עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by The-Crush,

יש לי מחשב נוסף שאני עובד איתו ופתאום הוא הפסיק להגיב הוא מראה שהוא עושה בדיקה של המסך עם 3 צבים וכתוב שהמסך בסדר ושאני אבדוק אם הכבל של המסך מוחבר היטב אבל הוא מחובר היטב , הוצאתי אותו והכנסתי אותו שוב ושום דבר לא מגיב אפילו הוצאתי מהחשמל וחיכתי חצי שעה כדי לבדוק שוב אם זה עובד אבל עדיין אותו בעיה וכמו כן ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין אותו בעיה וחיברתי את המסך למחשב אחר והמסך בסדר וכמו כן ניסיתי להוציא את חוטי IDE ולדחוף אותם מחדש וכלום לא עולה והוא אפילו לא משמעי את הביפ בהתחלה שהמחשב עולה.............האם זה יכול להיות שהלוח אם הלך? או שיש משהו אחר...........אנא עזרו לי בבקשה.....

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Tomer450,

שלום לכולם אני צריך עזרה מכל מי שיכול לעזור קניתי מחשב חדש מפרט INTEL E6750 ‏P5N-E 2GB RAM NVIDIA 8800 GTS עכשיו לבעיות בכללי אני לא כל כך מרוצה מהמחשב כי חוץ ממשחקים אין שום שינוי מהמחשב הקודם או שבעצם יש שינוי המחשב החדש יותר איטי נתחיל בבעיה הראשונה והכי מעצבנת כשהמחשב עולה לי לווינדוס (ווינדוס XP) יש סוג של תקיעה מוזרה כזאת כאילו כל התוכנות נטענות בסרגל כלים והכל פועל יופי אבל אני לא יכול להתחבר עדיין לאינטרנט או למשל להפעיל משחק זה משתחרר לי רק אחרי 2 דקות בערך ואגב אחרי השיחרור האנטי וירוס נטען לי בסרגל כלים ליד השעון זה כאילו שאיזה משהו לא נתן לו להיטען עכשיו זה לא בגלל האנטי וירוס (קספרסקי) כי גם כשהתקנתי את הווינדוס בהתחלה בלי שום תוכנה עליו זה גם היה נתקע ל…

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by motogt,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי באמצע צפיה בסרט מסך כחול. עשיתי חיפוש ונאמר שיש כנראה בעיה בזכרון. אבל אחרי שאני מדליק את המחשב המסך שלי דפוק. ראו תמונה. יכול להיות שנשרף לי הכרטיס מסך? או מה לעשות? מאז אתמול לא קיבלתי מסכים כחולים, אבל המסך לא עולה כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, מחפש דרייבר למצלמת רשת AW-R2035 לוינדוס 7

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, נפל לי הארד דיסק, והוא לא מזוה לי במחשב שלי. ניסיתי לבדוק קצת וראיתי שהוא מזוהה בניהול דיסקים אבל לא מצליח לגשת אליו מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. איך אני גורם לפדפן כרום לרענן את עצמו כל רגע בלי התערבות שלי תודה לעוזרים נועם

7. Started by geniaXP,

היו לי רעשים מהמאוורר של הספק בזמן עליית המחשב. פתחתי את המחשב, את הספק, ניקיתי את המאוורר והכל, חיברתי חזרה. המחשב עולה בסדר בלי רעש. כעבור 10-15 דקות פתאום מתחיל רעש ממש מחריד מהספק והפעם לא מהמאוורר. כיביתי והדלקתי שוב, כעבור 5 דקות שוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by מרכוס54,

האם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה הזו אני לא מצליח להתקין virtualbox מוינדוס 8 ומעלה זה ההודעת שגיאה שאני מקבל יש לי זכרון של 4 גיגה במחשב נסתי להתקין את התוסף שמוצא באתר של virtualbox אני לא יודע האם זה אכן התקין את התוסף

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. בדקתי memset ולא התגלתה אף תקלה. אילו עוד בדיקות ניתן להריץ על המחשב? כאמור הוא מאתחל עצמו מדי כמה שעות עבודה רצופות, בעיקר כאשר יש הרבה תוכנות פתוחות...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by devilh,

לוח האם שלי: GA-P35C-DS3R(ver 2.0) גם כרטיס הרשת וגם כרטיס הקול (שניהם של Realtek ) לא עובדים יותר. עם הקול עוד הייתי מסתדר, אבל הרשת זה קריטי. בעת ההדלקה ישנם המון "פיצוצים" והמון רחשים מכרטיס הקול(מושמעים ברמקולים כמובן). אני בטוח שזה לא דרייברים כי כל הפיצוצים האלה מגיעים גם בזמן העלייה, ואפילו ישנם מדי פעם רחשים כשהמחשב כבוי. ניסיתי איפוס ביוס - לא עזר. ניסיתי להעלות עם UBUNTU 10.10 כדי לבדוק את נושא הדרייברים - לא היה כרטיס קול או כרטיס רשת זמינים ליובונטו. אני די אובד עצות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כל דבר שמצריך גרפיקה, גם אם הגרפיקה ממש ממש גרועה הוא פשוט מתחיל להרעיש, מספיק שאני עושה ALT + TAB בשביל שהוא יהיה שקט שוב. כרטיס מסך : ATI Radeon HD 5670. האם המחשב מלוכלך? או שהכרטיס מסך עושה צרות? אשמח להצעות לפיתרון! תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי מחשב נייח של GIGABYTE, לא היה בשימוש במשך למעלה משנה. כשהפעלתי אותו הוא לא נדלק, שיחקתי קצת בספק כוח שלו וניקיתי אותו, הוא נדלק פעם או פעמיים ואז כשכיביתי אותו- הוא לא עבד יותר. קניתי ספק כוח חדש, חיברתי לכל המקומות ואיפה שצריך, המחשב נדלק ועבד כמו שצריך, עשיתי לו הפעלה מחדש 20 פעמים בערך מאז והוא עדיין עבד. ניתקתי אותו מהחשמל היום כדי להעביר אותו למקום אחר, ואז כשניסיתי להפעיל אותו ולחצתי על כפתור ההפעלה הוא פשוט לא הגיב (כן, המחשב בחשמל והמתג מאחורה דולק😅) מישהו יכול אולי להצביע על הבעיה? מקווה שלא קניתי ספק כוח חדש סתם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tenz,

שלום לכולם מחר אני מקבל את המחשב החדש שלי. ורציתי לדעת אם יש צורך לעדכן את הלוח אם שלי? הלוח זה Gigabyte z370 aorus gaming k3 את המחשב הרכיבו לי והכל ב tms איפה שקניתי הכל. רק רציתי לדעת אם יש צורך לעדכן את הלוח האם? ומה בדיוק צריך לעדכן בלוח אם. כי יש הרבה עדכון שונים כמו Audio, Lan, usb, chipset יש צורך להתקין את הכל? windows 10 אגב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. ברשותי נייד מסוג LENOVO G710 עם חלונות 7 זיכרון 8גיגה . לא מזמן בטעות נשפך מעט מים על המקלדת שלו ( הוא נרטב מעט ) וחלק מהמקשים הפסיקו לעבוד ולכן חיברתי אותו למקלדת חיצונית כדי שאוכל להקליד את כול המקשים , הבעיה נפתרה לפחות לתקופה של חודש או יותר , כעט הבעיה שהמחשב עם הפעלתו מחדש ( לאחר כיבוי והדלקה מחדש) מריץ תווים ללא הפסקה " llllllllllllllllllllllllll......" וזה גורם להתחממותו ( הטמפרטורה עולה ליותר מי 50 מעלות ) ואני מפסיק את זה על ידי לחיצה על מקש הרווח או מקש אחר במקלדת של הנייד ( לא החיצונית) ואז הוא מפסיק והטפרטורה יורדת לנורמה 40-44 מעלות . חשבתי אולי וירוס אבל כאשר העליתי לצורך פירמוט והתקנה חלונות עם דיסק און קי…

15. Started by Peter Rabbit,

היי קיבלתי מאמזון ssd של crucial שנארז שלא באריזה המקורית לצורך משלוח (אשמתי. בחרתי כך בהזמנה) אני מבין שהמספר הסיריאלי לצורך שימוש בתוכנות שונות כמו שכפול הדיסק היה על הקופסה המקורית איך אני משיג אותו?

16. Started by יהודה לוי,

קניתי לפני שבוע בערך כבל רשת של (15-20 מטר) והמחשב שלי לא קולט אותו יש לי ווינדוס 10 כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב אחר הכבל עובד אני לא יודע מה לעשות אשמח לכל מי שיענה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם, הזמנתי אינטרנט בנדל של בזק לבית. משום מה הנציגה אמרה לי שאם אני רוצה מודם (לא ראוטר) אז אני צריך לשלם 100 שקל עבורו. הם לא משאילים יותר מודמים. מהירות 5MBPS. עכשיו השאלה שלי, האם זה נכון ? כי היה נשמע לי שהיא קצת שוקיסטית. שנית, איפה אפשר לקנות מודם כזה, או שעדיף כבר להוסיף 100 ש'ח ולקנות מודם משולב עם ראוטר שתומך בADSL של בזק. איזה דגמים יש ? קראתי באינטרנט קצת שיש דגמים שלא תומכים בNGN ? מה זאת אומרת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by maimon_y,

יש לי בעיה במהלך ההתקנה של WINDOWS XP (מקורי וגם לא מקורי) אחרי הסריקה של המחשב מופיע start windows setup משהו כזה ואז מופיע מסך כחול עם המספרים0x0000007B בדקתי באתר הזה http://support.microsoft.com/kb/324103/he אבל לא מצאתי שם תשובה. המחשב חדש התקנתי עליו וינדואס 7 64 BIT והוא פועל מפרט : INTEL PENTIUM G640 לוח אם :ASUS P8H61-M LX R2.0 זיכרון 2GB דיסק קשיח:HITACHI HDS721616PLA300 160 GB כונן דיסקים: HL-DT-ST DVDRAM GH24NS72

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש אפשרות שהUSB יעבוד (רק לטעינת נגנים וכאלא...) למרות שהמחשב יהיה כבוי?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by coolooc,

שלום רב רכשתי מחשב חדש והעניין הוא כזה: יש לי מערכת רמקולים של מייקרוסופט הכוללת סאב ו 2 רמקולים המתחברת הן בחיבור USB והן בחיבור רגיל (3.5 mm). במחשב הישן לא הייתה בעיה, הרמקולים היו מחוברים באמצעות USB בלבד והיו שומעים מצויין אך במחשב החדש לא שומעים כלום, הן ב-USB והן ברגיל. בדקתי עם רמקולים פשוטים (לא USB) ושומעים בסזדר גמור, ה-DEVICE MANAGER נקי ורשום שהרמקולים מותקנים כראוי. ראיתי שגם מותקנת איזו תוכנה VIA HD AUDIO DECK. אשמח לפתרון, דרך אגב יש 6 חיבורים לכרטיס קול: ירוק, ורוד כחול, אפור שחור וכתום. בברכה, שלומי.

21. Started by eliaz_b,

לקחתי מחשב של חבר פנטיום 3 450 עם לוח של אם אס אי דגם: MS-6156 MICRO ATX BX10 Mainboard הוא קנה הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה 7200 (לא 8 קש ביופר) בקיצור הבעיה היתה שחיברתי את ההרד דיסק הביוס לא זיהה אותו ..( ואכן זה היה על אוטומט ..וניסתי עם גמפר בלי גמפר על כייבל סלקט ועל סלייב ועל כול מה שמעלה הדימיון..והכבל תקין כי אם הרד דיסק אחר זה בסדר)... שורה תחתונה היה לי בעיה כזאת בזמנו ליפני שנתיים + עם הפנטיום 2 שלי 400 ואז מה שעשיתי זה פשוט פלש לביוס לעדכן אותו לגירסה יותר מיתקדמת ששם הוא אמור לזהות את ההרד דיסק...וזה הצליח והכול היסתדר... אבל כאן במחשב הנ"ל שעשיתי פלש זהו לא עולה כלום (יעני פישלתי ועשיתי פלש כניראה לדגם לא נכון..כי ישר אחרי הפלש שזה ביקש לעשות ריסטרט אז…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Asaf.Y,

היי,יש לי בעיה שנראית לי דיי מוזרה..,אני מפעיל את המסנג'ר לזמן מה עם המצלמת אינטרנט שלי ופתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט.. זה גם קורה שאני בתוכנה של לכידת תמונות חשוב לציין שהבעיה של המסך הכחול מופיעה רק לאחר שימוש במצלמה.. אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי לכיוון כלשהו על מנת לסדר את הבעיה. בתודה מראש, אסף.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Ran B,

שלום לכולם. לא מצאתי כותרת יותר עניינית מזו אבל יש לי בעיה קטנה שאולי תוכלו לעזור לי, אני מקווה. אז ככה, אחותי כל הזמן התלוננה על האיטיות במחשב והכל לא משנה, הרחבתי לה את הזיכרון הפנימי והמחשב הציג תוצאות מרשימות הרבה יותר כמובן כי היא עבדה רק על 192 מגה ראם על ווינדוס XP שזה יותר מידי מנימלי והמחשב טוחן את הארד דיסק. אז הוספתי עוד סטיק של 256 מגה והמחשב אכן הציג ביצועיים מרשימים. מדובר במחשב פנטיום 3 מעבד 666mhz. אבל רציתי לשפר אותו עוד קצת ולקחתי גוף קירור לפנטיום 3 שהיה לי בצד החלפתי משחה טרמית והכל ואז במהלך התקנת הגוף קירור הייתי צריך לתפוס את הקליפס מאוד מאוד בלחץ, והגוף קירור כל הזמן זז על הליבה של המעבד (מה שפחדתי) וגרם לה קצת להשחק, נראה לי. ראיתי טיפה שהר…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, אני משדרג את המחשב המיושן שלי וקונה כרטיס גרפי 3090 RTX שיש לו צריכת חשמל עצומהשל 350-400 וואט. העניין הוא שבבית שאני שוכר, כשנגיד מפעילים דוד חשמל ותנור גדול/מזגן מרכזי נופל החשמל בחלק מהדירה. השאלה היא אם כ. גרפי חזק יכול לגרום לדבר כזה? אם אני זוכר נכון לגבי מערכת החשמל יש לנו חד פאזי 25 אמפר. לפרוטוקול, אין לי שום ידע בחשמל אז אשמח אם תפשטו את התשובות. תודה מראש

25. Started by HeDesXs,

שלום. לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים כמעט בכל יום. זה בדרך כלל קורה שאני משחק Rainbow Six Siege או לאחר שאני משחק בו. הError שאני מקבל מהBSOD משתנה, אבל נראה שכולם קשורים ל"ntoskrnl.exe". בשאר הפעמים אני פשוט מקבל קריסות לשולחן העבודה, בלי Error מסוים. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור למשחק, אז מחקתי והתקנתי מחדש על 2 הכוננים שיש לי, ועדיין לא עזר. התקנתי גם את הדריברים של הכרטיס מחדש ולא עזר. היום פרמטתי את המחשב, חצי שעה אחרי ההתקנה המשחק קרס, כשחזרתי למשחק, אחרי חמש דקות אני מקבל שגיאות של Memory could not be read או משהו כזה. ממה שקראתי נראה שntoskrnl.exe קשור לבעיית זיכרון, אז הרצתי את הבדיקת זיכרון של ווינדוס ולא מצאתי כלום. מתכוון לה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.