תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי, דיי בפאניקה אז מתנצל מראש... *מחשב לנובו Y50 toch* בקצרה, אתמול בזמן ששיחקתי במשחק כלשהו, הטתי מעט את צג הלפטופ והצירייה זזה מהמקום מעט, אז כיביתי את המחשב, פתחתי את הצירייה תיקנתי וניסיתי להפעיל מחדש. כשהפעלתי מחדש, גיליתי שהמחשב עובד, אבל המסך נשאר "כבוי" ואפילו הלוגו של לנובו לא מופיע. * חשוב לציין שזה קרה לי כפעמיים בעבר (לא מרבה לכבות או לאתחל את המחשב בכלל - הוא לרוב יושב על השולחן ולא זז) ובעבר כשזה קרה, זה הסתדר לאחר מספר פעמים שכיביתי והדלקתי את המחשב. בכל אופן, במהלך הניסיונות לכבות ולהדליק, פעם אחת הוא נשאר דלוק כ5 דקות בערך בזמן שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל. לאחר כ5 דקות, פתאום הלוגו של לנובו הופיע ומש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סיפור קצת מורכב: יש לי חבר שאני מדבר איתו הרבה בסקייפ והוא תמיד מתלונן שהוא שומע רעש סטטי חזק ברקע בזמן שאנחנו מדברים וזה ברמה בלתי נסבלת. כמה שלא ניסינו לחפור בהגדרות של כרטיס הקול, לא מצאנו דרך לסדר את התופעה... באיזה כלים אני יכול להשתמש כדי לאבחן את התקלה? אולי התקלה במיקרופון עצמו, יש תוכנה שאני יכול להפעיל אותה שתנטר את השמע המגיע מהמיקרופון ותוכל לדרג טיב איכות ההקלטה שלו? אם הבעייה היא בלוח עצמו, איך אני יכול לעלות על זה? יש לציין הלוח הוא לוח ASUS Z170 PRO GAMING חדש שנקנה לפני פחות מחודש, וההתקנה של ה- WINDOWS נקייה, עשיתי אותה ביום חמישי שעבר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא עולה במחשב, מה ניתן לעשות? אגב הוא מחובר בדוקינג של סטארטק(STARTECH) כזה אם זה קשור.. יש לציין שגם כשהיה בתוך הקופסה של ההארד דיסק זאת: גם לא עבד. האם יש פיתרון? לא רוצה לפרמט, כי צריך את המידע. בתודה רבה מראש על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית חדש (וחזק) וזמן מה שהוא עושה לי פריזים כשאני סתם עובד עליו או אפילו צופה באיזה סרטון ביוטיוב שומעים את האודיו כזה נתקע וממשיך יש הרגשה של תקיעות ואיטיות על המחשב. ולעיתים רחוקות זה אפילו מגיע למצב של מסך כחול תוך כדי צפיה ביוטיוב! עכשיו הדבר הזה נעלם ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב וחוזר אחרי זמן מה שוב... וככה חוזר חלילה. תסכימו איתי שזה מעצבן לעשות כל שעה נגיד ריסטרט למחשב... במיוחד שאני גרפיקאי ואין לי כוח לשמור כל הזמן פרוייקטים ולהגיע למקום שהייתי בו לפני זה ממש מעיק. בפעם הראשונה שביקשתי מאנשים עזרה שאלו אותי איזה דיסק קשיח יש לי. אז כן יש לי את הסאמסונג SSD שנחשב "בעייתי" בקרב כל הלקוחות שחווים את אותה הבעיה שאני מציין. עשיתי בזמנו את העדכון…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המדפסת מחוברת למחשב בחיבור USB (שהיה לי פעם בעיה איתו שנפתרה ע"י עדכון ביוס הלוח אם) היא עבדה טוב עד לאחרונה - עד שיום אחד היא לא מדפיסה יותר שאני שולח עבודה להדפסה הSPOOLER אומר שהעבודה נשלחת ואחרי שגודל העבודה שנשלחה מגיע ל100 אחוז לא קורה כלום במשך כמה דקות ואז מופיעה לי הודעה שהמדפסת לא מגיבה ... מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן כן, אני מכיר את הבעיה בדרך כלל.. אבל הפעם זה משהו שונה. הלוח שלי הוא DH67CL, הגרסא המתוקנת B3 לפני כחודש עדכנתי לביוס האחרון. לפני כשבועיים כיביתי את המחשב, הוצאתי אותו מהחשמל לגמריי כדי לחבר דיסק קשיח חדש (חיברתי אותו ל ESATA אם זה משנה אולי..) וכשהדלקתי את המחשב קיבלתי את השגיאה הזאת. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות, לטעון ברירת מחדל, להוציא את הסוללה, להחליף את הסוללה, לג'מפר בלוח אם את הריסט לביוס.. כלום לא עוזר. ההודעה תקועה! ניסיתי גם לנתק את הדיסק קשיח החדש שחיברתי, גם לא שינה את המצב. אז מה עושים במצב כזה? הולכים לספר של הלוח אם. אז הלכתי. ולא כתוב כלום על השגיאה הזאת! חיפשתי קצת בגוגל, לא מצאתי ממש פתרון. בהודעה כתוב שאפשר לראות בEVENTS את השגיאה, אבל לא כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב , הUSB שלי כאילו לא מזהה שום דבר וכשהוא מזהה יש בעיות ובסופו של דבר זה לא עובד או עובד לא טוב... אני חייב להשתמש ב USB במחשב שלי .. יש לי עכבר MX518 ומקלדת G15 שתיהם עם USB.. לא זוכר איך הכל התחיל אבל אני ייתן דוגמא.. הכנסי דיסקאונקי למחשב, לא קרה כלום ,כאילו לא הכנסתי שו USB למחשב... ניסיתי בפלטופ שאני כותב בו עכשיו (אין לי מקלדת במחשב הרגיל..) הכל עובד פיקסץץץ הוא קולט את הדיקאונקי ישר והכל טוב ויפה... עשיתי את ה כפתור ימני על המחשב שלי ניהול והסרתי את כל הUSB כביכול ריסט לUSB במחשב (פעם אמרו לי לעשות את זה פה) אבל זה לא עבבד , לא שינה כלום. שאני מכניס לדוגמא את העכבר למחשב אז פעמים זה קולט אותו ולפעמים לא. זה עושה ל בדרך כלל שגיאה עם סימ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב בן 4 שנים בערך (המפרט בצד ימין), לא עשיתי שום שינויים בחומרה והוא הפסיק לעלות. כשאני מפעיל אותו, לא רואים כלום על המסך, ונשמעים צפצופים - אחד ארוך ואז 3 קצרים. בפעמים הקודמות שזה קרה הבעיה נפתרה כשהוצאתי והחזרתי את הסטיקים של הRAM אבל עכשיו זה לא עוזר. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי כונן חיצוני 750GB של Transcend דגם 25M3, יש לי מחשב E SERIESי SONY VAIO עם יציאת USB 3.0 כשאני מעביר קבצים מהמחשב לכונן דרך הUSB 3.0, מהירות העברה היא 60MB\S מקסימום. עצרתי את העברה באמצע, חיברתי את הכונן לUSB 2.0 ומהירות העברה הייתה כ25MB. כתוב בהרבה מקומות שהמהירות של USB 3.0 היא פי 10 מUSB 2.0, לכן אני חושד בבעיה. מה אמורה להיות המהירות המקסימלית? יכול להיות שצריך להפעיל משהו בכונן? אולי להפעיל דרך ההגדרות במחשב את הUSB 3.0 של המחשב הנייד?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב לאחר הפירמוט בהתקנה של ווינדוס הוא ניתקע או קורס או מסך כחול. שאני מפעיל אותו לאחר שהוא קורס הסמל של ווינדוס עובד ולאחר מכן הוא חוזר למסך של ההתקנה ומבקש דיסק התקנה, כשאני מכניס דיסק שוב הוא עובד מזהה את הדיסק מתחיל בהתקנה ולאחר מכן באקראיות קורס הוא לא מסיים את ההתקנה. ניסיתי 2 מערכות הפעלה שברשותי בשתיהם אני לא מצליח לסיים את ההתקנה. כרגע אני מריץ MEMTEST לשלול בעיה עים הזיכרון, האים מישהו מכיר את הבעיה או שיש לו מושג מהי? מצרף תמונה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס ישן 6600GT של ג'יגהבייט הכרטיס מסך נפל לי היום ויצא ממנו אחד מהקבלים המחשב עולה והכרטיס עובד והכל בסדר השאלה אם זה גורם לאיזשהו נזק או יכול לגרום לנזק בעתיד אני צריך לבדוק אם יש לי עדיין אחריות עליו אבל במידה שכן יש בכלל טעם לנצל אותה? פה בתמונה, למעלה בצד ימין, מה שמסומן באדום, אז אחד מהם יצא מהמקום. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי השבוע מחשב חדש וכבר קרו לי המון בעיות עם המחשב ואשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ 1. בעיה כללית שקרתה כמה פעמים: יש לי ווינדווס 8.1 וכבר כמה פעמים קרה שפתאום קופא לדקה ואז ואז מראה לי מסך שאומר שהמחשב יופעל מחדש עם אחוזים למטה אבל האחוזים תקועים על 0% ולא זזים ואני נאלץ לכבות את המחשב פיזית. הדבר הזה קורה לא בגלל משהו ספציפי זה קרה לי 3 פעמים פעם באמצע משחק fifa14 פעם באמצע משחק pes 14 ופעם סתם באמצע גלישה באינטרנט בגוגל כרום 2. יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb הורדתי את elder scrolls skyrim ובאמצע המשחק פתאום כל המסך משתבש ומתמלא קווים חשבתי שזו בעיה של המשחק אבל היום זה קרה לי באמצע המשחק וכשיצאתי מהמשחק המסך המטושטש המשיך גם על שולחן העבוד…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך לא נותן לי סיגנל החלפתי לוח אם ניסתי עם כמה מסכים וכמה כרטיסים ישנים וישנים פחות AGP הוא לא נותן לי סיגנל לא מגיע לביוס ניסתי להחליץ זיכרון להחליף כרטיס להחליף מסך כלום מה יכולה להיות הבעיה בבקשה עזרה !!! המחשב של אח שלי ועזרתי לו לשרוף את הלוח הקודםפנטיום 3 עם אתם מתעקשים !!!! ניסתי עם כרטיסי AGP וPCI למסך
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד asus e200ha vivobook שקיבלתי אותו עם windows 7 ושידרגתי אותו לפני מספר חודשים לwindows 10.ניסיתי לאפס את המחשב ולמחוק ממנו הכל , בחרתי תחילה באפשרות של איפוס רגיל (הסרת כל הקבצים והחשבונות ,זה שמצויין בו שלא לוקח הרבה זמן ) תהליך האיפוס התחיל ונתקע ב58% , לארח זמן מה קיבלתי מסך כחול ובו נכתב שהיתה בעיה באיפוס, חזרתי על תהליך זה 3 פעמים.לאחר מכן החלטתי לנסות את האפשרות השניה ( זאת שלוקחת מספר שעות) לאחר שבחרת באפשרות זו הופיע לי מסך שחור ובו כתובות 2 אפשרויות ללחוץ על f8 או f12 אני חושב, למיטב זכרוני לחצתי על f8, לאחר מכן שוב תהליך האיפוס התחיל והפעם נתקע על 40% ( יכול להיות שסדר האירועים היה הפוך, קודם נתקע על 40% לאחר מכן הופיע המסך השחור ) נתתי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היה לי עד היום 2 ג"ב ראם בסטיק אחד, הזמנתי 2 סטיקים כל אחד של 4 ג"ב. אחרי שאני מכניס את הסטיקים החדשים המחשב לגמרי לא עולה(גם לא לBIOS) אם אני משתמש בסטיק הישן עם סטיק חדש המחשב עולה אבל רק הסטיק הישן נמצא בחריץ CHANNEL A האם פיספסתי משהו ? צריך אולי להגדיר משהו מחדש? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר הדיון הזה שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296205.msg2600650#new לאחר שבוע המצב נהיה גרוע ביותר המחשב ממשיך להיתקע המשכתי בסריקות והכל תקין אבל כעת מופיעה לי הערה כל יום שמודיעה שמהמחשב עומד להיכבות ויש שעון שרץ אחורה והמחשב מופעל מחדש לאחר דקה. ההערה שמופיעה: DCOM SERVER PROCESS LAUNCHER הסתיים באופן בלתי צפוי.יש לשמור את כל הנתונים כל מידע שלא נשמר יאבד......... התהליך הופעל ע"י: NT AUTHORITY/SYSTEM מה יהיה אני מיואש לחלוטין צריך עצות דחופות ואני לא מעוניין לפרמט.