תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
טוב , לפני כמה ימים זאת הייתה הפעם הראשונה . אני משחק במשחק ופתאום ריסט . בלי שום סיבה . זה לא קורה רק במשחק , גם שאני לא על יד המחשב פתאום הוא קורס . בדקתי , וזה לא וירוס . הוספתי עוד כמה מאוררים למחשב , בדקתי שכולם עובדים . עדיין המחשב קורס . עם מישהו יודע , או יכול לתת עצה מה לעשות . כבר ניקיתי את המחשב פרמטתי , ועדיין הבעיה נמשכת . תודה רבה לעוזרים , אשמח לעוד הצעות . sluq
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני יותר מידי זמן שובר את הראש עם הקטע הזה. קניתי מחשב חדש (לא משהו מפוצץ) עם מסך LG l1750HQ Dvi וכרטיס מסך radeon x600 Dvi וכצפוי החלטתי לחבר את המסך ב DVI. זה המקום לציין שיש בכרטיס מסך גם חיבור רגיל. ברגע שהמסך מחובר לחיבור הרגיל הכל עובד מצויין אבל כשאני מנתק את החיבור הזה ומחבר את ה DVI המסך כאילו מתעורר לחיים ולא מציג כלום ואז כאילו הוא במצב המתנה (כאילו המחשב מכובה). ניסיתי לחבר את שני החיבורים וכאשר אני עובד על האנלוגי (יש כפתור על המסך שמאפשר לבחור ב source ) אז הכל סבבה. אבל ברגע שאני עובר ל digital אז שוב לא רואים כלום. חיבור ה DVI מתבצע באמצעות כבל מקורי שהגיע עם המסך ולא עם המתאם. אז אם יש למישהו רעיונות אני אשמח לשמוע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החלפתי מארז והעברתי ממארז אחד לשני את החומרה. עכשיו המחשב נכנס ועולה המסך השחור הרגיל של ההתחלה וכותב לי ככה: detecting primary master ...maxtor 6y120lo detecting primary slave ...none detecting secondaly master ...none detecting secondaly slave ..none מה אני עושה כדי שהמחשב יעלה לי נורמאלי? אני מבין מזה שמשהו לא מחובר לי או משהו כזה השאלה היא מה... אם זה לא משהו מנותק אז מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אווקי אז ככה כשאני מפעיל את המחשב הוא ניכנס לBIOS ורושם באדום בצד: During the last boot up your system hung for an improper CPU speed for DRAM settings your susttem is now working in safe mode (BUS 100 mhz pci:33 MHZ to otimize the system peroramance and reliaity make suret. cpu and DRAM condorms to the specifications. אין לי מושג מה הבעיה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיגיד לי מה הבעיה או מה הפירוש של הדבר הזה בקיצור-מה התקלה.. :'(
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אחרי ריסט המחשב לא נדלק .. \ מוציא את החשמל ל5 דקות ואז הוא שוב נדלק אם אני עושה עוד פעם ריסט הוא שוב לא נדלק ... יש לציין שאני בלי OC כבר כמה ימים ופתאום זה עושה את הבעיות יש למישהו פיתרון ??? המחשב נקנה לפני שבועיים :bash:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש לי בעיה ואבקש את עזרתכם. לפני כשבוע קרס המעבד עקב טמפרטורה גבוהה מספר פעמים תוך משחק ב- BIA. ניקיתי את המאוורר של המעבד והחזרתי אותו ללוח. לאחר החזרת המאוורר למקומו, הדלקתי שוב את המחשב אך הוא לא נכנס לביוס. ספק הכח ושאר החומרה עובדים כרגיל. ניסיתי לבודד את הבעיה ע"י החלפת ספק - הבעיה לא נפתרה. בדקתי את כרטיס המסך במחשב של חבר והכרטיס תקין. בדקתי את לוח האם כאשר רק המעבד, הזכרונות וכרטיס המסך מחוברים ואין כניסה לביוס. אין סימני שריפה או חריכה על פריטי החומרה. יש לציין כי המחשב עבד לפני שניקיתי את מאוורר המעבד. כיצד ניתן לדעת האם מדובר בבעיה במעבד או בלוח האם? המחשב בנוי ממעבד אינטל 1.7 ג'יגה, 384 מגה DDR במהירות 266 MHZ, כרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
AMD 64 bit 3000+ S-930 לוח אם giga-byte K8NF-9 (NF4,S939,PCI-E קניתי לוח ומעבד חדשים לפני שבוע הבעיה היא שמשום מה בלי אובר קלוק ובלי כלום המעבד מגיע לי ל100% ואז מייד יורד ל 10-7 אחוז בדקתי וירוסים טמפ ואפילו פירמטתי והורדתי דריברים עדכנים אבל כלום לא עוזר וכשאני אומר מגיע ל 100% אני מתכוון שזה קורה אפילו במעבר ביין דפי אינטרנט נעזוב את זה שברינדור הוא בכלל לא חושב לרדת מ100% יכול להיות שזה בגלל שהזכרונות שלי לא של אותה חברה או שפשוט המעבד או הלוח דפוקים
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה שלום כולכם חברה? יש לי בעיה אולי מישהו ממכם יוכל לפתור לי או להציע לי דברים שאני עוד לא עשיתי. לאחרונה קניתי למחשבי הקט (לא כל כך קט הוא בגובה של 60 ס"מ) לוח אם חדש מעבד חדש וכרטיס מסך חדש. סך הכל מה שיש לי במחשב זה זה בערך: Abit KN8 Ulta AMD 696 64Bit AMD +3200 64Bit Sapphire X800 GTO² למי שלא רואה יש שם 2 קטן כזה לאחר שהכל הותקן על המחשב פרצתי לי א piplines של כרטיס המשך ל16 מ12 וכך נוצר שיש לי בעצם Sapphire X850XT אבל למרות כל הדברים האלה משחקים מסרבים לעבוד אצלי כמו שצריך האמת שחוץ מBattlefeild 2 אף אחד לא עובד כמו שצריך. בדגש על אנריל טורנאמנט 2004 והאלף לייף 2. מישהו אולי יודע מה הבעיה?!?! נ.ב. אתם חושבים שכדי לקנות כונן קשיח עם ממשק של SATA? עד כמה זה ישפר את בי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי צורב חדש ולאחר מכן הפעלתי את המחשב ואין לי יותר סידי רום וצורב במחשב.... וגם הם לא מופיעים במנהל התקנים.... איך אני מסדר את הבעיה ? נ.ב אין לי ג'מפרים בכוננים....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם P3 ישן, שתמיד באיתחולו\הדלקתו יש המתנה של 2 דקות עד שמתחיל לטעון את הקבצים. (כנ"ל גם כשלוחצים F2 להגיע לביוס) אני מניח שצריך לאפס את לוח האם. ובכדי לאפס קראתי כאן שיש דרך להסיר את הבטרייה ולהחזירה לאחר כמה דקות. אבל אז מה? מה עם כל ההגדרות? הן חוזרות לבד? צריך דיסקט כלשהו?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני כותב אליכם מאיטליה אחרי שכאן כבר הרמתי ידיים כי לאף אחד אין פיתרון לבעיה.... לפני שבועיים הרכבתי מחשב עם: - לוח אם INTEL 945GTN - מעבד P4 3600 , - קרור THERMALTAKE - דיסק קשיח 80 ג'יגה SATA - כרטיס מסך RADEON 550EX (שאחרי שבוע עבודה שבק חיים והוחלף בחדש ללא מאוורר). - מודם ISDN של HAMLET USB 128TA ... כן כן כאן אין עדיין ADSL..... הבעיה היא שהמחשב מידי פעם עושה REBOOT לבד בלי שום התרעה, כשהוא נדלק יש את החלונית של התקלות של WINDOWS שואמרת שהיתה תקלה חמורה והיא נובעת כנראה מDRIVER לא מתאים. עם הודעה שכזו חרשתי את כל עידכוני האתרים של היצרנים של החומרה שיש לי ועידכנתי הההההכל .... אבל הבעיה ממשיכה בדיוק כמו קודם. מה שמוזר הוא שאין לזה עיקביו…
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. זה המפרט כרגע: לוח אם + מעבד מובנה: VIA EPIA-M1000 Nehemiah זיכרון: Mushkin PC2100 256mb DDR כרטיס הרחבה: VIA EPIA 2 Slot PCI Riser (מרחיב את החריץ PCI הבודד על הלוח לשניים ומטה אותם ב-90 מעלות) כרטיס מסך: Gainward FX5200 64mb Pro/660 PCI כרטיס הרחבה: SATA Sil3114 PCI 4 ports כונן קומבו: Panasonic SlimLine Slot Combo model CW-8122-B כונן קשיח: Samsung 250GB SpinPoint120 SATA-300 model SP2504C מאוורר מערכת: Thermaltake 120mm (מה-Big Typhoon) מחובר ללוח אם במקום מאוורר מעבד ספק כח: Achme 200W PSU model AM630BS20S הכרטיס מסך בסלוט PCI התחתון (שיותר קרוב ללוח האם), וכרטיס ה-SATA בסלוט העליון. *********** אוקיי ככה - הכרטיס SATA מזהה את הכונן הקשיח, אך עדיין הוא מצ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום הרכבתי את כל החלקים (ראו מפרט) הביוס עולה, אבל המחשב לא עושה BOOT ומצפצף, איך אני יכול לעדכן את ה-BIOS בכדי שיתמוך במעבדי ה-X2? איך אני עושה BOOT לפלופי בשביל לעדכן את ה-BIOS? ניסיתי לעשות BOOT גם מדיסק וגם מפלופי, והמחשב רק עושה ריבוט ומצפצף.. בבקשה תעזרו לי, אני חסר אונים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קרו לי שתי מסכים כחולים בימים האחרונים,החלטתי לנתח אותם בעצמי,ניתחתי אותם,הקבצים האשמים הם : ha10kx2k.sys win32k.sys הרצתי חיפוש במחשב, win32k.sys יש תיקייה בשם win32k.sys , שנמצאת במיקום C:\symbols,ויש עוד שלושה קבצי win32k.sys , שנמצאים אחד ב-C:\WINDOWS\system32 , אחד ב-C:\symbols\win32k.sys\41107F7A1c0300 , ואחד ב-C:\symbols\win32k.sys\43446A581c1180 מה שאומר זה קובץ של המערכת,או משהו כזה.. לגביי הקובץ השני, הרצתי חיפוש גם לקובץ ha10kx2l.sys , והוא נמצא בC:\WINDOWS\system32\drivers , אין לי מושג מהו הקובץ הזה,ואין לי מושג למה הוא שייך ואיך. בקיצור,אני צריך ממכם עזרה,למה הקבצים שיכיים,ומה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעייה לגמריי,או שאפילו תביאו לי אתר כזה שרוש…
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום קרס לי המחשב והופיעה לי המסך הזה,צילמתי אותו על מנת שתעזרו לי לפענח מה ה ERROR הזה אומר. תודה רבה. http://members.lycos.co.uk/hosham1/CIMG0367.JPG סלח לי על הבורות אבל על איזה לוג אתה מדבר? התקלה קרתה לפני יומיים...
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הורדתי את ה 1.32. ה ISO... עכשיו איך אני משתמש בזה? זה לא מאפשר לי לצרוב את זה
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הusb במחשב שלי לא מזוהה.. איך אני מתקין אותו? ניסיתי להתקין את הדרייברים של הלוח וזה לא עזר... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הדגם המדוייק Logitech MX510 optical gaming mouse לאחרונה נהרס הקליק השמאלי כלומר הוא עובד אבל אי אפשר ללחוץ לחיצה רצופה (כמו גרירה או במשחקים יריה רצופה) כי הלחיצה כיאילו משתחררת מעצמה דבר שלא מאפשר לשחק איתו משחקים כמעט.. העכבר נמצא אצלי תקופה של שנה וחצי בערך (לא הרבה יחיסית לעכברים) והאחריות עברה לפי מה שהבנתי לפני שקניתי אותו שהוא עכבר מיועד לגיימינג (כלומר מדוייק ויכול לעמוד בעומס רב), האם יש משהו שאפשר לעשות ? לפתוח אותו ולנסות לנקות אותו אולי? או לשלוח אימייל ללוגיטק? יש מישהו שניסה לפתוח אותו אולי ? מישהו מכיר את הבעיה הזאת? הייתה לי את אותה בעיה פעם בעכבר של 30 שקל אחרי תקופה של 3 שנים ולא היה ניתן לסדר את הבעיה למרות שפתחתי אותו וניקיתי וכו'...
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני ממש יכול לסכם את זה בכמה מילים. כשאני מדליק את המחשב יש לי כמות מסויימת של מקום פנוי בכונן מסויים ואחרי כמה שעות הוא יורד ל-0!! וכל זה בלי שאני מוריד דברים או מתקין וכו' וכו'. מישהו יכול להציע לי מה לעשות? למישהו יש בכלל מושג מדוע זה קורה ובמה מדובר? תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי... ניסיתי לבנות מארז שקוף. כשחיברתי חזרה את כל החלקים המחשב נדלק...מנורת הפעולה עבדה...ואז נהיה שקט והנורה כבתה...ואחריה המחשב כשהדלקתי אותו שוב כל המאורר של המעבד עבד ובמסך האינדיקציות של לוח האם הופיע FF...יעני מחפש מערכת הפעלה...שז המצב שהוא עובד בו תמיד ישר אחרי כל הבוט... לא משנה כמה איפסתי את הביוס...הוצאתי סוללה, ניתקתי וחיברתי הכל מחדש...הוא נדלק וישר מופיע FF. גם כשהוא פועל בלי חלקים בכלל. חשוב לציין שכשהלוח נדלק והמאוורים עובדים...אין זרם למקלדת, והנורות של ההארד דיסק ושל הפעולה (הירוקה יעני) לא עובדות...הן עבדו רק בפעם הראשונה, ומאז לא משנה כמה שיחקתי איתן הן לא עובדות. הן בטוח לא נשרפו. וגם כשהן מנותקות הלוח לא עולה השאלה היא מה קרה...אם יכול להיות שקיצרתי…
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כחודש... ופחות או יותר מההתחלה המחשב התחיל לקרוס (מסכים כחולים). מה שמוזר הוא שכל פעם הייתי מקבל הודעה אחרת, וכל פעם בעיה בקובץ אחר. פירמטתי אותו מספר פעמים והתקנתי גרסאות שונות של וינדוז אך זה לא עזר. נתתי אותו לתיקון ל LOGICPC שמהם קניתי אותו אך כל משה שהם עשו זה לחלק את ה HD שלי ל PARTITIONS בטענה שזה ייעזור אך זה לא עזר כמובן. אני מצרף את 2 קבצי ה DUMP האחרונים שקיבלתי. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה ממש דחופה. המחשב החדש הגיעה אלי היום ואני ואבא שלי מתקינים עליו עכשיו את הווינדוס (הפרוץ, אם אפשר לומר). נתקלנו בבעיה, המחשב אומר ללחוץ אנטר ע"מ להתחיל את ההתקנה, ואז הוא טוען כל מיני דברים בשורה למטה, לאחר מכן הוא כתב לנו שההתקנה אינה מזהה כונן קשיח על המחשב, ויש לבדוק אם בכלל מותקן על המחשב אחד כזה. עכשיו, כמובן שהוא נמצא שם, אני רואה אותו דרך החלון של המארז. מה אני עושה? ניסינו לעשות ריסטרט ולהתחיל מחדש, לא עזר, ניסינו לקחת דיסק מקורי (אך עם סיריאל משומש כבר), לא עבד. הכונן הקשיח הוא MAXTOR 160GB SATA2 8MB. ניסיתי לחפש באתרים באנגלית ומצאתי אנשים עם אותה בעיה שפתרו אותה בעזרת איזושהי הגדרה בביוס. אם תוכלו לומר לי מהר מה לעשות אני אודה לכם עד מאוד. ה…
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש אבל ממש חדש מפלני שבועיים מעבד של אינטל 3 ג'יגה עם מגה זכרון מטמון שעובד בבאס של 800 1024 מגה זכרון DDR2 שרץ בבאס 667 הרדיסק של 160 ג'יגה של היטאצי עם 8 מגה באפר שמחובר בSATA לוח אם של אינטל מדגם D102GGC2 עם כרטיס קול מסך ורשת מובנים (שבכולם אני משתמש) ועכשיו לבעיה עצמה,המחשב עושה ריסטרטים בעצמו שזה מאוד אבל מאוד מוזר. אני לא מצליח לראות סרט יותר מ20 דקות רצוף מבלי שהמחשב יעשה ריסטר בעבודת דסקטופ רגילה הכל בסדר חוץ מפעם אחת שהוא עשה לי ריסטר לגבי הריסטרים עצמם,כשאתה עושה ריסטר יזום למחשב הוא פשוט מאתחל את עצמו,כשהמחשב עושה לעצמ ריסטרט פיתאומי עשה כשהו מתחיל לעלות ההרדיסק עושה רעש של הפעלה ז"א כמו הרעש כאשר מפעילי את המחשב (רעש כזה של המנוע של ההרדיסק …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהיום נתקלתי בבעיה שאני אם היא נובעת מכרטיס מסך או מהמסך עצמו. במסך פתאום אני רואה כל מיני נקודות מרצדות ( לא נראה לי שאלו פיקסלים שרופים מכיוון שבדקתי זאת ) יש לי את הדרייבר החדש של אומגה. במהלך משחק פתאום המסך נכבה לשנייה וחוזר נכבה וחוזר. כשבדקתי פיקסלים שרופים בעזרת התוכנה DPB לא ראיתי פיקסלים שרופים אבל שבדקתי את המסך ועברתי לצבע הצהוב המסך כבה וכאילו איבד את הסיגנל מהמסך. כאשר מביטים על רקע לבן ישנם כל מיני פסים צהובים כאלו. איפה לחפש את הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב פנטיום 2 אבל אני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בלי לעשות שהוא יעלה ע"י הדיסק ולא הפלופי בלי כניסה לביוס בגלל שיש סיסמא ואני לא יודע אותה ניסיתי להוציא תה סוללה של בלוח אם אבל זה לא עזר(במחשב שלי זה עזר פעם) מישהו יודע איך לפרוץ את זה? תודה למי שיעזור.
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-