תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב חדש השבוע, intel quad 8800gt 2gb ram.. כאמור המחשב אמור לעבוד יחסית מהר, אבל מאז שקיבלתי אותו אני מרגיש שהוא לא מפקד כמו שצריך, ומיד שמתי לב שההארד דיסק עושה רעשים חזקים כשהוא כותב או עובד.. אני לא יודע אם אלו רעשים שאמורים להישמע, או שהוא לא בסדר, כמובן שיש לי אחריות, אבל לפני כל הסיפור של להחליף, אני רוצה לדעת בוודאות שהוא אכן יוצר את הבעייה. הפעלתי את התוכנה MHDD וקיבלתי תמונת מצב, לצערי אני לא כל כך מבין אם המצב שם הוא בסדר או לא. ההארד המדובר הוא מדגם wd3200aaks עם SATA 2 ו 16MB CACH.. הנה התוצאות:
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני אפילו מתקשה להסביר את הדבר הזה אז אני מעדיף להראות את התקלה: https://www.youtube.com/watch?v=KpzBQkuFmCk כמו שאתם רואים בכל פעם שאני מוריד או מעלה את העמוד זה נעלם ואז אחרי כמה שניות חוזר.. בכל שימוש אחר מלבד ניגון סרטונים הכל עובד כראוי, לא משנה אם זה ביו טיוב או אתר אחר, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש, היה דרייבר של אינטל (עובד כרגע על המובנה) העפתי אותו ולא עזר, ניסיתי לבטל את האצת החומרה בפיירפוקס גם ללא הועיל, שיחקתי עם הרזולוציה של המסך, נאדה.. *זה לא היה קורה עם הכרטיס מסך שהיה מותקן. מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היו לי בעיות של קפיאות מסך ויציאה כפויה מ-3DMARK 2001SE כשקיבלתי את ה-RADEON 8500LE של הרקולס. הורדתי את הדרייברים מהאתר של הרקולס והבעיות נפתרו. והנה חזרתי אחרי כמה ימים להריץ כמה משחקים ושוב הבלגן המקורי חוגג עם הדרייברים הנ"ל. הורדתי כמה דרייברים שגם הומלצו פה כמו גרסה 6043 של ATI אבל משום מה אני לא מצליח להתקין אותם ומתקבלת ההודעה שצרפתי. אם מישהו יכול לומר מדוע זה כך ואיך לפתור זאת אודה לו.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT עם הדרייבר הכי חדש עכשיו בכל המשחקים כמעט יש לי עיווטים בגראפיקה לא דברים רציניים אבל עדיין כל מיניי קווים כאלו על המסך ודברים מוזרים זה התחיל מלפני 5 ימים בערך... יש מצב זה בגלל הOC שעשיתי? אולי זה יותר מידיי עבור הכרטיס? יש לי מהירויות של 1450--550 אבל הOC בכלל מלפני חודש והבעיה התחילה רק בימים האחרונים..
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית ברשת אחד שלי ואחד של אחותי הקטנה P3 700 והקטע שלפני כמה זמן המחשב התחיל לעשות בעיות משונות הוא נידלק בעצמו כשבא לו.. (אני מדבר על הP3) מה יכול לגרום לכך? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי netbook lenovo s10 ,המחשב זוחל בצורה מחרידה. לאחר פירמוט ל WIN 8.1. ביצעתי בדיקה לHD, ה S.M.R.T יצא מצוין, כמו"כ ה error scan, רק ה benchmark נראה לא טוב, האם הבעיה חד משמעית בדיסק קשיח? בנוסף אני רגיל כאשר יש סקטורים פגומים מצב כתיבה לדיסק במנהל המשימות עומד על 100% וכאן זה לא המצב, אשמח לתשובות מהמומחים. תודה מראש. מצורפים צילומי מסך.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל פעולה פשוטה במחשב , איטית לגמריי , ואי אפשר להריץ כמאט שום דבר , הבעיה נפטרת שמתקינים מערכת הפעלה מחדש , אבל נוצרת מחדשת מגורם לא ידוע ברשת מסתבר שזו בעיה מוכרת שלאף אחד אין פתרון ...נדמה לי . 100% CPU usage ה taskmgr פועל על 100 cpu
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבד בסדר עד לא מזמן ופתאום הכרטיס מסך הפסיק לשדר לו משום מה.. בדקתי את הכרטיס במחשב אחר והוא עובד וגם בדקתי את המחשב עם כרטיס אחר וזה גם עבד. כאילו המחשב והכרטיס עשו ברוגז.. (זכור לי שהוצאתי את הבטריה מהלוח אם אז הוא איפס את ההגדרות של הביוס, אם זה יכול להיות קשור..) וגם עוד שאלה ברשותכם.. אם יש לי מחשב עם לוח אם ישן ו768 מגה זיכרון ומחשב עם לוח הרבה יותר חדש עם 512 באיזה עדיף להשתמש? אם תוכלו להגיד לי איך הלוח משפיע על הביצועים של המחשב אני אשמח. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב pentium 4 3.00 GHZ s-478 abit vt7 readeon 9550 gigabyte עכשיו ככה זה הבעיות: 1) איך נאי רואה את הטמפ' של הכרטיס מסך? 2) כל כמה זמן שאני משחק פתאום המשחק נתקע וזה עושה שגיאה עם VPU RECOVER או משהו כזה או שפשוט נתקע כל המשחב וצריך רק לעשות ריסט...\מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? וממה נובעת הבעיה??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחורנה , מופיע לי מסך כחול לאחר הפעלת ה-windows . לאחר מספר רסטרטים הוא מפסיק להופיע . שמתי לב שזה קרה לאחר שהוספתי 2 סלוטים של זכרון ( 512*2) . יש לי במחשב כעת ocz 667 512*4 . הלוח האם תומך בדואל צ'נל - msi k9n ultraf 570 . הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שע ' והכל היה תקין , התקנתי מחדש דרביירים , רוגלות - אין , וירוסים - אין . מה עוד ניתן לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לעוזרים בהתקנת מערכת הפעלה מדיסק און קי. התקנתי וינדוס 7 במחשב נייד : Lenvo idea pad s 310 מופיע איקס על חיבור לאינטרנט אלחוטי . כותב לא נמצאו שרתים. כשנכנסתי לבדוק היכן שמופיע רשימת הבקרים , יש משולשים צהובים. התקנתי את תוכנת driver bostter ,אבל לא יכול להפעיל ללא אינטרנט. גם הכבל של האינטרנט לא מתאים לחיבור למחשב הנייד. מה לעשות ? האם יש כפתור שצריך להדליק במחשב לצורך כך ? האם להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או שיש דרייבר שניתן להוריד ולהתקין לדגם זה ? שאלה נוספת , safe mode לא עולה בריסטרט עם f8 ,האם יש כפתור אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.lenovo-driver.com/lenovo-drivers/lenovo-ideapad-u310-drivers-download
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש למישהו רעיונות מה קרה ? המצב הוא כזה המחשב בהתחלה צפצף לי בדקתי חיבורים זכרונות הארדיסקים מאווררים הכל הוא המשיך לצפצף הוצאתי את הכבל של החשמל המחשב עלה ונתקע באמצע פעילות שרתית בחלונות עשיתי אותו דבר שוב הידרתי חיבורים הוצאתי חיברתי ועכשיו הוא נדלק ונכבה חצי שנייה אחרי איפה הבעייה ? בספק ? איפה נראה לכם ?
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
:-[ יש לי מחשב עים לוח גיגאבייט ומעבד AMD 1600 וכרטיס מסך של GE FORCE 2 וכל הזמן הוא ניתקע לי בהודעה nv4_disp.dll אנא עזרו לי דחוף מה לעשות. אני מיואש. אני עובד עים win xp תודה .דחוף
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני גולש במחשב פתאום הוא נכבה והמערכת בחדר נכבית גם אבל המדפסת דולקת האור בחדר דולק גם ... המערכת מחוברת לשקע אחר והמחשב לשקע אחר משהו מוזר בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה בדקתי טמפרטורה של מעבד 45 - 50 מעלות . בדקתי מתחים ספק תקין מחשב נכבה לא נדלק הוצאתי את החיבור 24 מהלוח וחיברתי מחדש ונדלק אחרי שה WIN עולה שוב נכבה החלפתי ספק כח עדיין נכבה הוצאתי את ה 24 מהלוח והפעלתי מחדש לא נדלק ואחרי כמה פעמים נדלק. עכשיו זה עובד ! למה ? מישהו יודע ? בהגדרות של כיבוי כוננים הכול על לעולם לא ...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאפטופ השבוע, Fujitsu-Siemens Esprimo V6515. מריץ ויסטה עם כל העדכונים, 2 ג'יגה זכרון, כרטיס מסך GeForce 8200M G. בעבודה רגילה אין בעיה, אבל כאשר צופים בוידאו (לא משנה אם זה סטרימינג או קובץ מהמחשב, ולא משנה אם הוא משתמש ב ffdshow או לא), אחרי זמן מסוים (בין רבע שעה לכמה שעות), מתקבל BSOD (מצורף קובץ טקסט שמכיל 4 דאמפים). יש שני סוגים של הודעות שגיאה בדאמפים, ומקורם מיישומים שונים (כשהאקספלורר התרסק זה היה בסטרימינג, כש- mplayerc התרסק זה היה קובץ מהמחשב). אני לא יכול להתקין דרייברים חדשים של nVidia, מתקבלת הודעת שגיאה שיצרן הלאפטופ רוצה שיורידו עדכונים רק מהאתר שלו, ואין שם. בכל מקרה הדרייברים המותקנים חתומים, גרסה מלפני 3 חודשים. התקנתי והרצתי את המבחנים של…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סי.די.רום, צורב, פלופי וכונן קשיח. עכשיו הצורב מחובר עם כבל IDE ואז ללוח האם הסי.די.רום מחובר לכבל IDE שמחובר גם לכונן הקשיח ואז ללוח האם הפלופי מחובר לבד עם IDE משלו הסי.די.רום מוגדר בסלייב בחיבור עם הכונן קשיח עכשיו רציתי לדעת אם זה היה חכם לחבר בכבל IDE את הסי.די.רום ואת הכונן קשיח ביחד? לא היה עדיף לחבר את הצורב ואת הסי.די.רום ביחד והכונן הקשיח לבד? דרך אגב הסי.די.רום עושה מלא בעיות והוא לא יכול לקרוא דיסקים (כבר מהיום הראשון שקניתי את המחשב), אז יכול להיות שזאת הבעיה.
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
פתאום היום שמתי לב שהמנורה של הדיסק הקשיח לא מפסיקה לפעול, היא כל הזמן ב100% נסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר, הדבר קורה גם מחוץ לווינדוס, גם בביוס, בכל מקום! מה זה יכול להיות?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מחבר כבל hdmi מכרטיס מסך ati 6870 לטלוויזיה . מהמחשב למסך מחובר כבל dvi שיכפול צגים או הרחבת צגים ההגדרות לא נשמרות . שאני מבצע שיכפול צג אני רואה את שולחן העבודה על גבי הטלוויזיה אבל על מסך המחשב שחור http://www.fastup.co.il/images/37625800.jpg http://www.fastup.co.il/images/55272368.jpg מעלה קישור http://hwzone.co.il/community/threads/534891-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%A6%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94#.UnSsyXDxo6M תודה
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
קניתי חלקים לוח abit in9 32x כרטיס מסך 2900xt זכרונות ocz 1066 מעבד אינטל Q6600 הרכבתי ולא מדליק לי מסך יש מצב שהלוח שהוא sli לא מתאים לכרטיס מסך של ati?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ספק כוח מעביר מתח לחומרה גם לאחר כיבוי מחשב. הכוונה שאורות העכבר נשארים דלוקים גם לאחר הכיבוי, וזה מאוד מפריע, בעיקר בלילה. רציתי לדעת האם יש דרך לבטל זאת? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בבקשה מי שיכול לנתח את קובצי הDUMP ולהגיד לי מה הבעיה בדיוק. טמפרטורות תקינות. מתח תקין. ספק כח תקין. כרטיס מסך תקין. מעבד תקין. וזה אחרי בדיקת מעבדה. תודה לעוזרים ושבת שלום. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק שלי הוא enermax 350 watt הוא אמור להיות ספק חזק ויציב אך לפעמים הוא משמיע מין ציפצופים והr9500 pro מראה קווים עולים ויורדים בקצב ריענון של 85 הרץ יכול להיות שהספק דפוק?,או יכול להיות שהספק עמוס ומחוברםי אליו יותר מדיי דברים? מה שבסך הכול מחבור אליו זה 2 הרדיסקים אחד 1)seagate 40gb 7200 2)western digital 60gb 7200 8mb buffer מאוורר,cd-rom x52,צורב hp x8,כונן פלופי,הכרטיס מסך כמובן (r9500 pro) הלוח אם כמובן ושתי קטודות,לד וצג טמפרטורה האם enermax 350 watt יכול לסחוב את כל זה כמו שצריך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היו לי 3 HD 40 GB שהיה מחולק ל C ו D 60 GB שהיה מחיצה אחד E ו עוד 40 GB שהיה מחיצה F כולם היו 7200, ואף אחד לא 8 קאש. הציעו לי להחליף את E ו F כלומר 100 GB תמורת 120 עם תוספת תשלום של 220 ש"ח וכך עשיתי. התקנתי את הHD החדש ללא בעיות, ואז התחלתי להעתיק מ E ו F לתוך ההרד דיסק החדש - H. אחרי שההעתקה הסתיימה ניתקתי את שתי ההרד דיסקים (E ו F) וחיברתי רק את ההרד דיסק של ה 40 GB (את C ו D) +ההרד דיסק של ה 120 GB - H. כלומר עכשיו יש לי שתי הרד דיסקים, עם קיבולת של 160 GB, אבל!! לפתא באמצע עבודת WINDOWS, אני רוצה להיכנס להרד דיסק E והוא אומר לי שגיעה של DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT NOW?... אני נכנס ל MANAGEMENT TOOLS ואני רואה שההרד דיסק מתנהג כאילו הוא חדש ורק ע…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה! היום בבוקר ראיתי באתר יצרן גירסה חדשה של ביוס. הורדתי אותה ועשיתי פלאש דרך דיסק און קיי בעזרת EZFLASH המובנה בביוס. (זה גם לא פעם ראשוה שאני עושה את זה). אבל המערכת נתקעה בRESTART ולא הגיבה בכלל. עשיתי RESET למחשב ועכשיו אני רואה את ההודעה הבאה: BIOS ROM CHECKSUM ERROR. וגם בקשה להכניס דיסקט לכונן A (שאין לי אותו במחשב הזה). למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר את הביוס? ניסיתי גם את הדברים הבאים: הוצאתי סוללה לחצי שעה והחזרתי CMOS RESET הפעלה עם סטיק פשוט אחד של 1GB 667MHZ בלי\עם כרטיסי מסך, כרטיס רשט וקול. כל זה לא עובד. יש לי אפשרות להשיג כונן דיסקטים עם זה יעזור לתקן את הבעיה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודש וחצי מחשב לנובו. איכות המצלמה קרובה לאפס. רעש אינסופי ורזולוציה שהופכת את שערי הלבן לעיסה. לאחר זמן לא רב הבחנתי שאיכות הרמקולים קרובה גם היא לאפס. משיטוט ברשת למדתי שחלק מהרוכשים (בחו"ל) מחזירים את המוצר חזרה לחנות לאחר שהמוצר הוחלף מספר פעמים (או הוחלפה מצלמה). התלונות ברשת הן על כל הסדרה כולל X1. בבנצ'מארקים ברשת המצלמה מקבלת ציון של 37 ויש המלצה חמה להשתמש באוזניות ולא ברמקולים. בזום פשוט שלא דורש איכות גבוהה קשה להבין את המשתתפים ומצד שני קל להסתתר. בלתי אפשרי להגיע ליצרן. טכנאי היה אצלי בבית (עם מצלמה חלופית) ואמר לי - זה מה שיש. המליץ לא להחליף מצלמה. כנ"ל אמר איש תמיכה שהשתלט על המחשב מרחוק (והגביר את עוצמת המיקרו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-