תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הי שלום לכולם יש לי 6 מסכים ואני צריך לשדר תצוגה שונה בכל מסך או כיתוב רץ מהמסך הימני ביותר עד השמאלי. אם יש לי 2 כרטיסי מסך עם 2 יצאות HD ועוד יצאה DVI אוכל לעשות זאת? יש למשהו פיתרון? משהו אחר יותר הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להחליף כרטיס גרפי במחשב hp pavilion p6-2005is למחשב כרטיס גרפי עובד (pcie *16 ). אני רוצה להחליף אותו לכרטיס חדש ללא מאוורר. קניתי את הכרטיס Asus GT 1030 Low Profile 2GB GDDR5 אני מריץ win 10 ויש במחשב שני DIMS של 4G RAM DRR3 . כשאני מכניס את הכרטיס החדש, המחשב לא מצליח לבצע boot . מופיע מסך הפתיחה של ה bios וצפצוף אחד. המקלדת לא מגיבה. לא ניתן להיכנס לתפריטים של ה bios. קראתי שכדאי לבטל את ה uefi בסדר עליית ה boot . כשאני עושה את זה, המסך חשוך, והמחשב מצפצף 6 פעמים. חשבתי שזו בעיית חשמל. החלפתי את הספק לספק של 650W (המקורי הוא 300W). הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לעדכן את ה bios לגרסא האחרונה …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הי נשבר לי כפתור ה-POWER במארז, האם ניתן לחבר את כפתור ה-RESET ללוח האם למיקום של ה-POWER, כך שישמש להדלקת המחשב? האם זה עלול לגרום נזק ללוח, או שלא אמורה להיות בעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שנכבה כל פעם שעושים משהו כבד לדוגמא כאשר התקנתי דרייבר של קול הוא נכבה באמצע (אז התקנתי דרך סייפ מוד ואז זה המחשב לא פועל) המחשב הוא ישן לוח אם - asus p4s800-mx מעבד- intel celeron d 330, 2660 mhz (20 X 133) כמה פעמים שאשר הדלקתי את המחשב -המחשב פתח את הbios לבד ועבר ללשונית השנייה שם הוא מסמן את הלשונית: CPU EXTERNEL FREQUENCY ואין לי מושג מה לעשות שם (יש שם המון אפשרויות..) יש לציין שבפעם הראשונה, המחשב סימן לי את CPU SPEED וזה היה על 2667 MHZ אז העברתי למינומל חום לוח האם- 45 (113 F) חום המעבד- 40 (104 F) מספר סיבובים לדקה של המעבד- 3068 RPM הנתונים הם מאוורסט במצב מנוחה יש סיכוי שזה בגלל שהחלפתי גוף קירור (בלי למרוח משחה תרמית) למעבד כי מה שהיה לפני כן ל…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים, מצטער שלא הצלחתי לנסח כותרת אינפורמטיבית יותר - קצת קשה לתאר במילים ברורות את התקלה הזאת. מדובר בלפטופ LG E500 (בן 4 בערך). בריא בדרך כלל... היום, באמצע גלישה סולידית באינטרנט, התצוגה התחרפנה פתאום והתחיל להופיע פס שלג-ורוד-ירוק-מלוכלך לכל רוחב המסך. חששתי שמדובר בוירוס או השתלטות מרחוק כלשהי וכיביתי מיד את המחשב. מאותו רגע - המחשב הפסיק לעבוד. לחיצה על כפתור ההדלקה מפעילה את הספק, שומעים קצת קולות של התעוררות, אבל אחרי כ-8 שניות הוא משתתק. המסך שחור כל הזמן. יש למישהו רעיון מה קרה פה? לדעתי זאת לא בעית מסך בגלל שאין לי צליל פתיחה של windows (אין לי כאן מסך חיצוני כרגע כדי לבדוק את זה). אולי וירוס? תקלת חומרה כלשהי? יש טעם לפתוח ולראות מה מצב הלוח אם? מוכן …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי את הלוח,כרטיס מסך,מעבד. המפרט: DFI LANPARTY DK X48-T2RS ספייר 4870 Q9450 ארבע סלוטים של ג'יגה כ"א של זיכרון של ST 80MHZ CORSAIRT HX620W AUDIGY 2 ZS ויסטה 64 ביט. לאחר השידרוג היום כל הזמן יש לי מסכים כחולים,אני כבר לא יודע מה לעשות. כל הדרייברים מעודכנים. צירפתי קובץ ובור את כל ה-DUMPS אשמח לעזרה. אגב יכול להיות שהכרטיס מסך מתחמם ובגלל זה הכל קורס ? איך אני בודק את הטמפ' שלו ? עריכה: עוד משהו שקורה לי הוא פתאום המחשב כאילו נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך פועל בפול עוצמה (המון המון רעש) אבל המחשב נשאר כאילו מכובה כי יש מסך שחור והוא לא עולה אבל המאוורר של ה-4870 ממשיך לעבוד בפול עוצמה. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב וכבר החלטתי לגבי החלקים והחנות והכול. אבל כאשר הגעתי כבר לרכוש אמרו לי בחנות שיש תקלה ידועה של Intel עם חיבורי ה SATA משהו... ראו לינק : http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2011/01/31/intel-identifies-chipset-design-error-implementing-solution מישהו יודע האם זה כבר נפתר או שאולי כדאי לחכות? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: msi p965 neo-f מעבד e6600 ללא אוברקלוק זיכרון: 4gb במהירות 667 קירור: arctic cooling 7 ספק כח: ezcool 430w עם מוד גטו - החלפת המאוורר במאוור 8" של arctic cooling (בגלל הרעש של המאוור המקורי). כרטיס מסך: 8800gts 320m וארבעה כוננים קשיחים - 3 מהם בתקן sata, ואחד בתקן ide + צורב דיוידי. המחשב בן שנתיים וחודשיים, ונקנה בivory. תיאור הבעייה: בכל הדלקה מחדש של המחשב (לאחר שעובר פרק זמן מסויים), הביוס מתאפס - כל ההגדרות + השעון. ההגדרה מחדש לא תמיד "תופסת" בנסיון הראשון, ויש צורך להגדיר הכל מחדש פעם שנייה. אני חושד באחד מהשלושה (לפי סדר סבירות): א. הלכה הבטריה של לוח האם. ב. ספק הכח מתחיל לגמגם ולהעלת מתח בהפעלה של המחשב, ולאפס איכשהו את הביוס. (מה שקצת לא סביר, א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבריה שלום אני חייב תמיכה וסבלנות ובכן המחשב נתקע לי כל הזמן ולוקח זמן עד שמשתחרר בצעתי פעילויות של ניקוי נגד כל מני מזיקים , טפלתי בנושא של פעילות של קבצים ברקע והבעיה נשארה המחשב מסוג לוח אם אסוס NFORC2 מעבד AMD אטלון 2000+XP זכרון 2X256 מערכת הפעלה XP פרקתי את הזכרונות והחלפתי בניהם בסלוטים תוך ניקוי המגעים לא נותר לי דבר שאני יודע לעשות לשפר המצב שאלה לחברים איך אני בודק שהזכרונות בסדר וכך גם המעבד אין לי חימום יתר במחשב וגם יש לי מעל 4 מאווררים שכולם עובדים כולל בספק אשמח לקבל הדרכה מהירה איך לצאת מזה האם נדרש לרכוש זכרונות חדשים נ.ב. הקיפאון של המחשב בעבודה רגילה בדוא"ל וגלישה בברכה ???
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום, לפני כמה ימים קיבלתי עדכון לWINDOWS 11, ביצעתי את העדכון ועבר בהצלחה מאז יש תקלה שקוראת, גם אחרי שחזרתי לWINDOWS 10 (כולל פרמוט מלא) בזמן משחקים, FORTNITE \ FIFA 24 אחרי זמן לא מוגדר ורנדומלי לחלוטין, המסך מחשיך נראה כאילו כרטיס המסך מתנתק. יש תגובה מהמקלדת (למשל לחיצה על הCTRL + SHIFT + WINKEY + B משמיע צפצופים) אך הסאונד מהמשחק מפסיק והמשחק מתנתק. אי אפשר להמשיך אלא אם עושים הפעלה מחדש למחשב. הבעיה החלה מאז המעבר לWINDOWS 11, לא שונה שום דבר. נתוני המחשב: I5 9600KF GIGABYTE Z390M ZOTAC 3070 PSU - ANTEC HCG650 80PLUS GSKILL F4-3000C16S 16GB x2 (3000MHz) התחלתי להפעיל בדיקת מאמץ של FUT…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מצלם המון בתור תחביב, את כל התמונות שצילמתי מ 4-5 השנים האחרונות (כ-250 ג'יגה - JPEG+RAW) שמרתי על HD חיצוני 1TB של Transcend מדגם Jet25M, אותו קניתי לפני פחות משנה מ KSP. אחרי הטיול האחרון (לפני שבועיים), בזמן שניסיתי להעתיק (מזל שהעתקתי ולא העברתי!) את התמונות של הטיול ל HD.. מהירות ההעברה ירדה באופן פתאומי מתחת ל-1 מגה לשניה, ואז המחשב הפסיק להגיב. מאותו רגע, לא הצלחתי לפתוח את ההארדיסק. בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, המחשב כן מזהה אותו ככונן נוסף - אך לא נותן לי לפתוח אותו. אין שום הודעת שגיאה, המחשב ממשיך לחשוב ולחשוב אך בסוף הכונן לא נפתח. ניסיתי להריץ CHKDSK - תהליך שארך כמעט יום וחצי (ללא הגזמה), במהלכו הוצגו כל מי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהרזולוצית מסך שלו היא 4k ויש לי טלויזיה שהרזולוציה שלה היא full hd עכשיו בהגדרות של הוינדוס הרזולוציה המקסימלית שהוא נותן היא 1080X1920 למה אין אפשרות לרזולוציה של 4k אם המסך של המחשב תומך בו ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין MAC על המחשב שלי וראיתי במדריך שצריך לשנות את ה SATA ל AHCI. נכנסתי ל BIOS וחיפשתי שם את ה SATA ולא מצאתי, בנוסף לזה, חיפשתי בכל האפשרויות שם אם יש AHCI (אולי כי אצלי השמות שונים משאר ה BIOSים). ועדיין לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte P31-ES3G. השאלה שלי היא, מה לעשות?, האם יש מדריך להתקנת MAC על הלוח אם הזה?, האם צריך לשנות דברים אחרים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ,קניתי כרטיס מסך למחשב של חבר HD5450 מותכן אצלו WIN7 64Bit ,חיברתי את הכרטיס הדלקתי את המחשב והוא ניתקע בסמל של החלונות (הסמל ממשיך "לנשום") אבל המערכת לא עולה. הוא יכול להישאר ככה גם שעה ולא להראות סימן שהוא ניתקע פשוט לא לעלות את המערכת ,אם אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם ,אפילו כשהכרטיס מסך יושב בPCIE המחשב כן עולה . אבל ברגע שאני מחבר את המסך לכרטיס החדש המחשב לא מסכים לעבוד ...אני כבר עובד עצות : : את הכרטיס חיברתי למחשב אחר (לשלי) עבד מצויין בבקשה עזרה תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי לפתע נתקע על מסך התחלתי של ביוס שאומר מה מחובר למחשב, רשום להיכנס למערכת F1 לא משנה כמה אלחץ לא עובד.. המקלדת אגב כן עובדת, יש תגובה ל del, ctl, alt.. גם אחרי שהסרתי את הכרטיס מסך הבעיה לא נפתרה, האם יש פתרון למישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי בעיה... לא מזמן קניתי SSD והתקנתי עליו בהתחלה WIN 8 ואחכ WIN 7... הכל היה נפלא, עשיתי גם OC (המפרט הוא: X58A-UD7 GIGABYTE MOTHERBOARD INTEL CPU CORE I7 920 @ 3.8GHZ 3 סטיקים של G SKILL 2GB כל אחד.. כרטיס מסך HD5870 NOCTUA NH-D14.. HAF X.. SEAGATE BARRACUDE 500GB SAMSUNG F3 SPINPOINT 1TB וSSD חדש SAMSUNG 840 120GB.) קיצר בימים האחרונים מתחילות לי בעיות... הווינדוס פשוט עומד דום, נתקע. אין BSOD ואין שום דבר אחר, נתתי לו זמן להיות תקוע ושום דבר לא קורה, פשוט נשאר ככה. עריכה (הרחבה): אני מדליק את המחשב, נכנס לאינטרנט וכעבור איזה 5 דקות אני פותח איזה סרטון והמחשב נתקע. או למשל אני משחק BF3 הכל מעולה, יוצא וצופה בטריילר בIMDB ונתקע... לחילופין, פותח ממצב …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הספק כוח הישן שלי בספק כוח חדש של 300W של חברת FSP, לא יודע אם החברה מוכרת, הספק לא עלה יקר (150 ש"ח) ובחנות אמרו שזה לא ספק גנרי, אבל גם לא מהמובילים ובכל מקרה הוא אמור להספיק לצרכים שלי. אחרי שחיברתי את הספק ואת כל הכבלים, חיברתי לחשמל, הפעלתי ומיד היה ריח שרוף ועשן יצא מהספק, כמובן שכיביתי מיד את המחשב והעשן נעלם לאחר כמה שניות וגם הריח השרוף. לאחר מקרה זה החלטתי לנסות להפעיל שוב, והפעם הספק עובד ללא עשן וריח שרוף. שאלתי היא: האם השריפה שהייתה בהתחלה לא תשפיע על ההמשך או שהספק מועד להישרף שוב? אולי השריפה הראשונית היא תופעה תקינה? (למרות שזה לא קרה לי אף פעם כשהחלפתי ספק) אני אציין גם שבהפעלה הראשונה המחשב היה במצב מאוזן, ולא מאונך כמו שהמחשב נמצא…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מפרט אמנם די ישן.. אבל אני שם לב שלאחרונה המחשב כבר נהיה איטי... זה כבר מציק לפעמים מאוד.. המעבד הוא i3 2100 ואני חושב שהוא הסיבה העיקרית.. הראם 8GB וכרטיס מסך דווקא בסדר.. ויש לי גם SSD.. יש מצב שהמעבד הזה קשור? המחשב לא תמיד היה ככה לדעתי.. הוא לא משהו לעבודה משרדית ומשימות קצת כבדות יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ביוס של:VIA-ApolloPro133 הורדתי את העידכון שלו לפי מספר המודל של הלוח אם (35c92100xx). קיבלתי 5 קבצים ובתוכם 3 קיבצי bin 1 txt קובץ הסבר 1 exe שאותו מפעילים בנוסף לקובץ bin 1 [glow=red, 2, 300]הבעיה:[/glow] אני לא יודע באיזה קובץ BIN ליבחור ואיך אני אמור לדעת אני פשות לא רוצה לנחש כי אתם יודעים מה יקרה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- נתונים של קובץ TXT: VIA-ApolloPro133 (ATX) Motherboard - Award BIOS (VT82C693A+VT82C686A/686B) V1212AG.BIN For Winbond (39A) Clock Gen IC Dec/2000 V1218AG.BIN For Winbond (39B) Clock Gen IC Dec/2000 V1214AG.BIN…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרמקולים שלי משמיעים קול של דפיקות/נקישות, לא חזקות אך מהירות ורציפות. זה לא קורה באופן קבוע אלא רק אם אתן לו "לחשוב" כשנניח אכנס לאתר כבד או אדלג בין אתרים במהירות וגם אז, זה יקרה רק לחצי דקה עד דקה ואז יפסק. מרגיש כאילו שאני שומע דרך הרמקולים את המאמץ של המחשב... אשמח אם מישהו יתן מענה לתקלה, תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי 4 USB אחוריים ו 2 קדמיים. 4 ה USB טיפה מזייפים אבל לא בכל דבר שאני מחבר. אם אני מחבר סורק או מדפסת או מצלמה או נגן הם מזוהים ישר. אבל אם אני מחבר את המשדר של העכבר והמקלדת האלחוטיים יש לי MIcrosoft 1000. אז הוא לא מזהה ישר. אני צריך לחבר ולנתק אותו כמה פעמים ולהעביר אותו בין חבורי ה USB השונים עד שזה עובד. והוא משפיע גם על החיבורים האחרים. אם אני מחבר את המדפסת והסורק ביחד הם לא מזוהים אלא רק אם אני מחבר אחד מהם (מדפסת HP 840C סורק HP scanjet 2200C) ו 2 ה USB הקדמיים לא מזהים שום דבר “USB device not recognized” (יש לציין שהם עבדו מלכתחילה בצורה טובה ולא היו בעיות, פתאום התקלה) מה שמפריע לי במיוחד שהשתיים הקדמיים לא מזהים שום חומרה. קראתי באינטרנט כל מיני דברי…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב לא חדש בכלל בשבועיים האחרונים, פתאום נתקע המסך קופא לפעמיים גם הצבעים מתחרבשים כזה. לפני שאני רץ להחליף כרטיס מסך, איך אני בודק שזה בטוח הבעיה ? מפרט של המחשב. EP45-UD3L Q6600 NVIDIA 8800GT ספק - corsair hx520 ניסיתי להפעיל OCCT אולי אני לא יודע איך נכנסתי ללשונית של GPU ולחצתי ON התוכנה קורסת ויש את השגיאה הבאה. מחשב משמש רק עבור סרטים גלישה באינטרנט ממש בקטנה פוטושופ ואופיס.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל Video hardware error לפעמים כשאני משחק, אני משחק הרוב Team Fortress 2 ככה שיוצא שהכי הרבה שגיאות אני מקבל לאחר זמן משחק ממושך (שעה+- והלאה). מה שקורה הוא שהמשחק נתקע לכמה שניות, נהיה מסך שחור ואז חוזר לעצמו, אבל כאילו שהכרטיס לא מתפקד טוב והביצועים ממש ממש יורדים ואני צריך ריסטרט בשביל להחזיר אותו למצב הקודם. זה ה-LOG מ- Problem Reports and Solutions של Vista: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20100518-1821.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי PS2 וכשאני מנסה לחבר אותו לטלויזיות חדשות אני נתקל בבעיה אין את החיבור S-VISEO (חיבור בננות) בטלוזיות החדשות וגם אלו שיש אז זה מציג לי בשחור לבן (רק את המשחק ושאני מפעיל עם השלט את הממשק של הטלויזיה -הממשק צבעוני) קניתי מתאם של S-VIDEO ל VGA )http://dx.com/p/15-pin-vga-to-s-video-av-rca-tv-cable-19cm-length-81243( וזה לא עובד איתו לא בטלוזיה ולא במסך המחשב. בחיבור הזה כפי שאפשר לראות יש עוד חיבור שהוא לא מהבננות הרגילות ואליו לא מחובר כלום אחרי זה ניסיתי לחבר לרסיבר שמחובר לטלויזיה בHDMI- כלומר חיברתי את הS-VIDEO לרסיבר. מה שקרה זה שהקול עבר אבל הVIDEO לא נראה על המסך. ראיתי שיש בPS2 חיבור של כבל אופטי האם זה יכול לעזור? ואם כן איפה אפשר להשיג. (בהנחה שיחובר…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-