תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב נייד הזה, גם במערכת הפעלה Windows 8.1 שהיתה לי בו היתה את אותה הבעיה. ועכשיו יש לי Windows 10. כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק אותו , הוא לא נדלק , וזה קורה גם לאחר מצב שינה, מה זה אומר "לא נדלק?" המחשב עצמו מראה שנדלק , אבל אין תצוגה, וברמקולים הוא משמיע שהמערכת הפעלה עולה, ואז כשלוחצים סתם ככה על המקשים במקלדת , שומעים רעש של צלילי מקשים דרך המחשב,! למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? חשוב לי לציין שכבר עשיתי עדכון ל Bios + כרטיס מסך לדעתי יש איזה עדכון שדופק את זה, אשמח לעזרה! תודה !
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, הלוח המדובר מסרב לזהות מקלדת USB, וגם אחד שמחוברת למתאם PS2 לא מזוהה. אין לי שום דרך להגיע לביוס. למישהו יש רעיון איך אני מגיע לביוס? תודה מראש. עריכה: להוציא את הסוללה על הלוח לא עוזר, לאפס CMOS לא עוזר. אני מהמר שההגדרות בביוס מוגדרות לא לאפשר התקני USB לפני מערכת ההפעלה (מהמר כי זה לוח של חבר ולא שלי) אבל איך אפשר לאפס את זה בלי יכולת להיכנס לשם בכלל?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום שאלה כללית אומנם ולא כ"כ מדוייקת/מכוונת, אבל בכל זאת - הרכבתי לבד מחשב חדש- לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות ו-HDD. הכל נעשה לפי ההוראות בחוברת הלוח אם בלי יותר מדי חיבורים "מיותרים". כאשר הפעלתי את המחשב, הוא נדלק ועובד אך אין תצוגה על המסך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שהחלפתי כונן SSD(עליו מותקנת מערכת ההפעלה), הwindows (גירסה 7) לא עולה. אחרי המסך של הbios, אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב. אם אני מוציא את הGTX970 ומשתמש בכטיס מסך המובנה, הwindows עולה. אם אני משאיר את הGTX970, אבל מחליף לכונן הSSD הישן, הwindows עולה. מסיבה כלשהי הwindows לא מוכן לעלות כשאני מחבר את ההארדיסק החדש ואת כרטיס המסך ביחד, אבל כשרק אחד מהם מחובר הכל עובד כשורה. כמו כן, כשהGTX970 מחובר, אני לא יכול לגשת לתפריט הbios בכלל. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? לוח האם שלי הוא gigabyte B75-D3V וכרטיס המסך הוא של gigabyte
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, בגלל בעיות חשמל בבית, הביוס קפץ לי עם הודעה שיש בעיה בהגדרות ויש צורך לאפס אותו למצב התחלתי לצערי שכחתי שמוגדר עליו RAID 0 בין 2 כוננים שהווינדוס עלה הוא שאל אותי אם לפרמט את הכונן השאלה אם אני מחזיר את ההגדרות RAID בביוס האם יש סיכוי לראות את המידע או שזה אבוד ? יש דרך אחרת להוציא את המידע ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וכלם יש לי בעיה מוזרה שאולי נשמעת כמשהו טוב אבל בפועל זה ממש לא... התקנתי תוכנה של ASUS (ייצרנית הלוח אם שלי) שאמורה להעלות את הביצועים של הכרטיס המסך המובנה בלוח אם, לאחר מכן לא יכולתי להפעיל שום משחק, כל פעם שהפעלתי משחק הוא קרס. אז הסרתי את התוכנה, אבל מאז בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, המחשב מדלג על הלוגו של הביוס, ועל כל השאר הדברים ב BOOT, וישר נכנס לווינדוס... לוקח לי 8 שניות מהרגע שהמחשב הופעל ועד שהמערכת הפעלה עלתה.. מתוכן 6 שניות זה אחרי שהווינדוס עלה ושהוא פשוט מפעיל את התוכנות כמו אנטיווירוס ו STEAM... איך לעזזל אני אמור לפטור "בעיה" כזו?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מערכת הפעלה וינדוס 10, הלוח - ASUS P8 Z77-M Pro, ניסיתי מספר רמקולים והתוצאה זהה, ניסיתי לחבר את הרמקולים מקדימה, אותו הדבר. ברגע הפעלת קובץ מוזיקה או סרטון שומעים אותו ממש בקושי, שברקע רעש שריקה וזמזום שמשתנה בעת הזזת העכבר למשל. הדרייברים מעודכנים, הבעיה הופיעה פתאום כך לאחר הדלקת המחשב, יש מצב שהבעיה בלוח? יש למישהו רעיונות לפיתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש משהו שאני כבר לא מעט זמן חווה במחשב, ה-"תקלה" היא שכשאני מסיים לעבוד על המחשב אני מכבה את המסך על ידי נגיעת טאץ' במסך (LG). כשאני חוזר לעבוד על המחשב (נגיד כמה שעות אחרי) אני שוב מדליק את המסך עם נגיעת הטאץ' אך המחשב כאילו עדיין "ישן". שום דבר שאני מנסה לא מצליח להעיר אותו. ניסיתי להזיז את העכבר, ללחוץ על המקשים, לשלב את שניהם אך זה לא עזר. אשמח לעזרה. (WIN 10) תודה!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית כל, המחשב הוא Dell inspirion 14 5447 בן שנה וחצי. שנית, בימים האחרונים המטען מתחבר, מטעין ואחרי דקה מתנתק ואז שוב מתחבר ומטעין, וחוזר חלילה, כל זה מבלי להזיז את המחשב. הייתי בטוח שזו בעיה במטען אך כאשר הסוללה נטענה בערך ב50% ניתקתי מהמטען, הכל עבד בסדר גמור בערך חצי שעה-שעה ואז כשהסוללה הייתה על 22% היא צנחה ל7% וקיבלתי התראה על סוללה נמוכה. אוסיף ואציין כי, בדקתי ב bios ורושם שהסוללה תקינה. בקיצור, אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס 10 ואני לא מצליחה לעדכן את השעון, הוא על זמן ירושלים 2+ ישראל, הכל בעברית, ניסיתי להעביר לשעון ידני, אח"כ שעון אוטומטי שוב כלום לא עוזר, הוא משתנה שאני משנה אותו ושוב חוזר לשעה אחרת לא קשורה בכלל 2. איך אפשר להעלים את הקוביות "מהנה ומעניין" ליד לחץ התחל, תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה לעשות? זה מציף לי את הכונן בקבצי tmp [ATTACH=CONFIG]9886[/ATTACH] אלה המשתני סביבה שלי: [ATTACH=CONFIG]9887[/ATTACH] לא רואה שם משהו חשוד
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מוזרה. מסך lg 27ea53 עד לפני זמן מה, המסך עבד עם המחשב בלי בעיות. ויום אחד החליט שהוא שחור ולא מזהה חיבור d-sub חיבור לכל מחשב אחר, המסך עובד בצורה חלקה. חיבור כל מסך אחר למחשב הנ"ל, עובד בצורה חלקה. רק חיבור של המסך למחשב הזה (מה לעשות, אליו הוא צריך להיות מחובר) לא עובד. יש למישהו רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, חיברתי למחשב הנייח שני מסכים,אחד מחובר בDVI והמסך השני מחובר בHDMI. רואים בשני המסכים את אותה התצוגה,ואני מעוניין לפצל בין המסכים שאוכל לעבוד עליהם במקביל ולגרור חלונות בניהם. בהגדרות רזולוציה הוא מציג לי רק מסך אחד. אשמח לעזרה תודה
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת. כבר תקופה די ארוכה שאני לא מצליח לראות שום סרטון ביוטיוב או בכל אתר אחר, גם סרטים לצפייה ישירה אני לא מצליח לראות בצורה תקינה, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הסרט/הסרטון אני שומע הכל טוב אבל התמונה זזה ממש לאט, כאילו בפריימים כאלה, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את - adobe flash player" ניסיתי גם גירסאות שונות של אדובי, ניסיתי לעשות סריקות של ווירוסים למיניהם, ניסיתי גם פירמוט מלא של המחשב והתקנת גירסאות שונות של וינדוס XP, גם הבאתי את המחשב למעבדה ששם בדקו אותו ואמרו לי "הכל ניראה תקין ואין שום בעיה" אני גולש במהירות של 12 מגה מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה??? אני מיואש כבר! המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Intel pentium 4 cpu 2.40GHz 256MB RAM 500 Giga…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני יודע שאולי הכותרת לא הכי טובה או אפילו גרועה אבל לא מצאתי משהו אחר. אז ככה, קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו WIN8.1 הכל טוב ויפה חוץ מזה שיציאות הUSB3.0 הקדמיות לא עובדות לי, האם זה בעיה שלא התכנתי דרייברים או לחילופין כי פשוט לא חיברו אותם בחנות? יש לציין שהיציאות USB הרגילות כן עובדות לי רק שאיתם הבעיה שלי היא שהם כל הזמן פועלות, כלומר-יש לי עכבר ג'נרי מחליף צבעים והוא עובד גם כשהמחשב סגור ממה זה נובע?איך אפשר לכבות אותו/לסדר שזה לא ישאר פועל? שאלות בנושא שונה: איפה אני מתקין את הדרייברים, זה משנה אם זה במחיצה של המערכת הפעלה על הSSD או בקשיח הרגיל באיזה מחיצה שאבחר? איך אני יודע איזה דרייברים אני צריך להתקין? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחבר כבל hdmi מכרטיס מסך ati 6870 לטלוויזיה . מהמחשב למסך מחובר כבל dvi שיכפול צגים או הרחבת צגים ההגדרות לא נשמרות . שאני מבצע שיכפול צג אני רואה את שולחן העבודה על גבי הטלוויזיה אבל על מסך המחשב שחור http://www.fastup.co.il/images/37625800.jpg http://www.fastup.co.il/images/55272368.jpg מעלה קישור http://hwzone.co.il/community/threads/534891-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%A6%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94#.UnSsyXDxo6M תודה
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי,לפעמים אני מריח קצת ריח שרוף שמגיע מהכונן, ריח לא חזק. פתחתי את הכונן וראיתי שם משהו שאני לא בטוח לגביו, יש סימנים שכאילו זה נשרף קצת, אני לא זוכר אם זה היה ככה. מישהו יודע איזה חלק זה? ואיך זה קרה? והאם אני צריך ללכת לתקן או להחליף אותו?תודהצרפתי תמונה (אני לא יודע איזה חלק זה). רואים שם שזה נמס מהחום.. .http://up402.siz.co.il/up1/fzyxukcny3j2.jpg
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי תקלה ואשמח לעזרה יש לי מחשב core 2 qwad q9550 asus p5kpl-cm 2 gb ram 400 watt enermax liberty radeon 6570 1gb 160 gb hd פעם בכמה דקות פתאום המסך כאילו ניכבה ונדלק מייד. (בדקתי בכמה מסכים הבעיה במחשב..) זה יכול לקרות כשאני פותח דפדפן וזה יכול לקרות לבד.. הכרטיס מסך תקין בוודאות (נבדק במחשב אחר) יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות??
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי מחשב עם 12GB RAM שמחולק ל-3 סלוטים, 4GB כל אחד. הבעיה היא שכל פעם שמפעילים את המחשב הוא מזהה כמות אחרת, או 4 או 8 או 12. בדקתי כמה וכמה פעמים אם הם יושבים טוב בתושבות וגם בדקתי אחד אחד בניפרד וכולם עובדים. המחשב לא זז ממקומו ככה שזה ממש מוזר לי שזה קורה.. יש רעיונות איפה הבעיה? המפרט שלי: לוח אם: asus rampage iii formula מעבד: intel core i7-990x זיכרון: G.SKILL SNIPER F3-12800CL9T-12GBSR כרטיס מסך: asus gtx580 ספק כוח: thermaltake 850w toughpower gold תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים, נתקלתם במקרה בתופעה המדוברת? שחזור לא עוזר... תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפרמט את המחשב, וכשאני מדליק אותו ולוחץ על DEL על מנת להגיע לBIOS אני מקבל מסך שחור שלא מתחלף לכלום... יש פתרון למישהו?
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת אלחוטית טובה, הבעיה איתה היא שמשום מה כל מקש של מפעיל קיצור דרך של וינדוס, כלומר: לחיצה על מקש D מגיב כאילו win+D וכו' וכו'... מישהו מכיר תופעה שכזאת? איך אני מבטל את הסיפור? האם זאת תקלה במקלדת? תודה,
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, מישהו מסר לי דיסק שנפגע קשות (לא פיזית אבל מושבת לגמרי), התוכנות הרגילות לווינדוס כמו רסקיוV לא עזרו הרבה. השאלה האם מישהו מכיר תוכנת קוד פתוח מקצועית שתעשה לי שיבוט כל מה שיש שם, אני משתמש בלינוקס (במחשב של העבודה) אז עדיף שיהיה תוכנה ללינוקס. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, דגם: dell inspiron 5323 ידידה שעברה לחול לפני חצי שנה השאירה לי את הלפטופ שלה כדי שאמכור אותו. עד שהיא נסעה הכל עבד סבבה עם הלפטופ. עכשיו אני בא להדליק את הלפטופ לאחר חצי שנה שלא הדליקו אותו ואני מקבל מסך עם הלוגו של Dell בו רשום: F2-Setup F12-Boot Options כשאני לוחץ על שני המקשים כלום לא קורה! והמחשב יכול להיות תקוע על הלוגו בלי סוף. השארתי את הלפטופ מחובר לחשמל במשך לילה שלם אבל אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מצליח להפעיל אותו רק עם המטען מחובר לחשמל (אולי הלכה הסוללה גם ... ) חשבתי לפרמט את המחשב, הבעיה היא שאין כונן תקליטורים. שתי שאלות: 1) איך אני מפרמט ומתקין וינדוס בלי כונן תקליטורים? 2) מה נראה לכם הבעיה בלפטופ והאם זה פתיר? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי הרבה ניסיונות החלטתי לשאול כאן כי לא מצאתי פיתרון שעבד לי. כאשר אני מדליק את המחשב עולה לי פוסט עם ספלש סקרין לבן (של הגרסה הישנה של גיגהבייט) על זה זה תקוע דקה הוא מצפצף ציפצוף אחד, אחרי 10-20 שניות מצפצף ציפצוף אחד ואחרי כמה שניות המסך נהיה שחור ולא קורה כלום (אם אני לוחץ ריסט זה עושה אותו דבר). רק כשאני מכבה לחלוטין ומדליק שוב הוא עולה כרגיל עם הספלש סקרין השחור והכל בסדר. זה תמיד אותה תופעה ותמיד בפעם השניה שאני מדליק את המחשב הוא עולה בסדר. מה אפשר לעשות? -אין OC על הזכרונות, הם נבדקו והם בסדר -הוצאתי את הסוללה מהלוח כדי לאפס את הביוס, לא פטר את הבעיה -ניסיתי לנתק כל רכיב כדי לבודד את הבעיה כמו כונן אופטי וכונן קשיח אחר, לא עזר -בדקתי את הSSD והוא תקין
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-