תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
איך משדרגים BIOS דרך USB בלוח אם ep43-ds3l? ובאותה מכה איך אני מעלה מערכת הפעלה DISKONKEY הUSB ? והאם יש אפשרות לדעת לפי המחשב האם הוא תומך בעליה מDISKONKEY בלי להכנס לBIOS ?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קניתי מחשב של HP OMEN ליפני שנה אני רוצה להוסיף לו כונן קשיח (כרגע יש לי 512 SSD ) ואני צריך כונן נוסף יש לי מקום פיזי במחשב 2.5 אינץ אני צריך בערך עוד 1000 כזה אבל הבעיה שהחיבור זה לא SATA לא יודע איזה חיבור זה הטכניאי מחשבים ראה את זה ואמר לי שזה משו מיוחד שלהם (כי תמיד צריך ליות שתי יצואות חשמל ומידע אבל שם יש אחד ) בקיצר היתקשרתי לHP והם שלחו אותי למעבדה DCS אם אני זוכר שם אמרו לי שם צריך מקת ובHP אמרו שאין להם מקטים של חלקים רק של מוצרים בקיצר אף אחד לא יודע אז אמרתי לעצמי אולי יש לכם מוסג אולי מוישו במיקרה מכיר את זה ויודע מאיפה אני מסיג את החלק (לא אכפת לי איזה כונן זה יהיה SSD H\HD ) אני רק צריך כונן תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב נייד יש אופציה לשדרג כל מיני רכיבים(הוצאת כונן דיסקים או חלל ריק בתוך המחשב. השאלה שלי היא איך עושים את זה?(לאיפה מחברים,איך פותחים,איזה חלקים מתאימים?) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
היי שלום שמי אופיר קניתי לא מזמן מחשב נייד lenovo yoga 530-14 עם מעבד i3 אני צריכה מסתבר מעבד i7 אז איפה אני קונה מעבד i7 חדש ואיפה אני מתקינה את זה ? ושזה יהיה גם מעבדה שלא לוקחת חלקים אמיתיים מהמחשב הנייד מחשב נייד יש 8GB SSD256
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי לנובו יוגה חדש ואני מעוניינת לשחזרו למצב בו הוא יצא מהמפעל אבל משום מה התוכנה lenovo onekey לא נמצאת במחשב, אבל יש מחיצת שחזור של לנובו במחשב. ברצוני לדעת איך ניתן לשחזר את המחשב מהמחיצת שחזור למצב הראשוני בו הוא יצא מהמפעל ללא התוכנה הנ''ל. אודה מאוד לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ליפני כמה שעות רציתי לפנות מקום במחשב (ולא רציתי למחוק משחקים או קבצים אישיים) אז ניגשתי להוספה והסרה של תוכניות ומחקתי כמה לא יודע למה הם שימשו אחרי זה שניסיתי להכנס למשחק מסוים והוא לא עלה בעצם לא משחק אחד ארבה זה אותו סידרה אבל זה פשוט לא עובד זה בכלל לא ניכנס למשחק לא כותב כלום פשוט לא עובד יכול ליות שזה סתם בעיה זמינית או אני לא יודע עד עכשיו (לפחות פעם אחרונה ששיחקתי ) זה עבד אני חושב שזה אחד הקבצים שמחקתי (אגב גם מחקתי והתקנתי מחדש את כל המשחקים שלא עבדו לא עזר ) השאלה היא איך אני משחזר את התוכנות שהוסרו לא זוכר מה השם שלהם או שאולי זה לא קשור ויש בעיה אחרת מקווה ששאלתי בפורום הנכון תודה מראש לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך משחררים נעילה במחשב נייד אסוס ?( ביוס נעול להחלפת דיסק או מערכת הפעלה).תודה לתשובה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את Google Chrome ומשום מה הוא באנגלית. איך אני משנה אותו לעיברית? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים, חיברתי 2 מסכים חיצוניים למחשב נייד, סך הכל 3 מסכים. מידי סוף יום אני מכבה את המסכים ומוריד את הצג של המחשב הנייד. למחרת אני מרים את הצג של הנייד ומדליק את המסכים ומה שקורה זה שספציפית אחד המסכים (ניד מסך מספר 2) הוא ברירת מחדל זאת אומרת שכל מה שהשארתי פתוח במסך 1 או 3, עובר למסך 2 כאשר מדליק את המסכים ואת מחשב הנייד. כאשר דלוק במהלך היום זה לא משתנה והכל טוב, זה קורה רק בעת הדלקת המסכים וצג המחשב. את המחשב נייד אני לעולם לא מכבה אלא פשוט מוריד את הצג ומרים למחרת. באף מקום לא מצאתי שמסך 2 הוא הראשי.. אשמח לפיתרון.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ויינדוס 7 לחצתי קליק ימני על הדסק טופ ואז "התאם אישית" ואז על הרקע שבחרתי ואז "שמור שינויים" ולא משתנה הרקע למה זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך משנים את ההארד דיסק או את הכונן הלוגי שממנו המחשב ייקח את הזיכרון הוירטואלי והאם אפשר לעשות שהוא ייקח מדיסק און קי (זה יותר מהיר?)
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי את הדרייברים העדכניים של OMEGA, ולפני כמה שבועות הגדרתי את מהירות ה-AGP ל-X4 כדי שאוכל לשחק בדמו של BF2 (מה שעזר!). אבל עכשיו אני כבר לא משחק בו, ואני רוצה להחזיר את המהירות ל-X8 כדי שהביצועים במשחקים יעלו טיפה. איך אני עושה את זה? ניסיתי כמו הפעם הקודמת, אבל כתוב לי שם שה-AGP בכלל במצב OFF! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנייד של HP DV6000 בכללי אני מרוצה ממנו, אבל לפני כמה ימים כנראה שהבת שלי או מישהו אחר נגע ושיחק קצת בהגדרות. אני לא רואה מספיק בהיר, איך אני משנה את הבהירות של המסך ליותר בהיר\קהה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי הקפיץ לי את ההודעה שבתמונה. בשביל לבצע את התיקונים האנטי וירוס רוצה שאעשה מנוי בתשלום. אני מחפש המלצה לתוכנה שיודעת את שלושת הסעיפים שבתמונה בחינם.
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מאקבוק פרו 15 אינץ עם apple care+, יש לי בו תקלה עכשיו, מישהו יודע מניסיון איך ממשים את זה פה בארץ ויכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את תוסף הmail track למחשב ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהוא מקושר לחשבון המייל שלי, לא ניתן להפעיל אותו גם במחשבים אחרים. ניסיתי להוריד מחדש את התוסף במחשב אחר וקיבלתי הודעת שגיאה. האם יש אפשרות כזו? או שבגלל שזה על אותו חשבון ניתן להוריד רק פעם אחת? ובמידה ושלחתי מיילים במחשב ללא התוסף יש אפשרות לעקוב אחריהם במחשב עליו מותקן התוסף? אשמח לעצות ממביני עניין. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE מובנה על הלוח ויש בו יציאה לאופטי אבל איך משתמשים בזה ומה זה עושה בכלל????????!?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי LAPTOP עם כניסת FW, מצלמת וידאו DV עם יציאת FW וכבל FW. איך אני מסנכרן בניהם? איזה תוכנה אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך מגדירים שמה שעכשיו קיים יהיה מוגדר. בשלב השני אני רוצה לדעת איך אני מחיל את מה שקיים על המחשב בו אני פועל. במילים פשוטות איך אני מגדיר ואיך אני מפעיל. כבר קרה לי שהתעסקתי, ועל כל מה שהיה קיים (הלינקים) התווספו עוד מאות קישורים ישנים שכנראה הגדרתי אותם בעבר ועכשיו אין לי בהם צורך, ואני רוצה לדעת איך אני מגדיר כדי שבפעם הבאה לא אכנס למצב ביש נוסף
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שלומכם?? קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להעביר קובץ וזה דורש ממני הרשאה כל פעם אני לצערי מוותר העניין הוא שעכשיו זה קורא לי כשאני רוצה להעביר את קובץ שאמור לסדר לי את הפרו עם הליגה הישראלית ופה אני כבר לא יכול לוותר אני חייב למצוא לזה פתרון.... בבקשה עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק: Gravis Game Pad 4 Button משהוא נורא ישן אבל נוח... ניסיתי לזהות ב- Windos XP דרך לוח בקרה-->Game Controlers-->הוסף בקר משחק.... בחרתי Gravis GamePad 4 button ואז מופיעה ההודעה הבאה: Your gameport or gameport drivers are not properly configured, Please consult the device manger ניסיתי עוד אפשרויות אחרות של התקנים ועבור כל התקן קיבלתי את ההודעה הנ"ל. מה עושים??? /הכותרת נערכה - קרא את חוקי הפורום בבקשה/
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לא מזמן (לצערי לא שמרתי את הדיון) מישהו שאל פה איך להתקין וינדוז 10 מבלי קודם לנקות לחלוטין את המחשב מהוינדוז הקודם, שמתברר לי היה לא חוקי או זמני? כי פתאום אני מקבל התראה שעלי לעשות אקטיביזציה מחודשת ואין לי ממי לבקש (הטכנאי ששלמתי לו והתקין את התוכנה, נעלם) . אני לא טכנאי והידע שלי יחסית די מוגבל אבל הבנתי שזה דבר אפשרי. אשמח אם מישהו יעזור לי איך מבצעים מהפך כזה מבלי לעשות שמות בכל מה שהותקן על המחשב.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
את החיבור DATA מצאתי, אבל לחיבור החשמלי יש שתי אפשרויות, אחת המסורתית ואחת נראית כמו מתאם\מפצל כזה, עם שני ראשי SATA מיוחדים כאלה מצד אחד וחיבור מסורתי מצד שני ... צריך לחבר שני חיבורי חשמל בו זמנית לדיסק? מדובר על WD 80G SATA יש גם משחקי ג'אמפרים ב-SATA? עושה רושם שיש אפשרות כזאת אבל הדיסק הגיע ללא ג'אמפרים, זה בסדר? יש רק דיסק אחד.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין דרייבר לכרטיס מסך ישן מאד של AVANCE LOGIC. הדגם הוא ALG2228 והמערכת היא חלונות 98. מצאתי דרייבר כאן : http://www.video-drivers.com/companies/139.htm. הראשון ברשימה. ד"א, אם תתבקש סיסמה זה : driver:all. פרשתי את הקובץ ומתברר שאין שם קובץ התקנה עם סיומת EXE וגם אין קובץ INF ל-INSTALL אלא כל מיני סיומות שונות שחלונות לא מכיר. שאלתי אם כן, איך ניתן להתקין את הדרייבר הנ"ל? ההתקנה היא לצורך העלאת הרענון מ-60, בתקווה שהדרייבר יאפשר זאת. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-