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם שאלה שמסקרנת אותי,יש לי לוח אם של גיגהבייט מ2013,לאבא שלי מ2011,ועדיין עובדים חלק,יש ללוחות אם זמן משוער של אורך חיים? מישהו פה עם לוחות אם יותר ישנים שעדיין עובדים חלק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי לסיבים אופטים של סלקום לחבילה של 500MB אני מקבל 450 בWIFI ליד הראוטר ובגלל שהמחשב שלי רחוק אני זקוק לכבל רשת למחשב נייח ובלל זה אני מקבל רק 100 MB בחדר שלי מה שאני שואל זה איך אני מגביר את האנטרנט בחדר שלי חייב חיבור קווי למחשב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשבועיים "נשרף" לי הספק.... הרחתי והיה ריח של שרוףף.. אבל לא היו לי ממש הוכחות שלשום קניתי ספק של 400W (שבכל מקרה אני צריך כזה היה לי מקודם 250W ג'נרי) אתמול פתחתחי תספק הקודם ושברתי ופירקתי אותו לחלקים דרך אגב יצאו ממנו שני HS מגניבים כאלה... אתמול בערב הכנסתי תספק ה400W וחיברתי אותו כמו שצריך... לחצתי על הכפתור של ההדלקה של המחשב ו......... המחשב לא עובד בדיוק כמו מיקודם!!! מה לעשות אנשים אני רוצה את המחשב שלי בבקה עזרה! ושתבינו! אני שברתי תספק שכניראה שלא נישרף! אני כזה מפגרררררר
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה כול פעם שאני יושב במחשב ומשחק או סתם באינטרנט המסך מתכבה לי והמחשב ממשיך לפעול מה עושים? ( זה קורא שעה או שעתיים אחרי שאני מדליק את המחשב.)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מומחים, בעיה. קניתי מחשב חדש לפני שלושה חודשים, של lenovo מחשב נייח עם ווינדוס 8. הבעיה שהיא שבכל פעם שאני מכבה או עושה ריסט למחשב, כל מה ששמרתי בתוכו מתאפס ונמחק. למשל שמרתי 1000 תמונות בשולחן עבודה הכל נמחק, הוא כאילו חוזר כל הזמן למצב הראשוני של המחשב. אבל משום מה נגיד כל ההורדות שלי שנאי שומר כן נשמרות. מה הסיבה לכך? והאם יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה חמורה , לפני כמה זמן קניתי כרטיס קול AUDIGY והתקנתי , מאז ברגע שאני נכנס למשחק המחשב נתקע ומתחיל לצפצף . ניסיתי הכול דרייברים חדשים , פירמוט הכול , פשוט הכול!! . יש רעיונות ? אם מישהו יודע משהו בנוגע לבעיה זו בבקשה שיעזור לי !!!!! תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחצי שעה כיביתי את המחשב כדי לנקות את סביבת העבודה שלי. לאחר שהדלקתי אותו חזרה המסך לא הראה כלום, הסתכלתי בפנים המארז וכרטיס המסך שלי "עובד" ראיתי שהמאווררים מסתובבים. עשיתי ריסט, הדלקתי, כיביתי מה לא. וכלום, מסך שחור. העברתי את הכבל לכרטיס המסך במובנה בלוח האם שלי ועובד. האם הכרטיס הלך?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הבעיה שלי היא שה-HyperThreading לא עובד למרות שהוא מאופשר דרך הביוס, ובעת האתחול מופיע HyperThreading Enabled. חשבתי שזה בגלל שעשיתי עידכון ביוס (למרות שלא שמתי לב אים זה עבד לפני כן או לא), אבל גם לאחר צריבת גירסת הביוס הקודמת עדייו לא עובד ב-HyperThreading. מפרט רלוונטי: לוח IC7 מעבד 2.8C (כן , עים תמיכה בHyperThreading) XP PRO מעודכן ללא SP2.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הWIN XP שלי עלה פעם מהר אפילו בלי שעבר פירמוט יותר מ חצי שנה פתאום ביום בהיר אחד לוקח לו יותר מ 5 דקות לעלות ניסיתי לימצוא את הבעייה ולא מצאתי, הדבר היחיד שעלה לי בראש זההארדיסק שלי (20גיגא לפני יותר מ 3 שנים) הוא פגום וישן אז חשבתי שבגלל זה הוא עולה לאט. קניתי HD חדש של WD 80 GB 8MB התקנתי מחדש את ה WIN אבל עכשיו לוקח לו קצת פחות אבל עדיין זה לא כמו שהייה פעם בבקשה תעזרו לי נ.ב אל תגידו לי דברים כמו אולי הוא מתחמם וכל זה אם אתם מבינים למה אני מתקוון...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-