקצב 7GB למכונה, 2 כונני SSD ברייד0 . לא מבין למה האיטיות אשמח לעזרה עובד עם תוכנה Vmware palyer
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בנסיון להעלות את המחשב האישי שלי אתמול קיבלתי את ההודעה המצורפת בקובץ. מיותר לציין משם אני תקוע ולא יכול לעשות כלום האם מישהו יודע במה מדובר וכיצד ניתן לסדר את העניין? לא היו סימנים מוקדמים לבעיה כלשהי. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p55a ud4 של gigabyte. כרטיס מסך 7950 windforce oc של gigabyte גם... מסך dell u2311h... הבעיה כזאת: לפעמים, בלי קשר לכניסה למצב שינה (ביטלתי את האופציה) כאשר המסך ׳נרדם׳ ואני ניגש להעיר אותו... יש צליל של windows שהכל מתעורר.. נורות דולקות... רעש מאווררים... אבל המסך לא מקבל תמונה. הוא לא חוזר לשינה כאילו אין לו אינפוט אלא פשוט נשאר דלוק על מסך שחור... שום דבר לא מאפשר לצאת מהמצב חוץ מכיבוי פיזי של המחשב...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מצורפת תמונה. הוא לא נותן לי לבחור בכלל את ה700 גיגה כדי לאתחל אותם. מה עושים יש לי מערכת ווינדוס 7, 64 ביט.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-