עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AngelofDeath,

יש לי כמה עדכונים חדשים. כשאני מאתחל את המחשב הוא רוצה להחיל את העדכונים האלה, אבל באחד העדכונים הוא נתקע ולפני ההודעה "ברוך הבא" כשאני נכנס למחשב, הוא פשוט תקוע על 0%. לאחר כמה דקות הוא כותב "כשל בעדכון" או משהו כזה ומכניס אותי לשולחן העבודה. בקיצור אני רוצה לדעת מה העדכון הספציפי שגורם לו להיתקע כל פעם מחדש על 0 ומונע ממנו להתקין עדכונים נוספים חשובים, כדי שאוכל להסיר אותו לגמרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shlomyb,

היי 1. המחשב שלי נדלק אך אין תצוגה על המסך. 2.החלפתי ספק כח + הוספתי מאווררים (חשבתי בהתחלה שזה עניין של חום). 3. פעמיים מאז שזה קורה - שלפתי את המעבד מהלוח אם , החזרתי אותו והנ"ל עזר לפרק זמן של יום - יומיים... 4.אני לא שומע צפצופים מהספיקר וכ,ו. מה נראה לכם ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, קיבלתי היום 2 מחשבים, האחד פנטיום 1 233, והשני פנטיום 2 333. בשני המחשבים כל הכרטיסים היו מחוברים אך כבלי המידע/ מתח לא. חיברתי את הכבלים לפי דעתי כמו שצריך, וחיברתי את המחשבים לכל הציוד ההקפי הדרוש (מסך, מקלדת, עכבר). המחשבים נדלקים וזה אומר ספק כח (יחד עם המאוורר שלו), מעבד (יחד עם המאוורר שלו), כונן קשיח וכ', אך אין תצוגה על המסך אלא מופיעה הודעה ששום דבר לא מחובר למסך. ניסיתי לחבר את המחשבים למסך אחר והוא פשוט לא נדלק. האם חיברתי משהו לא נכון, ואם כן מה לפי דעתכם? אני רוצה להשמיש לפחות מחשב אחד לפעולות פשוטות כמו משחקים בסוליטר וכ'. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, המחשב שלי נכבה אתמול בלי כל סיבה, בדקתי מה הבעיה וראיתי שהמאוורר בכרטיס מסך- radeon 9600 נדפק. החלפתי לכרטיס מסך הקודם שלי geforce 5500 ואז המחשב עלה, אבל איך שהגיע לווינדוס (אחרי הlogin) הוא מעלה מסך כחול עם כיתובים הקסדצימליים, ועושה ריסט. בדקתי הכל, חיבורים, ניקיתי את כל המאווררים מאבק.. חשוב לציין שהווינדוס עולה אז כנראה שזו לא בעיית ווינדוס.. הריסט קורה אחרי דקת פעולה בערך בתוך הווינדוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה, יוני

5. Started by Fire_Trooper,

התקנתי windows XP . בהתחלה לא שמתי לב לבעיה בתצוגה והתקנתי גירסת דרייברים חדשה יותר לכרטיס המסך שלי מ - nvidia אז התחלתי לשים לב שיש בעיות בתצוגה - מדי פעם מופיעים קווים רוחביים (לא יודע איך לתאר את זה) על המסך והם נעלמים אחרי כמה מאיות בערך (ממש מהר). חשבתי שזה קשור לדרייברים שהורדתי שגיליתי שיש להם תיקון ל - refresh rate . בסוף התקנתי בכלל גירסת דרייברים יותר חדשה 30.82 והבעיה לא נפתרה. ניסיתי להחליף רזולוציות, עומק צבע , קצב רענון ולא היה שינוי. יכול להיות שבקצב הרענון היה שינוי אבל זה היה בקצב של 60 hertz שזה נמוך מדי (גם הורס את העיניים לא?) בקיצור , מה זה יכול להיות ?(יכול להיות שמשהו נדפק במסך / כרטיס מסך? (למרות שלא נראה לי כי במשחקים אין את הבעיה) המחשב שלי גם הי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SUB-ZIRO,

יש לי לוח אם של חברת MSI שהוא עובד ואחרי פרק זמן לא קצוב הוא נכבה בדקתי את המחשב פיזית וגיליתי שאחד מהקבלים שממוקמים ליד המעבד נפוח ויצא ממנו קמו קצף כזה וגם המייצבי מתח השחורים המרובעים רותחים לפי דעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הבעיה שמייצבי המתח חמים מאוד היא בגלל שהקבל לא תקין אשמח לדעת אם התאוריה שלי נכונה חיפשתי את הרכיב הנ"ל באריה"ב אבל ללא תוצאות זה בעיה להסיג את החלקים האלה בארץ או שבכל חנות אני אוכל למצוא (כתוב על הקבל שהוא של 1800UF עם6.3 V ובשורה השניה כתוב MCZ) ? ועוד שאלה אחרונה במידה ומצאתי את הרכיב כדאי לקחת את זה להלחמה (בחנות שמלחימים רכיבים עדינים לא משנה כמה יעלה השאלה היא של כדאיות אגב האחריות כבר מזמן עברה) תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים מנהלים אם זה ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by xc1te,

לאחרונה (כחודש אני מניח, הצלחתי להחזיק מעמד עד עכשיו רק בזכות הטחינות בצבא :<), כשאני מדליק את המחשב, ואת המסך כמובן, התצוגה לא עולה - זאת אומרת שאני רואה מסך שחור, כשבפועל אני שומע צלילים של ווינדוס מהאוזניות שהמחשב באמת נדלק. המסך עצמו כנראה במצב "השהייה", לפי הנורה המהבהבת שבדר"כ נדלקת כשהמסך עובר להשהייה אחרי שהוא לא היה בשימוש פרק זמן מסוים. אותה הבעיה קורה גם אחרי שאני מחליף מסכים (יש לי גם טלוויזיה שמחוברת באמצעות HDMI), מסך המחשב פשוט נשאר (הוא נכנס להשהייה אחרי שהתצוגה עוברת רק לטלוויזיה) בהשהייה גם אחרי שהגדרתי שהוא יציג, וגם אחרי שאני משאיר אותו דלוק והוא נכנס להשהייה אוטומטית אחרי 15 דקות בערך. הצלחתי איכשהו לגרום לו להידלק ע"י כיבוי והדלקה אינספורית וגם ע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dror Lederman,

אהלן כרטיס GPU חדש (RTX 2080). אם אני מחבר את המסך ליציאה הסטנדרטית- רואים את המסך. אבל כשאני מחשב ליציאת ה- GPU, אין שום תגובה על המסך. רעיונות איך ל"דבג"? האם מדובר בבעיית ספק? ואיך אני בכלל יכול לדעת שה- GPU מותקן היטב ומגיב? תודה וחג שמח דרור

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום רב ברשותי מחשב חדש קווד קור בן שנה לערך קיית בו תקלה קבועה שלא הצליחו לתקן אותה למרות שהחליפו כבר מע' הפעלה, ספק, זכרון, מעבד, ולוח אם התקלה היא שפתאום ללא שום סיבה הניראית לעין המאוורר מתחיל לפעול במהירות מוגברת למשך שניה אחת ואז המחשב נכבה ונדלק מחדש וכאשר הוא מתחיל הוא עושה את זה בפרקי זמן קבועים (כל שעה למשל) וזה יכול להמשך כך במשך ימים ללא הפסקה. כאשר הוא מפסיק את שרשרת הכיבויים ללא שום סיבה הניראית לעין הכל נרגע למשך מספר ימים ואז הריטואל חוזר על עצמו הוחלט על התקנת מע' הפעלה חוקית מלפני יומיים וכעת מחכים לריסט הבא האם יש למי שהוא איזה רעיון לתיקון הבעיה? יגאל lagi90@hotmail.com 054-6558998

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shafir,

התקנו במחשב X.P ומאז בכונן A כתוב: "צריך לאתחל את הדיסק", ואינו מסוגל לקרוא כלום. אם אפשר לתת רעיון איך לפתור את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by NoName,

חיברתי את הצורב כסלייב ואת הסידי כמאסטר והוינדוס אקס פי לא מזהה את את הצורב מה לעשות? ניסיתי להגיד לוונידווס שיחפש את הצורב וגם לחפש מתוך רשימה אך זה לא עזר!!! תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Dubek,

שלום יש לי מחשב אסוס עם מטען תקול (בעיית מגעים כלשהי). אני רוצה להזמין מטען חלופי מחו"ל. עד שהוא יגיע יש לי מטען שמתאים מבחינת החיבור. שני המטענים הם 19V אבל החלופי הוא 3.42A במקום 4.74A במקורי. האם אפשר להשתמש בחלופי הזה? תודה נמרוד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Theoldadam,

שלום, אתן קצת רקע לבעיה, אתמול ניסיתי להתקין משחק מחשב שהיה אמור לעבוד ומסיבה כלשהי נתקע בשלב ההרצה וכדי לצאת מזה היייתי חייב לעשות ריסט מאז התחילו הבעיות הסרתי את המשחק ועדיין המחשב נתקע או מרצד חשוב לי להזכיר שבפעם הראשונה שהוא התחיל לרצד הצלחתי לראות שהוא הסיר דרייבר כלשהו של המסך אבל לא ראיתי שום דבר בדרישה להתקין מחדש ולכן ביוזמתי התקנתי מחדש ועדיין זה קורה, דבר נוסף בזמן הריצוד אני יכול לצאת מהמשתמש ולהחליף משתמש התמונה חלקה. מלבד התקנת המשחק עשיתי דבר נוסף שאני חושד שגרם לבעיות, אציין זאת למרות הסבירות הנמוכה הגדרתי בביוס שהמקלדת תופעל ביואסבי אני משתמש במקלדת אלחוטית ורק אתמול שיניתי את ההגדרות, אני מצטער אם הנושא יצא מבולגן את כל זה אני כותב מהפלאפון, לכל מי שתו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by saharmal,

אהלן, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב כי היו בו קצת בעיות ובלאגן...אז כבר החלטתי להעביר אותו לווינדווס 8 ואחת מהבעיות שהיו לפני זה ב7 נשארה. פתאום סתם ככה - תקיות וקבצים משולחן העבודה נעלמים. בהתחלה שנכנסתי לכונן C->משתמשים->משתמש שלי-> שולחן עבודה...הקבצים היו שם אבל אז נעלמו גם משם. וכרגע אין להם שום זכר במחשב...אפילו בחיפוש אני יודע בוודאות שהם לא נמחקו כי המקום הפנוי בדיסק הקשיח נשאר זהה למה שהיה קודם. ואם אני נכנס ל"תמונות" במסך ההתחל של ווינדווס 8 אז התמונות מופיעות שם, אבל לא בשום מקום אחר במחשב. דברים שכבר ניסתי: תצוגה->הצג סמלים בשולחן עבודה - לא עזר. להראות קבצים מוסתרים- לא עזר. סריקת וירוסים ומאלוורים - מצא לי רק כמה קראקים של משחקים ותוכנו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Ido.G,

שלום, לחבר (שהרכבתי לו את המחשב לפני כשנתיים) ישנו המפרט הבא: Core i7-4790K 16GB RAM GeForce GTX 780 Win 8.1 לוח - לא העביר לי את הדגם, אשאל מחר ספק - כנ"ל, אך משהו איכותי וחזק לאחרונה התגברו מקרים בהם המחשב זורק מסך כחול או מרסט. זה קורה כמעט תמיד בתוך משחק - הוא לא משתמש במחשב לצרכים אחרים כמעט בכלל. הייתה תופעה של טמפ' גבוהות יחסית. התקנו מאווררים להוצאת אוויר החוצה (בתקרה של המארז) ובנוסף בוצע איפוס של הביוס. הטמפ' ירדו וכעת, להבנתי, הן תקינות. עם זאת חוסר היציבות ממשיך. הרצתי איתו Prime95 למשך כרבע שעה והיה תקין. אני מודע לכך שבדיקה "מלאה" דורשת זמן רב יותר, אך לפעמים המחשב מרסט ממשחק גם אחרי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Athlon-WINGS,

