תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי מחשב נייד asus x556ua ללא מערכת הפעלה. התקנתי window 10 והורדתי דרייברים מאתר asus. לצערי יש לי בעיית סוללה רצינית, נגמרת תוך שעה וחצי רק wifi עובד ושימוש נמוך. בעיה זו נוצרה כבר משקניתי את המחשב הנייד. שלחתי למעבדת asus מספר פעמים ובפעם הראשונה החליפו סוללה - הבעיה לא נפתרה. לאחר מכן שלחתי שוב פעמיים: בפעם השנייה אומרים שהמחשב עבר את תקינות הסוללה. בפעם השלישית אמרו לי שאין את כל הדרייבים במחשב - למרות שהתקנתי את הדרייבים שהביאו לי עם דיסק שקניתי את המחשב. לאחר מכן הורדתי מאתר asus את הדרייברים ועדכנתי והבעיה לא נפתרת. מספר פעמים התקנתי windows 10 pro עם הדרייברים. מה לעשות בבקשה, אני אובדן…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP probook6570b ואני מנסה להתקין ווינדוס חדש ולא מצליח הsecure boot מכובה איך מסדרים את זה תודה לעוזרים dfdfd
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון המחשב לא נכנס למצב שינה באופן אוטומטי וזה דיי מחרפן אותי הרצתי בדיקה בCMD עם הפקודה POWERCFG-REQUESTS והוא אומר שהכרטיס קול אז ניסיתי בערך 100 פעם למחוק ולהתקין וכלום לא מצליח בסוף אשמח לעזרה בנושא כי אני כבר חסר רעיונות והדרך היחדיה שאולי המחשב ישן לפחות לפי הפקודה שהרצתי זה רק עם אני הופך את האוזניות והרמקולים למצב ''ללא זמין'' ופעם זה לא היה כך זאת התוצאה שהוא אומר לאחר הרצת הפקודה: SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_1462D817&REV_1003\4&2f4d5061&0&0001) An audio stream is currently in use.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, באילו דרכים אפשר לשחזר קבצים פגומים שנעלמו מדיסק קשיח פנימי של מחשב נייד?.. עד עכשיו ניסיתי עם התוכנה של easeus אך ללא הצלחה כשהקבצים שחשובים לי נעלמו ותיקית המסמכים היא פגומה ללא גישה. האם יש שירות מעבדה בארץ שיכול לשחזר קבצים במחיר סביר? או דרך שתאפשר לשחזר קבצים. תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום,עברתי מWIN 7 לWIN 10 וההארדיסקים התחילו ל"צרצר" - אני יודע שמדובר בHEAD PARKING, בWIN 7 יכולתי דרך CRYSTAL DISC INFO לבחור לבטל את האופציות אבל בWIN 10 למרות שיש לי הרשאת אדמניסטרטור האפשרות הזו כבויה("אפורה) בינתיים הLOAD UNLOAD CYCLE עולה בערכים שלו (בערך 010 כאלה ביום) האם מישהו נתקל בתקלה דומה כזו ומצא פתרון? למען הסר ספק:לא מדובר בתקלה בהארדיסקים (ישנם 4 כאלה והם היו תקינים במחשב הקודם,גם נתוני סמארט תקינים) אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, רכשתי לפני כשלושה חודשים לכל היותר מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 7559 על הנייר מחשב די חזק עם נתונים מרשימים. לא הגבלתי את עצמי (שווי הקניה 5K). מחשב בשווי כזה אמור לעבוד חלק עם תגובה מהירה לפעולות במערכת. חקרתי את נושא זכרונות הSSD והבנתי שהם האידיאליים היום לתפעול מהיר של המחשב. פניתי ל Dell התקנתי מה שכביכול היה אמור לפתור את הבעיה, עידכנתי BIOS לפי הדרישה של הטכנאי מטעמם. בכל מקרה לא עזר דבר. הטכנאי אמר לי תן למערכת להסתדר ותפנה אלינו בעוד כחודש. התקשרתי שוב, לא עזר שום דבר. אני אתאר בפניכם את הבעיה תנסו אולי לייעץ לעזור מה שאפשר. הבעיה היא שהמחשב איטי בצורה לא מובנת(חשבתי שאקבל את המחשב המושלם עכשווי זמני תגובה מהירים) הכל מרוח ה…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שנה טובה וחג שמח! יש לאח שלי לוח אם GA-X99-Ultra Gaming בעיקרון המחשב האחרון שלי היה סוקט 775 מאוד לא משוכלל יחסית להיום. היום יש עכבר בביוס זה אומר הכל חחחח.. בקיצור פעם לא היה יותר מדי מה לשנות. היום זה נהיה מטורף התפריט שם. הבעיה המרכזית שלי זה שהמחשב עולה ממש ממש לאט ויש שם הבנתי FAST BOOT. השאלה אם זה הורס או משהו (?) הייתי אצל חבר שהמחשב עולה אצלו תוך איזה 2 שניות.. ככה עשו לו הוא לא מבין בזה. האם יש איזה משהו נוסף שצריך לדעת או שפשוט לעשות לו איפוס ולהשאיר ככה. (שיכול להיות מועיל גם למערכת הפעלה W10 X64) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש כונן ssd, חדש איזה כדי היום ראיתי של samsung ב250 ₪ בעלי אקספרס איזה בקר הכי כדאי שיהיה לו על מנת שיעבוד כראוי כמו כן אני רוצה להתקין את המערכת הפעלה עליו האם צריך למחוק קודם את הקיים או שמה להתקין ורק אחר כך למחוק תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם החלפה של מעבד במחשב עלולה לגרום לאובדן נתונים שמצריך אותי לבצע גיבוי לכל המידע בדיסק C שלי? ומה לגבי המהרה - האם אחרי השדרוג להמהרה יש מחיר של אובדן מידע?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
בתקופה אחרונה אני עומל על לחדש דיסק MP3 ישן עם שירים מדהימים שהזדקן ונתקע ברבים מהם. הדיסק מכיל בעיקר שירים אמריקאיים של שנות 98 99' שמזכירים ומסמלים עבורי תקופה ייחודית בחיים. מכיוון שאהבתי את סדר השירים שם, אני עברתי אחד אחד (בהפסקות, כל נסיעה, לא בבת אחת) כדי לרשום שם השיר שיהיה לי הסדר המקורי. לא מזמן סיימתי את הרשימה. במחשב יש לי את התיקייה שמכילה את השירים שמרכיבים דיסק זה. ראיתי, שהרשימה די דומה לרשימת השירים בפועל בדיסק. כלומר אחי לא התעקב על יצירת סדר מסוים בשירים, הוא פשוט צרב אותם לדיסק. כשאני מנסה לגרור את רשימת השירים לWINDOWS MEDIA PLAYER הסדר מתבלגן. איך אפשר לצרוב דיסק MP3 כך שסדר השירים לא ישתנה? כך אוכל רק לעבור על הרשימה ולעשות תיקונים…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכלם, יש ברשותי מחשב נייד lenovo yoga 710, המחשב בן שנה, עובד מצוין, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה, שכאשר אני משתמש בטאצ של המסך, המסך נכבה, המחשב עצמו ממשיך לעבוד, ללא בעיה ונדלק בשניה כאשר אני נוגע בעכבר או לוחץ על המקלדת. אין שום בעיה כל שהיא במחשב, אני חושד שזה בעית תוכנה כל שהיא או ששיניתי איזה הגדרה בטעות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חיפשתי מידע על המחשב הזה עכשיו קיים על המחשב זיכרון DDR3 1066Mhz סה"כ שני סטיקים של 2GB ושל 1GB סה"כ 3GB חיפשתי מידע עד כמה זיכרון המחשב יכול לתמוך ובאיזה קצב הכי גבוה אפשר אודה מאוד לתגובתכם המודל הספציפי C500-H.ARPPEP
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים, לפני כמה ימים החלפתי ספק כוח, ומאז אחרי שהחזרתי את כל החיבורים למקום וניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק לשניה ומתכבה (לא עולה תמונה במסך) ואז שוב נדלק לשניה ומתכבה בלופים בלי הפסקה. מהיאוש לקחתי אותו לטכנאי הוא ניסה להדליק את המחשב עם ספק אחר, כרטיס מסף אחר וכו' וגם לא הצליח הייתה אותה בעיה ולבסוף טען שזה כנראה בלוח-אם. בקיצור לא הבנתי איך התקלה הגיע ללוח-אם מהחלפת ספק? אשמח לעזרה אני לא רוצה סתם להחליף לוח. ואם כדי לתקן על מי אתם ממליצים באזור חולון-ת"א.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למשהו נסיון עם ID COOLING FROSTFLOW יש לו בקורות מצויינות יש באיבי https://www.ebay.com/itm/ID-COOLING-240L-AIO-Water-Cooler-Unique-Comet-tail-LED-Lighting-240mm-Radiator/401243304845?epid=2255308921&hash=item5d6bf6f38d:g:bikAAOSwSlBY0HsR במחיר ממש טוב מוכר סיני
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב מבוסס i7 + GTX970 כשמכניס USB כלשהו (להוציא מקלדת ועכבר ב-2 כניסות ספציפיות) המחשב מיד קורס למסך כחול. הדרייברים של כניסות ה-USB מעודכנים. יכול להיות קשור למערכת הפעלה (Widows7) או לכרטיס מסך (GTX970)?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ש לי וירוס במערכתשרק עכשיו windows defender זיהה (אחרי סריקה יסודית)הבעיה שכל קבצי הזיפ שלי הם עם הוירוסכל הקבצים האלה הם חשובים ועכשיו פועליםאני רוצה לפרמט את המחשב ולהחזיר הכלהבעיה היא שאני צריך את הקבצים ומבחינת האנטי וירוס הוא רוצה למחוק אותםיש דרך לנקות אותם ולהחזיר אותם נקייםאו שהלכו לי כל הקבצים (סתם וירוס של רוגלה לא כופר)אשמח לעזרהתודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות התחלתי לסבול מקריסות פתאומיות של המחשב בפעילות שגרתית לגמריי (עבודה על מסמכים, גלישה באינטרנ וכד') כל 30-60 דקות בערך. וינדוס היה קורס ל BSOD כל פעם עם הודעת שגיאה אחרת (וישר מנסה לעלות שוב, ככה שהיה קשה לצלם את השגיאה, אבל בכל זאת הספקתי כמה פעמים). ומאוד מתקשה לעלות חזרה - כלומר קורס שוב ושוב בשרשרת. היה מותקן גם לינוקס (אובונטו) במקביל, ולינוקס לא היה קורס, אבל היה "קופא" לפעמים. פירמטתי את הכונן והתקנתי מחדש וינדוס (חוקי) נקי. - התפעות נמשכו. בשלב מסויים התחלתי להשגיח על הטמפ' של המעבד עם Speccy ולא ראיתי עלייה מעל 45 מעלות בפעילות השוטפת הבעיות התחילו כנראה לאחר הוספת RAM "במצב טוב מאוד" שהזמנתי מאיביי ממוכר עם דירוג גבוה. המ…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם המחשב מפרט: לוח: abit IP35 pro מעבד: CORE2 Quad Q6600 זיכרון: 8GB DDR2 כרטיס מסך:Gigabyte 650GTX ti בהרצה של משחק (the witcher3) המחשב התחיל לקרוס לי אחרי כמה פעמים שזה קרה גיליתי שהבעיה היא התחממנות של כרטיס המסך שמגיע לטמפ של 100מעלות ויותר.. דבר ראשון שעשיתי היה לנקות אותו - לא פתר לי את הבעיה גם אחרי הניקיון המשיך להגיע לטמפ' גבוההות מאוד (90+ מעלות ) ומידי פעם גם לקרוס.. מה שעשיתי כרגע זה לפתוח את צד המארז ולשים מאוורר גדול מול המחשב.. כרגע זה נותן פתרון - הכרטיס עדיין מגיע לטמפ גבוההות של 80\90 מעלות אבל לפחות ניראה שכרגע המחשב לא קורס גם בתוך המשחק... אבל הפתרון הזה לא ממש מ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, מדובר במחשב שולחני ישן. העכבר מחובר למחשב דרך יציאת PS/2, לא USB. כאשר העכבר מחובר למחשב, המחשב מסרב לעבור למצב שינה. כאשר אני מנתק את העכבר, המחשב עובר למצב שינה ללא שום בעיה. חשוב להדגיש שלא ניראה שהסמן של העכבר זז מעצמו, אך כניראה משום מה המחשב חושב שהעכבר בתנועה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין את הקורא כרטיסים והטוקן של COMSIGN אבל הוא דורש NET FRAMEWORK 2. אנחנו על חלונות 10 בעברית. כאשר מנסים להתקין את התכונה (לא יודע אם פעלתי נכון) הוא אומר שלא ניתן להתקין. כאשר גם ניסיתי להתקין NET FRAMEWORK עדכני הוא אומר שזה כבר מותקן. קצת נואשים פה למצוא פיתרון כי החברה אומרים שכל עוד לא נתקין את זה הם לא יוכלו לעזור... וקשה מאוד לתפוס אותם טלפונית נשמח לפיתרון תודה
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר הרבה זמן שמערכת ההפעלה נתקעת ללא סיבה מיוחדת לכ5-7 שניות ואין לי מושג מה מקור התקיעה. תיאור: העכבר ממשיך לזוז אבל החלון נתקע. אחרי כמה לחיצות על החלון התקוע הוא משחיר, ואם אלחץ על חלון אחר גם הוא ישחיר. למי שמכיר את התקיעה בזמן שכונן קשיח נדלק (אחרי שהוא נכבה למטרת חיסכון בחשמל) זו בדיוק אותה תקיעה. הבעיה המרכזית היא למצוא את המקור של התקיעה הזו, הרי זה לא קורה אחרי פעולה ספציפית. איך כדאי להתחיל? מערכת הפעלה: WIN10 בעברית פרטים נוספים על המערכת:
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן בן 10 שנים יש לי בו קבצים שאני צריך ואני רוצה להעביר את הארד דיסק שלו למחשב נייח ויש לי כמה שאלות: 1. איך פותחים את המחשב נייד? הוצאתי את כל הברגים ואני מנסה להפריד בין החלק העליון לתחתון ללא הצלחה זה כאילו תפוס בפנים עם עוד משהו 2. הארד דיסק יתאים לחיבורים החדשים? (מאמין שלא אבל האם יש מתאמים?) 3. בתמונה - החלק שפתוח במחשב המלבן הגדול זה הארד הדיסק? והאם צריך לפתוח את כל המחשב בשביל להוציא אותו? כי אני מנסה להוציא וזה פשוט לא זז יש בורג אחד שתקוע ואין אפשרות להוציא אותו... אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי נייד שאני מעוניין למחוק ממנו את כל הדאטה לפני מכירה. יש לו שני כוננים אחד SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה והשני HDD. השימוש שלי במחשב לא היה ארוך ורוב הדאטה הרגישה שאני רוצה למחוק לצמיתות, ללא אפשרות שחזור, הייתה על ה-SSD. השתמשתי בכלי של WIN10 לאיפוס מערכת והתקנה של WINDOWS מחדש. בחרתי באפשרות של מחיקת כל הנתונים מכל הכוננים, אך זה לא מספיק מאובטח לטעמי ולא נראה לי שזה באמת פועל גם על כוננים מסוג SSD. מה שחשבתי לעשות זה לנסות להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על ה-HDD ואז בעצם אוכל לבצע מחיקה מאובטחת ל-SSD כי מערכת ההפעלה לא תשב עליו. הייתי שמח לעשות התקנה נקייה עם אתחול מכונן חיצוני (כמו שהיה אפשר לעשות פעם עם דיסק התק…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני עוזר לתחזק מחשבים אצל קרובי משפחה, ולא מזמן נתקלתי בבעיה שאני זקוק ביעוץ. מחשב בן שנתיים עם וינדוס 10 HOME ברוסית ובעל שני דיסקים קשיחים של 2TB. הדיסק הראשי מחולק למיחצת C בעלת 500GB וכל השאר במחיצת D לשימוש יום יומי. קניתי לא מזמן דיסק חדש בתכנון של 2TB להגדיל את הנפח, אך לפני שהספקתי הוינדוס התחיל להשות בעיות בהפעלה. צצו מסכים כחולים בהדלקה עם הכתוב unaccessable harddrive, ובלי תיקון של וינדוס- המערכת לא יכלה לעלות. הייתי עסוק אבל הבן אדם היה צריך את המחשב- אז הוא הפעיל אותו ככה כמה פעמים עד שהתיקון של וינדוס נתקע סופית. הבנתי שרוב הסיכוים הבעיה בדיסק ושהוא קריא חלקית. התקנתי דיסק חדש ועליו וינדוס מ-0. ת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר סופת ברקים שהתחוללה - המחשב נדלק אבל אין Post או תצוגה על המסך. מדובר במפרט על בסיס 775: מעבד- Q9550 לוח אם - ג'יגבייט EP45 זכרון - 8 ג'יגה (2 ג'יגה X ארבעה סטיקים) ספק - Corsair vx550 כ.מסך- GTX 470 HD - ארבע טרה מחולק ב-3 כוננים על פניו, קיים מתח מהספק: מאווררים עובדים, נורות חיווי על לוח האם דולקות - אבל אין צפצוף תקין בדרך לPost כפי שהיה בעבר. ניתקתי כל חיבור מיותר בלוח (כרטיס מסך חיצוני, סטיקי זכרון חמעט אחד, מאווררים וכו'..) ללא שינוי בסטטוס. משיקולים כלכליים בעיקר, אני מעוניין לזהות את הרכיב התקול ולהחליפו עצמאית. מעדיף להמנע מהגעה לבדיקה במעבדה והחלפה ע"י טכנאי. האם ניתן לבודד את מקור התקלה, כשהשערתי מכוונת בעיקר למעבד או לוח אם? תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-