תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היה לי מסך כחול ובעקבותיו ריסטרט, אחריו עלה המחשב כרגיל. על כל מקרה, החלטתי לבדוק את נושא הטמפרטורות במחשב. על מה הטמפרטורה הזאת מצביעה? כתוב סתם Temp3
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 7870XT ועד היום היו לי 2 מסכים מחוברים, אחד בHDMI ואחד בDVI. עכשיו הוספתי עוד אחד שמחובר לDP, אך משום מה הוא נותן לי לעשות EXTENDED רק עם שני מסכים בו זמנית, לא עם שלושה ביחד. פתרון?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, התקנתי עותק חוקי של חלונות 7, ויש לי כל מיני בעיות שאני לא מצליח לפתור לא משנה כמה אני מחפש פתרונות באינטרנט. הבעיה הראשונה היתה מההתחלה, כשראיתי שבכל הדפדפנים (chrome, firefox IE) יש דפים שהפונט שלהם נראה ממש לא טוב. הרבה דפים נראים ב-italic או bold בלי שום סיבה. חיפשתי קצת ברשת, ובאיזשהו מקום היה כתוב שצריך לעשות איזה בדיקה ב-cmd לקובץ mlang.dll שאחראי על הפונטים ברשת. כשניסיתי לבצע את התיקון לקובץ, זה לא עבד, ואז ניסיתי להחליף את הקובץ mlang.dll בקובץ חדש, אחרי הרבה מאמצים כולל התקנת משהו שקוראים לו "Take ownership" על מנת להחליף את הקובץ, הצלחתי, אבל הבעיה לא נפתרה. אחרי כן, פתאום ראיתי שאחרי כל ההתעסקות, אני עכשיו לא יכול לפתוח את ה-inter…
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום , רציתי להתייעץ פה בפורום לגבי בעיה שקרתה לי במחשב אני מדליק את המחשב (המחשב פועל) והמסך לא נידלק ההשערה הראשונה שלי הייתה שהכרטיס מסך נשרף אבל אז שמתי לב שהמחשב לא משמיע את הצפצוף שאומר שהוא נידלק מה לדעתם הבעיה בכרטיס מסך או במעבד או במשהו אחר? תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש ונתקלתי בתופעה קצת מעצבנת, לפעמים המסך לא עובר ל-Power Saving Mode למרות שכן מוגדר לו לעבור. מה שקורה במקום זה שהמסך "מתרוקן" והרקע של ה-Windows 7 נשאר דולק (בלי אייקונים וחלונות פתוחים). זה לא קורה כל הזמן ואני לא מצליח לזהות דפוס קבוע. עכשיו קרה לי משהו אחר - כבר פעם שנייה שאחרי שהמסך כן עובר ל-Power Saving Mode אז הוא לא יוצא ממנו (המסך לא מתעורר) עד שמכבים את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ומדליקים מחדש. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שכרטיס המסך תקול, ורציתי לוודא שזו אכן אפשרות לפניי שאני פונה לממש אחריות. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדבר היחידי אולי שאני יחסית מסתבך בו בפירוק והרכבת מחשב, הוא קירור המעבד. =\ ושבוע הבא יש לי בגרות בזה (הרכבת מחשב) ואני צריך לנסות שוב את הרכבת קירור המעבד ולפרק אותו כמו שצריך (תושבת 478) מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הבא - http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2915#ov לאחר החלפת משחה תרמית (קצת התפקשקש לי בקטע ששמתי את הקירור חזרה ולדעתי נמרח קצת), הכרטיס במנוחה על 55 מעלות. (אפשר להגיד שפחות, כיוון שיש מאוורר שמודבק עליו אז זה בטח מפריע לקירור). בכל מקרה, כבר בעבר הכרטיס היה בטמפ' גבוהה מאוד במנוחה, אז הדבקתי אליו מאוורר (דבק חם, אלתור של הרגע) 80 מ"מ וחיברתי במולקס למחשב. לאחר מכן שמתי לב שיש חיבור 2 פין על הPCB, (אפשר לראות פה -http://www.nix.ru/autocatalog/gigabyte/video/80801_2254_draft_large.jpg) והיום העברתי את החיבור לשם (אדום לאדום, שחור לשחור עם חיבור 2פין ממאוורר כלשהו), וזה לא פועל. לא מזוהה שיש מאוורר בכלל. מה לעשות? יכול להיות שהחיבור …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם (: קניתי מחשב לפני שנה וחצי (נובמבר 2011) ובזמן הזה אמא שלי חפרה לי לנקות אותו, ידעתי שהיא צודקת אבל לא עשיתי כלום, לא יודע למה.. עכשיו אני רואה שהוא פול אבק, בתוך הכרטיס מסך, מאחורי המאווררים, משהו מזוויע, כל מקום גושים של אבק, לא פלא ירדו הביצועים. מה לעשות? בינתיים ניקיתי אותו ממש בכללי כזה עם מברשת רכה, במאווררים ובכרטיס. איך אני אמור לנקות? לשלוח לתיקון? בבקשה עזרה מהירה (:
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב די ישן Dell D630 עם 4 ג'יגה זיכרון שהוספתי לו והארדיסק 1 טרה הבית. כבר מעל שנה שהמחשב במפרט הנ"ל עובד מצויין ! אך בשבוע האחרון משהו נדפק בו בלי שום סיבה מיוחדת.. הוא פשוט עובד בצורה איטית להחריד - אני אסביר: לחיצה על "התחל" לוקחת כ10 דקות עד שהתפריט עולה. אם חלון בסייר הקבצים עולה אחרי רבע שעה זה מזל ! הפעלתי את המחשב במצב בטוח וביצעתי סריקה ב2 תוכנות אנטי וירוס - אחת מהם היא NOD32 ולא מצאתי שום דבר. כמו כן, ביצעתי ניקוי תוכנתי למחשב ועדיין ללא הועיל. פתחתי את המחשב פיזית וניקתי אותו בלחץ אוויר על מנת לנקות ממנו את האבק. הרכבתי ועדיין המצב אותו מצב. חשבתי אולי בעיה בוינדוס. ניסיתי לבצע שחזור לנקודת שיחזור לפני שבוע והוינדוס נותן שגיאה שלא ניתן…
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם עזרתכם בבקשה שאני על המחשב כעבור 10 דקות של שימוש רגוע ,העכבר והמקלדת מתנתקים להם, ולא חוזרים לפעולה, עד שאני לא מכבה ומדליק המחשב. עכבר ומקלדת הם של חברת לוגיטק זה קרה גם במחשב הישן וגם במחשב החדש, יש לציין שיש דרייברים לעכבר ,ולמקלדת ויש לי עוד עכבר ומקלדת אלחוטיים מיקרוסופט (בשביל הנייד) כאשר אני משתמש בהם בנייח, הם לא מתנתקים כלל דעתכם ועזרתכם בעניין תודה חומרה : Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Gigabyte GA-Z77- Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בעקבות תופעת ריסטרטים שהיו, לי עשיתי חיפוש ברשת לקוד - BCCode: a מה שהופיע לי אחרי הריטסטרט האחרון. הציעו שם לבדוק את הדרייברים. הדרייבר האחרון שהתקנתי לפני מספר חודשים היה לכרטיס המסך amd radeon hd 7700 שקניתי כחדש (לפני כן השתמשתי בגראפי שעל המעבד). כבר אז הייתה לי בעיה להתקין את הדרייבר ולבסוף נאלצתי להתקין וינדואס חדש (7-64) כי זה לא התקין על הוינדאוס הקודם (גם הוא היה 7-64). אם איני טועה הבעיות של הריסטרט, שקורות גם הרבה בעת הפעלת משחקים, התחילו איכשהו מאז. אחרי הבדיקה שהוצעה שם עם דרייבר verifier נמצא אכן שיש בעיה באחד הדרייברים וקיבלתי מסך כחול כזה שאחריו הצלחתי להעלות מע' הפעלה רק לאחר תיקון של וינדואס וריסטור. לא צויין איזה דרייבר וגם בהודעה שקיבלתי לאחר מכן בהת…
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נישא dell. בשלב מסוים המחשב לא עלה ובנסיונות לץקן את התקלה המחשב התקין מחדש את החלונות. כל הקבצים שהיו עליו נעלמו. הקבצים הם מסוגים שונים. כיצד ניתן לשחזר את כל הקבצים הישנים או לפחות את כל אלה שנשארו תקינים? החשיבות העיקרית היא כמובן קבצי jpg והחשיבות המשנית הם קבצי המוזיקה. חברה המץמחה בשחזור דרשה 3000 שקל על השחזור כשהיא לא אחראית שהשחזור יצליח. התשלום הוא גם במידה והשחזור נכשל. יש לי מחשב נוסף וגם דיסק חיצוני בו 0.7 גיגה פנויים, קיבולת שהיא מעל ה500 מגה של המחשב הנישא. במידה וניתן - מעדיף להצע השחזור לדיסק החיצוני ואחר כך לטפל בקבצים. תודה על כל עזרה. ברוך.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי קורס(נדלק ונכבה) לעיתים לאחר זמן מה ולעיתים בהפעלה של דברים כגון משחקי מחשב ודפדפני איטרנט. (המחשב הריץ את כל הדברים בקלות עד לא מזמן). אשמח לעצות. מערכת הפעלה: Windows 7 Basic מעבד: Intel core 2 Duo 2.33GH זיכרון: 2GB בתודה מראש, ליעד
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום כרטיס מסך חדש gtx 560 gigabyte, אך הוא אינו עובד. אני מחבר את המסך ולא רואים כלום וגם המאווררים לא עובדים. אני חושד שאין מספיק מתח ו500W לא מספיקים למרות שרשום על הGTX560 שצריך מינימום 500W.. מפרט מחשב intel i7 3770 Gigabyte-GA-H77-DS3H זיכרון: Gskill 2X4GB 1600Mhz דיסק קשיח: wester digital 1TB מאוורר Scythe Katana CPU cooler ספק: Termaltake TR2 500W Active PFC בלי הכרטיס הכל עובד פיקס כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם... למישהו יש רעיון? תודה
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך יצא עדכון חדש לווינדוס 7, לאחר שהמחשב ביצע הפעלה מחדש הוא עלה שהצבע של שורת המשימות הפך ללבן (בלי קשר לערכת נושא), בנוסף גם כשצפיתי בסרטונים ביוטיוב הטקסטים שם הופיעו באופן מטושטש. בנוסף לשני אלה מורגשת גם איטיות בפעולות המחשב לאחר העדכון. איך אוכל לפתור את הבעיה? כרטיס מסך: GeForce GTX 660 תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את אחד מהדרייברים של TP-LINK לדגם TL-WN781ND ב-Windows 8 ולהפתעתי גיליתי שה-Windows לא רוצה להדלק, irql_not_less_or_equal, זאת השגיאה. עכשיו אני מבין שהבעיה זה הדרייבר, הבעיה היא שאפילו ל-Safe Mode אני לא יכול להגיע. לפי מה שאני יודע Shift + F8 בשביל להכנס לשם, הבעיה היא שזה לא עובד. המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, המערכת הפעלה מנסה לתקן את זה בעצמה וכמובן לא מצליחה, ואז עושה הפעלה מחדש שוב... יש למישהו עצות? בדקתי וראיתי עוד אנשים שזה קרה להם, אין לי גם איך לחרוש את גוגל כי אין לי מחשב. בכל מקרה תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה הפורום הכי מתאים שמצאתי, אולי חוץ מחומרה אבל שם זה בטח רק למחשבים(למרות שגם טלפון הוא מחשב.. לא משנה). בכל מקרה, נשרפו לי כמה פיקסלים במסך של nokia c2-01(כן, אני מסתדר עם זה ועם אייפוד טאץ') אז הזמנתי אחד חדש מאיביי. בעיקרון הכל עובד, אין שום פיקסלים שרופים אבל נראה לי שהמסך הזה לא מספיק בהיר. הוא נראה לי יותר "מרוח"(זה LCD), פחות חד ופחות בהיר מאשר המקורי(שגם הוא LCD). אני שואל באופן כללי- כשמחליפים חלקים פנימיים כאלה, צריך לתת להם לקבל קצת חמצן? זה נראה לי אמור להיות ההפך- כמה שיותר סטרילי, אבל אני לא מוצא שום סיבה אחרת למה המסך הזה נראה יותר כהה(לא שיחקתי עם ההגדרות לפני שהחלפתי מסך). *בנוגע ל-HDD- מצאתי Seagate ישן בבית(המדריך התקנה שמודבק עליו מתייחס לווינדוס 98' …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, החלפתי מאורר למעבד וכשהפעלתי את המחשב מחדש הופיע לי השגיאה הבאה: Fatal error: failed to locate necessary table(s) to make adjustments. Press any key to continue booting לא נראה לי אבל האם זה קשור למאורר? מה הפתרון? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול באמצע סרט, ללא כל אזהרה קרס המחשב בסלון. ללא הודעות או מסך כחול. מאותה קריסה: -ווינוס לא עולה -"ריפייר" נתקע באמצע. -חזרה לנק' אחרונה טובה - נתקע. -לא מצליח להתקין ווינדוס מחדש- יש פריז בשלב העליה של דיסק ההתקנה - כשהלוגו מופיע על המסך.... -מחשש להרדיסק דפוק ניסיתי להקין גם על דיסק חדש (מהאריזה) - לא עבד. -הרצתי PC CHECK ולוח האם יצא לכעורה תקין אך מצ"ב תמונה של בדיקת בקרים. -מבחן מאמץ עם התוכנה עבר בשלם. -המעבר עבר מבחן בשלום גם כן.... -כמו כן הPC CHECK לא מצליח להשלים בדיקת זכרונות ונתקע במאצע. לפני שאני זורק את לוח האם בפח....... רעיונות????
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי חדש של 16 גיגה יש בתוכו 6 גיגה וכשאני מנסה להעביר לו קובץ של 4 גיגה הוא כותב "הקובץ גדול מידיי עבור מערכת הקבצים המשמת כיעד" למה זה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מלפני מספר ימים אני לא מצליח להתחבר לאף ראוטר. בתפריט Intel PROSet/Wireless WiFi Connection Utility אני לוחץ דאבל קליק על פרופיל הראוטר (בשם mushmush) ולאחר מספר שניות מופיע בחלק העליון של ה Utility הודעה: Unable to connect to mushmush. אני נכנס ל Profiles ולוחת דאבל-קליק על הפרופיל אז המחשב טוען 2 שניות ולא מתחבר ללא שום הודעה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח asus crosshair iv formula ורמקולים MICROLAB M-500 5.1 בהגדרות במחשב הכל כמו שצריך להיות על Surround 5.1 השאלה שלי היא האם כשכל המערכת מחוברת ,הרמקולים האחוריים צריכים להביא צליל חד כמו הרמקולים הקידמיים או שרק צלילים ? כי כשאני מחבר את החיבור של הרמוקולים האחורים למחשב באופן הדוק אני שומע צלילים ואת הקול של הזמן נבלע כזה , וכשהחיבור סוג של רופף כזה אני שומע חד כמו ברמקולים הקידמיים .. האם כך זה צריך להיות או שיש בעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אין לי גישה לביוס ! הביוס שלי לא מעודכן האם אם אני צורב מערכת הפעלה והופך את הדיסק ל Bootable האם הדיסק יעלה לי מבלי שאני אצטרך להכינס לביוס או שחייב עדיין להגיד בביוס? (לא הצלחתי להיכנס לביוס על ידי שום מקש וככה להגדיר את עלית הDOK בהפעלה בגלל שהוא כנראה לא מעודכן -ככה בחור שמבין בפורום אמר לי ,שהוא לא מעודכן ) תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח שיש לי GIGABYTE GA-B75MD3H REV.1.1 לפני כמה ימים התחלתי את המחשב והוא רשם לי שהביוס קרס והאם לתקן את זה אמרתי לו שכן הוא תיקן ומאז כל פעם שאני מאתחלת את המחשב הוא רושם: "entering to power save mode" המסך נאשר חשוך ורק אחרי כמה שניות הוא נדלק ישר מההתחלה שרואים שהוא מתחיל את חלונות. ניסיתי ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס עצמו הצלחתי וראיתי שאיפה שרשום SHOW BIOS LOGO נמצא על ENEBLAD אז זה בסדר עשיתי גם עדכון ביוס דרך DISK ON KEY זה גם לא עזר. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מצורפת תמונה. הוא לא נותן לי לבחור בכלל את ה700 גיגה כדי לאתחל אותם. מה עושים יש לי מערכת ווינדוס 7, 64 ביט.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-