עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yeshayhu Brill,

בקשר למחשבי ווינדוס 10, רציתי לדעת האם בעיית התאימות ל4k שהיתה בחלונות ובפוטושופ (בעיקר בפוטושופ) נפתרה לאחר העדכון האחרון?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by odedi80,

שלום לכל המבינים באשר הם, השקעתי הרבה מאוד כסף במחשב שאמור לתת לי הרבה מאוד שקט בעבודה גרפית, אבל בכל הנוגע לפוטושופ (ולעוד תוכנות) הוא פשוט חלש/נתקע/קורס/איטי להחריד. אני פשוט משווה אותו למחשב נוסף שברשותי (עם נתונים מרשימים פחות) שעובד עם אותן התוכנות ועם אותה מערכת ההפעלה (WINXP 32) ואיתו אין שום תקיעות וזה עובד מצויין. אני רק מציין שבמחשב החזק יש שני מסכים ובשני לא - אם יש קשר. מה יכולה להיות הבעיה מלבד וירוסים וטרויאנים למיניהם ששללתי כבר? מצ"ב המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS תודה מראש לעו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by blue_wolf,

אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Hyper,

שלום לכולם. אני חייב לפנות הרבה שטח אחסון מכונן C שלי. ניקיתי כל מה שיכולתי אבל זה לא מספיק. גיליתי ש90 אחוז ממה שתופס לי את המקום זה קבצי LOG הקבצים ממוקמים בתיקיה C:\WINDOWS\INTERNET LOG כל הקבצים בעלי אותו שם ורק לפי תאריך שונה tvDebug_2020-03-14-06-15-31 וככה בסדר יורד כל הקבצים תופסים 80 פאקינג ג'יגה ורציתי לדעת מה הם בדיוק והאם אני יכול למחוק אותם? הרב גוגל לצערי לא נתן לי תשובה מספקת, בלשון המעטה. זה יכול להיות קשור לסטרימינג או משהו? המחשב משמש גם כטלויזיה ויש לנו עליה הרבה סוגי סטרימינג (מקו, נטפליקס וכו')

5. Started by elan22,

קניתי כרטיס רשת PCMCIA II למחשב הנייד שלי מתוצרת טושיבה (המחשב), המחשב עצמו הוא מחשב ישן עם מעבד פנטיום 133 וווינדוס 95. עד כמה שאני הבנתי המחשב אמור לזהות את הכרטיס ברגע שאני מכניס אותו אבל הוא לא גם לא אחרי איתחול וחיפוש של חומרה חדשה. יכול להיות שפשוט הבעיה בווינדוס כי אני זוכר שה-95 לא היה חזק בזיהוי חומרה. אם יש למישהו רעיון בבקשה תענו לי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם מדובר על מחשב מסוג פנטיום 3 450 עם 384MB זיכרון שמריץ Windows XP, אצלי כמעט 9 שנים ובשימוש יומיומי. הכונן הקשיח הוא של Western Digital בעל נפח של 37.2GB עם חיבור IDE. מהיום התחילה תופעה מוזרה שקרתה פעמיים מהבוקר: בעת עבודה על המחשב (גלישה באינטרנט) הכונן מתכבה, מתקבלת הודעה כחולה על המסך באנגלית, אני עוד לא מספיק לעיין בה והיא נעלמת והמחשב מבצע ריסט. בעת ה- BOOT שומעים שהכונן נדלק והמערכת עולה. אחרי שהוינדוס נטען מתקבלת הודעה: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה..." קצת פרטים: אין וירוסים, אין רוגלות, הכונן נסרק לגילוי שגיאות כולל בדיקת סקטורים פגומים, הכונן עבר איחוי. הטמפ' נבדקו וכולם תקינות והמאווררים כולם עובדים באופן תקין. מה יכולה להיות הבעיה, האם בעיית חומרה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ע"פ עצה שקיבלתי (כאן, ותודה) העתקתי את הקובת עידכון לדיסקט ופתחתי אותו דרך הביוס. כשאני מעלה את המחשב הוא אומר שיש בעיה בקונפיגורציה ומעלה את הביוס השני. עכשיו אני לא בדיוק יודע עם העדכון הצליח, (אני משתמש כרגע בביוס השני) ואיך לגרום לו להצליח? ולמה יש שמועה שאף אחד לא הצליח לעשות את העדכון הזה? חשוב לי לעשות את הדכון בכלל שציפ של הסאונד משמיע סאונד עלוב והבנתי שה F11 אמור לתקן את זה.... יש מצב שחנות שמימני קניתי את המחשב תעשה את זה ? (KSP יקירתינו.....) ועוד שמועה: מישהוא אמר לי שללוח הזה יש שתי גירסאות 1.1 ו - 2. ואותו מישהוא אמר גם שההחלפה היא בחינם. מישהוא שמע על זה משהוא? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי בעיה כזאת: לפעמים כשלא נוגעים במחשב הרבה זמן- הוא נתקע, מה זה אומר נתקע? העכבר לא מגיב- הסמן לא זז, אבל אני כן יכול לעבוד עם המקלדת.. והעכבר מחובר ורואים אור אדום בחלק התחתון שלו... כשאני עושה ריסטרט כמובן זה מסתדר והכל בסדר, אבל בגדול זה ממש מציק... יש למישהו רעיון למה ומדוע?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by daniel123,

שלום רב, אני קניתי את המיני מחשב מKSP לפני כמה ימים הוספתי לו עוד זכרון והחלפתי הארד דיסק בחנות ועכשיו רוצה להתקין ווינדוס 7 עליו והוא מראה לי את ההודעה הזאת ולא מעלה את ההתקנה. תודה מראש לעוזרים.

10. אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית והדרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי לא עובד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img252.imageshack.us/img252/4508/untitled55ke2.jpg הדרייבר לא תואם ליפני כמה זמן מישהו מצא לי דרייבר תואם שעובד באתר הבא: http://downloadcenter.intel.com שם יש את כל הדרייברים ללוח אם מובנה שלי רק שאני לא מוצא אחד תואם הלוח אם שלי : Intel® Desktop Board D946GZIS אודה למי שיוכל לעזור לי,פשוט פירמטתי תמחשב ושחכתי לישמור תדרייבר... אם אתם צרכים מידע על המחשב שלי: EVEREST Home Edition : http://img254.imageshack.us/img254/1396/untitled77lj6.jpg http://img254.imageshack.us/img254/4875/untitled1111fb6.jpg cpuz http://img507.imageshack.us/img507/2573/577yk1.jpg http:…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Void,

לפני כעשרים דקות המחשב שלי נכבה לפתע.. כאשר הדלקתי אותו הרחתי ריח שרוף , שניים מחיבורי המולקסים עלו בעשן והמיסו את הכבלים , מהר מאוד כיביתי את המחשב. היסתכלתי באברסט בימים האחרונים וגם שמתי לב שה12v עומד על 12.38 במנוחה וה 5v עומד עומד על 5.70 אבל הבלגתי והיום זה תפס אותי אני לא יודע אם העומס היה הבעיה ולא יודע מה לעשות הספק הוא של colors it מה אני יכול לעשות? :(

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by 6847761,

מחשב נייד חדש של אסוס, בלי הפעלות של תוכנות מיוחדות, בערך אחרי עשרים דקות בלי שאני עושה משהו המחשב נכבה ואני צריך להדליק אותו מחדש. המחשב עולה ממש מהר כך שאני לא בטוח שהוא באמת נכבה אבל הוא כן סוגר את כל התכניות שעבדו. מה זה? האם זה קשור להגדרות כיבוי דיסק קשיח? לא שיניתי שום הגדרות מהקנייה. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hikikomori_,

טוב, ניגש היישר לעניין: בלי שום התראה מוקדמת ודי "ככה סתם", המחשב התחיל לקפוא(2-3 שניות בכל פעם) ולאתחל את עצמו מיד אח"כ ללא כל סיבה נראית לעין. אחרי כמה בדיקות והתנערות מהרגשת הדה ז'ה וו(פרטים בהמשך), הגעתי פחות או יותר למסקנה שהדבר מתרחש אך ורק כאשר קליינט הביטורנט פועל(בעקרון אזרוס, אך גם עם מיוטורנט זה קורה). הכל עבד כמו שצריך עד לפני שבוע ולא היו בעיות. לא החלפתי ולא התקנתי שום דבר(חומרה או תוכנה) שעלול לגרום למצב הזה. אם כי, ואולי חשוב להדגיש את זה - נדמה לי שכל הבלגאן התחיל אחרי איזה ווינדוס אפדייט(לא, אין לי מושג מה ווינדוס עדכן לעצמו שם). אומנם לא בדיוק הקדשתי יותר מדי תשומת לב בהתחלה ולקח לי מעט זמן להבין שמדובר בתקלה "רצינית" ולא באיזה משהו חד פעמי, אך אני די מ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SEangel,

הרצתי את התוכנה הנ"ל, ואחרי כ5 דקות היא נעצרה ובישרה לי שהתגלתה תקלה. איך אני מוצא איפה בדיוק התקלה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כפי שציינתי יש לי זכרונות של מושקין בלאק לבל 1. (512 2X). עכשיו המתחים שלהם נמוכים מאוד הם מתחילים במשהו כמו 2.40 ואז יורדים בהדרגתיות ל2.22 או 2.35 פעם אחת הם ירדו אפילו מתחת ל2.00!! הם היו על 1.92,1.95. הלוח הוא ABIT IC-7 והמעבד 2.4C. מה יכולה להיות הבעיה?? ומה אומרת ההודעה הבאה: Large memory systems (1GB or greater) should use Registered/Buffered memory, especially if more than 2 are installed on the same channel. This improves signal quality by reducing the load on the chipset channel. While these modules add an extra clock delay due to the on-board buffers (thus CL2 effectively becomes CL3), the stability will be worth it. Server chipsets with many memory slots gener…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ome,

שלום, כבר מס' ימים שלא מפסיקים לקפוץ לי popups. כפי שניתן לראות בצד שמאל למעלה, יש לי שלושה חוסמים שהורדתי ספציפית לכרום (ad block וכו'). זה מגיע לרמה שאני לא יכול להיכנס לכל מיני קישורים באתרים (גם באתר זה) עקב הpopups. מה עושים? יש לציין שניקיתי את נתוני הגלישה, איפסתי הגדרות ועוד. המון תודה מראש, אורן

17. Started by Behemoth,

המחשב כל כמה זמן נכבה לי בלי כל סיבה (לפי מה שאני רואה..) , נגיד אני סתם רואה סרט , ורק הקוויק טיים או מדיה פלייר והמירק פתוחים, המחשב פתאום נכבה אחריי כמה דקות, או נגיד כשאני משחק cs זה גם קורה אחריי כמה דקות , או כשהפצצה מתפוצצת וכו'. במנוחה יש לי 44-45 מעלות, וכשבדקתי בפעולה , לא ראיתי שזה עבר את ה 57 מעלות. ניסיתי לשים מתחת ל HDD מאוורר או שניים , כי שמתי לב שהוא חם, אבל זה לא עזר. הזכרון גם לא חם בכלל. זה לא מציג לי שום הודעה, ופשוט מכבה את עצמו, אני צריך להוציא את הכבל מהספק לכמה שניות כדיי להפעיל את המחשב , כמו אחריי שמשחקים בביוס ושמים הגדרות לא נכונות. חשבתי אולי זה בעיה בלוח אם, אבל אין לי מושג איך לבדוק בעיות שם, שום דבר לא נראה שרוף והמאוורר הזה שם על הצ'יפ פו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by sddc,

יש לי את המחשב כבר תקופה, ובזמן האחרון קורה מצב שאני באינטרנט, או סתם מסדר את התיקיות במחשב, והמסך קופא, המחשב מאתחל את עצמו, וגם אז, המחשב נדלק אך המסך כבוי, הנורית האדומה נדלקת וכתוב שאין חיבור, רק לאחר כמה כיבויי מחשב המסך נדלק. הוצאתי את הכבל בין המחשב למסך וחיברתי וגם לא היה עוזר, ניתקתי את זרם החשמל למסך וגם לא עזר. מה צריך לעשות? הבעיה בכרטיס מסך? במסך עצמו? או אולי בחלק אחר במחשב? (ספק? זיכרון?)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת - המחשב שלי עושה ריסטארט באופן אקראי לחלוטין, במרווחי זמן אקראיים ואני פשוט לא מצליח להבין מה קורה איתו. החלפתי כונן קשיח, ווינדוס הותקן מחדש מספר פעמים, השתמשתי ב-memtest86 והזיכרון יצא תקין, עשיתי בדיקות מאמץ (או ניסיתי כמה שאפשר) לספק כוח באמצעות הפעלה זוללת של הכ.מסך והמעבד יחדיו, הכ.מסך חדש יחסית (r9 280x) והאיתחולים בד"כ לא מתרחשים בעת מאמץ או משחק מה גם שהוא עובר בדיקות benchmark של furmark, המעבד עומד בבדיקות מאמץ של prime 95 ולסיום אין בעיית התחממות. מה שהכי מוזר זה שאני פשוט לא מצליח למצוא דפוס, וזה קורה אקראי לחלוטין. למישהו יש רעיון? :kopfpatsch: תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by avih,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי בעיה קטנה (ואולי לא) ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. ברשותי מדפסת משולבת של HP דגם 6500 (E709a) ועבדה תקין עד לפני מס' ימים. עכשיו היא אינה סוחבת את הדפים מהמגש, יש רעש של גלגל השיניים ואז הודעה של Out of Paper ראיתי סרטוני הדרכה של HP וגם של אחרים על ניקוי הגלגלים שיש (מכל הכיוונים), ניקיתי,וגם את הגלגלים שיורדים עם המנוף הקטן שיורד על הדף, אך עדיין הדף לא נלקח, נראה שהגומי שעל הגלגל מסתובב על ריק. אם אני דוחף עם היד נייר אזי הדף נלקח והמדפסת מדפיסה באופן תקין. בבירור שערכתי עם מחלקת התמיכה של HP אמרו לי בסוף ליצור קשר עם המעבדה, שם אמרו לי שרק הבדיקה תעלה 100 ש"ח ולא יכלו להגיד כמה יעלה תיקון (אפילו אומדן) , אני לא …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by berner,

חבריה שלום אני חייב תמיכה וסבלנות ובכן המחשב נתקע לי כל הזמן ולוקח זמן עד שמשתחרר בצעתי פעילויות של ניקוי נגד כל מני מזיקים , טפלתי בנושא של פעילות של קבצים ברקע והבעיה נשארה המחשב מסוג לוח אם אסוס NFORC2 מעבד AMD אטלון 2000+XP זכרון 2X256 מערכת הפעלה XP פרקתי את הזכרונות והחלפתי בניהם בסלוטים תוך ניקוי המגעים לא נותר לי דבר שאני יודע לעשות לשפר המצב שאלה לחברים איך אני בודק שהזכרונות בסדר וכך גם המעבד אין לי חימום יתר במחשב וגם יש לי מעל 4 מאווררים שכולם עובדים כולל בספק אשמח לקבל הדרכה מהירה איך לצאת מזה האם נדרש לרכוש זכרונות חדשים נ.ב. הקיפאון של המחשב בעבודה רגילה בדוא"ל וגלישה בברכה ???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ותיק - דל אינספירון 6400. לפני מספר חודשים הופיע קו אנכי במרכז המסך ומאז הקווים רק הולכים ומתרבים באופן סימטרי אך בצבעים שונים (אפשר לראות בתמונה המצורפת). האם ניתן לדעת מה מקור הבעיה? המסך עצמו? אולי כרטיס המסך? אולי החיבור ביניהם? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם. היום החלפתי את המעבד במחשב שלי מ G3220 ל i5 4590. אחרי שהחלפתי המחשב עלה והמנהל התקנים זיהה את המעבד החדש חיפש דרייברים התקין וביקש ממני לאתחל את המחשב. אחרי האתחול המחשב לא עולה הוא נתקע בשלב שבו הוא טוען את הווינדוס. וכשאני מדליק מחדש ועושה בדיקת שגיאות אני מקבל "an unexpected I\O error has eccurred" . וסטטוס 0xc00000e9 מישהו נתקל בבעיה דומה? יש פיתרון מעבר להתקנה מחדש של ווינדוס? ניסיתי לאפס את ה bios בעזרת הוצאת סוללה. לא כלכך עזר. שאר המפרט מעבד i5 4590 לוח אם h81 hds זיכרון 8gb כ. מסך hd7950 גירסאת ביוס 1.6 מערכת הפעלה win 7 64bit

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by roey312,

שלום, לפני שלושה ימים קניתי מפרט חדש בKSP לוח אם- Gigabyte H87-D3H מעבד - i5 4570 כ.מסך- Radeon R9 280x זיכרון- 4X4 Quad channel 1600mhz G.skill ספק - Antec 650w basiq ד.קשיח - Corsair SSD FORCE 120 ls וקירור למעבד - scythe katana 3 הרכבתי את הכל לבד הדלקתי את המחשב התקנתי את הוינדוס ומאז כל כמה זמן יחסית רנדומלי אני מקבל בלוסקרין לפעמים זה תוך חצי שעה כשאני משחק ולפעמים אני יכול לשחק שעתיים לפעמים זה כשאני מוריד משהו עם הסטים העלתי תמונות תגידו לי אם יש עוד משהו שיכול לעזור לכם, תודה רבה ובבקשה תעזרו לי אני לוחם ולקח לי תקופה די רצינית לחסוך למחשב הזה וממש לא בא לי להוציא עוד כסף למעבדות http://i40.tinypic.com/k1attl.jpg http://i40.tinypic.com/j8icyf.jpg h…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. נראה לי שזה מתאים לפורום הזה. בכול אופן נשרפרה לטלויזיה של הספק. ועכשיו אי אפשר להדליק אותו. איך אני יכול להחליף את הספק?.. ומאיפה הכי כדאי לקנות? תודה..ניר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים