תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, נתקלתי בתקלה מיום שבת ב DELL שלי, באמצע סרט המחשב נתקע פתאום, הפעלתי מחדש ומאז הוא כל הזמן נתקע אחרי כמה דקות שאני נמצא בוינדוס המסך טעינה שמדליקים ניהיה איטי מאוד (איפה שהוא טוען את ה bios) יש לי Dell OptiPlex GX260 bios = A09 winXP PRO מישהו יודע מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הבא - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2915#ov לאחר החלפת משחה תרמית (קצת התפקשקש לי בקטע ששמתי את הקירור חזרה ולדעתי נמרח קצת), הכרטיס במנוחה על 55 מעלות. (אפשר להגיד שפחות, כיוון שיש מאוורר שמודבק עליו אז זה בטח מפריע לקירור). בכל מקרה, כבר בעבר הכרטיס היה בטמפ' גבוהה מאוד במנוחה, אז הדבקתי אליו מאוורר (דבק חם, אלתור של הרגע) 80 מ"מ וחיברתי במולקס למחשב. לאחר מכן שמתי לב שיש חיבור 2 פין על הPCB, (אפשר לראות פה -http://www.nix.ru/autocatalog/gigabyte/video/80801_2254_draft_large.jpg) והיום העברתי את החיבור לשם (אדום לאדום, שחור לשחור עם חיבור 2פין ממאוורר כלשהו), וזה לא פועל. לא מזוהה שיש מאוורר בכלל. מה לעשות? יכול להיות שהחיבור …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם כאשר הדיסק של ווינדוס 7 בפנים הוא לא מוכן לעלות את עצמו לאחר ה "WINDOWS LOADING FILES" מקבל בסוף מסך שחוץ עם סימן חץ העכבר SAFEMOD - אותו דבר LAST KNOWN CONFIGURATION לא עוזר איך אני בכלל מגיע לאפשרות להתקין את ה WINDOWS 7 מהדיסק ? תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבוקר המחשב לא נדלק כרגיל. אני מנסה להדליק אותו, האורות נדלקים, המסך נשאר שחור, והמחשב מצפצף 3 פעמים. אני חושב שזה צפצוף ארוך ושניים קצרים, הפסקה,ושוב .. וככה ממשיך. פתחתי אותו, הוא היה מלא אבק, שאבתי וניקיתי כמה שאפשר. ניסיתי לדליק שוב, ולא היה שינוי. בכל מקרה כשמדליקים המאווררים מתחילים לפעול ואז אחרי שני סדרות של צפצופים, 3 ועוד 3, הם נכבים. האור של הלוח אם ממשיך לדלוק. הנה דברים שעשיתי אחר כך והתוצאות שלהם: ניתקתי את המאווררים. לא היה שינוי. גם כשהחזרתי לא היה שינוי. ניסיתי ללחוץ על הכרטיסים, הכבלים והחיבורים. עברתי על הכל. לא היה שינוי. הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי טוב. ניסיתי להדליק. אין שינוי. גם כשהחזרתי - אין שינוי. כנ"ל על כרטיסי הזיכרון. יש לי 2 כרטיסים, …
-
- 10 תגובות
- 27.1k צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום! פירקתי את המחשב כולו כדי לחתוך גרילים מובנים אחרי שחתכתי החזרתי הכל ובאתי להדליק ופתאום לא נדלק :bash: יכול להיות שהלוח נשרף? או מה הבעיה? תודה מראש! נ.ב-ניסיתי הכל אני נואש בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, כנראה שסוף סוף מצאתי את הבעיה ל CRASH שיש לי עם BF3. בצעתי בדיקה עם MSI STRESS TEST , ולאחר בערך שתי דקות, בעת שהכרטיס מסך הגיע ל 74 מעלות - המחשב ישר נתקע ומיידית לאחר מכן מבצע RESTARTING. לממש אחראיות? יכול להיות שיש בעיה נוספת - ספק כוח (למרות שאצלי הוא איכותי) ? מפרט בצד, אודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצרפת קובץ של ה-sensor שלי כפי שהוא מופיע בתוכנת everst אני קצת מוטרדת מהתחממות כי אני חושבת שאחד המאווררים שלי לא פועל (אולי הוא התנתק) שמתי את היד לידו ואני לא חושבת שהוא הוציא אויר, אני גם לא בטוחה אם הוא מסתובב או לא, אבל אני כמעט בטוחה שהוא לא עובד. האם לבדוק את התקינות של המאווררים, כי אפילו אם הטמפרטורות שלי סבירות, אם מאוורר אחד לא פועל זה חבל.. אז הנה הטמפרטורות (לא במצב של עומס)- אני מצרפת קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כשאני מדליק משחק מסויים אחרי כדקה של משחק הכל נתקע, הקול נתקע על אותו צליל , מופיע מסך כחול כזה מלא פסים וכותב : nv4_disp.dll -adress.......... beginning dump of physical memory
