תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הבליטז פרמולה של אסוס,אני חושב שהוא נשרף. אתמול ניסיתי לעשות OC והוא לא העלה לי את הוינדוס,אז כיבתי את המחשב ולחצתי CMOS(מחזיר את ההגדרות לבחירת מחדל) ואז כשהדלקתי את המסך הוא לא הגיב,וכול המנורת שעל הלוח היו בצבע אדום(מצב CRAZY), המאוררים עבדו. לקחתי את המחשב של אחותי ועבדתי בשיטת אלמינציה הזכרונות , המעבד וכרטיס מסך עובדים במחשב שלה ככה שעכשיו נשארתי עם סימן שאלה רק לגבי הלוח איך אפשר לדעת בוודאות? לגבי הביוס: לחצתי על כפתור CMOS וגם הוצאתי את הג'אמפר שקשור ל DISABLE/ENABLE CMOS יש דרך נוספת לאתחל ביוס (במידה וזאת הבעיה אצלי במחשב) עכשיו אני לא יודע אם לשלוח אותו לגיבור מחשבים (המוכר) והם יעשו איזשהוא איפוס ביוס ויחזירו לי אותו,אין איזו דרך שאני אוכל לעשות את ז…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Intel i7 920 Asus P6T 12GB - שישה סטיקים של 2 ג'יגה כ"א. שלשום הרצתי MEMTEST ועצרתי אחרי סיבוב אחד שעבר בהצלחה. אתמול הרצתי שוב MEMTEST למשך 6 שעות והתגלו שגיאות (מצ"ב תמונה) יש דרך לגלות איזה מתוך השישה סטיקים פגום? או שאני אהיה חייב להריץ MEMTEST בנפרד כאשר כל פעם רק סטיק אחד מחובר? תודה! מצב תמונה:
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני יותר מחצי שנה המחשב נקנה. הוא היה שקט ונקנה גם לצורך זה. פתאום לאחרונה הוא התחיל להמהם לי בצורה ממש מציקה. הרעש לא נשמע כמו מאוורר סורר, כזה שאנחנו מכירים מהספקים והמאווררים הזולים כי אלו פשוט מטרטרים קבוע ככה: טרררררררררר. כאן הרעש הוא מעיין זמזום עולה ויורד בגלים כמו סינוס: אררר.... אררר.... ארררר..... פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב, עצרתי את כול המאווררים שהיה באפשרותי לעצור, חוץ מהספק שהמאוורר שלו פנימי ופונה למטה. הרעש לא הפסיק. איך אני יכול לאתר את מקור הרעש? במארז שלושה דיסקים קשיחים SATA של 1TB, שניים של SEAGATE ואחד של SAMSUNG. אני מיואש ,מדובר במפרט שאמור היה לספק שקט ברמה 9-10 לדעתי... מה לעשות??
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את כל הציוד אבל רק חסר מעבד... קניתי מעבד עכשיו ללוח אני מחבר את המעבד המחשב נדלק המאורריה הכל אבל........ לא עולה כלום על המסך... זה יכול להיות שהוא לא תומך המעבד בלוח כי המעבד הוא 775 והלוח 775 זה אמור לתפוס לא? בדקתי מעבד אחר והוא כן עובד והמחשב עלה.... למה זה לא עובד? זה יכול להיות שהמעבד החדש פגום? הלוח: ASROCK 775DUAL-VSTA מעבד: CELERON 420 LGA775 PKG 1.60GHZ 512K L2 CACHE 800MHZ FSB ?!??!?!
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך רושם לי siving power moda משהו כזה מזה אומר ? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה שנתקלתי בה. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט GA-H110 S2H . הלוח חדש לגמרי, למרות שנרכש לפני קרוב לשנתיים אך לא נעשה בו שימוש. הרכבתי לו מעבד G4400 וסטיק של 8 ג'יגה זיכרון. עד כאן כמעט הכל בסדר. חיברתי אליו דיסק קשיח חדש לחלוטין גם הוא של WD. דיסק של 1T במהירות של 6GB/S. על הלוח כתוב שהוא ממאים למהירות זאת. הלוח לא מזהה את הדיסק. הוא לא מופיע בביוס. לצורך בדיקה חיברתי ללוח דיסק ישן יותר במהירות של 3GB/S והביוס מזהה אותו. חיברתי (שוב , לצורך בדיקה) את הדיסק של ה-1T למחשב אחר ברשותי (גם הוא של ג'יגהבייט GA-H61M-S2-B3) והדיסק מזוהה ללא כל בעיה. אני משער שצריך לשנות את ההגדרות בביוס, אבל כל ניסיונותי עד עכשו לא צלחו. הבוקר התקשרתי לחנות בה נרכש הלוח - "ו…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרי המאורר הסטנדרטי שמקבלים עם המעבד עושה את העבודה שלו אחרת INTEL/AMD לא היו מביאות אותו והמחשב לא היה פועל גם.. יש הבדל בין עבודה של המחשב שטמפ המעבד היא 30 לבין עבודה שהטמפ היא 45? והאם מאורר ברמה יכול לעשות הפרש כזה בטמפ לטובה כמובן?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום חמישי אני צריך לקבל את הRadeon 9500pro שהזמנתי, ויש לי כמה שאלות. 1. איך אני מסיר את הכרטיס הקודם עד ליסוד? (ראה מפרט) 2. איך אני מחבר את הRadeon? בGeforce2 שלי כל מה שהיתי צריך לעשות זה להכניס אותו לשקע AGP , אבל את הRadeon צריך לחבר לספק כוח וכאלה, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש את הכרטיס (או את ה9700 ודומיו) ויש לו מצלמה, אתם יכולים לצלם בשבילי? ממש ממש תודה לעוזרים כי זו הפעם הראשונה שלי שאני מקבל כרטיס מסך חדש, ואני לא רוצה לשלם לאף טכנאי ( או בכלל שמישהו זר יגע לי במחשב)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי את הדיסק של אקס פי בסי די ועשיתי BOOT ואחרי שזה פירמט והעתיק את הקבצים למחשב במסך הכחול זה עושה RESET וכשזה בא להעלות את ההמשך של ההתקנה זה נתקע בדוס וכותב: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart בבקשה תעזרו לי זה די דחוף לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה , התמונה מרצדת על צג הטלויזיה , והיא לא ברורה בעיקר בצבעים שחור ולבן. החיבור נעשה בעזרת כבל VGA שמתחבר למחשב הנייד, ומצידו השני ישנו חיבור s-video, שאליו אני מחבר כבל s-video ובצידו השני ישנו חיבור RCA ישירות לטלויזיה. כדי להבהיר שוב את החיבורים : VGA-->s-video-->RCA יש לי כרטיס מסך משולב intel hd graphics 4000 וכרטיס מסך נוסף , nvidia 620M בדקתי ויש אפשרות לtv-out. מה יכולה להיות הבעיה? אני מעוניין בפיתרון הבעיה הספציפית הזאת ! של חבור VGA לRCA. אני מבקש רק מאנשים שיכולים לעזור בבעיה הספציפית הזאת , להגיב, ולא לתת הצעות לשיטות אחרות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נתקע כאשר אני צופה בסרטי HIGH DEFINITION. אני מחפש את הבעיה ויכול להיות שהיא בכרטיס המסך שמתחמם. הורדתי את RIVATUNER כדי לבדוק.. עד לכמה צריכה טמפרטורת ה CORE להגיע? יש לי 6600 עם AMD3000 64 וג'יגה זכרון
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן, הגיע לי אתמול מחשב חדש.. עם כרטיס מסך 9800GT. ושאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: מה זה באמת אומר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת ntoskrnl.exe ( nt+22c37 ) זה דרייבר של הרשת ? כל הדרייברים במחשב שלי הכי עדכניים שיש .
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתפריט של האייקונים מופיע לי פעמים הסמל של האנטי וירוס. תמונה של הבעיה: עוד בעיה קטנה יש לי בנגן . הוא מראה לי את התרגום הפוך: הבעיה צצה מאתמול בערב ואין לי מושג איך פותרים אותה. ניסיתי לעשות התקנה מחדש אך לא עזר. אשמח לעזרה. מערת ההפעלה שלי וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי האתר הזה ואין לי מושג איך אני מוריד אותו. יש לי אנטי ווירוס נורטון 360. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בדגם T-40 עם מערכת הפעלה WIN XP לפני כשעה פירמטתי את המערכת, ותוך כדי שהתוכנות של IBM רצות ברקע ומתקינות דברים, שיחקתי בינתיים עם ההגדרות של התצוגה. אחרי שסיימתי, הווינדוס הזבל הזה ביקש ממני לעשות ריסטארט (כאילו ששיניתי משהו חשוב :bash: :bash: ) ובטעות לחצתי על האישור. ההתקנה של הקבצים כאמור נעצרה באמצע וזה כבר לא טוב עכשו אני לא יכול להיכנס לaccess IBM! ניסיתי להתקין אותו ידנית, אבל נכתב לי שחסר קובץ IBM.msi גם המרכז הודעות לא הותקן כמו שצריך- חסר קובץ massage center.msi אני אודה מאוד למי שיכול לעזור לי
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כבר כמה התקנות של WINDOWS XP במחשבים שונים שאני לא מצליח להגדיר מודם חיוג 56K (קצת נוסטלגי אומנם) יש למערכת משהו נגד מודמים כאלה???? מישהו הצליח להתקין פעם? דותן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! קיימת בעייה אצלי,כאשר אני מדליק את המחשב ולאחר כמה שניות שהוא עובד הוא מתכבה לו פתאום . החלפתי ספק אך הוא עדיין עושה זאת. כיצד אוכל לבדוק מה הבעייה?
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית מאוד במחשב - כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנות או משחקים באמצעות ה-InstallShild Wizard אני לא מצליח להתקין גם לא תוכנות וגם לא משחקים. זה ממש מעצבן אותי - זה קורה גם לאחר שאני סודר את כל התוכנות ואפילו לאחר שאני עושה ריסטרט למחשב. בבקשה - אני ממש צריך עזרה. זה כותב לי ככה: An error (-5003 : 0x5) occurred while running the setup. please make sure you have finished any previous setup and closed other application. if the error still occours, please contact your vendor: xxxxxxxx ובפרטים כתוב: Error Code: -5003 : 0x5 Error Information: >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1799) PAPP:Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1.1 PVENDOR:Nokia (http://www.Nokia.com) PGUID:765A74D4-…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כמו שרשום בכותרת הספק כוח לא נדלק למרות שביצעתי את הקצר בין שני הרגלים אחד הירוק (בקרה) והשני השחור (אדמה) הסתכלתי על הפיוז והוא ניראה בסדר גמור רואים את החוט שעובר בתוכו. * לקחתי ספק אחר עובד לי כשאני מקצר אבל הוא דגם שונה בלי תוספת של ארבעה פינים מרובעים כפי שישנו בספקים לעיל. * בדקתי בספק התקין גם מתחים כשהוא מחובר סתם ככה ללא הקצר. יש כמה רגלים שפעילות ומציאות מתח הכבל הירוק מוציא 7 וולט ועוד אחד לא זוכר את שמו אולי אדום מוציא 5 וולט. מה עליי לעשות ישנם הצעות לבדיקות נוספות ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לעוזרים יש לי כרטיס מסך EVGA NVIDIA 2080 ויש לי חשד שהוא תקול. המשחקים FAR CRY 5 וMETRO EXODUS קורסים לי ממש אחרי דקה או 2 של משחק. כמובן שכל הדריוורים המעודכנים ביותר מותקנים, מחוץ למשחקים יש 0 תקלות. מה הדרך המומלצת לוודא שזה אכן כרטיס מסך תקול? יש איזה BENCHMARK או STRESS TEST מומלץ?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המשחק הזה תמיד נתקע, גם בסייף מוד מה עושים? יש לי פאלומינו 1700 עם GFORCE 2/400 64 אולי זה בגלל הCD? יש לי צורב על הסלייב וDVD על הסלייב הסקנדרי
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
בגוון כחול ולפעמים ירוק, כמו כן, איכות הסריקה ירודה ביותר וכמעט בלתי קריאה. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים ותוכנת ההפעלה על שני מחשבים שונים החליפתי כבל וספק כח ושיחקתי עם הגדרות הסריקה השונות אבל השינויים קטנים והבעיה די יסודית אולי ראש הסריקה\חיישן CMOS נוטה להתקלק כמו העין האלקטרונית ב- CD-ROM?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים את המחשב הנ"ל, וכבר ביום הראשון של הגלישה נתן לי מסך כחול יפה... עדכנתי את כל מה שיכולתי לעדכן, וביום השני גם מסך כחול. הרצתי SFC/SCAN והוא מצא לי קבצים פגומים שהוא לא יכול לתקן : CSI 00000323 [sR] Verify complete 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000324 [sR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000325 [sR] Beginning Verify and Repair transaction 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000326 Hashes for file member \??\C:\Windows\system32\drivers\el-GR\usbhub.sys.mui do not match actual file [l:28{14}]"usbhub.sys.mui" : Found: {l:32 b:g8nccOZHHN247UA…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-