עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shlomi Abir,

היי, יש לי כונן של 1TB שהייתי מתקין עליו את הווינדוס תמיד בעבר וגם יש לי עוד אחד של 2TB שהייתי משתמש בו לקבצים וזה שלא היה לי מקום אז עכשיו אני רוצה להתקין win 10 על הכונן של ה 2TB ואת ה 1TB להשאיר רק לכמה משחקים שלא יהיו על הכונן של הווינדוס ושאני נכנס לביוס זה מה שמופיע : אז הבעיה היא, שאני פשוט בוחר את הדיסק און קי ושם אותו ראשון שהמחשב יעלה דרכו (אני משתמש ב-UEFI), מתחיל להתקין ההתקנה מסתיימת ומתי שהמחשב מגיע לריסטארט, הוא פשוט עושה ריסטארט ומעלה לי את ההתקנה של הווינדוס דרך הביוס מחדש שוב... זה כאילו לא ממשיך בהתקנה ומעלה את ההתקנה של ווינדוס מחדש, וזה שהUSB עדיין מחובר... ושאני מנתק את הדיסק און קי ועושה ריסטארט, המחשב פשוט לא מעלה כלום (כי אין כלום זה לא המשיך…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shlomi7293,

נתקל בבעיה בפירמוט מחשב נייד . מצ"ב תמונות מהליך הפירמוט לפי הסדר, בנוסף השגיאה מפרט: נייד ACER מדגם: Aspire v5-572 . win 8 , 500gb , 4gb ddr3 64bit , מנסה לפרמט ע"י אר דיסק חיצוני ודיסק פירמוט של WIN 7 ניסיתי 64 / 32 ביט לא מצליח . יש לציין כי בעבר ביצעתי פירמוט עם הדיסק הזה למגוון מחשבים והכל בסדר. חוץ מהבעיה הזאת.. תודה לעוזרים [ATTACH=CONFIG]9464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9466[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9465[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ab11,

היי, יש לי אנטי וירוס של avast, כשאני נכנסת אליו בדר"כ היה כתוב- מוגן, עם רקע ירוק. עכשיו אני נכנסת אליו וכתוב עם רקע אדום: "אתה לא מוגן!, פתור הכל (כפתור לחיצה) שירות הפעולה ברקע של Avast אינו פועל, הפעל כעת (כפתור לחיצה) כשאני לוחצת על "פתור הכל" וגם על "הפעל כעת" בשני המקרים זה מראה לי חלון קופץ שעליו כתוב "האם ברצונך לאפשר לתוכנית הבאה לבצע שינויים במחשב זה? " לחצתי על כן ואז פשוט לא קורה כלום !! אני לא יודעת מה לעשות ולא מבינה בזה חייבת עזרה דחוף !!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by demultiplexer,

שלום לכולם, הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפרטורות בהן המחשב שלי עובד לא נראות לי הגיוניות. צירפתי צילום מסך. אלה הטמפרטורות לא בעת הרצת משחק כבד אלא גלישה באינטרנט. הן משנות לעיתים תכופות ולא נמצאות ברמות האלה הרבה זמן ברציפות אבל העומס היה נמוך והחדר ממוזג מאוד ובכל זאת ראיתי א המספר 90 יותר מפעם אחת. מעבד core i7 2670qm 2.2ghz ביטלתי את turboboost ועכשיו הטמפרטורות לא עולות מעל 70 כך שאני קצת יותר רגוע. מה דעכם? תודה לכולם ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by cena00,

שלום לכולם. אתמול ממש התחשק לי לשחק בCOD, אחרי שלפחות שנה-שנתיים לא שיחקתי במחשב. הורדתי, התקנתי, נכנסתי, והמשחק מקרטע על ההגרות הכי נמוכות. חשוב לציין שהמשחק עבד לי פעם בצורה מעולה במחשב, על הגדרות גבוהות אפילו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה! מפרט: core2dou e4600 nvidia 9600gt 512mb 2GB ddr2 HU HITACHI 320gb

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by arielman22,

שלום יש ברשותי מחשב נייד HP מדגם HP Pavilion dv6-3125ej. ב 3 חודשים האחרונים יש לי בעיה בקליטת WIFI. המחשב ממוקם בערך 2 מטר מהראוטר של בזק, ובכל זאת אני מקבל בין קו אחד לשניים. עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס רשת וגם שיניתי ערוץ בראוטר. הבעיה שהתקנים אחרים (טאבלט/סמארטפון) כן מקבלים קליטה טובה, כך שהבעיה מגיעה מהלפטופ עצמו. קראתי בכמה מקומות שיכול להיות שזה קשור לאנטנת WIFI שבכרטיס רשת. מישהו יכול להגיד לי איך בדגם שלי אני יכול למצוא ולבדוק את זה? כמו כן אשמח לשמוע על רעיונות נוספים שיכולים אולי לעזור.

7. הכרטיס מסך הוא:GIGABYTE GTX660 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL והמסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL שיחקתי עד מאוחר בכמה משחקים כמו wow/league of legends אחרי שעה וחצי שלא שיחקתי פתאום ראיתי תמסך מתחיל לשנות צבעים כאילו הכרטיס הולך להשרף חשוב לדעת שאני בודק תמעלות כל הזמן והן לא קפצו או היו קרובות לבעייתיות עכשיו אחרי חצי דקה זה הפסיק אבל הפך תמסך לחצי רגיל וחצי צבע ירוק כזה חלש עם נקודות/קווים חיפשתי תבעיה לא ממש מצאתי תשובה אני יודע שבדר''כ זה הכרטיס מסך אבל אני לא יודע אם זה הבעיה יש לי תמחשב כבר שנתיים בערך הנה תמונה של בחור שיש לו את אותה הבעיה שעשה צילום בטלפון כל המסך - http://prntscr.com/7iizcv צד שמאל, ירקרק - http://prntscr.com/7ij06m צד ימין, רגיל …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eliranl1,

שלום לכולם !!! המחשב שלי היה בתיקון אצל KSP בגלל בעיה בסאונד. לאחר שעלו לי על הבעיה החליפו לי את הלוח אם לחדש. המחשב שלי חדש יחסית (נקנה במרץ 2015). חיברתי את המחשב בבית והכל עבד תקין, כיביתי אותו בלילה וביום למחרת כשבאתי להדליק אותו המחשב לא נדלק. אחרי בדיקה של כל החיבורים בתוך המחשב והכבל מאחורה ראיתי שהכל תקין אבל עדיין המחשב לא נדלק. החלפתי את הכבל שלי לכבל אחר ופתאום המחשב נדלק. רציתי לבדוק אם הבעיה באמת בכבל, חזרתי לכבל לקודם(כביכול זה שהיה תקול) וזה עבד בלי שום בעיה. בכל מקרה, החלפתי חזרה לכבל החדש והמחשב נדלק והכל היה בסדר. היום אחריי שהמחשב עבד כמה שעות הוא נכבה מעצמו ושוב הייתה אותה תקלה, המחשב לא נדלק. ניסיתי להוציא את הכבל החדש ולהחזיר, ניסיתי להדליק כמה פעמים…

9. שלום יש לי מחשב לא חדש בכלל בשבועיים האחרונים, פתאום נתקע המסך קופא לפעמיים גם הצבעים מתחרבשים כזה. לפני שאני רץ להחליף כרטיס מסך, איך אני בודק שזה בטוח הבעיה ? מפרט של המחשב. EP45-UD3L Q6600 NVIDIA 8800GT ספק - corsair hx520 ניסיתי להפעיל OCCT אולי אני לא יודע איך נכנסתי ללשונית של GPU ולחצתי ON התוכנה קורסת ויש את השגיאה הבאה. מחשב משמש רק עבור סרטים גלישה באינטרנט ממש בקטנה פוטושופ ואופיס.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by AntiFacebook,

לאחר שהחלפתי כונן SSD(עליו מותקנת מערכת ההפעלה), הwindows (גירסה 7) לא עולה. אחרי המסך של הbios, אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב. אם אני מוציא את הGTX970 ומשתמש בכטיס מסך המובנה, הwindows עולה. אם אני משאיר את הGTX970, אבל מחליף לכונן הSSD הישן, הwindows עולה. מסיבה כלשהי הwindows לא מוכן לעלות כשאני מחבר את ההארדיסק החדש ואת כרטיס המסך ביחד, אבל כשרק אחד מהם מחובר הכל עובד כשורה. כמו כן, כשהGTX970 מחובר, אני לא יכול לגשת לתפריט הbios בכלל. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? לוח האם שלי הוא gigabyte B75-D3V וכרטיס המסך הוא של gigabyte

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by alex542,

היום הייתה לי בבוקר הפסקת חשמל וכשנסיתי לאחר כמה שעות להדליק את המחשב הוא אינו נדלק. פירקתי הכל המתנתי וחיברתי מחדש לא עזר, בדקתי את הספק על לוח אם אחר עובד. אני חושד עכשיו שלוח האם הלך לו איך ניתן לבדוק בוודאות שזה הוא ואולי לתקנו? או שאולי הבעיה במשהו אחר לגמרי כנראה?

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. היי, בעקרון כבר פתחתי שאלה בנושא אך משום מה הפוסט נעלם לי. יצא לטובה, כי הספקתי לקרוא קצת מאז ועכשיו השאלה קצת יותר ממוקדת. הכותרת אומרת הכל. הסרטון בלינק הזה אומר יותר:http://youtu.be/fn_ejcgqeBc. בהתחלה זה קרה לפעמים, וכשהתמזל מזלי והמחשב עלה, לא היתה שום בעיה. החל מאתמול זה קורה קבוע. כשזה קורה, אני לא מקבל שום מסך (גם לא מסך פתיחה ממנו אפשר להגיע להגדרות BIOS). הספקתי לנקות אבק. לא עזר. ניסיתי לשלול חומרה והשארתי רק לוח אם, מעבד וספק (אלא אם כן פספסתי משהו). עדיין עם הבעיה. מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי מה מהשלושה הוא גורם הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by oh,

שלום שאלה כללית אומנם ולא כ"כ מדוייקת/מכוונת, אבל בכל זאת - הרכבתי לבד מחשב חדש- לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות ו-HDD. הכל נעשה לפי ההוראות בחוברת הלוח אם בלי יותר מדי חיבורים "מיותרים". כאשר הפעלתי את המחשב, הוא נדלק ועובד אך אין תצוגה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה?

14. Started by maoram9,

היי ושלום לכם קיבלתי הפניה מחבר אל הפורום שלכם ואמר לי רק דרככם לבדוק את הנושא. אז קודם כל המפרט של המחשב מעבד: i7 940 2.93ghz socket 1366 לוח אם :gigabyte x58-usb3 socket 1366 כמובן כרטיס מסך:gtx260 ישן מאוד אומנם אבל יש לי אחד חדש שעדיין לא השתמשתי עקב התקלה ספק כוח של 500 וואט אני לא זוכר את החברה.. זיכרון ראם : 6Gb של Kingston דיסק קשיח יש לי 3 דיסקים 1 של 250 גיגה השני של 1 טרה והשלישי של 750 גיגה כולם של אותה החברה (WD (WESTERN DIGITAL חשוב לציין שעל הכונן של ה250 גיגה מותקן הווינדוס 7 אולטימייט של 64 סיביות. חלקים חדשים שנרכשו ולא הותקנו עדיין :8GB RAM של G.SKILL 1333MHZ כרטיס מסך NVIDIA gt730 2gb ddr5 וכונן SSD 128 גיגה של trunscend החלקים שכתובים כאן נקנו במ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם ברשותי Lenovo y50-70 בן חצי שנה 16gb ram NVidia GeForce 860m intel i7 4710HQ 2.5 ghz ללא touch לפני כחודש בערך "שידרגתי" לווינדוס 10. מאז נתקלתי בכמה בעיות: 1) בעיית ה100% disk usage-שאותה פתרתי באופן זמני ע"י כיבוי superfetch,prefetch,bits,windows search 2) לאחר ההתקנה של ווינדוס 10,ניסיתי לחבר את הרמקולים שלי(microlab solo9c) לכניסת הhdmi בלפטופ. יש לציין שהכניסה תקינה ועבדה לי ב8.1. בהתחלה-המחשב בכלל לא זיהה שחיברתי משהו. לכן התקנתי את הדרייבר של realtek לhd audio-עבד לתקופה מסויימת,ולאחר שימוש של מספר ימים.. שוב המחשב לא מזהה שום חיבור לכניסת הhdmi. ניסיתי להתקין את הדרייבר שוב,לעשות התקנה נקייה שלו..לא מצאתי פתרון. כמובן שהרמקולים המובנים של המחשב עובדים מ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by The-Magician,

שלום, אני מנסה לחבר הארדיסק למחשב ולפרמט אותו, אני מחבר את הארדיסק למחשב ושם מערכת הפעלה של ווינדוס 8 על USB ומנסה להעלות את ה-USB בהתחלה כשהמחשב עולה, זה רושם לי את השגיאה : bootmgr is missing מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את הארדיסק? *מחשב dell 755

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by iSolt,

המחשב מתעורר משינה ללא סיבה. באמצע הלילה מוזיקה נדלקת כי המחשב התעורר משינה. וינדוס 10 מותקן על ssd העכבר והמקלדת לא מעירים את המחשב, הם מוגדרים כמנותקים בשינה ואין להם יכולת להעיר משינה. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. שלום, הלוח המדובר מסרב לזהות מקלדת USB, וגם אחד שמחוברת למתאם PS2 לא מזוהה. אין לי שום דרך להגיע לביוס. למישהו יש רעיון איך אני מגיע לביוס? תודה מראש. עריכה: להוציא את הסוללה על הלוח לא עוזר, לאפס CMOS לא עוזר. אני מהמר שההגדרות בביוס מוגדרות לא לאפשר התקני USB לפני מערכת ההפעלה (מהמר כי זה לוח של חבר ולא שלי) אבל איך אפשר לאפס את זה בלי יכולת להיכנס לשם בכלל?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. עידכנתי היום בבוקר לאמא שלי את המחשב הנייח שלה בבית מווינדוס 7 לווינדוס 10 אחרי העיכון היא רצתה לעשות פירמוט למחשב שיהיה נקי אז עשיתי בגדרות איפוס עם מחיקת הקבצים שיהיה נקי מכל מה שהיה עליו הכל טוב ויפה אחרי שזה סיים לפרמט המחשב עולה יש מסך כחול ורשום inaccessible boot device ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסטרט וככה בלופים כל פעם מחדש. מה עושים?!

20. Started by sasonhaim,

בעיה במחשב נייד asus g550jk cn367h העכבר המקורי של המחשב שהוא עם כבל {לא אלחוטי} מראה שהוא מחובר, הdpi שלו עובד והכל אבל הוא לא זז מישהו יודע מה אפשר לעשות לגבי זה ? דרך אגב זה קרה לי גם עם עכבר בלוטוט הוא התחבר אבל לא זז. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. במחשב הראשון שקניתי לפני 15 שנה היה בעיה במסכים כחולים אחרי חמש שנים קניתי מחשב חדש ועוד פעם מסכים כחולים ולפני שנתיים קניתי מחשב חדש היום יש לי בעיה מציקה עוד הפעם של מסכים כחולים נמאס לי מישהו עושה לי עין הרע, לא משנה כמה כסף אני יזרוק תמיד תהיה לי בעיה במסכים כחולים. המחשב עושה לי מסך כחול ורשום memory?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by tomegozi12,

עשיתי התקנה נקיה של win8.1. בהתחלה לא עבדה מקלדת .כרטיס רשת פנימי. אחרי חיפוש הצלחתי להתקין.כרגע לא עובד בלוטוס. וקול .ההודעה שמופיעה זה לא מותקן התקן פלט שמע. ואייקון עם רמקול ואיקס אדום. איך אפשר לסדר בנוסף גם לא מזוהה כרטיס מיקרו sd

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by elyasaf755,

אהלן חבר'ה, קניתית מחשב נייד חדש שבוע שעבר מדגם Y50-70, Core I7,16 GB Ram, Geforce 960 4GB. המחשב בנוי עם WIN8.1, ויש לי בעיות רציניות עם הWIFI. הקליטה גרועה, הפינגים בשמיים, והקפיצות פינג קטסטרופליות+ניתוקים מידי פעם. הלפטום הישן שמבחינת חומרה הוא הרבה פחות טוב קולט את ה-WIFI בצורה מדהימה, ראוי לציין שהוא מופעל על WIN7. ניסיתי את הדברים הבאים: לעדכן חומרה מה-device manager, לעדכן את החומרה דרך אינטל, להריץ סריקת מערכת בCMD: sfc /scannow לבדוק את ההגדרות של הadapter וכולן ע"פ ההגדרות המומלצות. אני אובד עצות, לא יודע מה לעשות כבר, אשמח ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי! -אליסף

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by DuDsAn,

אהלן חברים , אני רואה סרטונים ביוטיוב שבו אנשים משחקים עם יותר מ 60 FPS והמשחקים רצים חלק ... משחקים כמו GTA V , BATTLEFIELD 4 , HEROES OF THE STORM ועוד... אני שמתי לב שברגע שאני מוריד את ה VSYNC (גם במחשב וגם ב NVIDIA CONTROL PANEL) המשחק פשוט רץ רע ... ה FPS גבוהה אך זה בלתי שחיק... דבר זה קורה לי בכל משחק... לא זכור לי משחק אחד שאני יכול לשחק בלי VSYNC. לא ב SP ולא ב MP. יש משחקים כמו GTAV שגם עם VSYNC המשחק לא רץ חלק... למרות שהוא קבוע על 60 FPS ... אני פשוט לא מבין למה... זה היה קורה לי גם עם המחשב הישן (אותו החלפתי לא מזמן בחדש) והדבר היחיד שנשאר זה המסך... יכול להיות שהבעייה היא המסך? לא מסתנכרן... או אולי יש בו בעיה... ? מסך של SAMSUNG SYNCMASTER BX2450 יש לי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by jfkk,

שלום בעת גלישה באתר אני מקבל את המסך הכחול הזה המסך הכחול קורה רק בעת הגלישה באתר הזה . לא בוצע שום שינוי מבחינת חומרה או תוכנה win 7 64 תודה

דיונים חדשים בפורומים