עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב נייד דגם ^^ ובחודש האחרון משהו מאוד מוזר, כאשר אני מכבה את המחשב, כל הנורות כבות, אך כאשר אני מדליק את המחשב, הוא כאילו היה רק במצב שינה, היינו אם היה לי איזה חלון של דפדפן פתוח כשסגרתי את המחשב שאדליק אותו מחדש, הוא עדיין יהיה שם. אחד החששות שלי שאולי המחשב, לא נכבה, לא "נח" הוא על מצב שינה סמוי, כאשר אני שם את המחשב על מצב שינה, יש לי נורה מהבהבת, וגם למחשב לוקח שניה לעלות, כאן זה שונה אשמח אם מישהו יוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הי חברים. יש לי אוזניות Logitech G933 שנפל להם הכפתור ON/OFF, מה שאומר שאינני יכול כרגע להדליקן. לצערי אחרי שיחה על השירות של לוגיטק נמסר לי שהן אינן באחריות ואין מה לעשות (עבר שנה ו 10 חודש מהרכישה). אלו אוזניות ממש יקרות ודי כואב לי הלב לזרוק אותן בגלל דבר שכזה, יש איזשהו פתרון? ד"א, אנני מוצא את הכפתור.

3. Started by Burkey,

מקווה שאני שואל בפורום הנכון.... יש לי מחשב חדש, אני מגדיר אותו הגדרות ראשוניות. רציתי לדעת מה צריך להגדיר ב - OnChip Sata TYpe, האם לבחור: 1. Native IDE 2. AHCI ןלמה, מה ההבדל ? ( יש לי דיסק SATA 2 בגודל 320GB ) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי מסך CRT של MAG, יש לי אותו כמה שנים מסך טוב ואמין. לפני כמה ימים הוא הגיע למצב מעוות הוא פשוט נמצא עכשיו במצב כאילו נכנסנתי לתפריט שלו והרחבתי אותו לצדדים (ככה שאני לא רואה את הצדדים של המסך, לא רואה את תפריט הSTART ולא את הTRAY) וגם PINCUSHION שזה עיוות בקצוות. וכשאני נכנס לתפריט ומנסה להחזיר את זה אז לא משנה לאן אני מזיז את הרמה (הכי למטה או הכי למעלה) זה לא משפיע בכלל. כל שאר הדברים בתפריט כן עובדים. יש דרך לתקן את המסך פיסית? אם כן זה שווה את ההשקעה? יש דרך לסדר את זה עם תוכנה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המחיר יצא כלל 150 שקל של דמי החזרה (KSP) הכרטיס הפעם חדש היה ערוז כמו שצריך יש לי שתיי בעיוד עכשיו עכשיו COMANCHE 4 כמו קודם עובד דפוק לגמריי וב AQUNOX יש DELAY בעכבר למה זה כך ואיך אני מתקן את זה? או לפחות את בעית הDELAY בעכבר ב AQUANOX?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by DarkX,

חבר'ה ! נדפקתי ! היום בבוקר כשהתעוררתי..(3 בצהריים..בוקר.. ) המסך נדפק ! הדלקתי את המחשב הוא נדלק לחצי שנייה ומייד עובד לאור כתום..ואז אחרי 10 שניות חוזר למצב StandBy לקחתי מסך ישן מאחי וזה עובד... אני רק רוצה לדעת אם המסך שרוף וללכת לחברה או שפשוט קרה משהו שאפשר לתקן בבית ? עזרה מהר חברה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yiftahorad,

שלום, יש לי מספר שאלות : 1. איך מזהים שיש וירוס שתוקף את ה MBR? 2. איך נפטרים מוירוס שתקף את הMBR? 3. האם פירמוט רגיל מוחק את הMBR? האם פירמוט כולל מחיקה של המחיצות מוחק את הMBR? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. המחשב של חבר שלי נופל כל הזמן בזמן האחרון אז לקחתי אותו לבדיקה. המסך הכחול מצורף כאן. ממטסט עובר בצורה חלקה, ככה שאין בעיות בזכרון. אבל פריים95 תמיד נתקע באמצע וכותב שיש בעיית חומרה. המחשב הוא פנטיום4 2.4 ג'יגה, לוח ECS לא יודע איזה בדיוק. (לא בדקתי). מידע נוסף... המחשב התחיל בנפילות אחרי התקנת SP2 וגם אחרי הורדת SP2 הוא ממשיך (ככה שלא נראה לי שזה קשור...) והעותק של WIN הוא מקורי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי בעיה די מוזרה , כל כמה דקות העכבר נתקע וכדי להפעיל שוב צריך לנתק את ה-USB ולחבר אותו שוב , לפעמים הוא נתקע כל כמה דקות ולפעמים אפילו תוך 10 שניות. ניסיתי למחוק אותו דרך מנהל ההתקנים ולהתקין שוב (למעשה התקנה אוטומטית) , וזה לא הצליח. מידי פעם מגיעה הודעה כזאת: העכבר זה עכבר של מיקרוסופט , עם לייזר (לא אופטי) . תודה מראש לעוזרים! מיקי.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nir8675,

תמונה אחת תגיד לכם הכל... אני ניסיתי בנרו וגם באשמפו Uploaded with ImageShack.us זה נראה כאילו שהוא לא מזהה שיש לי צורב בדקתי בביוס הוא מזוהה במחשב שלי גם נכנסתי למנהל ההתקנים מזוהה הסרתי והתקנתי מחדש גם לא עזר. תודה רבה לעוזרים....!!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by FC Chelsea,

ביום ראשון כיביתי את המחשב ופתחתי את המארז ע"מ לחבר כרטיס רשת. לאחר החיבור המחשב הפסיק להגיב לכפתור ההדלקה.. פתחתי וסגרתי אותו שוב ושוב כדי לבדוק אולי ניתקתי בטעות איזה כבל חשמל או משהו, אבל לא מצאתי שום דבר חריג. ניתקתי את הספק מהחשמל כמו שכתוב בסטיקי ולחצתי על כפתור ההדלקה כמה פעמים אך ללא הועיל. אני חושב שהלך לי הספק כוח, אבל איך אני יכול לאמת את זה סופית לפני שאני קונה ספק חדש? איך אני יכול לשלול בעיה בשאר החלקים? (אין לי בבית עוד ספק שאני יכול לבדוק איתו) תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shaithebest,

מחשב נייח שקופא תוך כד עבודה. חשדתי בוירוסים ועשיתי שיחזור מערכת והמשיכה הבעיה. חשדתי בהרדיסק ועשיתי בדיקת סקטורים וגם REPAIR והמשיכה הבעיה. עשיתי פירמוט ווינדוס אקספי והבעיה ממשיכה. זה לא ההארדיסק בטוח אז איזו חומרה תקולה ספק????????? לוח????????????

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by superman2000,

שלום. יש לי לפטופ שהכל היה איתו בסדר בלילה וכשקמתי בבוקר הווינדוס 7 פשוט לא עולה! באמצע שהוא מראה את הסמל טעינה של הווינדוס הוא זורק בלו סקרין לאיזה חצי שניה ועושה ריסטארט. אחרי הריסטארט עולה לי אשף התיקון האוטומטי של ווינדוס אבל כלום לא עזר לי בזה! גם לעשות למחשב Restore. מה עושים?! על הווינדוס יש לי קבצים שאני חייב לגבות של הלימודים ככה שאני חייב שהוא יעלה לי לפחות פעם אחת שאני אוכל לגשת לקבצים האלה! תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם. מחשב PC שולחני, שמור ולא עשה בעיות מעולם, מורכב מחלקים חדשים (כמו כרטיס מסך) וחלקים מלפני כמה שנים (כמו הלוח אם וכל השאר בערך). כל החלקים איכותיים מחברות טובות וללא אף חלק גינרי. המחשב נדלק ואחרי בערך 10 שניות עושה לעצמו ריסטארט, נדלק מחדש, עושה ריסטרט וכו וכו.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לנתק אותו לגמרה, להוציא את הסוללה על הלוח אם, לנקות אותו... אבל כלום לא עזר. יכול להיות שההרד דיסק של המערכת הפעלה קרס? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום רב, מס' חודשים לאחר רכישת המחשב שמתי לב כי יציאת קול / כניסה מיקרופון הקדמיות לא עובדות. מדובר על מארז SONATA III בעל פאנל קדמי המכיל: * 2 כניסות USB. * כניסת קול. * יציאת קול. הנה Manual של המארז ב- PDF. (בעמ' 11 / פרק 3, כתוב על הנ"ל). לוח-האם שלי הוא GA-EP43-DS3L וכאן ניתן לראות אותו ברזולוציה גבוהה. * אם תסתכלו בתמונה, בחלק העליון, האמצעי של הלוח, מעל גוף הקירור של הצ'יפסט ומעל הבר-קוד המודפס ע"ג המדבקה הלבנה, יש חיבור ירוק F_AUDIO, לשם מחובר כבל הקול שמגיע מחזית המארז. * בצד שמאל במרכז הלוח, יש חיבור צהוב F_USB1 , לשם מחובר הכבל של ה- USB מחזית המארז. * בפאנל הקדמי יש גם חיבור eSATA אך מעולם לא יצא לי לבדוק ו/או להשתמש בו. הבעיה היא שלא שומעים קול דרך היציאה הקד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן אנשים, סתקלו קניתי מחשב נייד LG R400 כבר די מזמן. והוא עבד יחסית לאט כבר מהתחלה {בהשוואה למחשב הביתי שלי עם WIN XP} אבל זה לא ממש הפריע לי. עכשיו כעבור כמה זמן זה התחיל די להציק לי... פתחתי את TASK MANAGER כדי לראות כמה זכרון פנוי יש לי והנה מה שקיבלתי: *סתקלו תמונה מצורפת* קיצר אני לא מבין, רשום שם FREE MEMORY 0 אבל מצד שני רשום USED MEMORY 687... איזה מהנתונים נכון? כי חשבתי לקנות עוד ג'יגה זכרון כי חשבתי זה יפתור ת'בעיה אבל עכשיו אני לא בטוח... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לחברי הפורום מחלונות 7 כשהפעלתי את המחשב לפני כמה ימים עלתה לי הודעה שצריך לגבות את הקשיח בגלל שהוא לא תקין ובאמת בדקתי עם תוכנת "Hard Disk Sentinel" וראיתי שאחוזי הבריאות הם רק 44% עם בערך 50 סקטורים פגומים ועכשיו הפעלתי את המחשב ופתאום אין שוב בעיה בקשיחים הקשיחים במחשב נקנו לפני פחות מחצי שנה של טושיבה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yambtz,

שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד טושיבה L645D שנקנה בארה"ב לפני שנתיים וקצת. בתקופה האחרונה הוא התחיל לכבות ספונטנית. פירקתי אותו וניקיתי עם אוויר דחוס. אמנם לא הפרדתי את הלוח אם והגוף קירור אבל לא נראה לי ששם הבעיה. הורדתי HWmonitor ובהמשך Speedfan ושתיהן אומרות שהמעבד נע בין 80C במנוחה ל 100 במאמץ ובאמת שהוא קורס הוא מאוד חם, בגלל זה הורדתי אותן. לפני שהתקנתי את SpeedFan חיפשתי ב BIOS איפה ההגדרות של המאווררים אבל לא מצאתי (כנראה שאין) והתוכנה אמנם יודעת לתת טמפ' של המעבד ודיסק קשיח, אבל לא מצליחה לשלוט במאוורר, ואמורת שהוא על 0 סל"ד. הייתי חושב שהלך המאוורר אבל מיד עם ההדלקה של המחשב הוא כן פועל, ואלא עם אני שומע את ההרדיסק מה שלא נראה לי, הוא עובד בסל"ד מאוד נמוך כל הזמן,…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Mobi,

ייבאתי מצלמת ביטחון המשדרת לסלולרי. המצלמה אמורה להתחבר ב 2.4 wi fi לאפס הייעודי בסלולרי. המצלמה לא קולטת את ה WIFI (נתב של בזק B פתוח ללא סיסמא) ולכן גם לא מתחברת לאפס -הוא לא מזהה את המצלמה. במצלמה יש נורית המראה שהמצלמה מזהה WIFI ץ הנורית נדלקת לשבריר שניה ומיד מתנתקת מה שמראה שהמצלמה לא מזהה את ה wifi הייתכן ויש תדרים שונים למצלמה מאשר התדרים בארץ?.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הי, ווינדוס 10. חיברתי מקלדת אלחוטית קטנה של Rapoo. לחיצה רציפה על אחד המקשים מקלידה את התו רק פעם אחת. במקלדת החוטית הקודמת, לחיצה רציפה הייתה מדפיסה רצף ארוך של התו. איך אפשר לסדר את זה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. האם כדאי לי למחוק את AVAST SECURE BROWSER בכדי לחסוך במקום במחשב הנייד כי כבר יש לי גוגל כרום אז מה אני צריך את avast secure browser ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. הכל עובד במחשב חוץ מהמשחקים מה לעשות?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by INFERNO,

תשמעו יש לי גם 4 כוננים 2HD CDROM וצורב והסידור הולך ככה הארדסיק המסטר יושב על כבל לבד והשלושה האחרים בכבל השני עכשיו שני ההארד דסיקים הם 8G 5400 RPM מה אני עושה ואיך??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by maverick,

אני משתמש בווינדוס 98 SE ופתאום נעלמו לי האייקונים של הכונני דיסקים שלי (CD ROM+צורב). הם מופיעים בביוס אבל לו בווינדוס!!! מה לעשות???? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by GORFF,

טוב ליפני זמן מה קניתי מחשב מפנדה(לא היה לי כסף קניתי מחשב חלש) 8) AMD 2200+ ALBTRON NFORCE 2 256DDR R9000 PRO 2 128MB בקיצר התקנתי תXP והמערכת הפעלה הזאת רצה מצו**ן ,אבל במישחקים.......לא!!!!!!!!!!! שניסיתי לשחק MOHAA או RTCW ET הXP כתב הודעת שגיעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!והמישחק ניתקע........ :-[ ולפעמים גם המחשב ניכבה מעצמו!!!!!!!!!!!! ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הרידון (יש על הלוח אם כרטיס מסך גםGIFA FORCE)אבל עדיין זה ניתקע................. ניסיתי לעדכן את הדריורים של הלוח אם ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך אבל כלום ניסיתי לעדכן את הXP אבל כלום!!!!!!!!!! מה הבעיה ----------?(אחרי שזה עשה לי ריסטרט למישחק המעלות של הלוח אם ושל המעבד היו על 35-45 אז זה לא זה! הבעיה מזכירה לי תב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.