אהלן.. לפני הכל, יש ברשותי לוח אם ABIT NF7 rev 2.0 יחד עם כרטיס קול תומך AC97, שישה ערוצים. אני כבר הרבה זמן מתוסכל מחוסר ה Surround ברמקולים שלי. הבעייה היא שכאשר אני מחבר את הכבל של החוט REAR (רמקולים אחוריים) למחשב, לא שומעים מהם כלום. לעומת זאת, כשהכבל של הרמקולים הקדמיים מחובר למחשב (לחיבור הירוק), הקדמיים עובדים. קצת מסובך מה שאמרתי, אבל ציירתי את זה בכדי שתבינו את הבעייה המרכזית כאן: אם תשימו לב, כאשר כל החיבורים תקינים, רק הרמקולים האחוריים לא עובדים. כאשר אני מנתק את הכבל השחור מהמחשב או מהסאב, שומעים בכל הרמקולים, אך לא בצורה של Surround. חשבתי אולי הכבל לא בסדר, אך הוא תקין; חיברתי אותו במקום הכבל הירוק והרמקוליים עבדו על הכבל הזה. אז חשבתי לעצמי שוב, אול…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mkmeiryhiel,

בס"ד ברצוני לחלץ קובץ ממחשב שלא עולה (קובץ אימג'). לקחת את הhd ולחבר למחשב אחר, א"א משום שזה hd מובנה בתוך המחשב ולדעתי א"א לפרקו. העלתי מערכת הפעלה bootable מדיסק אונקי ומצליח להגיע לקובץ אלא שהוא גדול ולא נותן להעתיק. הבנתי שזו בעיה שהמערכת עובדת עם מערכת קבצים FAT שיש לה מגבלה בגודל הקבצים. מצאתי תוכנה בשם epm_free_instaler וברצוני לשנות איתה את מערכת הקבצים ל NTFS ואז להעתיק את הקובץ. אלא שהתוכנה משום מה רוצה חיבור לאינטרנט ואינני יכול לתת לה חיבור לאינטרנט במערכת הפעלה שהיא רק bootable. האם מישהו יכול להציע לי מה לעשות כדי לחלץ את הקובץ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by 1_Nike_1,

אוקיי.. אז ככה שיש לי לאחרונה סדרות של בעיות במחשב, ובמהלך שרציתי לשפר ביצועים של רכיב Plug and Play עם הדרייברים שעל תקליטור, הבחנתי שהכונן שלי, היחיד שלי, כלל אינו פועל! הLED שמצביע על פעילות הכונן אינו דולק כלל. כפתור הEject גם איננו פועל. אבל מה שמצחיק - לא פתחתי את המחשב ולא נגעתי בו. אז כבר מכאן זה נראה כתעלומה בעיניי. מה שעוד יותר מוזר, זה שהכונן מזוהה ע"י מערכת ההפעלה, ואני רואה אותו ב Device manager וכלל אין בעיה שם, ואפילו כתוב את האמרה הידועה the device is working properly. ממש מוזר לדעתי. פתחתי את מחסנית הדיסק בעזרת סיכה, ולא, לא שכחתי שם במקרה דיסק. אין שם כלום. שום כלום. ועד כמה שיכולתי לראות מבלי לפרק את הכונן לגמריי, לא היו עדויות לשום לכלוכים או הפרעות פי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by שמנואל,

אהלן. אם תוכלו בבקשה לענות לי על 2 שאלות: 1. במחשב פנטיום 2 מותקן SOUND BLASTER שלמרות שמצאתי לו את הדרייבר הנכון ובמנהל ההתקנים הוא אכן מותקן-אין פשוט סאונד, כלום. בדקתי את כל ההגדרות, השתקות וחיבורים-פשוט כלום. אין פותרים את זה ? 2. למחשב הזה יש גם כרטיס קול ON BOARD אז חשבתי להשתמש אולי בו. הבעיה שבביוס אין שום התייחסות לכרטיס קול בכלל, זה מין ביוס ישן וקצת משונה. איך בכל זאת זאת אפשר לסדר את זה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רכשתי מחשב חדש (בחלקים) הרכבתי אותו (לא המחשב הראשון שאני מרכיב) והוא לא נדלק. כשאני אומר לא נדלק זה פשוט שום דבר לא קורה. (גם המאווררים לא מסתובבים, אף אחד מהם) חשבתי אולי הבעיה בספק אבל יש לי מכשיר שבודק ספקי כח של אנטק והוא מראה שהספק תקין לגמרי. חשבתי אולי יש איזה בעיה מפגרת במפסק של ההפעלה אבל ניסיתי גם לחבר את המפסק השני (של הריסט) וזה לא עזר ואפילו ניסיתי לקצר בעצמי עם מוליך בין הפינים הרלוונטים אך ללא הועיל. החלקים נקנו מ- KSP ואני שוקל לתת להם אותו לתיקון. אני פשוט לא יודע איזה חלקים להביא להם? אם יש לכם רעיונות או הצעות מה לעשות בין אם משהו שאני יכול לעשות בעצמי או הצעות איזה חלק יכול לגרום לתופעה אשמח לשמוע. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אוהד דב,

בזמן האחרון כל פעם כאשר אני מדבר בסקייפ או מקליט סרטונים יש לי רעשי רקע סטטיים מהמיקרופון ואני לא מצליח לסדר את זה. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, לא מזמן רכשתי מחשב לשימוש משרדי עפ"י המלצות שניתנו פה בפורום. המפרט שלי הוא: מעבד AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB 65W לוח אם DFI INFINITY C51PV-M2/G דיסק קשיח SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM צורב LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זכרון SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF לעתים קרובות כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה ובמקום מופיע מסך בגווני לבן - אפור כאשר רק אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב (לעתים אני נדרש לעשות זאת כמה פעמים אחת אחרי השניה) המחשב עולה כרגיל. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעייה ואיך אוכל לפתור אותה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי תקלה מוזרה יש לי מחשב שאליו מחובר צורב. כשאני מכניס דיסק ואו מתחיל לקרוא אותו פשוט המתח נופל. ניסיתי במחשב השני שלי ואין בעיה כזאת. יש לציין שקניתי צורב דיוידי חדש והוא עובד טוב על שני המחשבים. רעיונות? הספק הכן עלום שם המארז KSP הכי זול. הקטע שזה לא קרה בשנה וחצי האחרונות ולא הוספתי חומרה כל שהיא למיטב זכרוני

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Gidi Fisher,

היי, אני לא יודע מה קרה אבל משום מה רב התוכנות שמותקנות אצלי "נעלמו" מהstart menu ואם אני מתחיל להקליד את השם שלהם אז הם מופיעות אבל עם אייקון בהיר במיוחד כשמריצים אותם אז הן עובדות כראוי מישהו יודע מה הסיפור ולמה זה קורה?

25. שלום חברים, מה שגרם לי לשים לב בצורה ספציפית לאיטיות הפתאומית הזו, היא קריסה מוחלטת של ממשק האודיו שלי מדגם PRESONUS FIRESTUDIO PROJECT שהוא ממשק פיירווייר שנחשב לאחד המתקדמים למשתמש הביתי. מה שקרה זה שהממשק התחיל לעשות מלא בעיות, DROP OUTS, קירטועים, לא רק בהקלטות, אפילו סתם בפלייבק של MP3, המצב התדרדר לאט לאט, עד מצב של דרופאווט מוחלט, שאפשר לפתור רק ע"י התקנה מחדש של הכרטיס ואז עדיין המשיכו הבעיות, עד הדרופאווט הבא. הכרטיס עבד מצויין במשך כארבעה חודשים, הקלטות מסיביות, שימש ככרטיס קול הרגיל של המחשב, וכו', עכשיו פתאום התחלתי לשים לב לאיטיות של המחשב, מדובר על C2D E6300 עם 2GB זכרון, על XP SP2, לאחר סריקת ווירוסים של נוד 32 סריקת רוגלות של ספיי בוט איחוי בדיפרגלר סריקה …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים