עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iveco,

למה כל הזמן מערכת ההפעלה רצה ל PAGE FILE למרות שיש מלאה זיכרון בקושי 20% תפוס , " מאוחסן במטמון " הגיע ל 32GB משהו הזוי , אולי לבטל את ה PAGE FILE ? למה ה PF בנפח של 5 גיגה ? מחקתי את מאוחסן במטמון עם תוכנה RamMap אבל זה מעצבן .

2. Started by _Null_,

שלום אנשים טובים עבר "קצת" זמן מאז שהרכבתי נייח ואני צריך עזרה. קצת על המפרט: לוח אם-gigabyte aorus elite ax z790 מעבד-13900 כרטיס מסך-4090 קירור-arctic liqued freezer 420 rgb איחסון-m.2 sumsung 990 2tb זיכרון-g skill ddr5 32gb מארז- corsair 7000d airflow אני משקשק מלעשות טעות ורציתי חוות דעת ועזרה בעיקר בחיבורים של הכבלים השונים

3. אני מנסה להחליף את ה SSD בלפטופ HP PROBOOK G6 450 , אבל לא מוצא מברג מתאים. רשום במדריך שדרוש פיליפס HP1, אבל ניסיתי את כל מברגי ה HP1 ו HP0 ועוד המון סוגים שיש לי, ואף אחד לא מתאים לו. אשמח לעזרה, תודה!

4. Started by serg90,

לפני כשחצי שנה שדרגתי את המחשב שלי: מ-2600X ל-5800X3D מ-1080GTX ל-7900XTX ספק מ-650W ל-850W על בסיס לוח B450 עם 16GB RAM הכל עובד תקין, מלבד משחק ספציפי שאני משחק קבוע (NARAKA), שלמרות ויש לי בו FPS קבוע מאוד גבוה (200+), מדי פעם אני מקבל תקיעות באזור השניה, שניה וחצי, כאילו ה-FPS צונח ל-0, ואז המשחק משתחרר. היה לי את זה פעם בעבר, שאז מחקתי את ה-AMD ADRENALINE והתקנתי רק את הדרייבר, עם עוד כמה דברים נוספים שניסיתי לכבות וזה עזר עד שלאחרונה התקיעות האלה חזרו מבלי ששיניתי דבר. אני לא יודע האם זאת בעיה עם הכרטיס מסך, עם המעבד, עם הזכרונות, או אולי בכלל עם חיבור לשרת המשחק, אבל אני לא יודע אפילו מה אפשר לעשות כדי לנטר את גורם הבעיה. האם יש כלים שיכולים לעזור לי בז…

5. Started by AmitS85,

שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע למחשב הנייד שלי Dell Inspiron 15 5000 series: בחיבור של ה-USB Type C אני לא מצליח להכניס כבל ולהשאיר אותו בפנים.. האם זו תקלה במחשב או שלא מדובר בחיבור מתאים וצריך סוג כבל שונה (כמו Thunderbolt אולי שאני בכלל לא בטוח אם יש הבדל בחיבור עצמו מ-Type C סטנדרטי כמו בטלפונים)? ודבר נוסף רק, האם מטען של 45 וואט לטלפון של סמסונג יכול להטעין לי גם את המחשב הנייד? ראיתי למשל שהמטען המקורי שלי למחשב הוא גם 45 וואט ומטעין לי את המחשב. תודה רבה וחג שמח

6. Started by avz,

אשמח לעזרתכם. הבנתי שאני צריך לבצע עדכון ביוס. מדובר בלוח די ישן - GA-X58A-UD3R של ג'יגהבייט. הורדתי מהאתר שלהם את קובץ העדכון והעליתי אותו על דיסק און קי (FAT32). כאשר אני מכניס את הדיסק און קי וניגש ל- Q-FLASH, נפתחת חלון ובו המקורות מהיכן לגשת לקובץ העדכון, אלא שביניהם לא מופיע הדיסק און קי. מבקש לציין שמעולם לא עשיתי את זה, לכן מבקש עזרה/הדרכה שלוקחת בחשבון שאני לא "תותח מחשבים".

7. Started by galai198777,

שלום יש לי מחשב נייח ואני רוצה לחבר 2 מסכים ואני לא רוצה להוציא כל פעם את הכבל hdmi מה אני יכול לעשות מפצל hdmi יעזור? המסך השני זה למשחקים

8. שלום לכולם, השאלה בכותרת,מצרף לינק למוצר,ואת המפרט של המחשב הענתיקה שלי תודה מראש ואחלה שבת לכולם https://he.aliexpress.com/item/1005005967113022.html?spm=a2g0o.cart.0.0.43d05c6eXP4GvS&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr

9. זה מתחיל עכשיו לעשות בעיות - למשל ביכולת להתחבר ישירות לגוגל דרייב, שכבר לא נתמך יותר בווינדוס 10 מפאת גילו (10 שנים!), ורכיביו, הוא אפילו לא מאפשר התקנת windows health check… מה ממליצים לעשות - יש איך לעקוף את הבעיה/לשדרג או לקנות מחשב חדש? מפרט המחשב הוא: תודה מראש למסייעים!!!!!

10. Started by DragonPokemonFan,

אני משדרג את המחשב שלי כרגע, בהתחלה רציתי לשים 32 ואז להוסיף בעתיד אבל אמרו לי שאתה לא יכול להוסיף בddr 5 וכל פעם שאתה רוצה אתה צריך לקנות קיט חדש מההתחלה, אז השאלה שלי האם לשים 64? בהתחלנה חשבתי 128 אבל אמרו לי שזה סתם יאמץ את המעבד, כדאי לי להתקין שניים של 32 כל אחד וזהו?

11. יש לי מחשב נייד HP לפני כמה ימים שכיביתי את המחשב הוא התחיל להוריד עדכונים, אבל כיביתי את המחשב ממש פיזית עם הכפתור כי לא רציתי אותם עכשיו המחשב לא עובד, אחרי החלון של הסמל של HP וWINDOWS נפתח חלון שחור של START WINDOWS NORMALLY או REPAIR שאני מנסה להתחיל מחשב נורמלי לא עובד וגם כשאני מנסה להכנס דרך מצב בטוח בשניהם זה חוזר למסך השחור ניסיתי גם להכנס בf11 לשחזור של HP וכל השחזורים של התאריכים האחרונים של הגיבויים לא עובדים אז כנראה צריך לפרמט אין בעיה בדיסק קשיח בדקתי את זה עכשיו יש איזשהי דרך לגבות את הדברים שיש לי על המחשב אפילו אם הוא לא נדלק ? כי פרמוט פשוט ימחוק לי הכל

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by Bragiz,

שלום אני מעוניין לחבר את הלפטופ שלי לאינטרנט ישירות דרך Ethernet cable אבל כשאני הולך לChange adapter setting אין לי שם חיבור LAN בכלל.. רק האפשרות של הWireless אשמח לעזרה . תודה.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  13. שלום לכם, אני מעוניין לשמור וידאו סטרים של תוכנית "ערב חדש" מערוץ חינוכית 23. הנה לינק לאתר הסרטון. http://www.23tv.co.il//Templates/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE.aspx?clipid=erev_26052013 איך אני יכול לעשות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by eizik11,

שלום לכולם לפני 3 חודשים היה לי מסך כחול ונתנו לי בפורום איזה אפדייט לדרייבר והכל הסתדר .. עכשיו שוב.. לא יודע מה לעשות.. עזרה בשנית.. במעבדה שקניתי את המחשב אמרו לי שזה אשמתי בגלל שהתקנתי ווינדוס לא טוב ואני לא כזה מאמין להם כי הווינדוס עובד מעולה כבר 8 חודשים מה אומרים? http://www.siz.co.il/my/lhmozjktvtoh.jpg

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by skippy22,

שלום, כשאני מחבר את ההארדיסק למחשב, קודם כל, לוקח לו המון זמן עד שהוא מזוהה במחשב. וכשהוא עולה במחשב שלי, ואני נכנס אליו, ומנסה לפתוח כל קובץ, הוא נתקע ישר ולא מגיב, ואין מה לעשות. האם מדובר בבעיה בהארדיסק עצנו, או בPCB המחובר אליו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by almog14,

שלום רב ברשותי מערכת ותיקה עם מעבד quad core, ו-4gb ddr3 ועוד כהנה וכהנה. עד לאחרונה היא תפקדה בלי בעיות לאחרונה, כאשר אני מעלה WIN7 אחרי דקה או שתיים המערכת קורסת, לפעמים לתוך עצמה - כלומר המחשב לא מגיב לשום מקש וכפתור מלבד reset ולפעמים היא מאתחלת מחדש אבל כאשר אני מעלה WIN-XP64 עם תוכנות כבדות ביותר המערכת רצה כרגיל. ניסיתי לפרמט, להחליף הארדיסק, לשנות את סוג הWIN7 מ'פרו' ל'הום-בייסיק' (ההתקנה פשוט נתקעה באמצע) וכלום לא עזר אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by Coldmetal,

ככה, זה סיפור ארוך אז תנסו להישאר איתי. אני טכנאי מחשבים, יש לי ניסיון די גדול בנושא ובנוסף אני גיימר. אני מבקש שתיתייחסו אליי כאל בוק שלא מבין כלום כי אני כאן בגלל הסיבה שאין לי מושג מה הבעיה. קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים, את המפרט הבאתי בעצמי וגם הרכבתי בעצמי. בהתחלה המחשב לא עלה בכלל אבל לאחר שהתקנתי את הגירסא האחרונה של הביוס (שהיא גרסאת בטא אגב) המחשב עלה, כנראה הכרטיס מסך לא זוהה ע"י הלוח אם. לאחר שבוע, קמתי בבוקר והזזתי את העכבר כדי שהתצוגה במסך תידלק (המחשב לא במצב שינה ולכן עובד כל הלילה) אבל לא קרה כלום. כשניסיתי ללחוץ בעכבר או על המקלדת התצוגה לא הופיעה כלל וכשניסיתי ללחוץ על מקשים שמדליקים נורות במקלדת כגון CAPS LOCK וכולי, לא נדלקו האורות. הנחתי שהמחשב נתקע (…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SerenB,

שלום, הנני משתמש בכרטיס מסך Sapphire HD 7950 OC. הכרטיס מוגדר על הגדרות מקסימליות של memory 1250, GPU 900. לאחרונה שמתי לב שהכרטיס עובד על ההגדרות המקסימליות מתחילת הפעלת המחשב, מה שגורם שכמובן להתחממות יתר מיותרת מרגע ההפעלה. בנוסף לכך על אף נסיונותי לשנות בהתאם את מהירות המאוורר בצורה ידנית, או להפעיל עדכון אוטומטי לפי ראות התוכנה, תמיד מספר שניות לאחר לחיצה על apply ההגדרות חוזרות למצב הקודם של "שליטת משתמש" ועומד על 40-45%. בעקבות בעיה זו הכרטיס נמצא בחום של 70+ מעלות באופן כמעט תמידי. בנוסף - activity מראה 90%+, ואני סבור שזו הבעיה. ראוי לציין שבבדיקותו חוזרות ונשנות אינני מוצא וירוסים ו\או spyware במחשב, ואינני רואה משהו בלתי רגיל בחלון ה- task manager. הערה: עד היו…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחרונה נדמה לי שדרכתי על ווירוס. לאחר חיפוש מידע בכל מיני אתרים היו לי כמה פופאפים לא נעימים ומאז המחשב זז ממש לאט. תופעות: תוכניות מפסיקות להגיב איטיות כללית של המערכת. ניתוק מהרשת מידי פעם עשיתי פורמט לכונן C שלי (כונן D עם המסמכים שלי נשארו כנראה שהוא נשאר גם לאחר הפורמט. יש לי ASUS A55V עם המק-קאפי שהגיע איתו. עשיתי סריקה כוללת ולא נמצא שום דבר. משום מה שמתי לב במנהל משימות שיש תהליך ששמו "תהליך לא פעיל" שממלא את הCPU בכל האחוזים הפנויים. מבחינת זיכרון 2G תפוס כבסיס (שזה המון נראה לי לא??) אשמח להצעות. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  20. הי, קניתי לפני כשבוע מחשב HTPC מחברת TMS על פי מפרט מומלץ מחברי הפורום. לצערי כל פעם המחשב עושה ריסטרט... ניסיתי לבודד את התקלה אבל ממש לא הצלחתי. מה שאני עושה בעיקר זה להשתמש ב xbmc כמדיה סנטר ושם עיקר הבעיה - זה קורה הרבה כשאני מוסיף תוכן חדש מהארד דיסק חיצוני, אבל זה קורה גם כשאני סתם משוטט בין הסרטים שכבר יש לי בספריה. לצערי זה גם קורה לי בשימוש ב plex ואפילו ב - media player classic זה כבר קרה. קטע מעניין - גם כשהמחשב נמצא במנוחה אני שומע את המאוורר פועל חזק מאוד. חשבתי שאולי מדובר בקפיצות מתח אז חיברתי אותו ל - ups אבל הבעיה עדיין רלוונטית. זה מאוד ספוראדי וקשה לי לשים את האצבע מה הגורם. יש למישהו עצה? תודה תומר

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  21. לקפוץ לי כל חצי שעה חלון שדורש ממני להפעיל את וינדוס מישהו יודע איך נפטרים מזה?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  22. מדובר במחשב נייד של LG דגם R510. יש לי WIN 7 UNLIMITED בעברית. מה עושים?! זה מחרפן! זה היה לי גם לפני הפירמוט שעשיתי לא מזמן, כך שלא נראה לי שפירמוט זה פתרון... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Evil Activities,

אהלן מה קורה? היום התחילה בעיה חדשה במחשב המסך פתאום נכבה ולא נדלק, אחרי ריסט גם לא נדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה המסך נדלק וזה קרה כבר כמה פעמים כאילו המחשב לא מזהה את המסך ופתאום באמצע גלישה באינטרנט המחשב קפא, אחרי 10 שניות בערך המסך שוב נכבה ונדלק אחרי כמה נסיונות כיבוי והדלקה של המחשב עצמו אני חושב שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות? או אולי הלוח אם? מפרט: I5 2500K OC Z68MA GTX580 8G RAM SEASONIC 620W מקווה שזה יעזור!

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by amit.w1986,

e8400 GIGABYTE ep43 8gb MUSHKIN 9800GTX+ ANTEC SONATA III שני כונני WD 1 TB . אחד מהם הוא BLUE והשם BLACK טמפ' המעבד לפי דעתי גבוהה מדיי ב IDLE : בין 45-50. הבעיה כרגע היא שהמחשב קופא ללא הפסקה בכול מצב שהוא. בין אם אני מרסט את המחשב ומגיע למסך הפתיחה של WINDOWS 8, הוא פשוט נתקע. אם כבר אני מצליח להיכנס לווינדוס הוא יכול לקפוא כעבור דקה, שעה או 5 שעות. יש גם את האפשרות שאני משאיר אותו דלוק בלילה וכשאני קם בבוקר לראות אם הוא עדיין מתפקד, אני יכול למצוא אותו עם מסך כבוי ותקוע או שאני רואה את ה DESKTOP אבל שום דבר לא מגיב. קורה גם לפעמים שאחריי שאני מרסט את המחשב, אין לי תצוגה. אני צריך להדליק ולכבות מספר פעמים בשביל שאוכל לחזור בחזרה למערכת ההפעלה. ערכתי בדיקת זיכרון MEMTES…

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  25. כל כמה פעמים שאני מדליק את המחשב, הוא לא נדלק, המאוורר מנסה להתחיל להסתובב ומפסיק רק שאני משנה את שקע החשמל, הוא נדלק והכל טוב עד לפעם הבאה, שבא צריך לשנות שוב שקע חשמל, או לפעמים עובד רק להוציא ולחבר שוב. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.