עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קודם כל תודה רבה לעוזרים בהתקנת מערכת הפעלה מדיסק און קי. התקנתי וינדוס 7 במחשב נייד : Lenvo idea pad s 310 מופיע איקס על חיבור לאינטרנט אלחוטי . כותב לא נמצאו שרתים. כשנכנסתי לבדוק היכן שמופיע רשימת הבקרים , יש משולשים צהובים. התקנתי את תוכנת driver bostter ,אבל לא יכול להפעיל ללא אינטרנט. גם הכבל של האינטרנט לא מתאים לחיבור למחשב הנייד. מה לעשות ? האם יש כפתור שצריך להדליק במחשב לצורך כך ? האם להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או שיש דרייבר שניתן להוריד ולהתקין לדגם זה ? שאלה נוספת , safe mode לא עולה בריסטרט עם f8 ,האם יש כפתור אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.lenovo-driver.com/lenovo-drivers/lenovo-ideapad-u310-drivers-download

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. היי יש ברשותי מחשב נייד של לנובו שרכשתי לפני חודשיים, יש לי בעיה איתו שהמחשב לא מחובר לחשמל אין אינטרנט במחשב, האינטרנט פועל ואז עושה אזהרה כתומה על האינטרנט למטה. הדרך היחידה לפתור את הבעיה היא לעשות "פתור בעיות" של הווינדוס ואז מופיע לי שתוקן "שער ברירת המחדל אינו זמין" האינטרנט חוזר לפעול לכמה דקות ואז שוב ושוב שהמחשב מחובר לחשמל אין שום בעיה עם זה ובנוסף שהמחשב אינו מחובר לחשמל גם המשחקים נתקעים אך שמחברים לחשמל הכל עובד תקין. נסיתי לפרמט את המחשב או להוריד את הדרייברים הכי חדשים למחשב אך כלום ושום דבר הבעיה תמיד חוזרת על עצמה אשמח לעזרv

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by georgeki,

כשמפעילים את המחשב לא מועברת אינפורמציה אל המסך וגם הנורות של המקלדת לא נדלקות.המסך והכבל תקינים.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by shaielgali12,

הורדתי את התכנה prime 95 בשביל oc אבל זה מראה כתב חרטומים אין לי מושג למה זה לא מראה לי באנגלית

5. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. היי מדוע ישנם מחשבים שלא ניתן לעשות להם גיבוי? האם קיימת דרך לפתור זאת? תודה!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. שלום לכם, ששיניתי את ההגדרות של הדיסק און קי שלי כדי להתקין ממנו מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מחקתי ממנו את כל הקבצים וניסיתי שוב דרך cmd להחזיר אותו להגדרות הקודמות שלו אבל איפה שהוא עשיתי טעות ועכשיו אין לי גישה אליו מאף מחשב. המחשבים מזהים אותו אך אני לא מצליח לראות אותו מחשב שלי. מצורפת תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=t5ywzgunn24z.png תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by TheReaper,

כותרת... מפרט...

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. שלום לכולם, מחשב Lenovo נייד, לא מופיע ה Textbox לשם שמתמש וסיסמה. כך שאין לי אפשרות להיכנס למחשב

10. אני פותח את הנושא הזה לאחר שפתחתי אותו דבר בפורום אחר ופשוט לא הצליחו לעזור לי למרות כל הנסיוניות. לפני כמה ימים התקנתי במחשב הנייד שלי WINDOWS 7 חדש(לא מקורי) כי המחשב עבד ממש לאט ונדפק שם משהו. לפני ההתקנה אף ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה גם לא עבד. עכשיו לאחר ההתקנה של הוינדוס הצג הראשון בעת פתיחת המחשב נעלם(הצג של TOSHIBA שמאפשר לי להכנס לBIOS) ועכשיו גם אין לי אופציית כניסה לBIOS. שמתי לב גם שכשאני מנסה "להעיר" את המחשב שלי ממצב "שינה" הוא נותן לי שגיאת 0xc000009a hyberfil.sys ולא מאפשר לי "להעיר" אותו. אני ממש חייב את עזרתכם אין לי כסף כרגע לטכנאי ואני משתגע להשתמש במחשב הישן שלי... תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 10.3k צפיות
  11. Started by swisaman,

פרמטתי את המחשב של אחי הקטן והתקנתי לו win7,כאשר הWIN XP היה מותקן הוא התחבר רגיל(יש לו מכשיר קטן כזה שמחובר בUSB למחשב וקולט את הרשתות הזמינות),אבל משום מה,לאחר שפירמטתי אין לי בכלל אפשרות להתחבר לWIFI,אין אפשרות להתחבר לרשתות וזה מזוהה כ"לא מחובר". תודה מראש לעוזרים e;הצלחתי לתקן את הבעיה.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  12. למרות שמופיע שיש אינטרנט , בעצם אין -כתוב ללא גישה לרשת. מצרף צילום. https://i.imagesup.co/images2/145e9102170826eef694ae44997194f0d054553c.png

13. שלום יש לי מחשב נייד של HP עם ווינדוס 10 ופתאום אין חיבורי רשת לא וויפי או חוטי ראיתי אפילו שהאייקון של המחשב למטה איפה שהאייקונים עם החיבור נעלם לחלוטין וכשאני נכנס דרך המסך התראות לרשת הוא מראה לי רק מצב טיסה בלי שום אפשרות לחפש רשת ניסיתי להתקין דרייברים לא צלח בנוסף כשאני נכנס לחיבורי רשת התיקייה ריקה אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מחשב נייד נעלם ולא ניתן להתחבר לאינטנרט. מה עושים ? https://i.imagesup.co/images2/54d047...af30eb9908.jpg

15. Started by efee123,

שלום, קיבלתי מחשב פנטיום 4 ואין אפשרות להתקין עליו שום מערכת הפעלה! בxp לכל גירסאותיו הוא נותן שגיאה "an unexpected error (1341850112 occurred in line 1768 in d:\xpclient וגיראות מתקדמות יותר vista ו- 7 הוא טוען ולאחר מכן מסך שחור ללא תגובה. הוחלף מעבד לאחרונה ונוספו זיכרונות אם זה אומר משהו למישהו. רעיונות ? תודה!

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by ToMeRv32,

הבעיה היא כזאת - יש דיסק בכונן הדיסקים אך המחשב לא מגיע למסך שבו הוא מבקש ממני ללחוץ על מקש כלשהו כדי לקרוא מהדיסק. יש מסך שחור כלשהו, מסך של הBIOS, מסך שחור נוסף לכמה שניות ואז עולה הווינדוס (שמבקש סיסטם ריפייר ולא מצליח לתקן אותו). כונן הדיסקים מוגדר כראשון שעולה (והוא מזוהה כמובן). אם זה משנה הוא מתחבר בIDE (כונן הSATA שיש לי שם שבק חיים בערך.. בעיה לפעם אחרת). אפילו איפסתי את ההגדרות של הBIOS. מה אני מפספס פה? (אני מחפש פתרונות לבעיות הנוכחית ולא דרכים לעקוף אותה..)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by arkadur,

לאחר התקנת WIN על המחשב החדש, באתי לחלק את הHDD לכמה מחיצות כהרגלי, אני יודע שתחת MY COMPEUTER > MANAGE, יש את ההאפשרות של ניהול הדיסקים משום מה לא משנה על איזה חלק בדיסק אני לוחץ, אני לא רואה כל אפשרות ליצירת מחיצות נוספות אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון התקלה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  18. שלום פירמטתי מחשב נייד לחבר והתקנתי לו XP. (מחשב ישן בן 5 שנים שלא יכול להריץ וינדוס 7) אני מנסה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית שלי ולא מצליח. עשיתי את כל האשפים שה-XP מציע להגדרות הרשת ולהתקנה של רשת אלחוטית וזה גם לא עזר. בנוסף, לא קיימת לי האפשרות של "הצג רשימת רשתות אלחוטיות זמינות". גיליתי שלא מותקן הבקר רשת,(במנהל ההתקנים הוא על סימן שאלה צהוב) אז ניסיתי להתקין אותו. לא הצלחתי. ה-XP חיפש מנהל התקן ברשת (בחיבור עם כבל) ולא מצא. בקיצור, אני רוצה להתחבר לרשת האלחוטית אצלי בבית. ממש אשמח לעזרה בנושא בתודה רבה

19. Started by BNavon,

מחשב נייד Lenovo, דגם: G550. כשהייתי משנה את הווליום בלחיצה על ההוט-קיס (Fn+right/left) הווליום היה משתנה בקפיצות של 10% ובקרת הווליום הייתה מוצגת על המסך (OSD volume control), עכשיו כשאני משנה את הווליום בלחיצה על ה-hotkeys הווליום משתנה ב-2% ולא מוצגת על המסך בקרת הווליום. קראתי בפורומי תמיכה של לנובו שצריך להתקין את הדרייבר של ה-Power/Energy Management, התקנתי והסרתי כמה גרסאות של הדרייבר כמה פעמים, ועדיין לא עזר. [כשהסרתי הבקרת בהירות לא נראתה, וכשהתקנתי היא נראתה. אבל לגבי הווליום לא היה הבדל - גם בלי וגם עם הדרייבר עדיין קפיצה של 2% ואין את הבקרה על המסך...] תודה רבה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלוםאיך א שאני בא להגדיר את המדפסת שלי שתהיה כברירת מחדל אין לי את האפשרות הזאת אבל הצלחתי להגדיר אותה במחשב איך אני יכול לסדר שהיא תהיה ברירת מחדל ? תודה לעונים

21. היי קיבלתי לאחרונה את המחשב נייד של אסוס דגם Vivobook s15 s533 ואני מנסה למצוא את האיקולייזר במחשב של תוכנת ה REALTEK. מה שמצאתי זה את ה REALTEK AUDIO CONSOLE אך אין שם אופציית Sound effects וכו . יש הצעות איך לתקן את זה? או להגדיר ככה שיהיה אקולייזר ואפקטים?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by rafool,

BIOS מזהה את ה HD אבל אין לי גישה אליו דרך ה Win או דרך DOS (אני לא מקבל את הנתיב של ה HD), בפרוט החומרה ובמנהל ההתקנים במחשב ניתן לראות את HD כיצד ניתן לגשת אליו ? או לגבות חומר ? תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  23. היי לכולם אני כבר 3 ימים לא מצליחה לפתור את הבעיה. יש לי מיני נייד של אסוס עם WIN7 STARTER שעבד בלי בעיה עם WIFI על הראוטר בבית, פתאום ביום בהיר אחד מופיע לי על סימון הקליטה של הרשת למטה סימן קריאה צהוב, וכתוב ללא גישה לאינטרנט. הסרתי את התקן כרטיס הרשת, התקנתי, הוצאתי את הראוטר והחזרתי, החזרתי את המחשב להגדרות היצרן וכלום לא עוזר. מחיפושים ברשת הבנתי שזו בעיה ידועה בווינדווס 7 אבל אין פתרון אחד. חשוב לציין- ניידים אחרים וסמארטפונים עובדים בלי בעיה על הראוטר הזה, והמחשב הנייד שלא עובד, כן מצליח לקבל גישה לאינטרנט דרך ראוטר אחר. מישהו נתקל ויכול לעזור? תודה רבה מראש!!

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. התקנתי התקנה נקייה של ווינדוס 10, חיברתי את המחשב ל-WIFI כדי שיתקין את הדרייברים הנחוצים, אבל אין גישה לאינטרנט קווי. ב"מנהל ההתקנים" הכל נראה תקין. אני מחובר לאינטרנט של פרטנר. אולי זו אשמתם? צירפתי שני צילומי מסך עם הבעיה. איך אפשר לפתור את זה?

25. Started by redead,

פתאום המחשב שלי מסרב לתת לי להשתמש בדיסק און קי, ניסיתי כבר 2 שונים ובמחשב אחר הם עובדים טוב. מה שקורה זה שאני מכניס את הדיסק-און-קי ( וכן ניסיתי גם כמה שקעים שונים) ובהתחלה הוא פותח את החלון שלו אבל אחרי כמה שניות הוא פשוט תוקע אותו! האור בדיסק און קי מהבהב וזהו אני לא יכול להשתמש בו יותר כי הוא תוקע את החלון EXPLORER שלו.. לא יודע מאיפה פתאום משום מקום צצה לי הבעיה המעצבנת הזאת... אלוהים כמה שנמאס לי מהמחשב הזה.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים