תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
למרות שמופיע שיש אינטרנט , בעצם אין -כתוב ללא גישה לרשת. מצרף צילום. https://i.imagesup.co/images2/145e9102170826eef694ae44997194f0d054553c.png
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי מסך סמסונג דגם MB7 שלאחרונה המחשב לא מזהה את המסך עצמו המחשב מחובר לתצוגה משנית כל שבמסך הטלויזיה כן רואים תמונה אך מסך המחשב לא מציג דבר. עשיתי כמה פעולות לבירור התקלה שמתי את המסך עצמו במחשב אחר והמסך כן עובד ותקין. לקחתי את הכרטיס הגרפי למחשב אחר והכרטיס עובד כייאות. לקחתי מסך נוסף, שמתי במחשב הבעייתי וגם איתו לא היתה תצוגה. מזאת אני מסיק שהבעיה לא נובעת מהכרטיס הגרפי או מהמסך עצמו אלא מגורם אחר. האם זה הלוח אם ? או נגרם מרכיב אחר? המחשב שלי : לוח אם ASUS דה לוקס כרטיס גרפי ATI HD4830
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז CM 690 ושאני מחבר את המיקרופון בחיבור הקדמי הוא לא עובד. שאני מחבר אותו ללוח מאחורה הוא עובד. לחיבור של הקול מקדימה יש שני חיבורים,HD AUDIO וAC97. ניסיתי לחבר את שניהם ללוח ועדיין לא עבד. אגב,איזה מהם אני צריך לחבר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני ממיר סרטי XVID לMPEG וההמרה מתבצעת עם תוכנה מסויימת, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אחרי איזה רבע שעה המחשב נכבה, זה קורא לי גם בעוד מקרים שיש עומס על המחשב. יש לי אנטי וירוס, ניסיתי הכל, סריקת וירוסים, טרויאנים, הכל..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח ממש חדש, עברו רק שבועיים ותכלס זה היה איך שהרכבתי אותו פשוט אני עצלן וגם חשבתי אולי זה בראש ... קיצר עכשיו אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר וכנראה אצטרך ללכת להחליף, אבל אולי בכל זאת אפשר לעשות משהו.. הלוח הוא Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI ספק מתח Enermax Liberty 400W מעבד x6800 4GB זיכרון, 2 Twinmos ו-2 Kingston קודם אמרתי שאני דיי בטוח בקשר ללוח, אז הקטע הוא שאיך שמוציאים את הכבל רשת, הרעש מפסיק, מחזירים את הכבל ואיתו חוזר הרעש בלי אינטרנט דיי קשה בימינו אז בינתיים אני סובל...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת בעיה של הרבה זמן.. אני ניכנסת לפנקס, לוח בקרה , כל דבר אחר הוא מעלה לי הודעה ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. ניסית אלפי קראקים.. עשית מדריכים , מחקתי עדכון מסויים שאומר לסדר את זה אבל שום דבר לא עוזר.. מה שגם שזה מפריע מאוד עכשיו התקנתי משחק ואחרי 15 דק' של משחק הוא יוצא ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט 64BIT גירסה 7600... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי לנובו T450 (שלפני חודשיים נגמרה האחריות) המחשב מתנתק כל הזמן ובסוף גם מתחבר לרשת האינטרנט אליהם אני מחובר (גם בבית) בדקתי מול אחרים שעובדים איתי ולהם אין בעיה של ניתוקים (במתחם חללי עבודה בו אני עובד) האם צריך להחליף כרטיס רשת ? יש לי דרך לבדוק ? האם פשוט ללכת ולקנות כרטיס רשת או ללכת למעבדה קודם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על מקום שמלחים USB למחשב נייד במחיר טוב באיזור המרכז תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי יש לי סידירום של אקטימה X50 אני יודע שזה דגם בעייתי ולפעמים המחשב ניתקע בגללו יש דרך לתקן את זה תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותר לי לראות סדרות בעבודה אבל אני לא יכול לכבות את התאורה בחדר בו אני נמצא. הרבה מהסדרות מכילות סצנות חשוכות מה שגורם למסך להראות כמראה ובכללי הורס את החוויה. יש לכם אולי רעיונות למה אני יכול לעשות לגבי זה? נגיד יש איזה ציפוי למסך שאני יכול לשים או משהו בסגנון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה משהו מוזר מאוד מאוד מאוד קרה למחשב שלי! אני מדליק אותו הכל עובד נפלא ואז ההווינדוס XP מעלה את עצמו.. ואחרי זה הוא שואל האם לעשות בדיקת הזאתי להרד דיסק..אז נגיד אני נותן לו אחרי זה שהוא מסיים הוא הופך את המסך לשחור ואמור לעלות את הפתיח של הווינדוס שאתה בוחר משתמש אבל זה לא ככה! אחרי שהוא מסיים את הבדיקה המסך פשוט נכבה! כמו שהמסך נכבה אחרי שעתיים בערך בלי להשתמש במחשב.. פשוט הלד של המסך הופך לכתום והמסך נכבה ההרד דיסק ממשיך לפעול אבל לא רואים כלום על המסך! ואני לא יכול לעשות שום דבר וניסיתי לעשות ריסט ולהעביר את הבדיקה של ההרד דיסק (יעני לא לעשות בדיקה), וניסיתי עם בלי, עם בלי.., ושום דבר לא עוזר! עכשיו יכול להיות שנדפק לי ההרד דיסק? כי לפני שפתחתי את המחשב …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, בפעם הראשונה חשבתי שזה סתם, אבל זאת הפעם השניה שאני מדליק את המחשב, הוא נדלק לשניה ואז נכבה. אחרי זה הוא לא נדלק לפרק זמן מסויים, אני מנתק את הספק מחכה קצת ואז הוא נדלק. משהו מוזר. יכול להיות שזה קשור לליבה הרביעית שפתחתי. מעבד Athlon II X3 450 שכאמור הפעלתי את הליבה הרביעית Gigabyte GAMA78 LMT US2H דבר נוסף ששיניתי במחשב לאחרונה לפני שזה קרה - הוספתי heatsink לזיכרונות. לא נראה לי שזאת הבעיה. אגב, בעבר כשניסיתי להפעיל את הליבה הרביעית ושמתי הגדרות לא נכונות בביוס אז המחשב לא נדלק לי. משהו מדאיג. אחרי זה הביוס שחזר את עצמו והמחשב עבד. אז חשבתי שאולי באמת הוא משחזר או משהו (כי מספר הליבות נמצא על AUTO בביוס) אבל בפעמיים האלו הוא כן עלה עם 4 ליבות. יכולה להיות שלפעמים ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי fly video 2 ואני לא יכול לראות טלוויזיה במחשב על כל המסך (אולי 70 % ממנו) וגם שאני רואה טלוויזה התמונה לא איכותית.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, למחשב שלי יש מספר תופעות- 1.הDUAL BIOS של הלוח אם שלי תקול (המשני) לפעמים הלוח אם מנסה להעלות את הביוס במשני ומאתחל. ואז נכנסים ללופ של אתחולים ביוס משני->אתחול וכך הלאה הפתרון הוא לסגור את המחשב או מהסוויץ מאחורה או בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ואז חוזרים לביוס הראשי והכל עובד 2.אחרי שמכבים את המחשב ברוב הפעמים המחשב לא נדלק בכלל. לוחצים על כפתור ההפעלה וכלום לא קורה פתרונות (לא בטוח מה מהם עובד) א. ניתוק זכרונות, להכניס אחד, להדליק ולראות שעובד ואז לכבות ולחבר את השני ב.ניתוק המתח מהכרטיס מסך (אל תשאלו איך הגעתי לזה) ג.אם מקצרים את הCLR_CMOS אז אפשר לשמוע שהרמקולים נדלקים לשניה ואז נכבים (הקיצור מדליק את המחשב בוודאות כאשר הכל עובד) 3.המחשב נדלק אבל המסכים …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, קילבתי לרשותי מחשב ישן ואני מנסה להחזיר אותו לחיים (אבל הוא לא כל כך רוצה) כשאני מנסה להפעיל אותו אין פוסט ואין תמונה, רק כל המאווררים (כולל המאוררים שמחוברים ללוח אם ולכרטיס מסך, ככה שניתן לשער שמעט חיים יש בו) איפה ומה אני אמור לחפש?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני העתיק לפה את מה שכתבתי בפורום אחר : בדרך כלל אני נותן למחשב מנוחה כל איזה 5-6 שעות למשך רבע שעה..כדי שלא יתחמם יותר מידי. הקיצר, הייתי עד מאוחר במחשב..פתאום הוא התחיל לעשות צלילים מתוך המעבד ונתקע לגמרי ! שום דב רלא זז לאחר 10-15 שניות הוא התחיל לזוז כרגיל.. לפעמים זה קורה צליל מפסיק וחוזר ככה של שניה המחשב נתקע חוזר להיות רגיל נתקע וככה שוב.. זה קורה לי במשחקים באי סי קיו פשוט בהכל.. למה זה נראה לכם ? זה ממש ממש מעצבן . אני מקווה שזה לא משהו שצריך להחליף חלק או משהו עזרה בבקשה הו ! הינה בדיוק עכשיו זה שוב קרה.. זה מסתדר אחרי שאני לוחץ על כל מיני כאלה כפתורים ועל העכבר מלא כאלה עכשיו זה קרה למשך חצי דקה למה זה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הצ'יפסט שיש לי, אחרי שנים של חיפוש איך לדעת מי הוא: VIA VT82C694X Apollo Pro133A זה טוב? מאיפה אני מוריד עדכון? כי יש לי בעיות איתו ב98
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי, תמיד הייתי משתמש של NVIDIA והחלטתי להחליף ל-ATI וקניתי 6950 שעבר פתיחה ל-6970. אני מרוצה מאוד מהביצועים של הכרטיס בכל המובנים האפשריים, חוץ מאחד: בזמן שאני מנגן סרטי HD, כל כמה דקות יש ירידה ברורה ב-FPS, התמונה נהיית פתאום איטית יותר ורואים קטיעות ברורות שהורסות את הרצף של הצפייה החלקה. ניסיתי להשתמש גם ב-VLC וגם ב-MPC והבעיה קורית בשניהם. המחשב שלי מחובר לטלוויזית LED LG 42LE5300, אני יודע שהבעיה לא בטלוויזיה כי כשאני עושה סטרים מהפלייסטיישן או כשאני רואה שידור HD מהממיר התמונה חלקה לגמרי ואין שום בעיות. המפרט המלא של המחשב שלי: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 M…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים קניתי לא מזמן מ KSP את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=37619 ASUS X556UA-XO1001D והצבעים על הפנים ממש - רואים גרוע. צבעים חלשים ומתים כל הניסיונות שלי וכייל אותם עלו בתוהו. אני לא יכול לחזור לחנות כי אני לא גר בארץ ממש ממש אודה אם מישהו יכול לעזור לי אני משתגע פה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, מדי פעם במחשב שלי, לא משנה מה אני עושה באותו הרגע, יש את ה*בום* הזה שהמחשב עושה כשיש בעיה, למשל אם אתם מנסים להעתיק משהו מ-CD בזמן שאתם מפעילים אותו, אז שומעים את הצליל הזה, הבעיה היא שהוא מושמע מדי פעם, בלי קשר לכלום, אין שום הודעה או משהו כזה, רק הבום הזה וזהו, זה מפריע בגלל שהמחשב עף לי החוצה בזמן משחקים, מישהו יודע איך אני מפסיק את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה PS2 לא יודע כמה מקשים בדיוק.... הבעיה היא שאני לוחץ על רווח+למעלה+שמאלה הוא עושה צליל כזה מעצבן שאומר כאילו שלחצתי על יותר מדי מקשים.... ואם אניח לוחץ: רווח+למעלה+ימינה זה עובד..... בלי רעשים מה שמעצבן אותי בזה זה במשחקים כשאני רוצה לפנות בזמן שאני לוחץ על הגז וה"בלמים" ולפנות שמאלה אי אפשר..... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מוזר מעוד למישהו יש רעיון http://planet.nana.co.il/omer400/1%2Ejpg
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת VPN בשם windscribe, ומאז שהתקנתי אותה נתקעתי עם IP גרמני. מחקתי את התוכנה התקנתי אחרות אבל לא משנה מה הIP שלי תקוע על גרמניה. כיביתי את המחשב את הנתב כלום לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תראו כל פעם שאני גולש באינטרנט ולאחר זמן קצר מופיע לי כל פעם הודעה מעצבנת של פקד activeX וזה כל שנייה מופיע איך מבטלים תדבר המעצבן הזה הנה תמונה ותמיד שכל פעם שפירמטי תמחשב תמיד זה הופיע לי אז אין שום קשר עם זה לפרמט תמחשב ויש פיתרון לפתור תבעייה הזאת וזה להתקין SP 2 אבל אני לא רוצה להתקין את SP 2 כי אני לא אוהב אותה וגם ניסתי ב כלים-אפשרויות אינטרנט-אבטחה להוריד את זה ל בנונית נמוכה אבל זה עדיין מופיע לי ההודעה הזאת של ה activeX אז בבקשה תעזרו לי זה מה זה מעצבן ואני לא יודע איך לבטל את זה שלא יופיע כי זה מעצבן!! וזהו תודה לעוזרים מקווה שתעזרו לי D:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-