תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לפני שנה קניתי מחשב חדש שעלה לי הרבה כסף,יש לי ווינדוס 7 חוקי ואנטי וירוס אווירה גם חוקי,אתרים בדר"כ לא נטענים לי וזה מראה שזמן הדף פג,ואז אני צריך לרענן אותו,המחשב איטי מאוד,פייבוק בקושי זז ,ואתרים לפעמיים עושים ריסטרט לעצמם,כאילו שהאתרים כבדים למחשב ,ואני ממש מאוכזב,אני רוצה להעלות בפנכם את המפרט של המחשב ,אולי הם נתנו לי משהו "חלש" ,כי כל מה הרכבתי היה יקר,אבל אין לי שום מושג איך לעשות את זה,אני רוצה לציין עוד,שקיבלתי את המחשב "ברזל" ואני התקנתי את הדרייברים ללוח אם ואת הווינדוס,אולי לא עשיתי משהו נכון ? אשמח לעזרה,תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש אתרים מסויימים שהמעבד שלי פשוט מתאמץ כאילו לא ממש מתאים להם , הוא אוהב יותר את גוגל דף ריק . צילום מסך G2020 : תסתכלו המעבד נע בין 25-35 אחוז בלי לגעת בכלום סתם שהאתר פתוח ! חקרתי וחקרתי וברגע שביטלתי את ה JavaScript המאמץ צנח כמעט ל 0 אבל לא היה ניתן לגלוש באתר . המחשב שלי אחרי פירמוט נקי ! ככה שהסיכוי לוירוס אפסי אתם יכולים לציין את המעבד שלכם ולעשות גם צילום מסך של מאמץ מעבד ב YNET ? ואז אני אוכל לעשות השוואה אם זה נורמלי או שהמעבד שלי זה סלרון בהסוואה .. תודה ,
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? האם יש דרך לדעת אם זה בעיית חומרה / תוכנה ? . תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההארד דיסק הנוכחי שלי מתחיל להראות סימנים של שביקת חיים ותקלות זיהוי. לפני שאני אומר שלום לכל החומר שנמצא בפנים אני רוצה לקנות אחד חלופי לצורך גיבוי דאטה (תמונות,סרטים מוזיקה וכו') על כן אני זקוק לדיסק קשיח בנפח של לא יותר מ-2TB. אשמח להמלצות על דיסק קשיח פנימי למחשב נייח שפשוט ייתן לי רמת אמינות גבוהה למספר שנים ללא הפתעות. תודה רבה, קובי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי SSD והתקנתי עליו וינדוס 8 לאחר הפעלה מחדש המחשב נותן לי שגיאה הזו (מצורף צילום מסך)רק שאני מכניסה את דיסק ההתקנה ולוחצת עליו כמו התקנה מחדש הוא משתחרר הבנתי שאני צריכה לשנות בהגדרה בביוס בין UEFI ל LEGACY ניסתי ולא כ"כ הצלחתי נכנסתי לadvanced (צילום מסך 2) ושם לboot (צילום מסך 3) ושם (צילום מסך 4) ומכאן הסתבכתי:( אשמח לכל עזרה אולי משו לא נכון בתהליך או שיש לכם פתרון אחר טנקס
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מאז העדכון הגרפי הקל לCHROME (שהשורת כתובת על כל הרוחב) והשינוי הגרפי הקל ביוטוב (שה"סרטון המומלץ" של המשתמש מופיע בגדול), האדבלוק לא חוסם לי יותר את הסרטון של ה5 שניות ... ניסיתי גם להתקין אותו מחדש. זה משהו אצל כולם ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, המאוורר של המעבד בן 4 שנים בערך, בזמן האחרון הוא מתחיל ל"הרעיש כמו טרקטור" לצערי. הרעש מתחיל מהדלקת המחשב, אם זה מצב שינה וכו' (ברגע שמתחיל לעבוד) משך הרעש החזק נמשך בערך כ- 5 דקות מרגע ההפעלה ולאחר מכן "נרגע", חוזר להיות שקט. חושש שקורה שם משהו בפנים. מה שמוזר כשלוחצים על המארז, מהצד של הכבלים (הצד השני של המחשב), אז הרעש "נרגע" כשלא לוחצים על צד המארז אז המאוורר שוב מרעיש. ממליצים לקנות מאוורר חדש או ששימון\לחץ אוויר יכול לעזור? המאוורר המרעיש היינו: Zalman SZ CC92HS Cpu Fan המארז: Sharkon T5 Value Black ATX Case חוץ מזה, כמו שכתבתי שהמאוורר בן 4, כך גם המחשב עצמו, יש לו מעבד i5 2400 3.1 , אם אצטרך להחליף מאוורר, יש המלצה למעבד חדש אולי או שלא כדאי? ולצערי …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום ב4 לפנות בוקר , נדלק לי המחשב פתאום ממצב שינה , שמתי אותו שוב ולאחר כמה שניות הוא שוב החליט להתעורר , מה זה צריך להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שמתי לב שזה קרה לי בעבר קצת במשחקים מסויימים, לא ממש הפריע לי, בקושי שם לב אליה. אבל עכשיו ב-BFBC2 זה ממש בולט, כשאני עומד מול אובייקט וזז מסביבו אז הוא נמרח טיפה, אז כל הדברים שנמצאים מולי, כולל כל העצים והבתים הרחוקים, כולם נמרחים, כשאני מתקרב אליהם אני יכול לראות את זה בבירור. המחשב שלי חדש, אני מריץ את המשחק על 100 FPS, עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. החלפתי עכשיו מסך וראיתי שהבעיה נשארה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. מקווה שזה המקום הנכון לבעיה שלי. לאחרונה בכל כיבוי של המחשב הוא פשוט נדלק מחדש ועולה כאילו עשיתי לו ריסטרט. זה קורה גם כשאני עושה לו "התחל" -> "כיבוי וגם בלחיצה קלה על כפתור ההדלקה. פשוט אי אפשר לכבות אותו...! אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, במחשב שולחני חדש יחסית (1/2 שנה לערך) ספק הכוח (Anteq350) החל להרעיש / לזמזם בצורה מעצבנת. התופעה קיימת רק כשהמחשב במצב עמידה. בעת הטיית המחשב או השכבתו על הצד - התופעה נעלמת והמחשב שקט לגמרי (כונני SSD). למישהו רעיון מה מקור הבעיה / מה עושים? תודה מראש לעוזרים אלון
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני גולש הרבה בפורם הזה... אבל רק עכשיו מצאתי לנכון להירשם... תראו, במחשבי מותקנים 2 דיסקים קשיחים maxtor 20gb 5400rpm ו WD 40gb 7200rpm. הכונן של מקסטור הגיע עם המחשב, ועליו מותקנת win xp pro. איתו אין בעיות. את הכונן של wd קניתי עם מגירה נשלפת בשבילו (קיבלתי אותה בחינם... אז למה לא להשתמש...), כמו כן גם עליו מותקנת win xp pro (אני צריך 2 מערכות הפעלה, אל תשאלו למה). עד עכשיו הכונן של wd עבד פיקס! בלי בעיות בכלל! אבל היום כאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה מוזרה (ראה תמונה). (אני מניח שחשוב לאמר שהmaxtor הוא הide הראשי, והwd הוא הide המשני). ואף אחד מהכוננים לא עלה. אז ניסיתי להוציא את המגירה של הwd ולהדליק את המחשב, והכל פעל כמו שצריך. אז ניסיתי להחזיר את הwd ושוב עלתה א…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם מישהו יצליח לקרוא את הדאמפ המצורף ויאמר לי מה לעשות תודה רבה 071519-11968-01.rar
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מחשב שרץ כבר כמה שנים >> מערכת הפעלה 7, 64 BIT. בימים האחרונים המחשב קופא כאשר הוא בשולחן העבודה, בצורה רנדומאלית. ניתקתי שומר מסך \ והגדרות כיבוי, לא עזר. התקניתי חלונות מחדש לא עזר. החלפתי HD והתקנתי שוב חלונות לא עזר. DXDIAG >> ספויילר ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 6/1/2017, 11:16:58 Machine name: 800D-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Tec…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג P971 ויש לו 2 יציאות USB שאינן מגיבות לחיבור של כלים שונים. הכניסות הללו כן הגיבו במחשב הישן שלי, ממנו נפרדתי לא מזמן לטובת מפרט חדש עליו מותקנת גם מערכת חדשה של וינדוס 7 אולטימט. האם ניתן לחדש את השימוש בכניסות הללו.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי 1. אם אני מנסה לחבר SSD חיצוני והוא לא מופיע בכלל (יש לו נורה והיא דולקת בעת החיבור) זה אומר שהוא התפגר? ניסיתי עם type c ל-type c ו-type c ל-type a. 2. מהיכן ניתן להוריד גרסה ישנה יותר של וינדאוס 11 של מצריכה את כל הרישומים כמו בגרסאות החדשות?
-
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי מחשב שלא נדלק. כשלוחצים על כפתור ההדלקה, המאוורר של הספק מתחיל להתסובב, המאוור של המעבד מראה ניסיון קל להסתובב ואז יש נפילה ושוב חוזר חלילה. אין שום ביפ, שום דבר על המסך. דברים שכבר ניסיתי: לנתק את כל הזכרונות להחליף ספק (לא לגמרי, רק לחיבורים שנותנים חשמל ללוח - שני חיבורים) אם זה עוזר להבין משהו אז כשאני מחבר ללוח אם רק את החיבור הגדול של הספק אז המאווררים דלוקים ועובדים (אבל שום דבר אחר לע עובד) אך כשאני מחבר גם את החיבור הקטן יותר ללוח (צהוב-שחור) הבעיה מופיעה כפי שתיארתי. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שגיאת ישום- 0xc000007b מפרט: מעבד: i5 3470 8GB RAM כרטיס מסך GTX660 64bit כשאני מנסה להפעיל משחק במצב 64 bit אני מקבל את ההודעה הזו 0xc000007b ניסיתי כמה מדריכים,החלפתי כמה קבצי DLL ועדיין אותה בעיה אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קורא פה בהודעות על כך שמחשב עושה/לא עושה POST. מה זה אומר? תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי (AMD 2500) עבד לא משהו לאחרונה, אז חשבתי לפתוח אותו ולנקות קצת אבק מהמאווררים, כמו שאני עושה מדי פעם. אז פתחתי, הוצאתי את המאוורר של המעבד וניקיתי, וניקיתי גם את המאוור של הכרטיס מסך ועוד קצת, ניסיתי לחבר הכל שוב והופ - המחשב לא עולה. הוא עושה כמה צפצופים כאלה ונכבה. ניסיתי לפרק את המחשב אח"כ כמה שיותר, לראות מאיפה מגיעה הבעיה, עד שהגעתי למצב שמחוברים רק המעבד וזכרונות ללוח אם, ונתקלתי בתופעה משונה - כאשר הספק כוח היה מחובר עם שני החיבורים (הגדול והקטן) ללוח האם, אז הוא היה מצפצף ונכבה, אבל כשרק הגדול היה מחובר (ואני יודע שזה לא אמור לעבוד ככה) - אז המחשב עבד. לא שהוא עשה משהו במצב הזה, אבל הוא לא נכבה. בינתיים אני נאלץ להשתמש בפנטיום 3 של אחותי הקטנה :-\ י…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מיקרופון שהייתי משתמש בו עד לפני כמה ימים במחשב הקודם שלי ואז ביום שני קיבלתי את המחשב החדש עם לוח של ג'יגהבייט ga-m55s-s3 ואני לא מצליח להפעיל את המיקרופון... הוא עבד לי פעם אחת ואחרי כמה שניות הפסיק אני לא זוכר על מה לחצתי בתוכנה הזאת של הכ.ק... מישהו יודע מה עושים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור וכתוב : no singal input/ זה מחובר לכרטיס מסך. ואם מחבר למטה את הכבל של המחשב , עולה מערכת ההפעלה אבל במקום לשולחן עבודה מופיע מסך שחור וכתוב :out of range/ רק כשמנתק מהחשמל כמה פעמים ,הכל עולה רגיל. זה מחשב בן 4 שנים עם וינדוס 7. זה קרה עוד בזמן האחריות. וכשלקחתי למעבדה משם רכשי KSP טענו שיש אבק על הכרטיס מסך.גם לאחר האחריות הבאתי טכנאי ,בדק את הכרטיס מסך ואמר שתקין ולקח 200ש"ח מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב משנת 2009 מעבד:i7 לוח:אסוס p6t זיכרון: פטריוט 2 gb כפול 3 כרטיסים סה'כ 6 gb כרטיס מסך: asusEN9500GT Graphics Card drivers בד'כ הנפילות קורא בשישי שבת שהמחשב דלוק רצוף המחשב מעודכן בכל הדרייברים כמו שצריך מה הכיוון מאיפה להתחיל? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ אני רוצה לבטל את הכרטיס שהגיע בתוך לוח האם, ולהכניס כרטיס אחר. איך אני עושה זאת? נאמר לי שאני יכולה להכניס ישירות את הכרטיס מבלי לנטרל בביוס, האם זה נכון? מחקתי בהסר/הוסף תוכנות את NVIDIA האם זה מספיק בשביל לא לנטרל בביוס? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה בגדול היא שלא ניתן לחבר את המסך ליציאת הHDMI. העניין הוא שהורדתי את ההתקנה של הדרייבר והורדתי מהאתר של היצרן של המחשב והתקנתי הכל (לכאורה) כמו שצריך, ועדיין כשמחברים מסך לHDMI לא רואים כלום. בלחיצה על מקש חלונות וP נפתח סוג של חלון שכתוב שאין את לוח הבקרה של ניבידיה, בשלב זה לא הצלחתי להתקין את הלוח הבקרה הזה גם שלדעתי זה אמור לבוא יחד עם הדרייבר. לא נראה לי שזה ממש הבעייה כי כל הביצועי וידאו מתקדמים כמו החלקות על המסך וכאלה מגיעות עם כמו תקיעות מוזרות, אפי' בכתיבה בוורד לוקח לו שנייה לקלוט שכתבתי משהו, ועוד... כשהורדתי את ההתקנה של הדרייבר העניין הזה הסתדר מה שאומר שהדרייבר עצמו בעייתי. למישהו יש עוד הצעות מה לעשות זה כבר ממש מתסכ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-