תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
על הארדיסק 0 יש שלוש מחיצות NTFS - בהתאמה c,d,e ורק C קיימת עכשיו על הארדיסק 1 מחיצת NTFS נוספת (היתה F) בdisk mamager של XP וב partition magic המחיצות שנעלמו מופיעות כUNKNOWN (ב PM זה type 17). עלולות להיות שתי סיבות - 1 - התקנה של system commander 7 שעבדה דווקא חלק. 2 - שתי התנתקויות רצופות של המחשב מהחשמל (טכנאים של הכבלים...) כשעזבתי את המחשב בבוקר המחיצות היו שם, אחרי BOOT הן נעלמו. הסרתי את system commander - לא עזר הרצתי fixmbr מהrecovery console של XP, לא עזר. norton disk doctor לא זיהה בעיה. כל תוכנות השיחזור שלי היו על המחיצות האלה כך שאין לי שום תוכנה להעזר בה. היה לי אימג' ghost של כל המחיצות האחרות על מחיצה F (ההארדיסק השני) שגם היא נעלמה. כמובן שלא עשיתי …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי היום צורה ועשיתי שהסידירום יהיה מאסטר והצורב יהיה סלייב בג'אמפרים, ועכשיו כשאני נכנס למחשה שלי אני לא רואה את כונן הדיסקים הרגיל! וגם אני לא רוצה את הצורב :'( מה הבעיה? אני יודע מאוד למי שיעזור לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM שקניתי מחברה שנסגרה ומכרה בזול את הציוד שלה. P3 , דיסק קשיח של סיגייט 6 GB, כונן דיסקים ופלופי 128 מגה של RAM. מערכת ההפעלה היא xp pro אפשר להגיד שהמעבד מקורר פסיבית עם היט-סינק אלומיניום גדול למרות שיש שרוול פלסטיק קשיח שמחבר את המאוורר של ספק הכוח למעבד. זה עושה את העבודה וזה די שקט. אבל... (תמיד יש אבל) המחשב עושה רעשים מאוד מעצבנים כל כמה דקות אני לא בטוח אם הוא מנסה לקרוא את הפלופי אבל זה נשמע כמו הרעש הפלופי עושה כשהוא מנסה לקרוא ואין בו דיסקט. יש למישהו רעיון מאיפה נובע הרעש? זן זה דבר נחמד ואין לי הרבה מושג בטיפול באופנועים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מדובר במחשב שעבר איזה שהיא מכה חשמלית רצינית ששרפה את הספק ואת לוח האם, הרכבתי ספק חדש ולוח אם מהאריזה (PC Chips M758LMR, לא להיבהל זה לא בשבילי...) וגם זכרון חדש, אך יש משהו מוזר הלוח לא נדלק, כלומר כאשר אני לוחץ על ה POWER הספק לא נדלק ואין כלום, בדקתי את הספק במחשב אחר והוא עובד FIX, כנ"ל ה Power Switch עובד תקין, השאלה האם יש מצב שבו המעבד נדפק (CELERON 600, שוב זה לא מחשב שלי...) ולא נותן ללוח להידלק, שכן הספק אמור להידלק גם כאשר אין בכלל מעבד ו/או זיכרון מורכבים, הוא פשוט לא מגיב, אנה עיזרו... ועוד שאלה - המעבד של איסטרוניקס, במידה והוא נשרף הם יחליפו לי אותו? (הרי כבר אין יותר מעבד כזה בעולם).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה', לפני כשנה רכשתי מחשב חדש עם זכרון גדול (8 ג'יגה), לוח אם איכותי, מעבד i5 וכמובן 2 כרטיסי מסך של ATI מחוברים יחדיו ב CrossFire מדגם 9850 כמעט מהיום הראשון היו לי בעיות עם המחשב - לפעמים כשאני משתמש בתוכנות גרפיות כמו צפייה בסרטון פלאש, עריכת שלב משחק ב CryENGINE3 או משחקים שונים המסך מוחשך לי אבל המחשב ממשיך לעבוד. לא משנה מה אני עושה המסך נשאר כבוי והבעיה נפתרת רק בעת כיבוי המחשב מחדש. אני דואג תמיד לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך ואת הוינדוס. בדקתי שוב את החיבורים של כרטיסי המסך ואת ההגדרות של הקרוספייר ואני לא מצליח למצוא בעיות. יש למישהו נסיון עם הבעיה הזו או יודע איך פותרים אותה? אולי זו בעיה של קירור (כי הכרטיס מסך מתחמם כשהוא צריך להתמודד עם משחקים כבדי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM -מדפסת HP PSC 1310 מחוברת עם USB -כאשר אני רוצה להדפיס אז אופצית "הדפס לקובץ " נשארת כבויה ואין אפשרות לבחור בה. -האם יש פתרון שיפעיל אופציה זו ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! הבעיה מצויינת בכותרת , ניסיתי למצוא בגוגל את הדרייבר ללא הצלחה לפי הHARDWARE ID. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי תמונה של הDEVICE MANAGER עם ההתקן הבעייתי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן במחשב היספטומים של הבעיה : לפעמים התצוגה נעלמת לרבע שניה וחוזרת. והנורה על המסך הופכת לשניה לכתום ומיד לירוק והמחשב לעתים קרובות ממש קופא שהאפשרות היחידה היא להפעיל אותו מחדש דרך הריסט. הבעיה קיימת בתדירות אינדיבידואלית. זה אומר שאני יכול לעבוד שבוע -שבועיים עם המחשב ופתאום הבעיה באה. וכשהיא באה אז הקפיצות של המסך באים פעם אחר פעם אני לא יודע מה מקור הבעיה (רוב הסיכויים בעיית חומרה! הוינדוס תקין!) אשמח אם תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הפסיק לי להדלק פתחתי את המחשב ניקיתי אותו מאבק, בדקתי שכל הרכיבים מחוברים טוב, ניסיתי לחבר רק את הכונן הקשיח ואת הלוח האם עם הכרטיס מסך והוא בכל זאת לא נדלק לי , מה עליי לעשות כדי למצוא את התקלה? ???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על לוח PT880 Neo ומשום מה הוא לא מזהה לי את ה HD , בהתחלה הוא כתב לי שהוא לא מוצא שוטף ל HD שמותקן כדי לעשות RAID אחרי ריסטראט ממצב התקנה (לחיצה על F3) כשהוא לא מצא HD בפעם הראשונה, לא היה לי ראיד ומעולם לא התעסקתי איתו בנשא הזה , מאיפה זה בא לו אל תשאלו אותי :-\. בכל מקרה - ניסיתי כל דבר אפשרי בביוס , ביטול כל פונקציה שקשורה ב RAID או באופציות של איחסון. ניסתי להריץ התקנה מהמערכת הפעלה (שד"א , אם אני לא לוחץ על ה :lamer: (כל מקש) הOS שלי שמותקנת כן עולה.) אבל אני חייב לפרמט את הנבלה , היא מלאה בווירוסים... ויש לי דברים מאוד חשובים בכונן D, האם יש דרך להתקין דרך OS ולפרמט רק את C תו"כ....? אם אני יריץ DOS אולי דרך דיסקט נראה לכם שזה ישנה את המצב? ח…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה בסאונד- המערכת קולנוע ביתי שלי שהיא 5.1 עובדת עכשיו רק עם 2 רמקולים קדמיים, האחוריים לא עובדים וגם הסאב וופר והסנטר לא. כרטיס הקול הוא של Realtek ותומך ב 7.1, הוא אונבורד על לוח של Gigabyte GA-P35-DS3R. המערכת עובדת 100% במחשב הישן שלי - גם בו יש לי כרטיס קול אונבורד של Realtek מדגם ישן יותר. חיברתי את המערכת ליציאת ה S/PDIF בלוח, גם האופטית וגם הקואקסיאלית, אותה תוצאה. הגדרתי את ה5.1 בוינדוס גם בלוח בקרה וגם ב Realtek - השוויתי לאותן הגדרות במחשב הישן, שניהם Windows XP- פרט לתוכנת ה Realtek שקצת שונה. ניסיתי מספר דרייברים אחרונים של הכרטיס הזה- אותה תוצאה אין שום שמע מהרמקולים האחרים פרט לשניים. היות שהמערכת קולנוע עובדת 100% במחשב אחר אני מניח שהבעיה בכרטיס קול, מצ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לוח ASUS A7V133, ישן אך מגניב למעבד Athlon 1GHz. יום אחד המקלדת הפסיקה לעבוד... מקלדת פשוטה, בחיבור PS/2. ניסיתי מקלדת אחרת, חדשה - גם לא עובדת. ניסיתי את המקלדת על מחשב אחר - עובדת. כלומר, הבעיה במחשב. אוקיי. ברגע שאני מדליק אותו, כל הנורות במקלדת נדלקות לשניה ונכבות (כרגיל) מה שאומר שהיא מקבלת חשמל.. כנראה. למרות זאת, היא לא מגיבה. המחשב לא מזהה אותה (וכמובן בצורה מטומטמת כותב לי "אין מקלדת, לחץ F1 כדי להמשיך"..) ולאחר ההדלקה גם הנורות לא מגיבות יותר כשלוחצים על caps/scroll/num lock. יש מצב שיש לזה פיתרון יצירתי, או שהלוח (ואיתו כל המחשב למען האמת) יכול למסור את נשמתו לבורא עולם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מחליף רקע למחשב-הוא מתחלף. אבל כשאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו,הרקע המבאס הזה חוזר בשנית איך אני מטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל לחשוד בספק כח שלי שלא מסוגל להריץ SLI של 1080ti (מסך כחול וריסט במבחני מאמץ) האם אתם חושבים שהספק Platimax D.F.1050W יכול להחזיק את המפרט הבא: i9 7900X ASUS ROG STRIX GeForce® GTX 1080 TI 11GB OC Edition (SLI) Samsung 960 Pro NVMe SSD H115i
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, המפרט: i5 3470 8GB Ram Gigabyte GA-B75M-D3H 2TB Seagate 7200 HD 7970 3GB 5DDR מארז של TMS עם 500W של סיאסוניק LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black אחריי כמה זמן הוא היה נתקע ברמות מטורפוות, בדקתי וגילייתי שיש ניצול של 100% מה CPU (!!!!) פרמטתי, ועכשיו הוא עוד פעם נתקע רצח אבל עם ניצול של 25CPU בזמן שאני רק בטיםספיק, אינטרנט, וסקייפ. וגם באנטרנט הוא לא עובד חלק בכלל, נתקע מלא ויש לאגים רציניים בכתיבה! אני על Windows 7 64bit . תמונה מהתהליכים: http://gyazo.com/749b764fa3514d93b7a61d2a2d148ce4
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי 2 מחשבים ברשת ומחשב אחד מסוגל להריץ משחקים ומחשב אחד ש.. לא כ"כ בלשון המעטה... האם יש אפשרות כלשהי שהמשחק עצמו ירוץ על המחשב החזק, אבל ישוחק על המחשב השני, דרך הרשת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם gama 78 lmt us2h של gigabyte BIOS של AWARE בעלייה משמיע צפצופים בהפרשים קבועים ובעלי אורך קבוע. ממה שהבנתי זאת בעיה שקשורה במעבד נכון? זה לא נראה כאילו המעבד חם אבל אין תצוגה בכלל... הדבר היחיד שיש לי לעשות זה לשלוח שיחליפו מעבד? תודה --- עדכון: הבעיה לא באמת נפתרה, המחשב עלה וכמה ימים הצלחתי לשחק כרגיל אבל היום פתאום נהיה לי כל המסך עם קווים צבעוניים להלן תמונה: אחרי זה לא הייתה לי ברירה אלא לעשות ריסט. אחרי הריסט לא ראיתי כלום על המסך והיה לי את הצפצופים עם ההפרשים הקבועים כמו מקודם. יכול להיות בעיה בכרטיס מסך? הוא יחסית חדש 6850 של AMD. אחרי שנתתי למחשב כמה רגעים של מנוחה הוא עלה לי רגיל אבל בחרתי לבטל הפעם את הליבה הרביעית שפתחתי בעבר (…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש חזק , עם כרטיס מסך יחסית טוב שאמור לעלות כל משחק HD5830 קניתי אותו אתמול משומש , אחרי שהתקנתי אותו והורדתי לו דרייבר עלו לי משחקים , ואחרי זה מחקתי דרייברים של NVIDIA לא יודע של מה היו , ומאז אף משחק לא עולה לי ... חייב עזרה עובד עם ווינ 7 64
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה שבוע קניתי זכרונות נוספים למחשב, הקפדתי שאלה יהיו זכרונות מאותו סוג, מאותה חברה וכו'... אפשר לראות בתמונה המצוורפת את 2 הסטיקים החדשים (ה-2 העליונים) ואת 2 הסטיקים הישנים (ה-2 התחתונים). בהתחלה כשהכנסתי אותם ביחד עם ה-2 סטקים הקיימים של ה-4 ג'יגה (כל אחד) המחשב נכנס ללופים של RESTART בלי שהביוס בכלל עלה, כששמתי רק את ה-2 סטקים הישנים או רק את ה-2 סטקים החדשים הכל עבד, אחרי קצת חפירות ועדכון ביוס הצלחתי לגרום לזה לעבוד. אתמול בזמן שהמחשב עבד הוא פתאום עשה RESTART (בלי שנגעתי במחשב) ושוב נכנס ללופים של RESTART בללי שהביוס עולה. שוב פעם ניסיתי שילוב של סטיקים ישנים ו-2 סטיקים חדשים - עם ה-2 סטקים הישנים הכל בסדר אבל הפעם עם ה-2 סטיקים החדשים המחשב לא…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, היום ניסיתי להיכנס לאתר קיבינימטיקה: http://kibinimatika.co.il/ , וכשניסיתי להיכנס זה החלון שהופיע לי מישהו יודע איך להסיר את זה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב לשימוש משרדי עפ"י המלצות שניתנו פה בפורום. המפרט שלי הוא: מעבד AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB 65W לוח אם DFI INFINITY C51PV-M2/G דיסק קשיח SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM צורב LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זכרון SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF לעתים קרובות כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה ובמקום מופיע מסך בגווני לבן - אפור כאשר רק אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב (לעתים אני נדרש לעשות זאת כמה פעמים אחת אחרי השניה) המחשב עולה כרגיל. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעייה ואיך אוכל לפתור אותה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליקה את המחשב כתוב לי שיש בעיה במאוורר של cpu איך מסדרים את זה מצו"ב צילומי מבך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, שלום! קניתי כרטיס מסך GEFORCE GTX 1070 WINDFORCE. אני מרכיב אותו למארז של corsair. השאלה היא כזו- הרכבתי את הכרטיס. אך אני לא בטוח שדחפתי אותו עד הסוף- בסרטונים שראיתי נראה היה שזה מתחבר להם הרבה יותר חלק ושיש קליק. אני מתייעץ כי אני מפחד לעשות נזק- מצרף תמונה להמחשת המצב- ניתן לראות מעט מהפינים הזהובים של הכרטיס. המצב תקין לדעתכם? תודה בכל אופן :)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מממ...... כדי לא להטריח, לא אספר את כל שקדם לאירוע (אם יהיה צורך, אפרט), אבל האם אוכל לקבל עזרה עם הנושא הבא: [ראו תמונה מצורפת] מה המשמעות ולמה זה קורה? http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה.. הייתה לי בעייה במחשב: כאשר הפעלתי אותו, הוא שאל האם להעלות ווינדווס רגיל/ safe mod, במסך השחור הזה... לא משנה איזו אפשרות בחרתי, הוא עשה ריסטרט וחזר לאותו מצב, כאילו לופ אין-סופי... עכשיו, אני רוצה לפרמט את המחשב ולמכור אותו, אז חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר והעברתי את כל המידע שהייתי צריך. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב בחזרה, ועכשיו עולה לי המסך ההתחלתי (ממנו אפשר להיכנס לBIOS) אבל גם כאן- לא משנה מה אני עושה, המכשב כאילו נכבה- מסך שחור, אבל המאווררים והכול ממשיכים לעבוד! ניסיתי לאפס את ביוס, להוציא את הבטריה, וזה לא עוזר! עריכה: שחכתי לומר שהוא רושם לי: CMOS checksum error - default loaded מה לעשות??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-