תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אולי זאת שאלה לא סטנדרטית. אבל אני ינסה להסביר. כשאני מריץ משחק ברקע (נבדק עם FIFA 15 ו-GTA V), כשאני עושה ALT + TAB, כל המחשב עובד לאט עם דיליי מאוחר מאוד. לצורך העניין כשאני כותב הודעה בצ'אט של GMail, אני מקליד את הכל, ורק אחרי כמה שניות הוא מציג לי תו ועוד תו, עד שהוא משלים את הכתיבה שלי.. וגם סתם שאני עובר בין דפים (טאבים. לא משנה בין כרום ל-FF) זה עובד בדיליי. יש לכם מושג למה זה ככה? (מפרט בצד)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בעודי סורק משהו, המחשב פתאום איכשהוא נכבה. אז ניסיתי להדליקו מחדש.. הוא נדלק, במסך לא ראו כלום - והוא עשה ביפ ביפ ביפ ביפ כמו שזה 05:00 החדשות מפי רועי חזקיה! ניסיתי לפרק לו את הצורה ולחבר מחדש, לא עזר. ניסיתי לאתחל את הבטריה של הביוס (או משהו כזה, ע"י הזזת הג'מפר ימינה וחזרה), לא עזר. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר. עזרה תתקבל בברכה! אה כן, זה המפרט הוא סלרון 1Ghz לוח של HP או של אסוס, לא בידיוק ברור (גירסאת CUV-NT לכל המעוניינים) זכרונות גנריים 3x128MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 420 תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מלפני מספר ימים אני לא מצליח להתחבר לאף ראוטר. בתפריט Intel PROSet/Wireless WiFi Connection Utility אני לוחץ דאבל קליק על פרופיל הראוטר (בשם mushmush) ולאחר מספר שניות מופיע בחלק העליון של ה Utility הודעה: Unable to connect to mushmush. אני נכנס ל Profiles ולוחת דאבל-קליק על הפרופיל אז המחשב טוען 2 שניות ולא מתחבר ללא שום הודעה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברה! הבעיה היא עם פנטיום 3. הדלקתי את המחשב יום אחד והוא פעל אבל המסך לא הספיק להראות כלום ונכבה תוך כמה שניות. אחרי שזה קרה ניסיתי עם כרטיס מסך אחר, ומאז המחשב אפילו לא נדלק. החלפתי ספק כוח. הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מכרטיסי מסך וזכרונות ועדיין המחשב אפילו לא נדלק. זה פנטיום 3 אז אין מנורות על הלוח. הוצאתי את המעבד ולא ראיתי שום סימנים שהוא לא תקין וכך גם עם החלקים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתרה?
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם. עזרתם לי מאד בעבר ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי גם הפעם. ברשותי מחשב חדש יחסית. פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, 512 זכרון פנימי של קינגסטון, צורב DVD, דיסק קשיח בגדול 120 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל, 2 מאווררים, ספק כוח סטנדרטי, כונן סי.די רום, לוח אם של Asus, כרטיס מסך של nvidia 6600 GT. ועכשיו שתי הבעיות שיש לי: 1. לעיתים, כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים כדוגמת פיפא 2006, Gun, Need For Speed, Sniper Elite- לאחר מספר דקות אני מקבל מסך של nvidia שאומר שלא מגיע כוח לכרטיס המסך ולכן, באופן אוטומטי, תצורת המשחקים תרד להגדרות מינימום כדי למנוע התחממות כרטיס המסך. אנ י יודע שהכרטיס שלי הוא בין הטובים שיש ליציאה של AGP כפול 8 (כי זו היציאה שיש לי במחשב), האם זו בעייה של הספק כו…
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
התקנתי הארד דיסק של 60 GB ובביוס הוא מזהה אותו כ 30 GB. יש לי מעבד 733. מה עושים?
-
שלום, יש לי מחשב נייד שפירמטתי. אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר הפירמוט. יש דרייבר לכרטיס רשת כמו שמופיע במנהל ההתקנים. הורדתי את הדייבר החדש ביותר שמצאתי בגוגל. לצערי תוכנה כמו Driver Genius למצאית דרייברים לא עוזרת כי אין לי חיבור לאינטרנט סוג כרטיס הרשת: Broadcom Netlink TM Fast Ethernal יש לי ווינדוס 32b XP... אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מת!! אני לא יודע מה לעשות... המחשב בשבוע האחרון פשוט לאחר זמן של עבודה מתחיל לעבוד לאטטטט... ויש לי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על ctrl+alt+del רשום לי בלשונית של processes explorer - 400 mem usage וזה נשאר בטווח הזה של 400+ - וה-CPU Usage עומדת על מאה. ואני יודע שזה לא אמור להיות על מאה!! בבקשה תעזרו לי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! נתקלתי בתקופה האחרונה במספר בעיות הקשורות למערכת הקבצים שלי. בעיה מספר אחת: כל פעם שאני מנסה בסנדרה לעשות "בדיקת-מהירות -העברת-קבצים" התוכנה קופאת ונתקעת עד למצב שצריך לסגור אותה ע"י הטסק מנגר. מה לעשות? חשוב לציין שזה קורה בהמון גרסאות של התוכנה. בעיה מספר 2: כאשר אני נכנס להגדרות של אקספלורר אני יכול למחוק את ה"קוקיז" אבל נסיון למחוק את שאר הקבצים גורם לחולן להתקע. סגירה ע"י הטסק מנגר של RNDLL22 פותרת את הבעיה אך עדיין כל פעם שאני מנסה זה חוזר על עצמו. בעיה מספר 3 (המוזרה ביותר): כאשר אני מוריד קובץ התקנה כל שהוא (משחק,דרייבר וכדומה) הקובץ מאבד לאחר תקופה מסוימת את האיקון שלו והופך לרקע לבן (תמונה מצורפת) חלק מהקצים לא נפתחים במצב החדש אך עדיין מופיע…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים התחילו בעיות של תקיעות רנדומליות של המחשב - ממש סתם ככה (לא תמיד במאמץ) פירוט המחשב: מעבד - פנטיום 3 800 מה"צ (ללא OC) לוח אם - ASUS CUV4X כרטיס מסך 1 - NVIDIA GFORCE 4 440MX כרטיס מסך 2 - ATI MACH64 PCI הארדיסק 1 - Westred Digital 160GB הארדיסק 2 - Maxtor 30GB כ. רשת - רילטק 8139C כ. קול - Creative Vibra 128 USB Card - ALI USB 2.0 HUB המחשב נמצא אצלי קרוב ל-4 שנים ומעולם לא היתה לו ולו בעייה אחת. הוא מחשב מאוד יציב ומאוד חזק ואני מאוד מאוד לא רוצה להחליפו (כי אין מה לעשות - אי אפשר להליף כזו יצירת אמנות ) החלפתי כבר כמעט את כל הכרטיסים במחשב, כולל זכרונות ושום דבר לא עזר. הטמפרטורות יציבות מאוד ולא עוברות את ה-40 מעלות לעולם יש ק…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המתאם לטלויזיה 21PIN לS-VIDEO ,צהוב,לבן והאדום חיברתי את הכבל S-VIDEO ----S-VIDEO מהמחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן בדקתי הכל ניסיתי לכוון ועדין זה שחור לבן זה פועל על PAL בדקתי היה לי פעם רידון 9250 וגם היו רואים שחור לבן חשבתי שאני יחליף את הכרטיס מסך זה יסתדר החלפתי את הכרטיס מסך לגיפורס 7600GT ועדין שחור לבן. חייב תשובה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש (מארז יותר נכון) שהחלק העיקרי שאני מתמקד בו זה המעבד AMD A8-5600K - ואמנם הוא לא אמור להיות חזק במיוחד אבל ציפיתי לשיפור ברור לעומת המחשב הישן שלי ועד כה אני ממש מאוכזב. לפני הקנייה קראתי ביקורות עליו (רציתי מעבד שכולל מעבד גרפי בשביל משחקים בהגדרות נמוכות). אז גם כדי לוודא את זה הרצתי סידרה של בנצ'מרקים כמו PassMark ו-Unigine ו-3dMark (שהאחרון לצערי נופל כל פעם ולא מסיים את הבדיקה) שתמיד משתמשים בהם בביקורות חומרה ונראה לי שהתוצאות לא טובות. המפרט: מעבד: AMD A8-5600K זכרון: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz כרטיס גרפי (שהוא גם המעבד): AMD Radeon HD 7560D לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H ספק כוח: Thermaltake Smart 530W קבצים מצורפים: 2 בדיקות ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב בן 6 שנים. מעבד i7-2600 לוח אם https://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Extreme4/index.asp היה על הלוח כרטיס מסך בחריץ PCI של גיגבייט ישן. העביר סיגנל והכל בסדר. קניתי מיד 2 ממוכר אמין RX580 8GB של SAPPHIRE. כרטיס כחדש. התקנתי בלוח. רק הכנסתי לחריץ PCI. בלי חיבור נוסף. הכרטיס נדלק ( יש לו גם לדים...) מחובר דרך DVI לDVI. בלי מתאמים. לא מעביר אות למסך. החזרתי את הכרטיס הישן שגם מחובר ב DVI - מעביר בסדר. האם חוץ מהכנסה ל חריץ PCI צריך עוד לחבר לו משהו? ייתכן הכרטיס המסך לא יעבוד עם הלוח הזה? או שזו בעיה אחר? לא ניסיתי עדיין להתקים על מחשב אחר. תודה! אשמח לעצה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מסדרת pavilion entertainment pc, אתמול בערב עבדתי איתו והיה תקין לגמרי, ועכשיו הוא לא עולה בכלל. בהתחלה הוא הדליק את האורות של המקלדת וכיבה מיד. ואחרי שלחצתי על כפתור ההתחל ברצף הוא עכשיו הדליק את אורות המקלדת, ואפי' עושה את הקולות של כפתורי המגע למעלה, אבל הוא לא זז. אני הוצאתי והכנסתי את הסוללה, וכן חיברתי לו צג חיצוני כלום לא עזר. לא ידוע לי על מכה שקיבל, והדיסק קשיח לא עושה קולות לא רגילים. הוא הריץ וינדוס 7 אולטימייט אם זה משנה, והוא מחשב מבוסס AMD וניבידה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה במחשב נייד קצת ישן: dell i-3 M370 2.4Ghz 4gb ddr3 1066Mhz אני מדליק אותו הוא יכול להגיע גם למסך הוינדוס ואפשר להתחיל לעבוד עליו אך פתאום לאחר זמן לא ברור הוא נכבה. מצד שני יש גם מקרים שהניתוק שלו מתבצע כבר בבוט עצמו של המחשב. ממש לא ברור מה קורה, ניסיתי להיכנס בסייפ מוד וגם נכבה אחרי זמן לא ברור. הזמנים של הניתוק נעים בין 5 שניות ל-2 דקות. כמובן שאת הבדיקה עשיתי שהמטען מחובר למחשב. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. יש לי אוזניות Logitech Premium 30 USB Headset שמתחברות ל-USB (האוזניות כוללות כרטיס קול מובנה). כאשר אני מחבר את האוזניות למחשב אז הן מנטרלות את הכרטיס קול ISA במחשב, וכאשר אני מנתק אותן מהמחשב, אז הכרטיס קול ISA פועל. הבעיה עם האוזניים די מוזרה. צפיתי בסרטון בקובץ MPG (תוך שימוש באוזניות) והסאונד היה בסדר גמור. אחרי כמה דקות, צפיתי בסרטון אחר ולא שמעתי סאונד באוזניות. ניסיתי להפעיל קבצי וידאו אחרים (כולל כאלה שעבדו בעבר), וגם בהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. נסיתי גם נגנים שונים (BS Player ,WMP9 ו-VLC), ובאף אחד מהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. בעצם, כל מה שאני שומע באוזניות זה את הסאונד של הסרט בווליום ממ…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מפרט: E8400 P5Q GeForce 9600GT 2G Ram WD 1TB משתמש ב וינדוס XP SP3. הייתי כחודש לא בבית ואמא שלי ואחותי השתמשו במחשב, ובאחת מהפעמיים הן כיבו אותו[בד"כ הוא עובד 24/7/31] , וכשה ניסו להדליק מחדש, הוא לא נדלק, חזרתי וזאת הבעיה: בהדלקה של המחשב זה מראה לי את המסכים הרגילים של ההפעלהזכרון, CHIPSET וכו'], ואחרי שזה טען את ההארד דיסק, זה מראה לי מסך לבערך שניה-שתיים שבו כתוב Express Gate isn't installed on your computer,to continue press any key, ואחרי שניה הוא נעלם בכל מקרה גם אם אני לא לוחץ כלום, אחריו מופיע מסך שחור וזהו פה זה נגמר. לא, אפעם לא ניסיתי וגם לא מתכנן לנסות להתקין לינוקס. בחיים לא התעסקתי עם האקספרס גייט הזה ולא ניסיתי אפעם להתקין/למחוק או כל פעולה שהיא איתו,[כנ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי דנגל בלוטוס ואני מנסה להתחבר אילו לאוזניות בלוטוס שיש לי הבעייה היא שאני לא מציח לעומת זאת אני מצליח להתחבר לפלאפון שלי עם הדנגל אני לא יודע מה הבעיה אבל העלתי אופצייה בראש אולי בגלל שהדנגל הוא Bluetooth v1.6 והאוזניות הם Bluetooth V2.0
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בומים מהדיסק הקשיח כל איזה כמה שניות הוא עושה בום בום בום זה רעש ממש מטריף והוא די חזק! זה מהדיסק הקשיח בוודאות פתחתי את המארז וזה מגיע ממנו 100%. לקחתי לאייבורי אמרו שהחליפו אבל עדין הבעיה נמשכת! הדגם הוא WASTERN DIGITAL 5001AALS. מה אפשר לעשות/לבדוק/לנסות? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שנפתחו לי 2 תוכנות NERO הצורב הפסיק לקרא לי דיסקים אחרי עשרות ריסטרטים ...הסרת NERO...החלפה של תוכנת צריבה... פתיחה של הצורב וניקויו - כלום לא עזר יש הצעות אחרות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אז זאת בעיה שהתחילה אתמול. המחשב מרסט את עצמו בלי שום אזהרה או הודעת שגיאה, רק זמזום קצר שנשמע זמן קצר לפני הריסוט. אני לא בטוח אם הזמזום נשמע מהרמקולים או מהמחשב, אבל אני אבדוק את זה. בעקרון כבר כמה שבועות שאני שומע קליקים ב HDD חדש שקניתי ב RSM ואני מתעצל ללכת לחנות ולהחליף אותו, כך שהוא חשוד (כשאני חושב על זה, מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אז הוא לא חשוד מרכזי). אני גם חושד בספק הכח שלי, אולי הוא מתחיל להפגין חוסר יציבות (מה לעשות, הוא לפחות בן 3). בכל מקרה, בגלל שאני כבר לא ממש מעודכן בשטח, הייתי רוצה המלצה לתוכנות של בדיקת יציבות הקשיח, בדיקת יציבות ה PSU, בדיקה לזכרונות לא תזיק, וגם למאמץ המעבד והכ.מסך . בנוגע לתוכנה - הדרייברים מעודכנים, וירוסים נבדקים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום לשאול.... אם לא תפנו אותי אבל המחשב שלי נקנה מP100- לא משהו אבל אין מה לעשות לא אני בחרתי אותו. מאז עברה שנה ואיזה 4 פירמוטים ומאז שמתי לב שמשחקים שעבדו מעולה אז- קורסים היום עם מסך כחול עם הרבה כתוב והדבר היחיד שנשאר הוא לעשות ריסט. המשחקקים שכן עובדים הם ביצועים נמוכים מאוד אפילו על ההגדרות הכי נמוכות... והטעינה לוקחת הרבה מאוד זמן (יכול להגיע ל2 דקות) ובכלל הביצועים של המחשב ירדו- וגם המאורר עושה רעש (בדקתי שזה המאורר)ואני לא יכול לנקות אותו כי יש רשת כזאת.. אולי צריך עוד פירמוט או שאולי בגלל שאני בקושי מנקה יש פגיעה באחד החלקים? פירמטתי לא מזמן ומאז בערך הכל התחיל...
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3G כרטיס מסך 7800GT זיכרון 1024 DDR2 533 יש לי בעיה לאחרונה במשחקים כבדים כמו Company of Heroes+FIFA2007+NBA2007 שהמשחק כאילו מקרטע והופך להיות איטי וחוזר להיות תקין ושוב פעם מקרטע מה יכול להיות הבעיה האם זה קשור לכרטיס מסך ??? והאם יש אפשרות לבדוק מה הגורם??? תודה רבה למי שיוכל לעזור ........
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי שנתיים - פתאום אפילו משחקים פשוטים שתמיד עבדו חלק על הגאפיקה הכי גבוהה מקרטעים לי גם על הגראפיקה ההכי נמוכה. שינויים שהיו לאחרונה : החיבור HDMI מהמחשב למסך נהרס אז חיברתי כבל של פעם עם הברגים שמחברים למסך ונראה שמאז זה קרה. עדכנתי כרטיס מסך ולא עזר וגם עשיתי סריקה מהירה בתוכנת speed fan ויצא תקין. למישהוא יש מושג מה המקור ומה הפתרון אני מצטער על המפרט הארוך פשוט אני גרוע במחשבים אז העתקתי הכל. מפרט : SiSoftware Sandra ID Host Name : DESKTOP-BCS7QQC Workgroup : WORKGROUP Computer Model : GigaByte H310M S2H Default string Serial Number : Default******* Chassis : Default string Desktop …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היום חיברתי את המחשב החדש שלי.. התקנתי דרייברים והכל אבל הסאונד\ווליום שמגיע מהמחשב שלי נמוך מאוד.... במחשב הקודם שלי ב45 הווליום היה עצום.. עכשיו ב100 בקושי שומעים התקנתי דרייברים ומחקתי המון פעמים... אבל כלום לא עוזר. הווליום עדיין נמוך מאוד ומעצבן.. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-