עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת אלחוטי שנקנה לפני כמה ימים (בחיבור PCI). בכל שימוש אינטרנט שאינו טורנט הכל עובד מצויין. כשאני מפעיל תוכנת טורנטים, תוך דקות מתרחשת קריסה - המסך מתעוות לשנייה (כמו שקורה לפעמים כאשר קורס דרייבר התצוגה דווקא), ואז מופיע מסך כחול המודיע על קריסת הדרייבר, אם כי לא ברור דרייבר של מה. כל הדרייברים במחשב מעודכנים, אז כנראה לא זו הבעיה. למישהו יש רעיון ממה זה נובע ומה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ShiraOved,

היי, בדקתי במנהל הישומים ו ekrn של ESet לוקח לי מלא זיכרון 100%. האם אני יכולה למחוק לגמרי את האפליקציה eset? בתמונה ששלחתי המצב יותר "רגוע" כי ביטלתי כמה מהביצועים של eset בזמן אמת. ההגנה של ווינדוס 10 מספיקה? אם כן אז האם יש תוכנות חינמיות בטוחות? הסתכלתי ברשת וזו בעיה יחסית נפוצה, אבל לא הצלחתי לפתור ואני חוששת למחוק את התוכנה. האם היא הכרחית? ועוד שאלה, בהגדרות של ווינדוס להגנה מפני וירוסים ואיומים, אם אני נכנסת לניהול הגדרות, יש כל מיני אפשרויות, בזמן אמת, בענן, אוטומטית וכו... ובכולן כתוב שהמחשב שלי יהיה חשוף חוץ מהאפשרות של זמן אמת שהיא חסומה לי ואין לי אםשרות להפעיל. אז לא הפעלתי אף בחירה. להשאיר ככה? רשום שלא נדרשת פעולה ושeset פועל.

3. Started by EREZOS123,

אהלן קניתי יום ראשון מחשב חדש מ ksp של asus zenbook flip ux360 מחשב touch. המחשב משתגע פועל לבד יוצא מאתרים בועות על המסך קופץ ממקום למקום ברגע שאני כותב משהו אז ישר הדפדפן מגדיל את עצמו ונשאר ככה. דיברתי עם אסוס בטלפון הם אמרו לי לעשות איפוס ושחזור יצרן עשיתי ועדיין אותו בעיה חזרה אני ממש אובד עצות מחשב חדש עלה 4400 מישהו יודע אם זה בעיה תוכנתית או חומרתית. אשמח לעזרה, אני מעלה לכם גם סרטון רק אציין שזה ממש מחמיר. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by oshoman,

בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/id-1651700/windows-setup-configure-run-computer-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלוםווינדוס 7משום מה כבר כשאני לוחץ קליק ימני על תכנית מסויימת, לא מופיעה לי האופציה להצמיד אותה לשורת המשימות.. פעם זה היה מופיע..עכשיו לדוגמא אם יש לי תכנית שמוצמדת לשורת המשימות, אני לוחץ עליה קליק ימני ויכול לבטל אותה.. אבל אחר כך איני יכול להצמיד אותה חזרה.. מה עושים?תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by smootskin,

הי, יש לי בעיה מעצבנת שלא הצלחתי לפתור הרבה זמן. הלפטופ (HP Pavilion) לא מזהה שום כונן שאני מכניס דרך ה- USB (עכבר הוא כן מזהה, מקלדת לא). קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין Windows Boot על זיכרון ה - USB אבל המחשב לא מזהה אף כונן, גם לא עם אני מכוון את הדרייבר ידנית. אין לי נקודת שחזור, הנייד גם לא עושה עדכוני מערכת וגם לא נכבה כאשר לוחצים על "כיבוי" (טוען יציאה מהמערכת עד אין סוף). איך אני עושה Boot Loader במצב כזה ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Devil Servant,

שלום. מאז שקנינו לאחותי מחשב (בערך חודש) קנינו לה גם את המסך samsung 730bf,מסך איכותי מאוד. אבל מאז ששמנו אותו הוא מרצד בקטנה,ולפעמים זה ממש חמור. כמובן שהמוכרים אמרו לי לשנות את מס' ההרצים אבל זה לא עזר,לפני שאני לוקח אליהם את המסך? אני רוצה לציין שהמסך מחובר באנולוג ולא בDVI,אין לי חיבור כזה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. קודם כול שלום לכולם קוראים לי אלירן ואני עובד בחרת מחשבים בזמני הפנוי וברוב הזמן שלי אני חייל קרבי בנחל דבר שני אני מצטער אם פרסמתי את זה במקום הלא נכון כי לא ידעתי איפה המקום הכי טוב וזה ניראה לי בסוף המקום הנכון. עכשיו לבעיה...אני מתעסק כבר הרבה מאוד שנים במחשבים ואני תמיד ניתקל בבעיה המעצבנת מאוד של סידירומים או צורבים שפשוט מסרבים ליפתח אז באחוז קטן מהמקרים אתה דוחף סיכת ביטחון לחור חילוץ וזה מוציא לך תכונן החוצה אתה מעיף תדיסק או את מה שתקע אותו ואז הכונן ממשיך לעבוד ובהרבה מקרים שזאת הבעיה שלי הוא לא פותח את הסידירום ביכלל אתמול החלטתי לפתוח בעצמי כונן שהחלפתי בחדש ביגלל שפשוט סירב ליפתח תחתי אותו ידני בכוח ושיחקתי שמה עם כול מיני דברים חחח אני לא כזה מבין …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shloosh,

אוקיי זה המפרט i5 760 p55m - ud2 8400gs 2x2gb ddr3 kingston עכשיו הספק כח הוא ממחשב ישן hec win 420w הוא אמור להחזיק חלקים כמו שקניתי. חיברתי את כל המחשב ,המעבד והכל אבל הוא לא נדלק בכלל. יש משהו אחד שאני לא חושב שחיברתי נכון וזה החיבור של הספק ללוח. חיבור אחד גדול atx מחובר היטב ,ויש עוד חיבור atx 4x12 שאין לי בספק כח. לי יש לפי דעתי 3x12 שהיה מחובר קודם לdfi lanparty. אני יכול לחבר רק את ה-3x12 (חור אחד קטן כזה פתוח) אבל המשחב לא נדלק. אם אני מנתק את החיבור ומשאיר רק את ה- atx הרגיל המחשב נדלק לשניה וחצי ונכבה מיד. זה בגלל ה- 4x12 שאין לי?? אני יכול לחבר פשוט מתאם או שצריך להחליף ספק??? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש ברשותי מקלדת חדשה המחוברת דרך USB למחשב ופשוט מדיי פעם היא מפסיקה לעבוד והוצאת הכבל והכנסתו שוב פשוט מתקנת את הבעייה. אותו דבר קורה אם אני מחבר את המקלדת עם חיבור PS2 הישן... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. המערכת שלי היא: intel q6600 gigabyte p35ds3l 4x1GB kingstone cl5 800 mhz w.d 320 gb aaks nvidia geforce 8800 gt thermaltel 500w tr2 בשבוע שבועיים האחרונים המחשב זז הרבה יותר לאט מיום ליום זה נהיה יותר גרוע לפעמים שאני גורם לו ל''התאמץ'' שזה צריך להיות דבר קטן בשבילו כמו העתקת קבצים מרארים לוקח לו הרבה יותר זמן מפעם וגם לפעמים הוא נתקע וגם שאני גולש באינטרנט זה הרבה יותר לאט כאילו הוא נחלש בכוח העיבוד שלו גם פעם הוא היה יותר שקט עכשיו אני שומע כל מיני חירחורים כאלה ניקיתי את המחשב לפני שבוע מאבק אני ינקה מחר שוב אבל אני משתגע מה יש לו הוא נהיה יותר איטי ולפעמים נתקע והתחיל להשמי רעשים כאילו אני מאמץ אותו יותר מידי מה זה יכול להיות? וכל המחשב עדיין באחריות מלאה המחשב נקנה ל…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, לאור המזג האויר האחרון וחברת חשמל מחורבנת (אפילו לא עונים בטלפון)כל יום יש לפחות שלוש הפסק אחרי כל הפסקה כאשר המחשב עולה יש הודעה: WRONG CMOS SETTING WERE LOAD ואז יש לי אפשרות של לעלות את ברירת המחדל או להגדיר מחדש. שמרתי כבר FAVORITE וכל הזמן אני טוען אותו,אבל שוב השעון מתאפס ועוד חלק מההגדרות... אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אעשה OC. הבעיה דחופה ,אודה מאוד לתשובתכם

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי אנשים... אני אנסה לקצר כמה שניתן , הרכבתי לידידה שלי מחשב מחלקים שונים שהיו במחשבים הישנים שלי. בסופו של דבר זה המחשב : P4 2.8 HT 256X2 PC3200 לוח אם של גיגה בייט SIS chip set fx5200 מחשב סביר ביותר , אחרי הכל המקסימום שהיא תעשה איתו זה אינטרנט\מוזיקה\סרטים\עבודות הדפסה. בכל מקרה, עשיתי פורמט , התקנתי מערכת הפעלה מחדש ודבר מוזר קורה לי.. המחשב עובד בסדר גמור , חלק לגמרי , אבל כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הימני של העכבר המחשב מגבל כמו "לאג" קטן כזה... אם זה תוך כדי תזוזה עם העכבר , אז הוא מקרטע ל2 שניות.. אם אני ממשיך ללחוץ על הכפתור הימני בלי הפסקה תוך כדי שאני מוזיז את העכבר אז ממש הוא מקרטע לי על המסך כאילו אני מוזיז אותו עם איזה 3-4 FPS . שמתי לב שלא רק העכבר מקרטע…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by theilya2,

שלום. רכשתי היום כרטיס מסך חדש ויש לי בעיות FPS Intek i3 3220 16GB RAM DDR3 Sapphire R7 360X Nitro ויש לי 150FPS בCSGO ו30FPS בGTA V שלפני זה היה לי 200FPS + בCSGO ו 50FPS בGTA V

15. שלום רב, לאחר שחיברתי את המוניטור דל u2715h (חדש) שתומך ברזולוציה של 2560x1440 ואיתחלתי את המחשב קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה : The current input timing is not supported by the monitor display.please change your input timing to 2560x 1440, 60 Hz or any other monitor listed timing per the monitor specifications. אז הנחתי שזה מכיוון שלא התקנתי עדיין את הדרייברים. אז איתחלתי את המחשב ושיניתי לרזולוציה המינימלית דרך הbios של 640x480 ואז הצלחתי להעלות את מע' ההפעלה (windows 7). הבעיה שגם לאחר שהתקנתי את הדרייברים, ברגע ששיניתי את הרזולוציה בשולחן העבודה ל2560x1440 המסך חזר להודעת השגיאה שציטטתי (בדקתי לפני וקצב הרענון היה מוגדר על 60Hz). כרטיס המסך…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by aviatawil,

שלום,קניתי מחשב נייד של ASUS (מסך FHD)מייד כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה ראיתי שהצבעים נראיםמאוד חיוורים, כמו צבע דהוי (מקווה שהצלחתי לתאר)נסיתי לשנות את בהירות המסך וזה לא עזר.יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שאני מגדיל סרטון למסך מלא לפעמים הלינק של הסרטו מוצג בפינה השמאלית למטה. זה קורה גם ביוטיוב, גם בIMDB, גם בFB ובעוד סתם אתרים רנדומלים ששמים סרטונים מובנים בעמוד שלהם. זה לא רק סרטונים שמקורם ביוטיוב. מישהו נתקל בזה? אני לא ממש מוצא מידע על זה בגוגל אבל זה קצת קשה לחפש. אודה לעזרה. תודה רבה וצום קל לכולם

18. אפרט את המפרט ואז אנסה להסביר היכן הבעיה בהרכבה: לוח אם - ASUS P5AD2-E Premium (925XE) מעבד - INTEL P-4 LGA775 3.2GHZ + 2MB cache דיסק - WD1600JB Western Digital(אולי זאת הטעות. זהו דיסק ATA) כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X850XL 256mb זכרון 1GB 533MHz לא זוכר את היצרן. שאלה: האם המעבד הספציפי הזה מחייב התקנה של win 64bit? (למרות שניסיתי וזה לא עזר) כאשר אני עושה boot עם הסידי של ההתקנה (winxp pro sp2) ומגדיר partition אחד ומפרמט אותו ל-NTFS, אני מקבל מתישהו מסך כחול מלא מלל. העיקר שם מתאר שיש כנראה בעיית חומרה. גם כונן אחר עושה בעיה. בחנות, חשבו ש-update של ה-Bios יפתור את הבעיות - אך (בהנחה שהם עדכנו את ה-Bios כמו שצריך) לא. לא הגעתי למצב, שההתקנה של מערכת ההפעלה יוצאת לדר…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי בעיה די מעצבנת למשל אני מכניס דיסק לסידי רום , ואחרי זה פותח את הסידי רום מוציא את הדיסק שהיה בפנים ומכניס אחד אחר לתוך הסידי רום , הסידי רום מזהה לי את הדיסק הראשון ולא את השני, ניסיתי לעשות לווינדוס Update אבל זה לא עזר... למישהו יש פיתרון ? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי בעיה עם הצורב+DVD (דגם SAMSUNG COMBO) עד לפני שבוע הכל היה תקין ופתאום יום אחד פשוט הצורב הפסיק לזהות דיסקים .......חשבתי בהתחלה אולי בגלל תוכנת NERO שהתקנתי הוא הפסיק לזהות דיסקים אבל זה לא הגיוני כל כך ..... * מה שמעניין שחלק קטן מאוד מדיסקים הוא קורא ומזהה אבל גם אחרי 5 דקות וחלק בכלל לא מזהה ....... :-\ מישהו אולי יודע מה הבעיה ??? ויוכל לעזור ???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. זה פתאום קרה לי לא יודע איך אני לא מתעסק בOC ביאוס וכל הדברים האלה... לא התקנתי שום דבר חדש אין לי מושג מה קורה פה חוץ מזה שהכוננים עצמם פועלים אבל המחשב לא מזהה אותם ובעצם לא עושה כלום! בקשה תעזרו לי

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by רן שפירא,

העדכון האחרון של ווינדווס 10 ביטל את הקבוצה הביתית ועקב כך נעלמה השיתופיות של המדפסת ברשת הביתית, תומכת של מיקרוסופט הייתה איתי בחיבור מרחוק למעלה מ 3 שעות ולא הצליחה לפתור זאת. ובחצי פה אמרה שבעדכון הבא יתקנו זאת. האם מישהו יודע כיצד לשתף את המדפסת תחת הודעת שגיאה 0000008x6 "ווינדוס אינו יכול להתחבר למדפסת".

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yitro madar,

לאחר 3 חודשים שבק. המסך עולה באפור מואר ועושה רושם שהוא מנסה למצוא מערכת הפעלה. אני מצליח להעלות אותו ב מצב בטוח. 2 לא מצליח להיכנס לביוס שלו. תודה אם מי שהוא יכול לתת לי עם איזה מקש אני עוצר אותו עם תפריט האתחול הכוונה לא מצליח להביא אותו למצב בטוח.

24. שלום לכולם! יש בבעלותי הארדיסק חיצוני של SEGATE 7200.11 בנפח של 1T ,לפני כשבוע הוא נפל מגובה של חצי מטר ומאז המחשב אינו מזהה אותו. ההארדיסק משמיע רעש כאילו המנוע מנסה להתניע ולא מצליח (לא רעש של קליקים). החלטתי להוציא את ההארדיסק ולפתוח אותו. לאחר שפתחתי את המכסה שלו ראיתי ששום דבר לא שבור , הראש נראה תקין (לא מולחם לדיסק) ואז גיליתי שהדיסקים לא מסתובבים(כמובן חיברתי לשם כך חשמל) המשכתי בנסיונות להבין מה מונע מהדיסק להסתובב.... מעל לדיסקים עצמם באמצע יש מעין סוגר/תופסן שמוברג עם 5 ברגי כוכב, לאחר ששחררתי את הברגים ראיתי שהדיסקים מסתובבים חופשי (סובבתי אותם עם האצבע ולא ע"י חיבור חשמל) האם משהו נתקל בבעיה דומה? מה לפי דעתכם הבעיה? אשמח לכל תגובה!!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. תקלה מעניינת שאני נתקל בה במחשב שלי, מפרט: מעבד אינטל I5 2500K 4X2GB 1600 MUSHKIN GA-Z68X-UD3H-B3 ספק 650W 6850 ASUS V2 GPU INTEL 180GB 520 SSD HITACHI 1T HDD SEAGATE 0.5T HDD לאחר כל ניסיון בהחלפת רכיב כלשהו בחומרה המחשב לא נדלק, לא מגיב בשום צורה. רק לאחר המתנה של כמה שעות או ניתוק/חיבור של כבל כלשהו (יכול להיות של הדיסק קשיח, יכול להיות של הנורית לד על המארז) או מעשה רנדומלי לגמרי, המחשב מסכים להדלק ורץ מצויין כאילו שום דבר לא קרה. נוסו 3 כרטיסי מסך שונים, 2 ספקי כוח, הדלקה ללא חיבורים מיותרים ונראה שכרגיל אין גורם משפיע, רק הרצון של המחשב לא להדלק לכמה שעות. אני אישית חושד בלוח אם, אבל אשמח ליעוץ יותר מקצועי. תודה. אנטון.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.