עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כמה ימים התגלתה אצלי בעייה במחשב שקורת בזמן עליית המחשב כאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה כרגיל (עובר על הCD ועל כונן הדיסקטים) והכל טוב מיד לאחר מכן (עדיין בחלון DOS ) מופיעה לי הודעה שהמחשב נעל לי את המקלדת לאחר מכן מופיעים מספר הודעות שהומרות שהמערכת גילתה שבוצעו שינויים (לא נגתי בכלום) לאחר מכן מופיעה הודעה שהמערכת משחררת את המקלדת (אבל כל לחיצה על המקלדת מלווה בציפצוף ארוך)[ לאחר מכן מופיעה הודעה שמשהוא הפריעה למערכת לאחר מכן מופיעה הודעה שהמערכת ננעלה (בגלל סיבות של ביטחון) ואז המחשב דומם ולא זז לא ניתן להיכנס לביוס כי המחשב מנטרל לי את המקלדת (למרות שלא שיניתי שם כלום) ניסיתי לשים דיסק של חלונות וגם דיסקט אבל הוא מדלג עליהם ולא עולה דרכם ניתקתי את הדיסק הקשיח ב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by PipOd,

שלום רב, אני פונה אליכם בבקשת עזרה לטיפול בבעיה מוזרה שטרם גברתי עליה, לעיתים, המחשב שלי פשוט קופא, העכבר מפסיק לקבל חשמל כלומר האור האדום נעלם, ודבר לא עוזר פרט לריסטרט(בוודאות כל המחשב נתקע ולא רק העכבר). הדבר קורה לרוב בעקבות הדלקה ממצב שינה, אני חושב שהדבר מעיד אולי על בעיה בזיכרון, מה ממליצים לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום... בעיה מוזרה, כאשר אני משחק עם סרגל הזמן של מדיה פלייר קלסיק כדי להתקדם למקומות מסויימים בסרט המחשב פשוט מחשיך את המסך וכאילו נכנס למצב שינה ללא אפשרות להעיר אותו אלא כיבוי ו דלקה מחדש. המחשב ללא אוברקלוק, טמפ תקינות. יש לציין שהדיסק קשיח כנראה גוסס כי מדי פעם הוא כאילו קופא משמיע תיק חזק ומשתחרר. מאיפה להתחיל לבדוק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by PC-Man,

אני רוצה לשים סיסמא לזיכרון USB נייד איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by zone glide,

מדובר במחשב די חדש, בן שנה ומשהו.. המפרט שלו די עדכני, רייזן דור 2.. אני זוכר עד לא מזמן המחשב היה מאוד מהיר ולאחרונה הוא במהירות די ממוצעת... המחשב הוא של אחי, אגב בזמן האחרון יצא לי לסרוק את המחשב שלו ומצאתי מאות וירוסים והסרתי אותם... זה קרה פעמיים כבר.. אבל מסתבר שזה לא פתר את הבעיה.. אולי עם כמות כזאת של וירוסים רצוי לפרמט כבר? הכוננים לא קניתי אלא השתמשתי במה שהיה לי בבית, SSD אחד וקשיח אחד.. גם יש רק סטיק אחד של זיכרון במחשב על אף שרייזן די דורש דואל צ'אנל וזיכרון מהיר, אבל המחשב היה מהיר עד לא מזמן אז לא יודע אם זה קשור..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לא מצליח למחוק אותה וכבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי תשובה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא פתרון למחוק את התיקייה הנל. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, יש לי windows 64 bit ואני משתמש בכרטיס מסך geforce gtx 460 והתקנתי דרייבר לכרטיס מסך אתמול. בזמן ההתקנה קיבלתי מסך כחול ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: http://oi44.tinypic.com/25j8vpy.jpg אשמח אם תוכלו לעזור לי לטפל בזה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, המחשב שלי סובל מבעיה מאוד מוזרה ביומיים האחרונים... המידע על 2 כוננים קשיחים נפגע פתאום ברמה של חלק מהמידע נשאר תקין וחלק הפך להיות CORRUPTED ואני בנוסף מקבל שגיאות מחלונות בסגנון path to deep semaphore timed out בקיצור דברים מאוד לא שגרתיים... הקטע הוא שהיו לי עד אתמול 3 פרטישיונים. (2 דיסקים פיזיים) אחד של 80 גיגה שהיה כונן D ששם הבעיה קרתה - אבל שם לא היה מותקן כמעט כלום ואחד של 200 גיגה שמחולק ל 20 גיגה סיסטם שזה C ועוד 180 כל השאר שזה E הומזר הוא שהבעיה לא פגעה כלל ב C אבל כן פגעה בחלק ניכר של כונן E איפיון הבעיה הוא שהמידע פשוט לא רשום טוב על הדיסק... (ויש לי שם המון דברים ככה שחבל לי לפרמט הכל וזהו...) מה שמוזר הוא שאני יכול לראות נגיד את הקבצים שיש א…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dvirrr,

שלום יש לי רמקולים במחשב שהם זוג, ואחד מהם התקלקל והשני עובד כרגיל וקניתי מחשב חדש ומותקן בו מערכת הפעלה של windows 7 והרמקולים לא עובדים משום מה (חיברתי לחיבור הירוק גם מאחורה וגם מקדימה)..... מה לעשות האם נראה לכם זה בעיה במחשב או לא כי חיברתי אחרי את הרמקולים למחשב אחר וזה עבד מה לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. חברים, מה קורה למחשב שלי? ווינדוס לא עולה ומתקבלת הודעת שגיאה על המסך. ניסיתי את המצב של עליה רגילה, מצב בטוח וגם "נסה לתקן". כלום לא עוזר ואני מגיע למסך עם התמונה המצורפת. אנא הושיעו...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, האם משהוא יודע להשוות בין נקודת גישה TP-LINK TL-WA901ND v.s. EAP110 ? אני צריך לספק נקודת גישה לחדר 8.5 מ' על 6 מ' ליותר מ- 15 משתמשים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by es88,

שאני מפעיל את המחשב, המסך נדלק אבל לא רואים כלום, רואים את הנורה מהבהבת כזאת, כאילו הוא מנסה להידלק (LCD MAG 17). המחשב עולה כרגיל, ורק שהמחשב מגיע לווינדוס אז אחרי כמה שניות אחרי שהכל עלה, פתאום המסך נדלק. דבר נוסף, במידה ואני נניח מכבה את המסך ומדליק אותו, גם במצב הנוכחי כרגע שזה עובד, אז אחרי שאני מכבה ומדליק לא רואים כלום, לחצתי על המקלדת, עכבר, פתאום חזרה התמונה. אין לי כרגע עוד מסך בשביל לפסול אם זה בעיה במסך, אבל בכל אופן מה זה נראה לכם יכול להיות? בעיקר לפי התופעות המוזרות.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כאשר אני משחק במשחקים אז ניהיה לי מתיחות של חפצים במשחק ושל האנשים זה מותח מהם קווים כאלה לגובה ולרוחב מה זה בעיה בכרטיס מסך? הכרטיס מסך הוא 1900 xt 512 MB והחום שלו במאמץ הוא 76 מעלות

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, עזרתי לחברה שלי שהיא מעצבת פנים ואדריכלית למצוא מחשב נייח מעולה אחרי המחשב הנייד המעפן שהיה לה. השגתי לה Autocad 2018 וגם Sketchup 2018 ובהתחלה זה עבד פיקס כשהיא הייתה מריצה רנדורים בתוכנות. לאחרונה המחשב התחיל להשתגע לגמרי אחרי שהיא מתחילה להריץ את הרנדורים בתוכנות, ובמקום רבע שעה, לוקח לזה כמה שעות טובות במקרה הטוב והמחשב לא קורס, בדקתי את צריכת הזיכרון והמעבד בזמן העבודה עם התוכנות ואני רואה ש 99% מניצולת המעבד הולך רק לתוכנה ואז כל המחשב לא זז בכלל. מפרט המחשב: מעבד: Core i7 8700k זיכרון: 16GB DDR4 כרטיס מסך: Geforce GTX 1050Ti זיכרון ROM: מגנטי של 1TB 7200RPM + 256GB SSD אני מנסה להימנע ממש מלפרמט את המחשב ולבזבז לי ולה את הזמן. תודה רבה! נ.ב המחשב נק…

15. Started by יצחק נ,

שלום, יש לי מחשב שהכל בו היה תקין. הבעיה שמההדלקה (עוד לפני ה - Windows) הכל (התצוגה על המסך) קופץ ורועד כך שאי אפשר לעשות דבר עם המחשב. עם מסך אחר (תקין) זה אותו הדבר. כמובם שאי אפשר לעבוד עם המחשב הזה. התופעה הזו קרתה בעבר ונעלמה כמו שבאה. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by b1yossi,

1. אני מקווה שאני בפורום הנכון - אם לא אז תפנו אותי למקום הנכון בבקשה. 2. מחשב נישא של ASUS דגם UX430U שנרכש מ-KSP ב- 08/2018 (אאל"ט אחריות ל-3 שנים). 3. המספר הסידורי נמחק. 4. את שירות הלקוחות של KSP ו/או ASUS לא ניתן לתפוס (שלחתי מיילים) 5. כדי לפתוח קריאת שירות ב- ASUS צריך את המספר הסידורי שנמחק כאמור. 6. ישנה דרך לחלץ את המספר הסידור של המחשב עצמו? (לא של מערכת ההפעלה) 7. התקלה אגב, מסכים כחולים (BSOD) רנדומליים, או כשמעמיסים אותו (הפעלת מספר אפליקציות כבדות במקביל). תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by יוליוס,

מחשב נייד Lenvo idea pad s 310 כשלוחץ F8 בריסטרט רכת הפעלה עולה ולא מגע למסך של צב בטוח. ה הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי מחשב טוב DELL XPS 9560 בשנה האחרונה אני מרגיש שכל משחק\תוכנה שאני מריץ המחשב נחנק ושומעים את המאוורים מתאמצים+מתחמם מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר לבדוק שהחומרה הכל תקין? איפה אפשר לשלוח לאבחון ותיקון? כבר פרמטתי פעם אחת לא עזר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/catalog. .php?id=10784 הוא הגיע ללא מערכת הפעלה, ועם דיסק דרייברים לווינדאוס 8 בלבד! התקנתי ווינדאוס 7 כי זה מה שיש לי, יש בכלל דרייברים לווינדאוס 7 לניד הזה? הצלחתי להיכנס לאתר של לנובו, אבל לא ידעתי תחת איזה קטגוריה הנייד הזה בכלל. עכשיו משום מה האתר לא עולה לי בכלל! במידה ואפשרי רק ווינדאוס 8 עליו, אז 8.1 גם יעבוד עם הדרייברים שעל הדיסק שיש לי, או חייב 8 בלבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אוקיי המחשב נדלק אבל שום דבר לא עולה לא הביוס הכרטיס מסך לא נדלק הוא לא מגיע למצב בכלל של טעינת בווט הוא נדלק ונכנס למצב מושהה כזה המסך נכנס לכתום אין את הטווווו הראשוני בקיצור משהו לא בסדר חוששני שזה או לוח אם או זכרונות מקווה שזכרונות הבעיה שאני לא מספיק מבין בשביל להצביע על הבעיה, יש לי 2 זכרונות ככה שהסיכוי שזה הם קלוש וזה מותיר אותי עם לוח האם יתכן? במה אין סיכוי שהבעיה: כרטיס מסך, ספק אולי אפילו מעבד? בכל אופן לכל פרט אחר שאתם זקוקים לו תשאלו אין צורך בהסברים מורחבים , אני לא טיפש במחשבים יש לציין שזה מחשב של 5שנים + הא שכחתי לציין אפילו POST הוא לא מבצע דבר חשוב, מהרגע שאני מדליק אותו, אני לא רואה כלום, כלומר שום כלום מפרט בפרופיל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by adilevi,

יש לי מחשב Toshiba Satellite L30 10x ואני רוצה לקנות או יותר נכון להחליף את הכונן לssd מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה דגם לחפש?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by TheDiesel,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק Battlefield V קופצת לי המודעה הבאה האם מישהו יכול בבקשה לפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה לעשות, יש לי בעיה במחשב הוא נתקע כשאני מריץ עליו דברים כמו משחקים וסרטים המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON 64 X2 4800 לוח אם GIGABYT GA-MA69VM-S2 מאוורר פשוט על המעבד זכרון 4GB אחרי 31 דקות בתוכנת OCCT הפעולה נפסקת רשום לי CORE #0 OVER MAXIMUM VALUE- VALUE REACHED;85.25' MAX VALUE 85 מה זה אומר? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Zeev86,

יש לי בעיה די מוזרה. זה קרה לי לפני מספר דקות ואתמול, גם בשעות הערב. המשחק נתקע, ואז שניה לאחר מכן המסך נכבה. אני רואה שהמחשב עדיין עובד, אבל אני לא יכול להפעיל בחזרה את המסך, ורושם שאין חיבור. הבעיה נפטרת כשאני מאתחל את המחשב. אני לא יודע אם זה קשור, אבל מספר שניות לפני שזה קורה האור בחדר נחלש. אולי יש חוסר בחשמל? (לא מבין גדול בעניין אז אם זה לא נכון אל תצחקו עלי) דבר נוסף, אם זה קשור איכשהו לכרטיס המסך. לפני כמה שבועות נשרף לי 8800GTS 320 מגה וקילבתי אחד חדש של 620. אולי איתו יש בעיה? אשמח אם מישהו יעזור לי ויגיד מה עלי לעשות (ללכת לחנות ולהתלונן שהכרטיס שהם נתנו לי לא תקין, או להתחיל לחפש אחריות של המסך עצמו)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום הופסתי את המדפסת להתקנים ומדפסות אבל משום מה לא ל=ניתן לקבוע אותה במדפסת ברירת מחדל מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים