תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
עד היום קליק על ההתחל הציג את שם המשתמש עם תמונה שלו. בחלונות 10 המעודכן ביטלו את זה ?.. אז איך אדם מהישוב מוצא בקלות מי זה המשתמש הנוכחי ? (עוד לא עדכנתי את 10 אצלי.....)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, לפני כמה זמן הווינדוז התעדכן לי אוטומטית לווינדוז 10.. זה לא הפריע לי עד שפתאום המחשב לא קלט את המדפסת שלי, מחקתי והתקנתי מחדש את כל מה שצריך שקשור למדפסת ועדיין שום דבר לא קורה.. וזה מתסכל ! עכשיו בכלל הווינדוז לא מכניס אותי למשתמש הרגיל שלי עם כל הדברים שהיו לי, יש דרך להחזיר את ווינדוז 7 בלי לאבד את כל הדברים?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב ישן: לוח gigabyte p55-ud3, antec 500w power supply שהגיע עם המארז של ה sonata. התופעה: כאשר אני מדליק את המחשב גם ללא זיכרון, כרטיסים וכוננים המאווררים נדלקים לכמה שניות, מתחיל תהליך קצר של אתחול (2 שניות) נכבה לשניה ושוב עולה. ככה זה בלופ אינסופי. ניסיתי לפרק ולהרכיב מחדש. אני חושד בלוח אם, אבל לא פוסל את האפשרות שמדובר בספק תקול. אין לי ספק או לוח לבדיקה (סוקט 1156...). מה דעתכם? רוב הסיכוי שמדובר בספק? לוח? אולי אני בכלל לא בכיוון וזה מעבד...? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, במחשב שלי מותקן וינדוז XP ואני מעוניינת להתקין וינדוז 8 או 10. האם אוכל להתקין על המחשב עם הנתונים הבאי: AMD ATHLON ׂTMׁ64X2 DUAL+CORE PROCESSOR 4000 RAM של 1.87 GB 2.09 GHZ פשוט חבל לי לקנות סתם, אולי פשוט אעדיף להחליף מחשב. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אז קניתי מחשב ומסך חדשים, חיברתי הכל (אני חושב) וכשחיברתי את המחשב למסך (hdmi) המסך רשם לי "no input". כל האורות במחשב דולקים, המאווררים מסתובבים והכל נשמע נכון. לא הרכבתי את המחשב בעצמי אבל הרכיבו אותו בחנות, כך שאני סומך עליהם בהרכבה. המקלדת והעכבר גם מחוברים למחשב ודולקים. ניסית חיבורים שונים למסכים שונים וכלום לא עבד, כך שנראה שהבעיה במחשב. בנוסף, האור של fan stop בכרטיס מסך דולק, אם זה אומר משהו. עזרה? פיתרון קסם? משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שחיברתי את המוניטור דל u2715h (חדש) שתומך ברזולוציה של 2560x1440 ואיתחלתי את המחשב קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה : The current input timing is not supported by the monitor display.please change your input timing to 2560x 1440, 60 Hz or any other monitor listed timing per the monitor specifications. אז הנחתי שזה מכיוון שלא התקנתי עדיין את הדרייברים. אז איתחלתי את המחשב ושיניתי לרזולוציה המינימלית דרך הbios של 640x480 ואז הצלחתי להעלות את מע' ההפעלה (windows 7). הבעיה שגם לאחר שהתקנתי את הדרייברים, ברגע ששיניתי את הרזולוציה בשולחן העבודה ל2560x1440 המסך חזר להודעת השגיאה שציטטתי (בדקתי לפני וקצב הרענון היה מוגדר על 60Hz). כרטיס המסך…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש בנאדם שיודע איך להחליף BIOS כי הBIOS של הלוח נשרף בדקה הראשונה.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך ישן מסוג radeon HD 4850 והחיבור שלו הוא DVI-I (יש 2 כאלה ויש גם s video). קניתי מסך מסוג dell u2715h התומך ברזולוציה עד 1440p עם חיבורים של HDMI, DP וmini DP. השימוש במסך הוא רק עבור סרטים ולא למשחקים. שאלתי- האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש או שאפשר להשתמש בממיר DVI לHDMI מבלי לאבד יותר מדי מאיכות הצפיה (בשל כך השקעתי במסך)? כאמור אין לי צורך במערכת שתתמוך במשחקי מחשב, אז אם כדאי לשדרג לכרטיס מסך חדש מה הכרטיס הכי זול שעלי לקנות שיתמוך ברזולוציה של 1440p ? או שאולי כדאי לשדרג כבר את כל המערכת(שכבר בת 7 שנים ועושה בעיות) במחשב נייח זול עם כרטיס מסך מובנה שיתמוך ב1440p אם יש אפשרות כזו שהיא זולה. האם עלולה להיות בעיה…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי בעיה במסך מחשב, כשאני מדליק אותו הוא נידלק לשנייה מראה לי תמסך וישר ניכבה יש לציין שהמנורה שלו ממשיכה לעבוד הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך החלפתי כבלים ולא הישתנה כלום, המחשב עובד כרגיל בחיבור לטלווזיה בלי בעיה מה יכולה ליהיות הבעיה במסך ואם זה אפשרי לתקן? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך עשיתי עדכון של ווינדוס ומאז יש לי בעיות - המחשב נתקע בעליה ועולה רק לאחר כמה ריסטרטים, נתקע בתהליך הכיבוי , נתקע כשאני מפעיל את הfile explorer של הווינדוס , נתקע בלי קשר לכלום והשיא הוא ההודעה שאני מקבל מדי פעם " microsoft windows - אפליקציה זאת אינה פועלת באופן תקין . האם לחכות או לסגור " מה עשיתי * סריקה באנטיוירוס eset - התגלו 5 קבצים נגועים, ניקיתי . לא עזר * ראיתי שיש בעיה עם anniversary update של ווינדוס 10 וקיים PATCH תיקון. ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא מודיע שיש בעיה עם windows installer * הרצתי cc cleaner. לא עזר * הפעלתי System file check (SFC) . לא עזר נתוני המערכת - windows 10 home גירסא …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי את הבעיה מספר חודשים ובזמן האחרון היא ממש החמירה עד כדי כך שהמסך נכבה כל כמה דקות ללא התראה. במיוחד במשחקי מחשב כאילו הוא עמוס מדי. ובנוסף יש פסים אנכיים מוזרים על המסך כאילו הכרטיס מסך נדפק. הכרטיס הוא GTX570, איך אני פותר את הבעיה חברים בבקשה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במידה ויש לי קוד של Windows 7 שלא עשיתי בו שימוש מעולם, ואני רוכש מחשב נייד ללא מערכת הפעלה, יש אפשרות להתקין באמצעות USB שבו קבצי ההתקנה של Windows 10 ולהשתמש בקוד של Windows 7? (את הקבצים להתקנה הורדתי ל USB לפי המדריך באתר של microsoft) תודה
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך עשיתי עדכון של ווינדוס ומאז יש לי בעיות - המחשב נתקע בעליה ועולה רק לאחר כמה ריסטרטים, נתקע בתהליך הכיבוי , נתקע כשאני מפעיל את הfile explorer של הווינדוס , נתקע בלי קשר לכלום והשיא הוא ההודעה שאני מקבל מדי פעם " microsoft windows - אפליקציה זאת אינה פועלת באופן תקין . האם לחכות או לסגור " מה עשיתי * סריקה באנטיוירוס eset - התגלו 5 קבצים נגועים, ניקיתי . לא עזר * ראיתי שיש בעיה עם anniversary update של ווינדוס 10 וקיים PATCH תיקון. ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא מודיע שיש בעיה עם windows installer * הרצתי cc cleaner. לא עזר * הפעלתי System file check (SFC) . לא עזר נתוני המערכת - windows 10 home גירסא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן שאני משחק/שומע מוזיקה ומדבר עם חברים בTeamSpeak או Discord למשל , הם יכולים לשמוע את המשחק שאני משחק בו או את המוזיקה שאני מקשיב לה ואם הם מדברים ממש חזק הם גם שומעים את עצמם. אני לא משתמש ברמקולים בכלל, רק באוזניות וזה מה שממש מוזר לי. ניסיתי לתקן את זה כבר שנים ואני לא מצליח למצוא פיתרון שעובד. *קניתי מחשב חדש עכשיו (לא בגלל זה) וכמובן שזה לא פתר את הבעיה, זה קרה גם במחשב הקודם שלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 7.6k צפיות
-
-
היי, אני עוברת לגור בקרוב במעונות שוב באזור שידוע לי שאין לי בוא קליטה של הוויפי החינמי של המעונות. למה הם לא משפרים קליטה? זה לא רלוונטי - מהכרות שלי עם בעיות האינטרנט, זה לא משהו שהם הולכים לתקן באמת בקרוב. אציין שזה שירות שאני משלמת עליו כחלק מתשלומי המעונות. כך שאין כאן גניבה. אז קניתי אנטנה, 21DBI שאני מתכוונת להתקין. אך ההתקנה, לפי ההוראות (בלי פירוט מורחב) הוא באמצעות virtual machine. אני זוכרת שניסיתי להתקין ולא הבנתי מה אני אמורה ומנסה לעשות. זה פחות או יותר המוצר שבידי: https://www.amazon.co.uk/Amplifier-VicTsing-Booster-Wireless-Distance/dp/B00JZG8KGG בכוונה לקחתי אנטנה חזקה מאחר שאני גרה בקראוון ממתכת והקליטת וו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ווינדוס 10 לא מזהה את חיבורי ה usb 3 בלוח אם האם יש למישהו דרייבר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה המחשב שלי החליט מידי פעם לעשות ריסטרט לעצמו. הדבר מתרחש לפתע וללא קשר למאמץ או מנוחה. ניקתי אבק וזה לא עזר. איך ניתן לאתר את מקור הבעיה? זה המפרט שברשותי: Computer: GIGABYTE H87-D3H CPU: Intel Core i5-4570) Motherboard: GIGABYTE H87-D3H-CF Memory: 16384 MBytes @ 798 MHz, 11-11-11-28 - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U558…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לכולם.לפני שבוע בערך שמתי לב שהסמל של הרשת בתחתית המסך נעלם פתאום ואני לא מצליח להחזיר אותו. זה מוזר, כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל מצד שני, אין לי שום אפשרות לבחור רשת חדשה. הוספתי גם תמונה של ההגדות של הסמלים, אפשר לראות שהאופציה להחזיר את הסמל לא זמינה. כמו כן, לחצתי על שחזר אבל גם זה לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows 7תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.אז לפני כמה שבועות כל פעם שהמחשב נכנס למצב של Sleeping mode המסך לא היה יוצא ממנו,אין שום תגובה,עכשיו זה יותר גרוע גם שהמחשב מכובה ואני מדליק הוא לפעמים לא עולה. כל פעם אני מכבה ומדליק אותו בצורה גסה וזה צובת לי בלב. החלפתי את הכבל החשמל ואת כבל המסך ולא עזר אחרי זה החלפתי מסך והבעיה עדיין נשארה.אז יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע מה היא.חשבתי על להחליף מיקום לכרטיס מסך אבל לא ניראה לי זה אפשרי עם הלוח אם שלי זה ניראה שיש מקום לכרטיס מסך במקום אחד ספציפי.אצרף תמונה ואשמח לעזרה. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 הלוח אם שלי הוא H81M-HDS -ASRock הספק שלי הוא 500W Xigmatek X-Calibre P המעבד שלי הוא i5-4590 Quad core CPU - …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני נכנסת למחש מופיע לי המסך הבא: בחירה בין 2 ווינדוסים עזרו לי להגיע למסך שממנו ניתן למחוק אך מופיע רק ווינדוס 1 ואני לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן (עשור בערך) שהחלטתי לעשות לו קצת MAKEOVER. אני מחפש זכרון ללוח אם GA-P35-DS3 של חברת Gigabyte קישור מה הכי טוב בשביל הלוח? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה, כל פעם שוינדוס היה עולה הוא היה נכבה. החלטתי לפרמט אותו, אבל כל פעם בעת שוינדוס ההתקנה עולה הוא עושה לעצמו ריסטרט. בדקתי את ההארד דיסק, את המאוורר ועשיתי ניקוי כללי כולל משחה טרמית אבל לא עוזר. יש לציין שכל עוד הוינדוס לא עולה המחשב לא עושה ריסט. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! יש לי FPS drope במחשב. זה קורה בכל המשחקים כמעט. הfps פשוט יורד וגורם ללאגים במאצע המשחק. אמרו לי להוריד כל מיני תכנות כמו driver booster וכאלה ולא עזר. עדכנתי דרייברים והכל, פירמטתי אפילו ולא עזר. מישו יודע מה לעשות?? פרטי מחשב: WIN10 64bit i7core 8RM כרטיס מסך: Nvidia Gforce GTX750TI 2GB
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, כמו בכותרת היום החלפתי את הכונן הקשיח של המחשב asus u36 sg ועכשיו בזמן התקנת תוכנות אני שם לב שהמחשב לא מזהה את הכרטיס מסך הנוסף (geforce 610m) אלא רק את המובנה של אינטל. בגלל שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה אני בטוח כמעט בוודאות שלא נגעתי בשום דבר חוץ מהברגים שמחברים את הכונן למקום ולא עשיתי שום נזק בפנים ובכל זאת מדובר בלפטופ בן 4... ניתן איכשהו לבדוק מה הבעיה איתו? אוי לפתוח אותו שוב ולבדוק נזק חיצוני? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח אם תוכלו בבקשה להעריך את השווי של המחשב הזה\את החלקים האלה מחשב נייד של חברת dell דגם inspiron 1574 מעבד intel core i3-330m 4 gb ram 320 gb disk Windows 7 home Premium 64-bit סוללה גמורה! ויש בעיה במגעיםשל המסך,יש מסך לבן 80% מהזמן המחשב עמוד ללא שימוש כבר שנתיים...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-