תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי 2 מסכים בבית, ורציתי לדעת איך אני מחבר את שניהם לאותו מחשב. תודה ויום נעים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום, אחרי מספר שבועות שהמחשב עושה רעשים החלטתי לפתוח אותו ולבדוק איזה מהמאוורים עושה את הרעש. פתחתי וגילתי שמאוור אחד גוסס, שמתי בו שמן וניקיתי אותו ואני מקווה שהוא יחזיק לזמן הקרוב עד שאני אקנה חדש. בכל אופן הבעיה הופיעה אחרי שחיברתי את המחשב שוב - כנראה שהמחשב לא מקבל חשמל, אבל המאוורים עובדים (איך זה אפשרי בכלל?) .חיברתי את המסך והוא נותן הודעה של " No Singal" , וגם כונן הDVD לא מגיב (הנורה לא נדלקת והוא לא יוצא). רציתי לדעת אם מספיק להסתמך על שני אלו בשביל להגיד שהבעיה היא בספק? חשוב לציין שהכל עבד נהדר עד שניקיתי (ובדקתי חיבורים מספר פעמים - עד כמה שאני ראיתי כל הדברים שצריכים להיות מחוברים מחוברים ! ). אני יכול לצרף תמונה אם משהו לא מובן.... תודה מראש. (ההודעה …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלהן ! תוך כדי גלישה באינטרנט יש לי ניתוקים לעתים קרובות. אני מחובר תשתית של הוט בחייגן + ספק בזק בינלאומי. התמיכה של הוט שמה את המודם אריס במעקב וראו שאין ניתוקים מהמודם. אני גם חיברתי את משחב הלפטופ במקום הפי סי והניתוקים נעלמו. בזמן הניתוק הDHCP סרוויס של ווינדוס הופך להיות לא מופעל ( not started( . החייגן לא נפתח ולא מראה את הסטטוס שלו ולכן אני לא יכול להפעיל אותו מחדש. כרטיס הרשת שלי הוא marvell yukon 88e8001. עידכנתי את גירסת הדרייבר שלו לאחרונה אך זה לא עזר. בבקשה עזרו מה עוד אפשר לבדוק ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ASUS P5W DH Deluxe עכשיו קראתי גם פה במדריכים שלכם שהלוח לא מנצל את המקסימום של הכ.מסך... ואני כבר את הכ.מסך שלי שלחתי לבדיקה.. אומרים שהוא תקין , הזכרונות שלי MEMTEST86 3.3 שש שעות בדיקה גם תקין... אני חושב אולי הלוח עושה את זה . מה אפשר לעשות ?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה אם תוכלו לעזור...משום מה מדי פעם המחשב פשוט קורס ומופיע צג שחור...באמצע משחק כלשהו פשוט המסך נהיה שחור ואני צריך לאתחל את המחשב...ולפעמים גם כשאני מאתחל את המחשב הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס אלא שוב קורס למסך השחור הזה...לאחר פעם או פעמיים הכל מסתדר עד לפעם הבאה שאני מכבה את המחשב מדליק אותו למחרת...למה המחשב קורס לי מפעם לפעם... הורדתי למחשב גרסת דמו של תוכנת REG CLEAN חחח..ומצא 740 שגיאות... יכול להיות שזה קשור למקרה המצוין לעיל...או שזה הכרטיס מסך...או הקירור לא טוב...???מישהו יכול בבקשה לעזור לי פה זה משגע אותי!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיות לאגים במשחקי מחשב כמו Left 4 dead, cs, css, bbc2, mw2 כל משחק בקיצור. עשיתי פורמט למחשב שלי כי חשבתי שזה אולי במקרה וירוס, אך הבעיה המשיכה, יש לי כרטיס רשת של Edimax וגם הראוטר של Edimax. כשאני משחק וגם אחי משחק זה עושה גם לו לאגים במחשק אבל כשהוא משחק לבד אין לאגים (ככה שאני לא בטוח שזה הכרטיס רשת). ההגדרות של המשחקים (למרות שזה לא קשור) הן ממש נמוכות. הפינגים קופצים פתאום אני משחק יש 'תקיעה' לשניה ופתאום יש לי פינג גבוהה. אם זה חשוב לציין החלפתי כרטיס מסך לא מזמן אז אני לא יודע ואם זה חשוב, ויש לי חשש שזה יכול להיות הספק כוח בגלל שהכרטיס מסך הקודם שלי נשרך איכשהו. מה דעתכם? בתודה מראש, YosdaBoy
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי לא נדלק: 1. מאווררים לא פועלים (גם של המעבד וגם של המארז) 2. נורית לוח אם דולקת - ירוקה 3. נוריות כרטיס רשת מהבהבות מאחור. 4. נוריות, איזשהן, לא נדלקות מלפנים, כוננים למיניהם לא מגיבים - דממה. המחשב כבה לאחר הפעלת תוכנה בפעם הראשונה (תוכנת המרה Any Video Converter 3.07) יכול להיות שהיה למעבד קצת חם (למרות שהפעלתי מזגן והורדתי דופן של המארז) פשוט הפעלתי את התוכנה, וכשחזרתי הוא היה כבוי (לא היה ריח שרוף או משהו כזה) ניסיתי לנתק הכל, לחבר הכל, לחבר במקום אחר - כלום האם הצלחתי לשרוף את המעבד? החלפתי ספק לפני שנה וחצי בערך.... רעיונות אחרים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הופסתי את המדפסת להתקנים ומדפסות אבל משום מה לא ל=ניתן לקבוע אותה במדפסת ברירת מחדל מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי תקלה במחשב שהוא נדלק אך ללא תצוגה. אם מנסים לחבר את העכבר לחיבור הUSB, הנורה של העכבר נדלקת לשנייה ומיד נכבית. חשדתי בלוח אם או מעבד לכן חיברתי את המעבד במחשב אחר וגם שם אותה תופעה החלה, מצד שני גם כאשר לקחתי את המעבד התקין וחיברתי במחשב שאינו עולה, עדיין המחשב לא עלה(עלה ללא תצוגה(. כאשר חיברתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, המחשב עובד בצורה תקינה, לכן חשדתי כי המארז מקצר והשתמשתי במארז אחר תקין וגם שם אותה תופעה באה לידי ביטוי. יכול להיות בעייה בלוח אם שמקצר עם כל מארז? אולי המעבד גורם לאיזו תקלה ברגע שהוא מחובר למארז?(למרות שאני יודע שהמעבד לא בא במגע ישיר עם המארז אלא רק עם הלוח אם) מישהו נתקל בתופעה כזאת מוזרה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב ומסך חדש. מרגע השימוש הראשוני יש בעיה שכשאני מדליק את המחשב יש ריבוע שחור שרשום dvi no signal. המסך עולה לאחר 10-15 שניות, שזה לפי הבנתי זמן ארוך לווינדוס שרץ על ssd. חוץ מזה משהו "בגרפיקה" מרגיש לי חסר פוקוס... גם בסרטונים ביטויוב על fhd רואים לא משהו. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, במידה ואני בעל רשת (ראוטר , ספק , תשתית) ואני פותח את הרשת למספר אנשים , שכל אחד יכול להתחבר לרשת האינטרנט . 1. האם קיימת תוכנה לפיקוח וניהול המשתמשים ? 2. האם קיימת תוכנה שבה אוכל לראות מה כל משתמש עושה \ גולש מהרשת שלי? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איזה דרייבר צריך למחשב עם מערכת הפעלה Windows XP Pro SP3 כדי שיכיר את הטלפון Samsung Galaxy Nexus כשמחברים אותו לחיבור USB של המחשב? בעבודה עם Windows 7 אין לי שום בעיה לראות את הספריות של הטלפון אבל בבית עם המערכת ההפעלה הישנה הטלפון לא נראה בין התיקיות של המחשב ויש הודעה שהתקן USB אינו מוכר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט למטה. מותקן כרגע חלונות 10 32 ביט וזה מאוד איטי ולא יציב. המחשב הזה עושה הרבה בעיות אז החלטתי להתקין חלונות מחדש. יש לי כמה שאלות: 1. איזה חלונות 10 או 7 להתקין? 64 ביט או 32 ביט? Home ,Education או Pro? 2. האם להתקין את הגירסה הכי עדכנית של חלונות 10 או גירסא ישנה יותר שהורדתי לפני שנה? מה פחות יעמיס על המחשב? 3. האם יש תוכנות שאתם ממליצים להתקין למחשב הזה? 4. יש המלצות מה לעשות לאחר ההתקנה כדי שהמחשב יעבוד כמה שיותר טוב? 5. אם אני רוצה לשמור את כונן D ולפרמט רק את C מה עלי לעשות? 6. מאיפה אני מוריד את הכלי שמכין התקנה של חלונות 10 או 7 על דיסק און קי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, ששיניתי את ההגדרות של הדיסק און קי שלי כדי להתקין ממנו מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מחקתי ממנו את כל הקבצים וניסיתי שוב דרך cmd להחזיר אותו להגדרות הקודמות שלו אבל איפה שהוא עשיתי טעות ועכשיו אין לי גישה אליו מאף מחשב. המחשבים מזהים אותו אך אני לא מצליח לראות אותו מחשב שלי. מצורפת תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=t5ywzgunn24z.png תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים נתקלתי בתופעה ואיני זוכר איך הבעיה נפתרה. אם אני זוכר נכון אז נתקלתי בשאלה דומה בשבוע האחרון היכן שהוא בפורומים ברחבי הרשת (בארץ). בקיצור אני זקוק לפתרון מהיר של הבעיה, המחשב אינו לידי כך שהעזרה תהיה טלפונית. הרבה פרטים לא אוכל לספק מלבד שהתופעה היא לא כתוצאה מהפעלת תוכנית כלשהי, אלא אקראית לחלוטין. איתחול של המחשב לא עוזר, בדיקת וירוס אפשרי לא ניתן לבצע מפני שלא קיים אנטי וירוס. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך להציג את מסך המחשב על הטלוויזיה באיכות HDMI בצורה אלחוטית. כיום אני עושה זאת באמצעות כבל אך אני עושה שינויים בחדר ורציתי לדעת אם יש אופציה כזו ללא delay (כמובן כשלא משתמשים בפס הרחב) בצורה אלחוטית..תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חברה מה נשמע? תראו ישלי בעיה מוזרה במחשב.. לפני כ חודשיים ככה בערך הלך לי הכרטיס 7600GT AGP קיצור החליפו לי אותו בזיכוי ל 7600GS קיצר הכרטיס עבד שבוע מצוין..וכיביתי תמחשב יום שישי ובשבת אני מדליק תמחשב הכול עובד מצוין ומתי שאני באה להכנס למשחקים אז המשחקים פשוט נתקעים או בתפריטים או בתחילת המשחק ממש שלא רואים עדיין כלום שחור.. ונקודה כזאת לבנה ניסיתי בהרבה משחקים ואפילו במשחקים ששוקלים 13 מגה=[ לא הולך כלום הטמפרטורה מצוינת מעבד P4 על 30 מעלות ככה הכרטיס על 40 ניקיתי תמעבד עם פן וגם תכרטיס אמממ ניסיתי להחליף זיכרונות ולא עזר..עדכנתי דרייברים למלא סוגים לא עזר וגם פירמטתי ניסיתי גם להוציא תכרטיס ולהכניס ולא עזר כלום.. יש לי עוד 3 שנים אחריות בערך על הכרטיס של ASUS תראו מה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, עזרתי לחברה שלי שהיא מעצבת פנים ואדריכלית למצוא מחשב נייח מעולה אחרי המחשב הנייד המעפן שהיה לה. השגתי לה Autocad 2018 וגם Sketchup 2018 ובהתחלה זה עבד פיקס כשהיא הייתה מריצה רנדורים בתוכנות. לאחרונה המחשב התחיל להשתגע לגמרי אחרי שהיא מתחילה להריץ את הרנדורים בתוכנות, ובמקום רבע שעה, לוקח לזה כמה שעות טובות במקרה הטוב והמחשב לא קורס, בדקתי את צריכת הזיכרון והמעבד בזמן העבודה עם התוכנות ואני רואה ש 99% מניצולת המעבד הולך רק לתוכנה ואז כל המחשב לא זז בכלל. מפרט המחשב: מעבד: Core i7 8700k זיכרון: 16GB DDR4 כרטיס מסך: Geforce GTX 1050Ti זיכרון ROM: מגנטי של 1TB 7200RPM + 256GB SSD אני מנסה להימנע ממש מלפרמט את המחשב ולבזבז לי ולה את הזמן. תודה רבה! נ.ב המחשב נק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב בן כ-8 חודשים, Z68 I7 עם HD סמסונג טרה ועם CRUCIAL SSD M4 64GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והתוכנות השונות. מזה כמה ימים כל שעה לערך המחשב נתקע. את העכבר אפשר להמשיך להזיז לקצת אבל כל התוכנות קופאות. לאחר זמן קצר יש מסך כחול (WIN7) ואחריו המחשב מאותחל. מערכת ההפעלה לא עולה ואני מקבל הודעה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press.. שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא עולה בסדר. נאמר לי בשיחת טלפון עם החנות בה קניתי את המחשב שכנראה הבעיה עם ה-SSD ושעלי להביא את המחשב אליהם. אמרו לי גם לנסות לחזק את מגעי החשמל בין ה-SSD והספק. ללא הועיל. ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הבטרייה וזה גם לא עזר. אודה מאוד לכל הצעה. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי לפטופ אסוס חדש עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מארז: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSVAR8016W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 יש לי לוח אם: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htm עכשיו, המארז די קטן, יש לי מארז MIDI ATX נוסף, ובכל זאת ההבדלים ביניהם גדולים. משום מה המארז שקניתי הרבה יותר קטן מהמארז MIDI ATX הישן שלי. אבל בכל זאת הלוח אם שיש לי נראה לי קטן ומתאים למארז. אני פירקתי את לוח האם והעברתי אותו למארז החדש. אבל נתקלתי בכמה בעיות: 1) במארז החדש אין חוברת הדרכה, ויש עם המארז כל מיני ברגים שאין לי מושג איפה למקם אותם. 2) אני הכנסתי את לוח האם לתוך המארז, אבל איפה שיש בלוח האם את היציאות של המדפסת, עכבר, מקלדת וכו', אז זה לא התאים למה שמורכב על המארז. מקווה שהבנתם. מה…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נתקע ואין אפשרות ללחוץ על שום מקש... מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^זה מה שתמיד יש לי במחשב .. יש לי מחשב בן 4 חודשים בערך, מאז שקניתי אותו היו לי מסכים כחולים ולא רק בזמן משחק, גם בזמן שגלשתי באינטרנט או שסתם המחשב עמד ללא שום שימוש.. לפעמים יש מסכים כחולים (לעתים קרובות) ולפעמים ריסטרטים, אבל הדבר שקורה הכי הרבה והוא הכי מוזר והכי משגע אותי זה שאני סתם משחק לי במשחקים (קאונטר סטרייק 1.6\CZ בד"כ שהוא לא משחק כבד) ופתאום זה סתם יוצא לי מהמשחק ללא ריסטרט וללא מסך כחול, זה פשוט יוצא לשולחן עבודה... כבר פירמטתי כמה פעמים, עשיתי סריקות של AVG וWindows Defender וגם סריקות אונליין של Norton וKaspersky חלקם מצאו לי כמה דברים והסירו אותם... בנתיים המחשב מוגן באמצעות AVG ו Windows Defender וגם עקבתי אחרי כמה מדריכים באנגלית ובעברית,] בנתיים באף פ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי היא על כונן C וכל שאר התוכנות נמצאות על כונן D. כונן D קרס רנדומלית 3 פעמים בשבועיים האחרונים אז קניתי חדש ורציתי לדעת האם צריך לטפל/לנקות את הRegistry אחרי ההחלפה (אולי עם תוכנה כמו CCleaner)? כבר גיביתי ומחקתי את כל הדברים/תוכנות שאני לא צריך אבל אני מניח שעדיין יהיו ערכים שמתייחסים לכונן D הישן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-