תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אז למאוורר הזה יש שני קליפסים, אחד מכל צד, בחלק העליון שלו, בצבע לבן. גם אחרי ששיחררתי את הקליפסים, משהו שם משתחרר אבל אני לא יודע איך להוציא את המאוורר החוצה (אני רוצה לנקות את צלעות מאבק). חשוב להזכיר שזה מאוורר סטוק גדול של P4. יש הצעות? אם זה דיון מטומטם מדי אז אל תתביישו להגיד :-[
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה סרטונים שאני צריך להוריד מיוטיוב. IDM לא עובד לי. בדקתי כמה extensions שגם לא עובדים... בדקתי להוריד דרך שני אתרים שהגעתי אליהם כשחיפשתי בגוגל download from youtube וגם בהם לא הצלחתי. יש דרך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה , אבל אני רוצה להוריד קטע שמע כזה כקובץ לפלאפון , איך ניתן לעשות זאת יש אפליקציה או דרך כלשהי ? תודה לעוזרים . זה הקישור לקטע המדיה. http://103fm.maariv.co.il/programs/media.aspx?ZrqvnVq=GKJLMM&c41t4nzVQ=EM
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קבלתי מחשב לפני שנה ואני צריך להחזיר אותו אני רוצה למחוק את כל הקבצים והתוכנות שהתקנתי עליו בשנה האחרונה האם יש דרך אלגנטית להחזיר אותו למצב בו קיבלתי אותו מלבד לחפש את כל הקבצים\תוכנות שיצרתי\הורדתי ולמחוק? כבר בדקתי בגיבויים ולצערי אין איחזור מהתאריך בו קיבלתי את המחשב אז זה לא אפשרי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לשנות את המיקום של הרמקולים בגלל שאורך הכבלים לא סמרטי אני רוצה לשים את הרמקול המשאלי מצד ימין למסך ואת הרמקול הימני מצד שמאל למסך. רמקולים 2.1 של harman kardon windows 10 האם יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מחבר את הכרטיס ה"חדש" (הTNT2) אני לא רואה כלום על המסך... אני צריך להסיר את הדרייברים של הכרטיס הקיים? אם כן איך? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי הרד דיסק (WD800JB) הרד דיסק 80 ג'יגה של WESTERN DIGITAL עם 8MB CACHE . הCHKDSK מצא בו BAD SECTORS. על ההרד דיסק יש עדיין אחריות, הייתי בטוח שההרד דפוק, וצריך להחליף אותו במסגרת האחריות (מה שיוצר המון כאב ראש, התקנת החלונות מחדש והכל, ואובדן כל המידע שיש עליו עכשיו), עד שראיתי את הדבר הבא באתר של WESTERN DIGITAL http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=62&p_created=1003443764 Problem: The utility ScanDisk reports bad clusters or bad sectors on the drive. Cause: Bad sectors as reported by ScanDisk [glow=red,2,300]may or may not indicate physical damage to the drive[/glow]. Anything from a virus, to a faulty data cable, to…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להפעיל סרטון כבד במחשב הנייד אבל הוא מקרטע לי, אז חשבתי לעצמי אולי הוא מוגדר לעבוד עם היחידה המשולבת במקום עם הכרטיס מסך.. הסתכלתי בהגדרות ואני רואה שזה באמת ככה, אבל אין לי את האפשרות לשנות את זה לאופציה של עם המעבד מישהו מכיר את זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מצלמת וידאו של Samsung דגם vp-D73i ואני רוצה להעביר ממנה את הסרט למחשב... חיברתי אותה USB וכשאני מנסה להעביר עם התכנה שקיבלתי (DVC media) אני מקבל רק תמונה בלי סאונד. רציתי לדעת אם יש איזה תכנה טובה להעביר סרטים מהמצלמה או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחקתי כל תוכנה שנראית חשודה וגם התקנתי את הכרום מחדש ולא עזר.. תמונה להמחשה. (שימו לב לעברית המשובשת ומצד שני הם כתבו אישה עם ניקוד) יש למישהו טיפ? נראה לי שחשוב לציין שהאתרים לא קופצים אלא פשוט נפתחים מעצמם. לדוגמא אני הולך לישון וקם עם מה שאתם רואים בתמונה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איכשהו....יש לי כוכב בשורת משימות שעובדות....וזה כל הזמן משגע שיתכן שנפגעתי מזיוף תוכנה. איך מעיפים את זה?.....
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי יש משהו שאני כבר לא מעט זמן חווה במחשב, ה-"תקלה" היא שכשאני מסיים לעבוד על המחשב אני מכבה את המסך על ידי נגיעת טאץ' במסך (LG). כשאני חוזר לעבוד על המחשב (נגיד כמה שעות אחרי) אני שוב מדליק את המסך עם נגיעת הטאץ' אך המחשב כאילו עדיין "ישן". שום דבר שאני מנסה לא מצליח להעיר אותו. ניסיתי להזיז את העכבר, ללחוץ על המקשים, לשלב את שניהם אך זה לא עזר. אשמח לעזרה. (WIN 10) תודה!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל sleep במחשב שמותקן עליו ווינדוס 7. ניגשתי ל- power options ומשם ל- select a power plan. בסעיף balanced ישנה אפשרות change plan settings. לחיצה על זה פותחת חלון שמאפשר לבחור את הזמן בו יכבה המסך ואת הזמן בו המחשב יעבור ל-sleep. באותו חלון ישנה אפשרות נוספת - change advanced power settings. לחיצה עליה פותחת חלון נוסף. שם ישנו סעיף sleep. הקשה עליו פותחת אפשרות sleep after בה אפשר לבחור את הזמן שאחריו המחשב יכנס ל- sleep. מה הצורה הנכונה להפעיל את הsleep? מה שעוד מוזר, הצלחתי לקבוע בחלון הראשון כיבוי מסך אחרי 2 דקות וכניסה ל-סליפ אחרי דקה ובמסך השני )sleep after( קבעתי דקה אחת. זה פעל. אחרי דקה המחשב נכנס לסליפ. מה שמוזר זה שכאשר הגדלתי את הזמן לשתי דקות, המס…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי לוח גיגהבייט P35DS3 בלוח חש חיבורים רק ל2 מאוורים+מאורור מעבד איך אני מחבר את שלושת המאוורירים שיש לי במארז (סגיטה)
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
טוב אז כמו שרובכם יודעים אפשר לשמוע גלגל"צ באינטרנט עכשיו אני רוצה להקליט אותו למחשב בקבצי MP3 מישהו יודע איך אני עושה את זה או לפחות איך אני מגדיר למחשב שיקליט את עצמו??? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש הקלטה מאוד חשובה לי על קלטת שאני רוצה להעביר למחשב כקובץ mp3 כדי שאוכל לשלוח לחברים וגם להכין דיסק יש בקלטת כמה שירים ואני רוצה להפריד בינהם ל"טרקים" שונים במטרה להכין דיסק שאפשר להעביר בין שירים לפי מה שהבנתי אני צריך תוכנה להקלטה מהטייפ ותוכנה להפרדה בין השירים יש פה מישהו שיכול לעזור לי בבקשה??? בתודה d.j.c
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הורדתי משחק חדש ושיחקתי בו אחר כך שיצאתי ראיתי שפינות המסך בשחור כלומר שולי המסך הצטמצמו איך אני יכול להחזיר את גבולות תצוגת המחשב בחזרה לאורך כל המסך-תענו דחוף!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. קניתי לפני כמה ימים שני כרטיסי מסך של ati מדגם 6850. אני רוצה לחבר את שניהם יחד כמובן. השאלה שלי היא אם יש משהו מיוחד מעבר לחיבור הרגיל של שניהם על הלוח אם? כמו חיבור פיזי בין שניהם, מעבר לזה שהם מחוברים על הלוח אם? או איזה הגדרה מיוחדת אחרת? *הלוח אם תומך cf והספק לא אמור לעשות בעיות (650w cooler master) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואמרו לי שעדיף לי לא לקנות משם ווינדוס ב450 שקל ולהוריד בעצמי והבנתי שצריך איזשהו קוד של ווינדוס בשביל להוריד חוקי את הווינדוס. (אני יודע שזה עולה כסף אבל אני לא יודע איך להשיג את זה אשמח לעזרה) תודה!
-
- 14 תגובות
- 8.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני קונה מחשב גיימינג ואמרו לי שלא צריך לקנות מהחנות ושזה סתם לזרוק כסף ושאפשר לקנות באמזון את הקוד בשביל הווינדוס אבל לא הצלחתי למצוא, צריך עזרה בחיפוש מוכר טוב ואמין. לא רוצה לפרוץ רוצה לשלם באמת ולקבל קוד אמיתי,תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי נייד עתיק ונחמד של לנובו, והייתי רוצה להשמישו. הוא נקנה עם OEM של ויסטה. המחשב לאחר פירמוט. מה עלי לעשות כדי להשמיש אותו עם אותה מערכת הפעלה? מי תומך, IBM? לנובו? תודה מראש למכוונים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר רצועת יד כחולה לסורג החלון בבית וליד בכדי להתפרק מחשמל סטטי בגוף האדם.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי samsung ssd 840 128 , ואני רוצה להתקין אותו במחשב הנייד שלי Dell Vostro 3560 . המחשב מגיע רק עם כונן קשיח של 500G , האם אני צריך לקנות התקן נוסף כדי לחבר את הSSD? האם אפשר לחבר את הכונן הקשיח ואת הSSD במקביל? ניסיתי לחפש באינטרנט מידע ולא מצאתי .
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-