תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי חברים קניתי כרטיס מסך radeon r7 360 ומשום מה כשאני מנסה להתקין את הדרייברים דרך הדיסק הוא כמעט מגיע לסוף ועוצר בלי שגיאה בלי כלום פשוט עוצר.ניסיתי להוריד דרייברים באופן ידני דרך האתר שלהם אבל גם זה לא עוזר.אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה תודה הכרטיס מסך הזה צריך חיבור pci-express 3 ובלוח האם שלי ישנו חיבור pci 2.0 הבנתי שזה אותו חיבור וזה מתחבר ככה. יש לי במחשב 2 תושבות אחת בצבע כחול אליה חיברתי את כרטיס המסך ואחת בצבע שחור שאין עלייה כלום-כרגע הוא מזהה רק את הכרטיס ה-onboard כיוון שלא עשיתי התקנה (כיוון שזה לא מסתיים) אני לא מבין גדול במחשבים ממש צריך עזרה מקווה שבאתי למקום הנכון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, יש לי Lenovo D30. לצערי הרב כאשר אני מדליק אותו המסך נשאר שחור למשך דקות ארוכות...ובלוח אם בתצוגה של שתי הספרות מופיע 62. בחוברת לא רשום כלום על שגיאות על הלוח אם - לא מצאתי כלום בגוגל. HELP !!!!!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי במחשב הבא: I7 920 Ex58-ud4p 3x 2 gb ddr3 7870xt HX850I 3x hdd לפני כשנה התקלקל לי ההארדיסק. קניתי אחד חדש ולמשך כשבוע המחשב עבד מעולה. לאחר כשבוע באמצע הלילה המחשב התחיל להכבות ולהידלק בלופים. היות וגם כאשר כיביתי את ה switch של הספק הוא המשך הסקתי שהספק התקלקל. השבוע קניתי ספק חדש (חזק משמעותית, לאט לאט אני קונה רכיבים למחשב חדש אבל זה יקח כמה חודשים) = hx850i. אתמול אחר פירוק כלל הרכיבים, החלפת משחה טרמית וחיבור של הכל מחדש, המחשב לא נדלק. ז"א, הוא כן נדלק אבל לא מגיע אפילו לשלב בו רואים משהו על המסך. מצורפות תמונות של הledים הדלוקים, לצערי לא ניתן להבין מהמדריכים של gigabyte מה הם אומרים.…
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המחשב שלי קופא לאחר גלישה קצרה באינטרנט או מס' דקות של עבודה. חשוב לציין שלפני זה המעבד והכרטיס מסך היו מגעים ל 100 מעלות צלזיוס במשך המון זמן עד שהחלפתי קירור למעבד . שמתי לו 4 צלעות קירור. חשוב לדעת שלפני היה לי משולשי אזהרה צהובים שהכרטיס מסך מבצע התוששות ופשוט נתקע. רציתי לדעת האם זה בעיה בכרטיס מסך ועליי להחליף אותו? חשוב לציין גם שיש לי מסך כחול של הווינדוס 10 וגם הוא אינו עולה כהלכה יש בעיית אתחול. אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה הזאת. חשוב לציין שהמחשב נמצא במצב בטוח הוא לא נתקע כלל!
-
- 45 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קראתי על מפרט של לוח אם וראיתי שרשום שם DMI: 8 GT/s רציתי לדעת מזה אומר בדיוק ומזה SYSTEM BUS תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה ,ואיני מצליח להוציא את כונן הדיסקים שלו . זה אמור להשלף בשנייה משום מה לא יוצא . וכשניסיתי על מחשב נייד אחר שלי הצלחתי ללא שום בעיה. מצטרף תמונה איפה טעיתי?!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני מדליק את המחשב לא עולה לי וינדוס 8
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בדיסק , לפי המבנה הבא: קישור אני מבין שיש מפת סיביות בשם DAT--Disk Allocation Tableטבלת ההקצאות של הדיסקשם יש בעצם לכל קלסאטר יש סיבית (כמספר הקלאסטרים כך מספר הסיביות שבDAT )שאם מסומן ב 0 זה תפוס ואם 1 זה פנוי, אוקיעכשיו יש FAT, שנמצא ב DIRECTORY שהואFile Allocation Table , שזה טבלת הקצאות קבצים, שלפי מה שהבנתי הוא אמור לאתר את מיקום הקובץ על הדיסק, כאשר 1 זה תפוס ו 0 זה פנויראיתי תהליך של הקצאות קובץ לדוגמא עם 3 קלאסטרים אז שמו ב3 מקומות בDAT את הביט 0 (כי 0 זה תפוס) ובאותם מקומות ב FAT שמו 1ואז אמרו שהחיתוך של הFAT ו DAT הוא 0, תמיד צריך שיהיו ספרות הופכיות באותו מקום בין ה DAT ל FATואז כשרוצים למחוק ה DAT יקבל את FAT OR DATאשמח לכמה תשובות כי ברור לי שלא הבנתי כאן…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום , קניתי ארד דיסק SSD ושמתי עליו WIN10 , עכשיו על ארד דיסק הרגיל שניתקתי כרגע מ SATA יש WIN7 , עכשיו אני מעוניין לחבר את SATA אך אני לא רוצה שיתן לי לבחור בין WIN אלה שישים לי את ארד דיסק הרגיל כארד דיסק עם כל המידע ללא WIN7 ושיעלה אוטומטי עם WIN10 על SSD , הכוונה WIN10 עם SSD יעלה ובכוננים בWIN10 אני יראה את הכונן ארד דיסק הרגיל כמו כל כונן אחר . איך עושים את זה ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אתמול הוספתי כרטיס זיכרון למחשב , יש לי WIN XP , מרגע שניסיתי להעלות את המחשב קיבלתי את ההודעה כפי שצרפתי בקובץ , גם אחרי שהוצאתי את הכרטיס החדש עדיין מתקבלת ההודעה . אשמח מאוד לקבל עזרה . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לפני כשבועיים החלפתי לוח אם ומעבד ל- Asus z170 p-d3, i5 6600kוהתחילו לי ארטיפקטים בכל מקום(במשחקים,בווינדוס עצמו,בביוס עצמו אבל כמעט ולא שמים לב)http://imgur.com/mDbmEyP, הבעיהאז בהתחלה חשבתי זה הכרטיס מסך(MSI R9 390), ניתקתי אותו,מחקתי דרייברים עם DDU וחיברתי את המסך ישירות לכרטיס גרפי המובנה ושיניתי בביוס אבל זה לא עזר מכאן אני יודע שזה לא הכרטיס מסךניסיתי לוח אם אחר ,לא עזרהרצתי memtest64 במשך שעתיים לא נמצאו תקלות בזכירון (g.skill 16gb 1333mhz ddr3) ועבר את הבדיקהספק כוח(Seasonic g-650w) בספק שהבעיה בו כי הוא נקנה לפני 4 חודשים ועבד מעולה עד היום.החלטתי להריץ Intel diagnostic tool וגיליתי את זה, http://imgur.com/P2x8fFAאז רציתי לדעת האם המעבד הוא הסיבה לארטיפקטים.תודה…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של dell דגם vostro 5480, הוא מגיע עם מסך מגע. הבעיה שהחלה כבר מהשבוע הראשון בו קניתי את המחשב היא שהמסך מגע מזהה לחיצות גם כשאני אפילו לא נוגע במסך בכלל (ghost touch) זה נראה בדיוק כך: גילתי שכאשר אני מבטל את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל (לא הצלחתי לבטל דרך הביוס, אלא רק דרך מנהל ההתקנים), ומשאיר רק את הליבה הגרפית של nvidia הבעיה נפתרת לחלוטין (כלומר מדובר בבעית תוכנה ולא חומרה). החסרון שבלי הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל אני לא יכול לשלוט בבהירות המסך וזה קריטי. אשמח לכל הצעה או רעיון שלכם
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני לא מוצא מדריכים. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי. השאלה בכותרת ההודעה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מזה בדיוק הרץ קראתי על זה זה אירועים לשנייה אבל למשל מה ההבדל בין הרץ שיש לדוגמא במפרט טכני על מעבד להרץ ומשדר wifi?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמא שלי מומחית בלגרום למחשב להפסיק לפעול. קודם כל היא תקעה את הכפתור של הPOWER, אחרי שהצלחתי לשחרר אותו, אני לוחץ עליו, המאווררים מתחילים להסתובב, אבל אין כלום על המסך, ניסיתי חיבורים שונים,מסכים שונים, שום דבר. ניסיתי להדליק את המחשב בעזרת כפתור הRESTART והתוצאה הייתה זהה. אה ואי אפשר לכבות אותו, זאת אומרת שלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא עושה כלום אחרי שהדלקתי, אפשר לכבות רק עם ניתוק חשמל. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי ווינדוס 8, כפתור ההתחל לא מגיב לי, מה ניתן לעשות ? מצד שני, המסך שלי הוא טאץ' וכאשר אני לוחץ עליו ידנית, בצורה זו, הוא כן מגיב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: I5 4570 GTX770 8 RAM coolermaster haf-xm עד לפני כמה זמן הכל היה בסדר , ואז התחילו Blue screens פה ושם , שעברו אחרי כמה זמן. לפני כמה זמן שחקתי במחשב שפתאום התחיל לי FPS drops וכשעשיתי ריסטרט למחשב הוא לא עלה , והתחיל לעשות מלא רסטרטים לעצמו (כולל פעם אחד צפצוף אחד ואז עלה), וכשעלה רשם ל bios is corrupted והיה טעינה עד 100% שנגמרה הכל עלה כרגיל. (בכללי המחשב היה עושה לי מלא פריזים פה ושם בעיקר במשקים) מאתמול התחיל לי FPS drop בכל משחק שהוא טיפה כבד , ואחרי כמה זמן של תקיעות מקבל פריז שרק ריסטקט פותר. מה זה יכול להיות? המעלות במאמץ שבדקתי 65 מעולת הכרטיס 64-62 מעבד.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי SSD חדש של SAMSUNG בנפח 250 גיגה, התקנתי WIN7 פרוץ עליו ושדרגתי לWIN10 מקורי. (לפני זה היו לי רק דיסקים קשיחים) לאחר סיום ההתקנה, הלכתי לביוס והגדרתי את ה SSD בתור ה BOOTDRIVE והמשכתי לווינדוס. כשבאתי ליצור ווליום חדש לHDD בDISK MANAGEMENT הופתעתי לגלות שהדיסק הקשיח פשוט לא מופיע שם. ניסיתי לעשות RESCAN DISKS אבל זה לא עזר. הנה בדיוק מה שמופיע לי שם: https://gyazo.com/ff0d24bdfd84f47984afdd511660936a (לינק של GYAZO אם תרצו אוכל להוריד את התמונה למחשב ולצרף אותה לאשכול.) ניסיתי לחזור ל BIOS אבל שם הכל בסדר, כל הדיסקים מופיעים ובסדר הנכון. ניסיתי עם דיסק קשיח אחר שהיה לי ואותו דבר קרה. במידה ותצטרכו את מפרט המחשב הנה: Intel Core i7 4790K …
-
- 17 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
המפרט מדהים, הכל שקט ובנוי בצורה מצוינת, מקורר היטב. i5 4590 Arctic freezer 13 co Gigabyte GTX970 G1 Gigabyte H97 D3H Cm storm scout 2 white Seasonic X-650W +80 Gold 16gb FuryX 1600mhz 16gb G.skill 1600mhz Seagate 8TB Archive HDD Samsung 850 evo 250GB SSD 1tb wd black אז כל פעם שאני מתעסק עם תמונות (לא עריכה!) המחשב זוחל, רק עם תמונות זה קורה, לא עם משחקים, לא עם שום דבר אחר אתן דוגמאות: גלריות, אפליקציות ווב כמו פיקסה/גוגל photos/פליקר/IMGUR/גוגל Images אני משתמש בדפדפן כרום וכו' כמובן שכל העבודה נעשית על הSSD והווינדוס 8.1 מותקן על הSSD וגם יש בו 160GB פנויים. קובץ הPage File מוגדר ל100MB. הנה הנתונים במנהל המשימות הטמפ' נמדדו עם HWMonitor לאח…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר בדיסק און קי 32 ג'יגה של חברת Patriot, כשאני מחבר אותו למחשב מופיע לי ב'מחשב שלי' רק מחיצה System Reserved ובניהול מחשב מופיע לי שלושה מחיצות וכשאני מנסה לפרמט את הדיסק און קי משם, אני מקבל הודעת שגיאה. בתמונה הדיסק און קי מופיע כ-Disk 3. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אם אני מריץ את הבדיקה MEMTEST דרך דיסק און קי אני יכול להוציא את הדיסק און קי אחרי שהוא מתחיל את הבדיקה ? שאלה שנייה מתי בדיוק הבדיקה מסתיימת כי יכולה לרוץ שעות ולא מפסיקה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
היי.. לפני שבוע קניתי את המחשב, ואני שמה לב שהסוללה לא נטענת במלואה גם אחרי המון זמן. הטענתי אותו אתמול, כשהוא כבוי- משעה 8 בערב עד 11 בלילה כלומר 3 שעות והסוללה נטענה מ18% ל60%. בנוסף היא נגמרת ממש מהר. בדר"כ כשסוללה נטענת לאט היא גם נגמרת לאט אבל לא במחשב הזה כנראה. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לשנות את זה? אשמח גם לטיפים לשמירה על אורך חיי הסוללה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש i5, העברתי אליו את ה-SSD עם מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם והחלפתי את כל הדריברים הבעיה שהמחשב מדי פעם נתקע, המסך הופך לבן ושום דבר לא מגיב, האופציה היחידה היא לכבות את המחשב. - לפעמים זה קורה אחרי חצי שעה ולפעמים אחרי 5 שעות עבודה, לפעמים זה בזמן גלישה בדפדפן, לפעמים בזמן עבודה בוורד ולפעמים סתם כשהמחשב דלוק וה-screen saver רץ, לא הצלחתי למצוא משהו עקבי שגורם לזה - הרצתי תוכנות stress test שונות, כל המבחנים עוברים בלי שום בעיה אפילו 24 שעות רצוף - שדרגתי מוונדוס 8 ל-10, הבעיה ממשיכה גם במערכת החדשה יש המלצות מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-