עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, יש לי זכרונות 2X2GB מדגם G.Skill F3-12800CL7-2GBECO. בביוס הזכרונות הוגדרו כברירת מחדל במצב אוטומטי על 1333MHz, למרות שהם 1600MHz, ועם תזמונים פחות טובים מהמוצהר. הגדרתי במצב ידני את התדר על 1600MHz ואת התזמונים לפי הוראות היצרן. כאשר נכנסתי לסרטון ביוטיוב והעברתי למסך מלא, המחשב קרס. הדבר קרה מספר פעמים. רק לאחר שהחזרתי את התדר ל-1333MHz הסרטונים פעלו כמו שצריך במסך מלא. יש לציין שאת התזמונים לא שיניתי מהגדרות היצרן, רק הורדתי את התדר. המעבד באוברקלוק יציב על 4.1GHz והמפרט רשום בצד ימין. למה זה קורה למרות שהזכרונות על פי היצרן אמורים לעבוד בתדר גבוה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by hadarabc,

אני במשך חצי שנה מנסה לפרמט וזאת לא הגזמנה באמת חצי שנה כל הזמן ואני לא מצליח אני מכניס תדיסק של הווינדוס לכונן מפעיל מחדש וזה לא נכנס לי לפרמוט מה לעשות ? מישהו יכול עזור לי עם הפרמוט הזה כבר? :'(

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by mo tza,

לא מצליח לראוות מחשבים ברשת למרות שעשיתי גילוי ברשת קבצים והדפסות וכן בהגדרת שם המחשב ניתן לכל מחשב שם שונה והקבוצה זהה. מעניין שגם המחשב שעליו אני עובד לא רואה את עצמו. יש למישהו רעיון ?

4. Started by tal5870,

שלום יש לי כרטיס מסך HD4670 והכרטיס בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות אז ביצעתי לו בדיקת OCCT ונימצא כ 4582 ERRORS *מעולם לא ביצעתי אוברקלוק האם זה נחשב לתקין? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Mazo,

היי, יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב, מידי פעם כשאני מדליק אותו, לאחר שהוא מראה את החלון של הלוח אם ואת החלון של העלייה של המערכת הפעלה, הוא נתקע על מסך שחור ולא עולה. בנוסף, לפעמים אחרי שאני מצליח להדליק אותו תוך דקה בערך הכל נתקע ורואים על המסך המון פסים צבעוניים. הבעיות האלה לפעמים קורות ולפעמים המחשב עולה בסדר, לא ממש ברור באיזה תדירות זה קורה, זה ממש לפעמים ככה ולפעמים ככה. לדיסק קשיח בעבר היו בעיות אז חשבתי שזה אולי קורה שוב והרצתי תוכנה לבדיקת הדיסק קשיח, התוכנה לא מצאה סקטורים פגומים וגם לא בעיות אחרות. בנוסף ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב לחשמל, להריץ את MEMTEST על מנת לבדוק את הזכרונות (ונראה שהכל בסדר), וגם לרסט את ה-CMOS, אבל תמיד מתישהו הבעיה הזו חוזרת. בנוסף, זה גם …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ערב טוב, כמו בכותרת היום החלפתי את הכונן הקשיח של המחשב asus u36 sg ועכשיו בזמן התקנת תוכנות אני שם לב שהמחשב לא מזהה את הכרטיס מסך הנוסף (geforce 610m) אלא רק את המובנה של אינטל. בגלל שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה אני בטוח כמעט בוודאות שלא נגעתי בשום דבר חוץ מהברגים שמחברים את הכונן למקום ולא עשיתי שום נזק בפנים ובכל זאת מדובר בלפטופ בן 4... ניתן איכשהו לבדוק מה הבעיה איתו? אוי לפתוח אותו שוב ולבדוק נזק חיצוני? תודה מראש.

7. Started by dudy26,

שלום לכם אני מנסה כרגע לעשות סדר ולפנות מקום בכונן C דיסק 1TB מתוכות 100GB זה כונן C (פנוי 14GB) מבדיקה מצאתי שאת מרבית המקום תופס קובץ ה-PST של האאוטלוק (30GB בקירוב) אז ניקיתי מהמיילים יותר מ-30K מיילים, בעיקר את אלה בעלי קבצים מוצמדים למרבה הפלא, קובץ הPST לא רק שלא קטן, אלא אפילו תפח ב-1GB כמובן שהסרתי הכל גם מתיקייה "קבצים שנמחקו" באאוטלוק גם לאחר שימוש ב CCleaner המצב לא משתנה בעיה שניה, אני מנסה להקצות 50GB מכונן D עבור C בעזרת תוכנת EaseUS Partition Master לאחר שאני מחסיר מכנון D, ומנסה לעשות Marge ל-C הוא לא מאפשר לי, כשאני מסמן את C הוא מאפיר את האופציה של התוספת שהורדתי מ-D וההיפך, הוא מאפיר את האופציה של C כשאני בוחר קודם את התוספת. התוכנה מאפשרת לי לעשות Marg…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. המחשב קרס במהלך עבודה רגילה Out of the blue. ניסיון לאתחל את המחשב נכשל. ניסיון לבצע startup repair נכשל מיידית עם הודעת השגיאה 0xc00000e9 - An unexpected i/o error has occurred מוכר למישהו? הצעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by oded6188,

אהלן לפני חודש קניתי מחשב מפנדה (והנה פרטיו החשובים) I7 920 Asus P6T G.Skill 3X2GB DDR3 חיכיתי שלושה שבועות עד שהגיעו כל החלקים. הרכבתי את המחשב בעצמי. המחשב לא היה מראה כלום על המסך, ולאחר בדיקה גיליתי שהכרטיס מסך דפוק. נסעתי לפנדה, החלפתי כרטיס מסך, ואז גיליתי עוד תקלה: הלוח לא מוכן לעבוד עם יותר מסטיק זיכרון אחד (ויש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה) הייתי דיי מקורי, ואפילו חיברתי את המחשב מחוץ למארז (כדי לשלול אופציה של קצר עם גוף המארז עצמו) - כמובן שגם כך המחשב לא עבד החלטתי שלוח האם דפוק וחזרתי לפנדה עם כל המחשב. המחשב נשלח למעבדה, שם נאמר לי שההרכבה שלי הייתה כושלת, חוייבתי ב 90 שקלים על הרכבה נאמר לי שהמחשב עבר את כל הבדיקות הנחוצות (כולל MEMTEST) והוא עובד בצורה תקינה היו…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by thePony,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, הרכבתי אותו לבד בבית, ורציתי לעשות עליו בסוף כמה בדיקות. הבעיה היא שבבדיקה שאני עושה לו עם memtest הבדיקה נתקעת כל הזמן אחרי 3 וחצי דקות (קבוע) מערכת ההפעלה היא וויסטה אולטימייט.. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD ספק כח HEC 500TDT 500W אני מריץ את הmemtest דרך הדוס מדיסק.. יכול להיות שהוא נתקע בגלל מערכת ההפעלה? או שכנראה אחד הזכרונות דפוקים? קיצר מה לעשות??? בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard חזרה והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי) ערי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום. יש לי בעיה מוזרה כאשר אני מחפש בג'ימייל 'HOT' אני רואה את המייל HOT-SHERUTISHI ורשום שהוא מופיע בדואר נכנס אבל כשאני נכנס לתיקיית דואר נכנס אני לא רואה את המייל הזה. האם זה קרה לעוד מישהו? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by idanpc,

יש לי את המפרט הבא: מעבד amd 1600 לוח gigabyte 7vrxp rev 1.1 HD נישלף מארז VIRGO 350 W 4 מאווררים מודם כבלים מתב הוא לא מתחמם 55 מעלות -62 ולוח 41-5 בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני IOMEGA 2TB שהחליט פתאום שהוא רוצה שיפרמטו אותו. על הכונן יש בערך טרה אחד של מידע. ניסיתי להשתמש בEaseUS ובRecuva אבל שחזור המידע לוקח המון זמן (ביום שלם הן משחזרות בערך 600 מגה). במחשב שלי, הכונן קשיח הוא Seagate ST2000DM001 2000GB עם 7200RPM. לאחי יש מחשב שבו מערכת ההפעלה מותקנת על הSSD שלו (Samsung 850 EVO, אני לא זוכר את הדגם המדויק) וכל שאר הקבצים על כונן קשיח שני במהירות של 7200RPM (הוא פנוי כמעט לגמרי). אם אני יתקין את אחת מהתוכנות לשחזור בSSD, השחזור יהיה מהיר יותר?

15. Started by cupidil,

הי, מחשב נייד עם ווינדוס 10 (לא באחריות). לא היו עדכוני תוכנה לאחרונה. המסך התחיל להבהב. כשמנתקים את המטען - המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד מסך חיצוני שמחברים ללפטופ - עובד תקין. יש למישהו רעיון מה הבעיה ואיך לתקן? תודה

16. Started by shaithebest,

שלום חברים. במחשב נייח שהרעיש לי מאוד החלפתי את הספק כוח לחדש, את מאוורר המעבד לחדש ואת המאוורר מארז אחורי 8 ס"מ לחדש ועדיין מרעיש אותו דבר ואפילו יותר מהם הצעדים הבאים? איפה יש בביוס את ההגדרה שמורידה את סיבוב המאווררים לדקה (סלד) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by eliazu88,

שלום יש לי כבל USB2 LPt כלומר הוא מתחבר למחשב דרך כניסת יואסבי רגילה, והיציאה של הכבל היא יציאת LPT. הנה קישור לתמונה להמחשה: http://www.usbgear.com/USBG-PR1.html אני שואל איך שולטים במוצא, כלומר איך לדוגמא אני יכול להוציא "1" לוגי בפין 1 , ו"0" לוגי בפין 2. או כל צירוף אחר ב25 פינים שעומדים לרשותי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by gshhary,

מעבד: AMD Ryzen 7 1700 כרטיס מסך: GTX1080Ti מערכת: Windows 10 64 Bit רכשתי את המשחק Crysis דרך Steam וכשאני מפעיל את המשחק (ניסיתי גם כ-Administrator) לאחר כמה שניות המסך נהיה שחור ובמקום שהמשחק יעלה הוא פשוט נסגר וחוזר לשולחן עבודה. עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך לגרסה האחרונה ועדיין כלום, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק וגם זה לא עזר. איך אני בכלל מתחיל לגלות מה בדיוק הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by URON,

הפעלתי את המחשב הווינדוס עלה והופיעה הודעה שנעשה שיחזור לנקודה קודמת ואז הופיע מסך כחול לכמה שניות ואז עלתה אופצייה ל"סייף מוד", המחשב עולה בסייף מוד אבל , אין נקודות שיחזור שאני יכול לשחזר. מה עושים ? מצרף תמונה של המסך הכחול.. הודעת השגיאה שקבלתי - "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: FFFFF8A0058C1000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: FFFFF8000332C78F BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\111013-30825-01.dmp C:\Users\אורי\App…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by corolla9,

שלום בניתי לאחרונה מחשב חדש הנה המפרט : עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש צצה לי השגיאה הבאה " Veryfying DMI pool data........ AMD data change.. update new Data to DMI ! עכשיו מבחינתי ההודעה לא מפריעה, המחשב עולה רגיל ועובד בצורה מושלמת אך עדיין חיפוש ממושך בגוגל מראה שהבעיה נפוצה אך ללא פתרון מובן שיכול לעזור לי... זה המחשב הראשון שבניתי אז אני מפחד שאולי יש לי בעיה חומרתית שנובעת מהרכבה לא נכונה בכל מקרה אשמח אם תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי בעיה שאני חושב שהיא בצורב... מדובר בsamsung SH-S223 כל פעם שאני מתחיל לצרוב משהו.. לא משנה באיזו תוכנה/מהירות/מערכת הפעלה...(ניסיתי VISTA/7 וNERO/ASHAMPOO) המחשב פשוט קופא... כל החלונות לא מגיבים פשוט.. ואחרי חצי 30-60 שניות הכל חוזר למצב הרגיל והכתיבה לדיסק מתחילה... מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by smootskin,

הי, יש לי בעיה מעצבנת שלא הצלחתי לפתור הרבה זמן. הלפטופ (HP Pavilion) לא מזהה שום כונן שאני מכניס דרך ה- USB (עכבר הוא כן מזהה, מקלדת לא). קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין Windows Boot על זיכרון ה - USB אבל המחשב לא מזהה אף כונן, גם לא עם אני מכוון את הדרייבר ידנית. אין לי נקודת שחזור, הנייד גם לא עושה עדכוני מערכת וגם לא נכבה כאשר לוחצים על "כיבוי" (טוען יציאה מהמערכת עד אין סוף). איך אני עושה Boot Loader במצב כזה ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by hananalfsi,

שלום לכל העוזרים היקרים ! נדפקו לי 2 לוחות אם וזה הסיפור: למשך שבוע קפץ לנו החשמל איזה פעמיים ביום בגלל המזגן שעשה קצר ושמתי לב שהמחשב לאט לאט קורס (ועדיין השארתי אותו בחשמל כל היום ),זה התחיל בזה שהוא נהיה קצת איטי ואחכ מסכים כחולים ואחכ הוינדוס לא עלה והוא התחיל לעשות ריסטרטים בלי הפסקה וכשזה קרה כיביתי אותו והדלקתי והוא נדפק לגמרי = לא היה אות למסך בכלל , מה שכן כל המאוררים עבדו וגם הכונן דיסקים ,התחלתי לבדוק הכל ולבסוף הבאתי לוח אם משומש וחצי דפוק מחבר (הוא היה קורס לו ומכבה לו את המחשב כל הזמן )(במקרה זה היה בדיוק אותו לוח כמו שלי : msi g31m3-f ) אבל עובד חלקית והמחשב חזר לחיים ואפילו הוינדוס עלה שמחתי לי וישר כיביתי את המחשב והוצאתי הכל מהחשמל ,אחרי כמה שעות הדלקתי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שאני מגדיל סרטון למסך מלא לפעמים הלינק של הסרטו מוצג בפינה השמאלית למטה. זה קורה גם ביוטיוב, גם בIMDB, גם בFB ובעוד סתם אתרים רנדומלים ששמים סרטונים מובנים בעמוד שלהם. זה לא רק סרטונים שמקורם ביוטיוב. מישהו נתקל בזה? אני לא ממש מוצא מידע על זה בגוגל אבל זה קצת קשה לחפש. אודה לעזרה. תודה רבה וצום קל לכולם

25. Started by omnius,

אצל מישהי שאני מתקן לה האינטרנט עובד טוב רבע שעה, מקסימום 20 דקות, ואז האינטרנט מפסיק לעבוד! הוא מראה the page cannot be displayed, וכל השאר עובד טוב! מה זה יכול להיות? (סרקתי וירוסים וספיים 3 פעמים, אני בטוח שזה לא זה)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים