תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הנה סרטון שצילמתי, שמראה את הבעיה שהיתה לי עם העלאה של המחשב. http://youtu.be/2-N-TtSNNXs עשיתי בסוף RESTORE והצלחתי להעלות את המחשב, אבל זה מחשב של עבודה ואני חייב אותו עובד כמו שצריך. הבעיות האלו עושות לי כאב ראש ואני רוצה להמנע מבעיות כאלו אם אני יכול מבעוד מועד, ולכן אני פונה אליכם לראות אם יש משהו שאני יכול או צריך לבדוק במחשב שאולי בעייתי, ובכך לפתור את הבעיות העתידיות. זה מחשב שאני בניתי, עם מעבד 3770K, לוח אם אסוס P8Z77-V PRO, זכרונות 16 ג'יגה של קורסאייר2133, כרטיס מסך ATI FIREPRO V5800. ספק 600 של קורסאייר. חלונות יושב על SSD של סמסונג 840 פרו, ויש עוד כמה דיסקים, גם רייד0 . אני מוטרד בגלל שתמיד היו לי מדי פעם בעיות כשחלונות היה עולה. כשהייתי מדליק …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש הרבה הפסקות חשמל באיזור של הבית שלי (כנראה בגלל שבונים פה), אז אחרי כל פעם שיש הפסקת חשמל המחשב שלי עושה בעיות, כשאני מנסה להדליק אותו. פירוט: קודם כל הנורה הירוקה, שאם אני לא טועה אז היא מראה על כך שיש מתח, היא בצע ירוק לסירוגין (סתומרת היא מהבהבת). אני לוחץ על הכפתור כדי להדליק את המחשב, והוא לא מגיב. אז ניסיתי לנתק מהחשמל וכל מיני דברים כאלה, וזה עזר לי בהתחלה, אבל היום אני מגיע לבית ושוב המנורה הירוקה הזאתי מהבהבת לי, והמחשב לא נדלק. ככה כמה שעות אני מנתק מהחשמל ומחזיר, נותן למחשב לנוח ומנסה שוב, וכלום לא עוזר. עד שלפני איזה חצי שעה או שעה שיחקתי שם (מאחורה) עם הכבל שמחובר מהמחשב לחשמל ושזה היה חצי מחובר שמעתי קולות של קצר כזה (אני חושב שזה דבר נורמלי כ…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. המחשב החל לצפצף אז פתחתי את המארז וראיתי שיש מאוורר, די קטן, שלא מסתובב. אני רוצה לפרק את המאוורר כדי לראות עם אני יכול לשחרר אותו או כדי לקחת אותו לחנות ולבקש - כזה. הסתכלתי בספר של לוח האם ולא מצאתי אך לפרק אותו, ניסיתי גם קצת לבד אבל אני מפחד להפעיל כוח. לוח האם הוא - Abit במחשב שרכשתי לפני 9 שנים. צרפתי תמונה - אולי למישהו זה יראה מוכר. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, office וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא דיל ברייקר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך בגודל 15 אינץ ושלא יהיה כבד יותר מדי (סוחב אותו ללימודים) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אתמול התקנתי vista והיום אני לא מצליח להכנס לכונן d יש לי 2 כוננים c הראשי ו d המשני הבעיה : כשאני נכנס ל d הוא מבקש ממני לבצע אתחול לכונן אז הוא שלח אתי למן הערה כזאת ואמר לי לעשות אתחל כעת ,אני עושה ובסוף אחרי שזה סיים (30 דקות) הוא אומר לwindows לא היה אפשרות לאתחל את d בהצלחה ???? מה לעשות? בבקשה עזרה!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה הוספתי מקלדת אל חוטית של לוג'יטק דגם k270 מאז אני חווה תופעה מוזרה שאין לי תצוגת מסך כשהוא עולה מחדש , התצוגה חוזרת לפעולה ומופיעה כאשר עליי לבחור את מערכת ההפעלה (קיימות אצלי 2) ואז שוב התצוגה מתנתקת , לא רואה את המסך שבו נטען הווינדוס, התצוגה חוזרת שוב בכניסה לשולחן העבודה. כמו כן כל מיני פעולות שיש בהן מסכי דוס (command prompt) מחוץ לסביבת הווינדוס גם לא מוצגות , כאילו הכרטיס מסך לא פעיל. הדבר מונע ממני גישה לביוס, בחירת כל מיני פעולות מחוץ לסביבת הווינדוס וזה דיי מציק. win10 pro GT740 nvidia
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש עברתי להשתמש בווינדוס 7 ולפני זה היה לי xp sp3 , ועכשיו הווינדוס 7 לא פותח לי חלק מהמשחקים כמו ASSASSINS CREED REVELATONS או BATTLEFIELD 3 וגם שאני מפעיל כמנהל או עושה "פתור בעיות תאימות" הוא לא מעלה לי את המשחקים אא"כ אני מריץ אותם על גרסא של ווינדוס 95 , אבל אז המשחק לא עובד כמו שצריך ויש בעיות סאונד או תקיעות. לא הפעלתי את המשחקים הנ"ל על XP. ויש לציין שמשחקים אחרים כמו pro 2012 או saints raw the third כן עובדים בלי שום בעייה. המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL כרטיס מסך: GIGABYTE GTX 560 TI זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המחשב הנייד MSI GV62 8RD I5 8300H Nvidia geforce GTX 1050 Ti 16gb optane + 1TB HDD 8gb DDR4 חשבתי לשדרג אותו עם עוד 8 או 16 GB של RAM (נווה יותר לכיוון ה8) וגם להחליף את הכונן של ה16gb optane לכונן ssd m.2 שעליו תשב המערכת הפעלה ועל הhdd ישבו שאר הקבצים הפחות רלוונטים... שווה להשקיע בnvme? יש המלצות אולי? משהו שחשוב לדעת? סוג ספציפי שצריך לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב עם r3 1200 עשיתי לו אוברקלוק ל 3.8 בנוסף יש gtx 1060 3gb של חברת palit. הראם שלי הוא בעייתי לדעתי gskill ddr4 2400 cl 17 אבל מראה לי 18cl דרך תוכנה. מחשבים עם חלקים דומים ביוטיוב מראים הרבה יותר fps במשחקים כגון bf1 ו pubg. לא משנה על איזה הגדרות אני משחק אם זה low או high אני מקבל את אותו fps 50-63. ב pubg גם יש בעיה של ספייקים יכול לעבוד על 65 fps על med ואז קופץ ל 35. המסך שלי 1080p 60hz
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הקשוחה של כרטיס מסך ויש שגיאה התוכנה זאת לא מופיעה לי את הדגם של כרטיס המסך ועוד.. דגם : GV-N970WF3OC-4GD_P/F2
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי טושיבה SATTELITE ולאחרונה בשניהם הרשת האלחוטית לא מתחברת כאשר המחשב מתעורר או מכיבוי מלא או ממצב STANDBY אני חייב לעשות DISABLE לכרטיס הרשת ואחר כך לעשות ENABLE מחדש ורק אז המחשב מתחבר לרשת. האם למישו יש הצעה איך ניתן לסדר שהמחשבים יתחברו אוטומטית עם ההדלקה? (אגב עד לא מזמן זה היה המצב) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי להשאיר את המחשב דלוק בחוסר פעילות, או שמא לנתקו? שמתי לב שיש מחלוקת בעניין ואין דיעה ברורה. מה אתם אומרים? טוב ל HD ? טוב לחומרה, רע לחומרה? צריכת חשמל גבוהה, נמוכה.. אני מבולבל. אז מי עושה סדר בבלאגן :s05: ON ? OFF ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי לפטופ ASUS VivoBook X542u, אני מנסה להעתיק משהו ממחשב לusb והמהירות ממש איטית משהו בין 500kb/s ל 5mb/s. ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט כלום לא עוזר. יש אולי למישהו מושג מה אני יכול לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוא נכבה ונדלק מיד מעצמו עוד פעם....אלא אם אני מנתק את הכבל חשמל
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כרטיס טלוויזיה hauppauge pvr 150ואני לא מצליח להגדיר ערוצים, כל הסריקות שאני מפעיל לא מוצאות שום ערוץ. במערכת xp על אותו מחשב הכרטיס עובד בסדר. ניסיתי את אותן הגדרות וזה לא עובד. יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב עם דיסק בודד הכנסתי דיסק נשלף לגיבוי (למגרה במארז) וצצו שתי בעיות: 1. האתחול נתקע כי המחשב החל לאתחל מדיסק הגיבוי (IDE) ולא מהדיסק הראשי (SATA) למרות שהראשון הוגדר כ-slave וחובר ל-IDE2. 2. אחרי שינוי סדר אתחול הדיסקים בביוס המערכת עולה אבל עם הוצאת דיסק הגיבוי מהמערכת ואתחול מחודש הביוס מאבד את הגדרת האתחול מהדיסק הראשי ונתקע שוב. לפי סדר המספרים, התמונה הראשונה והשנייה מראות ערכי ביוס תקינים בהפעלה עם הדיסק הראשי בלבד. השלישית את סדר האתחול השגוי בהוספת דיסק הגיבוי והרביעית את אובדן ערך האתחול של הדיסק הראשי אחרי הוצאת הגיבוי. כל עזרה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום סוף סוף קיבלתי את המחשב שלי ולמה ל פעם שאני מתקין את הדריבר של ה hercules 3d prophet 8500le מהאתר של ati הוא מתקין לי אותו ושהוא עולה לwinxp הוא ישר עושה ריסט?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שנפתרו הבעיות האחרות, התחלתי להתקין חלונות 10 על המחשב - לוח אם gigabyte ga-h110m-s2h, מעבד G4400, ההתקנה הלכה בסדר עד לשלב בו נדרש לציין את הארץ/האזור. המסך הפך שחור וזהו. אין אפשרות להכנס לביוס ולא שום דבר אחר. ניתקתי את הSSD, לא שינה כלום. עשיתי clear cmos, לא שינה כלום. מישהו נתקל בתופעה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, היום כשקמתי בבוקר ה-uTorrent זרק לי הודעה על בעיית CRC באחת ההורדות, עד כאן הגיוני זה עוד יכול לקרות לפעמים, ועוד לפני שאתם מתחילים לצעוק על למה אני מדבר על זה אז אני באמת אגיע לעיקר: עשיתי ריסטרט למחשב והביוס נותן הודעה שהסטטוס SMART של אותו הארדיסק שאליו הורדתי BAD. לא יודע בדיוק מה זה אומר ואני זוכר שבזמנו שמעתי שה-SMART די דפוק ושאפילו מומלץ לבטל אותו, היתה לי בעיה במשך כשעה בערך אח"כ לזהות את הדיסק אבל כרגע כשהוא כן מזוהה הוא נראה די בסדר חוץ מאותה הורדה (אני חייב לציין שהורדה אחרת רצה בסדר). מה שעוד יותר מוזר - הדיסק חדש! נמצא אצלי בקושי חודש, קיבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות על דיסק קודם שהלך לגמרי. בקיצור, האם ההודעה הזאת אכן אומרת משהו? אחרי הכל, גם ההו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני גרה ביחידת דיור שבחדר השינה שלה יש שקע LAN פעיל בקיר. קניתי ראוטר וניסיתי להגדיר אותו כ AP ללא הצלחה. קראתי אינספור מדריכים וזה עדין לא עובד.. כנראה שמשהו מתפספס. כרגע המצב הנתון הוא שכיביתי את ה DHCP, החלפתי ל IP 192.168.1.2 שיניתי לחיבור את השם והסיסמה ועשיתי Reboot. כשאני מנסה להתחבר מהפלאפון או המחשב, אני מקבלת הודעה שהוא לא מוצא את ה IP מישהו מכיר? יודע איפה יכולה להיות הבעיה? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה בעצם נפגם ואיך? (האם זו העיינית?) והאם כדאי לקנות כוננים זולים כמו לדוגמה נגן DVD ב 88 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי HARD DRIVE חדש של WD 60 GB (לא 8 מגה) חיברתי אותו למחשב והכול עבוד בסדר, אחרי כ 2-3-4 שעות של עבודה רצוף פתאום שמעתי צליל התנתקות והתחברות מהמחשב, כמו משהוא שנדלק ונכבה. בפעם השנייה שזה קרה פתחתי את המחשב ובפעם השלישית כבר שמתי לב שההתחברות וההתנתקות באה מה HARD DRIVE החדש. זה לא הפריעה לביצועים עד מאוחר יותר כשניתוקים והחיבורים היו מקצב ממש ממש וכול ה WINDOWS נתקה, עשיתי RESET ידני ואחרי שהמערכת ההפעלה עלתה (לאחר בדיקת מערכת בגלל ה RESET הידיני, בדיקה שערכה 10 דקות כשהיא אמורה לקחת 40 שניות!!!) היא חזרה להגדרות המקור שלה, ה START MENU נהיה כמו שמקבלים אותו עם התקנת המערכת, כול הדרייברים נמחקו, בקיצור הכול הלך. וגם SYSTEM RESTOR לא עבד! עשיתי FORMAT ושיח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפטופ בן 3 שנים, עם הארד דיסק קובנציונאלי - בעל כמה פינים? אני שואל כי אני רוצה לרכוש מתאם, ורשום: converts a 44 pin laptop hard drive to use like a regular 40 pin IDE hard drive. לכן אני רוצה לוודא שזה יתאים (האם שלי הוא בעל 44 פינים?) תודה [אגב, הפכתי את האתר של החברה, ואת גוגל - ורק התבלבלתי יותר]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב המעפן של חבר שלי כל הזמן קורס, אין לי מושג למה. כל כמה זמן של פעילות, המחשב מתחיל למות וה windows לא עולה, דופק ריסטים חופשי. המחשב הוא פנטיום 3, 1000 מה"צ, סוקט, עם מן מתאם מוזר כזה ללוחות של MSI. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=123&MODEL=MS-6199VA על המעבד שמתי לו היטסינק של גרין פאואר של AMD + מאוורר דלטא 60 (מסכן)... כרטיס מסך: וודו 4, 4500 הארדיסק: מאקסטור 30 ג'יגה, 7200 זיכרון: ג'נרי, 128 מגה, חושב ש 133 מה"צ. כרטיס רשת: ג'נרי מודם: ג'נרי. ספק (ניחשתם): ג'נרי 300w... עידכנתי לו ת'ביוס לגרסה האחרונה היום, לא עוזר... נ.ב. ההתקנה של XP גם כן נתקעת, לא רק ה WIN עצמו... יש רעיונות?? ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי לפני שבוע עבד מצוין לא התקרבתי אליו כל השבוע והיום כאשר אני מדליק אותו הוא לא עבר ביוס פתחתי את המחשב הוצאתי חיברתי ראמים עם צמיש אנטי סטטי ושהוא כבוי ו והמחשב עבר ביוס ולא העלה מערכת הפעלה cannot find grldr.. לאחר כמה ניסיונות המערכת עלתה והיו רעשים חלשים ומאוד מוזרים מכיוון הארד דיסק שרק אם מתקרבים עם האוזן שומעים בנוסף לכך בעת הרעשים נורה מתחת לכפתור ההדלקה הבהבה כל פעם שהיה את הרעש כיביתי מיד מחשש לנזק פיזי בהארד דיסק האם אתם אומרים שהבעיה היא הארד דיסק גוסס מצורפת הודעה של השגיאה(שלא הצלחתי למצוא באינטרנט את ההודעה הספציפית הזאת) ובנוסף לכך הנורה מתחת לכפתור ההדלקה בצבע אדום זאת המהבהבת בעת הרעשים מהארד דיסק אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-