תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לפני שבועיים המחשב מחליט שהוא נדלק לבד וזאת אחרי כיבוי מוחלט לפני שבוע וחצי החליט שהוא לא מזהה את הכוננים הקשיחים לאחר שהופעל ממצב סגור. התופעה לא קרתה שעיתי בוט חוזר אבל המעניין שלאחר ששיחקתי בכבלים ובזיכרונות התופעה נעלמה. היום היתה לי תופעה מאד מענינת. הבת שלי מודיעה לי כי הפעילה את המחשב ואין תצוגה על המסך ונורית ירוקה מרצדת (משמה שאין קשר) ואילו המחשב רואים שהוא עולה. צילצלתי לטכנאי והוא אומר תבוא נתקן לך. אמרתי לעצמי בוא נבדוק אצל השכנים ןלהפתעתי המחשב עובד. חזרתי הביתה ושם המחשב גם עובד. אז כדי שהטכנאי לא יעבוד עלי. מה הבעיה שלי נתונים חשובים אינטל 2.6 לוח ג'יגה ביט 8sq800 512 DDR SAMSON מערכת הפעלה איקס פי כרטיס מסך ATI REDEON 9500PRO דריבר אחרון 3.8 ששודר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים בשבוע האחרון שמתי לב לרעש די מוזר מהמחשב שלי, מן המהום כזה שהולך וחוזר לסרוגין. בהתחלה חשבתי שזה אחד המאווררים, אז פתחתי את המארז וניסיתי לבדוק מה קורה שם. ניסיתי לראות אם יש איזה חוט שמפריע, משהו שמקצר אבל כלום. ניסיתי לנתק את כל המאווררים אבל גם זה לא עזר, כי לא מצאתי מהיכן מגיע מקור הרעש. ברגע שניתקתי אותם, הרעש המוזר הזה המשיך, ככה שזה שהם לא המקור. בכל אופן, אלה חמישה סמארט פאנים די חדשים, ככה שלא נראה לי שצריכה להיות להם איזה בעיה. בכל מקרה הבאתי שואב אבק, ועשיתי להם ולכל המארז ניקיון מבפנים, אבל גם זה לא השפיע. אז חברה, אני ממש משתגע, הרעש הזה קודח לי במוח יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיות ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9500 Pro, על המחשב הראשון במפרט היום חזרתי למחשב לאחר שהוא עבד כמה שעות, ולהפתעתי ראיתי פסים צבעוניים על המסך יחד עם התצוגה הרגילה של מערכת ההפעלה (כלומר, התצוגה של מערכת ההפעלה + פסים בהירים אנכיים). הבעיה קיימת גם במסך הטעינה של ה-Bios, ובמסכי הטעינה של חלונות. מבחינה חיצונית לא נראה שיש בעיה בכרטיס (המאוורר עובד). לא עשיתי לכרטיס OC, דאגתי לאוורור במארז (גם מתחת לכרטיס) יש עוד משהו שאני יכול לבדוק / לעשות לפני שאני מממש את האחריות (ונתקע עם Riva TNT2 :-\) ? עריכה: למקרה שלא ברור, אין בעיה עם כרטיס אחר (למשל Riva TNT2)
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כאשר באקס פי אני מבצע כיבוי הוא לא נכבה אלא עושה ריסטר לעצמו האם למישהו יש פיתרון אני משתמש באקס פי פרופישונאל SP1
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. מחשב פנטיום 3 500mhz אני שם זיכרון 1 של 128mb > מזוהה נכון. כאשר אני מוסיף עוד מקל זיכרון של 128mb אז הביוס מזהה 192mb ביחד. כל אחד לחוד מזוהה נכון > 128mb. כשאני שם מקל אחד של 128mb ואחד של 64mb >הביוס מזהה רק 128mb. ה-64mb לבד עובד טוב. בקיצור - הביוס מוריד 64mb מהזיכרון. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש, והרצנו לו 3DMark 2001, והוא קיבל 6000 אני לא מצליח לחשוב על הבעיה.. המפרטף AMD 3000 Abit NF7 Gigabyte Radeon 9600 512DDR כמו שאמרתי, הוא קיבל 6000 התקנתי בהתחלה את ה-Chipset Drivers ואז התקנתי את הדרייברים של גיגהבייט לכרטיס מסך למישהו יש מושג למה זה או מה יכול לגרום לזה? תודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה, לא ידעתי בדיוק איפה למקם את הבעיה אך מכיוון שהנושא קשור במישרין או בעקיפין (נדמה לי בכל מקרה) למקלדת, אז אני פותח את התר'ד כאן, אז ככה: משום מה, כל פעם שאני לוחץ על כפתור מסוים במקלדת, לא תמיד אבל לעיתים די קרובות המחשב מתפקד כאילו הוראתי עליו, למשל אני לעיתים לוחץ על כפתור מסוים הוא פותח לי את חלון ה Search של ווינדוס, פותח לי את הווינאמפ (ד"א הווינאמפ שלי משום מה נפתח כל פעם יחד עם ה Task Manager) , אני מנסה לרשום אות מסוימת זה רושם לי לפנייה # או כל קישקוש אחר כנ"ל בצ'אטים במשחקים, אני לפעמים רושם באותיות גדולות אז אוטומאטי זה מצרף לי אות לפני האות שאני מקליד וכדומה... מי שלא הבין מדובר במערכת הפעלה Xp Pro, מקלדת של Vivanco למרות שהבעיה לא במקלדת לד…
-
- 10 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע מה לעשות אתם חייבים לעזור לי חח :[ אני מפעיל תמחשב זה מראה לי שזה מזהה את הכרטיס מסך יעני את ההודעה של הגירסא שלו ואז ישר זה רושם לי boot failure: system halted ;[ אני לא יודע מה לעשות שמתי הארדיסק אחר וזה עדיין לא עוזר אם מישהו יודע פתרון קל בבקשה לרשום :>
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מערכת כזאת !! מעבבד ATHLON 1600+ זכרון 128 DDR 266MHZ לוח אם 7VTXE של גיגה בייט הלוח כמובן תומך ב DDR עד 266 כל הזמן אני עובד מצוין אחלה מחשב עד שבא יום אחד והחלטתי שאין מספיק זיכרון למחשב ! הלכתי אל הטכנאי אמרתי לו שיוסיף 256 ! הוסיף לי סטיק אחד אבל מה היה עם 333MHZ כי לא מצא 266 ואמר שזה יתאים OK חזרתי הביתה הכל עובד חלק מצוווווין אבל סמתי לב שאחרי שסמתי את הסטיק של 256 המחשב (XP) התחיל לעשות ריסט לבד ב DEATH SCREEN מסך כחול ומופעל מחדש סבלתי כמה ימים ולבסוף החלטתי לסיר את ה 265 הסרתי אותה וחזרתי עם רק 128 הבעיה נשארה !! חשבתי שהבעיה מהמערכת ולא מהסטיק של הזיכרון !! 1- פירמתתי את המחשב 2-התקנתי XP PRO חדש 3- נסיתי עם\ובלי הסטיק והבעיה עדיין נמצאת 4- יש סיכוי שה…
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים הנה הפרטים ואז הבעיה לוח אם :ATHALON AMD מעבד: ASUS 1.8 כרטיס מסך: REDON 9200 זיכרון : 512 RAM עכשיו הבעיה היא שזה כל פעם נתקע לי המחשב וזה ממש מעצבן אותי למששל התנקנתי C&C:GENERALS וזה כל פעם נתקע לי או למשל התקנתי לאחי הארי פוטר וחדר הסודות וזה גם כל פעם נתקע למישהו אולי יש דרך לתקן את הבעיה או איזו שהיא תגובה תודה על ההקשבה Kar
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי אני קניתי סורק Umax 4600 הוא תומך בXP אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שלו הוא מעלה תפריט של איזה שפה אני רוצה אני בוחר את השפה ואז הוא עושה הכנה להתקנה מגיע עד מאה אחוז ואחרי זה הוא לא נכנס לתוכנית ההתקנה בשני מחשבים בבית שלי עם XP בעברית זה לא עלה ובמקום אחר עם XP באנגלית זה כן עלה אני לא יודע מה לעשות
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני משכפל דיסק ולוקח לו 8 דקות!!!! זה צורב מהירות 24, לפני זה לקח 3 דקות! הצורב לא נמצא על אותו כבל של הסי די רום. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הסורק שלי עשה לי הרבה בעיות אחרי כמן זמן שהייתי בווינדוס מיליניום הוא התחיל לשים פסים צהובים בצדדים של התמונות ויצא ממש מגעיל. חשבתי שזו בעיית תוכנה. שידרגתי ל XP אבל עכשיו תראו איזה גועל נפש הוא סורק, איך אפשר לתקן? הסורק דפוק נכון? יש אנשים שמתקנים סורקים? :< הצילו אני דיי חייב לסרוק כמה דברים.. זה אמור להיות רקע לבן וכל השאר כתוב ומשורטט בירוק אבל יוצאים פסים צהובים גועליים על זה.. למישהו יש ניסיון עם בעיות סורק.. ? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עדכנתי ביוס בפעם הראשונה במחשב הזה הכול עובד אבל לאט מאוד וגם דיסק שהוא זיהה לפני העידכון הוא מזהה לא נכון
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה לעשות? היא מדפיסה בלי הפסקה.. ומדפיסה רק שורה מבולבלת לגמרי? עזרה בבקשה
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול ללחוץ על למעלה + שמאלה!!! זה משגע אותי!!! מה זה?!?!?!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המשחק הזה תמיד נתקע, גם בסייף מוד מה עושים? יש לי פאלומינו 1700 עם GFORCE 2/400 64 אולי זה בגלל הCD? יש לי צורב על הסלייב וDVD על הסלייב הסקנדרי
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .
-
קיבלתי היום את ה ATI RADEON 8500 והוא לא עובד לי כל כך כמו שצריך ב - 3D MARK הוא קיבל 3179 ואני לא חושב שזה הגיוני! לפני זה היה לי VOODOO 3 3000 (ולא הסרתי את הדרייברים שלו לפני שהתקנתי). אתם חושבים שזאת הבעיה? ואם כן מה לעשות? --->לפרמט? יש עוד דרך? וגם ב SERIUS SAM 2 רואים דיי מגעיל
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
:יש לי בעיה עם המסך יש משחקים מסויימים מתי שאני משחק איתם אז הם זזים לצד כזה ואז אני צריך לכוון את המסך כדי לראות טוב אפשר לפתור את זה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי, הסרתי את הקודמים, התקנתי את החדשים וכל התפריטים והתת-תפריטים שהיו לי ב Advanced אינם זה רק אצלי ככה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה. אני שומע את כל קבצי הקול למיניהם (MP3, WAV...) במהירות כפולה ללא קשר לתוכנת ההשמעה. לעומת זאת דיסקים של מוסיקה דרך ה - CDROM אני שומע במהירות רגילה. מישהו מכיר את הבעיה ואיך להפטר ממנה? (WIN2000) בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי וודו 5 5500 והוולפשטיין לא עובד ב-xp הוא רושם: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem זה עושה את זה גם בווינדוס me אבל אני מעדכן את הדריברים וזה עוזר אבל ב-xp זה לא עוזר ניסיתי כמעט את כל הדרייברים הקימים שתומכים ב- xp וזה לא עזר וזה קורע אותי!!!!
-
אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בכל המשחקים שאני מנסה לשחק פרט ל c&c - renegade המסך מחליף צבעים כל הזמן כל שניה קופץ בצבע אחר איך אני מתקן את הבעייה המעצבנת הזאתי???
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-