עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zam,

קניתי דיסק קשיח IDE חדש 80GB למחשב P-III 500Mhz הדיסק של WD דגם WD800JB. דרך מערכת ההפעלה (XP pro) עשיתי חלוקה של מחיצות לפי הסדר הבא: 10GB - למע' ההפעלה 30GB - תוכנות 30GB - תוכנות הנותר - שימוש אישי כולן הגדרתי בפורמט NTFS וכמחיצות ראשיות כאשר הראשונה היא ACTIVE. לאחר החלוקה התקנתי דרך מע' ההפעלה הקיימת אל הדיסק החדש, מאחר וכונן הדיסקטים לא עובד אצלי, ומשום מה ה-CD לא מוכן לזהות את מע' ההפעלה.. ההתקנה בוצעה בהצלחה (מלבד כמה קבצים שכנראה היו פגומים). לאחר מכן ניתקתי את הדיסק קשיח הישן בכדי להפעיל רק את החדש. וכאן ה- BIOS לא הסכים לזהות את הדיסק החדש. לא משנה מה עשיתי ולא משנה איך ג'מפרתי את הדיסק, המחשב מתעקש לא לזהות אותו. האם זו בעיה של עידכון BIOS לנפחי דיסק יותר גדול…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by tomerr,

אני מנסה לחפש עדכונים וזה מחפש שעות ולא מוצא כלום ניסיתי גם לשדרג לווינדוס 10 דרך תוכנה של מיקרוסופט זה עשה את כל התהליך הוריד את הווינדוס הכול ובסוף מחפש עידכונים חח מה אפשר לעשות ?

3. Started by shar34,

הי. אני גולש באתר המון,כל יום למעשה ומאוד נהנה מהכתבות ומהדיונים. למרות שאני לא ממש זקוק למערכת חדשה,החלטתי להתפנק בלוח אם ש ג'יגבייט GA-H81M-S2PV ובכונן SSD של סמסונג 840 בנפח 120GB. אני לא מצליח להתקין על WIN7 בשום מצב,אין בעיה להתקין על כונן מכני. ניסתי להגדיר בביוס מצב AHCI ועדיין,לא מצליח לסיים את ההתקנה. ב94% ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה. יש לציין שהכוננן כניראה תקין כי זה הכונן השני מאותו סוג שאני מנסה להתקין עליו ואפילו החליפו לי את הכונן לאחר שהתלוננתי על הקודם. מא אני עושה לא נכון? אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לראות אם מתאם מתח מ-דל אינספירון 5767 (45 וואט) יוכל לעבוד עם דל אינספירון 5770 (65 וואט). פתחתי את הפידיאף של האינספירון 5770 וכתוב שם בעמוד 20: טבלה 17 . מפרטים של מתאם המתח Type (סוג)• 45 ואט - עבור תצורה משולבת• 65 ואט - עבור תצורה נפרדת מה זה אומר? מה זה "משולבת" / "נפרדת"? האם אני יכול להשתמש ב-45 וואט לאינספירון 5770? תודה!!

5. Started by Ronen Mars,

אהלן, יש לי בעיה קטנה. יש לי במחשב 3 הארד דיסקים: 1) Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 2) WesternDigital 1TB 3) Samsung 1TB כשהייתי נכנס WD,אז למערכת היה לוקח משהו כמו 5 שניות לעלות את כל התיקיות, שזה הרבה זמן(ויש משהו כמו 15 תיקיות, שזה לא הרבה). א) עם איזו תוכנה מומלץ לעשות בדיקה ? ב) האם יכול להיות שבגלל שהמחיצה לא הייתה מסומנת כ-Active בתוך DiskManagament, אז לכן הייתי צריך לחכות ? תודה מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 דיסק קשיח: למעלה מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by din264,

המחשב עבד בסדר גמור. הוא עשיתי עדכון ביוס ללוח אסוס tuf b450m gaming plus. מאז המחשב לא עולה. כנראה בגלל שהגדרה מסויימת של uefi וכדומה השתנה. עכשיו אני מנסה להתקין וינדוס מ יואסבי של gpt/uefi . וגם להתקין הוא לא נותן.מצרף תמונה. אשמח אם אפשר לא להתקין מחדש את הוינדווס צריך :לתקן את הבעיה של הבוט

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. טוב הבעיה הכללית היא כזאת: כל כמה זמן(יכול להיות כל יום ויכול להיות פעם בחודש) המחשב פשוט קופא ורק ריסט עוזר(אחרי ריסט יש צפצופי ביוס בד"כ) הCMOS BEEP הוא קצר ובלופ, ניסיתי להוריד HIREN CD ולהריץ בדיקות וברוב הבדיקות הכל נראה תקין(לפעמים המחשב נתקע באמצע הבדיקה לפעמים לא) איך אני יכול לזהות את מקור הבעיה סופית? יש איזשהי תוכנה שעושה בדיקה כללית? במקום שאני אוריד תוכנה אחת לHDD אחת לCPU וכל ררכיב בנפרד.... המפרט: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 DDR2-SDRAM - G.Skill F2-8000CL5-2GBPI X2 SAMSUNG HD753LJ 750GB ATI/AMD Radeon HD 4850 pc power & cooling 400W (או 450W לא בטוח ) תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Cahiml,

שלום, בימים האחרונים אני חובה חוויה מעצבנת. בכל פעם שאני רוצה לעבור לדף הבית של HWZONE הלא הוא: https://hwzone.co.il כתובת דף הבית משתנה אוטומטית ל https://hwzone.co.il/503.shtml ומשם הודעת אבוי! עמוד לא קיים. כשאני לוחץ על הקישור 'אתם מוזמנים לעבור לדף הבית' קורית אותה תקלה. רק ב FIREFOX. מה צריך לעשות כדי להיפטר מהמטרד המעצבן הזה ?

9. Started by bati6,

התקנתי ווינדאוס חדש והווינדאוס לא זיהה לי את הויפי(הגלים או הקווים למטה) הוא בכלל לא מראה אותם נסיתי להוריד את הדרייבר של הלוח האם של הרשת אבל בהתקנה הוא אומר לי שחייב להיות תוכנה killer ראויה בשביל להתקין killer performance suite

10. Started by compman112,

AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX וביג טיפון עליו. המעבד רוקד בלי להתאמץ וכל מאייה קופץ מ32% ל77% ל88% ל97% חוזר ל33& ממש כל שנייה, אחרי ריסט ובלי לפתוח כלום כלום. מה הבעיה? אני בודק במנהל המשימות של WIndows והוא מראה לי בשימוש ב. CPU

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  11. ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה המקורי בבוט ולהתקין ולא הצלחתי, כל פעם עלה הלוגו של מייקרוסופט והמחשב עשה ריסטרט. הוצאתי פיזית את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו וחיברתי אותו למחשב נייח אחר (לא מותג) וכן הצלחתי להתקין עליו ווינדוס 8.1, ניתקתי את הכונן וחיברתי שוב חזרה למחשב לנובו והווינדוס לא עולה כי הדרייברים שמותקנים עליו לא תואמים לחומרה של המחשב לנובו ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Shulman148,

שלום לחברי הפורום היקרים, יש לי בעיה קטנה עם המחשב, ואשמח לחוות דעתכם, מחשב בן שנה וחצי, וינדוס 10, מעבד PENTIUM GOLD 5400, 4 4GB RAM' כבר כמה חודשים שהמחשב ממש נתקע בעיקר בדקות הראשונות של ההפעלה ( לוקח בערך 4 דקות עד שהוא עובד חלק מרגע עליית הווינדוס) שללת כבר כמה אופציות וירוסים , RAM, תוכנות מיותרות, כעת אני חושד בדיסק הקשיח' מדובר בדיסק זיכרון מוצק SSD של ADATA , שמונח בתוך המחשב בצורה אנכית עומדת, אולי ככה מקובל היום, בעבר הייתי טכנאי ומרכיב מחשבים בחנות . במנהל המשימות אני רואה שהוא תמיד מגיע ל100 ביכולת הכתיבה , ולרוב בזמן הזה המחשב קופא , העכבר זז, אבל תיקיות שלחצתי לא יפתחו אלא לאחר כמה שניות. מה דעתכם, ככה זה גם אצלכם בתפוס…

13. שלום קניתי לאחי מחשב עכשיו אני רוצה לתקין בו ווידאוס אך לצערי נתקלתי בבעיה שאני מדליק את המחשב עולה החלון של הלוח אם ורשום ללחוץ DEL בשלב זה המקלדת לא עובד ולא נותנת לי אפשרות לעלות תביוס בשביל להתקין תווינדאוס לפעמים שאני מדליק אני מגיע לחלון של החברה American Megastrends והוא רושם לי F8 choose ur bbs F12 excute ez flash משהו כזה ולמטה הוא רושם usb install.....done ומשם לא קורה כלום המקלדת נתקעת ולא מגיבה . ניסתי לחבר מספר מקלדות וזה לא עזר , ניסיתי להויצא תבטריה של הביוס ולא עזר ניסיתי לנתק תדיסק קשיח ותכונן אופטי וזה פשוט מגיע לחלון של הלוח אם ונתקעע אני ממש חייב את עזרתכם זה ממש דחוף תודה יוני.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by UchihaItachi,

ערב טוב לכולם, בכל משחק שאני משחק הביצועים שלי נמוכים. עשיתי בדיקת Benchmark ב-Batman Arkham Asylum וקיבלתי- Minimum-32 fps Avrage-58-fps Highest-62 fps כמה דברים: הדרייברים שלי מעודכנים.(פירמטתי את המחשב היום והתקנתי את הגרסה החדשה ביותר.) ה-AMD CROSSFIRE מוגדר ל-Enable ב-Catalyst. במשחק Guild Wars 2 (עשיתי PRE ORDER) אני מקבל FPS נמוך על כל הגדרה גראפית בין LOW-HIGHEST. ב-Counter Strike החדש אני מקבל בין 50-60 FPS על האיכות הכי טובה(רק בלי AA) המפרט שלי הוא: Asus 2GB DDR5 6950 Crossfire Amd Phenom X4 955 Naxn 750W Gigabyte 890XA-UD3 12 GB RAM אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה הזאת, אם אני לא אצליח לסדר את הבעיה אני אצטרך להחליף מחשב. תודה ר…

15. Started by shaithebest,

שבת שלום חברים וחג שמח לאחר התקנה של כרטיס קול PCI של SOUND BLASTER הרמקולים הם של CREATIVE 5.1 ווינדוס XP מה שקורה זה ששומעים רק ב2 רמקולים מתוך ה5 שמחוברים. שמעו בהם טוב בעבר אני עובר על כל ההגדרות של הכרטיס קול וזה על 5.1 ושעושים בדיקת שמע אז הוא כן מראה שהרמקולים עובדים כל החמישה אבל שאני מנגן שיר רגיל שומעים רק ב2 אני לא מבין מה הבעיה אני שולל לגמרי את העובדה שצריך לקנות רמקולים חדשים בגלל שבדיקת השמע מראה שכל הרמקולים מגיבים תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Moti Meir,

היי קניתי לפטופ חדש lenovo v510 אשר מגיע עם free-dos. יצרתי דיסק התקנה לWIN וכשאני נכנס לBIOS ומגדיר שהוא יקרא אותו קודם זה לא קורא. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני זוכר כאשר רכשתי את הרמקולים בהתחלה עלה לי איזה שהוא תוכנה בה אני יכול לשחק עם ההגדרות שלהם. עכשיו אני מנסה למצוא שוב איך מגיעים לשם ולא מוצא... זה משגע אותי. אם זה משנה משהו אז הרמקולים שיש לי הם microlab m 700 איך אני יכול למצוא את התוכנה היעודית שלהם?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. כמו שציינתי בכותרת. אתמול קיבלתי את המחשב בשעה טובה אחרי תיקון תקלה מסויימת, אך לצערי צצה בעיה חדשה - בכל חיבור לאינטרנט, פתיחה של הSTEM וכדומה המחשב נתקע על מסך שחור, או לחלופין עושה "ריסטרט" (ה" " מכיוון שהוא פשוט לא עולה בחזרה, מה שלא מפריע למאוורר האימתני של הHD4870 לקדוח לו ב100% תוך כדי....). יש לציין שהוחלף כבר רשת, כך שככל הנראה הבעיה היא לא כבל מקצר. יש הצעות לפיתרון?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום כבר כמה ימים שאין לי סאונד במחשב מחשב בן שנה וחצי סוג מערכת win7 32bit. תמונה של המערכת עם מנהל ההתקנים. תמונה www.siz.co.il/view/nwyzyltjrkq5.jpg.htm www.סיז.co.il/view/nwyzyltjrkq5.jpg.htm ניסתי הסרת הדרייברים חיבוי דרך הכפתור (לא במצב בטוח) כולל ביצוי סריקה לגילוי שינוי חומרה ללא הועיל יש לי את דיסק הדרייברים שקיבלתי עם המחשב. אבל אין את כונן ה dvd הוא מוסתר http://support.microsoft.com/kb/982116/he לא מצליח כי אין UpperFilters ו LowerFilters בבקשהה תעזרו לי.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by gal.b.b,

שלום,לאחרונה אני חווה באמת בעיות במחשב שהוא איטי וFPS נמוך במשחקים לא יודע אם קשור, ניקיתי את המחשב מאבק.לאחר בדיקה קטנה שעשיתי שמתי לב שהמאוורר שיושב על הלוח אם לא עובד בכלל, הוא מחובר לחשמל שלו והמחשב עולה והכל טוב האם יש דרך לבדוק אם הוא שרוף או לחבר אותו למקום אחר שיעבוד האם זאת יכולה להיות בעיה שהמחשב איטי וכו'? תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. שגיאה מס' 0x0000225 מה אני עושה?

22. הי, אשמח לעצה ועזרה... הבן שלי הזמין באמזון חלקים למחשב - הוא בונה מחשב גיימרים מכספי בר המצווה. החבילה הגיעה בלילה (בלי תיאום או הודעה, ואולי אפילו נזרקה מעבר לשער החצר), והעיקר - לילה שלם בגשם, חבילה שעלתה כמעט 900$!. היו שם בין השאר פרוססור ולוח אם. האריזה החיצונית נהרסה לגמרי, ומיים הגיעו גם לאריזות המוצרים עצמם. יש סיכוי שהרכיבים ספגו לחות או רטיבות - אבל אין לנו איך לבדוק את זה, גם אחרי שהיא ירכיב את המחשב ואפילו אם יעבוד יתכן שימשיכו להתרחש תהליכים קורוזיביים והמחשב ישבות פתאום. אמזון לא מוכנים להחליף ז"א לשלוח מייד חלקים אחרים ולקבל חזרה את שלנו- רק לזכות אחרי שיגיע ותוך 60 יום... נצטרך לפי הפתרון שלהם להזמין שוב ולשאת בהפרשי מ…

23. שלום לכולכם, אני לא יודעת אם זה קשור לספק או לכבל, קרה לי רק פעמיים שהזזתי את הכבל הכוח שמתחבר לספק לשקע החשמל, קולות של קצר ואז זה גורם למחשב להתחיל מהתחלה. החלפתי את הכבל וזה אכשהו יסתדר, השאלה היא אם כדי להחליף ספק בכל מקרה? כי קניתי את המחשב באייבורי ב2016 ועדיין יש לי 3 שנים אחריות. ושאלה נוספת , קורה בכל פעם שאני מדליקה את המחשב שסימן של עכבר לא מופיע ואז שאני שוב מוציאה את הusb ומחברת שוב , הוא חוזר. יכול להיות שיש בעיה עם usb בלוח האם? תודה לכל התגובות

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. לפני כשעה המחשב הרגיש לי איטי החלטתי לעשות ריסט והוא רשם שיש עדכונים נתתי לעדכונים המון זמן להטען ולבסוף כשהמחשב חזר הכנסתי את הססמא שלי והופיע מסך שחור עם העכבר ניסיתי לעשות ריסטים, הטסק מנג׳ר לא מופיע (אם אני לוחץ קטרל אלט דליט מופיע המסך הכחול של הטסק והכל), ניסיתי ללחוץ טראבלשוטינג ולחזור לגרסא קודמת של וינדוס וזה לא עובד.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by darkman,

איזה ככה לאח שלי יש מחשב 800MHZ של IBM אני צריך לפרמט את המחשב אצל בביוס אני לא מוצא תבאפשרות של שינוי ה"BOOT" (להעביר מ C ל CD) יש מישהו שמכיר ויכול לעזור לי תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים