תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
http://srv2.jpg.co.il/5/526f36bfda0d1.jpg' alt='526f36bfda0d1.jpg'> מה יכולה להיות הבעיה? זה מחשב נייד חדש של lenovo. לא ידוע לי ששיניתי משהו... ניסיתי להתקין מחדש את גרסה 10 וזה לא נתן לי. אפילו שדרגתי לגרסת preview של internet explorer 11 וגם אחרי קצת זמן הופיע המסך הכחול... בבקשה תעזרו לי! חייב להיכנס דרך הדפדפן הזה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
i7 4770K + Msi Z87-g45 gaming - כרטיס מסך של Nvidia חברת Gigabyte דגם - GTX 970G1 4Gb מארז : Corsair 500R בצבע לבן . אשמח לדעת כמה יעלה לי למכור את החלקים ? מישהו יכול לתת לי מחירים ? תודה ושבת שלום😌
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, ברשותי כרטיס כזה שקניתי לפני מס' שנים בכ-180 שקלים. אני חושב שהוא מתחיל לזייף משום שלעיתים ההתקנים המחוברים אליו לא מזוהים במערכת, או מזוהים ונתקעים מדי פעם. רציתי לשאול האם יש לזה פתרון כלשהו? אם לא, האם ידוע לכם על כרטיס דומה או התקן דומה שיתן לי לחבר אליו 4 התקני IDE ולא יעשה בעיות לטווח הארוך? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מריץ משחק ו לאחר 5 דקות המחשב נכנס למסך שחור הוא אומר שהכבל של המסך טוב אבל אין סינגל אני לוחץ ריסט וגם אז המחשב לא עולה רק לאחר שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו שוב -> המחשב פועל מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזה באסה עשיתי ביום שישי עידכון לביוס של לוח GA-965-PS3 ( רציתי שהמחשב יצליח לזהות אז מהירות הזיכרון 800) ומאז הייתי צריך להתקין את המחשב 3 פעמים בהתחלה הוא זרק לי מסכים צהובים ועשה לי קצת בלאגן כשעלה המחשב ןגם זה לא עוזר ניסיתי אחרי ההתקנה להחזיר את הביוס לקודם וכלום אחרי שאני מסיים את ההתקנה עושה ריסטרט ואז הוא מציג לי קבצים חסרים מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם האם אפשר להחזיר את הביוס לקודם ?? יש מצב לעשות איפוס לביוס ??
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, (לא ידעתי מה הפורום המתאים. אם זה לא המקום, אנא העבירו את הדיון לפורום הנכון) מה המשמעות מבחינת בלאי המחשב כאשר משאירים אותו במשך זמן רב, בהשוואה לאפשרות לכבות את המחשב כאשר לא משתמשים בו? ספציפית, המחשב שלי דולק כל הזמן, 24/7, אבל בתקופות "רגילות" משתמשים בו רק בסופי שבוע, וכל השבוע הוא סתם דולק ומתבטל... בתקופות אחרות הוא בשימוש נניח 12 שעות ביום, ואז יש 12 שעות רצופות בהן לא נוגעים בו. האם יש לכך משמעות מבחינת בלאי? אילו רכיבים נפגעים? האם עדיף לכבות כאשר לא משתמשים במשך כמה שעות? (מה כלל האצבע? מן הסתם לא אכבה את המחשב כשאני עושה הפסקה של שעה, אבל מה לגבי 4 שעות? לילה? 24 שעות?) איך מחשבים את עלות צריכת החשמל כאשר …
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, בוינדוס 7, באופן אקראי, אני מקבל בלו סקריין עם הודעה על תקלה 0000124. אני מבין שמדובר בתקלה בחומרה, אך אינני יודע לאיזו חומרה יש בעיה. משום מה אני לא יכול לצרף לפוסט הזה את קובץ ה-DUMP שנוצר בעקבות התקלה ואני לא יודע לפתוח אותו. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי כיצד לפתוח את קובץ ה-DUMP ולזהות את התקלה בחומרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מתאם בלוטוס בסיסי למחשב האישי, לשם התחברות למערכת הסאונד המבוססת תשדורת בלוטוס. ההתחברות מהסמארטפון - בו המתאם הוא חלק מהחומרה, הכל עובד טוב, מדוייק ובמיידי. לא כך בדונגל המחובר ( USB ) למחשב האישי. כאן לא תמיד המכשיר מסתנכרן וגם אז לוקח לו זמן עם רעשים והתנתקויות ואז לפעמים זה עובד........ אני די מיואש ורוצה לדעת א. אולי יש מתאמי בלוטוס איכותיים וחזקים יותר שתוכלו להמליץ ב. אולי יש תוכנות יעודיות שיכולות להשטלת על המתאם ולהופכו למשדר חזק ואמין... אשמח לשמוע ולקבל עזרה. תודה נחום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי את האפשרות להפעיל את הבלוטוס במחשב לעיתים תכופות, פשוט נעלם לי האופציה להפעלת הבלוטוס
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקול בלוטוס' שמשמש אותי כרמקול עיקרי למחשב (מדובר ברמקול גדול של 100 וואט). משום מה, אם אני לא משתמש ברמקול לזמן קצר, הוא כבר לא מופיע לי ברשימת אמצעי השמע ואני צריך לפתוח את מרכז התקני הbluetooth במחשב וללחוץ ולחבר אותו שוב. ככה שוב ושוב ושוב. יש דרך לסדר שהרמקול יהיה מחובר בבלוטוס' למחשב ללא ההתנתקות המוזרה הזאת? הרמקול הקודם שהיה לי היה מחובר כל הזמן... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכם, בחודש האחרון נתקלתי בבעיה שסתם באמצע עבודה במחשב המחשב מראה מסך כחול ונכבה. רב הפעמים זה רושם לי MEMORY MANEGMENT ולפעמים זה רושם לי משהו אחר... כמעת תמיד אחרי שזה קורה אני לא מצליח להריץ את הווינדווס כי זה נתקע לי על המסך של הטעינה בהתחלה (לפני המסך השחור {במסך שזה מראה תתמונה של הלוח אם } ) ורק אחרי שאני מוציא ומכניס את הזכרונות ( אני לא יודע אם זה באמת מה שעוזר ) המחשב עולה אבל אחרי כמה שעות או דקות זה שוב קורס. עשיתי הרגע פורמט וזה עבד בסדר ועכשיו שוב קיבלתי מסך כחול ככה שאני מבין שזה לא בעיה של תוכנה אלה חומרה. אני צריך שתעזרו לי לאבחן מה מקור הבעיה בשביל שאני יוכל להימנע מלשלוח תמחשב למעבדה ולחסוך כסף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
סתם לידע כללי במה יכול לעזור לי עדכון ביוס? (ואני לא עושה אוברקלוק!)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא שיחקתי במשחקים שמותקנים אצלי (HL2, Medal of Honor,Quake3,Unreal Tournament) בחצי שנה האחרונה.באותה תקופה הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון מצאתי קצת זמן לחזור לשחק - אך לצערי בכל אחד מהמשחקים אני עף אחרי כמה דקות החוצה ל-desktop או שהמחשב מאתחל. התקנתי דרייבר אחרון לכרטיס המסך ATI 9800 PRO והבעיה לא נפתרה. המערכת היא XP PRO SP2 על AMD 2.4 וגיגה זיכרון. יש לציין, שמעבר למשחקים, בעבודה רגילה - הכל תקין. מעבר לפתיחת המארז ובדיקה אם המאוורר של הכרטיס מסתובב (חשבתי על זה עכשיו - במקרה כזה הוא בטח מתחמם וזורק אותי) - כדאי לבדוק עוד משהו? אולי עדכוני חלונות דפקו משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
זה בעייה שהופיעה בזמן האחרון כשאני משחק אחרי פרק זמן מסוים זה מקטין את המשחק בלי סיבה וחוזר לdesktop, לא מופיעות לי הודעות או משהו בסגנון זה סתם מקטין וזה ממש מפריע. לפעמים זה מקטין וחוזר לבד למשחק ולפעמים אני צריך ללחוץ למטה על המשחק כדי שיחזור אליו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסתדר אחרי כמה ריבוטים. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, שלום למחשב של אחי החליט לעשות בעיות והוא לא מוכן להדלק כשהכרטיס מסך(1950פרו של ספיר) מחובר לספק(אנמרקס ליברטי 400W) דבר ראשון שעשיתי זה לנתק הכול ולהרכיב שלב שלב החל מהמעבד ולהחליף קירור-> זיכרונות-> קשיחים->DVD-> כרטיס רשת-> והכול עבד כשאני מחבר את הכרטיס מסך ללוח אבל בלי החיבור של ה6 פינים שיוצא מהלוח, המחשב מגיע לפוסט (אני יכול לדעת את זה לפי הציפצופ של הפוסט) והמאוורר של הכרטיס מסתובב, הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הכרטיס מסך לספק אז המחשב מסרב לעלות, ניסיתי להלחילף בין הכבלים של הPCI-E שיוצאים מהספק וגם במקום החיבור שלהם על הספק, כמו כן ניסיתי לחבר אותו למולקס עם המתאם שהגיע עם הכ"מ אבל אותו דבר. לפי זה יש למישהוא רעיונות איך לפתור או שזה גזר דין …
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב אז כככה נהרס לי המחשב ואני לא יודע מה לעשות יש אנשים שאומרים שהלוח הלך , כאילה שאומרים המעבד ועוד הצעות והערות לא משמחות. חייב עזרה, בעיה במחשב. אז ככה , לפני שבוע החלטתי לנקות את המחשב מאבק. אתם יודעים , מדי פעם,, וכו וכו.. פירקתי את הכל ניקיתי.. הפעם החלטתי שצריך גם לנקות את המארוור של המעבד כי נוצר שם הרבה אבק.והוא עשה רעש.. לציין רק שזה מעבד אטלון 2800 ולוח אביט אז ככה פירקתי את המארוור צעות הקירור ( ופה נראה לי הרסתי משהו)" ניקיתי את הכל והחזרתי.. הפעלתי את המחשב ולאחר דקה המחשב ציפצף כמו אוטו גלידה וכבה... לא ידעתי בידוק מה הסיבה .. הידלקתי שוב ונכנסתי לביוס שם הופיע 90 מעלות חום מעבד.. המחשב ציפצף שוב נכבה (יש לציין שהוא נכבה אך המאוורירים המשיכו לעב…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המצב כזה: ללא סיבה מוצדקת בזמן העבודה מול המחשב התצוגה במסך הופכת להיות שחורה, ניתוק הכבלים וחיבורם בשנית לא עוזר ולחיצה על מקשי המקלדת או העכבר גם לא עוזרים. רק ריסט עוזר ומחזיר את התצוגה בצורה מיידית. בגדול לא נראה לי שזה קשור למצב שינה כי אני מצליח לצאת ממצב שינה. חומרת המחשב היא כרטיס מסך GTX470 ולוח אם של AMD 955 שכולל כרטיס מסך מובנה ו2 זוגות זכרונות (לא מאותו דגם) של DDR3 והכונן הוא SSD אציין עוד מידע אם צריך. מה הכיוון שאני צריך לחפש?, מדובר על מצב עבודה רגיל ולא מאמץ, לרוב אחרי תעינת המחשב ועליית הווינדוס כ2-5דקות של כניסה לאינטרנט {במרבית היום זה לא קורה} *אין לי גם איך לדמות את המצב שזה קורה כדי לבדוק האם זה עשוי לקרות בשנית…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים..ולפני זה היה הכל בסדר היתי צורב דיסקים ורואה סרטים בלי שום תקיעות... אפשר לראות את המפרט שלי בצד..
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי אוקיי אז את המפרט שלי יש לכם בצד. תראו עם הזמן הצתברו לי המון בעיות במערכת ולדעתי חלק נכבד מקורן בלוח חייתי עם חלק מהבעיות תקופה מסוימת אבל כרגע כבר מתחילה להגמר לי הסבלנות דברים כמו: - המחשב תמיד נתקע אחרי הפעלה אחרי איזשהו פרק זמן ויש לבצע restart בכל פעם שמדליקים אותו. כולל אחרי restart יזום דרך מערכת ההפעלה - המחשב נדלק מעצמו מיד או כמה שניות אחרי שמכבים אותו וצריך לכבות אותו מהכפתור. - אם חום הצ'יפסט עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב יתקע, בוודאות. כלומר כמה דקות אחרי שמכבים מזגן בחדר אין עם מי לדבר. - לאחרונה תוכנת הניתור של הלוח מדווחת בחלק גדול מהזמן שמתח הNB (גשר צפוני לפי מיטב ידיעתי) שאמור לשבת על 1.8 חורג כלפי מטה יותר מ-10% ומגיע למתחים של 1.6 ואף מתחת לזה…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
במנהל ההתקנים ה pnp bios extension מסומן בסימן קריאה צהוב איך אני מסדר את זה? יש לי ווינדוס xp תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
האם זה דבר תקין שבמנהל המשימות מופיעה לי 100 אחוז 99 אחוז במנהל המשימות בלשונית דיסק קשיח.. והמספרים באחוזים נהיים באדום (שלי זה נראה אומר אזהרה כלשהיא ,אחרת למה לשנות צבע גוון) המחשב הינו מחשב נייד מדגם ASUS N550 תודה.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב 1.האימול אצלי היה דלוק והורדתי משחק במשך 3 ימים אז המחשב בכלל לא היה מכובה..המשחק ירד היום בבוקר והכול בסדר ואז כשאני מכבה את המחשב במסך הכחול של XP כש יש את :שומר הגדרות. זה ככה נתקע ולא זז כי הלכתי לבית ספר והשארתי ככה.. וזה נשאר ככה..אחר כך הוצעתי מהתקע את המחשב והדלקתי מחדש והכול היה בסדר .. אבל למה זה קרה.? ועוד משהו אחרי שמחשב עובד כמה ימים בלי מנוחה.. כמה זמן צריך לתת לו לנוח אחר כך , כשמכבים אותו?
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-