עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dodhaloy,

שלום לכולם, כבר כמה שבועות שדבר מאוד משונה קורה לנייד שלי. אני מתחבר לWIFI והרשת נראית כמחוברת אבל כאשר אני פותח את האינטרנט, לא משנה באיזה דפדפן הוא מראה כאילו אין חיבור לרשת ולא מצליח לגלוש. ניסיתי מכמה וכמה חיבורי WIFI שונים והוא מצליח להתחבר לכולם ורואים 'זרם' אך עדיין לא מתחבר. ניסיתי למחוק את כל רישומי החיבורים ולהתחבר שוב וכל מיני כאלה ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (נ.ב. יש לי אינטרנט רימון- אולי זה קשור) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Bypass,

שלום, קניתי לפני כמה ימים את המחשב הנ"ל, וכבר ביום הראשון של הגלישה נתן לי מסך כחול יפה... עדכנתי את כל מה שיכולתי לעדכן, וביום השני גם מסך כחול. הרצתי SFC/SCAN והוא מצא לי קבצים פגומים שהוא לא יכול לתקן : CSI 00000323 [sR] Verify complete 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000324 [sR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000325 [sR] Beginning Verify and Repair transaction 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000326 Hashes for file member \??\C:\Windows\system32\drivers\el-GR\usbhub.sys.mui do not match actual file [l:28{14}]"usbhub.sys.mui" : Found: {l:32 b:g8nccOZHHN247UA…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by adi.c,

שלום לכולם יש ברשותי exel 2013 מישהו יודע איך אני יכול להוסיף לו power pivot אני מוצא רק של 2010 וזה אומר לי שזה לא מתאים תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי האתר הזה ואין לי מושג איך אני מוריד אותו. יש לי אנטי ווירוס נורטון 360. תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. זו בעיה מחרפנת ומוזרה. אחת לכמה חודשים המחשב מחליט שהוא נדלק אבל המסך לא נדלק ולא מגיב וזה מוזר. נשמע כמו בעיית מגעים אבל זה הזוי שזה קרה לי המון והסתדר איכשהו... יש לכם רעיונות? לא משמיע צפצופים ומתחבר לכרטיס מסך חיצוני... בעקרון המחשב עובד טוב אבל לא מבין למה זה קורה. אני בכל פעם משחק עם זה וזה לא עובד עד שאני משחק קצת בפנים המחשב ועובד. אולי כרטיס בעייתי?

6. Started by jfkk,

שלום בעת גלישה באתר אני מקבל את המסך הכחול הזה המסך הכחול קורה רק בעת הגלישה באתר הזה . לא בוצע שום שינוי מבחינת חומרה או תוכנה win 7 64 תודה

7. הרמתי את המחשב והפכתי אותו כשהוא לא דלוק (לפניכן עבד) כשהדלקתי אותו הWIFI לא עבד יותר. במנהל ההתקנים כתוב שהתקן עובד כראוי. בנוסף אני חושב שנעלמה לי האפשרות של נטרול WIFI והדלקתו מ"ההגדרות מחשב", יש לי שם רק מתגים של בלוטוס ומצב טיסה ולא יודע משום מה אני חושב שהיה שם WIFI בעבר. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by alex7777777,

לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Zahi Elimeleh,

קניתי את המחשב שלי לפני 3 שנים עם I7 וזיכרון של 8G שהמחשב ירוץ טוב. יש לי מחוג שמראה לי את האחוזים שהמחשב משתמש בזיכרון ראם. תוך שימוש המחשב אני מבין ורואה כבר תקופה שהאחוזים רק עולים והזיכרוןניהיה בשימוש לא משנה מכמה תוכנות אני יוצא או מבטל. לפעמים זה מגיע ל 80% אחוז שרק האפלקציה של ה G502 ׁוהאנטי וירוס עובד ככה שלפעמים המחשב כל כמה שעות נתקע כי הוא פשוט נחנק ויוצא לעשות 2-3 ריסטים ביום. אז לפני כחודש חידשתי את הנורטון שלי ואכן הוא עזר לי בבעיות רבות אבל לא בזאת. החזרתי את הווינדאוס 7 במקום ה-10 כי חשבתי שאולי זה עשה את הבעיה וגם לא. לאחר פשפושים באינטרנט והמלצות הורדתי את malwarebytes anti-malware ועדיין שום דבר למרות שמראה לי שהוא מוצא הרבה זבל שתופס לי את הראם עדיין ז…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by 6847761,

שלום, האם יש אפשרות להפוך את אחד החיבורים מה6 האחוריים של הסאונד שיוציא את אותו סאונד כמו הירוק? נגיד את החיבור השחור, אני יודע שזה בעיקור למערכות סראונד, השאלה אם אפשרי להמיר את זה. תודה רבה

11. Started by rivki1985,

המחשב נכבה לאחר פעולה כבדה יותר(ככה חושבת (לא נדלק אחכ אוטומטי) הוא עובד בכל התוכנות הגרפיקה ללא בעיה אבל כשאני מגיעה לתוכנות עריכת וידאו המחשב באמצע ייצוא/המרה מאפטר אפקט קרס לי מס' פעמיםזה מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8M מעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WDדיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 SC 2GB-5כ. מסך לאחר שחשבתי אולי הבעיה במאוורים עשיתי בדייקה בתוכנה SpeedFan אני מבינה שהמאורר של המעבד הלך (לא נותן לי לצרף צילום מסך) core 0:56c core 1:54c core 2:56c ולשלושתם יש אויר של אש השאלה איזה גודל אני צריכה להזמין למארז XClio A380 (מצורך צילום מסך) ובכ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה במחשב שכנראה מקורה בספק, בעת ההדלקה של המחשב הוא לא עולה, מצפצף צפצופים קצרים ומהירים עד שהוא נכבה עצמו, ונדלק שוב עם אותם צפצופים ונכבה. גיליתי שכאשר יותר מ 4 usb מחוברים הבעיה מופיעה, אך פחות מ 4 פתאום המחשב עולה ומגיב, לא משנה מה מחובר/ לאיפה אז הוצאתי 1 מתוך ה 4 שזה היה המקלדת, המחשב עלה וחיברתי לאחר מכן את המקלדת כשהמחשב עובד, הכל עבד בסדר, אבל לאחר כיבוי המחשב לא עלה יותר גם כשכלום לא מחובר אליו. האם זה בעיה 100% בספק? תודה

13. יש לי שני מחשבים בבית אחד בסלון אחד בחדר. בסלון אני מקבל מאה מגה ובחדר רק חמישים ניסיתי לנתק את כל המכשירים המחוברים בWIFI(פלאפונים טאבלטים וכו'.) ואני עדיין מקבל רק חמישים אז התקשרתי לתמיכה של הוט אמרו לי שיש לי כנראה איזה תוכנה שפועל ברקע ולוקחת לי את כל האינטרנט אז סגרתי הכול הכול הכול ועדיין אני גולש רק על חמישים. פעם הייתי יכול לגלוש על מאה מגה בלי בעיה. עכשיו ניסיתי לבדוק ב(CMD(netstat -o -n איזה תוכנות פועלות לי ברקע ומשתמשות באינטרנט אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד הרוב היה תהליכים של Chrome. פתרונות מישהו? אני לא רוצה להגיע למצב של פירמוט המחשב.

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by hagay21,

מה פשר השגיאה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני יודע שבזמן האחרון יש לי הרבה שאלות בליחה שאני נודניק פשוט יש לי כמה בעיות ! תראו עדכנתי את הביוס שלי לעדכון הזה ה 23 ! http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket+A וו עדכנתי דרך התוכנה FlashMenu יש שם אפשרות לעדכן דרך קבצים עדכן וזה בסוף הוא ביקש ממני להפעיל מחדש הפעלתי וזהוא הוא לא פועל המחשב נידלק והכול אבל אני לא רואה כלום במסך המחשב לא פועל לא יודע למה מה יכולה להיות הבעיה מה כבר עשיתי עדכנתי זהוא מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ? הוצאתי את הבטריה עשיתי הכול כלום לא עוזר ! בבקשה תעזרו לי אני משתמש עכשיו בלוח אם של חבר שלי ! אבל מה אני יעשה עם הלוח שלי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kikkler,

לאחר שנשרף לי הלוח אם והמחשב נשלח לתיקון, הוא חזר סוף סוף עם לוח חדש הבעיה היא שאיך שהוא נדלק הוא מציג את ההודעה שכולנו למדנו לשנוא - "Boot Disk Failure, Insert System disk and Press Enter" עכשיו - יש סיכוי שההארדיסק לא האמת פורמט ועדיין אני אקבל את ההודעה הזאת? בדקתי את כל החיבורים מספר פעמים. מכיוון שיש עליו מידע שמאוד חשוב לי, אני לא ממהר לפרמט ולהתקין הכל מהתחלה. אם הוא כן פורמט, קיימת איזו דרך לשחזר את המידע ? חשוב לציין שמה שאני באמת זקוק לו זה סיפריה של אולי 20 מגה, כל השאר שילך קיבינימט מצידי המחשב (וההארידסק הקלוקל, כרגע יש רק אחד מהם) במפרט

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by yanme,

חבר שלי קיבל מחשב חדש ויש בו הרדיסק סריאל אתא עשיתי לו fat רגיל והתחלתי להתקין ווינדוס xp רגיל באמצע ההתקנה הוא מראה לי מסך כחול ולא ממשיך בהתקנה. רציתי לדעת אם צריך לעשות משהו שונה שיש הרדיסק סריאל אתא אם זה תהליך שונה משל ide ?? ד"א הזיכרונות לא יכול להיות שהם לא בסדר כי זה מחשב חדש ולא יודע מה עוד יכול להיות בבקשה תעזרו

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by Vortex,

אתמול חזרתי הביתה בלילה וראיתי שהמסך מציג תמונה קצת מוזרה. הפונטים כמו כפולים עם רקע אדמדם, והתמונה מטושטשת באיזור הקצוות. בנוסף, בקצוות נוצרו קצוות אדומים כאלה. ממה יכולה להיגרם הבעיה? בדקתי את המסך במחשב אחר, וגם שם יש את הבעיה (אני כמעט בטוח) מצורפות תמונות נ.ב. ניסיתי Degauss לא עובד

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by dmanbuhnik,

אני מחפש כבר שבוע מדריך מלא לכול האפשרויות של הביוס של GA-7VT600 1394 F4, איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אני יודע שכול חברה משנה טיפה את הביוס אבל חייב להיות מדריך כללי של AWARD, לא?)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pbl1,

הבעיה הראשונה היא יש לי ווירוס בלאסטר [שזה לא ממש בעיה קשה] ואני מנסה להתקין את האנטי ווירוס של נורטון והוא כותב שיש שגיאה ועושה מעין אנטי התקנה והשני הוא שאני עושה צפייה מרובת מסכים וצג אחד אני רואה סרטים ובצג שני רואים הכול מלבד סרטים [במקום שבו אמור להיות הסרט יש פס סגול עריכה 1: הבעיה הראשונה נפטרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Street_Fighter,

אני משאיר בפורום הודעות על בעיה בצורב שלי ואף אחד לא עונה!!!! או שהוא עונה תשובה של מהנדסים למחשבים. (ואני לא מבין כל כך הרבה במחשבים). יש לי בעיה בצורב פיליפס בן שנה שפעל מצוין לפני שעברתי לווינדווס אקס פי. כאשר אני רוצה לצרוב משהו זה לא נותן לי לבחור את המהירות, זה כאילו על ברירת מחדל X2 , ובכל זאת כשאני מתחיל את הצריבה זה מודיע לי תוך 2 שניות:power calibration error אני לא יודע מה לעשות, ואם אתם חושבים שאני צריך לעדכן משהו אז תפרטו לי בבקשה כי אני לא מבין כל כך ואם אפשר גם תתנו לי לינק להורדה. אני משתמש בתוכנת נרו, והחלפתי גם כמה תוכנות, זה לא עזר, אני גם יודע שהבעיה היא לא בספק כי הוא מספיק חזק ואני בטוח בזה. ואני התקנתי את הדרייבר פעמיים כבר. בתודה גדולה ורבה למי שי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Posford,

הנה תמונה מה רשום לי כשאני נכנס : המחשב שלי -> מאפיינים -> חומרה -> מנהל ההתקנים : זה הלוח-אם שלי : Gigabyte 8S655FX מה אני צריך בשביל לסדר את החיבור USB שלי שיהיה תקין ? (מערכת הפעלה WinXP) דרייברים חדשים ? כי אם כן אני אשמח לקבל דרייברים הכי עדכניים ללוח-אם שלי כי אני לא רוצה להסתבך עם הדרייברים...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by LRa,

אבא שלי קנה מחשב חדש ואין חיבור Parallel שזה מה שיש למדפסת. יש איזה שהיא דרך לעקוף זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ralph,

קניתי מחשב לפני כחודשיים וקיבלתי את הרמקולים הכי זולים שיכולים להיות... (בלי שום דיסק או דיסקט עם דרייברים) עבדו מצויין. פתאום היום אני מדליק את המחשב והוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייברים ושאני צריך לאנסטל אותם מכונן שאין לי.... הרמקולים של חברת soundmax ה"מהוללת"... SoundMax Integrated Digital Audio (MSI 865PE Neo2) PCI באתר שלהם לא מוסבר כלום ואין שום דרייברים או שאולי יש ואני סתם סתום.... למה דרייברים בכלל נמחקים? איך אני אומר לאנסטל כאלה חדשים... (כבר עשיתי ריסטרט למחשב...)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by roma,

שלום רב! קיבלתי לפני כמה ימים את החלקים הבאים: לוח אם - ECS, מארז - משהו ב 170 שח, זיכרון DDR 256MB של סמסונג ומעבד DURON 1600. כל שאר החלקים היו ברשותי. הרכבתי את המחשב ומנסה להדליק- לא נדלק. שמתי לב לדבר הבא: כאשר אני מדליק את החשמל בשקע ולוחץ על הכפתור של ההפעלה, המאווררים מתחילים להסתובב לחלקיק שניה ונעצרים. אני מחבה את החשמל בשקע, שומע צליל נמוך מהספק, מדליק שוב ובדיוק אותו דבר. חשוב לציין שאם אני מנסה להדליק את המחשב אחרי שכבר ניסיתי בפעם הראשונה אז הוא כבר לא מסובב את המאווררים עד הפעם הבאה שאני אכבה ואדליק את הכפתור של השקע. אני לא יודע מה לעשות.. :[ מישהו יכול לתת לי רמז? מה עשיתי לא נכון? עשיתי הכל לפי ההוראות בחוברת של הלוח (את חיבור כפתורי ההפעלה ללוח אם) וניס…

• 10 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים