תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם! אתמול ניתקלתי בבעיה- המחשב לא מזהה פתאום את הצורב DVD (Optiarc DVD RW AD-7170A. הוא מזהה אותו בBIOS ובמנהלי ההתקנים של WINDOWS, אבל יש שגיאה- "ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19)". מה אני יכול לעשות? באתר של אופטיארק (או סוני, או נק) אין דרייבירים לצורב הזה... מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לדרייבר/דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה מראש!! גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם שאלה שמסקרנת אותי,יש לי לוח אם של גיגהבייט מ2013,לאבא שלי מ2011,ועדיין עובדים חלק,יש ללוחות אם זמן משוער של אורך חיים? מישהו פה עם לוחות אם יותר ישנים שעדיין עובדים חלק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט הייתה לי איזה בעיה ב-DEVICE MANAGER ב- WINXP PRO היה כזה סימן קריאה על רכיב NON plug and play driver ששמו הוא HWINFO32 ועשיתי לו UNINSTALL ,עכשיו הוים בבוקר גיליתי שזה חזר איכשהו וריצית לדעת האם זה יחזור כאשר המחשב יהיה מנותק מהחשמל!?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד toshiba satellite p50-b-103.לאחר עדכון של ווינדוס 10 נפגם הדרייבר של הכרטיס קול(או הכרטיס עצמו), כמובן מה שעשיתי זה להסיר את הדרייבר, להוריד את הדרייבר המתאים מהאתר של טושיבה ולהתקין. כמובן שגם עשיתי roll back לעדכון של ווינדוס וחזרתי אחורה למה שהייתי איתו לפני העדכון. זה לא פתר את הבעיה, למישהו יש כיוון מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקבל התראה חימום יתר במעבד. גם כמה שניות אחרי הפעלה שהמחשב היה כבוי וצריך להיות קר. המאוורר של המעבד תקין עושה קצת רעש אבל עובד. המחשב בן 6 שנים אבל עדיין חזק ועובד מהר (I5-2500). האם החלפת מאוורר ומשחה טרומית יפתרו את הבעיה או שיכולה להיות בעיה יותר רצינית? מה שמטריד אותי שהוא מתחמם שאני רק גולש באינטרנט ואפילו לפעמים שהוא בהמתנה בלי שהשתמשתי בו פתאום אני שומע שהוא עושה ריסטרט ומתחיל לצפצץ.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד asus e200ha vivobook שקיבלתי אותו עם windows 7 ושידרגתי אותו לפני מספר חודשים לwindows 10.ניסיתי לאפס את המחשב ולמחוק ממנו הכל , בחרתי תחילה באפשרות של איפוס רגיל (הסרת כל הקבצים והחשבונות ,זה שמצויין בו שלא לוקח הרבה זמן ) תהליך האיפוס התחיל ונתקע ב58% , לארח זמן מה קיבלתי מסך כחול ובו נכתב שהיתה בעיה באיפוס, חזרתי על תהליך זה 3 פעמים.לאחר מכן החלטתי לנסות את האפשרות השניה ( זאת שלוקחת מספר שעות) לאחר שבחרת באפשרות זו הופיע לי מסך שחור ובו כתובות 2 אפשרויות ללחוץ על f8 או f12 אני חושב, למיטב זכרוני לחצתי על f8, לאחר מכן שוב תהליך האיפוס התחיל והפעם נתקע על 40% ( יכול להיות שסדר האירועים היה הפוך, קודם נתקע על 40% לאחר מכן הופיע המסך השחור ) נתתי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש AMD ATLON7 1700MHZ עם זכרון של 256 MB ולמרות הכל הוא זז כמו צב . על הזיכרון יש את נורטון אנטי וירוס וגם כאשר הסרתי אותו מהמחשב , המחשב עדיים זז כמו צב. מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היה לי עד היום 2 ג"ב ראם בסטיק אחד, הזמנתי 2 סטיקים כל אחד של 4 ג"ב. אחרי שאני מכניס את הסטיקים החדשים המחשב לגמרי לא עולה(גם לא לBIOS) אם אני משתמש בסטיק הישן עם סטיק חדש המחשב עולה אבל רק הסטיק הישן נמצא בחריץ CHANNEL A האם פיספסתי משהו ? צריך אולי להגדיר משהו מחדש? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי ששיחקתי בassassin creed, prototype כמה שעות המחשב מתחיל להיתקע ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול ואז יש ריסטרט. הטמפ' בסדר לגמרי.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר הדיון הזה שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296205.msg2600650#new לאחר שבוע המצב נהיה גרוע ביותר המחשב ממשיך להיתקע המשכתי בסריקות והכל תקין אבל כעת מופיעה לי הערה כל יום שמודיעה שמהמחשב עומד להיכבות ויש שעון שרץ אחורה והמחשב מופעל מחדש לאחר דקה. ההערה שמופיעה: DCOM SERVER PROCESS LAUNCHER הסתיים באופן בלתי צפוי.יש לשמור את כל הנתונים כל מידע שלא נשמר יאבד......... התהליך הופעל ע"י: NT AUTHORITY/SYSTEM מה יהיה אני מיואש לחלוטין צריך עצות דחופות ואני לא מעוניין לפרמט.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית, אחד עם ראוטר השני עם מתאם לראוטר, שניהם עובדים על ראוטר אחד, במחשב אחד וינדאוס 7 במחשב השני וינדאוס 8.1, במחשב עם המדפסת(המחשב עם המתאם) הגדרתי לו אפשרות לשיתוף וכו'. ואז הלכתי למחשב בלי המדפסת(עם הראוטר) והלכתי למדפסות הוספתי מדפסת חדשה, הוא לא מצא לי בחיפוש האוטומטי שלו, אז לחצתי להוסיף בעצמי, ואז הוא נותן לי את היוזר של המחשב השני, אני מנסה להכנס אליו והוא רוצה שם משתמש וסיסמא, ועל מה הוא מדבר? לא שמתי שם שום סיסמא, איך אני אמור לדעת סיסמא ושם משתמש שלא הגדרתי בכלל? - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי אני מעדכן שהצלחתי, אבל עכשיו יש בעייה נוספת. כשאני מנסה להוסיף אותה, אני לוחץ על הוסף מדפסת, בוחר את המדפסת ומוסיף, ואז הוא נותן לי שגיאה שלא נמצא עדכו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המחשב שלי נכבה מדי פעם כאשר אני נמצא במשחק לערך של 10 דקות. אין משמעות למשחק כבד יותר או פחות (משחקי רשת אם זה עוזר) המחשב עבר ניקוי + משחה. בדקתי טמפרטורה וOCCT והכול תקין. מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה אך ורק כאשר אני מפעיל את המשחק ואחרי הריסטרט זה מעלה את הווינדוס ומתחיל שוב להיכבות. רק אחרי מנוחה של כמה דקות ניתן להפעיל את המחשב ללא ריסטרט מצידו. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב שנה + , לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות - כשאני נכנס לארמה 3 , לסרבר המחשב מדליק את עצמו מחדש , עושה ריסטארט, בלי הודעה מוקדמת . מה יכולות להיות הסיבות לדבר? בעיה של חום? חומרה? תוכנה? I5 4690k GTX 770 2 gb 8 gb ram תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשמעו יש לי גם 4 כוננים 2HD CDROM וצורב והסידור הולך ככה הארדסיק המסטר יושב על כבל לבד והשלושה האחרים בכבל השני עכשיו שני ההארד דסיקים הם 8G 5400 RPM מה אני עושה ואיך??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני חודש כולל עכבר מסך ומקלדת חדשים הכל היה תקין עד אתמול אבל מאתמול בערב התחילו כמו "פריזים" בעכבר ובמקלדת הכוונה היאשאם אני משחק GTA אז האוטו פתאום לבד נוסע ימינה או ישר ולא משנה מה אני עושה זה לא משתחרר 2-3 שניות ,לגבי העכבר אם אני משחק משחק רשת כמוCS GO ומזיז את העכבר ימינה ושמאלה [במכוון] הרבה פעמים אז זה פתאום נתקע ויש הרגשה של פריזים.יש לציין שב CS GO הפינג על 60 והFPS על 250 ,וב GTA הFPS על 60 אז הבעיה לא במחשב חלש או משהו כזה ,בנוסף ניסיתי להחליף עכבר ומקלדת ולא השתנה שום דבראבל משהו אחר מוזר ששמתי לב אליו הוא בתוכנה של Msi Gaming App ו Msi Commander רואים נתונים של מהירות מעבד וכ.מסך והמהירות של הכ.מסך יציבה למרות שהמהירות של המעבד קופצת כל…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכם :] דבר ראשון אני מקווה שזה המקום הנכון לדיון זה ... הבעיה היא : כאשר אני סוגר את המחק Prince of persiea :sands of time המחשב שלי ישר עושה ריסט ללא סיבה , וכך גם כאשר אני ממזער את UT2004 וחוזר אליו ... מקווה שתוכלו לעזור\לפתור את בעייתי :\ מפרטי : Win Xp pro sp2 Enable AMD 3000+ 64 1024 DDR 400 G-Force 6600GT 128 DDR Mb : Gigabyte K8NSpro F9 מקווה שיעזור ... בתודה רם . :]
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.ברשותי PC עם וינדוס 7 רכשתיLG 42LF650Y LG אני מעוניין להציג את מסך המחשב בטלויזיה.התקנתי סמארט שייר במחשב שלי ואני יכול לשתף את התכנים שאני "זורק" לתיקייה השיתופית. משום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב ב WIFI הבנתי שבוינ 7 יש צורך להתקין את התוכנה בנפרד אכן עשיתי זאת.התקנתי את ה dash של אינטל הפעלתי את התוכנה אך משום מה הוא לא מוצא לי את ההתקנים ולא נותן לי אופציה להפעיל את הWIFI DIRECT . האם צריך לרכוש חומרה נוספת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחתי כ.מסך מחבר שלי הרגע וחיברתי אותו למסך שלי מדובר ב g force 2 mx 400 64m לפני כן היה לי גי פורס 2 mx רגיל עם 32 זיכרון. ומשום מה אני רואה מין גלים על המסך שלי עם הכרטיס החדש ועם הישן לא היה. מין גלים כאלו כמו שמצלמים במצלמה תמסך רואים גלים כאלו זה כאילו כמה תמונות בשניה המסך משדר herz אבל משום מה זה לא בעיה במסך אלא בכרטיס רציתי לשאול מה יכול לגרום לזה ? אולי אם אני יוריד תמהירויות שעון זה יפסיק או משהו? הכרטיס היה נמצא במחשב של חבר שלי במצב לא טוב המאורר לא עבד דיי הרבה זמן שמתי עכשיו מאורר חדש שהיה לי וניקיתי אותו עכשיו אני שם דרייבים מחדש לא חושב שיעזור משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE מסוג GA-8IRXP + P4 2G +256M DDR כונן מהיר של MAXTOR 80G. הבעייה: כשמנסים לכבות את המחשב הוא מתחיל בתהליך כיבוי תקין ואפילו מנסה לכבות את ספק-הכח אבל אז הוא מייד מתעורר ועולה. מערכת ההפעלה היא מסוג windows xp home edition. אין שום הודעת שגיאה בעת הכיבוי. ליתר ביטחון גם ניטרלתי את האפשרות של RESTART בעת שגיאה. האם למישהו יש איזה רעיון? אגב בחברה לא מצאו את הסיבה גם לאחר החלפת הלוח.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול לאחר שהתקנתי NOD32 ונרו, ביצעתי ריסט למחשב. מאז המחשב לא רוצה לעלות במצב רגיל, גם כאשר המחשב עולה (ולוחצים על ה F8) ובוחרים שיעלה במצב נורמאלי (start windows normally) המחשב עולה בסייפמוד. ניסיתי לעשות שחזור כמה פעמים לנקודות זמן שונות אבל עדיין הבעיה נותרת בעינו. ברשותי דיסקי ריקאברי של המחשב שקיבלתי מהיצרן. (לפטופ של טושיבה אם זה משנה), ועוד דיסק windows recovery envoiroment. יש אפשרות להשתמש בהם ושיעזרו? (מה שהריקאברי של הווינדוס עצמו לא עזר). תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בשאלה באחד הפורומים שאנ נמצא בו, ששאלו האם זה נורמלי שנורה של עכבר תשאר דלוקה גם אחרי שמכבים את המחשב. התעורר ויכוח קטן, ורציתי לשאול מה אתם חושבים בנושא. גם אמרו שם שהלוח אם מקבל חשמל אפילו שהמחשב כולו כבוי, והוא בעצם כל הזמן ב-STANDBY. אני ממש לא חושב ככה. אם תוכלו לתת לי הסבר מקיף בכלל בנושא, גם מה בדיוק קורה בתוך המחשב שלי כשהוא כבוי, אז תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב נייד שלי של DELL קצת מפרט: i3 2.26 Ghz 4GB RAM ( 2.99 usable ) ? למה זה רושם ככה עכשיו לפני זה המערכת פעלה על 64 ביט ועכשיו היא רושמת לי 32 ביט ושהיא משתמשת רק ב- 3 GB RAM ולא בכל ה-4
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חושב שיש לי בעיה במאורר של המעבד הוא לפעמים פשוט מפסיק לעבוד ושאני מזיז אותו קצת אז הוא ממשיך חשבתי אולי זה בגלל שיש לי לוח אמ חדש ..או מעבד חדש אז הוא מרגיש מתי הוא צריך לקרר יותר את המעבד ומתי לחסוך בחשמל הגיוני?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן מ 2004: AMD XP 2600+ ולוח של ABIT-NF7SL, הארדיסק 640GB של WD הבעיה היא כזו, יש לי ווינדוס 7. על הלוח שלי קיים בקר SATA אך הדיסקט שקיבלתי עם הלוח מותאם לווינדוס XP. כלומר אין אפשרות להתקין ווינדוס 7, לא יזהה את הבקר. חיפשתי בזמנו באינטרנט והורדתי Silicon Image שמתאים ללוח שלי (3112). הכל טוב ויפה הוגדר בקר ה SATA והמחשב עבד יפה חצי שנה (זה היה עם הארדיסק של סייגייט 500GB). לאחר חצי שנה הווינדוס לא פעל וניסיתי כל מיני אפשרויות מBOOT ועד Windows Repair. עוד פעם הייתי צריך לשים את בקר הSATA החדש שהכנתי על גבי דיסקט וזה זיהה לי את הבקר שוב. כמה פעמים כאלו וההארדיסק קרס יחד עם כל המידע שבחברת שחזור עכשיו רוצים 2000 שקל. מבואס מכל המידע שהלך, קניתי WD 640GB …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-