תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לאחורנה גיליתי שהמחשב שלי מקרטע וזה מפריע לי מאוד, ניסיתי לחפש תשובות בגוגל אך ללא הצלחה. זה מתחיל מהעליה של המחשב בשלב הBIOS ( סרטון: https://vid.me/4TWi ) הדפי אינטרנט מקרטעים בגלילה, תגובת המחשב איטית ואני מקבל FPS נמוך אפילו במשחקים שאינם דורשים הרבה. לאחר ניסיון של OC למעבד הייתה קפיצה מ90-100 FPS בCS:GO (עדיין המשחק מרגיש כאילו הוא מקרטע) ל150 FPS יציב והמשחק פשוט רץ חלק. המחשב לא הסתדר כל כך טוב עם הOC ,אפילו כהעליתי מ200 ל210 ולכן ויתרתי. זאת נראית בעיה של מעבד\לוח אם.. האם תוכלו לשפוך קצת אור על הנושא? מפרט: לוח אם: GA-880GM-D2H REV 1 מעבד: AMD Athlon II x4 640 3.0ghz כונן קשיח: INTEL SSD 120GB כרטיס מסך: AMD HD6850 עשיתי גם בדיקת וירוסים, MALEWARE וכו'..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי הארד דיסק SATA2 של היטאצ'י על לוח DFI NF4 ULTRA-D... מישום מה זה נותן את התמונה המצורפת... למה? איך מעבירים לSATA2? [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לעזרה.. את המחשב קניתי עם 8 גיגה RAM ויש סלוט פנוי קניתי Corsair Vengeance 8GB DDR4 3200Mhz CL22 שזה מה שמתאים למחשב שלי.. אני מכניס אותו כמו שצריך לסלוט והמחשב לא נדלק..נדלקת נורית תקלה ליד מקום ההטענה של הסוללה.. ניסיתי לנתק את הסוללה שלא יהיה כלל חשמל ולהכניס שוב ועדיין לא עובד.. החלפתי במיקומים של הזיכרונות ועדיין לא עובד ורק המקורי שהגיע עם המחשב עובד בשני הסלוטים וברגע שטני מוסיף את החדש המחשב לא נדלק אשמח לתשובה מה יכול להיות? ואולי לנסות מותג אחר כי הלוח אם לא מקבל את Corsair?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, להלן: כאשר אני מוריד קבצי Torrent, בין אם זה עם uTorrent או Bitlord, יש לי בעיות שונות. ראשית, אני מוריד משחקים של Reloaded שהם נחשבים להכי אמינים ואני מוריד אותם מאתרים אמינים, כגון Torrentleech. הבעיה מתחלקת ל-2: 1. הקובץ יורד בתור תיקייה שבתוכה יש קבצי rar שיש לחלץ אותם, בעת החילוץ הוא מתריע על קבצים פגומים. 2. הקובץ יורד בצורה של קובץ iso אשר אני פותח אותו עם Daemon tools, וכאשר אני מתקין את המשחק, אני מקבל שגיאות של קבצים חסרים או שגיאה של Decompression error. יש לי מחשב Windows 7 professional x64 עם 8 גיגה זיכרון, מעבד i3 וכרטיס מסך geforce 650 gtx. לפני כשנה החליפו לי את לוח האם מכיוון שהוא נשרף, וכעת יש לי לוח של giga…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הלוח P4C800 DLX ויש בו בקר רייד ואני רוצה לחבר אליו דיסק ולהגדיר שהבקר יהיה כמו בקר IDE רגיל וכשאני מחבר אליו דיסק הביוס מזהה והWIN לא מזהה מה אני צריך לעשות ? והיו שני מקרים באחד הוא היה חדש לגמרי שעוד לא עבר פירמוט והוא לא מצא אותו בכלל (לא ביוס ולא WIN) המקרה השני היה בו חומר והביוס זיהה והWIN לא זיהה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים לפורום קניתי את המדפסת התרמית הזאת באלי אקספרס: https://www.aliexpress.com/item/freeshipping-black-USB-Port-58mm-thermal-Receipt-pirnter-POS-printer-low-noise-printer-thermal/1166651978.html השם של הדגם: pos-5890f בManual שלה כתוב שהיא תומכת בעברית, אבל בהדפסה יוצא רק ג'יבריש. ההתקנה עברה סבבה, באנגלית זה מדפיס טוב. רעיונות איך אני גורם לה לדבר בשפת הקודש?! תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אפרט את המפרט ואז אנסה להסביר היכן הבעיה בהרכבה: לוח אם - ASUS P5AD2-E Premium (925XE) מעבד - INTEL P-4 LGA775 3.2GHZ + 2MB cache דיסק - WD1600JB Western Digital(אולי זאת הטעות. זהו דיסק ATA) כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X850XL 256mb זכרון 1GB 533MHz לא זוכר את היצרן. שאלה: האם המעבד הספציפי הזה מחייב התקנה של win 64bit? (למרות שניסיתי וזה לא עזר) כאשר אני עושה boot עם הסידי של ההתקנה (winxp pro sp2) ומגדיר partition אחד ומפרמט אותו ל-NTFS, אני מקבל מתישהו מסך כחול מלא מלל. העיקר שם מתאר שיש כנראה בעיית חומרה. גם כונן אחר עושה בעיה. בחנות, חשבו ש-update של ה-Bios יפתור את הבעיות - אך (בהנחה שהם עדכנו את ה-Bios כמו שצריך) לא. לא הגעתי למצב, שההתקנה של מערכת ההפעלה יוצאת לדר…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הבעיה..... המשחק עובד יפה מאוד על 1600X1200@EXTREME (בלי פילטרים) ופשוט נתקע לפעמים לכמה שניות.......אה וגם טיפה מקרטע מ70 ל20 ברזולוציה הזו בנוסף, התקיעות האלה קורות גם על 1280X1024... הנה תמונה שצילמתי ברגע שנתקע המשחק לרגע...(אגב המחשב עצמו לא נתקע - ההוכחה היא שאני שומע שירים והם לא עוצרים) קשה לי להאמין שזו בעית חום... הדרייברים הם 53.03...מפרט מחשב תוכלו למצוא בצד <--- נ.ב. - לפי מה שהבנתי המשחק לא כבד..ואמור לעבוד נורמלי..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני מנסה כרגע לעשות סדר ולפנות מקום בכונן C דיסק 1TB מתוכות 100GB זה כונן C (פנוי 14GB) מבדיקה מצאתי שאת מרבית המקום תופס קובץ ה-PST של האאוטלוק (30GB בקירוב) אז ניקיתי מהמיילים יותר מ-30K מיילים, בעיקר את אלה בעלי קבצים מוצמדים למרבה הפלא, קובץ הPST לא רק שלא קטן, אלא אפילו תפח ב-1GB כמובן שהסרתי הכל גם מתיקייה "קבצים שנמחקו" באאוטלוק גם לאחר שימוש ב CCleaner המצב לא משתנה בעיה שניה, אני מנסה להקצות 50GB מכונן D עבור C בעזרת תוכנת EaseUS Partition Master לאחר שאני מחסיר מכנון D, ומנסה לעשות Marge ל-C הוא לא מאפשר לי, כשאני מסמן את C הוא מאפיר את האופציה של התוספת שהורדתי מ-D וההיפך, הוא מאפיר את האופציה של C כשאני בוחר קודם את התוספת. התוכנה מאפשרת לי לעשות Marg…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שקופא (freeze) בצורה אקראית. מערכת הפעלה win 7 x64 מה שקורה זה שהתמונה קופאת והעכבר והמקלדת לא מגיבים לא מחובר בusb כלום חוץ מדונגל של לוגיטק ודונגל של שלט mce. רק ריסט פיזי מהכפתור מוציא את המחשב מהקפיאה ואחרי זה הוא יכול לעבוד כרגיל פעם אחרונה הוא עבד 21 יום רצוף בלי לקפוא. טמפ' תקינות,אין אבק, אין קבלים נפוחים בכל חלקי המחשב,מתחים תקינים בbios הותקן windows נקי על hdd אחר,חיסכון בחשמל מבוטל במערכת הפעלה וגם כיבוי דיסיקים קשיחים. דרייברים מותקנים כמו שצריך. זיכרון נבדק עם memtest ללא שגיאות,hdd נבדק עם תוכנה של יצרן ,תקין, המחשב עבר גם בדיקת מאמץ. שמתי גם ספק אחר וגם זה לא עזר אבל זה היה לפני כל הניסויים הבאים. לאחר מכן נשלח הלוח להחלפה בינתיים שמתי לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת למשל אני מכניס דיסק לסידי רום , ואחרי זה פותח את הסידי רום מוציא את הדיסק שהיה בפנים ומכניס אחד אחר לתוך הסידי רום , הסידי רום מזהה לי את הדיסק הראשון ולא את השני, ניסיתי לעשות לווינדוס Update אבל זה לא עזר... למישהו יש פיתרון ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי למחשב דיסק קשיח מהחיבורים הקודמים (לפני sata 2) והוא הדיסק קשיח היחידי שלי במחשב. עכשיו כשאני מנסה להתקין את הווינדוס 7 הוא מראה שהוא קיים אבל לא נותן לי לעשות שום פעולה עכשיו שזה Format, New ... בFormat הוא מונע ממני ללחוץ עליו וביצירת מחיצה חדשה (new) הוא זורק שגיאה : failed to create a new partition on the selected unused space error. חשבתי אולי הוא מוגדר ומפורמט כבר אבל הוא לא נותן לי גם לעשות next ולהתחיל בהתקנה אבל הוא וזורק גם שגיאה : windows cannot be installed this disk. this computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enable in the compuer's BIOS menu. נראה כאילו צריך לאשר אותו בBIOS אבל אני פוחד להתעסק ש…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לפני חודש קניתי מחשב מפנדה (והנה פרטיו החשובים) I7 920 Asus P6T G.Skill 3X2GB DDR3 חיכיתי שלושה שבועות עד שהגיעו כל החלקים. הרכבתי את המחשב בעצמי. המחשב לא היה מראה כלום על המסך, ולאחר בדיקה גיליתי שהכרטיס מסך דפוק. נסעתי לפנדה, החלפתי כרטיס מסך, ואז גיליתי עוד תקלה: הלוח לא מוכן לעבוד עם יותר מסטיק זיכרון אחד (ויש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה) הייתי דיי מקורי, ואפילו חיברתי את המחשב מחוץ למארז (כדי לשלול אופציה של קצר עם גוף המארז עצמו) - כמובן שגם כך המחשב לא עבד החלטתי שלוח האם דפוק וחזרתי לפנדה עם כל המחשב. המחשב נשלח למעבדה, שם נאמר לי שההרכבה שלי הייתה כושלת, חוייבתי ב 90 שקלים על הרכבה נאמר לי שהמחשב עבר את כל הבדיקות הנחוצות (כולל MEMTEST) והוא עובד בצורה תקינה היו…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה ישנם רעשים מוזרים ביותר משהו כמו שיש במכשירי קשר כמו צליל מתכתי מיד אחרי כמה שניות הרעש מתחיל ולא שומעים כלום רק רעש זה קורה גם בצפיה בחלק מהסרטים (לא דיוידי) זה לא קורה בכל הדיסקים אלא בחלק מהם אותם דיסקים נבדקו במחשב אחר ואין בעיה הדיסקים חדשים ומקוריים האם כרטיס הקול מזייף? (אבל בחלק מהדיסקים שומעים היטב ובאותו פורמט) או שזה בעיה במערכת ההפעלה? חלונות 95 או שהמחשב ישן מדי? פנטיום 1
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים, היום התקנתי צורב חדש, ולאחר מכן הבוט נהיה מאוד איטי לוקח לו בערך 3 דקות להגיע למסך טעינה של ה-WIN7 ולאחר שהוא מגיע לשם הכל חוזר לעבוד מהר. אפילו הכניסה לביוס פתאום לוקחת דקה כאשר לפני זה, זה היה לוקח כמה שניות כנ"ל גם ההגעה למסך טעינה של ה-WIN7. הצורב החדש חובר באמצעות SATA והוא החליף צורב יש שחובר ע"י כבל IDE. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא הועיל גם בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. עצות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש את המחשב שבחתימה מערכת ההפעלה היא WIN XP המחשב עושה מידי פעם ריסטרטים. ניסתי לפעול לפי ה-FAQ אבל ה -WINDOWS לא יוצר קיבצי MINIDUMP ואני לא מבין מדוע. שיניתי את האפשרויות ב-STARTUP AND RECOVERY לפי ה- FAQ הבעיה האי ללא ספק לא חום, יכול להיות בעיה של ספק. במסך הכחול ההודעה שאני מקבל היא כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL ובסוף למטה כתוב שיש איזו בעיה עם קובץ afd.sys. ניסיתי לחפש בגוגל פתרון אבל לא הצלחתי למצוא....... HELP, אני משתגע מהריסטרטים הללו....... הם קוראים מידי פעם , די רנדומלי.......
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מחבר את הכרטיס מסך GTX970 G1 של גיגבייט, והרכבתי סביב הכרטיס הזה את המפרט הבא (המחשב מיועד למשחקים על רזולוצית 1080P) : I5 6500 Arctic freez 11pro Asus B150 Pro D3 4x4GB DDR3 1333Mhz ספק כח SEASONIC 620W חדש. וכונן 500GB 7200RPM של סמסונג, העניין הוא שהכונן כבר בן כ5-6 שנים, לקחתי אותו ממחשב ישן. כל הטמפרטורות נמוכות גם במאמץ של כלל הרכיבים, אבל במהלך משחקים כמו לדוגמה CSGO יש תקיעות של שנייה לערך ואז המשחק חוזר לעבוד, שנייה שבא המסך והסאונד קופאים, זה קורה בכל המשחקים אבל לא שמתי לב לשום בעיה מיוחדת כאשר מערכת ההפעלה עובדת או בזמן גלישה באינטרנט. יש דרך לבדוק את תקינות הכונן? …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, התקנתי את THE WITCHER 3 על המחשב שלי היום ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות המחשב שלי פשוט עושה ריסטארט. לא הצלחתי לבדוק באינטרנט איך לבדוק את הטמפרטורה של המחשב אחרי שהוא קרס כדי לדעת אם זה בגלל זה, אז אני לא ממש בטוח. ניסיתי להסתכל בEvent Viewer וזה מה שאני מקבל: לא ממש הצלחתי להבין מה זה אומר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך או מעבד או משהו כזה. אבל מה שמוזר זה שבדרך כלל אם אני מריץ משחקים כבדים מדי זה פשוט מוריד לי FPS. אבל לא מכבה לי את המחשב לגמרי. אני לא מקבל BSOD ואחרי שהוא נדלק לא מופיעה שום הודעה. ניסיתי להתסכל באשכול דומה שנפתח פה אבל לא ממש הצלחתי למצוא משם פתרון למקר…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד לאחרונה לא ממש שיחקתי בשום דבר, אבל היום דווקא הפעלתי משחק. לאחר כ-2-3 דקות אל תוך המשחק המחשב פשוט קפא ושמעתי מעין צליל זמזום מהרמקולים, כאילו שגם הצליל נתקע על ריפיט של אלפית השנייה. לחצתי על ריסט, אבל המחשב לא עלה. רק לאחר שכיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי שוב הוא עלה כרגיל. לאחר שניסיתי להפעיל את המשחק שוב - הוא שוב קפא כמה דקות אל תוך המשחק. רעיונות? להריץ מבחני ביצועים בשביל להעמיס על חלקים בודדים? prime95 ואז furmark, לראות מה כושל?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי היום את הטוניק, איך שאני מחבר לחשמל - הוא נופל טוב, הרמתי תפיוז אני מחבר - הכל טוב ויפה בביוס הכל מזוהה אין בעיות. עולה המחשב - מגיעים ל XP והמחשב מצפצף כאילו אין מחר ואני גם חושב שהXP נתקע, לא בדקתי את זה לעומק (כי 2 בלילה) מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היה לי בעיה במחשב שניסיתי להדליק אותו הוא נדלק לשנייה נכבה ומתחיל מחדש, שלחתי אותו לתיקון אמרו לי שזה לוח אם לא תקין ושאין להם אפשרות להחליף אותו כי הם לא מוצאים אותו או משהו מתאים למכירה. לוח אם - Z97-PRO4 -ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 G 16GB (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v אם מישהו יודע איפה מוכרים כזה או שיש אפשרות אחרת?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב היה דלוק יום ו 13 שעות שהלכתי לצבא, שחזרתי בשעה 7, המחשב היה במסך ה LOG ON TO WINDOWS, כאילו מישהו לחץ ריסט... קפיצות במערכת החשמל לא היו 100%, אז מה כן היה פה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו!! הוצאתי את המעבד סלרון 366 מגה הרץ שעובד במחשב השני בסלון כדי לבדוק פטניום 3 500 על לוח שאני יודע שתומך בו והמחשב לא פעל, החזרתי שוב למעבד שפעל איתו (הסלרון) והמחשב לא עובד, לא מעלה אפילו תביוס מה עושים??? לא יכול להיות הרי שזה נשרף כי הוא עבד לפני דקה והוצאתי שהמחשב היה מכובה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייח כבר קרוב ל-3 שנים - יום בהיר אחד (ממש כך... הוא עבד באופן מלא ללא אף תקלה עד עכשיו) הוא כבר לא הצליח להידלק יותר (הוא נדלק ונכבה בלולאה ולא מגיע ל-POST). העברתי את המחשב לחברה בה קניתי לבדיקה - והם אמרו בינתיים שהם "ניקו מגעים בלוח אם" והלוח אם עובד תקין בבדיקות מבודדות שלהם אך יש צורך בעוד בדיקות. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא: 1. מה לפי דעתכם יכול להיות גורם סביר לבעיה הנ"ל. 2. מה זה אומר "ניקו מגעים בלוח אם" ? (הלוח אם קרוב לסוף האחריות - ואם יש בעיה בלוח אם אני לא מעוניין בפתרונות חלקיים שכאלו) 3. האם ליצור קשר עם החברות עצמם של החלקים יכול לעזור במשהו, או שאני חייב להתנהל מול הסניף בו קניתי (למרות שהם עושים לי בעיות). …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום אני מנסה לפצל את כונן C שלי ומשום מה הוא מגביל אותי, אני יכול לפצל עד 242011 MB : ואם אני מנסה לבחור מעל 242011 MB זה רושם לי שהגודל לאחר כיווץ יהיה 0 MB : ויש לי 422GB פנויים, כפי שניתן לראות בתמונה : ניסיתי כמה מדריכים אבל זה לא עזר ואני אשמח לעזרה :)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-