תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את המחשב החדש : epox 8rda3 R9700 pro Hercules amd 2800 geil dragon ultra 512 daul channel antec 400w הרכבתי את המחשב , והכל נראה בסדר שאני מנסה להדליק , הוא פשוט לא נדלק ניסיתי לנסות לשנות את החיבורים של הלד והסוויטש וזה לא עזר.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היו לי רעשים מהמאוורר של הספק בזמן עליית המחשב. פתחתי את המחשב, את הספק, ניקיתי את המאוורר והכל, חיברתי חזרה. המחשב עולה בסדר בלי רעש. כעבור 10-15 דקות פתאום מתחיל רעש ממש מחריד מהספק והפעם לא מהמאוורר. כיביתי והדלקתי שוב, כעבור 5 דקות שוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי thinkpad של לנובו. אתמול המסך התחיל פתאום לרצד בפראות (לא ניתן לקרוא כלום). מה זה יכול להיות? חייבים לקחת את המחשב למעבדה? איזו מעבדה מוצלחת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המדפסת המדוברת, סיטיזן סיכות, מחוברת למחשב פנטיום 2 ביציאת מדפסת מקבילית. רוב העבודה נעשית במצב דוס, ללא כניסה לחלונות. ביומיים האחרונים החלו לצאת הדפסות שגויות לגמרי, דפים קופצים קדימה כשעל כל דף מודפסת שורה אחת או שתיים או שזה מתחיל בסדר לעותק הדפסה ראשון אבל מתפרע לגמרי בהמשך. נעשו בדיקות לוודא שהמדפסת תקינה (עם מחשב אחר), הוחלף הכבל מה שלא עזר, אפילו כבל יציאת המדפסת שבתוך המחשב הוחלף באחד תקין, ללא הצלחה. מה עוד יכולה להיות הסיבה לבעיה? האם ייתכן שלסוקט כבל יציאת המדפסת שבתוך המחשב קרה משהו? לפני שניקח את המחשב לתיקון שיכול להיות יקר הייתי רוצה לנסות לפתור את העניין בעזרתכם. בתודה מראש CH
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI ופשוט מאז כל 5 דקות המחשב נתקע כזה, המסך עושה פריז לכמה שניות ואז יש מסך שחור כזה עם צורות מוזרות ואז זה חוזר להיות רגיל וזה אומר לי שהייתה שגיאה בדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הצליחה לחזור לתפקד בהצלחה ( זה בצד ימין למטה) יש לי עוד בעיה שנראה לי קשורה לכרטיס מסך, במשחק קוד7 אחרי איזה 20 דקות פשוט המשחק קופא, ואני צריך לצאת מהמשחק ע"י קונטרול אלט דליט עכשיו, שאני מוחק את הדרייברים בכלל זה לא קורה אבל זה בעייתי... כי אני צריך דרייברים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה זמן יש לי רעשחזק מהמחשב, לפעמים כשאני מדליק אותו הוא נשמע ממש כמו הנעת אוטו קטן, לפעמים זה פחות חזק אבל עדיין אני יודע שזה לא הרעש הטבעי של המחשב ומשהו לא בסדר שם. (לפעמים גם אין בכלל רעש) אני מכיר 4 מאווררים במחשב- על המעבד, על הכרטיס מסך, כללי ובספק, וכולם עובדים בסדר, אין שום חוט שנמצע שם וגורם לרעש המיותר. הפתרון המיידי שלי בא כאינסטינקט של קווקזי, זה לבעוט במחשב עד שהוא נרגע, עם זאת, אני מבין שזה פתרון מיידי ויכול לגרום נזק למחשב, או לרגל. (הפינה של השולחן, עם האגודל... לא נעים בכלל) אני ממש נואש למישהו יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי מהאתר של ASUS קובץ מכווץ לעדכון ביוס, ירד קובץ עם סיומת 506, שלא נפתח לי בשום תוכנה (אם בכלל אמורים לפתוח אותו). מה עושים איתו?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. מנסה להשמיש מחשב ישן. המחשב קרס בעלייה ללא כל סימן חיים. לאחר ניתוק לניקוי המחשב נדלק אך המסך לא מזהה דבר. מסך נבדק ותקין. האם יש לי דרך לברר היכן התקלה- בלוח האם או בכרטיס המסך? מצרף תמונות לצורך פירוט הדגמים. אציין כי המאווררים על הלוח ועם הכרטיס עובדים (לא יודע אם זה אומר משהו). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת (לפחות 3 פעמים בשבוע,הוא לא מגיב - וכל מה,שעוזר זה ריסטרט).! מפרט המחשב: ___________ לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:intel i5-2500k. מאוורר מעבד:ZALMAN CNPSX11. זיכרון:(Crosair XMS 8GB DDR3 1600MHZ (4*2GB. כרטיס מסך:6970. מארז המחשב:Antec P183 V3. דיסק קשיח ראשי:INTEL SSD 520 SERIES 180GB. דיסק קשיח שני:WD 1TB CAVIAR BLACK. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate-64Bit. תודה רבה מאוד מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח שיש בו מספר מקומות לכוננים. יש ברשותי כבר כונן SSD שבו מערכת ההפעלה מותקנת. אני מעוניין להוסיף כונן SSD חדש שקניתי כבר, היות ואני מחליף את הדיסק הקשיח הישן שהיה לי שסיים את חיו. למעט החיבורים פיזית של כבל המתח ושל כבל ה- SATA, האם ישנן הגדרות נוספות שאני צריך לעשות על מנת להפעיל את ה- SSD החדש? מזכיר לכם, שהמערכת הפעלה יושבת כבר על כונן SSD והיא פועלת ואני לא מעוניין להעביר אותה, רק להוסיף נפח אחסון במחשב עם כונן SSD. תודה רבה, קובי שמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה היה הפסקת חשמל בבית והמחשב לא עלה. עשיתי איפוס BIOS ואז הוא עלה רגיל אבל עם תקיעות אז בדקתי עם HWMONITOR ואיפה שיש +12V אז זה נמוך ולא עובר את ה-2V היה לי ספק כוח למקרה חירום והחלפתי אבל זה לא עזר אז כנראה שהספק בסדר. מישהו יודע מה אפשר לעשות לפני שאני יקח אותו לתיקון? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחורנה הייתה לי בעיה בטעינת מערכת ההפעלה במחשב. המחשב היה מראה תקלה שיש לבצע RECOVERY ומשם לא ניתן היה להמשיך לעשות כלום מלבד להכנס לBIOS. בBIOS שיניתי בטעות ממצב UEFI למצב CMS במחשבה שזה יתרום במשהו, אך כעת אני לא יכול להכנס אפילו חזרה לBIOS ולחזור חזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הת'רד ה 10 על המחשב שלי אם לא יותר,שכה יהיה לי טוב. המחשב שלי חדש.. נקנה לפני חודשיים וחצי,הנה כל מה שקרה: לאחר התייעצות בפורום על מפרט,ולאחר כמה קיצוצים שלי ,הגעתי למפרט למחשב זה. (ראו חתימה). כשהגיע המחשב.. הוא היה בסדר בהתחלה. התחלתי להתקין אינטרנט,תוכנות הגנה וכו'. לאחר יומיים אכזבה.. המחשב ממש איטי. הכרטיס המסך הראשון - איכות ירודה,מסכים שחורים (!) ,תקיעות. הכרטיס הוחלף . לאחר מיכן המחשב נבדק,המחשב עובד כמו מחשב פנטיום 2. (אבל,המעבד עובד פיקס. הכרטיס מצויין,הזיכרון טוב ) במעבדה ששם נבדק המחשב אושר שהלוח דפוק. סיכמתי עם המעבדה שאחליף את הלוח אחרי פסח. החלטתי בכל זאת לפרמט מלחצים אחרים,פירמטתי.. המחשב נשלח למעבדה שנית,נבדק שוב.. מה קרה? פתאום הם מאשרים שהלוח בסדר. והמח…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם קונים מחשב חדש ורוצים להעביר את הדיסק קשיח פנימי מהמחשב הישן לחדש, האם במחשב החדש הכל נשאר אותו דבר כמו בישן? או שצריך להתקין הכל מהתחלה?.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצילו! יש לי כרטיס GFORCE 4 של NVIDIA ובטעות הוצאתי לשנייה את הכרטיס שהמחשב היה מכובה והכנסתי אותו שוב ושהדלקתי את המחשב כל המסך נהיה לבן ולא רואים כלום חוץ מלבן!!!! ואז חיברתי את המסך לכרטיס מסך אחר שיש לי במחשב(אם אני לא טועה זה NFORCE 2)ורואים שוב מצוין! אבל איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב שבו רואים שוב טוב עם הGFORCE 4 ושלא יראו לבן על המסך? בתודה ענקית מראש.....
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפרט את המפרט ואז אנסה להסביר היכן הבעיה בהרכבה: לוח אם - ASUS P5AD2-E Premium (925XE) מעבד - INTEL P-4 LGA775 3.2GHZ + 2MB cache דיסק - WD1600JB Western Digital(אולי זאת הטעות. זהו דיסק ATA) כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X850XL 256mb זכרון 1GB 533MHz לא זוכר את היצרן. שאלה: האם המעבד הספציפי הזה מחייב התקנה של win 64bit? (למרות שניסיתי וזה לא עזר) כאשר אני עושה boot עם הסידי של ההתקנה (winxp pro sp2) ומגדיר partition אחד ומפרמט אותו ל-NTFS, אני מקבל מתישהו מסך כחול מלא מלל. העיקר שם מתאר שיש כנראה בעיית חומרה. גם כונן אחר עושה בעיה. בחנות, חשבו ש-update של ה-Bios יפתור את הבעיות - אך (בהנחה שהם עדכנו את ה-Bios כמו שצריך) לא. לא הגעתי למצב, שההתקנה של מערכת ההפעלה יוצאת לדר…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה. נראה לי שנשרף לי כרטיס המסך 6800LE כשאני שם כרטיס מסך ישן 5200 המחשב עולה רק ב-VGA MODE או ב-SAFE MODE. עכשיו השגתי לי 7600GS כשאני מעלה את המחשב יש תצוגה גם ב-DVI וגם ב-D-SUB עד שמגיעים הריבועים שרצים למטה. אחר כך המחשב מראה לי NO SIGNAL (בשני החיבורים) אותו דבר קורה גם כשהמחשב עולה ב-SAFE MODE. כשאני מעלה את המחשב עם WINDOWS PE (חלונות על CD) הוא עולה כמו שצריך, ללא NO SIGNAL. מישהו יודע מה הבעיה? נראה שזה הדרייברים, אבל איך אני אעלה את המחשב על מנת להתקין אותם?! אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי PLEASE עדכון 1: גם ב-VGA MODE הוא נותן לי NO SIGNAL. זהו, רשמית אני בדיכאון. עדכון 2: אז ככה, חיברתי את ה-5200 והעלתי אותו ב-SAFE MODE הסרתי את הדרייברים שלו והעלתי במצב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 באנגליה , של איזה חברה לא מוכרת דרך EBAY , קיבלתי אותו עכשיו , ובהתהתחלה הוא היה נדלק הכל רגיל אבל שמתי בו כמה שירים והוא לא ניגן ואז התחלתי להתעסק איתו ונראה לי שלחצתי ERASE FIRMWARE ,[מצורפת תמונה] , אבל עכשיו אני בכלל לא מצליח לעשות RECOVER , יש כזה קובץ ועם התוכנה היא מאפשרת לי לעשות את זה אבל איך שאני פותח את התוכנה שאמורה לעשות לי את זה , הנגן נכבה , ואז הוא אומר NO DEVICES CONNECTED ,ואין לי מושג מה לעשות , כי אין חברה על זה , סתם רשום על הקופסה extras4U , וזה לא אומר כלום גם בגוגל , בחוברת הדרכה גם אין חברה . אין לי לאן לפנות והדרך היחידה זה לתקן את ה FIRMWARE. יש למישהו פיתרון , בבקשה אני נואש .... עריכה: מצאתי לינק , זהו בדיוק הנגן. http://www…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח שמחובר ב-usb3 לראוטר של שיאומי. אני מוריד לכונן הזה קבצים גדולים, לפעמים הם דחוסים. יש אפשרות לפתוח את הקבצים על הכונן המרוחק במהירות גבוהה? כרגע נראה שהם נפתחים על המחשב שממנו אני מנהל אותם, המחשב הזה מחובר לראוטר ב-wifi וזה איטי להחריד. תודה אילן
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי התקנתי win200 server (למחשב שבאמת מיועד להיות שרת 8) ) והכל עבר בסדר התקנה של 4 שעות לא מומלץ למי שלא באמת באמת באמת באמת באמת רוצה ... ועכשיו הוא מזהה הכלללללל חוץ מהעכבר USB זה לוח קצת ישן P200 אבל יש לו תמיכה ב USB עם מתאם שיוצא מהלוח אם המתאם עובד כי ניסיתי לחבר HUB של USB ואותו הוא בחלט זיהה כהתקן USB אז השאלה שלי היא למה העכבר המסכן לא רוצה לעבוד לי ? *עכבר logitech אופטי ...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן וחג שמח לכולם, קניתי לפני חודש ושלושה ימים קשיח חדש של 500GB מבית SeaGate. עכשיו, העתקתי אליו קצת מהמידע על הקשיח הקודם שלי, בשביל לפנות אותו, ואז ראיתי כמה מקבצי הוידאו שהיו קודם על הישן. שמתי לב שמדי פעם יש תקיעות קלות בוידאו, מה שלא הגיוני כי זה XVID. מצד אחד, יכול להיות שזה בגלל שעברתי מ-WINAMP חזרה ל-WMP, מצד שני, יכול להיות שהקשיח בעל ביצועים נחותים מהקודם (אפילו שעל הנייר הוא חזק יותר טכנית), מצד שלישי, ייתכן והוא תקול... הכנסתי לכונן Hirens boot CD, ויש שם תוכנת דיאגנוסטיקה ייעודית ל-SeaGate בשם SeaTools, הרצתי מבחנים מורחבים על הכונן, ויצא שם Faild. אני מגבה ברגע זה את כל המידע שיש לי על הקשיח הזה, ככה שגם אם הוא ייפול מחר לא איבדתי כלום. עכשיו השאלה שלי היא…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם חבר שלי חיבר 2 מסכים בגלל שהוא חיבר 2 הוא החליט שוהא צריך לעלות תרוולציוה ל 1270 + 2400 משהו כזה קיצר המסך לא תואם לכאלה רוולציות והוציא לו הודעה שהרולציה לא נתמכת קיצר הוא ניתק תמסכים וניסה לחבר 1 ועדיין כול פעם שהמחשב נדלק המחשב עובד אבל המסך לא אמרתי לו שיכנס לsafe mode אבל עדיין לא עזר המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר אבל הוא מחובר טוב מאוד מה עושים ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד עם System Suite 4 וגיליתי בעיות הן בהארד דיסק והן בזכרון של כרטיס המסך. אני מחפש תוכנה נוספת לבדיקה למרכיבים אלה, לפני שאני הולך לחנות ומממש אחריות. תודה על ההמלצה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה בזמן שניקיתי קצת מידע מהכונן, שמתי לב לתיקייה הזו - C:\Windows\winsxs קראתי קצת באינטרנט והבנתי שהיא מכילה בתוכה מידע חשוב בנוגע לעדכונים ו-Recovery של המערכת. הבעיה היא שהתיקייה הזו תופסת אצלי 8GB מהכונן הקשיח. נכון לעכשיו כיביתי את System Restore כי הבנתי שזה משפיע על גודל התיקייה כי גיבויים נשמרים שם. האם יש דרך לנקות את התיקייה הזו מקבצים מסויימים? יש שם המון תיקיות משנה שכתוב עליהן AMD למשל ואין לי מושג למה כי אין לי שום רכיב של AMD במחשב... אני מניח שניקוי מלא של התיקייה אומר פורמט והתקנה מחדש. אבל לפחות לצמצם אותה איכשהוא, האם זה אפשרי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-