עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gandolf,

טוב אז ככה חיברתי את הכונן DVD למחשב והפעלתי אבל משום מה במקום שהוא יזהה אותו הוא עכשיו לא מזהה אף כונן ניתקתי את הקבל והכול עובד כרגיל עכשיו ניתקתי את הצורב DVD חשבתי אולי אם אני יפעיל את ה DVD לבד נימצא את הבעיה אולי משהו בחיבור דפוק אבל משום מה גם כאן נתקלתי באותה בעיה שהוא לא מזהה את אף אחד מהכוננים כולל ההרדיסק עכשיו סמתי בשניהם שהכבל יקבע אם הם סלייב או מאסטר אבל עדיין לא עבדו כאשר הוצאתי את ה DVD וחיברתי רק את הצורב שוב נתקלתי בבעיה שהוא לא מזהה אף כונן שניתקתי גם את הצורב הוא מזהה את ההרדיסק וזהו מאחר שגם ניתקתי את הכונן DVD וגם את הכונן רשת יש מצב שהכבל דפוק זה מחשב חדש בן חצי שנה בערך ואני חייב דחוף את הצורב DVD עבור פרויקט שאני אמור להגיש ביום שלישי אשמח לעזרה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כיצד מבצעים כיווץ/ דחיסת קובץ PDF ?

3. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה בזמן שהמחשב עולה שורת הפקודה נפתחת ונסגרת מיד מדובר בוינדוס 8.1 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hmam Hlil,

5. Started by Mattan6,

אהלן, יש לי תוכנה מסוימת שפועלת על בסיס אינטרנט (לשם הדוגמה: כמו קאונטר סטרייק ודומיו) אך לא מדובר במשחק אלא תוכנה. אני רוצה להריץ את התוכנה פעמיים, יש תוכנות שנותנות לבצע זאת ללא כל הפרעה. תוכנה זו לא מאפשרת (נותנת שגיאה: "היישום כבר פתוח") ובצדק. יש דרכים יצירתיות לעשות זאת? אשמח לעזרתכם המקצועית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בתאריך 13/2/2016, הופיע במחשב של אימי, המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 021316-17846-01.dmp Crash Time : 13/02/2016 18:11:45 Bug Check String : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x0000000a Parameter 1 : 0xb66d1798 Parameter 2 : 0x00000002 Parameter 3 : 0x00000001 Parameter 4 : 0x8365f883 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+40cbf File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.19135 (win7sp1_gdr.160121-1718) Processor …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כבר מספר פעמים שאני שומע שהתנתק התקן מהמחשב הבעיה היא שלא ניתקתי שום דבר ושאני לא שומע שמתחבר חזרה זאת אומרת שגם אם הייתה לי בעיה באחד מה USB ההתקן היה מתחבר ומתנתק ואצלי אני שומע רק ניתוקים יש למישהו מושג איך אני יכול לעקוב אחרי הרשימת התקנית שנותקו ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב, אני באמת שכבר לא יודע מה לעשות אני חייב את עזרת המומחים אני מקבל ביפ מהספיקר הפנימי מהלוח אם לא בהפלעת המחשב בכלל ! אפעם לא... אין איזה פטרן קבוע או משהו שאני יכול להעיד, אבל בזמן שאני משתמש במחשב, בלי כל קשר לשימוש, (לפעמים שומעים את הביפ אפילו שהמחשב בSLEEP !) זה פשוט BEEP אחד, לא חזק מדיי שאורך בערך 2 שניות ומספיק. הם מופיעים בהבדלים של שעה לכל היותר... מה לא נסיתי... נסיתי לעקוב בשעה שיש את הביפ על ה EVENT VIEWER של וינדוס, ואין שום דבר שאני מצליח להבין שמה בכלל או משהו סדרתי שקורה... ביטלתי את ה SMART FAN בביוס... נסיתי לבטבל אפילו מהREGISTRY את הספיקר, ושניתי את הערך שלו ל NO אבל עדיין, יש את הצפצוף אין לי כל הסבר לזה........ זה כבר מלווה אותי איזה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dor31,

היי מה נשמע רק רציתי דלעת עם למישהוא קרה באקס פי שהוא מעלה משחק ואז המחשב נעלה מסך כחול שאפילו אי אפשר לראות אותו כי המחשב עושה ריסט ואז שהמחשב עולה מחדש המחשב עובד כשורה . עוד שאלה? יש לי asus geforce 4 ti 4400 מה עדיף הדרייברים של אסוס או הדרייברים של ניוידיה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by RON12,

יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב עזרה דחוףףף.. תודה רון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכם, לפני כשבועיים המדפסת החלה לעשות בעיות בכך שהיא לא לקטה צבע ממחסניות דיו שהוכנסו אליה ולכן היא לא מדפיסה, במעבדה רצו כ100 דולר על תיקון וטענו שהלך ראש ההדפסה, חבר שלי טען שאם מדובר בסתימה של ראש ההדפסה ניתן להשתמש באלכוהול על מנת להמיס את הצבע הסותם. מדובר במדפסת EPSON C86, ניסיתי להריץ ניקווי ראש, לא עזר, ניסיתי גם לנקות כעצת חבר שלי, ניקיתי רק ניקיון שטחי מלמעלה, כי לא ידעתי אם יש צורך לפרק ומה לפרק ולא עזר בינתיים. מישהו אולי מכיר דרך לפתור את הבעיה? ראיחתי באינטרנט שמציעים ערכות לניקוי אפסון, מישהויודע אם זה עוזר? ואיפה ניתן להשיג דברים כאלו בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי לאחרונה פירמטתי מחשב נייד של IBM, אחת הפונקציות שיש בו היא אינטנט אלחוטי שהוא כקולט ללא בעייה בכל מקום?(WiFi). אך לאחר הפירמוט איני מצליח למצוא רשתות כלל.. בבית יש אינרנט אלחוטי ואני לא מצליח לפתור את הבעייה.. מישהו יכול לעזור? היכן ניתן למצוא דרייבירים למחשבים ניידים של IBM R50E אני חושב.. דגם בן שנה.. התקנת והוינדוס לא פתרה את הבעייה באופן אוטומטי כמו כן גם הסאונד לא עובד.. מה שאומר שיש מספר ריכבים שלא מותקנים או שלא מופעלים? איך פותרים את הבעייה ובעיקר את בעיית האינטרנט..? מדובר בוינדוס XP... תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by rtuci,

צריך הוראות איך לפרמט תמחשב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. חיברתי כבל HDMI לטלויזיה. הכל עובד מעולה, הבת שלי רואה סרטים על הטלויזיה ולי יש זמן פנוי לשחק במחשב. הבעיה שכל הקול הולך או דרך אוזניות מחשב או דרך טלויזיה. האם יש דרך כלשהי לגרום לקול של סרט לצאת מהטלויזיה וקול של משהו אחר דרך אוזניות של מחשב? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי לפני מס' ימים הזמנתי מחשב חדש עם זכרונות של 2133 אבל בתוכנת בדיקה רשום לי 1066. מבחינת הדגם זה הדגם הנכון שהזמנתי משהו שכן שמתי לב אליו זה שרשום במפרט של הלוח אם 8 x 1.5V DDR3 והזכרונות הם 1.65V, זאת הבעיה? לבקש מהם שיחליפו לי את הזכרונות? זה המפרט של המחשב: Computer: GIGABYTE CPU: Intel Core i7-4820K (Ivy Bridge-E, S1) 3700 MHz (37.00x100.0) @ 1200 MHz (12.00x100.0) Motherboard: GIGABYTE X79-UP4 Chipset: Intel X79 (Patsburg) Memory: 16384 MBytes @ 1066 MHz, 11.0-11-11-36 - 8192 MB PC17000 DDR3 SDRAM - GeIL CL11-11-11 D3-2133 - 8192 MB PC17000 DDR3 SDRAM - GeIL CL11-11-11 D3-2133 Graphics: …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של Acer מדגם Aspire 5732Z עם Windows 7 Home Premium. המחשב נרכש לפני כ3.5 שנים ולפני כשנה פלוס מינוס התקלקלה תאורת המסך. לאחר קלקול המסך המחשב לא היה בשימוש מספר חודשים עד שחיברתיו למסך חיצוני. כעת הופיע מטרד מוזר ומפריע - מאז שהחזרתי אותו לפעילות - הוא איטי וחלש יותר מבעבר. לוקח לו יותר זמן להעלות תוכנות והוא מצליח פחות להתמודד עם ביצוע משימות ותפעול מערכת ההפעלה, למשל - הפעלת תוכנת OpenOffice אורכת זמן רב הרבה יותר מבעבר. עשיתי מה שאני יודע עם מדריכים ובלי מדריכים - סריקת וירוסים, ביטול הרבה תוכנות בהפעלה (Startup) של המחשב, ביטול שירותים לא הכרחיים, ניקוי וטיפול מקיף ויסודי עם Slimcleaner, סריקת רוגלות עם Malwarebytes, תיקון והחלפת קבצי מערכת,…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז קניתי את כל החלקים הרכבתי הכל והדלקתי פעם ראשונה בשעה טובה והמחשב נדלק אבל מסך שחור שום דבר לא מופיע מה עושים? אני רוצה להתקין ווינדוס 7 אבל שום דבר לא עולה מישהו יודע מה הבעיה אולי ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Uri Lugassi,

המחשב משתגע , בתחילה הוא היה נתקע לאחר עליה , ביצעתי איפוס להגדרות ביוס והוא השתחרר טיפה ועכשיו הוא נתקע אחרי 10 דקות עבודה ומופיע מסך כחול , נראה לי כמו בעיית התחממות של המעבד , כי כשהוא קר אפשר לעבוד 10 דקות בערך אבל לאחר שהוא נתקע פעם ראשונה כל הדלקה מחזיקה 2 דקות ולפעמים מופיע מסך כחול. מצורפות תמונות של התקלה ומפרט המחשב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום לכולם. קניתי אתמול לוח אם חדש דגם gigabyte Z270-HD3 יחד עם מעבד I7 סידרה 7 וזיכרונות 2X8G. התקנתי את הכול והמערכת עלתה ועבדה טוב, אך הלוח אם היה משום מה מוגדר לBIOS רגיל ולא ל-UEFI. לאחר חיפוש מצאתי אך מפעלים את הUEFI והפעלתי אותו. ביצעתי התקנה חדשה של windows 10. באחת ההפעלות מחדש המחשב לא עולה ונדלקה לי נורית שיש בעיה בכרטיס מסך(מה שיהיה ניראה לי מוזר כי הוא לא עשה בעיות בעבר) ניתקתי אותו ועבדתי עם הכרטיס המבנה. לאחר התקנת ה-DRIVER-ים הפעלתי שוב מחדש ואז המחשב נכנס למצב של לולאה אין סופית שהוא מפעיל את עצמו מחדש עוד לפני שתפריט הBIOS עולה. מבחינת הנוריות שעל הלוח אם הנורה של הBIOS היא האחרונה שנדלקת ואז מיד המחשב מופעל מחדש. משהו יודע מה יכולה …

20. Started by andrei21,

חריי ניסיונות רבים למצוא פתרון, הגעתי ליאוש, ופונה לעזרת הפורום. הכרטיס - gtx670 DVI מסך מחשב SAMSUNG HDMI מקרן OPTOMA למסך מחשב מוציא הכל סבבה. למקרן הפסיק להוציא תמונה. רק כאשר עושה שכפול תמונה אז עובד, לא ברזולוציה 1080P (רזולוציה טבעית של המקרן) ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר והכל עובד פיקס. מחקתי דרייבר, מחקתי תיקיות דרייבר וNVIDIA הסרתי את הכרטיס ממנהל התקן, התקנתי דרייבר חדש - התקנה נקייה. רעיונות בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

יש לי מחשב נייח עם ספק כוח איכותי של Seasonic ו-SSD שבו מותקנת מערכת ההפעלה. אם באמצע משחק או שימוש במחשב אני מכבה אותו מכפתור ההדלקה שלו, זה יזיק לו באיזשהי צורה? ומה לגבי ניתוק פתאומי מהחשמל? תודה.

22. Started by Zinger777,

היי, הנייח שלי (מפרט בסוף הפוסט) נתקע בזמנים אקראיים. לפעמים לפני עליית הווינדוס ולפעמים אחרי. לפעמים בזמן שהמחשב לא היה עמוס בתוכנות כבדות ולפעמים תוך כדי משחקים. אין צפצופים מהBIOS (אני חושב שאין רמקול שמחובר ללוח האם). קראתי קצת ברשת והבנתי שזה יכול להעיד על מעבד חם ועל אבק בסוקטים של הראם. השתמשתי בspeedfan בשביל לברר את החום וראיתי שיחסית נמוך (40-50 כשנתקע). הוצאתי מהחשמל, ניקיתי אבק עם אוויר דחוס והחזרתי את הRAM. זה עדיין קורס. זה היה גם עם ווינדוס 8.1 וגם אחרי השדרוג ל10. מה אפשר לעשות? המחשב בן 5-6 שנים. תודה, Zinger777. מפרט: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL סיגייט HD 1TB 7200 RPM צורב DVD של סוני ספק5…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני אנסה לתת קצת רקע בקצרה, לאחרונה הצטרפתי לפרויקט באוניברסיטה, הפרויקט דורש עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כמו solidworks, matlab וhyperworks (בעיקר hypermesh). המצב כיום הוא שבמעבדה יש תחנות עבודה מיושנות עם מעבדי e5300 כפולי ליבה שאינם מספקים את עוצמת העיבוד הנדרשת. התחלנו מגעים עם חברות שונות על מנת לקבל שרתים ישנים שאין להם שימוש בהם (חברות שמשדרגות אחת לשנתיים שלוש את החומרה) . בקרוב אנחנו אמורים לקבל את השרתים ועכשיו אנחנו מנסים להבין איך יהיה הכי טוב לעבוד איתם. הרעיון הוא שיהיו בערך שמונה עמדות עבודה שלכל אחת מהן מוקצה מכונה וירטואלית שרצה על השרת. כאשר לא כל העמדות עובדות בו זמנית כח העיבוד יתחלק על התחנות שכן עובדות. כמו כן השאיפה היא שכל העמדות י…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אז לפעמים המחשב נדלק כרגיל, ולפעמים כל המאווררים מתחילים להסתובב.... אבל אני לא מקבל תמונה על המסך... מה יכול להיות דפוק?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז ככה.. הפעלתי את המחשב בבוקר והספק עשהמן שריקה כזאת בצליל גבוה וחלש.. הנורה של ההדלקה נדלקה לשניה ואז נכבתה ואז שוב פעם נדלקה ושוב פעם נכבתה.. ככה לא הפסיקה ..כאילו המחשב נדלק וכבה בלי הפסקה.. אז פתחתי את הדלת של המארז וראיתי שכל פעם שהמחשב נדלק המאוורר של המעבד מתחיל לעבוד ואז נכבה (כמו הלד של ההפעלה).. וגם הנורה שעל הלוח אם באותו אופן כמו המאוורר והלד.. גם שניסיתי לכבות אותו דרך לחיצה על הלחצן שוב כדי להפסיק את השרשרת הזאץ הוא לא נכבה.. אלא רק המשיך בלהלדק ולהכבות.. אז כיביתי אותו בעזרת הוצאת הכבל של החשמל מהספק.. אני חושב שזה בעיה של הספק אבל אני לא בטוח.. לכן העברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה על הלוח כדי לראות אם זה בעיה בכרטיס, אבל שום דבר לא השתנה.. יש להוסיף בערך …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.