תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב יש להורדות P2 יש לי עליו מלא סרטים אני חייב להחיות אותו פשוט קניתי צורב חיברתי כמובן שחיבתי את המחשב ליפני ושאני מדליק אותו אני שומע 3 ציפצופים אחד ארוך ו2 קצרים והמסך לא נידלק ניתקתי הכול וחיברתי ובדקתי חלקים טוב אולי מישהו יודע מה הציפצוף אומר כל חלק שתגידו אני יחליך זה עולה לי כסף אה והלוח היא e139761 חייב עזרהה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בבעלותי הארדיסק חיצוני של SEGATE 7200.11 בנפח של 1T ,לפני כשבוע הוא נפל מגובה של חצי מטר ומאז המחשב אינו מזהה אותו. ההארדיסק משמיע רעש כאילו המנוע מנסה להתניע ולא מצליח (לא רעש של קליקים). החלטתי להוציא את ההארדיסק ולפתוח אותו. לאחר שפתחתי את המכסה שלו ראיתי ששום דבר לא שבור , הראש נראה תקין (לא מולחם לדיסק) ואז גיליתי שהדיסקים לא מסתובבים(כמובן חיברתי לשם כך חשמל) המשכתי בנסיונות להבין מה מונע מהדיסק להסתובב.... מעל לדיסקים עצמם באמצע יש מעין סוגר/תופסן שמוברג עם 5 ברגי כוכב, לאחר ששחררתי את הברגים ראיתי שהדיסקים מסתובבים חופשי (סובבתי אותם עם האצבע ולא ע"י חיבור חשמל) האם משהו נתקל בבעיה דומה? מה לפי דעתכם הבעיה? אשמח לכל תגובה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למאווררים של הנייד שלי יש מצבי רוח. הם מפיקים לרוב רעש די חזק של אוורור, ולפעמים (אני חושב שזה לפי תרמו-סטט) הם חוטפים קריזה ועושים אפילו רעש חזק יותר לכמה זמן. המצב היה ככה מאז שקיבלתי את המחשב (לפני שנתיים), ורציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון. כדאי שאציין שלפעמים כשאני מריץ עליו משחקים "כבדים" (יחסית למה שהוא יכול להחזיק.. שזה לא ממש "כבד") הוא מתכבה כעבור כמה דקות בדרך כלל, אבל כשהוא בבית שלי הוא לא מתכבה בדרך כלל - אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה, ועל השולחן בבית שלי יש לו איוורור ו-1000 כיווני אוויר. רציתי לדעת: 1)האם למישהו מכם הייתה בעיה דומה בנייד? 2) כמה עולים מאווררים נורמליים לנייד 3) האם זה נכון שקשה להתאים מאוורר לניידים? שזה משתנה מנייד לנייד? 4) האם הליך ההתקנה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלפתי לוח חדש בגלל קבלים נפוחים\ הלוח הישן היה של FOXCON סוקט 775 DDR1 החדש הוא של ASROCK DDR2 SOCKET 775 מערכת ההפעלה מסרבת לעלות ואני לא יכול לפרמט בשום אופן (מה שיפתור את הבעיה) המערכת עולה ושאני לוחץ על START WINDOWS NORMALY הוא מרסטט מייד. לא נכנס לSAFE MODE ברור שאקספי לא יודע להבחין בין ציפסט לציפסט אז ניסיתי להכנס דרך ERD MINI XP כדי למחוק דרייברים אבל במנהל ההתקנים שם אני רואה רק דרייברים בסיסים כמו דיסק מקלדת עכבר וכדומה מישהו מכיר קומבינה איך אני מצליח להחיות את המתים בלי לפרמט? אגב בביוס ניסיתי הכל שום דבר לא עוזה מבחינת הגדרות. הדיסק הוא IDE בלי ג'אמפרים יעני מאסטר תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למי מחשב נייד של HP המחשב לא חדש הדגם שלו DV6 1330ej במחשב היו 2GB של RAM ועלפי אתר היצרן ניתן להרחיב עד 8 GB ,היום הוספתי לו זיכרון עבד כמו שצריך אחריי פירמוט והתקנת עידכונים המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בעצמו ולהתקע מדי פעם במסך החלון (האנימציה של החלון הזז) אחרי שניסיתי לעשות כמה פעמים שחזור לנקודה קודמת זה לא עזר.. עשיתי פורמט שוב פעם אבל הוא בזמן ההתקנה עושה ריסטרטים בעצמו.. לעזרתכם אודה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש! קיבלתי את החלקים היום, ואחרי שהרכבתי נתקלתי בבעיות הבאות: 1. כפתור כיבוי המחשב לא עובד כמו שצריך. הכפתור אמור לכבות את המחשב, אך הוא מבצע ריסט, ואם לוחצים עליו מספר שניות רצופות, רק אז הוא מכבה את המחשב. אם מנסים לכבות תחת windows 2000 אז מתבצע ריסט. מה בדקתי? את החיבור ללוח אם (הכל בדיוק כמו שכתוב בחוברת!), קיצרתי את הפינים שמהווים shut down (בלוח האם) ורק אחרי כמה שניות המחשב נכבה, ניסיתי להחליף בין כפתור הריסט לכפתור הכיבוי, לא עזר. בדקתי כמובן בביוס, שם יש הגדרה של הכפתור, הוא מוגדר on/off ולא standby, למרות שהוא מתפקד כמעט כמו standby (אומר שהמחשב נכבה רק אחרי 4 שניות שהכפתור לחוץ, ואם פחות, אז המחשב עובר ל-standby). 