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שיש חומרה חדשה -USB DEVICE ושאני לוחץ להתקין אותה הוא לא נותן לי ואומר שלא ניתן להתקין.... אז איך אני יכול להתקין את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הרכיבים, חיברתי הכל יפה ו... לא נדלק. ה-LED של הלוח אם דולק, אבל כשמנסים להדליק את המחשב כלום לא קורה - CPU FAN אפילו לא מסתובב. אז ניתקתי הכל (ואני מתכוון הכל) והשארתי רק CPUFAN + CPU, זכרון אחד, 24PIN EATXPOWER ,4PIN ATX12V1, CHIP FAN עדיין לא נדלק. הקטע המוזר זה שבזמן כל הנסיונות האלה היו פעמיים שבהם המחשב נדלק והתחיל לצפצף (ברור, כי כלום לא מחובר). אבל זה פעמיים מתוך איזה אלף נסיונות. אחרי שכיביתי אותו (דרך ה-POWER SWITCH) וניסיתי להפעיל שוב - הוא לא פעל. דברים שניסיתי: 1) לנקות הביוס עם ג'אמפר. לא עזר. 2) בדקתי את ה-POWER SWITCH של המארז והוא פועל. 3) לקצר עם טסטר את החיבור של ה-POWER SWITCH בלוח אם. לא גרם להדלקת המחשב. 4) להעביר את הזכרון סלוטים, ואפ…
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני ככמה ימים רכשתי כרטיס טלויזיה התנקתי את הדריברים ואת התוכנה שלהם ומסתבר שהדריברים אינם מתאימים לוינדוס ויסטה אז העפתי את הדריברים ואת התוכנה ומאז המחשב עושה לי מסכים לבנים וריסטים העפתי אתמול את הכרטיס טלויזיה עצמו מהמחשב והמחשב עשה לי ריסט בלילה וכשהוינדוס חזר הוינדוס אמר שהוינדוס שוחזר ובלה בלה ובלה כתוצאה משגיאה בחומרה הקטע שלא הוספתי עוד חומרה דווקא הוצאתי את מה שהכנסתי המחשב הוא חדש חדש שדיברתי עם התמיכה של מיקרוסופט הם אמרו לי שזה שגיאה בחומרה והם לא יכולים לעזור לי עכשיו אני לא יודע מה לעשות זה נראה כאילו המחשב צעמו התקלקל והמחשב הזה עלה לי די הרבה 3 אלף ובקושי יש לי אותו שבוע וחצי מה אני יכול לעשות במצבים כאלה אני לא יכול לשלוח את…
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש של abit nf7-s והארד דיסק של wd 160gb sata שמחובר יחד עם maxtor 40gb ata 1333 ואני לא מצליח להתקין ווינדוס.אני עושה boot מהדיסק התקנה או מפלופי אני מפרמט הווינדוס מעתיק קבצים עושה ריסטרט ולא ממשיך מאיפה שהבוא הפסיק אלא מהתחלה.שאני עושה fdisk לראות את המצב של ההארד דיסק הוא אומר לי שאין מחיצות (partition) שאפשר להציג למנרות שהדיסק התקנה מזהה את המחיצות.שאני מנסה לעשות boot מהארד דיסק הוא רושם שאי אפשר ואין דיסק מערכת.אני מנסה כל שילוב בין הכוננים רק הסיריאל רק ה-ide או ide master וסיריאל ואני לא מצליח אף פעם זה לא קרה לי מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד סרט שלוקח לו שעה לרדת מאיזה אתר מסויים, ובזמן ההורדה אם המחשב עובר למצב שינה ההורדה נפסקת...למה זה ככה?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב עולה רק מסך הפתיחה הראשון איפה שרשומים כל הנתונים והמחשב פשוט קופא במצב הזה לא טוען את הוינדוס ולא מאפשר להיכנס לביוס איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה... עשיתי ריסט,המחשב עלה ואז עשיתי כמה פעולות, ופתאום קפץ מסך כחול כזה...משהו עם CRASH DUMP המחשב עשה ריסט,הויסטה לא עולה, זה ממשיך לעשות ריסטים בלי לעלות את הויסטה מה לעשות !!!!!!??!?!? דרך אגב בSAFE MODE הוא עולה...
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר כונן CD נוסף למחשב שלי של HP. כעת מותקן כונן CD אחד שהוא גם צורב של LG. איך עושים זאת? הכבל מידע יוצא מהלוח אם ומתפצל לארד דיסק ולכונן CD. כבל מידע נוסף (קטן יותר) יוצא ומגיע לכונן פלופי. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי בעיה איתה כול כמה זמן בערך זה עושה הודעה של שגיעה ושהמחשב יתכבה תוך 60 שניות מה אני עושה בבקשה עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כשאני מפעיל את המחשב הוא נכבה באופן פתאומי כדקה לאחר שאני מפעיל אותו כאילו ניתקו אותו מהחשמל(לפני שאני אפילו מצליח להכנס למערכת ההפעלה). לדעתי זו לא בעיה בדיסק הקשיח כי הכנסתי דיסק שמתאים לBOOT וגם כשהפעלתי אותו יש את אותה הבעיה. זה קרה בדיוק אחרי ששאבתי את האבק מן המחשב אך קשה לי להאמין שפגעתי במחשב(פיזית) באופן שישבית אותו וזה גם לא וירוס כי המחשב עבד באופן תקין לפני שניתקתי אותו מהחשמל. הדעה שלי היא שפשוט הספק נהרס וזה מתאים גם מבחינת הזמן כי הספק שיש לי הוא איזה משהו זול כזה(יש מצב אפילו ג'נרי ) והוא נרכש לפני יותר מחצי שעה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב מחבר. הוא אומר שהמחשב לא עובד ושהטכנאי חשד בלוח אם. חיברתי וניתקתי זיכרונות החלפתי בין שני כוננים קשיחים והספק כוח ששמתי לו לא תואם את החיבור בלוח אם (בלוח אם יש יותר זוגות של כניסות) אך בכל זאת המחשב נדלק. כשהדלקתי את המחשב לא הייתה תצוגה והמחשב לא צפצף. למחשב יש כרטיס מסך מובנה שעדיין לא ניסיתי אותו (כי אין לי כבל VGA). יכול להיות שזה הכרטיס מסך? אולי הספק כוח? הלוח אם? תודה רבה (:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכל המשחקים שאני מנסה לשחק פרט ל c&c - renegade המסך מחליף צבעים כל הזמן כל שניה קופץ בצבע אחר איך אני מתקן את הבעייה המעצבנת הזאתי???
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של GIGABYTE , דגם GA-8S661FXM-775 ודיסק קשיח WD 80 SATA מידי פעם (כבר קרה לי לפחות 3 פעמים) המחשב עשה RESTART מעצמו והדיסק פתאום לא זוהה, כלומר הייתה הודעה שאין מערכת הפעלה והדיסק עצמו לא זוהה גם בביוס.. לאחר פתיחת המארז חיבור מחדש של כבל הSATA, הדיסק עלה ועבד כרגיל. לאחר שבועיים שוב אותה תופעה, אז כבר החלפתי את כבל הSATA הדיסק עלה , הכל טוב יפה ושלשום שוב זה קרה. השאלה שלי היא, אם יש דרך מדוייקת (תוכנה למשל) לדעת איפה התקלה בדיסק הקשיח או בלוח אם (בקר SATA) ? המחשב כרגע עובד שוב כרגיל, אך הדבר בטח יחזור על עצמו. תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו מחדש הצורב שלי צורב במהירות של X4 לעומת קודם שצרב ב-X8 הצורב הוא:DVD NEC 3500... למה זה וכיצד אני יכול לצרוב מהר יותר...
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי קורס בפתאומיות תוך כדי עבודה עליו , ניסיתי לפתור את התקלה ע"י מספר דרכים ואף אחת מהן לא עזרה ולכן אני פונה אליכם ... המפרט שלי הוא : INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בהתחלה חשבתי שמדובר אולי בהתחממות יתר של המעבד , הוא עבד עם ספארק 7+ עליו בסביבות ה 37 מעלות שזה הרבה ...למצב מנוחה ואז ראיתי שאני לא מצליח להעלות את הספארק ל 6000 סל"ד ... אז החלפתי לו מקור מתח ( מאחד הכניסות מתח של הכונני 5 אינץ' ולא מהכניסה שלו על הלוח והמצב השתפר המאוור התחיל לפעול כראוי והטמ' ירדה ל 29 מעלות במצב מנוחה . אבל גם אחרי שהורדתי את הטמפרטורה המחשב עדיין קורס , אז ניסיתי להחליף כרט…
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם המחשב, לפני כמה שבועות הוא פשוט נכבה בלי סיבה מוגדרת. נתתי לו לנוח קצת ניקיתי אותו והכל הסתדר. הבעיה עכשיו שאני משוכנע שקשורה לקודמת היא שהמחשב לא ממש עולה ברגע שאני מנסה להעלות אותו שומעים את הרעש של הספק נכנס לפעולה, למשך כמה שניות נשמע קול של מתח חשמלי וכל הרכיבים מתחילים לעבוד, אבל... נראה כאילו כל כמה זמן יש איזה נפילת מתח או משהו כזה ולכן המחשב לא מצליח לעלות. אני כמעט משוכנע שהבעיה קשורה לספק כח , השאלה היא האם יש משהו ביתי שאפשר לעשות או שחובה לשלוח לתיקון... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-