עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by I7210I,

שלום אשמח לשמוע רעיונות איך לתקן את הבעיה הבאה הצמדתי את כרום לשורת המשימות, וכשאני לוחץ עליו קליק ימני לא נפתח לי תפריט מלא ובחירה של גלישה נסתרת למשל וכן בתפריט לא מופיע הפקדים בצד ימין.. ושמתי לב לעוד דבר, כשאני נניח פותח כרטיסיה חדשה משורת המשימות ואחר כך פותח שוב את כרום משולחן העבודה אז אני כביכול פותח דפדפן חדש ולא כרטיסיה חדשה , כלומר שני דפדפנים רצים במקביל צירפתי תמונות להבנה של הבעיות, יש לומר שאני אחרי התקנה מחדש של הוינדוס (1607) וכן התקנה מחדש של הכרום..וגם איפוס שלו! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. קיבלתי נייד ועשיתי פירמוט בעזרת DBAN (למי שמכיר) עכשיו אני לא יכול להתקין את מערכת ההפעלה (וינדוסXP) כי אין לי BOOTABLE SETUP DISK (דיסק איתחול) אני בדרך כלל מתקין בדרכים הבאות: cd i386 (enter) winnt או מתקין על מערכת ישנה יותר (ויזואלי). עכשיו מישהו יכול לעזור לי אולי באיזה אתר או קובץ שנותן איזה דיסק אימייג' שאני יכול ליצרוב ולאתחל למצב התקנה בדוס או משהו :'( אני נואש ??? כל דבר שיכול לעזור יתקבל בברכה תודה לכל התותחים על העזרה...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by idanpc,

יש לי את המפרט הבא: מעבד amd 1600 לוח gigabyte 7vrxp rev 1.1 HD נישלף מארז VIRGO 350 W 4 מאווררים מודם כבלים מתב הוא לא מתחמם 55 מעלות -62 ולוח 41-5 בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ultramind,

שלום אז ככה לפני 3 ימים ככה המחשב שלי התחיל לעשות רעש מפחיד של איזה טרקטור או פיאט אונו שנת 89 וזה היה מפחיד פחדתי שהמחשב הולך להתפוצץ עלי. ניתקתי אותו ואז פתחתי תמארז ניקיתי עם פן פירקתי תגוף קירור של המעבד ניקיתי גם תחלק הפנימי. אחרי שעשיתי את זה אני מדליק תמחשב הוא לא נדלק לא מראה לי כלום במסך עושה לי צפצופים והמחשב פשוט לא עולה לא נכנס ל BIOS כלום וחיברתי את הכול טוב כמו שצריך, עם מישהו יודע מה הבעיה שבבקשה יעזור לי. זה ממש דחוף אני לא רוצה שהמחשב ילך סתם לתיקון באיזה חנות מחשבים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לאחרונה מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי אותם מחדש ומאז גם המרוקלים אינם עובדים. המחשב לא מזהה את המרמקולים כמחוברים למרות שפיזית הכבל הירוק מחובר ל-INPUT הירוק. תמונה שבה הרמקולים לא פועלים: http://screencast.com/t/M1XTbVMGxV תמונה נוספת בבדיקה שמראה שהרמקולים אינם מחוברים: http://screencast.com/t/lsPOfbTL - חשוב לציין שפיזית הם כן מחוברים. - מחקתי והתקנתי את הדרייברים של הסאונד realtek high definitio audio driver. - בדקתי בנפרד שהרמקולים עובדים ע"י חיבור לפלאפון שלי. מה עוד אפשר לעשות ? והאם יש דרך להחליף את הכרטיס קול המובנה בלוח אם או שכדאי לקנות כרטיס קול נפרד? ואיך אפשר לדעת אם הוא מתאים ללוח אם שלי: asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Igal Nazar,

שלום אתמול בערב הטענתי את האיפון באמצעות המחשב הנייח בכניסת usb הקדמי, לאחר כרבע שעה חזרתי לבדוק מה אחוז הסוללה וגילית שהאיפון נכבה המחשב דלוק והמסך שחור הנורית של המסך דולקת הזזתי את העכבר ואין שום שינוי במצב של המסך. ניתקתי את האיפון מההטענה וניסיתי לרסט את המחשב והמחשב לא הגיב (לחצתי ריסטרט ולא קרה כלום) נאלצתי לכבות את המחשב עם הכפתור הדלקה. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב, הנורית של החשמל במארז דולקת והנורית של ההארד דיסק כבויה(לא מהבהב) המסך לא עולה המסך נשאר שחור כל הזמן. שללתי את בעיית המסך בכך שחיברתי את המארז למסך מחשב אחר ושם הגעתי לאותו מצב. גם שללתי את בעיית ההארד דיסק בכך שחיברתי הארד דיסק חלופי והמצב לא השתנה. בגלל שחשדתי שהמקור לבעיה הינו בחיבורי ה usb-…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן כולם לפני יומיים עידכנתי דרייברים במחשב כמו כרטיס רשת ו- Admedia USB 3.0 ואינטל USB 3.0. מפה הכל התדרדר :\ יש לי כונן חיצוני שמשמש אותי לעבודה וכרגע המחשב כביכול לא מזהה אותו. ניתקתי את כל חיבורי ה-USB חוץ מעכבר ומקלדת והסרתי את כל הדרייברים דרך uninstall programs וגם דרך device manager. היה לי חשש שהתוכנת אנטי וירוס דופקת משהו בהתקנה אז הסרתי את bitdefender. איתחלתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הלוח אם של אסוס (ישנים יותר מן הסתם). אחרי ההתקנה שוב איתחלתי את המחשב למרות שלא נתבקשתי ע"י ההתקנה של Admedia. חיברתי את הכונן החיצוני וזה עבד יפה. עידכנתי את התוכנת אנטי וירוס מחדש ומעכשיו התוכנה כל הזמן קורסת בזמן סריקה. איתחלתי את המחשב ושוב הכונן החיצוני לא מז…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by a-gold,

ממש מוזר גיליתי שיש לי תיקייה במחשב שתופסת 1.2 ג'יגה ויש בה 6 קבצים מוסתרים עם סיומת pro.* מישהו יכול להסביר לי מה זה הקבצים האלו??? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום! שלשום קניתי מחשב חדש ומהרגע הראשון יש לי רעש של פיצוצים קטנים מהרמקולים רק בזמן שהם מנגנים/משמעים משהו בהתחלה חשבתי שהבעיה ברמקולים, ניסיתי לחבר רמקולים אחרי וגם אוזניות והבעיה לא נפתרה חשבתי אולי יש לי בעיה בשקע החשמל. ניסיתי שקעים אחרים ואפילו העברתי את המחשב לחדר אחר והבעיה ממשיכה. אחרי זה חשבתי שאלו הדרייברים או מערכת הפעלה...שניהם הוחלפו והבעיה ממשיכה. משהו ששמתי לב אליו- בזמן שאני מעתיק מכרטיס זיכרון(שמחובר בUSB למארז של המחשב) הרעש מפסיק עד סיום העתקה ובנוסף גם בזמן משחק הרעש נעלם לגמרי. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לרעיונות נוספים מה לבדוק לפני שאני מכניס את המחשב למעבדה(אני מנסה להמנע מזה כי המחשב משמש אותי לעבודה ולא בא לי לחזור לעבוד על המחשב הישן) ת…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. שלום. הרכבתי לאחרונה מפרט בהמלצת חברי הפורום שכלל: AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Transcend 1GB DDR3 1333Mhz כשאני מחבר את המסך מחשב לבד או את המסך LCD 32 אינץ' לבד הם עובדים. אבל כשאני מחבר את המסך מחשב דרך DVI ואת הסמך LCD דרך הDVI השני לHDMI שבמסך המחשב לא מזהה לי אותו ואין אפשרות להחליף תצוגה. מה גם ששמתי לב שיש 2 יציאות DVI במחשב אבל הן רחוקות אחת מהשניה והן לא בדיוק אותו הדבר מבחינת הפינים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, ראשית כל הרשו לי לברך אתכם על העזרה המדהימה לכולם! האם קיימת דרך לנעול מחשב ווינדוס (8) בסיסמה, ע"י קיצור-מקשים בלבד? אני יודע שאפשרי להשתמש ב Win+L כדי לבצע נעילה, אבל אני לא מעוניין שנעילה בסיסמה תתבצע בעת כיבוי או הורדת המסך. (אלא אם קודם לכן ביצעתי קיצור מקשים) אפשרי? תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, את הבעיה במחשב קצת קשה להסביר בכמה מילים אבל אנסה בכל זאת: בשורה התחתונה- המחשב עולה כמו שצריך רק לאחר כמה פעמים שעשיתי לו ריסטרט. אני אתן את הדוגמא של היום בבוקר: המחשב עלה, אך לאחר כמה שניות יש מעין מסך מפוקסל כזה והמחשב נתקע-ריסטרט ראשון. המחשב עולה, אך המקלדת והעכבר כבויים- ריסטרט שני. המחשב עולה, מסך כחול-מתאר משהו על זה שחומרה חדשה לא מחוברת כמו שצריך (לא הוספתי חומרה חדשה למחשב כבר כמה חודשים)-ריסטרט שלישי. בפעם הרביעית המחשב עולה כבר כמו שצריך ומתפקד כאילו לא קרה כלום. איפה התקלה? זה משהו שקורה לי כבר הרבה זמן, פשוט לא היה לי את הזמן והעצבים להתעסק איתו. לכן המשכתי עם הריסטרטים, וכשהוא עלה נורמלי המשכתי להשתמש בו כרגיל. יש לציין כי לפני חודשיים…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by momo777,

היי, יש לי שני מסכים עם חיבור DVI וכרטיס מסך: GTX 960 EVGA. לכרטיס יש רק חיבור אחד של DVI אז קניתי כבל מKSP שמעביר DP ל-DVI. הכבל: http://ksp.co.il/?uin=16490 הבעיה שהמסך לפעמים מציג תמונה ולפעמים הווינדוס בכלל לא מזהה אותו. הבעיה הייתה גם כשהיה לי ווינדוס 7 וגם עכשיו כשיש לי ווינדוס 10. יש למישהו הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי חבר'ה. יש לי חבר ששידרג את המחשב לא מזמן ע"פ המלצה של רכיבים שנתתי לו (לוח, מעבד, מארז) והוא נתקל בבעיות. הבעייה היא: הודעות שגיאה שונות, משחקים נתקעים או קופצים החוצה, לפעמים המחשב מחזיק יום עד שזה קורה, לפעמים דקה. מקבל בעיקר BSOD. זה המפרט: AthlonXP 1700 /w spire 256mb ddr Gigabyte 7VTX-H Innovision GF2 MX200 Task TK3003 - 300w Seagate 40GB HD Pinnacle video card Modem WinXP אלו נתוני המתח: +5vsb=+5.020 volt +12v=+12.090 volt +5v=+4.750 volt +3.3v=+3.230 volt vcorea=+1.720 volt טמפ': cpu - 66 system - 44 הוא מצא לינק על אנשים שדיווחו על בעיה דומה: http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=23&threadid=8680 ככל הנראה בעיה עם ה-agp והצ'יפ של via שעובדים בי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by pc4u,

שלום התקנתי קשיח חדש בצעתי FDISK עליה מדיסקט הצלה פרמוט +S מנסה להתקין מכונן תקליטורים לאחר שוידיתי שבכונן WIN98SE אך לא רוצה לקבל את SETUP גם לאחר ניסיון מתוך דירקטורי ENA מה יכול ליהיות השיבוש ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. היי. יש לי 2 דיסקים על המחשב. אחד רגיל, 1TB ואחד SSD 128GB. התקנתי על הקטן אובונטו, ועל מחיצה מהגדול (50GB) ווינדוס. אני מעוניין להעביר את התקנת הווינדוס לכונן הSSD או להתקין מחדש ולשחזר נקודת שחזור על הSSD. מצרף תמונה של 2 הדיסקים:

17. Started by ariel_rg,

שלום, יש לי מחשב ישן של ASUS. המחשב כותב שלא מוצא דרייברים, וכשמנסה להעלות WINDOWS הוא נכבה. כשאני מכניס את הדיסק של WINDOWS ומנסה להפעיל בBOOT, הוא ג"כ נכבה. ניסיתי להחליף מעבד (זהה כמובן) - לא עוזר. אשמח לעזרתכם. יש לציין שאני לא כ"כ מבין במחשבים אז נא להגיב בשפה פשוטה... תודה.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by EREZOS123,

אהלן קניתי יום ראשון מחשב חדש מ ksp של asus zenbook flip ux360 מחשב touch. המחשב משתגע פועל לבד יוצא מאתרים בועות על המסך קופץ ממקום למקום ברגע שאני כותב משהו אז ישר הדפדפן מגדיל את עצמו ונשאר ככה. דיברתי עם אסוס בטלפון הם אמרו לי לעשות איפוס ושחזור יצרן עשיתי ועדיין אותו בעיה חזרה אני ממש אובד עצות מחשב חדש עלה 4400 מישהו יודע אם זה בעיה תוכנתית או חומרתית. אשמח לעזרה, אני מעלה לכם גם סרטון רק אציין שזה ממש מחמיר. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by theilya2,

שלום. רכשתי היום כרטיס מסך חדש ויש לי בעיות FPS Intek i3 3220 16GB RAM DDR3 Sapphire R7 360X Nitro ויש לי 150FPS בCSGO ו30FPS בGTA V שלפני זה היה לי 200FPS + בCSGO ו 50FPS בGTA V

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by moki,

עד היום המחשב הנייח שלי היה מחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. היום קפץ לי החשמל ולאחר שהחזרתי אותו קרו מספר דברים מוזרים. יש לי טלוויזיה LG בעלת שני פורטים ל-HDMI. אחד הפורטים של ה-HDMI בטלוויזיה הפסיק לעבוד(הפורט שממנו יצא כבל למחשב), ניסיתי לחבר לשם מחשב נייד ואת ה-YES וזה לא עבד. בפורט השני הכל עבד טוב(עם הכבל הישן), אלא שהמחשב הנייח שלי גם לא עבד - המחשב לא זיהה את הטלוויזיה ולהיפך. באותה נקודת זמן הייתי בטוח שנשרפו לי הפורטים ( זה שבמחשב וזה שבטלוויזיה) אבל אמרתי ננסה משהו אחרון ולכן ניתקתי את המחשב הנייח ושמתי אותו קרוב לטלוויזיה כשהוא מחובר לחשמל ולכבל HDMI אחר!! כאשר הפעלתי את המחשב ראיתי תמונה של ה-DOS בטלוויזיה ואת ה-WINDOWS LOADING אבל אחרי זה אין יותר תמונה בט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום קיבלתי במחשב את השגיאה ntldr is missing , היה מותקן במחשב וינדוס 8.1 , החלטתי למחוק אותו ולהתקין 10 חדש , לאחר שבוע עם הוינדוס 10 שוב קיבלתי את השגיאה הנ'ל, יש לציין שההארד דיסק חדש ולא נראה שיש בעיה ממנו וכמובן הוא הראשון בבוט, מה יכול ליצור את הבעיה הנ'ל? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by aviv888,

הלוח ברשותי הוא מסדרת Ultra Durable ומספרו GA-B75M-D3H(בעל טכנולוגיית Dual UEFI Bios) אתמול בעת הפעלת המחשב הקפיץ של מקש ההדלקה של המחשב נתקע, הדרך היחידה לשחררו הייתה ע"י לחיצה עליו, רצה הגורל והשטות הקטנה הזו גרמה לBios Backup לא מכוון אצלי כפי שניתן לראות בסרטון: כעת המחשב נדלק עם מסך Gigabyte אדום של DUAL UEFI BIOS במקום עם המסך האחר והשונה של GIGABYTE שהיה נדלק בשנתיים האחרונות. בנוסף הBios הקודם היה ה"מיושן והטוב"(מסך כחול, BIOS "ישן") וכעת יש לי Bios שונה עם ממשק גרפי "יפה יותר" שנראה חדש יותר(כנראה כעת יש לי גרסה שונה מהמקורית שנמחקה עקב התהליך) בכל אופן עם הBIOS הנוכחי, כשWIN7 מנסה לעלות מתבצע RESET מיידי והוא לא עולה. אני מגיע לבסוף למסך שמאפשר לבחור בי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Bentel,

שלום רב המחשב שלי מקפיץ מסך כחול בזמן כיבוי מערכת, צירפתי את הקבצים תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by HellWarrior,

שלום לכולכם. לפני כשבוע קיבלתי את מסך הLCD שלי Hyundai 17Q, אבל יש בעיה אחת....אני לא מצליח (פיזית ) לייצב אותו, אני מתכוון, ליישר את המרקע עצמו, אני מפחד להשתמש בכח כדי לא להזיק ולא מצאתי שום כפתור או משהו שומדע ממנו להיות במצב ורטיקלי ולא הוריזנטלי ולא רשום כלום באתר וההוראות שבאו עימו. מישהו נתקל בבעיה הפטטית הזו או שמע עליה ויכול לעזור לי ? כרגע החזרתי אותו לקופסא בינתיים חח תודה רבה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים