עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה, המחשב מקבל חשמל המאוררים עובדים אבל הרמקול לא משמיע קול שאין בטריה ואין כרטיסי זיכרון הכל התחיל בזה שרציתי להוסיף זיכרון למחשב, ניסיתי להוסיף ולהוריד והיה ציפצופים, עכשיו הרמקול לא מצפצף בכלל ואני לא יודע לאתר את התקלה, מה אני עושה?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. עשיתי בדיקה בPc Pitstop ובתוצאה היה כתוב לי שיש בעיה בזיכרון. עשיתי פרטים והתגלה שהbios חושב שיש לי 256 כשיש לי בעצם רק 128. הנה הטקסט המקורי. this system has 128 megabytes of memory available for Windows. This amount will be adequate to run some applications with acceptable performance, but you may still notice periods of disk swapping. This is particularly true if you run large applications, or use multiple Windows applications simultaneously. Adding more memory might improve performance. Although the BIOS reports that this system has 256MB of memory installed, Windows reports that only 128MB is available. The most common reason for this discrepancy is that your system…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. ברשותי מחשב ישן: מעבד +Athlon64 3200 לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה (של nvida 6100) 3 gb זכרון ב- 4 סטיקים הזכרונות DDR מערכת הפעלה XP pro התקנתי כרטיס מסך ATI Radeon HD2600pro עם זכרון של 512, ודרייברים מעודכנים. משום מה הכרטיס גונב לי כגודלו בערך מהזכרון הפיזי של המחשב. כך שעכשיו אני מקבל שיש לי רק 2.5GB בערך. אני חשבתי שכל הקטע הוא שכרטיס מסך עצמאי לא גונב זכרון, אז מה קורה? כשהייתי עובד עם הכרטיס מסך המובנה הוא יהיה לוקח זכרון (משהו כמו 64 ביט) וזה היה הגיוני. מישהו נתקל בתופעה הזו אצלו?

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by W00T3D,

שלום. יש לי את הלוח אם abit kv8pro. כאשר אני מנסה לעשות BOOT מזיכרון נייד,המחשב לא מתייחס. שיניתי בביוס שיקרא קודם מUSB-FFD/ZIP/CDROM ושום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי לוח אם משומש בזול asus p5kpl-c. התקנתי וינדוס הכל עבד קשורה אחרי עידכון הוינדוס 7 כיבוי והפעלה מחדש הכרטיס רשת לא מגיב יותר הלדים שלו לא נדלקים. הוא גם לא מופיע ברשימת החומרה שמותקנת בוינדוס. התקנתי וינדוס מחדש פעמיים וזה לא עזר איפסתי ביוס וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Moo,

צורב של ימהה 8824 SCSI כמובן שהוא RW הוא צורב הכל בסדר גמור ... אבל הוא לא צורב דיסקים RW הוא צורב אותם ואומר שהכל בסדר, אבל כלום אין בדיסק... ואז אני צורב עליו שוב בלי למחוק והוא הוא צורב. מה הבעיה?? כבר קניתי 3 דיסקים וצרבתי בכל תוכנה אפשרית NERO WINONCD EASY CD CREATOR מה הבעיה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Adir652,

החלפתי מאוורר למעבד כי הקודם התקלקל. שמתי משחה תרמית ועדיין המחשב מגיע ל85-90 מעלות אחרי 2 דקות. בדקתי בביוס והמעבד על 1.2Ghz מתוך 2.5Ghz והאוברקלוק אוף. המחשב מתחיל מ-30 מעלות בביוס ואחרי 2-3 דקות מגיע ל-85-90. אני מתוסבך מזה כבר אין לי מושג מה לעשות. מישהו יכול לעזור?

8. Started by Ron555,

יש לי מחשב של אסוס rog ווינדוס 10 לא רואים את הסימן של העכבר על המסך , העכבר לא עובד וגם הפד זה מה שמופיע לי במנהל התקנים

9. בס"ד קודם כל שלום, הנושא הזה הולך להיות ארוך כי אני יפרט הכל על הבעיה על מנת לקבל את העזרה הכי טובה שאפשר ממכם. הכל התחיל שהתחילו להיות לי מסכים כחולים, פתחתי נושא פה בפורום והמליצו לי על התוכנה BlueScreenView . הפעלתי אותה והתוכנה הראת לי סיבה אחת למסך כחול ואיזה קבצים גורמים לקריסה הזאת ולמסך הכחול. לאחר הסתכלות על הקבצים הבנתי שהבעיה ב - Net Framwork (אני לא יודע איך זה קשור כי יש לי את Net Framwork הרבה מאוד זמן) הסרתי לחלוטין את Net Framwork ואת כל גירסותיה שהיו לי במחשב. לאחר המחיקה, תדירות המסכים הכחולים פחתה אבל עדיין היו. בתוכנה BlueScreenView לא הופיעו יותר סיבות לקריסה. חבר המליץ לי לנקות אבק מהראם והמחשב ביכלל, ניקיתי ובאמת מאז למשך 3-4 ימים לא היו לי מסכים כח…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ENIGmA_dr,

היי, מישהו יכול להגיד לי האם אפשר להדליק מחשב בלי מעבד? ברור לי שהוא לא יעשה בוט אבל השאלה אם המאוורים יתחילו לעבוד (בדומה להדלקה בלי זיכרון). אני שואל כי המחשב שלי לפתע לא נדלק אבל הספק כן מספק. כנראה הלך המעבד, נכון? בין העונים תוגרל תודה מיוחדת. תודה (לא מיוחדת). dr

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by gta_man,

יש לי מחשב ישן,עם לוח אם asus p2b. קניתי דיסק קשיח חדש בגלל שהקודם נהרס,אבל הביוס לא מזהים אותו... הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס XP והיא כן זיהתה אותו והתקינה עליו את הקבצים ההתחלתיים,אבל עכשיו אני תקוע כי הביוס לא מצליחים לזהות אותו.. מה אני צריך לעשות?תודה מראש לעוזרים. דרך אגב הכונן עם חיבור IDE, אין במחשב הזה SATA..

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי לפני רגע שמתי לב שהופיע אצלי על המסך פס צבעוני למעלה מהצד, לא גדול. חשבתי שזה המסך, למרות שלא פגעתי בו. החלטתי לאתחל את המחשב, והפס נעלם כשXP התחיל בתהליך הכיבוי (לאחר שכל האייקונים נעלמו). זה אומר שזה בעיה בכרטיס המסך? התחמם? למרות ששיחקתי במשחק שלא דורש הרבה משאבים - World of Warcraft. והכרטיס יחסית חדש ולא זול: GTS 8800. עכשיו הכל בסדר, אבל אני מפחד שזה יחזור ויהיה יותר נזק. מה עושים? יש לי עדיין אחריות.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by stropic,

-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב לפני משהו כשבועיים והמחשב הוא מחשב גיימינג להריץ משחקים כבדים וכאלה עכשיו אני משחק CRYSIS פתאום המחשב נכבה ולא נדלק פתחתי את המארז ולפי מה שראיתי לא נשרף כלום ולא היה ריח של שרוף ולא יודע למה יש לי תחושה שזאת בעיה בספק אני לא יודע את הפיתרון אבל אני רוצה לנסות לאפס את הBIOS אולי זה יעזור אז תסבירו לי פה איך לאפס את הBIOS בלי להדליק תמחשב נראה לי צריך להוציא תסוללה אבל העדפתי לא לקחת סיכון אם יש למישהו פיתרון אחר אז שירשום כאן בבקשה וגם תרשמו לי פה דרך לאתר את מקור הבעיה כי אין לי כוח לקחת אותו לטכנאי אלא אם כן אין ברירה

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  14. שלום. כל פעם שאני נשחק משחק עם גרפיקה תלת מימדית אחרי כמה דקות (במקרה הטוב) מופיע מסך כחול ושם כתוב: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL בלה בלה בלה על להפעיל את המחשב מחדש וכאלה.... Begininng dump of physical memory Physical memory dump complete לפעמים זה גם מציין איזשהו קובץ... אני חושב שהשם משתנה כל כמה פעמים... הבעיה הזאת התחילה בערך לפני חודש וחצי-חודשיים ולפני שהבעיה התחילה יכולתי לשחק כל משחק בלי שום בעיה אפילו 5 שעות רצוף... יש לי: Pentuim 4 CPU 2.40GHz 256MB of RAM Nvidia Geforce Ti 4800 SE לוח אם ASUS P4 משהו....... מבוסס על צ'יפסט של SiS וזה Micro ATX... תודה מראש, לידור.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Ironbound,

טוב אז ככה, הייתה לי חוויה נוראית עם טכנאי מחשבים שהפך לי את המחשב לגרוטאה, לאחר ששהה אצלו כחודשיים לתיקונים. הבעיה הייתה שהתקלקל לי הלוח אם שהיה מסוג Gigabyte B75M-D3H, והוחלף על ידיו ל-GA H61M S1. עד כמה ההבדל בין הלוחות אם משמעותי? בנוסף, אמר לי שהכרטיס מסך שהיה לי גם לא תקין, ויש צורך להחליף אותו. הכרטיס ששם לי הינו GeForce GT 730. כרגע אפילו סרטים אני לא יכול להריץ על המחשב בלי שהם יתקעו שלא לדבר עם משחקים (Hearthstone מקרטע אצלי, שזה משחק קלפים עם הדרישות הכי נמוכות שאפשר לדמיין כיום). השאלה שלי היא, איזה כרטיס מסך ניתן להביא במקום שירוץ על הלוח הזה בטווח מחירים של עד כ-700 ש"ח, והאם כדאי בכלל להשאיר את הלוח הנוכחי (בהנחה שההבדל בינו לבין הקודם לא עד כדי כ…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. לחבר שלי (Amos.G בפורום) נתקע המחשב אחרי צפצוף אחד של הלוח, בשורה של המעבד . הלד של ההרדיסק דולק רצוף... זה קרה לאחר ניקוי למחשב (הוצאת הסינק והמאוורר של המעבד, שימון המאוורר וניקוי הסינק מאבק.) כאמור, כשהמחשב מתחיל לעלות (לוח gigabyte- 8s655fx-l מעבד ווילאמט 1.7) הוא מצפצף פעם אחת (פוסט רגיל) כותב את שורת המעבד ואז נעצר. מישהו יודע מה קורה כאן? בתודה, אורן ועמוס. :s05:

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by wta,

בדקתי בתוכנה cpuz וכתוב שהלוח האם שלי זה ( MS-6156 (i440bx זה כרטיס קול OB של MICRO-STAR אינטל פנטיום 3 ;Dתודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by mekaya,

אז ככה, המחשב ת'אמת חדש, בקושי שבוע יש עליו שתי מערכות הפעלה, XP 64BIT ו VISTA 64BIT הכל היה בסדר עד אתמול בבוקר ככה יש לי תקיעות כל איזה 15-20 דקות הטמפ' בסדר גמור של כל הרכיבים, גם במאמץ מה שמוזר זה שכשאני עובד סתם ככה התקיעה באה יותר מהר שיחקתי מקודם ב ASSASSIN CREED בערך שעה ומשהו ורק אז זה נתקע כשאני משחק זה נתקע אחרי הרבה זמן עשיתי בדיקה לזכרונות עם windows memory diagnostics ולא אמר כלום, עזבתי את המחשב וכשחזרתי המערכת כבר עלתה אז אני מניח שזה בסדר נציין בנוסף שמוזר שהכל התחיל כשהתקנתי את הצורב DVD החדש שקניתי תודה על העזרה אם צריך עוד פרטים רק תגידו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by nice,

שלום. אתמול שמתי לב שכאשר אני מנסה לצרוב דיסקים דרך נרו התוכנה לא מוכנה לצרוב אותם אלא רק לכפוך אותם לקבצי bin. חשבתי שהתוכנה השתגעה,אז הסרתי אותה והתקנתי מהדורה חדשה יותר של התוכנה רק כדי לבדוק אם זה באג בתוכנה. גם בגירסה הכי חדשנית של התוכנה נתקלתי באותה בעיה. אז נכנסתי למידע על הצורב לראות אם יש בעיה.ואז שמתי לב שהתוכנה לא מזהה את הצורב אלא רק את כונן הסי די רום הרגיל שלי. ואז ניסיתי לראות אם הצורב יכול לזהות דיסקים,והוא יכול,הוא פשוט לא יכול להציג אותם על המחשב. זאת אומרת שהנורית שמסמנת שיש דיסק בתוך הכונן דולקת,אך כאשר אני נכנס למחשב שלי הוא לא מזהה שהוכנס דיסק. מה עושים?,האם זאת בעיה במערכת ההפעלה (windows x) או שמא הבעיה היא בחומרה?. אני רוצה לדעת בקרוב כדי לדעת אם…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mrraz,

שמתי לב כשאני משחק ב משחקי 3D כבדים הספק כח מתחיל להתחמם ומוציא אויר לוהט. כשאני יוצא מהמשחק הוא מתקרר במהירות, יש לי פנטיום 4 עם 9500 פרו ומארז 6A19 ספק HEC 300. מעניין לדעת האם במשחקי 3D כל המחשב מתחמם והספק כח רק מוציא את האויר הרותח שמצטבר במארז? או שבמשחקים כאלה צריכת החשמל עולה ומי שמתחמם זה הספק מהסיבה שהוא צריך לספק הרבה חשמל למעבד ולכרטיס מסך. מישהו יודע? האם יש כאן בעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by evy,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של טושיבה. הבעיה של המחשב היא שבזמן עבודה עליו הוא לפעמים מקרטע לכמה שניות ואז חוזר לעבודה רגילה,בין אם זה בהשמעת סרט,אז התמונה והסאונד קופצים לכמה שניות.זהו מן סאונד כמו תקליט שבור,ואז חוזר לעבודה רגילה. גם במוזיקה וגם במשחקים יש את התקיעות האלה. מה שכן גם העכבר קופץ בזמן הקירטועים האלה. הבעיה קיימת גם לאחר פירמוט. המחשב נורא חזק ואין סיבה שיקרטע,עם מעבד i5 ,ו4 גיגה זיכרון,כ.מסך ati 5650 עם מעכ הפעלה וינדוס 7

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by LORIANTA,

כשאני מכבה את המחשב הוא נכבה ונדלק מיד מעצמו עוד פעם....אלא אם אני מנתק את הכבל חשמל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע מהי: המחשב קצת מקרטע לי, והסאונד שאני שומע ממנו נשמע כמו דיסק שרוט: כל הזמן קופץ כזה... כאילו יש לדיסק שריטה או משהו! אני בדקתי ואין לי בעיה במעבד - עשיתי לו בדיקה בשבוע שעבר! מפרט המחשב שלי: inel quad 9400 2.66 asus p5q realtek hd audio 320 gb w.d ספק כוח 500W geforce 9800gt 2+2=4 gb kingston 800hetz מערכת הפעלה: xp pro sp3 אז מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by avia30,

יש לי בעיה בצורב LG 52x24x52x יש לי את נרו 6 החדש וכשאני מנסה לצרוב דיסק על מבירות 4 או 52 אני לא יכול הבעיה יש לי דיסקים 48x מה אני צריך לעשות מחכה לתשובה מהירה תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי מחשב P4 דיי ישן שהתחיל לא מזמן לעשות ריסטים בעת כניסה לוינדוס(שמראים את הלוגו ורצים הקוביות הכחולות האלו).. זה קרה פעם אחת, ניתקתי את חלק מהרכיבים וחיברתי שוב והשגתי לו עוד חיים לשבועיים, אבל עכשיו זה קרס שוב.. לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, התקלה הזאת יכולה לבוא מהמעבד, לוח אם או כרטיס מסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא תקין - במחשב הנוכחי שמתי כרטיס מסך שאני יודע שעובד והתקלה עדיין קרתה, ובמחשב אחר שעובד שמתי את הכרטיס מסך שלי והוא הפעיל את המערכת. לכן נשאר עכשיו לבדוק רק את הלוח אם או המעבד, הגעתי למסקנה שלא שווה לי בכלל לנסות לתקן את התקלה הזאת, אם היא באמת בלוח אם או במעבד, כי במחיר טיפה יותר יקר מעלות התיקון אני יכול להרכיב מחשב הרבה יותר טוב מהנוכחי. שא…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.