תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי מחשב ישן התושבת של המעבד היא LGA 775 לום אם של לנובו קניתי סטיק חדש ועם הסטיק הזה המסך לא נדלק,ועם הסטיק הישן נדלק המסך חיברתי את שניהם ביחד וגם לא נדלק המסך יש אפשרות שבגלל התדרים אז הכרטיס לא מתאים ללוח למרות שהוא תואם מבחינת התושבת DDR3 ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שפתאום שקטעי וידאו המפורסמים בטוויטר או בפייסבוק כבר לא עובדים חלק ונראים כמו גיף, פריים אחרי פריים אחרי פריים. ניסיתי אפילו לעשות ריסטרט למחשב וניקיתי את כולו, אבל שום דבר לא השתנה. אשמח לעזרה. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה רציתי לשאול משהו ואשמח לקבל תשובה אז ככה יש לי בבית מחשב נייד שעובד בסדר אך באותו מחשב אין יציאה של vga כי אצלי המסך החיצוני לא תומך ביציאות אחרות אז שאלה כזאת אם אני קונה כבל hdmi-vga שזה אומר צד אחד יהיה מחובר ל יציאה hdmi במחשב נייד והצד השני יהיה מחובר מאחורי המסך החיצוני ליציאה ה vga האם אני הראה תצוגה על המסך החיצוני או שזה לא יעבוד השאלה העיקרית היא האם אני הראה על המסך החיצוני את מה שיש במחשב הנייד עצמו או שאני אצטרך משהו להגדיר חשוב לי לדעת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עקב הצורך לחדש את הרכיבים המשמעותיים במחשב שלי, החלפתי SSD והוספתי ראם במקום הראם הקודם SSD עובד מצויין אך כשאחרי שאני מרכיב את הראם, יש שגיאת מסך כחול, אך מציג את פרטי הראם בביוס כשאני מחזיר לראם הקודם, הכל עובד היטב. פרטים: מחשב TOSHIBA לוח אם בסיסי של אינטל (היכולת הרחבה של הלוח אם תומך עד 8GB ) ווינדוס 10 האחרון (ביוס מעודכן) הראם הקודם היה 4GB DDR3 1,333 MHz הראם החדש 8GB DDR3L 1600 MHz האם טעיתי במוצר המתאים? איזה מוצר הייתי צריך לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. רכשתי איתו שני מסכים. חיברתי אחד מהם בvga ואת השני (בגלל שלא קיים חיבור vga נוסף בלוח האם) חיברתי לdisplayport עם כבל hdmi לdisplayport (זה הכבל שהיה לי זמין) רציתי להגדיר תצוגת מסך שני הלכתי להגדרות התצוגה כשלחצתי על detect לא זיהה מסך שני. כרטיס מסך שהגיע עם המחשב intel (R) uhd graphics 630 - נבדק והוא תומך בחיבורי של עד 3 מסכים עם חיבור של display i hdmi בוצע: עדכון דרייברים ללוח האם וכרטיס המסך. לאחר מכן הפעלה מחדש של המחשב. עדיין לא מזהה את המסך השני. בדקתי את החיבורים למחשב ולחשמל - הם תקינים. ניסיתי להחליף בין חיבורי המסכים. חיבורה vga עובד בשניהם והחיבור hdmi לא עובד בשניהם. רציתי לצ…
-
- 7 תגובות
- 12.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב כשאני מחבר את ה WD elements 750 gb שלי,אני לא רואה את הקבנים אבל בהגדרות של הכונן אני רוה ש 117gb תפוסים. מה עושים במצב כזה? מצ"ב תמונה. תודה מראש לכול העונים! צחי.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח תיקיות הם נראות לי ככה. ממה זה נגרם? אציין שגם בהודעות מסוימות של וינדוס יש פשלות כאילו שהאייקון לא במקום והטקסט הפוך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייח HP 8300 כבה פתאום לא בזמנים קבועים. עשיתי בדיקות שונות זה לא התוכנה וזה לא זיכרון או דיסק ה SS נראה לי שאולי זה הספק כח.לפני הכיבוי הוא עובד באופן מואץ ואז המחשב כבה. לפעמים גם יש לי מסך לבן פתאום ואז המחשב כבה . אני לא מצליח למצוא ספק מתאים לHP/ בחברה אמרו לי שאנסה למצוא בחוץ כי אצלם זה מאוד יקר. ספקים רגילים לא מתאימים אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, המאוורר התחיל לעשות רעש וחשבתי לפתוח ולנקות אבק. ראיתי את המדריך הנ"ל הם מציעים למרוח משחה טרמית לפני ההרכבה מחדש של המאוור. כמה שאלות: 1. את השאריות של המשחה הישנה אני צריך לנקות גם מהמעבד וגם מגוף הקירור? זה בסדר לגעת במעבד עם מטלית מהולה באלכוהול? 2. את המשחה מורחים על גוף הקרור (מה שמתחבר עם ברגים במדריך) או על המעבד? האם למרוח את כל המשטח או בנקודות? לא מצאתי בארץ את הדגם של המשחה הטרמית שהם מציעים באתר (Arctic Silver 5) האם המשחה בלינק שלי מספיק טובה ? אם לא אשמח המלצה לאחרת שניתן להשיג בארץ אם זה משנה משהו בכלל https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6329
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כיום יש לי מזגן, מחשב נייד ומסך חיצוני מחוברים למפצל אחד. מדי פעם, המזגן לוקח פיק של חשמל מסוים, והמסך החיצוני נכבה ל3 שניות בערך. הבנתי שזה נורמלי ולא בעייתי. כעת, אני רוצה לחבר למפצל הזה את השילוב הבא - מחשב נייח עם ספק 650W, מזגן, ו-3 מסכים חיצונים של 24' בערך. האם כל אלו מחוברים למפצל אחד זה מסוכן? המזגן עצמו הוא של טורנדו והוא ממש פשוט, 1 או 1.25 כ"ס.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך דל U2711 , כבר כמה שנים, הייתי מאד מרוצה ממנו. התחילו להופיע לי כתמים שחורים בצידי המסך. האם ניתן לתיקון? אם לא ניתן לתיקון, איזה מסך מומלץ לקחת עבור עיבוד תמונות בפוטושופ ברמה גבוהה? ראיתי את הנתונים למסך Dell U3219Q דל מה דעתכם עליו? התקציב גמיש תודה מראש על התגובה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי ברשת שאפשר לשחזר מידע גם מHHD שעבר פירמוט. השאלה היא באיזו נקודה כבר אי אפשר לשחזר מידע, לא יתכן שHHD יפורמט אינספור פעמים ותמיד יהיה אפשר לשחזר ממנו. יש לי כמה מחשבים ישנים שעברו כבר כמה וכמה פירמוטים ורצוני לשחזר מהם מידע ורציתי לדעת אם שווה בכלל לטרוח. אודה למי שישפוך קצת אור על התמונה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה חזרה לי בעיה שקשורה לדרייברים של Intel(R) 9 Series Chipset Family SATA AHCI Controller כאשר אני מתקין או מעדכן את הדרייברים האלה שתואמים לערכת השבבים שלי, מותקן קובץ בשם IASTOR.SYS שהוא דרייבר של אינטל שקשור ל-INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY. אותם דרייברים עבדו זמן מה בלי בעיה, אבל לאחרונה, אולי בגלל עדכונים של חלונות עשרף חזרו לעשות מסכים כחולים. יש לי (סוג של) פיתרון עובד - להחליף את הדרייבר המדובר במנהל ההתקנים בדרייבר גנרי של מיקרוסופט. מן הסתם זה מוריד ביצועים ויכולות. האם מישהו/י נתקל/ה בזה ויש לו/ה רעיונות איך לתקן את המצב? חשבתי להחליף ל-RAID בביוס, אבל אני לא בטוח אם זה לא יגרום לי מסכים כחולים בחלונות בגלל השינוי, או שיתקין את …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה להתייעץ קצת כי בחיים לא קרה לי ואני לא יודע מה הסיבה או משהו לעשות אז ככה היום חיברתי את המטען של המחשב הנייד למפצל (מטען בן שנה בערך המפצל כמה שנים טובות) פתאום היה פיצוץ די רציני ונגרם קצר בכל הבית, גם המטען נשרף קצת אבל הוא עדיין עובד. רציתי לשאול מה היה יכול לגרום לזה, זה מסוכן? הבעיה במפצל? במטען? המחשב נייד האמת לא היה מחובר שחיברתי אותו זה היה יכול לגרום לו נזק? זה גם המטען המקורי שקיבלתי עם המחשב.
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מיני מחשב נייח מותקן לי דפדפן כרום עם מערכת הפעלה windows 10 home זה חודש ימים יש קריסות דפים עם הודעת שגיאה ''אוי,לא'' זה קורה כמה פעמים ביום בכל מיני אתרים,ואחרי רענון דף הכל מסתדר ניסיתי כל מיני פתרונות שהוצע לי בדף השגיאה אבל לצערי לא עזר אין אתר מסויים שגורם לקריסה,זה יכול לקרוא כמעט בכל אתר זה קורה עשר ויותר פעמים ביום ולפעמים רק פעמיים שלוש ביום אשמח מאוד לקבל עזרה תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב נייד Lenovo IdeaPad 310-15IKB 80TV שנפל לילדה (כנראה על הצד,שם יש סימנים) כשהוא דלוק, ממשיך לפעול אבל לא רואים כלום על המסך, המסך לא נראה שבור או סדוק. בחיבור למסך חיצוני-יש תצוגה על המסך החיצוני. מה הבעיה ו/או הפיתרון? יש למישהו מושג מהיכן להתחיל? (כרגע המחשב במצב מפורק כדי לנסות לאתר חוט/מגע/כבל רופף/מנותק ולא מצאתי) אשמח להכוונה ועזרה, תודה !
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מפרט אמנם די ישן.. אבל אני שם לב שלאחרונה המחשב כבר נהיה איטי... זה כבר מציק לפעמים מאוד.. המעבד הוא i3 2100 ואני חושב שהוא הסיבה העיקרית.. הראם 8GB וכרטיס מסך דווקא בסדר.. ויש לי גם SSD.. יש מצב שהמעבד הזה קשור? המחשב לא תמיד היה ככה לדעתי.. הוא לא משהו לעבודה משרדית ומשימות קצת כבדות יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כמה חלקים חדשים למחשב, ביינהם: לוח אם asus prime h310m-k ,מעבד intel i7, וראם hyperx של 8 גיגה, שער החלקים ישנים. אתחלתי לארקיב את המחשב מי 0, צעד אחר צעד לפי ההוראות שכבלתי אם הלוח אם, כשה סיימתי, המחשב נדלק אבל לא הייתה תצודה במסך, כמו כן במקלדת גם לא היבאב כלום (לא ה num lock ולא ה caps lock) כאילו הוא לא נדלק באמת, נורית הלד כן דולקת, כל המאבררים עובדים גם זה שבכרטיס מסך , ניסיתי להחליף מסך ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק וגם לא עזר. בקיצור אני לא מצליח להדליק כמו שצריך, מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קרתה לי תקלה מוזרה שהמחשב פתאום נתקע ועשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא עולה בכלל, אפילו לא הביוס. כשמדליקים את המחשב אין בכלל צפצוף של הלוח אם ועל המסך לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם הכרטיסי זיכרון, להוציא ולהכניס, ניסיתי לאפס את הלוח אם על ידי הוצאת הסוללה אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם של חברת ASUS, דגם P6TD. כשמדליקים את המחשב כל המאווררים עובדים (של המארז, מעבד, כרטיס מסך וכו') והנורות על הלוח אם עובדות, רק לא רואים כלום על המסך ואין את הצפצוף הקבוע ששומעים כשמדליקים את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם דגם GIGABYTE B450 AORUS M אני מעוניין לשדרג ל M.2 1TB מסתפק עדיין בין Intel 660P לבין Sabrent 1TB Rocket 2280 [אפרופו אשמח להמלצה] בכל אופן, אני לא מוצא אף אחד מהם ברשימת כונני M.2 הנתמכים בלוח האם שלי. האם זה בעייתי? אני יכול לקנות אחד מהם אפילו שהוא לא מופיע ברשימה או שאצטרך להיצמד לרשימה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עבד בסדר גמור. הוא עשיתי עדכון ביוס ללוח אסוס tuf b450m gaming plus. מאז המחשב לא עולה. כנראה בגלל שהגדרה מסויימת של uefi וכדומה השתנה. עכשיו אני מנסה להתקין וינדוס מ יואסבי של gpt/uefi . וגם להתקין הוא לא נותן.מצרף תמונה. אשמח אם אפשר לא להתקין מחדש את הוינדווס צריך :לתקן את הבעיה של הבוט
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוצאתי דיסק און קי באמצע אתחול (שנתקע). ומאז הוא לא נקלט: במחשב הוא מופיע כמו קורא כרטיסים בלי כרטיס כלומר הקלקה על הכונן מציגה הודעה 'נא הכנס דיסק לכונן' גם בניהול דיסקים המצב דומה הוא כותב אין מדיה. וב- DISKPART הוא מראה אותו כ0MB. השאלה אם יש איזה פקודה בDISKPART או תוכנה חיצונית, שיכולה לסדר את זה. דרך אגב גם לא עלה בLINUX.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כונן ssd פנימי שעליו מותקן מערכת הפעלה win10 עכשיו בכל פעם שעשיתי עדכון דאגתי לנקות עדכונים קודמים מניקוי דיסק אני לא מבין איך הגעתי למצב שטח פנוי של 40gb אין לי שום סרט או משחק או תוכנה מותקן על הכונן c ובכל זאת יותר מ80gb חסרים לי זה משגע אותי! יכול להיות שמערכת לוקחת ככ הרבה תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי כרטיס GTX980 של Gigabyte שמשרת אותי כבר מאז שהתחיל להימכר, עד עכשיו לא היו איתו בכלל בעיות.. שבוע שעבר השארתי את המחשב כל השבוע פועל כדי לבצע העלאה גדולה לרשת, אחרי שהתהליך נגמר המחשב היה קצת איטי כזה אז כיביתי אותו ולמחרת הדלקתי אותו והכל היה בסדר גמור הבעיות התחילו כשניסיתי להיכנס למשחק והכרטיס מסך התחיל להתאמץ המסך ניהיה שחור וכאילו איבד קשר לכרטיס (התחיל לדפדף בין האינפוטים כדי למצוא חיבור פעיל אבל ללא הצלחה) הדלקתי את המחשב מחדש והבעיה חזרה שוב (משחק->מסך שחור->דפדוף->כישלון->כיבוי) אחרי הפעם השניה המחשב לא ביצע BOOT יותר כשהמסך היה מחובר לכרטיס, ניסיתי לחבר גם HDMI וגם DP ולא עזר.. כשאני מחבר את המסך ללוח אם הכל עובד בסדר …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון יש לי מסך כחול שקורה כבר מידי יום. הורדתי תוכנה שנקראת BlueScreenView. והיא מראה שגיאה של CRITICAL PROCESS DIED. הקובץ שיש איתו את הבעיה זה ntoskrnl.exe . ורושם לידו Bug Check Code 0x000000ef הבעיה הזאת הייתי לפני הרבה זמן והיא נעלמה לתקופה של איזה חודש בערך. וכיום היא חוזרת מידי יום ויום. חשוב מאוד לציין כל הדרייברים מעודכנים כל פעם מהאתר של היצרן. עשיתי בדיקה של הזכרונות mdsched.exe ואחרי הסריקה לא נמצאה כל תקלה. מידי פעם זה קורה כשאני מנסה להיכנס למשחקים שונים שמותקנים חלקם על ה ssd וחלקם על ה hdd. ולפעמים זה קורה סתם בלי קשר לשום דבר שאני עושה. השאלה מה זה יכול להיות כתוצאה ממה? חומרה? תוכנה? המערכת הפעלה? …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-