עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מאפיונר,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש מעבד amd ryzen 5 1600 16 ג'יגה ראם DDR4 1060 gtx 6g לוח אם prime b350 plus asus חיברתי מסך לכרטיס מסך והתקנתי את מערכת ההפעלה ואת כול הדריברים רציתי להוסיף עוד מסך ישן שיש לי ניסיתי לחבר אותו ישירות ללוח אם בVGA ב HDMI ובDVI באף אחד מהחיבורים הללו המחשב לא מזהה את המסך מה זה יכול להיות? למה זה לא מזה את המסך? ניסתי לחבר את המסך ללוח אם גם כאשר המסך השני לא היה מחובר לכרטיס מסך

2. Started by Ariel234156,

שלום, אני רוצה להחליף במחשב שלי SSD רציתי לדעת אם מישהו יודע אם זה מבטל את האחריות? המחש שלי זה Lenovo yoga 730 15

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by EtaiNess,

שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך (קישור להודעת התייעצות מהפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526263.msg4492870#msg4492870). דגם הכרטיס - Ninja 6450 1GB GDDR3 דגם לוח האם - Intel DQ965GF לאחר הכנסתו למערכת, והתקנת הדרייברים שהגיעו איתו כמובן, אני עדיין לא מסוגל להפעיל אותו ולעבור לתצוגת DVI. הכרטיס מסך לא מופיע גם ב-Device Manager, ויש שם אזהרה שככל הנראה חסרים דרייברים ל-PCI Simple Communications Controller. חיפשתי ועד עתה לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים... מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by skippy22,

שלום, כשאני מחבר את ההארדיסק למחשב, קודם כל, לוקח לו המון זמן עד שהוא מזוהה במחשב. וכשהוא עולה במחשב שלי, ואני נכנס אליו, ומנסה לפתוח כל קובץ, הוא נתקע ישר ולא מגיב, ואין מה לעשות. האם מדובר בבעיה בהארדיסק עצנו, או בPCB המחובר אליו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DJO,

יש לי מחשב בן כ-8 חודשים, Z68 I7 עם HD סמסונג טרה ועם CRUCIAL SSD M4 64GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והתוכנות השונות. מזה כמה ימים כל שעה לערך המחשב נתקע. את העכבר אפשר להמשיך להזיז לקצת אבל כל התוכנות קופאות. לאחר זמן קצר יש מסך כחול (WIN7) ואחריו המחשב מאותחל. מערכת ההפעלה לא עולה ואני מקבל הודעה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press.. שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא עולה בסדר. נאמר לי בשיחת טלפון עם החנות בה קניתי את המחשב שכנראה הבעיה עם ה-SSD ושעלי להביא את המחשב אליהם. אמרו לי גם לנסות לחזק את מגעי החשמל בין ה-SSD והספק. ללא הועיל. ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הבטרייה וזה גם לא עזר. אודה מאוד לכל הצעה. …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

היי כידוע לכם, ביצועי הכרטיס מסך שלי נמוכים, אולי אתם יכולים לעזור לי לעבוד על ההגדרות בביוס לוודא שהכל במצב אופטימלי תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. נהייתה לי בעיה שקורה לי בזמן האחרון שאני נכנס לפרו 16 דמו וגם פיפא דמו מהמחשב. אני נכנס למשחק וכשעוברת דקה המחשב משתתק ונעלם ומופיע במסך "אין אות" כאילו המסך לא מחובר למחשב ובדקתי אם המקלדת מגיבה בעזרת הנורות, והנורות לא נדלקות או נכבות (num lock, caps lock, scroll lock) (פעם המחשב עבד רגיל)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ofir123,

שלום, התנצלות על זה שלא הייתי כאן הרבה זמן פשוט המחשב לא היה תקין ורבתי עם החברה ו..... בקיצר גם עכשיו הוא לא טוב. אחרי שהחזרתי להם את המחשב בגלל שהחיישן טמפרטורה לא היה טוב הם טענו שזה הלוח והחליפו לי לוח אחר עם גירסת ביוס מעודכנת יותר, עכשיו המחשב עם המעבד שלי 1.4 לא עובד ועם 1700 לטענתם עובד. אחרי הרבה זיוני שכל שהיו לי איתם החלטתי לקחת את המחשב ואני יפתור את הבעיה. לדעתי המחשב לא עובד עם ה1.4 בגלל גירסת הביוס החדשה ואני רוצה להחזיר את הישנה איך אני עושה זאת? ואיך אני יודע אם המעבד תקין או לא? (לדעתי כן). ניסיתי להוציא את הבטריה לא עזר ניסיתי כם את הביוס עצמו לא עזר. תודה רבה לעונים. אני גרא בראשון

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by avz,

אחרי שנפתרו הבעיות האחרות, התחלתי להתקין חלונות 10 על המחשב - לוח אם gigabyte ga-h110m-s2h, מעבד G4400, ההתקנה הלכה בסדר עד לשלב בו נדרש לציין את הארץ/האזור. המסך הפך שחור וזהו. אין אפשרות להכנס לביוס ולא שום דבר אחר. ניתקתי את הSSD, לא שינה כלום. עשיתי clear cmos, לא שינה כלום. מישהו נתקל בתופעה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. בעייה מוזרה הסמן של העכבר הופך מדי פעם לריבוע מפוקסל בצבעים שונים וחוזר לעצמו אחרי כמה שניות. לא מצאאתי שום עקביות לנושא המחשב פורמט מחדש, הוחלף כרטיס מסך , עודכן בכל העדכונים האחרונים, DirectX מותקן כהלכה. אין לי מושג אפילו איפה לחפש את הבעיה ? יכול להיות שזה המסך עצמו ? הלוח אולי ? תודה מראש לכל העוזרים קניתי כבר צבע לצבוע את המחשב ו .....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אני מחפש דרך להציג את מסך המחשב על הטלוויזיה באיכות HDMI בצורה אלחוטית. כיום אני עושה זאת באמצעות כבל אך אני עושה שינויים בחדר ורציתי לדעת אם יש אופציה כזו ללא delay (כמובן כשלא משתמשים בפס הרחב) בצורה אלחוטית..תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מוריד סרטים במחשב האישי ומעביר לדיסק און קי, מחבר אותו לטלוויזיה חכמה טושיבה ויש בעייה עם עוצמת הקול. אני מעלה בטלוויזיה עד 100% ושומע בעוצמה של אולי 30%. הכל בסדר כשצופים בסרט במחשב עצמו. גם אין בעייה בצפייה בערוצים או נטפליקס בטלוויזיה. איך להתגבר על הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MaxWentPro,

שלום לאחרונה קניתי מחשב עם r3 1200 עשיתי לו אוברקלוק ל 3.8 בנוסף יש gtx 1060 3gb של חברת palit. הראם שלי הוא בעייתי לדעתי gskill ddr4 2400 cl 17 אבל מראה לי 18cl דרך תוכנה. מחשבים עם חלקים דומים ביוטיוב מראים הרבה יותר fps במשחקים כגון bf1 ו pubg. לא משנה על איזה הגדרות אני משחק אם זה low או high אני מקבל את אותו fps 50-63. ב pubg גם יש בעיה של ספייקים יכול לעבוד על 65 fps על med ואז קופץ ל 35. המסך שלי 1080p 60hz

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קניתי כרטיס מסך מאיביי במצב של New (other) המוכר כתב שהקופסא רק פתוחה.. הכרטיס מסך מדגם XFX RX 460 2GB התקנתי את הכרטיס מסך היה לי מסך כחול עם ניסיון ההתקנה של הדרייברים ואז מצאתי פתרון באינטרנט לעשות מחיקה של דרייברים ישנים ואז התקנתי ועבד ואז נמצאה בעיה חדשה.. בטח אתם מכירים שהמחשב מכבה לעצמו את המסך אחרי כמה זמן של אי עבודה איתו (אחרי המתנה של 15 דקות כפי שמוגדר בהגדרת צריכת החשמל) אז ברגע שהמחשב שלי מכבה לעצמו את המסך אז אם אני מזיז מהר את העכבר ישר אז המסך נדלק חזרה אבל אם אני משאיר את המסך מכובה אז אחרי דקה או שתיים (תוך כדי שהמסך מכובה) המחשב מפעיל את עצמו מחדש כשהמחשב נדלק מתברר שהיה בעיה של מסך כחול: זה האבחון של קובץ הdump: העלתי את הקבצים של הdu…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by igals,

חברים, אני חייב עזרה. קניתי באטלפילד2, המחשב שלי עומד בכל הדרישות, באתר של can you run it המחשב שלי עומד בדרישות במקסימליות של הדרישות ה'מומלצות'. אחרי שסיימתי להתקין, הפעלתי מחדש את המחשב , הפעלתי את המשחק, הופיע מסך כחול, ועשה ריסטרט מישהו שמע משהו דומה פעם? מישהו יודע מה לעשות? ...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Hello everybody, נתקלתי בבעיה קטנה בלחבר את ה-sound בפאנל הקדמי במארז ללוח אם.... זה לא עובד לוח אם: ASUS P5WD2 Premium מארז: Supertalent X-Blade Silver כרטיס קול: Realtek ALC882D כאן יש קישור עם התמונות של הכל .. http://www22.brinkster.com/ysites/panel.html למישהו יש מושג איך לחבר את החוטים ??? תודה !!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tisan4us,

אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ryu,

שלום יש לי מדי 15 דקות לערך, "לאגים" (הLATENCY קופץ לשמיים) למשך כ30-40 שניות ואז שוב הכל בסדר. זה מורגש לדוגמא במשחקי רשת בשרת ישראלי יש לי פינג 30-50 נגיד, פתאום (כל 15 דקות) הפינג קופץ ל1000 ואני דיי תקוע במקום למשך 30 שניות ואז זה משתחרר ושוב יורד ל30-50. מקום נוסף בו זה מורגש זה בתוכנת דיבור TEAMSPEAK שמה גם רואים שהפינג קופץ לסביבות 1000 למשך 30 שניות ואז יורד חזרה. תמיד אומרים לי שאני "LAGGER" בTEAMSPEAK כשזה קורה כי לא שומעים אותי כמו שצריך. אבל גם בזמן הלאגים האלו אני שומע אותם כמו שצריך (אולי עם LAG או בלי אבל לא קטוע, הם שומעים אותי קטוע) בזמן שאני משחק אין תוכנות שיתוף או הורדה פעילות או משהו שיכביד על האינטרנט. זה לא היה מאז ומתמיד וזה התחיל לפני כשנה ולא היה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לאחרונה (חודש וחצי) התחילו לבקוע רעשי רקע מטרידים מהמחשב שלי... והוא הפך להיות איטי בצורה ממש איומה....וזה לא בגלל שהתקנתי לפתע דברים שגוזלים משאבים רבים או בגלל שלא פירמטתי מזמן... לפי התסמינים האלה בטח תגידו שזה ההארד דיסק...אני לא כל כך בטוחה מפני שכשניתקתי אותו - רעשי הרקע לא פסקו... בצורה זו הגעתי למסקנה שזה גם לא הסי די...כמו-כן, זה לא בוקע מהמאוורר הקידמי או מהמאוורר של המעבד... לאחר זמן מה הרעשים נפסקו, ולפני זמן מה הרעשים התחילו שוב אבל הפעם זה נשמע כמו שריקה חלשה... לפני כמה שבועות בזמן גלישה באינטרנט הופיע מסך כחול, אשר לא בדיוק תוארה בו הבעיה...רק נאמר שאם זו הפעם הראשונה שזה קורה פשוט לעשות ריסטרט (ולקוות שזה לא יחזור על עצמו שנית)...זה לא חזר... אך לפנ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חשמל שפעם דפק קצת את לוח האם שלי, גרם לכך שחיבורי הUSB שעל הלוח (כלומר אלו שרואים באחורי המארז) לא שמישים יותר. חיברתי ללוח התקן חדש של מספר חיבורי USB (כלומר קיבלתי שוב חיבורי USB באחורי המארז), אבל מכיוון שההתקן הזה הוא לא המקורי של הלוח, אני לא יכול להשתמש בו כשהמחשב עולה (למשל להכנס ל bios או לבחור בתפריט עליית המחשב לאיזו מערכת הפעלה אני רוצה לעלות). לכן האופציה היחידה שלי (מלבד לזרוק את המחשב לפח ולקנות חדש) היא להשתמש בחיבור ה PS2 שיש למחשב שלי. קניתי מקלדת (silverline פשוטה) שמתחברת בחיבור PS2 אבל יש שם טריק. יש שם התקן שמצד אחד שלו יש PS2 זכר ומהצד השני USB נקבה והמקלדת PS2 שקניתי, היא בעצם מקלדת USB שהגיעה עם ההתקן הזה מחובר אליה. ולא יא…

21. Started by 6kwar,

שלום סוף סוף קיבלתי את המחשב שלי ולמה ל פעם שאני מתקין את הדריבר של ה hercules 3d prophet 8500le מהאתר של ati הוא מתקין לי אותו ושהוא עולה לwinxp הוא ישר עושה ריסט?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gagi,

שלום לכולם, המחשב שלי לא נדלק: 1. מאווררים לא פועלים (גם של המעבד וגם של המארז) 2. נורית לוח אם דולקת - ירוקה 3. נוריות כרטיס רשת מהבהבות מאחור. 4. נוריות, איזשהן, לא נדלקות מלפנים, כוננים למיניהם לא מגיבים - דממה. המחשב כבה לאחר הפעלת תוכנה בפעם הראשונה (תוכנת המרה Any Video Converter 3.07) יכול להיות שהיה למעבד קצת חם (למרות שהפעלתי מזגן והורדתי דופן של המארז) פשוט הפעלתי את התוכנה, וכשחזרתי הוא היה כבוי (לא היה ריח שרוף או משהו כזה) ניסיתי לנתק הכל, לחבר הכל, לחבר במקום אחר - כלום האם הצלחתי לשרוף את המעבד? החלפתי ספק לפני שנה וחצי בערך.... רעיונות אחרים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by a_london,

חברים שלום לכולם ברשותי 2 מסכים הבעיה שבכל משחק שאני מפעיל עובד על מסך אחד או להפך עובד בשני הצגים אך זהה אחד לשני, אני רוצה לגרום ל2 מסכים שמחובר לכרטיס מסך אחד לעבור כמסך אחד אשמח לעזרה זה הציוד שיש לי : WIN 10 מסך 1 : Zowie BenQ LED XL2430 מסך 2: Samsung S22B300B כרטיס מסך : NVIDIA GeForce GTX 1070

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Eparon,

שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם ASUS B85M-E BIOS מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך AMD r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה AMD זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני יתחיל בזה שלא מצאתי מקום יותר מתאים לשלוח את ההודעה הנ"ל לכן אני מתנצל אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה. ולשאלה: קניתי כבל USB באורך 5 מטר ולא משנה מה אני מחבר עליו גם עכבר זה לא עובד, השאלה למה הכבל חדש ולא נראה לי שהוא לא תקין אני חושב שצריך איזה משהוא שיחזק את האות של ה USB מין שנאי כזה השאלה היא האם זה באמת כך ואם כן אז מאיפה קונים את זה כמה הוא עולה ואיך מחברים את זה בקצה של הכבל או למחשב ואז את הכבל עליו... השמח לעונים :-)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים