תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הלוח-ASUS STRIKER 2 FORMULA היה מחובר עם ENERMAX 620 קניתי toughpower 1200 וחיברתי את ה24 פינים למקום שלו ואת המחבר שמתפרק ל-2 רבעיות לחיבור ה12V ליד המעבד כשהדלקתי את הספק נדלקה מנורה בלוח אם שהכל בסדר אבל המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הכבלים הנוספים( כרטיס מסך, כוננים) וניסיתי להדליק, והמחשב נדלק וכמובן ציפצף כי לא היה חשמל שמחובר חכרטיס מסך(GX2 9800) ניסיתי להחזיר רק לכרטיס מסך, ומה שקרה הוא שכל פעם שלחצתי על כפתור ההדלקה זה כאילו נדלק לשנייה (ראיתי את כל המאווררים זזים טיפה) אבל לא נדלק. כיביתי את הספק והדלקתי ואז אפילו המנורות בלוח אם לא נדלקו ניתקתי שוב את הספק מהלוח וגיליתי שאיפה שמחברים את החיבור הארוך ללוח אם הוא רותח ויש מאחוריו איזה ג'וק קטן שהוא רותח החזרתי את ה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כחודשיים, עידכנתי את הוינדוס ואז כשמכבים יש את עידוכנים אז אני הולך וכשאני חוזר אני רואה שהמחשב קפא באמצע העידכון. חיכיתי חיכיתי בסוף החלטתי לעשות מהלך אמיץ ועשיתי ריסטרט, במהלך הריסטרט המחשב ניתקע במסך של WELCOME הזה בוינדוס 7 שרואים את הלוגו של חלונות כזה. עשיתי ריסטרט וזה עבד כרגיל. עכשיו קורה לי בערך איזה פעם בשבועיים שהמחשב פשוט קופא בכל מיני שלבים, לפעמים זה באמצע סירטון שוראים שהמסך קופא ושאיזה 3 שיניות מהסאונד של הסירטון חוזר על עצמו בלופים מהירים לפעמים זה באמצע משחק עם אותו סאונד מעצבן ולפעמים וזה הכי מפחיד שזה קורה בWELCOME SCREEN. יש מקרים שזה קורה אפילו אחרי שאני עושה ריסטרט. עשיתי סריקה ואין שום וירוס. האמת שמאז שקיבלתי את המחשב זה קרה לי פעם …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב בן 5 שנים אשר התחיל לעשות לי בעיות בתקופה האחרונה. הבעיה שלי כעת היא שאני לא יכול לבצע פירמוט של המחשב. בעת עליית המחשב, המחשב לא מנסה לעשות BOOT של ה CDROM, אלא נכנס ישר ל HD. נכנסתי ל BIOS וזה מה שמופיע לי HARD DRIVE BOOT PRIORITY FIRST BOOT DEVICE - CD ROM SECOND BOOT DEVICE - HARD DISK THRID BOOT DEVICE - CD ROM ב- standard CMOS features ide channel 0 master - none . . . ide channel 2 master - wdc-wd80..... אני מקווה שאתם מצליחים להבין את ההגדרות שקיימות נכון לעכשיו ב BIOS. בכל אופן, הכונן דיסקים עובד בוודאות כי כאשר החלונות עולים ואני מכניס דיסק לתקליטור אז הדיסק עולה. איך אני גורם למחשב לעשות BOOT מהתקליטור? תודה מראש, יגאל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הדיסק החדש מזוהה ב BIOS כ 33 M בלבד . ( ה 250G מזוהה תקין ) ב COMP MANAGMENT > DISK MANAGMENT החדש מופיע לי כ DISK 0 , וה 250G מופיע לי כ DISK1 ( יכול להיות כי החלפתי בין הכבלי SATA משיקולי מיקום) בכל מקרה הגדול של DISK 0 פה הוא 7.87 גיגה , UNALLOCATED . מעבר לזה כשאני נכנס ל DISK MANAGMENT הוא יש פותח לי איזהשו CONVET WIZARD , כשנכנסתי פנימה הוא רץ , וסיים . עדיין הזיהוי הוא 8 גיגה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך hd4870 וברצוני לחבר אותו ללוח האם במקום כרטיס המסך המובנה בלוח האם הבעיה היא: כאשר אני מחבר את כרטיס המסך ללוח האם ולספק הכח לא רואים כלום במסך (המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל לא רואים תמונה) אציין שספק הכח שלי הוא חדש ואיכותי עם 2 כבלי מתח pci-e אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ראיתי כמה דילים טובים לזיכרון למחשב. אך יש כמה אופציות ובניהם זיכרון למעבדי AMD בלבד, והם גם יותר זולים מכאלה שתומכים באינטל או גם וגם. במיוחד בזיכרונות ישנים יחסית כמו DDR2 ו DDR3 1333. אני מגגל את זה כבר כמה ימים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית, האם זה באמת תומך אך ורק ב AMD. כמה מהממצאים שמצאתי: 1. זה עודפי מלאי של זכרונות שהיו במחשבים בנויים או משהו אחר שגרם לעודפים. (ואני גם זוכר שראיתי תגובה של מפורום ברשת שאומר שזה בגלל זה והם עובדים על לוחות של אינטל והוא מדבר מניסיון) 2. high density ram(גם לא ככ הבנתי את המושג) שבתקופה מסויימת רק לוחות של AMD תמכו בזה. 3. מתח הזכרונות - לוחות של AMD תמכו בכ עד 1.8v בעוד שאינטל תמכו עד כ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם ! חבר'ה יש לי בעיה באמת שלא קרתה לי אף פעם! הפעלתי היום את המחשב והוא התחיל להרעיש לאללהההה !!!! התקרבתי למארז ותאמינו לי הלכתי לחדר אחר ושומעיםשם את הרעש... הרעש מאוד חזק... יש לי- AMD ATHLONXP 2000+ GIGABYTE GA7 VAX 256MB DDR אם תיצטרכו עוד פרטים תודיעו לי... שמעו אני אצל חבר אבל אני חייב שתעזרו לי כי אני רוצה לישמוע שירים, לשחק, אך איני יכול לעבוד במחשב אם רעש שכזה... תודה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב, המחשב בן חצי שנה בערך ככה שהכל בו חדש והוא חזק מאוד לאחר הפירמוט נתקלתי פתאום במלא לאגים במשחקים וקצת בעיות בסטרימינג ביוטיוב ודברים כאלה דברים שלפני הפרמוט לא היה לי בחיים, עברתי ספק חשבתי שאולי זה בגלל זה אבל עדיין יש לי לאגים, החלפתי ראוטר ליתר ביטחון ועדיין מה שאומר שזה כבר משהו תוך מערכתי שגורם לדברים האלה משהו שהשתנה בהגדרות לאחר הפירמוט ניסיתי לפתוח פורטים לבטל את הפיירוול ובאמת הכל בערך ועדיין יש לי מלא לאגים ואיטיות בסטרימיניג וכל מה שקשור לנושא הזה ועוד בעיה שאולי תצליחו לעזור לי בה, זה שלפעמים העכבר זז באיטיות כאילו פריימרייט דרופ כזה פתאום משום מקום תודה לעוזרים =]</blockquote>
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למי שהוא יש ניסיון עם זה? האם אפשר עם הסוללה של שיומי להטעין לפטופ שיש לי חיבור חשמל רגיל? לא USB C או בסגנון. ראיתי שיש גם יעודיים ללפטופ , רק שהם גדולים, אבל עדיין זה שימושי.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היה לי ATI 3D RAGE 8 MB ושמתי במקומו GE FORCE 4 64 MB ולא מספיק שלא רואים טוב יותר פשוט רואים פחות טוב והמסך ניהיה כזה קשה לצפיה מסנוור כזה (מכה של אור) למה זה ? זה לא אמור להיות כרטיס טוב יותר ? ובדקתי את הכרטיס הוא תקין ! אולי זה משהו בהגדרות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם הרכבתי לעצמי מחשב אבל כרטיס המסך עושה לי בעיות ותוקע לי את המערכת. משהו כמו 98 אחוז מהפעמים שאני לוחץ על הכפתור של הריסט זה כי המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך יכול להיות שזה בגלל הספק נמוך מדי? אולי לא חיברתי את הכרטיס מסך כמו שצריך לספק? צריך ספק אחר? תודה לעונים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Thermalright ULTRA 120 eXtreme Asus Rampage Extreme Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) WD 150GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor Seagate 500GB Sata II 32MB Raid Edition LG DVDX22 DL GH22NS SATA Black Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V Antec Twelve Hundred (1200) Gaming Case Logitech Z-5500 Samsung T220
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום בעת גלישה באתר אני מקבל את המסך הכחול הזה המסך הכחול קורה רק בעת הגלישה באתר הזה . לא בוצע שום שינוי מבחינת חומרה או תוכנה win 7 64 תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש (שבוע). לאחר שהתקנתי אותו (ווינדוס XP) אני חווה תופעה ממש ממש מוזרה: כל ערב (בסביבות השעה 21:30) העכבר מתחיל להתנהג מוזר - אני לא יכול לגרור איתו שום דבר (המחשב מתייחס לזה כמו לחיצה), כל קליק אחד, מפורש לפעמים כדאבל-קליק. אני חושב שאולי מדובר באיזה פרוסס שרץ לי במחשב, אבל זה לא נשמע הגיוני, מה גם שנטרלתי את כל הפרוססים ועדיין התופעה נמשכת. אציין כי בבוקר ובמשך היום אין שום בעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב לסדר שבו נמסר שהספק שרוף. המחשב לא לידי אז אין לי ממש מושג באיזה סוג מדובר, אני רק יודע שהמעבד של אינטל, הלוח הוא: Intel D102GG2 מובנה אוקי, בדיקה ראשונית אין בכלל נורה בלוח אם, ספק בטוח שרוף. הוא לקח ספק תקין שהיה לו בבית וחיבר. יש נורה בלוח. שלב ההדלקה: שום דבר לא קורה, אף מאוורר לא מסתובב כולל זה של הספק. אמרתי לו לנתק את החוטים שמתחברים מללוח PWR וכל אלה ולנסות לג'מפר ידני עם מברג הוא ניסה לעבור עליהם ולא קרה כלום. הוא אומר שהנורה של ה HDD_LED בצבע אדום נשארת דלוקה באופן קבוע שהחשמל מחובר לספק מה עוד אפשר לעשות? יכול להיות שהנורה של הלוח תידלק והלוח עצמו תקול?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני החג לא הצלחתי להעלות את הווינדוס ומה שקרה הוא שבדיוק במסך הפתיחה של הווינדוס המחשב ריסטט. חשבתי שמדובר בזיכרונות אך ניסיתי כל פעם עם זיכרון אחר והבעיה נשארה בעינה. היום פירמטתי את המחשב ולאחר שימוש של כשעה חזרתי אחורה למצב הקודם (ריסטרט בעמוד הפתיחה) יכול להיות שמדובר בהארדיסק תקול או בלוח-אם תקול. איך אני יכול לדעת איפה הבעיה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי את גוף הקירור של המעבד, והמעבד "נשלף" ביחד עם גוף הקירור. עכשיו הם מודבקים עם המשחה, איזה דרך הכי בטוחה להפריד אותם ?
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי את הלוח MSI K8N NEO 2 ויש לי 2 הארד דיסקים מחוברים (בחיבורים הימניים לא אלו שקרובים למעבד) ושאני מחבר עוד הארד דיסק שלישי המחשב לא עולה. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו בביוס ואם כן אז מה?
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב חדש יחסית, 3 חודשים, ומדי פעם הוא קופא לכמה שניות זה יכול לקרות אפילו שאני גולש באינטרנט או רואה סרט, קרה גם בעליית משחק שהוא נתקע לגמרי והיה צריך ריסטרט חוץ מזה זה עשה לי פעמיים מסך כחול עם הקוד 0x0000001E אם זה אומר משהו. לדעתי זה בעיה בחומרה כי אני שומע מדי פעם את ההארד דיסק מתאמץ (אפילו בגלישה באינטרנט) אבל גם chkdsk וגם התוכנה של היצרן לא הראו לי בעיות איתו. שלחתי את המחשב לתיקון וגם לא מצאו בעיה והחזירו לי אותו חזרה וזה ממשיך לקרות. מבחינת טמפרטורות הכל בגדר הרגיל מפרט: מעבד i5 3570k כרטיס מסך Geforce GTX 580 לוח אם gigabyte z77x-d3h הארד דיסק Seagate 2.0TB 7200 64MB זיכרון corsair 8GB תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יכול לראות אף סרט ביוטיוב ככה פתאום ! פעם זה עבד נהדר ופתאום מלפני כמה ימים אני לא יכול לראות שום סרט וזה ההודעת שגיאה שאני מקבל: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. התקנתי את המקרומדיה הכי חדש וגם ג'ווה סקריפט הכי חדש וגם ניסיתי בתמיכה של האינטרנט שאפילו שהם לא תומכים בזה הוא ניסה לעזור לי וכלום לא עוזר!!! מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה מה הולך אני חדש פה אז תפרגנו אז ככה: את המפרט של המחשב שלי אתם יכולים לראות כבר <= המחשב קורס עד מסך כחול לפחות כמה פעמיים ביום במצבים שונים שלא כ"כ קשורים אחד לשני (פעם במשחק, פעם בווינדאוס אבל בעיקר בהמתנה). ישנן תקופות ארוכות ללא נפילה אבל כאשר יש נפילה אני מחליף את החלק שנראה לי בעייתי, ואז ישנה תקופה ארוכה של שקט (בערך כחודש) עד הנפילה הבאה. מהפעם הראשנוה שהתחילו הנפילות הוחלפה כבר כל המערכת למעט המעבד. השגיאות שקורות בד"כ הן: 0x0000001a - הנפוצה ביותר 0x000000be 0x000000f4 ועוד כמה שאני לא כ"כ הספקתי לקרוא. זה האיבחון של הווינדווס לנפילה האחרונה. נפילה זו באה אחרי נפילה (0x0000001a) במצב המתנה. Problem signature: Problem Event Name: Bl…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ניתן להבין מההודעה הזאת את הסיבה שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה תמיד באותו ישום. האם ע"י האינפורמציה הזאת אפשר לדעת את הגורם, האם בעית חומרה או תוכנה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 703 צפיות
-
-
משום מה העכבר שלי במחשב נכנס יתור מידי ימינה.... נראה כאילו שהוא ממשיך יותר ימינה כשאני מזיז אותו.. זה מפריע מאוד במשחקי אסטרטגיה.. אי אפשר ללכת ימינה. בדקתי את הגודל של המסך( אם הור רחב מידי) והכל בסדר , איך מסדרים את זה??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.בזמן האחרון כל פעם שהמחשב נשאר דולק זמן מסויים המלדת מפסיקה לעבוד אם אני עושה אתחול זה מסתדר. אין שום בעייה בחיבור שלה... 2.המחשב לא מזהה לפעמים את אחד ההארדיסקים שלי. לפעמים אני עושה אתחול והוא כן. גם כאן אני לא רואה בעייה בחיבור... למישהו יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-