עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MORIDIN,

באתר של AOPEN מופיעות ההוראות הבאות לעדכון ביוס: Download this zipped file. Run shareware PKUNZIP (http://www.pkware.com/) which supports miscellaneous operation systems to extract the binary BIOS file and the flash utility. Or Winzip (http://www.winzip.com/) in Windows environment. Save "AX63P114.EXE" and "AX63P114.BIN" to a DOS floppy disk. Reboot your system with this disk without loading any memory handler (suh as EMM386) or device driver to get as much free space as possible. If you have an EPROM writer, simply take the .BIN file to program your BIOS. Execute A:>AX63P114 and the program will do the rest of it. DO NOT turn off power during flashing pr…

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. מה שלמוכם ידידי? שלומי דרעק יותר מתמיד! למה? כי כנראה נשרף לי המודם :AR15: איך? זה סיפור מעניין.... לפני יומיים ישבתי לי בסביבות השעה 23:30 מול מחשבי האהוב, בחוץ השתוללה סערת ברקים ורעמים, ופתאום <<בום<>> , מה קרה? הפסקת חשמל של שתי שניות, כול החדר שלי בבלאק אוט, אני מגשש באפלה ובקושי מצליח למצוא את המתג של האור, כאשר אני סוף סוף כן מוצא אותו, אני מגלה שהכול כרגיל, לא עולה עשן מהמערכת סטריאו שלי או מהמחשב, חשבתי לעצמי, דרעק, אם זה ימשיך ככה אני לעולם לא יצליח לסיים להוריד ת'-ATi מולטימדיה סנטר.... anyway, כאשר אני מדליק את המחשב, הכול עולה בהצלחה, אני מנסה להתחבר לאינטרנט, שיט נתקע המחשב, באיזה שלב? בשלב שאני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא כותב "פותח פורט…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. לאחרונה, נתקלתי בתקלה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. הוא מסרב לצרוב ב x16 אלא רק בשאר המהירות. בדקתי את זה עם תוכנת צריבה אחרת ועם מדיות אחרות - התוצאה: אותו קקי. התקלה שמופיעה בנרו היא : Track Following Error. אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח לדעת. כרגע אני נאלץ להסתפק ב x12. שלחתי את הלוג ששמרתי מהנרו לימהה לפני מספר ימים - עדיין אין שום תגובה. כנראה שזאת מדיניות הבלגה חדשה... אני מצרף את הלוג של הנרו שנשמר מהתקלה. אם מישהו יוכל לעזור זה נחמד. (אגב שם יש את כל הפרטים על המערכת הפעלה ושאר ירקות) בברכת חג שמח, Kerberos

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by TNT,

משהו מוזר מתרחש. מדי פעם זה קורה....... בלי שום הודעה מוקדמת........ ברגע אחד....... הוא משתתק!!!!!!!!!! הוא לא זז!!!!!!!!!!!! הוא קופא!!!!!!!!!!!!! כן כן זהו העכבר. העכבר לא מגיב אך הוא פועל(הוא אופטי והאור שלו עדיין דולק). המקלדת מגיבה. אך העכבר לא זז. משהו יודע מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אז ככה. יש לי מחשב Athelon 1.2 עם מודם 28,800 של US Robotics חיצוני. עד כה עבדתי עם המודם ללא שום בעיות, ובעיקר שיחקתי במשחקי רשת. לאחרונה התקנתי מחדש משחק שהייתי משחק לפני כמה חודשים בקביעות. מהירות החיבור במשחקים האלו די חשובה, אבל הם עדיין מתוכנתים כך שאפילו בפינגים גבוהים המשחק יזוז חלק אצל המשתמש, כדי למנוע כל מני "תקיעות" מעצבנות. המשחק שאני מדבר עליו כרגע הוא Counter Strike, אבל אני מבקש ממי שמבין בעניין לעזור לי בעניין כבכל תוכנה. זמן אמת חשוב מאוד במשחקים, ולכן אם יש נתק בתקשורת המשחק יעצר. כפי שאמרתי, שיחקתי במשחק במשך חודשים ואף פעם לא היה לי נתק תקשורת, פרט למקרים בודדים מסיבות טכניות כמו ניתוק הקו או הרמת הטלפון בבית. עכשיו התקנתי את המשחק מחדש ואני מנסה לשח…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. היו לי בעיות של קפיאות מסך ויציאה כפויה מ-3DMARK 2001SE כשקיבלתי את ה-RADEON 8500LE של הרקולס. הורדתי את הדרייברים מהאתר של הרקולס והבעיות נפתרו. והנה חזרתי אחרי כמה ימים להריץ כמה משחקים ושוב הבלגן המקורי חוגג עם הדרייברים הנ"ל. הורדתי כמה דרייברים שגם הומלצו פה כמו גרסה 6043 של ATI אבל משום מה אני לא מצליח להתקין אותם ומתקבלת ההודעה שצרפתי. אם מישהו יכול לומר מדוע זה כך ואיך לפתור זאת אודה לו.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

היום קיבלתי את הכרטיס HERCULES FDX 8500LE ! :D משום מה ב 3DMARKS2001 קיבלתי תוצאה עלובה של 6000 ומשהו! מישהו יודע אולי למה? יש לי P3 1GHZ 256 SDRAM. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד דרברים מעודכנים לכרטיס HERCULES FDX 8500LE ? אל תפנו אותי לאתר הבית כי שם הם לא עובדים!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אז ככה, יש לי 2 כוננים קשיחים מדגם: Maxtor 40gb D740x 40gb 7200rpm Western Digital Caviar AC310000R 10gb כמו שבטח הבנתם אחד ישן ואחד חדש.... יש לי CD-ROM: LG CD-ROM CRD8521B 52x יש לי וינדוס XP PRO... עכשיו, ההרדיסק החדש מחובר על SECONDARY עם כבל 80 פינים. הסידי וההרדיסק הישן מחוברים ביחד על PRIMARY עם כבל 40 פינים רגיל. כשאני מחבר את הכונן הישן עם כבל 80 פינים הביוס לא מזהה אותו. את הסידי לא ניסיתי לחבר עם כבל 80 אבל לא נראה לי שזה עוזר לכונני תקליטורים גם ככה.... בקיצור, אני נכנס ל Device Manager ומשם ל IDE/ATA/ATAPI Controllers ומשם למאפיינים של Primary IDE Channel ששם הסידי והכונן הישן מחוברים. שניהם מכוונים על Use DMA if Available ושניהם בעצם עובדים על PIO. עם הכונן …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by striker,

אז זהו, סוף סוף קיבלתי את המעבד ולוח האם ש"נדפק" לי היה AK73 PRO A ושלחו לי AK73 A יעני בלי פרו. אז בלוח הזה אין אפשרות לעשות O/C אבל מצד שני אפשר להתקין עליו מעבד XP מה שהקודם לא היה מוכן לקבל. לאחר ההחלפה, המחשב עלה פעם אחת ושבק, התקנתי מחדש WIN XP שדרגתי את הביוס, וזהו, עלה, הכל עובד.. אבל כשאני רוצה לכבות אותו הוא לא כבה, הוא נותן לי הודעה "it is now safe to turn off your computer" ורק אז אני יכול לכבות אותו, עם המפסק, חרשתי את הרשת, עשיתי כמה דברים שהומלצו, כמו שדרוג הביוס גם של הכרטיס מסך, יש משהו אחד שקראתי ואותו אני לא מצליח לבצע וזה להפעיל את ה APM, שאין לי בכלל דבר כזה בלוח בקרה. זה צ'יפסט של VIA אז יש משהו דומה, via tech power managment controler , (אין לי מוש…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by m0tek,

??? יש לי צורב , בערך שנה כבר , פלקסטור 16X בכל מקרה , לאחרונה , (לא התקנתי דבר חדש או משהו) הוא מתחיל לצרוב..שומעים רעש של הדיסק מסתובב , ואז הוא מפסיק , ככה במשך 4 פעמים בערך...ואז יש כמה אופציות. א. הוא מתחיל לצרוב..והדיסק נצרב בסדר. ב. (מה שקורה בד"כ) הוא נותן Error - שאומר - Bad Medim , יענו מדיה דפוקה (מה שלא הגיוני , כי החלפתי כבר כמה מדיות). ג.נותן ERROR של - POWER CALIBRATION ERROR בכל אחד מהמקרים - הוא לא דופק את הדיסק , במקרה ב,ג הוא רק לא צורב , וגם לא דופק את הדיסק.. פתרון????!?!?! אני נואש. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי כמה בעיות , ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי להתגבר עליהן , נראה לי שהמחשב מאוד איטי בגללן... תודה על הכוונה מראש , וכולי תקווה שתצליחו לעזור... 1 . עולה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , מן חלון של קבצים - שנמצאים בתוך : c:\program files\microsoft\highlighter איך אני מונע מזה לעלות לי על הדסקטופ , כל פעם שהמחשב עושה ריסט , הפעלה מחדש. 2. יש לי קבצים שהמחשב לא מאפשר לי למחוק. קבצי סרטים בעיקר- שהורדתי בקאזה. בדקתי שהמחשב לא משתמש בהם עם שום תוכנה שאני מכיר - עדיין לא מוחק. ניסיתי למחוק בסייפ מוד - עדיין לא מוחק עשיתי תיקון ובדיקה לדיסק הקשיח - עדיין לא מוחק. הוא מראה מן הודעה כזו : או שבהרד דיסק שלך אין מקום או שמשהו משתמש בקבצים הללו. יש לי בהרד דיסק מקום…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by TZuKi,

ניסיתי לפתוח או להוציא את הפאנל הקדמי של המחשב והוא קצת נתקע לי מלמעלה. לא יצא. ניסיתי קצת כח לא יצא ניסיתי יותר לא יצא פחדתי לשבור משהו(וכאן האירוניה), אז לקחתי משהו דק(במקרה זה סכין יפנית) והכנסתי קלות ומשכתי. מסתבר!!! שמשכתי גם את הפאנל של הסידירום. והוא לא עובד כלכך, אני מפעיל אותו, והוא כל הזמן מנסה להפתח ולהסגר. חוץ מהעובדה שכל הכיסוי שלו שבור.... יש לי עוד סידירום. הקטע הוא שזה דיוידי-רום. יש עתיד? :-/

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by guyyug,

יש לי ספריי אלכוהול (לניקוי מסכים ומקלדות) יכול להיגרם נזק לכרטיס אם אני אנקה אותו עם זה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. לפני חודש בערך הורדתי קובץ לא מזוהה מ - IMESH (אני אפילו לא זוכר למה) הפעלתי אותו והוא גרם לי לכל מיני שגיאות בהפעלת חלונות (ME). באותו זמן רציתי לפרמט את המחשב וגיליתי ש......... אי אפשר! כשלוחצים על F4 כדי להפעיל את הדוס מחוץ ל - WINDOWS המחשב ממשיך להעלות את חלונות כשלוחצים על DELETE כדי להעלות את ה - BIOS (כדאי לשנות את ה- BOOT לכונן A) כלום לא קורה והמחשב ממשיך להעלות את ה - WINDOWS כרגיל. כשמכניסים דיסקט איתחול המחשב כרגיל ממשיך להעלות את.........(כי ה BOOT הוא מכונן C) בנתיים הצלחתי לתקן את כל השגיאות ב WINDOWS ולכן כרגע לא דחוף לי לפרמט אבל בכל זאת, הייתי מאוד שמח אם מישהו יגיד לי מה יכול להיות הגורם לבעיה (קובץ חסר אולי?!?!) ואיך אפשר לתקן אותה. כי אני די בטוח ש…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. המחשב שלי רץ מזה לאט מאז הוספתי 40GB עכשיו יש לי 80 אחד של IBM והשני של MAXTOR IBM = Master Maxtor = Slave המערכת היא על הדיסק של ה IBM הבעיה היא אני לא מצליח להשים ULTRA DMA ON סימנתי בביוס הורדתי IBM Feature Tools שיניתי בוינדוס זה עכשיו על DMA If Avilable אבל זה משתמש ב PIO MODE ככה זה רושם לי ב Current Transfer משהו כזה.. באפשרויות ב IDE OPTIONS IN DEVICE MANAGER ה MAXTOR רץ ב ULTRADMA ה IBM לא ניסיתי להוציא ת MAXTOR זה עדיין לא עוזר זה לא חוזר וזה מהזזזזה איטי.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by KoDkOd,

שלום הזמנתי את ה drgon ורציתי לדעם זה אמרו להיות קשה להרכיב הכל במארז החדש ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. המחשב לא עולה כלל מופיע לי רק זיהוי כ.מסך עשיתי את זה (הוצאת הסוללה) בגלל שישנתי לאח שלי משהו בביוס והמחשב גם כן לא עלה למשהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הביוס ?????? אני ממש עבוד !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by DEMON HUNTER,

חבר שלי לא מזמן קנה מחשב חדש ואיתו גם צורב של LG 32*10*40 נידמה לי ואחריי חודשיים בלבד ו5 צריבות הוא מת, הוא עושה רעשים לא קורא דיסקים והצריבות נידפקות הרבה ( ניסיתי להתקין מחדש לנקות לשנות תוכנת צריבה ) החבר יחליף אותו לצורב של MITSUMI 32*12*40 אבל חוץ מזה יש למישהו מושג מה קרה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הנה המפרט שלי Athlon Xp 1700+ ABIT KR7A Raid 256X2 DDR Micron GeForce 4 MX 440 -Palit Creative 5.1 Maxtor 40Gb - ATA 133 3Com Lan Us Robotics 56k modem Teac 24X10X40 Samsung Cdrom X52 DVD rom- Toshiba Logitech Cordless Optical & argonometric Dragon Da Full tower Case Samsun 753DFX Moitor Inspire 5300 HP 940c Cooling: Global win- ON cpu +5 80 M"M זה הכל הכל אצלי (אני חדש , אז אני מפרסם הכל) הכל עובד כראוי שהמחשב ככה, עם סטיק אחד של 256 מגה, שאני מוסיף עוד אחד(לא משנה באיזה דים) הוא קורס, הרג'יסטרי מתחרב..ובלאגן! נראה לי הזיכרונות פשוט לא עובדים טוב עם הלוח , הגיוני? להחליף חברה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by mekroni,

שלום לפורום, התקלקל לי הדיסק הקשיח: Seagate מודל ST340824A והחשש העיקרי שלי הוא להציל את החומר. טכנאי סיפר לי שישנה אפשרות שהתקלקל הבקר בלבד ולא המדיה המגנטית וזאת אפשרות שתאפשר לי להציל את החומר (לפני פנייה למעבדות שחזור מיוחדות שעלותן אסטרונומית). האם אפשרות זו אכן קיימת? אם כן כיצד אני מאתר בקר כזה (או דיסק כזה חדש שניתן לקחת ממנו את הבקר) על מנת לבדוק אופציה זו? תודה, בדרך לייאוש...

• 11 תגובות
    • 9.2k צפיות
  21. הגיע אלי לא מזמן דיסק קשיח חדש SEAGATE 40GB התקנתי אותו במחשב והוא עובד מצויין , השאלה היא כזו - איך אני יכול לדעת אם הוא 7200RPM או 5400 ? ניסיתי לבדוק דרך SANDRA אבל זה לא רשום שם , זה גם לא רשום על הדיסק הקשיח עצמו ...... :

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Delux,

אתמול זה היה עם העכבר פתאום הוא הפסיק לעבוד היום פתאום אין לי קול זה לוח אם או שזה משהו אחר?? עזרו לי אני לא יכול לחיות בלי קול

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by slider,

אז ככה, חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש, המפרט: p4 2.0A, Intel Maryville, 256MB RDRAM,PALIT Geforce2MX400 הבעיה היא שב GTA3, יש תקיעות כל כמה שניות, ומה שאני יודע זה שהבעיה היא לא בדרייברים(ניסינו 14.11 (מה שבא עם הכרטיס), 30.82, ו 23.11) , וחוצמזה, יש את הבעיה הזאת רק ב GTA3 ומשחקים אחרים(Project IGI, Max Payne, SOF2) פועלים בסדר גמור(עד כמה שהכרטיס מסך המסכן מאפשר ) PLEASE HELP , תודה מראש... נ.ב. : למנהלים, סליחה אם שמתי את זה בפורום הלא נכון

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by idanpc,

יש לי את המפרט הבא: מעבד amd 1600 לוח gigabyte 7vrxp rev 1.1 HD נישלף מארז VIRGO 350 W 4 מאווררים מודם כבלים מתב הוא לא מתחמם 55 מעלות -62 ולוח 41-5 בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by MooMoo,

ממש על הפנים למרות המפרט הלא רע שלי: P-4 1.4 ghz 256kb 128 Rdram pc 800 geforce 4 ti 4600 128 mb ddr 40 gb 7200 rpm W.D ואני מקבל משהו כמו 5200!!!! למה זה? מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? אני צריך לשדרג? רק תגידו בבקשה לא קניתי GEFORCE 4 בשביל 5200 בתודה MOOMOO

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים