תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם ! אני יש לי כרטיס מסך של שאפיר x1900gt עכשיו אני התקנתי דרייברים וזה...אני משחק פיפ"א 2007 באמצע המסך נכבה כאילו הולך לעשות ריסט , אבל הוא לא עושה ריסט... הוא פשוט יוצא לוידואס ומביא לי את ההודעה הבאה : מה זה ??? למה זה עושה את זה??? איך אני פותר את זה ??? תודה רבה ! ! ! יום טוב
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי מת אז אני משתמש במחשב של אחותי עם ההרד דיסק שלי, התקנתי וינדוס מחדש (98), דרייברים והכל. הכל עובד בסדר רק שכל כמה זמן כשאני באמצע משהו לא משנה מה (INTERNET EXPLORER או אפילו סתם בשולחן עבודה) הוא עושה ריסטרט מעצמו, אני לא יודע מה הבעיה... הורדתי דרייברים ללוח אם אבל אני לא בטוח שהם 100% תואמים, התקנתי וזהו.. מה אני יכול לעשות? ד"א זה פנטיום 3 עם 320MB RAM וכרטיס מסך של ATI תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
החלפתי HDD בCrucial MX100. לאחר שה Migration שניסיתי לעשות על ידי Acronis לא צלח (מסך כחול) אני מנסה להתקין מחדש Win 8.1. הבעיה היא שמנהל האתחול (Boot Manager) לא מזהה בשום צורה את הDOK, למרות שהוא מזוהה בביוס, כאילו הוא לא Bootable. ניסיתי הכל: להוריד ווינדוס מחדש עלי ידי Windows Media Creation, לאתחל את הDOK עם Rufus כ GPT, עם Diskpart, כמובן גם שביטלתי Secure Boot, ניסיתי User Mode, Setup Mode, למחוק את הסרטיפקטים הקיימים - כלום. ניסיתי גם לעשות Legacy Mode במקום UEFI, גם במצב הזה הוא לא רואה את הDOK. תודה מראש לכולם.
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, היום שיחקתי במשחק שניקרא Dota 2, ואחרי כמה דקות משחק המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש. זה לא קרה לי אף פעם ואני משאר שמה שקשור לזה הוא שאתמול החלפתי כרטיס מסך חדש. החלפתי את ה GeForce 9800 GT הישן בGTX 970. מה יכולה להיות הסיבה? אולי לא חיברתי אותו כמו שצריך? או שאולי זה טמפ' גבוהה? ספק כוח חלש? למרות שבדקתי אותו והוא מספק 700W ולא אמורה להיות אם זה בעיה לפי דעתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, היום ניקיתי את המחשב מאבק בעיקר בגלל שהטמפרטורות של המעבד היו גבוהות (והמאווררים עשו רעש) 80 מעלות במאמץ ו60 במנוחה. דגם המעבד E6600 עם קירור סטוק. הסרתי את הקירור וניקיתי אותו כמו שצריך...כנראה זה לא היה חכם. וכמובן את שאר החלקים... הטעות היא שהשתמשתי בשואב אבק. לאחר שחיברתי הכל בחזרה נראה שהכל עובד כשורה עד שאחרי כמה דקות היה אחוז גבוה של שימוש במעבד והמחשב נכבה...אחרי זה זה קרה שוב...אחרי זה פירקתי והרכבתי שוב את הקירור של המעבד... ועכשיו אחרי מקסימום חצי דקה המחשב נכבה עוד לפני שמגיע לווינדוס. שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3, כרטיס מסך ASUS GTS 250 1GB, זיכרונות- 2 של 2 גיגה 800MHZ. ספק כוח EZCOOL 450W. למישהו יש רעיון מה כדאי לנסות לעשות בשביל לפתור את …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... ניסיתי לבנות מארז שקוף. כשחיברתי חזרה את כל החלקים המחשב נדלק...מנורת הפעולה עבדה...ואז נהיה שקט והנורה כבתה...ואחריה המחשב כשהדלקתי אותו שוב כל המאורר של המעבד עבד ובמסך האינדיקציות של לוח האם הופיע FF...יעני מחפש מערכת הפעלה...שז המצב שהוא עובד בו תמיד ישר אחרי כל הבוט... לא משנה כמה איפסתי את הביוס...הוצאתי סוללה, ניתקתי וחיברתי הכל מחדש...הוא נדלק וישר מופיע FF. גם כשהוא פועל בלי חלקים בכלל. חשוב לציין שכשהלוח נדלק והמאוורים עובדים...אין זרם למקלדת, והנורות של ההארד דיסק ושל הפעולה (הירוקה יעני) לא עובדות...הן עבדו רק בפעם הראשונה, ומאז לא משנה כמה שיחקתי איתן הן לא עובדות. הן בטוח לא נשרפו. וגם כשהן מנותקות הלוח לא עולה השאלה היא מה קרה...אם יכול להיות שקיצרתי…
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקי, התלונה היא כזה: המחשב פתאום נכבה, ומאז כשמדליקים את המחשב לא עולה שום דבר על המסך. ישר חשבתי שזה משהו הקשור לכרטיס מסך, הפעלתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב - והכרטיס מסך עובד. מפה אני כבר חושב שהבעיה הינה בלוח אם... מה עלי לעשות בשביל לבדוק היכן בדיוק הבעיה? לנסות להפעיל את המערכת עם ספק כח אחר? [ למרות שאותו אחד אמר שהוא החליף ספק כח כבר ] לנסות להפעיל את כל המערכת על גבי לוח אם אחר ? [ קצת בעיה..כי אין אצלי שום לוח רזרבי ] תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. קניתי לוח אם מסוג ASUS P5ND2-SLI ומארז SUNBEAM TRANSFORMER כמו שידוע לכם יש למארז 4 מאוורים (בחלק העליון אחד, מאחור אחד, שניים בדופן הימנית, ואופציה לחיבור של עוד מאוור מקדימה). שאלתי היא האם אני יכול בכלל לחבר את כל המאוורים האלו ללוח? לאן אני מחבר את כל המאוורים האלה בלוח? איך אני יודע איזה חיבור נועד למה? הנה איור של הלוח תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי את העכבר והוא פועל עם אני לוחץ על הכפתור הימיני או השמלי או על כפתור אחר הם פועלים העכבר לא זז וגם המנורה האדומה לא דולקת יש לי את העכבר 3 ימים והוא פעל בהתחלה העכבר היתקלקל? יש לי כונן DVD של טושיבה הכונן נפתח אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים, הבעיה, אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה חלונות 98 מהדורה שניה. החומרה שברשותי : מעבד: P4-3E GHz 800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm לוח: Asus P4C800-E Deluxe כ.מסך: radeon 9500 64mb זיכרון: daul 256x2 400Mhz samsung דיסק קשיח: WD 10k rpm 36Gb Sata זה כל החומרה הרלוונטית, אם יש מישהו שחושב שצריך לציין עוד רכיבים, שיגיד ואני אציין. למה אני רוצה בכלל את 98 ? בגלל שיש כמה משחקים שלא תומכים ב XP ועוד כמה סיבות. בנוסף, אני רוצה להתקין אחרי כן גם XP , כך שיהיה Bootable choice. מה סדר הפעולות אשר בו נקטתי עד כה: פירמוט כונן C ( כונן יחיד חוץ מתקליטורים). במצב דוס, העתקת תקיית ההתקנה של win98se . התקנת המערכת הפעלה. איפה מתרחשת הבעיה ? בדיוק אחרי שההתקנה מסתיימת במלו…
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי תקלה מוזרה ביותר שאני לא מצליח להבין מאיפה היא נחתה עליי :-\ :-\ אתמול כיביתי את המחשב (windows xp) בדרך הרגילה והכול פעל כמו שעון שוייצרי... המחשב כובה ולא היה סימן לתקלה. היום בבוקר4 הדלקתי את המחשב ולתדהמתי קיבלתי מסך כחול, לשניות ספורות ומיד אחריהן המסך השחיר והראה ''no signal". כיביתי את המחשב והדלקתי מספר פעמים אך הבעייה עדיין נשארה. החלפתי מסכים ועדיין מופיע מסך שחור בעת הדלקת המחשב. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הביוס (לוח אם של gigabyte m55s3-s3) לדקה-שתיים והחזרתי, אך זה לא הועיל.. האם נשרף לי הלוח אם? אולי המעבד הלך? מה כדי לי לעשות? תודה..
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם אני צריך לחשוש ממצב הדיסק ולהחליף אותו בחדש, או שאני יכול להשאר רגוע? מה בכלל אומרת ההערה הזו? באינטרנט ראיתי שהרבה אומרים לנסות להחליף את הכבל של ה- sata אבל פעם אחת ראיתי שאין קשר לזה בכלל. אשמח לעזרה :-) נ.ב. ה- error scan יצא בסדר, אבל עשיתי quick, לא המלא. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש עם הכרטיס הזה והתקנתי דרייברים וDX9 מהדיסק שהביאו איתו.. ניסיתי להפעיל משחק שהגיע הם הכרטיס (SPELL FORCE2) וכמעט קיבלתי התקף לב...רואים במשחק גרוע...לבן דוד שלי יש X300 ורואים יותר טוב.. מה אני צריך לעשות?
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי כל מה שצריך אבל כשאני מתקין את הדריוורים החדשים של NVIDIA יש לי כתמים על כל המסך ועוד מלא בעיות כאלו.... כשאני מחוק אותם(דריוורים)אז זה רגיל אבל איאפשר לשחק כלום כי הדריוורים לא מותקנים!! יש למישהו רעיון :s05:
-
- 11 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המחשב בן קצת יותר משנה הוא היה ככה מהיום הראשון הוא פשוט לא מהיר וסתם כבד כבר עבר מספר התקנות מחדש כולל את כל הדרייברים הכי עדכניים כך שזאת לא בעיית תוכנה המחשב עובד בטמפ' נורמאלית של לא יותר מ 70 מעומס והוא מאד נקי מאבק בפנים השאלה שלי האם דגמי ה 2.8 האלו סתם עייפים? המפרט P4 2.8HT לוח אינטל מקורי סוקט 478 אני חושב זכרון 2 גיגה 2.5 CLI 400MHZ כרטיס ATI 9600 PRO דיסק WD 80 SATA 72000 אני עובד הרבה עם פוטופוש (לכן 2 גיגה זכרון) ומעט מאד משחקים אבל הזחילה מורגשת גם ביישומים של מייל ואינטרנט/אופיס והרבה פעמים נוצר מצב של של שעון חול לכמה שניות מעצבנות... החליפו לי כבר את הלוח, הזכרון, כבלי SATA והספק עדכנו BIOS ועברנו על ההגדרותשלו 100000 פעם ללא שינוי …
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי חיברתי דיסק קשיח נוסף למחשב אבל הוא לא עובד שהווינדוס XP עולה. איך פותרים את התקלה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הבעיה..... המשחק עובד יפה מאוד על 1600X1200@EXTREME (בלי פילטרים) ופשוט נתקע לפעמים לכמה שניות.......אה וגם טיפה מקרטע מ70 ל20 ברזולוציה הזו בנוסף, התקיעות האלה קורות גם על 1280X1024... הנה תמונה שצילמתי ברגע שנתקע המשחק לרגע...(אגב המחשב עצמו לא נתקע - ההוכחה היא שאני שומע שירים והם לא עוצרים) קשה לי להאמין שזו בעית חום... הדרייברים הם 53.03...מפרט מחשב תוכלו למצוא בצד <--- נ.ב. - לפי מה שהבנתי המשחק לא כבד..ואמור לעבוד נורמלי..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברות וחברים, זקוק לעזרתכם. מתנצל מראש על החפירה. ביום שלישי האחרון (7.4) הפניתי שאלה בפורום ציוד הקפי, בנסיון לפתור בעיה במדפסת אלחוטית מדגם HP deskjet advantage 5275, שלפני כשבוע החליטה שהיא לא מדפיסה יותר מסמכים מהמחשב השולחני שלי (הדפסה אלחוטית). תחת זאת קיבלתי הודעת שגיאה באיזור ההודעות של חלונות. עד אז חשבתי שמדובר בבעיה במדפסת או בתקשורת האינטרנט בין המחשב למדפסת, אבל במהלך חג הפסח עשיתי ניסוי והתקנתי את תוכנת הניהול של המדפסת על מחשב נייד. לא היו כל בעיות, המדפסת עבדה. המסקנה שהגעתי אליה היא שהבעיה נמצאת במחשב שלי (חלונות 10 אנטרפרייז, מתוחזק היטב). החומרה אמנם מיושנת מאוד (2012) אבל הבעיה התעוררה כאמור רק בשבוע…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה המפרט שלי Athlon Xp 1700+ ABIT KR7A Raid 256X2 DDR Micron GeForce 4 MX 440 -Palit Creative 5.1 Maxtor 40Gb - ATA 133 3Com Lan Us Robotics 56k modem Teac 24X10X40 Samsung Cdrom X52 DVD rom- Toshiba Logitech Cordless Optical & argonometric Dragon Da Full tower Case Samsun 753DFX Moitor Inspire 5300 HP 940c Cooling: Global win- ON cpu +5 80 M"M זה הכל הכל אצלי (אני חדש , אז אני מפרסם הכל) הכל עובד כראוי שהמחשב ככה, עם סטיק אחד של 256 מגה, שאני מוסיף עוד אחד(לא משנה באיזה דים) הוא קורס, הרג'יסטרי מתחרב..ובלאגן! נראה לי הזיכרונות פשוט לא עובדים טוב עם הלוח , הגיוני? להחליף חברה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה בעייה נפוצה קורה להרבה אנשים אבל המחשב חדש ועכשיו הוא מתחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם קורה פעם ביומיים אפילו פעם אחת אחרי 10 דקות זה קרה לא קורה בזמן קבוע עכשיו נראה לי שזה בחומרה. שאני מחבר הארדיסק וסידירום אסור ששניהם מסטר נכון למה נכנסתי עכשיו לחומרה וקלטתי ששניהם מסטר אז אני חושב שאולי זאת הבעייה אבל עכשיו לישון מחר אני ינסה אבל בכל זאת מישהו יכול לעזור לי אולי זאת לא הבעייה אולי זה משהו אחר ?
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב Samsung CD-R/RW SW 224B ואני משתמש בתכנה Nero 6 בכל פעם שאני מנסה לצרוב על דיסק תמונה (burn image) זה פשוט לא נותן. תהליך הצריבה נמשך עד 100% אבל אז זה כותב לי הודעה משהו כמו "burn underrun was avoided 2 times" ואחר כך כותב שהצריבה בוצעה בהצלחה (למרות שאין כלום בדיסק ואז אני נאלץ לזרוק עוד דיסק לפח). אז אני פשוט חייב לדעת מה הבעיה האם זה הצורב או הגדרות בנרו? האם אני צריך דרייבר או משהו לצורב שלי? אם אני צריך דרייבר בבקשה תביאו לי קישור אני לא מבין גדול בזה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני שומע מוזיקה ביוטיוב או דרך קבצים שיש לי במחשב, אז יש בסאונד מין "תקיעות" כאלה לפעמים.. כאילו המחשב סוג של איטי באותו הרגע.. אני לא יודע מה הבעיה, סרקתי וירוסים ואין שום דבר והדרייברים מעודכנים.. זה התחיל רק בתקופה האחרונה וזה קורה גם כשהכל סגור.. אולי זה בגלל המגבר שלי?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב. המחשב מאתחל את עצמו כל הזמן, מיד לאחר המסך של בחירת מצב הפעלה של WINDOWS (מצב בטוח, רגיל וכל השאר). המחשב היה מחובר לאימיול יממה שלמה, יכול להיות שנפגע מוירוס. מה לעשות???
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארדיסק שמגיע ל-50 מעלות!!! מה יכול להיות הסיבה? וכיצד ניתן לטפל בזה? דוגמא:
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלפתי שוב את הלוח אם שלי של אסוס P4P800SE ועדיין אני שומע קול של גיצים מפרט על המחשב שלי: יש לי 9 מאווררים וספק כוח של 380 וואט אמממ מה עוד יכול לגרום לגיצים??? :s05: :s05: כי אמרו לי שזה לא הלוח מפני שהחלפתי אותו 3 פעמים בחדש מה לעזעזל יכול להיות הבעיה :-\ :-\ בבקשה אני כבר נואש
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-