תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כל הזמן שאני נכנס למשחק ואני משחק בו(לא משנה איזה משחק כל משחק) .. באמצע המשחק הנתקע הצריך לעשות Restart למחשב.. ואני לא יודע מה לעשות..יש לי מחשב: xp home edition ועשיתי לו עידכונים pentium 4 256 mb של RAM ויש לי 19 ג'יגה.. ומתוך זה 14 ג'יגה פנוי...אם מי שהוא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי..
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה המחשב מגיע כל הזמן לתפריט של safe mode שיש בחירה אם לעלות את הוידוס נורמלי או במצב בטוח. בכל מה שאני בוחר המחשב עושה ריסטרט. הפעולות שכבר ביצעתי. 1 ניסיתי לעשות ריפר לוינדוס אבל המחשב רשם לי שהוא לא מזהה את הארדיק. 2 איפסתי ביוס גם לא עזר. 3 ניסיתי לפרמט אבל קיבלתי את אותה הודעה שהמחשב לא מזהה את הארדיסק הארדיסק עצמו בחיבור SATA. 4 ניסיתי גם ללחוץ f6 כדי שיזהה את הSATA זה לא עזר. אין לי כונן פלופי כדי להוריד דרייברים במקרה וצריך. 5 בדקתי שכל החיבורים יושבים במקום. הדגם של הלוח הוא msi pt880 neo תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב כל כמה זמן נכבה לי בלי כל סיבה (לפי מה שאני רואה..) , נגיד אני סתם רואה סרט , ורק הקוויק טיים או מדיה פלייר והמירק פתוחים, המחשב פתאום נכבה אחריי כמה דקות, או נגיד כשאני משחק cs זה גם קורה אחריי כמה דקות , או כשהפצצה מתפוצצת וכו'. במנוחה יש לי 44-45 מעלות, וכשבדקתי בפעולה , לא ראיתי שזה עבר את ה 57 מעלות. ניסיתי לשים מתחת ל HDD מאוורר או שניים , כי שמתי לב שהוא חם, אבל זה לא עזר. הזכרון גם לא חם בכלל. זה לא מציג לי שום הודעה, ופשוט מכבה את עצמו, אני צריך להוציא את הכבל מהספק לכמה שניות כדיי להפעיל את המחשב , כמו אחריי שמשחקים בביוס ושמים הגדרות לא נכונות. חשבתי אולי זה בעיה בלוח אם, אבל אין לי מושג איך לבדוק בעיות שם, שום דבר לא נראה שרוף והמאוורר הזה שם על הצ'יפ פו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום היום שיחקתי בFEAR ואחרי שיצאתי ממנו היה כתוב לי הודעה,משהו על הזיכרון הוירטואלי. עכשיו לפני כמה זמן הוספתי סטיק של 512MB כך שיש לי 1GB אבל לא שיניתי את ההגדרות של הזיכרון הוירטואלי :s05: אז הרצתי חיפוש ואני רואה שחלק אומרים לשים את הזיכרון הוירטואלי פי 1.5 מהזיכרון RAM (אז אני אמור לשים על 1536) וחלק אומרים בכלל לבטל,מה אני אמור לעשות? תודה ;D
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי המחשב של אחי התחיל לעשות בעיות בחודש האחרון, החומרה המדוברת: Intel Core i5 4430 3Ghz Gigabyte GA-B85M-HD3 FSP RAIDER 550W Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 x2 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 אתחיל מהסוף: לאחר פירמוט (מ- WIN7 64 BIT פורמט ל WIN8.1 PRO) אותם הבעיות קורות, ניסיתי גם עם DRIVER ישן יותר של ATI וגם עם החדש ביותר, בשתי המערכות, אותם הבעיות, לכן אני חושב שזה חומרה (כרטיס מסך)... הבעיות/סימפטומים: 1. יש קריסה של התצוגה לכמה שניות הכל מחשיך וחוזר 2. מסכים כחולים עם קוד שגיאה atikmpag.sys 3. קריסה של דרייבר הכרטיס מסך (XXX הפסיק לפעל ושוחזר / ההודעה הג'נרית הזאת שמופיעה...) 