עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LeftRight,

אולי עשית בטעות אוברקלוק? להביא לכם תמונות מCPU-Z כדי שתבדקו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי ספק HEC 580 מהדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11451 לעיתים קורה שהדיסק קשיח שלי פתאום נופל (נכבה לכמה שניות ואז חוזר) וגם המסך לעיתים נכבה (מאבד סיגנל) . התקנתי את PC PROBE (יש לי לוח אסוס) לניטור הספק כוח וראיתי שבסטנדרט הספק כוח על 11- 11.2 וולט ולפעמים (כאשר שני כונני ה CD עובדים במקביל) הוא יורד ל 10.8. האם להחליפו? תודה, איציק!

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by amir77a,

ללא כל סיבה נראית לעין מהבוקר, מדי כמה דקות המחשב מפסיק להגיב למשך משתנה של 10 שניות עד דקה לערך וקופא באופן מוחלט. לאחר מכן, הוא חוזר לתפקד לכאורה כרגיל, עד הסיבוב הבא. עדכנתי את דרייבר כרטיס המסך אך ללא הועיל. כיצד ניתן לאתר את מקור הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איזה עצבים! מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? נמאס לי כל הזמן להחזיר גיבוי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ע"מ שאוכל להקרין תכני תלת מימד בFullHD, רכשתי כרטיס hd 6450, הרבה זמן לא הבנתי מדוע איני מצליח להשיג חפיפה מלאה כשאני מגדיר בפלאסמה Side By Side. התקנה של דרייבר חדש ומפורט הראתה לי שבעצם הרזולוציה המקסימלית שהכרטיס תומך בה היא 1650X1050. השאלה אם יש מה לעשות בנדון או שהכרטיס פשוט אינו תומך באמת ב-1920X1080, והכוונה שהוא תומך רק ב-720P.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Roeebaeloha,

שלום אתמול החלפתי לוח אם ללוח שכתוב במפרט-gigabyte g1 sniper 5 אחרי שהתקנתי את הלוח הוא לא קיבל אינטרנט מהפורט על הלוח- הנחתי לעצמי שזה בגלל שאין דרייברים אז לקחתי את הדיסק דרייברים למחשב הנייד שלי שיש בו קורא דיסקים והעתקתי את כל תכולתו לדיסק און קי כשחיברתי את הדיסק און קי למחשב, המחשב החליט לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של 15.8 גיגה ואחת של 200 שרק אותה הוא מזהה ככה שאין לי גישה משום מה לדרייברים שעל הדיסק און קי כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי-mac ראיתי שיש שתי מחיצות אחת של 200 מגה ואחת עם כל התוכן שהיה עליו לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הדרייברים דרך הדיסק וקיבלתי את השגיאה שיש בעיה עם הדיסק או שהמחשב שלי לא עומד בדרישות המינימום כרגע אני תקוע עם מחשב אמנם עולה אבל אין…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה קורה אנשים? יש לי מעבד CORE I7 עם 5 ג'יגה זכרון (3 של ג'יגה + 1 של 2 ג'יגה) מאיזו שהיא סיבה המחשב עובד לי ממש לאט יחסית לעוצמה שהוא אמור לספק בהתחלה היה לי רק 3 גי'גה והמחשב רץ על XP וחשבתי שאולי שם הבעיה מאז שידרגתי לWIN 7 והוספת 2 ג'יגה אבל עדיין עובד לאט לוקח לו כמעט 10 דקות להטען לגמרי כשאני מדליק אותו מעבר לכך, אני לא מצליח להגדיר את הזכרון למהירות של 1333 כמו שאמור להיות כל פעם שהיה מוגדר למהירות הזו, ברגע שיש איזה קראש והמחשב עושה ריסטרט אני מקבל הודעה של "נו נו נו, למה עשית אוברקלוקינג?" והמהירות יורדת ל1066. גם יש פעמים שאני עובד על תוכנות גרפיות או עריכת וידאו ופתאום מקבל מסך כחול של MEMORY DUMPING או משהו כזה ואז המחשב לא מצליח לעלות שוב (עושה ריסטרטים), רק …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MisterL,

....

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by skrew,

היום ראיתי ב youtube ( מתוך שעמום ) סרט הדרכה של אינטל על הרכבה של מעבד בסוקט 775 ( לאו דווקא קונרו ) וצויין שם במפורש כי אין לשים משחה טרמית. בנוסף , גם כשהבחור הדגים , הוא אכן לא שם, אלא הניח את גוף הקירור ישר על המעבד. יש סיבה מיוחדת ? http://www.youtube.com/watch?v=b6NbPMQgwPM הסיבה שאני שואל היא כי יש לאחותי מחשב עם P4 2.66 בסוקט הנ"ל והוא במנוחה על 49-50 מעלות ( על הקירור המקורי, כמו בסרט ) , רציתי לברר את סוגיית המשחה לפני שאני מפרק ומורח מחדש. טוב, טעות שלי... עכשיו שמתי לב שהוא מציין שהגוף מגיע עם משחה עליו...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Caps_Lock,

שלום! קניתי מחשב נייד ASUS N550LF 64BIT קיבלתי אותו עם win8 אבל רציתי לעבור לwin7 אך לאחר הפרמוט וההתקנה של הווינדוס ראיתי שהמחשב לא מזהה את הusb wifi וכמעט הכל.. נאמר לי שאני צריך לשנות הגדרות בביוס אבל לא רציתי לגעת כדי לא להרוס יותר. החזרתי לwin 8 ועכשיו הוא מזהה את הusb ואת הwifi לא. ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של ASUS אך גם זה לא עבד (האתר: http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=N550LF&p=3&s=529) אם משהו יכול לעזור לי אני מאוד אודה לו.. מועדים לשמחה ותודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Rami0786,

שלום לכולם... יש לי מחשב נייח שמחובר למסך טלוויזיה לוח-אם - ga-p55m-ud2 זיכרון - patriot 8GB כרטיס מסך - GeForce gtx470 לא נראה לי שיש עוד פרטים רלונטים.. היום התחיל המסך להשתגע ואיני יודע מה בדיוק מקור הבעיה... אני מניח שזה כרטיס המסך מכיוון שחיברתי טלוויזיה אחרת וקבלתי אותה תוצאה... השאלה מה לדעכם הבעיה והאם ניתן לתקן או שבכלל לא שווה ועדיף לקנות חדש?!!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Zakynthos,

יש משהו שמשגע אותי כבר תקופה. הסימן עכבר שלי פשוט הופך לסוג של סרגל שחור שכמעט בלתי ניתן לזיהוי ברב הפעמים. קשה לי להגיד בדיוק מתי זה קורה רק אגיד שרב הפעמים זה צץ בזמן גלישה בגוגל חרום. אני חייב לעשות ריסט כדי לשחרר את זה כי זה משגע אותי יש לי אנטי וירוס ואני לא מוריד דברים מיותרים ובכללי אני שומר על המחשב. ניסיתי לצלם לכם את המסך ואת הסימן החלופי אבל זה לא מופיע בתמונה שאני עושה צילום מסך . מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by akon1985,

יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה את כל הציוד לעשות את זה: 1) אני רוצה להריץ כבל hdmi 3m לטלוויזיה מהמחשב. האם התמונה עוברת טוב שהכבל הוא 3m או 4m אפילו? 2) שאני מחבר שלט של xbox למחשב הגוסטיק נהפך להיות העכבר? ואני יכול מהמיטה עם השלט לבחור את המשחק שאני רוצה לשחק ולהחליף משחק הכל עם השלט? בלי לקום כל פעם למקלדת ולעכבר? 3) שהמחשב במצב שינה שאני נוגע בשלט של האקסבוקס המחשב מתעורר בדיוק כמו שנגעתי בעכבר? 4)איך אני יודע איזה משחקים תומכים בשלט למחשב ואיזה לא? (אני מדבר על השלט הספציפי הזה https://www.ivory.co.il/Microsoft_XBOX_360_Wireless_Controller.html) והאם השלט יעבוד טוב שזה במרחק של 2 מטר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. חסר לי קובץ KS.SYS וכנראה שבגלל זה זה לא מתקין לי .....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by snufkiin91,

החלטתי להשתמש במחשב שלא נגעתי שנים , רציתי לדעת היום איך הוא יהיה למשחקים של היום או שהמחשב כבר ישן ... אשמח להצעות (לא למכירה) SSD 240GB שמותקנת עליו המערכת I7 4790K GTX 750 2GB 12GB RAM DDR3

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום. כידוע, בניידים של לנובו יש אפשרות לנעול בהצפנת FDE את הגישה לדיסק הקשיח, באמצעות סיסמא המוגדרת בBIOS. החלפתי בנייד את הדיסק הקשיח, ועכשיו האופתיה הזו בBIOS פשוט - DISABLED. הגיוני - שכן דיסק חדש מהחנות לא מפורמט עבור FDE. מישהו מכיר כלי שיאפשר להתאים את הדיסק לאופציה השימושית הזו של מחשבי LENOVO?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בקשה קטנה מבעלי וינדוס 8.1 אני חושב שהביצועים של המחשב החדש שלי לא טובים , תוכלו לעשות את הפעולה הפשוטה הזאת לבדיקה: 1)תפעילו אנטי וירוס סריקה מלאה(עדיף את של הוינדוס דפנדר אם יש) 2)הכנסו למנהל משימות לשונית ביצועים ואז לדיסק 3)תחכו דקה וצלמו את הביצועים של המחשב לאורך הדקה הזאת בלי לגעת בו כמו פה: http://up406.siz.co.il/up3/yzm2mhdxj3cz.png תודה למי שיעזור!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. היי, דיי בפאניקה אז מתנצל מראש... *מחשב לנובו Y50 toch* בקצרה, אתמול בזמן ששיחקתי במשחק כלשהו, הטתי מעט את צג הלפטופ והצירייה זזה מהמקום מעט, אז כיביתי את המחשב, פתחתי את הצירייה תיקנתי וניסיתי להפעיל מחדש. כשהפעלתי מחדש, גיליתי שהמחשב עובד, אבל המסך נשאר "כבוי" ואפילו הלוגו של לנובו לא מופיע. * חשוב לציין שזה קרה לי כפעמיים בעבר (לא מרבה לכבות או לאתחל את המחשב בכלל - הוא לרוב יושב על השולחן ולא זז) ובעבר כשזה קרה, זה הסתדר לאחר מספר פעמים שכיביתי והדלקתי את המחשב. בכל אופן, במהלך הניסיונות לכבות ולהדליק, פעם אחת הוא נשאר דלוק כ5 דקות בערך בזמן שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל. לאחר כ5 דקות, פתאום הלוגו של לנובו הופיע ומש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אחרי ששיחקתי בassassin creed, prototype כמה שעות המחשב מתחיל להיתקע ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול ואז יש ריסטרט. הטמפ' בסדר לגמרי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Alex89,

יש לי בעיה עם USB קידמי, כשאני מחבר אליו משהוא אז הוא פשוט לא עובד. כאילו שבכלל לא חיברתי כלום(הוא מחובר למחשב). הינה תמונה של ההודעה שהוא מציג: למישהו יש פיתרון?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ניסיתי לחבר את הרמקול למחשב והוא כתב לא ניתן להתחבר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by moshel7,

color=red] רכשתי כרטיס מסך sparkle geforce 7300gt 256mb ויחד איתו קיבךתי כבל חשמל שמיתחהר מהספק כוח לכרטיס מתי שהכבל מחובר ואני משחק במישחקים המישחקים ניתקעים והמחשב מבצע restart ניגשתי למעבדה ששם רכשתי את הכרטיס והם המליצו לנתק את הכבל ומאז הכל רגיל האים הכבל חיוני לכרטיס כי כשאני מדליק את המחשב מופיעה הערה שאומרת שיש לחבר את הכבל לכרטיס וכי מערכת ההגנה של הכרטיס נימצאת במצב בטוח והורידה את ביצועיה וטמפרטורת הכרטיס במצב רגיל 62C ולאחר מישחק 71C האים זה נורמלי תעזרו לי בבקשה אני כבר מישתגע

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by David Galante,

הפסיק לפתוח את קנדי קרש האם זו תקלה של ה איפד?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by assaf990,

מחשב XP רוב ההתקנים פתאום לא עובדים (עד עכשיו פעלו) הסרתי את התקנת ההתקנים ואז איתחלתי את המחשב וה-XP התקנין הכל לבד (מצ"ב תמונה) ההתקנים עובדים במחשב אחר Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by jy2k,

חיברתי את המחשב שלי למערכת קולנוע ביתית. ואני שולט במחשב באמצעות האיי פד. הבעיה שלי היא שיש לי שלט אחר ששולט על האזורים שבהם המוזיקה פועלת ( חדר/סלון/גינה) אני מעוניין לחבר משהו למחשב סגנון מכשיר usb שיאפשר לי לשדר את פקודות השלט הנ"ל דרך המחשב. אני צריך התקן שמשדר IR. אני גם צריך דרך ללמד אותו את התדר של השלט? היו לי כמה רעיונות אבל בשורה התחתונה נכשלתי. האם מישהו יודע היכן קונים התקן כזה או שיש לו רעיון חלופי אחר. תודה מראש, jon200y@gmail.com

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים