תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה הסיפור? אני נתקל בזה בשתי תוכנות כשאני מפעיל אותם, התוכנות ניידות אך תקינות - נבדקו במחשב אחר. ניידות אחרות כן עובדות. ווינדוס 7 חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות רלוונטיות.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים, ועוד כונן ssd שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כשאני מפעיל משחקים קצת כבדים שמותקנים על אחד הכוננים, לעיתים לאחר כמה דקות המחשב קורס. אני חושד שאחד הכוננים האלו תקול, אבל אני לא יודע האם יתכן שהוא יקריס מחשב גם עם המשחק שמופעל מותקן על הכונן השני. השאלה היא, האם זה יתכן, והאם תיתכן אפשרות שאך ורק ניתוק הכונן התקול יפתור את כל בעיית הקריסה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היום בבוקר פתחתי את מחשבי החדש(במפרט המחשב הראשון) ופתאום יש רעשים מאוד מאוד חזקים מהספק. לאתחל את המחשב(כאילו לסגור ולפתוח)לא עזר. רק אחרי כמה פעמים שפתחתי אותו היה לי רעיון אולי לנסות לדפוק על הספק מאחורה... עשיתי זאת , הספק שב להיות שקט... אבל מה הבעיה שם? מעניין שזה גם קרה לי עם המחשב הישן וגם שם רק דפיקות על הספק עזרו , וזה תמיד קורה לאחר לילה חורפי אחרי הקיץ... כאילו בעונות האלו(קניתי את המחשב מאייבורי ובדקתי שהספק לא משומש והוא חדש.)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בזמן גלישה באינטרנט/צפייה ביוטיוב המחשב פשוט נכבה ולא נדלק יותר. הוצאתי את תקע הספק והחזרתי כולל כיבוי והדלקה של הכפתור ליד הספק, ניתקתי את כל הרכיבים (חוץ מהזכרונות והעכברים) והדבר היחיד שנדלק זה האור בעכבר הסיני, (עכבר של steel series לא הגיב). ניתקתי את שני העכברים והוצאת את הזכרונות והמחשב נדלק ביחד עם שלושה צפצופים ארוכים . נראה שהמאוורר של הספק מסתובב לאט יחסית, המאוורר של המעבד מסתובב רגיל אבל בדיוק לפני שמתחילים הצפצופים הוא מאט לכמה שניות וחוזר להסתובב רגיל. ספק או לוח אם? המלצות?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מדובר במחשב Compaq 1515ea , P-4 2.4 Ghz עם 256 Mb זכרון ו - WinXP Pro עליו. הבעיה היא , שכל פעם , שהסריקה המלאה של Norton Antivirus 2004 מופעלת , המחשב בשלב מסוים של הסריקה נכבה (לא מופעל מחדש אלא נכבה לגמרי ).במקרה אחד הדבר קרה גם ללא האנטיוירוס אחרי כעשר שעות עבודה רצופה. החשד שלי נוטה לכיוון התחממות (שזה די מוזר , כיוון שהמחשב די חדש). תקנו אותי אם אני טועה , ובמידה ואני צודק , עם איזו תוכנה כדאי לחקור את הבעיה יותר לעומק? תודה מראש על העזרה...
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם ההדפסה בצבע בבית. המדפסת שלי היא מסוג hp deskjet 3830 series. הבעיה - כשאני מדפיס מסמכים מהמחשב (דרך תוכנות האופיס/דרך האינטרנט), זה לא מודפס עם צבע. בדקתי את כל ההגדרות של צבעי שחור-לבן ולא ראיתי הגדרה כזו מופעלת. החלפתי טונרים במדפסת (על אף שהיה בהם דיו) ועדיין לא עובד. כשאני מדפיס דרך המדפסת עמודי ניסיון ובדיקה - הם יוצאים עם צבע. אשמח לסיוע!
-
- 7 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי מחשב מחול והוא כולל: לוח אם:EVGA 790I FTW SLI כ.מסך:EVGA GTX280 זכרונות:CORSIER 2GB SLI 1600MHZ מעבד: INTEL Q9550 המשחק נתקע ואני צריך לעשות ריסט כל פעם התקנתי את הדרייברים החדשים 180.43 CRYSIS ו GRID עובדים בלי שום בעיה בנתונים הכי גבוהים גם FARCRY2 עובד בנתונים הכי גבוהים עד שאני מקבל מסך קפוא אחרי 5-40 דקות משחק יש גם דיון בפורום של EVGA ששאלתי שם והנה הקישור למי שרוצה http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=605790&mpage=1&key=򓹞 כלום לא עוזר הנה מפרט של הBIOS שלי אני מקווה שפה אמצא פיתרון BIOS Version: P0* stock bios **System ** CPU Freq, MHz: 2833.3 GHZ FSB Reference Clock, MHz: 1333.3 CPU Multiplier: [8.5X] PCle x16-1 & 16-2…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס טלוויזיה מסוג FLYVIDEO 98 , הוא כרטיס ישן אך זול ואמין יש לו בעיות תאימות נוראיות עם WINXP שאת רובן פתרתי ומי שרוצה עזרה לגבי זה מוזמן לפנות אליי כרגע אני רואה מעולה טלוויזיה על גבי המסך שלי , כל הערוצים , ובאיכות מעולה ( עד כמה שניתן בכרטיס זה ) הבעיה : בכל מקרה אני לא מצליח ללכוד תמונה או סרט שמוצג על המסך (- מהכרטיס) לא אפכת לי איזה תמונה , איזה סרט ובאיזה איכות העיקר ל" צלם " משהוא .... ניסיתי הכל , הכל , הכל , כל התוכנות שמוצעות ללכידת מסך האלה http://mv.tucows.com/mmedia/scapt95_default.html ועוד מלא מלא תוכנות אחרות , ובאף תוכנה, אף לא אחת , לא הצלחתי ללכוד תמונה או סרט , ברגע שאני מנסה ללכוד תמונה בחלק מהתוכנות זה מצלם לי תמונה שחורה לג…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיית RAM מוזרה קצת, גם כשאני בכלל לא עובד על המחשב ואין שום תוכנה,דף,תיקייה, וכול דבר אחר שעובד ברקע, עדיין ה RAM שלי בשימוש של לפחות 38 % האם מישהו יכול למור לי למה זה בבקשה? צירפתי שתי תמונות להמחיש את הבעיה וזה המפרט שלי: כרטיס מסך: CONNECT 3D HD3850 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שאם אני רוצה להמשיך לעשות BOOT אז ללחוץ על מספר כפתורים והבעיה שלי היא למה הוא ממשיך לשאול אותי את השאלה הזאת? הכל כבר מותקן אבל הוא עדיין שואל אותי את השאלה הזאת עם כל הפעלה של המחשב.. יש לי GigaByte K8NS Pro אם זה יעזור למישהו.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
CPU-5646 MEMORY-5068 HD-1133 זה טוב??? דרך אגב AMD 2500 אמור להיות 1.84GHZ? תודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כן מאיפה אני משיג את הדריבר. כמובן שהכוונה היא שאני מתקין דיסק SATA
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ויש הרבה כבלים אז הכבל העבה של המסך שמתחבר לכרטיס מסך נמעך קצת האם זה בסדר או שמה יכולים להקרע בתוך הכבל כמה חוטים או שיגרם לו נזק? סליחה על השאלה הדפוקה אבל זה חשוב
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה בזמן שאני משחק, לאחר כחצי שעה של משחק, המחשב קופא לחלוטין. אין לי כל אפשרות להחזירו לפעילות מלבד ביצוע RESET. ניסיתי למצוא פתרון אך לא הגעתי למסקנות. אני משתמש בדרייברים מעודכנים והמחשב נקי מוירוסים. אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הדיסקים הבאים: EVO 850 500GB - ראשי 3X 3TB HDD - אחד של סיגייט ושניים של WD RED - בכולם יש קבצים. EVO 750 250GB - אין בו כלום HDD חיצוני של 1TB לאחרונה שמתי לב (וזה כי עשיתי unhidden לתיקיות) לכמה תיקיות מוזרות שלא אני יצרתי. הן מופיעות בכל הכוננים חוץ מהראשי והחיצוני. לא נכנסתי לאף קובץ מהן. עשיתי סריקה יסודית בavast, malware bytes ושניהם לא גילו כלום. כל ניסיונותי למחוק אותן (כולל shift+del) לא צלחו כיוון והתיקיות חזרו לאחר כמה שעות. ממש עכשיו עשיתי פורמט לכונן הSSD הריק , ולפני הפורמט וינדוס התריאה שתוכנה משתמשת בכונן. (הכונן ריק ולא היה בו שום שימוש בחודשיים האחרונים) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני היום חיברתי תכרטיס מסך ואת כל הכבלים אחרי התיקון... ופיתאום זה רושם לי : No Video Input אל תגידו לי לחזק תכבל הכחול ואת הכרטיס מסך כי חיזקתי... מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מקודם פירמטתי תמחשב לwindows xp home edition sp 2 עשיתי סריאל במהלך ההתקנה ועכשיו הוא אומר לי שיש לי 30 יום לוינדוס הזה שמעתי שיש פאץ שבשנניה מבטל את זה אפשר אותו ? תודה רבבה לעוזרים http://imageshack.us/photo/my-images/854/asfasfx.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה של אסוס. בממוצע כל חודשיים הם מוציאים עדכון ביוס. הם גם ממליצים על הביוס האחרון, אבל בגלל שעדכון ביוס כרוך בסיכון - כדאי באמת לעדכן אותו כל פעם? המחשב עובד בסדר גם ככה תודה לעונים
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
אני חושב שכונן D הוא חלוקה של כונן C שלי. אבל החלק של C מלא, וב - D יש הרבה מקום. ראשית - איך אני בודק שאכן D אינו כונן פיזי נפרד אלא חלק מכונן C? שנית, איך אני מוסיף לחלק של C מקום מכונן D?
-
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מציקה. כשאני מוריד דברים באקספלורר או פותח כמה חלונות. המחשב מושהה כל פעם לכמה שניות עד שאני יכול ללחוץ על משהו. דוגמא: אני מוריד משהו, ברגע שזה מסיים, אני רוצה ללחוץ על Close וזה לא נותן, אלא רק אחרי כמה שניות. ניסיתי לפתור את הבעיה, אך ללא הצלחה. ואז שמתי לב, שגם כשהאקספלורר שלי סגור, מופיע לי בTask Manager שהאקספלורר רץ. (ולא, אני יודע מה ההבדל בין ה explorer של הויינדוס ל iexplorer - אז זו לא הבעיה). יש לי WIN XP SP2, אני מוריד עידכונים ואפילו התקנתי את IE7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אך לשווא. המפרט של המחשב שלי מופיע בצד, מחשב חדש, דנדש. דרייבירים מעודכנים לדעתי ו....זהו, נגמרו לי הרעיונות... אם למישהו יש רעיון או כיוון, אז בשמחה. אגב, יש …
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי סטיק אחד של זיכרון, עכשיו אני לא יכול להרכיב אותו, אני דוחף אותו אבל לא מצליח להכניס אותו עד הסוף ולא יכול לסגור את הסוגרים שבצדדים אני מחפד לשבור אותו! כבר שברתי כמעט את כל האצבעות... מישהו יכול בבקשה להסביר איך בדיוק מרכיבים אותו ?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה רגילה , שכן על פי מפרט היצרן יש HDTV OUT. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שמתי לב שהמאוורר של כרטיס המסך שלי לא מסתובב. מצד שני המחשב מגיע לווינדווז ונראה די נורמלי. האם אני יכול להסיק מזה ש: א. הכרטיס בסדר אבל המאוורר שלו הלך ב. אני לא יכול להסיק כלום במידה והתשובה היא ב', איך כן אפשר לברר זאת?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי צורב של Samsung שקיים ברשותי מזה כשלוש שנים, והוא לא רוצה להיפתח. האם ישנה דרך כלשהי לפתור את זה? מה עליי לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-