עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני ממיר סרטי XVID לMPEG וההמרה מתבצעת עם תוכנה מסויימת, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אחרי איזה רבע שעה המחשב נכבה, זה קורא לי גם בעוד מקרים שיש עומס על המחשב. יש לי אנטי וירוס, ניסיתי הכל, סריקת וירוסים, טרויאנים, הכל..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. טוב אני יודע שזה הבעיה הכי שטותית שיש אבל לא הצלחתי לפתור אותה עדיין . חיברתי את הנייד לטלויזיה ה. ד. של טושיבה. בנוסף יש מגבר שמחובר של אונקיו. שממנ יוצא הסאונד. לאחר החיבור אני רואה את התמונה אבל לא שומע את הסאונד . ניסיתי לחבר בננות ביציאות שונות אבל זה לא עזר. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הלוח ממש חדש, עברו רק שבועיים ותכלס זה היה איך שהרכבתי אותו פשוט אני עצלן וגם חשבתי אולי זה בראש ... קיצר עכשיו אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר וכנראה אצטרך ללכת להחליף, אבל אולי בכל זאת אפשר לעשות משהו.. הלוח הוא Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI ספק מתח Enermax Liberty 400W מעבד x6800 4GB זיכרון, 2 Twinmos ו-2 Kingston קודם אמרתי שאני דיי בטוח בקשר ללוח, אז הקטע הוא שאיך שמוציאים את הכבל רשת, הרעש מפסיק, מחזירים את הכבל ואיתו חוזר הרעש בלי אינטרנט דיי קשה בימינו אז בינתיים אני סובל...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by naorM,

שלום יש לי מקלדת של microsoft wirless keyboard 3000 v2 וכל פעם שאני משחק במשחקים או רושם באינטרנט(כמו עכשיו) המקלדת מגיבה בדיליי כאילו אני לוחץ ואחרי שניה היא רושמת. וזה במקרה הטוב במקרה הרע שהוא קורה יותר היא לא מגיבה בכלל כיאלו אין לה בטריות ניסיתי להחליף בטריות להתקין דרייברים וזה לא עזר מה אפשר לעשות?? נ.ב העכבר שבה איתה עובד מצויין

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ecas,

היי לכולם, אני שוקל לקנות מחשב חדש וראיתי שאין לו מקום לכוננים, אני מדבר על המעמד איפה ששמים שם כוננים פנימיים, אני אצטרך להוסיף שם עוד כונן אחד רגיל לא SSD, אז איך אני מחבר אותו? עוד לא קניתי את המחשב והכונן, אמור בימים הקרובים.

6. Started by Eitan2,

איך אפשר לשנות את התאריך במחשב? משום מה הוא עבר לשנת 2008 ואני לא יודע איך לסדר את זה.... Win7 בעברית.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי חיברתי היום בפעם הראשונה את המחשב ל-LCD ואני נתקל בבעיות של הגדרת הרזולוציה.. לא יודע מה עשיתי ובמה נגעתי.. כרגע אני בנקודת מצב הזו : http://imageshack.us/f/191/27849779.jpg/ כמה פרטים: *הרזולוציה המקסימלית של המסך מחשב שלי היא 1680X1050 *הרזולוציה המקסימלית של הLCD שלי היא 1980X1020 (אם אני זוכר נכון). בשורה התחתונה: על הצג מחשב אני רוצה להיות על 1280X1024 ובטלוזיה אני רוצה להיות על המקסימום שזה 1980X1020.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nafrez,

שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכם! בנ-דודה שלי הביא לי את המחשב שלו שאני אסדר אותו. יש לו בעיה(אחת מכמה) שאחרי ריסטרט הHDD לא מזוהה, או סתם הוא לא מזוהה וצריך לכבות ולהדליק את המחשב. קשה לי להגיד פרטים מדויקים מכיוון שגם הווינדוס לא טוב. אני יכול להגיד בערך 9800GT E8400 לוח אם של אינטל HD של SEAGATE. אריאל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום , יש לי מחשב חדש שקניתי לפני איזה חודש וחצי בערך E7400 2.8 4GB RAM RADEON HD4830 בהתחלה הכל היה בסדר והבעיה איזה שבועיים - שלוש ככה. הבעיה קורה רק אחרי שימוש ממושך במחשב שזה יכול להיות 24 שעות מאז שהמחשב דולק ואפילו יותר וגם פחות. פשוט כל הדברים הגרפיים לא פועלים. משחקים שפעלו לפני 10 דקות כמו שצריך פתאום קורסים לפני שהם עולים וחלק מהם עם בעית DIRECTX שלא קשורה ולא נכונה ואפילו משחק אחד כתוב שיש בעיה להעביר לרזולוציה של 1280 . בנוסף גם הסרטים שאני מפעיל בנגן לא פועלים והנגן נתקע, ושהמצב גרוע אז אפילו להעתיק תמונה לצייר דרך הPRINT SCREEN אני מקבל שגיאה שאין מספיק זיכרון לבצע את הפעולה. עשיתי בדיקה לזכרונות דרך MEMTEST ולא מצא שום שגיאה בהם, לכ מסך לא מצאתי ת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ronen100,

יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte B450 Gaming X על הלוח מותקן דיסק Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe ( זהו בדיסק היחיד במחשב) אני מעוניין לחבר דיסק נוסף האם ניתן לחבר עוד M.2 NVMe SSDבגודל 1TB אם לא איזה דיסק מומלץ ?

12. טוב, אז לפני יומיים קיבלתי את המעבד החדש שלי, הרכבתי אותו, הכל הלך בסדר, הדלקתי את המחשב, הוא זיהה אותו כמו שצריך, שם לי את זהזכרונות בדואל והכל על דיפולטס, בעליה של הווינדוס הוא כל פעם עשה ריסטרט כשהוא התחיל לחשוב, אז הבנתי שמשהו עם הזכרונות לא בסדר, הלכתי לביוס העלתי להם מתח מ 2.55 ל 2.65 הווינדוס עלה ועבד, ורק אחרי איזה שעה הוא שוב עשה לי ריסטרט, אז העלתי את המתח ל 2.7 וזה היה יותר יציב, אבל שוב קיבלתי מסך כחול (לחצי שניה ) ואז ריסטרט, עכשיו אני עובד עם מתח של 2.8 לזכרונות והכל פסדר, איך זה יכול להיות? לא עשיתי שום אוברקלוק לשום דבר, הזכרונות שלי אמורים להיות פצצות לגבות והם עושים לי בעיות, דברו איתי אנשים אני לא מבין מה הולך פה, הכל על הדיפולט ואין לי מושג מה הבעיה פה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מחשב חדש: i5-2500K CPU @ 3.30GHz Gigabyte Z68X-UD3H-B3 WD Caviar Black 1TB 64MB (WD1002FAEX) SATA3 6Gb/s התקנה חדשה של win7 64bit . האם להתקין תחת הגדרה של IDE to AHCI? יתרונות וחסרונות? והאם ניתן להחליף לאחר התקנה. אם בעתיד אני רוצה להוסיף ssd מה אז? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות..מדובר בכרטיס מסך 9800GTX ולוח אם ABIT IP35 בזמן ההעלאה זה מתחיל להראות מלא נקודות וכשהמערכת הפעלה עולה היא פועלת ב4 סיביות וברזולוציה של 800x600 מה זה יכול להיות? האם זאת תקלה של הכרטיס מסך? או אולי של הלוח אם? מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש, מתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dannyshu,

אני מנסה לחבר שקע קיסטון CAT6A לכבל CAT7 לפי סכמת T-568B אבל לאחר החיווט הטסטר מציג NON-PARALLEL. נראה שהצבעים בשקע לא מסודרים נכון, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Frequency,

הי, בפעם הראשונה חשבתי שזה סתם, אבל זאת הפעם השניה שאני מדליק את המחשב, הוא נדלק לשניה ואז נכבה. אחרי זה הוא לא נדלק לפרק זמן מסויים, אני מנתק את הספק מחכה קצת ואז הוא נדלק. משהו מוזר. יכול להיות שזה קשור לליבה הרביעית שפתחתי. מעבד Athlon II X3 450 שכאמור הפעלתי את הליבה הרביעית Gigabyte GAMA78 LMT US2H דבר נוסף ששיניתי במחשב לאחרונה לפני שזה קרה - הוספתי heatsink לזיכרונות. לא נראה לי שזאת הבעיה. אגב, בעבר כשניסיתי להפעיל את הליבה הרביעית ושמתי הגדרות לא נכונות בביוס אז המחשב לא נדלק לי. משהו מדאיג. אחרי זה הביוס שחזר את עצמו והמחשב עבד. אז חשבתי שאולי באמת הוא משחזר או משהו (כי מספר הליבות נמצא על AUTO בביוס) אבל בפעמיים האלו הוא כן עלה עם 4 ליבות. יכולה להיות שלפעמים ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by roi13489,

שלום, היום ניקיתי את המחשב מאבק בעיקר בגלל שהטמפרטורות של המעבד היו גבוהות (והמאווררים עשו רעש) 80 מעלות במאמץ ו60 במנוחה. דגם המעבד E6600 עם קירור סטוק. הסרתי את הקירור וניקיתי אותו כמו שצריך...כנראה זה לא היה חכם. וכמובן את שאר החלקים... הטעות היא שהשתמשתי בשואב אבק. לאחר שחיברתי הכל בחזרה נראה שהכל עובד כשורה עד שאחרי כמה דקות היה אחוז גבוה של שימוש במעבד והמחשב נכבה...אחרי זה זה קרה שוב...אחרי זה פירקתי והרכבתי שוב את הקירור של המעבד... ועכשיו אחרי מקסימום חצי דקה המחשב נכבה עוד לפני שמגיע לווינדוס. שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3, כרטיס מסך ASUS GTS 250 1GB, זיכרונות- 2 של 2 גיגה 800MHZ. ספק כוח EZCOOL 450W. למישהו יש רעיון מה כדאי לנסות לעשות בשביל לפתור את …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זה לא הקצב ריענון ,בדקתי את זה! אז מה זה??? כרטיס SUMA G-FORCE 4 TI 4200

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מדובר בCDROM ASUS X50. הסידי פעל עד אתמול במצב UDMA ופתאום הפך לפעול במצב PIO שמקשה מאוד על המעבד והיא אפשר בקושי לבצע פעולות תוך כדי קריאה מהסידי. הוא מחובר יחד עם DVD של קראיטיב כפול 6 שפועל ב"מולטי וורלד DMA 2" הDVD הוא פרימרי מאסטר והCDROM מחובר כפרימרי סליב למישהו יש רעיון כיצד אפשר לתקן את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המחשב שלי נכבה פתאום. אבל הלד הירוק שבמארז נשאר דלוק. ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדי לכבות אותו. ואז להדליק מחדש. זאת אומרת שהמחשב לא נכבה לגמרי. רק פעולת ההארדיסיקים והמאוורים הפסיקה וגם של הספק כוח. מה יכולה להיו הבעיה? זה לא קורה לי כל פעם. רק לפעמים נגיד אחת ל4 ימים. לא משנה אם המחשב במעמס או לא. הוא נכבה ככה בכל מקרה. מעבד: 2.66GHZ 1MB לוח אם: ASUS P5VDC-MX זיכרונות: TWINMOS 533 2*512 *ספק כוח ג'נרי. אם תרצו עוד פרטים על המחשב אמסור לכם בהתאם לתגובתכם. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by inrock,

כל תוכנות הניטור מראות לי single channel במקום dual בביוס מראה לי שהרכיב עובד על 1333mhz איפה הבעייה? האם יש לשנות הגדרות בביוס? הלוח שלי אינטל DH77EB מעבד: i5-3450.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tamir6066,

לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני נכנס לשחק במשחק, אחרי מספר דקות או אפילו פחות זה נתקע, עושה רעש מוזר ואני חייב להפעיל מחדש את המערכת... יש למשהו מושג למה? דרך אגב התקנתי דרייברים של Omega ובחרתי באופציה של this is for amd64bit processors or radeon which dont work with fw on אוליי זאת הבעייה אין לי מושג

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sabosal,

ב health status הוא כותב warning בשניהם. באחד (250GB) מופיע בכיתוב מודגש: C7) ultra DMA CRC Error count) ובשני - 1000GB (C5) Current Pending Sector C7) ultra DMA CRC Error count) הרצתי Error-checking של הווינדוס, והוא מצא את התקלות בHDD השני. גם ה HD tune מצא שני סקטורים פגומים: הוא מצא את: 288054mb LBA 589936192 292480mb LBA 598999744 קצת ידע מסביב. המחשב הזה "אכל" כבר המון הארדיסקים. יש להם משום מה אורך חיים ממש קצר אצלו. ה HDD השני עוד באחריות. לגבי הראשון אני לא בטוח, אבל הוא גם לא זקן מדיי.. זה מתחיל להישמע לי חשוד שהוא דופק לי הארדיסקים כל שני וחמישי בערך. האם זה יכול להיות באמת רק צירוף מקרים? או שיכול להיות שהבקר בלוח אם נדפק, ולוקח איתו את שאר הHDD לגיהינום ביחד…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Myrath,

שלום, האם ישנה דרך לתעד דף פייסבוק או עמוד מתוך אתר כפי שהוא שלא ע"י שמירה סטטית (כPDF או סרטון של האתר) - האם יש דרך להוכיח שאתר ביום מסוים היה כפי שהוא היה מבחינה מחשובית (ובדרך שגם ניתן לעשות בה חיפוש ctrl+f)?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים