עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zoharavn,

שלום לחברי הפורום קרה לי דבר מוזר במחשב... לפני יומיים היה לי וירוס במחשב וכל סיומות האופיס שונו ל-fmcsuch, מצ"ב תמונה ניסיתי לשנות בחזרה לסיומת המקור ועדיין הקבצים לא נפתחים, גם במחשב אחר. יש למישהו רעיון?? שבוע טוב, זהר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Far_Away,

היי, חיברתי את הפלאפון למחשב דרך USB והוא נותן שגיאה usb device not recognized Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) A request for the USB device descriptor failed. ניסיתי לעשות הרבה דברים שכתובים באינטרנט וכלום לא עזר. (לנתק ולחבר, לכבות, לעשות ריסט למחשב, להוציא את הבטרייה, להסיר את ההתקן מהdevice manager.) ניסיתי גם עם כבל אחר, במחשב אחר, פשוט לא מזהה את הפלאפון שלי בשום דרך. הורדתי אפילו דרייבר לusb של גלקסי 3 וכלום. חשוב לציין שעד לפני כמה ימים זה זיהה אותו ועבר מצויין. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. מפרט: לוח אם - ASUS H97-PLUS LGA1150, זיכרון - G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כרטיס מסך - Gigabyte Radeon R9 290 4GB GDDR5 מעבד - Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze M12II-620 רקע: המחשב חדש. נקנה ונבנה באוקטובר האחרון. אני משתמש בחיבור DisplayPort. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו, לאחר בין 30 שניות ל-5 דקות משחק המסך כבה (כרטיס המסך קורס) ואני רואה את הדבר הבא: http://s9.postimg.org/yxxocdy3j/20150204_143354.jpg לאחר שזה קורה המחשב לא חוזר לקדמותו, וצריך לכבות אותו. לעיתים לאחר הדלקה מחדש לפני שעולה מערכת ההפעלה אני שוב מקבל מסך כזה וצריך לכבות שוב. אני משתמש בכבל DP עם 19 פינים (ללא פין מ…

4. Started by Apple inc,

קניתי כרטיס מסך חדש . המאוורר לא היה מתאים - החלפתי . לאחר מכן הדרייברים לא היו נכונים . פרמטתי את המחשב ל Windows 8 64bit Pro . עכשיו התקנתי דרייברים , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך . הוא מזהה את הכרטיס מסך המובנה. נכנסתי למחשב >> נהל >> Device Manager והכרטיס מזוהה שם עם שגיאה . תמונה : שאני לוחץ על הכרטיס מסך זה רושם : (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43 ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ומעודכנים . ניסיתי לפרמט עוד פעם . בקיצור לא עוזר כלום .. הכרטיס מסך חדש חדש !

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם באחד המחשבים מותקן לוח אם asus a55bm-a עם כרטיס רשת Realtek® 8111G. המחשב מחובר בכבל להוטבוקס - והמהירות מוגבלת עד 50MB בבדיקת מהירות. בבדיקה עם מחשב אחר באותו כבל המהירות מגיעה ל 90mb. בדקתי שהדרייברים+ביוס מעודכנים - מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Wunderbar,

שלום חברים, ברשותי כ"ס amd 7870xt. לפני מספר שעות שיחקתי במחשב והעברתי את המחשב למצב שינה. כשהדלקתי אותו המחשב לא נדלק. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכונן הקשיח, אבל כשחיברתי כבל vga המחשב עבד, אבל כשחיברתי את כבל ה-vdi הוא לא עבד. בדקתי במנהל ההתקנים ואין זכר לכרטיס מסך. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by maorwtf,

שלום לכולם בזמן האחרון לעיתים רחוקות קורה לי שבזמן גלישה הדפדפן (firefox) נתקע לחלוטין. מה שכן הדבר נפתר בקלות ע"י סגירה של התוכנה ופתיחה מחדש. לא מדובר במאמץ משמעותי על המחשב, אבל זה השימוש היחיד במחשב. חשבתי שכנראה מדובר באיזה וירוס או באג, לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות. אתמול בלילה, בזמן שזה קרה, שמעתי באותה שניה שהדפדפן נתקע רעש חלש מההארדיסק. כמו זה של הארדיסקים שמתו שמתחילים לצקצק, אז צקצוק אחד כזה. השאלה שלי איך אני בודק האם זה סימפטום של כשל בהארדיסק וכדאי להחליף לפני שיגסוס, או שזה רעש של פעולה רגילה. הרצתי את ה chkdsk של הווינדוז ולא היה משהו חריג, וביצעתי error scan ב hd tune והיו רק משבצות ירוקות. אך בלשונית health סעיף (05) rellocated sector count נמצא בס…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. הצפצוף אחיד - טון ארוך, הפסקה, חוזר חלילה. לפי פרשנות הצפצופים הבעיה בזכרונות, אך הם היו תקינים. גם בדיקה של כל מודול בנפרד נותנת את אותה התוצאה. מה עושים?

• 24 תגובות
    • 5k צפיות
  9. Started by oz4225,

אני רוצה קיצור דרך למצב שינה משולחן העבודה, אבל לא זה "שמכבה" את המעבד וכו... אלה מצב שמשאיר את המחשב במין מצב המתנה(שהנורה במחשב מהבהבת) יש לי קיצור במלקדת למצב הזה FN+F1ׁ (אך לא תמיד מתאפשר) ניסיתי כמה קודים כמו: rundll32.exe powrProf.dll,SetSuspendState rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0 זה לא המצב שינה שאני רוצה^^ תודה רבה לעוזרים!! ׁׁׁ

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by IG,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי החליט שהוא מידי פעם מתרסק וקופץ לי המסך הכחול. הוינדוס חוקי ומעודכן. גולש בFF ורואה סרטים בסטרימינג עם תוספים של פלאש וכו', המחשב לא מתחמם (בדקתי ב HWMONITOR) לא זוכר שהתקנתי תוכנות כלשהן (רק עדכונים שונים ואולי רק את התוכנה של HTC לעבודה עם הטלפון, אבל גם זה לא חדש במיוחד) זה הדוח שאני מקבל אחרי הריסטארט Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: FFFFF08005D540C4 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF880044D06D2 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Pro…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by hardgore1,

difragment כל שהם, תיקוני רג'יסטרי.. ניצול מירבי של מעבד, זיכרון, ועוד.. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. עוד בתחילת השבוע הכל היה סבבה עכשיו לא מזהה בכלל , נסתי שני דיסק און קים , הכונן לא מופיע וגם צליל הזיהוי לא נשמע .. כניסה קדמית בלבד, כניסה אחורית עובדת רגל . תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם. הזמנתי מ ebay כיסוי להארד דיסק שמתאם בין SATA ל USB כדי שאוכל לחבר אותו בחיבור USB. הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההארד דיסק והחיבור USB אך לא מציג אותו כמו כונן USB. ההארד דיסק תקין בוודאות. צירפתי תמונה שמראה שהוא מזהה אותו אך לא ניתן להיכנס אליו בפועל. לינק להתקן חיצוני מאיביי: http://www.ebay.com/itm/White-USB-2-0-SATA-2-5-HD-Hard-Drive-Disk-Case-Enclosure-Box-For-Laptop-PC-/390945714452?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5b062e3114 אשמח לעזרה . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by boss,

לפעמים מקפיא אין סיבות.. תוכנה HDTune Pro מופיע שיש התקלה פס צהוב בתמונה אם דיסק קשיח גוסס? עליי לקנות דיסק קשיח חדש?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by iveco,

שהייתי מנסה לגלול עם העכבר למעלה ולמטה האתר היה עושה כאלה פריזים , מסתבר שהוא תמיד חוסם את הפלאשים ברקע ובגלל שהוא עסוק בלחסום את הפלאשים הוא מאט ממש את האינטרנט בקושי זז יש גם תוספים כמו 365SPORT שאני חייב אותם אבל בגלל שזה מאט את הכרום אני לא יודע מה לעשות יש הבדל עצום שהכרום ריק מתוספים ולבין כרום עם תוספים שהוא ריק מתוספים כיף לגלוש שיש תוספים אי אפשר לגלוש נורמלי הבעיה שרואים פלאשים וזה מעצבן יש תוכנה אחרת קלה במקום ה ADBLOCK ?

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. אני מנסה להתקין משחק שדורש את הmicrosoft visual c++ 2005 reditributable ואני לא מצליח להתקין את זה. זה כל הזמן נתקע בהתקנה ניסיתי לעשות הפעל כמנהל ניסיתי להתקין עם compatability issues וזה עדיין לא עובד... בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by ron56,

אני מחבר את המודם למחשב ואין לי חיבור אינטרנט כי המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. מה אני אמור לעשות אולי זה קשור להגדרות? מחשב i3 חלונות 7 לוח asus p8h61-m

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bbdd612,

שלום כבר כמה ימים שהמסך נכנס לי לPower saving mode איך שאני מדליק אותו. המחשב עצמו עובד ושומעים שהווינדוס עולה. השאלה אם זה בהכרח בעיה בכרטיס מסך ואם יש משהו לעשות חוץ מלהחליף אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. שלום נתקלתי בבעיה במחשב פתאום הקירור של המעבד התחיל להרעיש כאילו המחשב במאמץ (משחקים) למרות שהוא במצב מנוחה (גלישה באינטרנט) הורדתי SPEEDFAN אבל משום מה הוא אפילו לא מראה לי נתוני המאוורר של המנעבד אלה רק את של הכרטיס מסך. עשיתי אתחול למחשב כשהוא עולה אז המאוור עובד שקט פתאום עובר למאמץ חוזר לשקט וכך כמה פעמים עד שעובר למצב מאמץ תמידי. הגוף קירור של המעבד הוא: SCYTHE KATANA 4.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מנסה לעדכן את הקשוחה של כרטיס מסך ויש שגיאה התוכנה זאת לא מופיעה לי את הדגם של כרטיס המסך ועוד.. דגם : GV-N970WF3OC-4GD_P/F2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אוקי אז ככה שלשום אבא שלי התעורר בבוקר אחרי עבודה וכשהגיע לפתע הרגע שהוא ניגש למחשב והתחיל להשתמש בו ובידיוק אחרי 5 10 דקות הוא טוען שהמחשב נכבה לו ולא נדלק מאז ויש לציין שהכפתורים power ו rest דלוקים בכחול כזה אך המאוררים הארדיסק והכל הכל לא פועל ולא נותן תרחיש של רעש כאילו דממה ובמסך רשום not input יש לציין שניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל לא עזר חיברתי לשקע אחר גם בחדר אחר גם לא עזר החלפתי לכבל אחר גם לא עזר אז אם הספק הלך אז איך הכפתורים של ה ppwer ו rest כן דלוקים שזה מראה שהמחשב כן מקבל מתח מהספק אחרת לא היו נדלקים המנורות הללו שציינתי את שמם יש לציין עוד שפתחתי את המחשב ולא הרחתי שום ריח של משהו שרוף ולא התנתק שום כבל מהספק ללוח וגם המחשב לא קיבל מכה ולא נפל כלום כלו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני מקבל את ההודעה שבתמונה מספר פעמים ביום, המסך נהפך להיות שחור לכמה שניות בודדות וחוזר לתפקד כרגיל. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? יש לציין שכאשר אני משחק במחשב אין שום בעייה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by CPU1703,

הבחנתי לאחרונה שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד לאחר ההפעלה. הוא עובד כמה דקות ואז פתאום מפסיק להסתובב. אין שגיאה והמערכת ההפעלה עולה ועובדת כתקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ייתכן שנגרם נזק למעבד או ללוח אם? ואם כן כיצד אפשר לבדוק זאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dog,

קרה לי כבר 3 פעמים בשבועיים האחרונים שאחרי זמן מה שאני לא משתמש במחשב, המסך שלי חשוך והזזת העכבר שבדרך כלל מוציאה אותו ממצב שמירת מסך, לא מצליחה . כלומר המסך נשאר חשוך. אני נאלץ לכבות ידנית ולאחר הריטסטרט הכל חוזר להיות בסדר. כיווני שמירת המסך אצלי הם להפעיל את כיבוי המסך לאחר 10 דקות של אי שימוש וההגדרה של מתי שיעבור לשינה, עומד על never. מצב שמירת אנרגיה עומד על balanced מה יכולה להיות הסיבה לנ"ל? עריכה: קראתי עוד קצת מפורומים בחו"ל. מסתבר שיש אותה בעיה לאנשים נוספים. נראה שזה קשור איכשהו לוינדוס 8.1, לפחות אלו שהתלוננו יש להם את מע' ההפעלה הזו. יש כל מיני הצעות כמו לכוון ששומר המסך לא יופעל כלל, לא נראה לי כל כך בריא. יש אחד שטוען שזה חוזר לו אחרי שעושה cntrl, alt,…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני מנסה לחבר בקר מאווררים של nzxt יש חיבור חשמל ועוד חיבור אחר ששולט במהירות לכל מאוורר. הבעיה של2 מתוך 3 מאווררים אין חיבור כזה ששולט במהירות אלא כפתור ששולט במהירות (3 מצבי מהירות) האם כדי לחבר בקר מאווררים עליי להחליף את שתי המאווררים האלה או שאפשר בכל זאת לחבר את 2 המאווררים לבקר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים