עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה, למחשב שלי יש מספר תופעות- 1.הDUAL BIOS של הלוח אם שלי תקול (המשני) לפעמים הלוח אם מנסה להעלות את הביוס במשני ומאתחל. ואז נכנסים ללופ של אתחולים ביוס משני->אתחול וכך הלאה הפתרון הוא לסגור את המחשב או מהסוויץ מאחורה או בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ואז חוזרים לביוס הראשי והכל עובד 2.אחרי שמכבים את המחשב ברוב הפעמים המחשב לא נדלק בכלל. לוחצים על כפתור ההפעלה וכלום לא קורה פתרונות (לא בטוח מה מהם עובד) א. ניתוק זכרונות, להכניס אחד, להדליק ולראות שעובד ואז לכבות ולחבר את השני ב.ניתוק המתח מהכרטיס מסך (אל תשאלו איך הגעתי לזה) ג.אם מקצרים את הCLR_CMOS אז אפשר לשמוע שהרמקולים נדלקים לשניה ואז נכבים (הקיצור מדליק את המחשב בוודאות כאשר הכל עובד) 3.המחשב נדלק אבל המסכים …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by L1ron,

http://img706.imageshack.us/i/53673210.png/ והורדתי גרסה חדשה. מחשב נקנה אתמול.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, קילבתי לרשותי מחשב ישן ואני מנסה להחזיר אותו לחיים (אבל הוא לא כל כך רוצה) כשאני מנסה להפעיל אותו אין פוסט ואין תמונה, רק כל המאווררים (כולל המאוררים שמחוברים ללוח אם ולכרטיס מסך, ככה שניתן לשער שמעט חיים יש בו) איפה ומה אני אמור לחפש?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Pageboy99,

מדי פעם המחשב מאט ללא סיבה, הסאונד מתעוות והוידאו מגמגם. זה קורה בעידכוני אנטיוירוס ובמשחקים כבדים. הרצתי את התוכנה S&M וכאשר היא מגיעה לבדיקת הדיסק התופעה מופיעה לכל אורך הבדיקה (ולדעתי גם מאריכה אותה). איך אוכל לדעת מה הבעיה בדיסק ואם אוכל לתקן אותו או שצריך להחליף? תודה מראש עריכה: הבדיקה לא מצאה בעיות, כמו גם WD Data Lifeguard Diagnostics הדיסק הקשיח הוא Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by crow3d,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה לי אחרי כמה זמן שמדליק אותו ובBIOS הוא מצפצף לי פעמיים צפצפוף של פעמיים בדקתי טבלת צפצופי בקרת תקלה באתר של אינטל (הלוח אם הוא INTEL DP35DP) האפשרויות הן אחד כרטיס מסך שתיים זיכרון ושלוש מעבד את הכרטיס מסך וזיכרון שללתי כי לא נראית תקלה - יש תמונה ברורה בלי הפרעות וזיכרון אין משהו שעולה לנגד עיניי שאמור להוות תקלה כשהווינדואז עלה אז הספקתי להפעיל אוורסט ומראה לי טמפרטורות בין 79 מעלות לבין 85 בערך..... לפני כמה זמן בערך חצי שנה החלפתי למחשב מאוורר למעבד בשווי של בערך 70 שח באייבורי... זה יכול להיות שצריך להחליף משחה טרמית או גוף קירור? המחשב הוא בן 4 שנים בערך

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by guyby,

קניתי כרטיס מסך GT630 וחיברתי אותו אצל אחי. רואים תמונה, מופיע שנמצא מתאם VGA רגיל ואין לי אפשרות להתקין דרייברים מהדיסק המקורי כי המחשב טוען שלא קיימת חומרה מתאימה. ניסיתי אצלי בבית והוא כן זיהה את הכרטיס. ניסיתי במחשב שלישי אצל חבר וגם שם הוא לא מזהה אותו למרות שכן רואים תצוגה. ממה שאני מבין הכרטיס תקין. אבל שני מחשבים תקולים זה מוזר... במיוחד ששניהם יותר חדשים משלי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dwking3,

העברתי את רמת החשמל של הספק מ230w ל115w. אז היה הבזק של אור בתוך הספק והמחשב אחר כך לא נדלק. האם כל המחשב נשרף או רק הספק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by The-Devil,

אהלן יש לי מעבד Quad q9300 כרטיס מסך של 8800GT 4 גיגה זכרון ומאז שקניתי את המחשב היו לי כול מיני בעיות שפתרתי כמו זכרונות דפוקים של OCZ (הוחלף) ומסכים כחולים בגלל הצ'יפסט לאחרונה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך וכול בעיות המסכים הכחולים נעלמו אבל עדיין המחשב לפעמים מגיב לי בצורה משונה שהוא כאילו נתקע לשתי שניות ורק אז ממשיך הרצתי Memtest והכול תקין למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות??? אני מריץXP 32BIT האם יכול להיות שבגלל שיש לי ארבע ליבות הוא עושה את זה?? תודה רבה לכול העונים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, הרצתי את שורת הפקודה: powercfg /devicequery wake_armed בחלון cmd. .כדי לברר,מה מפריע למחשב שלי,להיכנס למצב שינה .בקובץ המצורף,מופיעה התשובה לכך:3 סיבות = עכבר+מקלדת+חיבור רשת ?איך מתקנים זאת כדי,שהמחשב יוכל להיכנס למצב שינה .המקלדת והעכבר שלי - לא אלחוטיים תודה רבה מאוד מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ITAMAI,

יש לי חבר שרצה לקנות רם חדש אבל אמרו לו שיש לוrd-ram ואני בטוח שאין לו אבל אני רוצה לבדוק להיות בטוח אז אתם מקירים תוכנה שתוכל לומר לי איזה סוג רם יש לו????

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הלוח ממש חדש, עברו רק שבועיים ותכלס זה היה איך שהרכבתי אותו פשוט אני עצלן וגם חשבתי אולי זה בראש ... קיצר עכשיו אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר וכנראה אצטרך ללכת להחליף, אבל אולי בכל זאת אפשר לעשות משהו.. הלוח הוא Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI ספק מתח Enermax Liberty 400W מעבד x6800 4GB זיכרון, 2 Twinmos ו-2 Kingston קודם אמרתי שאני דיי בטוח בקשר ללוח, אז הקטע הוא שאיך שמוציאים את הכבל רשת, הרעש מפסיק, מחזירים את הכבל ואיתו חוזר הרעש בלי אינטרנט דיי קשה בימינו אז בינתיים אני סובל...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by CXC,

אם צריך פרטים תגידו, אני לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום ברשותי לנובו T450 (שלפני חודשיים נגמרה האחריות) המחשב מתנתק כל הזמן ובסוף גם מתחבר לרשת האינטרנט אליהם אני מחובר (גם בבית) בדקתי מול אחרים שעובדים איתי ולהם אין בעיה של ניתוקים (במתחם חללי עבודה בו אני עובד) האם צריך להחליף כרטיס רשת ? יש לי דרך לבדוק ? האם פשוט ללכת ולקנות כרטיס רשת או ללכת למעבדה קודם ? תודה

14. Started by 3pac,

חבר שלי הביא לי מחשב כדי שאני ינסה לסדר לו . המחשב בהתחלה לא נדלק ,אז החלפתי את הזיכרון לslot אחר (יש 2) והוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך ומעבד ,אז פתאום המחשב נדלק . למחרת ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא עבד,הוא פשוט לא מציג כלום במסך . העברתי את הכרטיס מסך והזיכרון מהמחשב שלו למחשב שלי והכל פעל טוב . עכשיו ניסיתי שוב לעביר את הזיכרון לחריץ השני ועוד פעם המחשב הסתדר,אבל אני יודע שיש במחשב משהו דפוק . מה יכולה להיות הבעיה ? נראה לי שהלוח אם.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ezana,

שלום, הבעיה התחילה השבוע והיא הייתה קטנה אבל לאט לאט הגיע בתדירות גבוהה יותר. בהתחלה המחשב היה קופא לאחר שימוש של כחצי שעה או שעה, לאט לאט התכיפות ירדה למצב שאפילו אחרי שאני מכניס ססמא לווינדוס הוא קופא. חיפשתי פתרונות בגוגל וחלק מהפתרונות היו דרייבר של הכרטיס מסך, עידכנתי וזו לא הבעיה. מחשב חם, שללתי בדקתי טמפרטורה של כל רכיב והכל נורמלי, הרוב על כ20-30 מעלות. קראתי שיכולה להיות בעיה עם הזכרונות, אז החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות וזו גם לא הבעיה. עכשיו צצה בעיה חדשה לגמרי, באותה הזדמנות שבה החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות ניקיתי את המחשב עם מייבש שיער (על אוויר קר כמובן). לאחר שסיימתי הדלקתי את המחשב והוא פשוט נכבה אחרי כמה שניות, המסך אפילו לא נדלק. הוא נכבה ולאחר כמה שנ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Frequency,

הי, בפעם הראשונה חשבתי שזה סתם, אבל זאת הפעם השניה שאני מדליק את המחשב, הוא נדלק לשניה ואז נכבה. אחרי זה הוא לא נדלק לפרק זמן מסויים, אני מנתק את הספק מחכה קצת ואז הוא נדלק. משהו מוזר. יכול להיות שזה קשור לליבה הרביעית שפתחתי. מעבד Athlon II X3 450 שכאמור הפעלתי את הליבה הרביעית Gigabyte GAMA78 LMT US2H דבר נוסף ששיניתי במחשב לאחרונה לפני שזה קרה - הוספתי heatsink לזיכרונות. לא נראה לי שזאת הבעיה. אגב, בעבר כשניסיתי להפעיל את הליבה הרביעית ושמתי הגדרות לא נכונות בביוס אז המחשב לא נדלק לי. משהו מדאיג. אחרי זה הביוס שחזר את עצמו והמחשב עבד. אז חשבתי שאולי באמת הוא משחזר או משהו (כי מספר הליבות נמצא על AUTO בביוס) אבל בפעמיים האלו הוא כן עלה עם 4 ליבות. יכולה להיות שלפעמים ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NTK1,

קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7800GS Extreme Edition והחלפתי גם את הספק ל- OCZ MODSTREAM 450W כל פעם שאני מפעיל משחק אחרי כמה דקות המסך פשוט נהיה שחור וצריך לעשות RESTART ניסיתי לחבר גם ספק של חבר HEC 480 וזה אותו הדבר עזרה.......................

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

היי ניקיתי לאחי את המחשב ניקיון יסודי ומרחתי משחה חדשה לכרטיס מסך ולמעבד לאחר כול זה התקנתי WINDOWS 7. הכול עבד מצוין ללא בעיות עד שהמערכת התחילה "להשתגע" ולא לעבור פוסט. לאחר שמוציאים את המעבד ומחזירים למקום הוא מתחיל לעבוד לזמן קצר כאילו המערכת מאטה ואז ריסט. החלפתי מעבד ואותה הבעיה. לאחר הדלקה נוספת של המערכת,המחשב דולק אך המסך כבוי. זאת המערכת: מעבד INTEL 478 2.8/2.66GHZ לוח P4P800 SE 512*2 + 256*2 ספק 500W ג'נרי אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jackhammer,

האם זה בסדר/בטוח (מבחינה שלא יהיה האטות או תקיעות אחרי כמה זמן) לעשות כל הזמן HIBERNATE? כאילו במקום לכבות את המחשב לעשות לו הייברנייט.... האם המחשב צריך מדי פעם לעשות ריסט מלא כדי לרוקן את הזכרון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Shayamrani,

המחשב מזהה את הרשת ואין אינטרנט

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by danielbr,

טוב אז כמו שרובכם יודעים אפשר לשמוע גלגל"צ באינטרנט עכשיו אני רוצה להקליט אותו למחשב בקבצי MP3 מישהו יודע איך אני עושה את זה או לפחות איך אני מגדיר למחשב שיקליט את עצמו??? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by דורון מושקוביץ,

קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחודשיים בערך gtx 1060 6gb oc i5 8400 16 gb ram השאלה שלי אם אני צריך לנקות את המחשב בזמן הקרוב ואם כן אז בחנות או לבד? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by blabla2002,

מוזר מעוד למישהו יש רעיון http://planet.nana.co.il/omer400/1%2Ejpg

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Yossi Seliktar,

ברשותי צמיד בנד 2 עקב החלפת טלפון נייד נוצר מצב שאין אפשרות לצמד את הצמיד לאפליקציה מקבל הודעה שאין אפשרות לצמד יותר ממכשיר אחד הנייד הישן אינו מתפקד כיצד ניתן לאפס את הצמיד תודה יוסי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by red wolf,

שלום וברכה, יש לי בעיה לפני מספר ימים שיחקתי במחשב והכל היה סבבה עד שהיו רעשי תקתוק כזה והופיע מסך כחול שלא בדיוק קראתי מה רשום בו ומאז הבעיה: המחשב נדלק שומעים ורואים את כל המאווררים עובדים. הספק גם זז. אך המסך נשאר כבוי ואין רעש של הווינדוס נדלק. בדקתי את כל החיבורים כמה פעמים וניתקתי אותם והחזרתי שוב. לא עוזר דבר. אני חושב הבעיה בלוח אם או אולי בכרטיס מסך. אנא עזרו לי , תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים