עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaithebest,

הי חברים, מדובר בנייח מעבד C2D עם ווינדוס אקספי שלא עולה. נתקע בטעינה בדיוק באותה נקודה עשיתי בדיקת זכרון והארדיסק עם HIRENS ואין סקטורים פגומים. החלפתי כרטיס זכרון לחדש ומראה אותה תקלה בדיוק. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by moti30,

שלום אני מנסה לאתחל מחשב עם LIVE CD. והוא כותב לי הודעה: isolinux disk error 10 ax = 4200 drive ef. יש למישהו מושג מה זה אומר?

3. קניתי מחשב Asus swift 3 מאמזון, וספק הכח הגיע עם תקע אמריקאי, וכבל שטוח כזה כמו בצילום המצורף. כמו כן מקלדת אותיות אנגלית בלבד. שאלה 1: האם אפשר לחתוך את הכבל קרוב לתקע, ולחבר אותו לתקע ישראלי, או שעדיף לא לחתוך את הכבל המקורי אלא לקנות מתאם מאמריקאי לישראלי ולשאת איתו תמיד איתי? שאלה 2: אם לחתוך את הכבל: איך אני מזהה איזה חוט מבין השלושה הוא הארקה? שאלה 3: יש לי מתאם חשמל אוניברסלי לנסיעות לחו"ל, אבל התקע עם 2 שיניים ובלי הארקה. האם מסוכן לחבר למחשב? שאלה 4: איפה אפשר לצרוב אותיות עברית במקלדת וכמה צריך לעלות? (בירושלים) תודה רבה!

4. Started by sub100,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש רגיל(לא ssd) ולחבר אותו בנוסף להארד דיסק הקיים כנראה את הארד דיסק הזה: https://ksp.co.il/?uin=37452&select=.145. רציתי לברר כמה דברים: 1.האם תומך בלוח האם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-S1-rev-10#sp 2.אם מישהו ממליץ על חברה אחרת יותר טובה? 3.יכולות להיות עוד בעיות בחיבור ההארדדיסק למחשב שלי? אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Roy.T,

אני אפילו מתקשה להסביר את הדבר הזה אז אני מעדיף להראות את התקלה: https://www.youtube.com/watch?v=KpzBQkuFmCk כמו שאתם רואים בכל פעם שאני מוריד או מעלה את העמוד זה נעלם ואז אחרי כמה שניות חוזר.. בכל שימוש אחר מלבד ניגון סרטונים הכל עובד כראוי, לא משנה אם זה ביו טיוב או אתר אחר, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש, היה דרייבר של אינטל (עובד כרגע על המובנה) העפתי אותו ולא עזר, ניסיתי לבטל את האצת החומרה בפיירפוקס גם ללא הועיל, שיחקתי עם הרזולוציה של המסך, נאדה.. *זה לא היה קורה עם הכרטיס מסך שהיה מותקן. מישהו נתקל בתופעה הזו?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by dor1995,

היי הרשת אצלנו בבית קצת מבוזרת, וכנראה שנגרמה עכשיו התקלה הראשונה בגלל זה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור. רקע: משהו בבטון אצלנו מפריע (יותר מ"בטון רגיל") לאותות wifi / סלולאר. בכל החדרים יש כבל רשת, אבל בשביל לפטופ/סמארטפונים שמנו ראוטר במרכז הבית. הרשת בנויה בצורה הבאה: נתב HOTBOX שאחראי על קשר מול הוט וספקית (נטויז'ן), ועל חלוקת IP או DHCP. סוויצ' של 8 פורטים, מחבר את ההוטבוקס עם שאר הכבלים שהולכים לחדרים. נתב TPLINK שמבוטל אצלו הDHCP, משמש לגישה אלחוטית (מן הסתם מחובר בכבל דרך הסוויצ' אל ההוטבוקס) עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר, אבל בחלק מהחדרים לא היתה קליטה בכלל. החלטנו להחליף לראוטר עם שלוש אנטנות ולא שתיים, בתקווה שזה יעזור (עזר חלקית, לא מספיק.) הראוטר החדש קונפג כרגי…

7. מה ההמלצות שלכם ? יש להתחשב כמובן בלוח , הספק כוח אגב שודרג ל550 ואט. תקציב עד 1100 ש"ח בערך. צרכים : לשחק פיפא על ביצועים מקסימלים, לערוך וידאו (תחביב לא בצורה מקצועית, אבל עדיין חשוב לי במידת מה מהירות רינדור) תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת FASTCOM ויש לי בבית יס (YES). כשניסיתי לחבר את הממיר למחשב הצלחתי לראות את מה שהממיר משדר רק אחרי הרבה סריקות ורק פעם אחת, וגם אז בשחור-לבן, עם הרבה שלג ואחרי כמה שניות התמונה קפאה. השאלה שלי היא, האם אפשר בכלל לקלוט טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה ולוויין או שאופציה זו שמורה רק לבעלי הכבלים.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. קרה לי כבר פעמיים, לפני 4 ימים ואתמול: (לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה) מחשב בן כשנה מריץ ויסטה 32 SP2 - דולק 24/7 (Q6600, 4GB, HD2600XT, 5 HD) פתאום (לא הייתי ליד המחשב) המסך נהיה שחור ואין לי אפשרות לעשות פינג או להתחבר למחשב ב REMOTE לא הצלחתי כלום - רק לכבות "בכוח" אין בעיית טמפרטורות עד כמה שבדקתי (המחשב היה די ב IDLE שזה קרה - חוץ מהורדת טורנטים ופעולות של VISTA) המחשב עצמו עבד, כלומר מאווררים ו HARD DISKS עבדו (נראה גם שיש סיגנל למסך כי למסך שלי ישLED שמהבהב שאין סיגנל) לא ראיתי כלום ב EVENT LOG בדקתי SPYWARE ו ANTIVIRUS- לא נמצא כלום אין OC יש UPS מחובר האם מישהו מכיר את התופעה? או יש רעיון איך לדבג אותה? (כרגע שמתי את REAL TEMP שיכתוב לוג כל 10 דקות.. בשיל …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. יש ברשותי לוח אם GA-MA78GM-S2H ובביוס שלו יש מספר אפשרויות: OnChip SATA Type : Native IDE RAID AHCI אם אני בוחר ב AHCI נפתחות לי אפשרויות ב OnChip SATA Port4/5 Mode: IDE As SATA Type אני יודע מה זה RAID ואין לי כוונה לעבוד עם זה. אבל השאלה שלי , מה לגבי השאר שהם Native IDE ו AHCI כלומר , מה עדיף לי?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום , כשאני מחבר אוזניות לקידמת המארז לחור של האוזניות אחרי שאני מחבר האוזניות לא מזוהות . מה שניסיתי : 1. חיברתי תאוזניות למאחורה של המארז איפה שמחברים תרמקולים והאוזניות כן זוהו ועבדו . 2. עשיתי ריסטארט למחשב וחיברתי לקידמת המארז עדיין לא היו מזוהות . 3. החוט של האוזניות קצר זה למה אני צריך לחבר לקידמת המארז ולא למאחורה .

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by אוריצן,

היי, יש לי בעיה די מוזרה... צילמתי ב-S3 על כרטיס זיכרון.. והכל היה תמיד בסדר.. עכשיו חיברתי את הכרטיס למחשב, והתיקיה "camera", היחידה שהייתה בתוך התיקיה DCIM, לא נמצאת, ובמקומה 3 קבצים מוזרים.. יש לציין שהנפח לא נעלם, והתיקיה שוקלת כאילו והתמונות שם.. אשמח לעזרה תמונה -

13. Started by Aviv Sabag,

שלום... מדובר במחשב נייד לנובו Y700. נשפך לי קפה על החלק הקדמי של המחשב, המחשב עבד כרגיל אבל אחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק. פתחתי אותו לראות אם עדיין יש בו נוזלים כדי לייבש אותם, היה נראה תקין ובלי נוזל וכמובן שלא נדלק. פירקתי שוב ושמתי ספריי מגעים, חיברתי ולא עבד. לאחר התייעצות עם חבר פירקתי שוב ניתקתי את סוללת הביוס והסוללה הרגילה, עדיין לא עבד, רק לאחר חיבור לחשמל התחיל לעבוד. היום בבוקר ניסיתי להדליק אותו אך ללא הצלחה, נאצלתי לחזור על התהליך של הוצאת הסוללה וחיבור לחשמל ואז שוב התחיל לעבוד... מה לדעתם יכולה להיות הבעיה? והאם אפשר לפתור אותה לצמיתות

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by tando,

היי חברים, יש ברשותי לפטופ ללא חיבור HDMI. כרגע אני עם מתאם USB TYPE C ל-HDMI, מה שמאפשר לי לעבוד עם הלפטופ עצמו+מסך חיצוני. אני רוצה לחבר מסך נוסף ולעבוד רק עם 2 מסכים חיצוניים. חשבתי על אופציה של מתאם שיש בו גם HDMI וגם VGA, אבל באחת מחנויות המחשבים נאמר לי שמתאם כזה יעבוד בצורה חלשה (אם בכלל), ושרק תחנת עגינה תוכל להחזיק 2 מסכים עבור לפטופ כזה. הבעיה שתחנת עגינה כזו עולה 700 שקל, וזה הרבה מעבר ל200-300 שקלים שאני רוצה להשקיע בדבר הזה. אשמח לעזרתכם ועצתכם. הלפטופ הוא מסוג HP ENVY 13 עם החיבורים האלו: תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by yaronmin,

הבוקר בעקבות עבודות חשמל בדירה ואחרי החלפת תשתית המחשב שלי חטף שוב פריז חשמלי ונכנס ל power saving mode. התקלה קרתה אתמול בצהריים לראשונה. לאחר מעקב אחרי השלבים בסרטון למעלה ההודעה לא נעלמה והמחשב לא נדלק. השארתי את המחשב כל הלילה עם כבלים מנתוקים ובבוקר היום שקמתי המחשב פשוט נדלק רגיל מיד ללא ביצוע השלבים הנל. הבוקר הפריז החשמלי קרה שוב ושוב נכנס ל power saving mode. החלפתי את המפצל שכנראה הוא בעייתי ושמתי מגן ברקים בנוסף. מאז הבוקר ניסיתי עוד מספר פעמים את השלבים בסרטון למעלה (ללא ניתוק וחיבור ה RAM) והמחשב עדיין תקוע על power saving mode. אשמח לרעיונות בנושא ומה אני עושה לא בסדר. ( יש לציין כי כרגע עם ההודעה…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ilanb0,

מה הדרך הכי נכונה למרוח משחה טרמית מסוג Noctua NT-H1 HYBRID על המעבד? זרקת בנקודה במרכז? קו ישר שחוצה את המעבד? עיגול במרכז?

17. Started by CTTA,

המחשב לא נדלק כלל. החלפתי כבל מתח, שקע, ואפילו ספק - שום דבר לא עוזר. ברגע שאני מחבר את כבל המתח למחשב, נדלקת נורית צהובה על לוח האם, ונורית נוספת על צג הפרונט של המחשב. כפתור ההפעלה לא מגיב. בעבר כשהייתי מחבר למחשב הספציפי הזה כבל מתח, הספק היה מתחיל לעבוד ישר - עכשיו הספק לא מגיב כלל (גם לא המאוורר של המעבד). תוספת קטנה - בפעם האחרונה כיביתי את המחשב בצורה הבאה: חיברתי כבל מתח למחשב, והוא נדלק - כיביתי אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ה-reset (בטעות), ראיתי שזה לא מגיב, לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. המחשב כבה ומאז, לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכל עזרה. מפרט מחשב: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by LivingDead,

אוקי כמו שכולנו יודעים במחשבים החדשים,כיבוי של המחשב (כיבוי רגיל) אינו באמת מכבה את המחשב,והוא נשאר "רדום" אבל עדיין זורם חשמל לי יש בספק מתג שמכבה לחלוטין את הספק,מתג שחור בספק,מאחורה. רציתי לדעת אם כל פעם שאני מכבה את המחשב,אני יכבה גם את המתג הזה (את הספק) זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במחשב????

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by --- The King ---,

אתמול המעבד התחמם בזמן משחק והמחשב נכבה כמה פעמים בגלל זה. פתחתי את המחשב לנקות אבק ולהחליף משחה טרמית כדי לנסות לפתור את הבעיה. אחרי שעשיתי את זה וניסיתי להדליק את המחשב, הוא נדלק ממש לשניה ונכבה. אין צפצופים או כל אינדיקציה אחרת. ניתקתי הכל חוץ מזיכרונות, מעבד, ספק כוח ולוח כמובן והבעיה נמשכת. אני מתחיל לחשוד שאולי הברגתי את הקירור חזק מדי ו"פצעתי" את הלוח ולכן נגרם קצר או משהו בהדלקה. בכל אופן, האם יש דרך למצוא איפה התקלה? אין לי חלקי חילוף כרגע לניסיונות, זו הבעיה.. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Eden Gueta,

הי אנשים, יש לי תקלה די קבועה שבאה עם מסך כחול ומפחיד ניסיתי להבין מה זה אומר אבל לצערי זה ממש סינית בשבילי בחיפושים כאלה ואחרים הבנתי שיכול להיות שיש לי בעיה בחומרה אבל המחשב מאוד חדש ולא עשיתי אוברקלוק אז אם מתחשק למישהו לזרוק מבט בדבר, אני אעריך את זה מאוד תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אז ככה.. עברתי דירה.. ומעכשיו שאני נוגע במסך או במארז אני מרגיש חשמל סטטי מוזר כזה.. אני לא זוכר אם זה היה בדירה הקודמת נראה לי שלא כי ההיתי שם לב לזה.. מה אתם חושבים שהוא גורם הבעיה? והאם זה מזיק למחשב? המחשב דיי ישן.. הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום שני ואני פוחד שזה יקרה גם במחשב החדש... זה יכול להרוס תמחשב או משהו?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ReDrugOn,

שלום!!! יש לי לוח אם: Asus P4T-E - i850 - Socket478 עליו יש מעבד: Intel P4 2.4 512k אבל כאשר אני בודק ב - My Comp. -> properties כתוב כך: Pentium® CPU 2.40 GHz 1.98GHz 512MB of RAM אני לא מבין מדוע הלוח אם מנצל רק 1.98 מתוך 2.4 ??? הבנתי שזה קשור משהו ב NORTHWOOD - מה זה, איך אני מפעיל את זה??? הורדתי את הקובץ שמעדכן את ה BIOS של הלוח-אם, אבל הקובץ הוא: p4te1006.awd - איך אני מתקין/מעדכן??? צריך אולי לשנות מיקומים של ג'מפרים מסויימים??? מישהו??? אני ממש זקוק פה לעזרה, בכל זאת, חבל... מעבד 2.4, לא מגיע אפילו ל 2 - איך מתעסקים בלוח אם הזה??? - לכל המנוסים והמבינים!!! (בלעדיכים הייתי היום עם אטארי ומסך טאנדי). חג שמח (חג היום בכלל???) תודה!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by pixelsight,

חברה אני צריך עזרה מה אומר הלוג הזה ותגידו לי עם הקשיח שלי תקין הלוג מצורף בפורמט ZIP [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Avocado,

מאז שקניתי את המחשב יש לי רעשים סטטיים באוזניות (ניסיתי שתיים שונות ככה שהן לא הבעיה אני חושב), הם קורים כשאני עושה כל מני פעולות במחשב. לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט, או משחק COD - לא משהו ספציפי. שומעים את הרעשים גם כשהווליום על MUTE אז אני מניח שזה בעיית חומרה ולא תוכנה. מה זה יכול להיות? תודה זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.i…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by boogie,

ערב טוב ! לפני יומיים התחילו בעיות מוזרות מאוד עם המחשב ! כיביתי אותו לרגע וכשהדלקתי אותו פתאום הוא התחיל כל כמה שניות נדלק ונכבה בסופו של דבר זה דפק את המערכת הפעלה והייתי צריך להתקין הכל מחדש ! נתתי למחשב לנוח 20 דקות שיתקרר התחלתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ושוב באמצע התקנה נכבה ונדלק וכך הלאה מס' פעמים עד שלא הוצאתי מהשקע את הכבל אחרי יומיים הוא השתפר במקצת ונכבה כל 5-10 דקות(אחרי שהצלחתי להתקין מערכת הפעלה) אין לו בעיות חום כי בדקתי את הטמפרטורה של המעבד והיא תקינה ואין אבק בכלל במחשב שיסתום קירור מעבד מה יכולה להיות הבעיה ? הנה פירוט מ EVEREST Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 22 °C (72…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים