תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב אם: לוח אם MSI P6NSLI וכרטיס מסך GIGABYTE GTX560 עכשיו המחשב מחובר ב HDMI לטלוויזיה וגם לרמקולים. עכשיו בכדי שאני ישמע קול מה HDMI אני צריך להיכנס להגדרות של כ.קול ולשנות שם. ואז זה מנתרל את הרמקולים של המחשב. השאלה איך אפשר לעשות בכדי שגם רמקולים וגם HDMI יעבדו ביחד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אך להתקין WINDOWS MOBILE 2003 אך מתחילים בכלל ביי
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
קניתי 2 512 ויש לי דבל צנל אך לחבר אותם לא משנה כמה אני לוחץ זה לא ניכנס (הזיכרונות מתאימים וזה בכיוון הנכון) הצילו!!!!!
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לעשות עם SAMSUMG MAGICIAN אבל זה לא עבד ולא נתן אפשרות בכלל. אציין שניסיתי את זה מתוך חלונות 11 בכונן שהוא מורץ. הכוונה שעל הכונן הזה רץ חלונות בעצמו.. מה עשיתי לא נכון? ה FIRMWARE מעודכן הוא אומר.. מדובר בסדרת 980.. תודה
-
- 0 תגובות
- 245 צפיות
-
-
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס המדובר (x1950pro 512mb של diamond) על מנת לחבר את ה19" LCD שלי ואת ה32" LCD ביחד באותו הזמן, וששני המסכים יהייו מחוברים בDVI. לפני כן חיברתי את ה32" שלי בVGA וזה פעל טוב אך לא טוב כמו שאני רוצה. ולכן קניתי את הכרטיס, ועכשיו אני מחבר את המסך הקטן עם DVI והגדול עם DVI TO HDMI. על מנת שיפעל בHD של 720P. אחרי התקנות בלתי נגמרות של דרייברים שעשו לי בעיות, ניסיתי את כל הדרייברים הנתמכים לכרטיס, כולם עבדו, אך ללא הקונסולה catalyst control center, אי אפשר להשתמש בכרטיס כמו שצריך,וכאן אנחנו מגיעים לבעיות. הקונסולה עצמה איטית מאוד, ועולה לאט כשהמחשב עולה, עם בעיות של איטיות אני עוד יכול להתמודד אבל ישנם שתי בעיות חמורות שלהן אני צריך עזרה: 1. בLCD 32" שמחוברת …
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום למנהלי פורום היקרים !!! אני כבר אומר, שכותב בטופיק הזה כי הוא סטטיסטית נקרא הכי הרבה, ואין קשר לנושא. אני בשבוע האחרון נכנס לפורום לא ממש כמה שהיתי רוצה. -לימודים, תקופת מבחנים וכו'- ובשבוע האחרון אני נתקל בדברים מוזרים כאן: 1. אנשים שאין להם כל קשר ליקום מתחילים להרביץ ספאם בצורה מוגזמת ומחרידה, כל טופיק שני שאני נכנס אליו הוא ספאם בפני עצמו ומהר מאוד נגיע פה למצב, שחיפוש כלשהו יתן לך 80% זבל ורק 20% של מה שאתה מחפש באמת, ולדעת הרבים כאן זה בלתי נסבל. אנשים לא קוראים את כללי הפורום לפני שהם נכנסים לכאן, ועוד המון דברים לא נעימים....ונכון זה היה עניין של זמן עד שמישהו יכתוב על כך. הפורום שלנו מפורום מקצועי (לדעתי-בין מקצועיים ב אינטרנט כחול-לבן) נהפך למין משפחת …
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום חברים. אני חווה לאחרונה קצרים\עומס חשמלי או מה שזה נקרא שקופץ השאלטר. לא זקוק לפתרון בנושא, העניין בטיפול. השאלה היא אם החשמל נפסק בצורה פתאומית מה שמאפשר שריפה\תקלה בחומרה שהיא בלתי ניתנת לתיקון. אני מאוד רוצה לשמור על הציוד שלי, לא חשוב לי שהמחשב יעבוד אח"כ לזמן מסויים אלא רק שהוא "יעבור את הגל בשלום". צריך מגן ברקים או אל פסק, ואיזה? לא מבין בנושא כלום. אשמח לעזרה+המלצה על מוצר מסויים תודה
-
- 15 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להפוך מכשיר אל פסק ישן למטען של סוללות 12V?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקוווה שזה קשור לפה! אם לא סליחה. יש אל פסק כבר 3 וחצי שנים כל הזמן הוא עבד מצויין! ואחרונה הוא התחיל לצפצף. מה זה מוזר שהוא לא מצפצף ישר איך שאני מדליק את המחשב אלא אחרי 3 3.5 שעות. בהתחלה חשבתי שזה הסוללה וקניתי חדשה וזה לא עזר... הכול אותו הדבר מה יכולה להיות התקלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי שלושה מכשירי אל-פסק בני 2-3 שנים שמחוברים לשלושה מחשבים שונים. לפני כמה ימים היתה הפסקת חשמל והם לא החזיקו את המחשבים אפילו לשניה. היום בדקתי שוב. ניסיתי לנתק אותם מהחשמל, וברגע שאני מנתק אותם הם נכבים. לכולם יש VA גדול מהרבה מהדרוש. אם זה היה קורה רק לאחד, הייתי חושב שהוא התקלקל, אבל מוזר שזה קרה לשלושה. כולם היו תקינים בעבר והחזיקו את המחשבים ל-5 דקות לפחות (תמיד כיביתי תוך 5 דקות). תודה
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ה XP זיהה לי את המאקסטור ATA133 כ ATA100 לפני העדכון, אחריו הוא זיהה אותו כ ATA33! לא להוריד!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש חלופה ללוח אם - Gigabyte GA-7VTXH - VIA KT266A שכנראה הלך לעולמו.. זה התחיל אתמול, פתאום תוך כדי משחק רשת, המחשב קפא טוטאלית, איתחלתי אותו, הוא לא עלה מחדש.. ז"א לא עשה בוט למסך.. (NO SIGNAL) חשבתי הלך הכרטיס גרפי, הוצאתי את הכרטיס גרפי, שמתי משהוא פשוט PCI במקומו של סירוס לוג'יק.. שום דבר לא עולה, (אין ריח שרוף, או משהוא ויזואלי) , במקרה נגעתי בבורד באיזה חלק וכמעט נכויתי.. מצורפת תמונה של החלק הבוער בלוח אם שלי.. יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן אחריות ללוח GIGABYTE? 2. האם יש מצב בכלל לתקן דבר כזה (אני מניח שלא, אבל אולי תפתיעו.) 3. רצו לי על לוח חלופי של ASUS 550ש"ח בלי עבודה, שזה שחיטה.. מישהוא מכיר לוח איכותי מקביל לשלי במחיר יותר שפויי, או את הלוח שהציע…
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון של מצלמה עם תמונות הכנסתי את הכרטיס למחשב ואחרי דקה שהוצאתי והחזרתי אני לא רואה שום תמונה בכרטיס והמחשב מראה לי שהכרטיס הצלחתי לראות את הקבצים אבל אני לא יכול לפתוח אותם אוטומטית אני צריך לעשות כל אחד פתח באמצעות יש דרך יותר פשוטה לעשות את זה ...עשיתי הצג קבצים מוסתרים והצג קבצי מערכת מוגנים ויש שם תיקיה עם כל התמונות בקבצים כאלה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ובכן, לא מדובר במחשב שלי, אלא של קרוב משפחה. המערכת הפעלה הייתה במצב מזעזע, על סף קריסה. כחלק מהניסיונות להצילה, התחלתי בתהליך של יצירת מחיצה נוספת לגיבויים. בהתחלה היו שתי מחיצות, אחת של מערכת ההפעלה והשנייה של כל המידע. ובכן, השתמשתי בתכנה Paragon Disk Manager כדי לאחד את המחיצות. לאחר שהאיחוד הושלם, עליתי לוינדוס, וראיתי שכל המידע שהיה חשוב (המחיצה הזו הייתה D:/), נעלם! מדובר בעבודות רציניות של כמה שנים. קודם כל כיביתי את המחשב, שלא יהיה שכתוב של המידע. מה אני יכול לעשות? חשבתי על לקחת את המחשב למעבדת שחזור נתונים מקצועית (ראיתי מקרים יותר קשים שגם בהם הצליחו לשחזר את המידע). תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מחשב. המחשב שלי דיי לייד החלון בחדרי. ליפני כשבועיים קניתי שולחן חדיש למחשב,עם מדף עליון שמרים את המסך. למרות זאת,שמתי שם את המחשב.. (שהיה די קרוב לחלון,חששתי שאולי חלילה הוא יפול. לכן תמיד אני סוגר את החלון.) פשוט,זה היה כל כך נוח שלא רציתי להזיז בשום אופן. בקיצור, אתמול יצאתי לחבר, כשחזרתי, (בערך בסביבות 7 - 7 וחצי) אני פיתאום רואה משהו נופל מלמעלה! פיתאום אני קולט שזה כופסא של משהו,זה מחשב ! (אני גר בתל אביב בבתים הישנים עם הטריסים העתיקים האלו.. שמתחת יש מסעדה עם שולחנות,ויש שם גם דוכן של ספינג' (משהו טעים ) בקיצור.. יו.. שקלטתי שזה המחשב שלי נכנסתי ללחץ. המחשב נפל,קודם כל המארז היתפוצץ ממש! (אני גר בקומה שלישית וזה גבוהה מאד) המחשב עצמו נפל על השו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב. 1. כשאני מכניס דיסק און קי (לא משנה איזה) ואני נכנס לתיקיה שלו המחשב עושה לי אל תשלח ונתקע לפעמים. (במחשבים אחרים בבית אין את הבעיה הזאת) 2. אני לא יודע למה אבל הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (פעם הוא זיהה... זה צורב של LG), לפני חודשיים צרבתי על דיסק של אותה חברה במחשב אחר בבית ושם הצורב זיהה. הצורב מזהה פתאום רק מקוריים ואין לי מושג למה. בבקשה אם אפשר עזרה.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי אל-פסק מתוצרת Advice ששירת אותי נאמנות 3 שנים בערך, ולאחרונה הוא התחיל להרעיש בזמן שהוא מחובר לשקע, בין אם הוא דלוק או לא. הרעש הוא מן רעש שבדרך כלל שומעים מקווי מתח גבוה. 1. האם הדבר מסוכן? 2. האם בידוד של רגלי גומי יעזור? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
C:\WINDOWS\system32\directx.exe is infected with W32.Spybot.Worm C:\WINDOWS\system\smss.exe is infected with Trojan.Webus.H C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\-FFF.exe is infected with Hacktool C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\count.jar-7d443d2d-2836be38.zip is infected with Trojan.ByteVerify C:\Documents and Settings\Asaf\Application Data\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar\javainstaller.jar-5aa0b436-34741c30.zip is infected with Download.Adware זה מה שמצאתי שיש לי במחשב כשעשיתי SCAN ONLINE מה זמעצבן עוד יותר ש ZA לא מוצא את זה ולא רואה את זה בכלל ואני לא מבין למה זה קורה ?? אנשים יש לכם רעיון איך…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוף אוף אוף ועוד הפעם אוף אני כבר ממש לא יכול עוד עם המחשב (פירוט בצד ימין). עד לא מזמן המחשב שלי עבד טוב יחסית (וגם היה יותר קר בחוץ) ולא היו בעיות מיוחדות והוא די רץ. לפני בערך שבועים קרה משהו למחשב שלי שלא הצלחתי לפתוח קבצים גדולים ומדי פעם הוא היה כותב לי CRC ERROR בפתיחת קבצים על אף שאם הייתי מנסה עוד פעם לפתוח אותו או אחרי מספר פעמים זה לא היה רושם שום דבר והקובץ עבד כמו שצריך ומסיבה לא כל כך מובנת החלטתי לפרמט את ההרדיסק כי חשבתי שאולי יש לו בעיה בפירמוט או משהו. באתי להקליט את ה XP ופתאום הוא עשה לי מאה אלף בעיות ואמר שהקובץ זה או אחר לא הועתק טוב אל ההרדיסק, בקיצר לחצתי ENTER בשביל RETRY ולאחר שלחצתי או אחרי שהחזקתי את ה ENTER הרבה זמן ההודעה נעלמה ואף כשניסיתי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דגם לוח האם: GIGABYTE דגם המעבד:I7 דגם כרטיס המסך: על לוח האם מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: RAM 4GB הספק ספק הכח של המחשב: 350WT כאשר המחשב נדלק, כמה צפצופים אתה שומע מהמחשב: אין ציפצופים כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו: שנה מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק: היום תיאור התקלה: אז ככה, באמת מי שמצליח לפתור את זה אודה לו מאד בנוסף אזרוק כמה מיליוני נקודות. לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב > מאוורים מסתובבים נראה כאילו נדלק > לא נדלק > רק מארוורים מסתובבים ואין את הביפ הראשוני. שימו לב לתפנית!(בדקתי 100 פעם) רק אם אני משנה SLOT בRAM (יש כרטיס אחד בסלוט אחד והסלוט השני ריק) המחשב פועל באופן חלק. מכבה את המחשב > מנסה להדליק >…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ספריי אלכוהול (לניקוי מסכים ומקלדות) יכול להיגרם נזק לכרטיס אם אני אנקה אותו עם זה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה תוכנה אני יכול להביא לכם [וגם לראות מין הסתם] את המפרט של המשחב שלי במדוייק
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
פעם השתמשתי בOCCT אבל הוא אומר שהוא לא תומך בכרטיס מסך שלי אז האפשרות של הMEMTEST בDisable. בכול מצב אני מהמר שיש רכיב במחשב שעושה בעיות במחשב שלי ורציתי לדעת אם אני יעלה פה בדיקות תוכלו לעזור לי? הרצתי בדיקה בOCCT של CPU הינה: http://www.mediafire.com/?n53ac6san5brfn2 רציתי לדעת אם יש משהו חריג?
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-