2. לאחר שכיביתי את המחשב באי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הלוח P4C800 DLX ויש בו בקר רייד ואני רוצה לחבר אליו דיסק ולהגדיר שהבקר יהיה כמו בקר IDE רגיל וכשאני מחבר אליו דיסק הביוס מזהה והWIN לא מזהה מה אני צריך לעשות ? והיו שני מקרים באחד הוא היה חדש לגמרי שעוד לא עבר פירמוט והוא לא מצא אותו בכלל (לא ביוס ולא WIN) המקרה השני היה בו חומר והביוס זיהה והWIN לא זיהה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם באתר סדרות הישראלי יש וירוסים, malware ושאר מרעין בישין או שהכל סבבה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, התקנתי את THE WITCHER 3 על המחשב שלי היום ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות המחשב שלי פשוט עושה ריסטארט. לא הצלחתי לבדוק באינטרנט איך לבדוק את הטמפרטורה של המחשב אחרי שהוא קרס כדי לדעת אם זה בגלל זה, אז אני לא ממש בטוח. ניסיתי להסתכל בEvent Viewer וזה מה שאני מקבל: לא ממש הצלחתי להבין מה זה אומר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך או מעבד או משהו כזה. אבל מה שמוזר זה שבדרך כלל אם אני מריץ משחקים כבדים מדי זה פשוט מוריד לי FPS. אבל לא מכבה לי את המחשב לגמרי. אני לא מקבל BSOD ואחרי שהוא נדלק לא מופיעה שום הודעה. ניסיתי להתסכל באשכול דומה שנפתח פה אבל לא ממש הצלחתי למצוא משם פתרון למקר…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי נייד dell inspiron 6400 אני מקבל מסכים כחולים, כשאני מכבה את הנייד או כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית(לפעמים הוא מתחבר ולא עושה שום בעיות ולפעמים הוא מציג לי מסך כחול). אני חושב שזה בעית חומרה(כבר עשיתי recovery להרד דיסק וזה לא עזר, עשיתי גם בדיקה לזכרונות הנייד בmemtest איזה 10 שעות בלי אף שגיעה) תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד asus ux510 ובזמן האחרון הוא לא מזהה לי רשתות אינטרנט זמינות . 1 ל 4, 5 הדלקות זה מסתדר ואז עוד פעם לא עובד. הורדתי דרייברים מחדש מהאתר של אסוס ועדיין לא יסתדר. יש מצב שהלך כרטיס רשת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, מס ' שאלות ברשותכם בנוגע לאפשרות של שדרוג מחשב נייד של HP 14 bs-101nj: לאחר עבודה על HP אחר עם SSD ומפרט חזק יותר, מרגיש לי כאילו חזרתי לתקופת האבן עם המחשב הנ"ל. אני שוקל שדרוג בהנחה וזה רלוונטי מבחינת עלות\תועלת- או שמא כדאי לי למשוך איתו ולרכוש מחשב אחר בהזדמנות? השדרוג הכי אינטואיטיבי שחשבתי עליו זה כונן SSD בתור התחלה- אני בכיוון או שזיכרון RAM קריטי יותר לביצועים בסיסיים (וורד, סרטים, גלישה)? -כרגע אני עם 8 גיגה ( Mhz 1333.3 DDR4-2666 / PC4-21300 Micron tech) איזה כונן SSD יכול להתאים ללוח האם שלי : hp 831f motherboard? על איזה דגם תמליצו בתקציב של 70-100 usd? האם אני יכול לבצע את השדרוג הנ"ל בעצמי או מו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים לא השתמשתי הרבה זמן בלפטופ,היום ניסיתי להכנס ליוזר אבל לא זוכר את הסיסמא איך אני יכול לעשות סיסמא חדשה או לכל היתר לשחזר אותה? WIN7
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב פנטיום 4 עים לוח של MSI במבט ראשוני הכל ניראה כמו שצריך אין קבלים נפוחים וכדומה, התקנתי את המחשב על מארז שלי. בקיצור חיברתי לוח אם מעבד וספק עד פה יפה המחשב נידלק(לפחות מצידו של הספק) אין שום ביפים למורות שיש הספיקר. לאחר מכן הרכבתי זיכרון וכרטיס מסך חיברתי את המסך למחשב אבל אין סינגל בדקתי עים כרטיס שברשותי עדיין אין סינגל, הרכבתי את הכרטיס מסך על המחשב שלי ויש סינגל זה מה שהפך את העבודה למורכבת, בנוסף אין על הלוח כרטיס מובנה האפשרות היחידה היא כרטיס מסך. יכול להיות שדילגתי על משהו לכן אני מפרסם את הבעיה, מה זה יכול להיות לוח אם? מעבד? עידכון: בדקתי עים ספק אחר עדיין אותה בעיה, החלפתי זיכרון ובדקתי סלוטים שונים, ניסיתי מעבד אחר אותה תושבת הדבר היחיד…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שנשרף לי מסך הטלוויזיה, יש פסים לרוחב המסך וגם הצבעים מאוד כהים. זה קרה פתאום בלי שאף אחד יגע בטלוויזיה. הזמנתי טכנאי שיבוא לבדוק (זה הטכנאי http://bennyservice.co.il/index.php/lcd-led אם מישהו מכיר ויכול להגיד לי אם הוא מקצוען או לא). אני רוצה לדעת אם הסימנים שתיארתי אכן אומרים אם המסך נשרף או לא, או שהבעיה היא אחרת? תשובה מהירה תעזור אני רוצה לדעת לפני שהטכנאי מגיע.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, להלן: כאשר אני מוריד קבצי Torrent, בין אם זה עם uTorrent או Bitlord, יש לי בעיות שונות. ראשית, אני מוריד משחקים של Reloaded שהם נחשבים להכי אמינים ואני מוריד אותם מאתרים אמינים, כגון Torrentleech. הבעיה מתחלקת ל-2: 1. הקובץ יורד בתור תיקייה שבתוכה יש קבצי rar שיש לחלץ אותם, בעת החילוץ הוא מתריע על קבצים פגומים. 2. הקובץ יורד בצורה של קובץ iso אשר אני פותח אותו עם Daemon tools, וכאשר אני מתקין את המשחק, אני מקבל שגיאות של קבצים חסרים או שגיאה של Decompression error. יש לי מחשב Windows 7 professional x64 עם 8 גיגה זיכרון, מעבד i3 וכרטיס מסך geforce 650 gtx. לפני כשנה החליפו לי את לוח האם מכיוון שהוא נשרף, וכעת יש לי לוח של giga…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי באמצע פרמוט של המחשב אחרי שהגדרתי מחיצות, לחצתי על פרמוט של אחת מהן, היה לי את הפס של ההתקדמות ופתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז אני בכלל לא יכולה לחזור לתפריט של הboot כי הוא כותב press any key to boot from cd ושלוחצים הוא כותב error loading operating system ולא מגיב ואי אפשר לעשות שום דבר אחר, מה אני עושה כדי להגיע שוב לפרמוט וכן לפרמט אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתקין מערכת הפעלה של הסתדרות המורים הניתנת כשידרוג בלבד למערכת הפעלה רגילה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי PUPPY LINUX אל הארד דיסק הבעיה היא כזאת : המערכת ההפעלה ממש " ישנה " או שהפיתוח דיי תקוע דפדפן מובנה ענתיקה מתאים לשנות ה 90 הוא יותר דומה ל EX6 שניסיתי להתקין דרך המערכת FIREFOX חדש הוא נתן לי רק גירסה אחת שגם היא נחשבת ישנה מאוד אפילו שניסיתי להתקין ADBLOCK ה FIREFOX לא זיהה אותו ולא נתן לי . אפילו ה FLASH PLAYER תקוע על גירסה 10 זכרונה לברכה יש שני הורדות 9, 10 . התקנתי OPERA נתן לי גירסה ישנה בלבד ושניסיתי לפתוח רואים את הקיצור של של האופרה אבל זה לא עולה גם אחרי RESET לא עולה זה מערכת הפעלה שמתאימה יותר ל ATARI ומגאסון , פעם ראשונה שממש התגעגעתי ל XP אני אנסה להוריד LINUX אחר ונראה מה יקרה , לפחות הצלחתי להתקין את הלינוקס לכונן הקשיח גם משהו דרך ה LIVE CD . …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד-דיסק ש"תקתק עצמו למוות" ואני רוצה לחלץ ממנו קבצים שחשובים לי. האחריות עליו כבר פגה תוקף מזמן. איך עושים את זה, איפה וכמה נזק לכיס? תודה וחג סוכות שמח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המדפסת המדוברת, סיטיזן סיכות, מחוברת למחשב פנטיום 2 ביציאת מדפסת מקבילית. רוב העבודה נעשית במצב דוס, ללא כניסה לחלונות. ביומיים האחרונים החלו לצאת הדפסות שגויות לגמרי, דפים קופצים קדימה כשעל כל דף מודפסת שורה אחת או שתיים או שזה מתחיל בסדר לעותק הדפסה ראשון אבל מתפרע לגמרי בהמשך. נעשו בדיקות לוודא שהמדפסת תקינה (עם מחשב אחר), הוחלף הכבל מה שלא עזר, אפילו כבל יציאת המדפסת שבתוך המחשב הוחלף באחד תקין, ללא הצלחה. מה עוד יכולה להיות הסיבה לבעיה? האם ייתכן שלסוקט כבל יציאת המדפסת שבתוך המחשב קרה משהו? לפני שניקח את המחשב לתיקון שיכול להיות יקר הייתי רוצה לנסות לפתור את העניין בעזרתכם. בתודה מראש CH
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הבעיה..... המשחק עובד יפה מאוד על 1600X1200@EXTREME (בלי פילטרים) ופשוט נתקע לפעמים לכמה שניות.......אה וגם טיפה מקרטע מ70 ל20 ברזולוציה הזו בנוסף, התקיעות האלה קורות גם על 1280X1024... הנה תמונה שצילמתי ברגע שנתקע המשחק לרגע...(אגב המחשב עצמו לא נתקע - ההוכחה היא שאני שומע שירים והם לא עוצרים) קשה לי להאמין שזו בעית חום... הדרייברים הם 53.03...מפרט מחשב תוכלו למצוא בצד <--- נ.ב. - לפי מה שהבנתי המשחק לא כבד..ואמור לעבוד נורמלי..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד די מוזר כל פתיחה של דף אינטרנט בשניה הראשונה או 2 שניות ראשונות הוא קופץ ל 100 אחוז ויורד חזרה למטה וזה יוצר סוג של " קפיאה " מעצבנת כזאת האינטרנט קצת נתקע לשניה 2 ואז האינטרנט זורם , למה הוא מתאמץ כל כך בפתיחה של דף ? לחבר שלי יש מעבד יותר חזק משלי I7 3770 ובפתיחה של דף האינטרנט המעבד קופץ גג ל 30-40 אחוז ואצלי ב G2030 כל פתיחה של דף 100 אחוז YNET ספורט 5 וכאלה משגע אותי , הפלאשים / תמונות כל כך מקשות עליו ? זה לא משחק סה"כ דף אינטרנט . חשבתי להיכנס ל MSCONFIG ללשונית מתקדם ולסמן 2 ליבות ב V אולי ככה אני ארגיש הבדל אבל אני בספק , אפילו הורדתי את ה C1E EIST וכו' כדי שהתדר ישאר גבוה 3GHZ וזה לא עזר . בדקתי את הטמפרטורה של המעבד היא תקינה לגמרי / גם הט…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב שקופא (freeze) בצורה אקראית. מערכת הפעלה win 7 x64 מה שקורה זה שהתמונה קופאת והעכבר והמקלדת לא מגיבים לא מחובר בusb כלום חוץ מדונגל של לוגיטק ודונגל של שלט mce. רק ריסט פיזי מהכפתור מוציא את המחשב מהקפיאה ואחרי זה הוא יכול לעבוד כרגיל פעם אחרונה הוא עבד 21 יום רצוף בלי לקפוא. טמפ' תקינות,אין אבק, אין קבלים נפוחים בכל חלקי המחשב,מתחים תקינים בbios הותקן windows נקי על hdd אחר,חיסכון בחשמל מבוטל במערכת הפעלה וגם כיבוי דיסיקים קשיחים. דרייברים מותקנים כמו שצריך. זיכרון נבדק עם memtest ללא שגיאות,hdd נבדק עם תוכנה של יצרן ,תקין, המחשב עבר גם בדיקת מאמץ. שמתי גם ספק אחר וגם זה לא עזר אבל זה היה לפני כל הניסויים הבאים. לאחר מכן נשלח הלוח להחלפה בינתיים שמתי לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיייי! זה לא יכול להימשך! ניסיתי הכל! לא משנה מה, בעיית ה INFINITE LOOP ממשיכה! הנה פירוט הבעיה (באנגלית): http://planet.nana.co.il/punani/ati מסתבר שלהמון אנשים יש בעיה כמו שלי... הנה האשכול שפתחתי באתר RAGE3D.COM: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33620804 תראו אם אתם מבינים ומה לדעתכם ניתן לעשות? איך בדיוק ניתן לגורם ל ATI להבין שהבעיה הזאת היא כוללת ושהם יעשו משהו בנידון?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-