4. לפעמים המחשב לא עושה POST בכלל, כל המאוררים נדלקים ו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בד"כ משאיר את המחשב דולק כל הזמן. בשני הבקרים האחרונים כאשר הגעתי למחשב שמתי לב שאחד מכונני ה DVD נעלם ולא מגיב. ריסטרט וכניסה לביוס הראו שהכונן לא קיים. אחרי כיבוי מלא והדלקה הוא שב והופיע. בנוסף נורית החיווי של ההארד דיסק (שמראה שהוא בפעולה) כמו גם נורית החיווי של כפתור הריסט דולקות באופן קבוע וללא הפסקה (לא זכור לי שזה קרה בעבר). המחשב הינו חדש (בן מספר חודשים בלבד) למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני משתמש ב-DVD שלי (SAMSUNG), המחשב פשוט לא זז לי. הכל עובד לאט.. ובדקתי וזה הבעיה רק ב-DVD. ניסיתי בכמה דיסקים וזה פשוט בעיה בכונן. איך אפשר לדעת את שורש התקנה ומה הפתרון בנושא זה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, שידרגתי את הווינדוס שלי לווינדוס 7 מ-XP אתמול ומאז אני מנסה לסדר את הסאונד ללא הצלחה. לוח האם שלי זה GIGABYTE GA-965P-DS3 וכרטיס קול המובנה שלו זה Realtek ALC888. התקנתי את הדרייברים המעודכנים לווינדוס 7, המחשב מזהה את הכרטיס (הוא מופיע ב-device manager) אבל עדיין אין סאונד מהאוזניות שמחוברות לפאנל הקידמי (ניסיתי גם לחבר אותן לחיבורים האחוריים, לא עזר), למרות שהווינדוס עצמו מזהה שיש סאונד, כי כשאני לוחץ על האייקון של הקול ב-Task bar יש את הפס הירוק שעולה ויורד לפי הווליום. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מתייאש וקונה כרטיס קול חיצוני וזהו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש לאחרונה ורציתי לוודא שהטמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך תקינות (ללא OC). זה המפרט: ASUS ROG Swift PG279Q Gaming Monitor Intel Core i9 9900K Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti GAMING OC-11GC NZXT Kraken X72 Gigabyte Z390 AORUS Pro Gigabyte AORUS DDR4 RGB 16G (8GX2) 3200 Corsair Crystal 570X RGB ATX Mid-Tower Case White Corsair RM1000i 1000W PSU 80+ Gold Modular Corsair SP120 RGB LED High Performance 120mm Fan X3 Samsung SSD 500GB 970 EVO NVMe M.2 Samsung SSD 1TB 860 EVO 2.5" SATA III בזמן מאמץ המעבד על 42 מעלות וכרטיס המסך על 72 מעלות הם זה נורמלי? באילו טמפרטורות אני צריך להיות "מודאג"?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב לא מזהה את המצלמה (canon powershot) ואייפון 4. כן מזהה דיסק און קי. ניסיתי חיבורי usb בחזית ובגב המחשב הוא עושה צליל של חיבור, אבל לא פותח חלון, ודרך "מחשב שלי" גם לא מזהה. במחשב אחר הם כן מזוהים. מערכת הפעלה: וינדוס 7 מישהו? המון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שרכשתי בשנת 2009 בעל המפרט הבא: - לוח ga-ep43-ds3l - מעבד E8400 (תושבת LGA775) - קירור למעבד OCZ Vanquisher. - 4 סטיקים של זיכרון Geil, כל אחד 2 גיגה (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת כמות סטיקים). - ספק כח Antec EarthWatts 500 - חמישה כוננים קשיחים SATA וצורב DVD אחד (המקסימום שהלוח מאפשר מבחינת חיבורי SATA). - כרטיס מסך ATI HD4850 לא חשבתי עדיין על החלפת מחשב כי הוא עבד מצוין וסיפק את צרכיי באופן מלא. לפני שבוע הדלקתי את המחשב והיה שקט (ללא הביפ של הפוסט), לאחר כמה שניות של שקט, היה נשמע כאילו המתח נפסק לרגע ושוב הוא מנסה להידלק (שומעים שכל המאווררים נכבים ושוב מתחילים). ניתקתי מהלוח הכל והשארתי רק מעבד, כרטיס מסך וסטיק אחד של זיכרון - אותו דבר. …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים עכשיו קניתי GTX1070 חדש, הכרטיס מסך דורש 2 חיבורים של 8 פינים כל אחד. כרגע אני עם ספק כח של Corsair vx500w נראה שיש לו רק 2 חיבורים של PCI E - אחד של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים. האם יש דרך לחבר את הכרטיס מסך? מתאמים או משהו? או שאני חייב ספק כח חדש? (קיבלתי מתאים אבל זה 2X6 פינים ל 8 פינים בודד - וכמו שציינתי למעלה יש לי רק 1X6 פינים). אז.. אני דיי פסימי, אבל יש משהו שניתן לעשות או רק ספק חדש? תודה! עריכה: עכשיו גיליתי שיש 2 מולקס ל 8 פין. יפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אז ככה המחשב היה במצב שינה כשבאתי להפעיל אותו הנורית של המסך נשארה מהבהבת ולא עלה המסך לאחר מכן כיביתי ונסיתי להעלות מחדש ושוב אין אות הוצאתי את הזכרונות והשארתי רק 2 אוצאתי את הבטריה של הלוח והמתנתי מספר דקות חיברתי את המחשב למסך אחר מה שנשאר זה לבדוק את הכרטיס במחשב אחר אבל אין לי איפה מה עוד יכולה להיוץ הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב וכבר החלטתי לגבי החלקים והחנות והכול. אבל כאשר הגעתי כבר לרכוש אמרו לי בחנות שיש תקלה ידועה של Intel עם חיבורי ה SATA משהו... ראו לינק : http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2011/01/31/intel-identifies-chipset-design-error-implementing-solution מישהו יודע האם זה כבר נפתר או שאולי כדאי לחכות? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מהירות העברת קבצים מהמחשב לדיסק און קי כ-2MB בשניה, נראה לי איטי מאד לכן הורדתי דריברים מהאתר של גיגהבייט אך זה לא שינה כלום. למשהו יש רעיון לסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נסיתי היום להשתמש בכרטיס מסך חיצוני במחשב הישן... בעבר זה עבד אבל היום כשניסיתי בשלב מסוים המחשב לא הציג כלום על המסך וכך זה נשאר. ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה... וכשהמחשב הגיעה למסך של הטעינה של וונדוס XP הוא פשוט עשה ריסט.... ככה קורה כל הזמן. ניסיתי לנתק את הבטרייה במשך כמה דקות ובאמת התחיל תהליך של בדיקה מחדש של המערכת אבל כל פעם המחשב עושה ריסט ברגע שהוא מגיע למסך הטעינה. ישנם שתי הודעות בהתחלה. אחת אומרת בתרגום חופשי: שגיאה עדכון מיקרוספט חסר או לא חוקי עדכון מעבדד מיקרוספט. בבקשה צור קשר עם חברת HP בשביל עדכון מיקרוספט בשביל תמיכה בצעדים הבאים לבמעבד החדש. שגיאה ששנייה: התאריך והשעה לא מכוונים. בלה בלה ... אם זה קורה שנית יכול להיות שצר…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ריידון9700, עם הדריברים הלא הכי חדשים(מכיוון שאני חושב שהם עושים לי בעיות) וWIN98. המשחקים מקרטעים מעט, אבל הגדיל לעשות SOF2 שכמעט בכל תנועה שלי הוא נתקע. מישהו יודע מה לעשות? קשור לWINDOWS ולריידון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
THE SECOND NTFS BOOT SECTOR IS UNWRITEABLE תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי במחשב כונן SSD ועליו מערכת הפעלה וינ 10 פגומה על הכונן יש 4 מחיצות איך אני מבטל את המחיצות ומוצא את המחיצה עליה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה. ולהפעיל "חדש" עד כה ,אין לי אפשרות להתקין על אף מחיצה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מפעיל את המחשב והוא עושה הפעלה מחדש לבד מה זה יכול להיות בתודה אלי. נ.ב המחשב מגיע לטפרטורה של 52-60 .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה הנ"ל, ואחרי כ5 דקות היא נעצרה ובישרה לי שהתגלתה תקלה. איך אני מוצא איפה בדיוק התקלה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט עד שפתאום המחשב נכבה , ניסיתי להדליק אותו אבל הוא לא נדלק , הנורה של הסוללה לא נדלקה , ניסיתי חבר אותו לחשמל וגם לא עזר , תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ספק 350Wלמחשב, מסקרנות טהורה (שהרגה את החתול והשביתה את המחשב שלי) ראיתי מתג בין שני החיבורים שעל הספק- והזזתי אותו (כשהמחשב היה מכובה). היה איזה הבזק וכשניסיתי להפעיל את המחשב הוא שבק חיים. מה לעשות? יכול להיות שהספק נשרף או משהו? כי כשהרחתי אותו לראות אם יש ריח של משהו שרוף או משהו לא הרחתי כלום.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-