עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by okarmi,

שלום, יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר עם הזכרונות. המחשב עובד לאט מידי ורק אתמול החלפתי HD והתקנתי הכול מהתחלה. יש לי זוג זכרונות 256 DDR400 אבל הBIOS מראה אותם בתור: [ltr] 256/166MHZ (DDR333) [/ltr] לוח אם P4i65G http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G אני מקווה שזה עוזר לניתוח הבעיה - דוח על הזכרונות מהאוורסט (אמרו לי אם אתם זקוקים לדוחות אחרים). [ltr] --------[ Motherboard ]------------------------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 63-101-0000010-00101111-051606-INTEL$P4I6G101_P4I65G BIOS P1.10 Motherboard Name …

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  2. בן דוד שלי שכח את הסיסמא שרשם, עכשיו יש איזה דיסקט משהו כזה תוכנה שאתה מפעיל את הווינדוס ודרך הדוס אתה מבטל אותה. מישהו יכול להביא לי בפרטי או פה על גבי הפורום? תודה מכל הלב, המפציץ..

3. Started by yakir8,

שלום יש לי בעיה אם אני מגדיר את הרזולוציה על 1280 על 1024 אני מקבל מסך שחור אבל מה שמוזר הוא כאשר המסך סגור למשך פרק זמן אני יכול לעבוד על הרזולציה הנ"ל ואז אם אני מנשא אחרי עוד פרק זמן שהוא עובד זה חוזר לי..... משהו יודע ממה זה נובע זה משהו שאני יכול לסדר או רק לקחת את המחשב לתיקון.. ועוד משהו מה הבעיה בכרטיס מסך או במסך?

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by Anas-Nanas,

כשאני מפעיל את המחשב או עושה ריסטרט והוינדווס עולה מחדש הוא עולה עם ההודעת שגיאה המצורפת שכתוב בה כך: אין אפשרות לאתר את 'C:\WINDOWS\System32\system32.exe'.ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב. כדי לחפש קובץ, לחץ על לחצן התחל ולאחר מכן לחץ על חיפוש. בבקשה תנסו לעזור לי כי זה מאוד חשוב לי.... בתודה Anas-Nanas

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by GORFF,

טוב ליפני זמן מה קניתי מחשב מפנדה(לא היה לי כסף קניתי מחשב חלש) 8) AMD 2200+ ALBTRON NFORCE 2 256DDR R9000 PRO 2 128MB בקיצר התקנתי תXP והמערכת הפעלה הזאת רצה מצו**ן ,אבל במישחקים.......לא!!!!!!!!!!! שניסיתי לשחק MOHAA או RTCW ET הXP כתב הודעת שגיעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!והמישחק ניתקע........ :-[ ולפעמים גם המחשב ניכבה מעצמו!!!!!!!!!!!! ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך הרידון (יש על הלוח אם כרטיס מסך גםGIFA FORCE)אבל עדיין זה ניתקע................. ניסיתי לעדכן את הדריורים של הלוח אם ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך אבל כלום ניסיתי לעדכן את הXP אבל כלום!!!!!!!!!! מה הבעיה ----------?(אחרי שזה עשה לי ריסטרט למישחק המעלות של הלוח אם ושל המעבד היו על 35-45 אז זה לא זה! הבעיה מזכירה לי תב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בכל פעם שאני מפעיל משחק עם דרישות טובות... אני משחק בו איזה חצי שעה עד שעה רצוף וחלק... אבל לפעמים (זה קורה כמעט כל פעם) המשחק נתקע באמצא ועלי לעשות RESET למחשב על מנת להפעילו מחדש. למה זה קורה?? הצעות? יכול להיות שהבעיה נגרמת מחימום יתר של כרטיס המסך שלי או של רכיב אחר במחשב?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Kostya,

שלום לכולם! יש לי צורב AOpen CD-RW 32x 12x 48 CRW3248 (הצורב "בן" קצת יותר משנה) הוא עבד מצויין אבל אם המחשב היה דלוק יותר מיום יומיים אז היו בעיות אבל קטנות המגש לא יצא או שהוא לא הרגיש את הדיסק, אז איתחלתי את המחשב והוא עבד מצויין. אתמול היתי צריך לצרוב דיסק אני מכניס דיסק ריק והצורב לא מרגיש אותו, איתחלתי את המחשב והוא עדיין לא מרגיש (הוא מנסה לקרוא אבל לא מצליח) כך הבנתי שזה רציני. נזכרתי שלפני יומיים כשעבדתי במחשב הצורב התחיל לנסות לקרוא את הדיסק (ידעתי לפי המנורה על הצורב ובחלונות XP יש עכבר מיוחד כשהוא קורא מהדיסק) הבעייה שלא היה דיסק בתוך הצורב ולא עבדתי עם שום תוכנה הקשורה באופן כלשהו לצורב (כמובן שלא שיחקתי עם הכפתורים על הצורב). יש לי אניטיוירוס 2003 של סינמטק …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. עם הכותרת לא אומרת מספיק אז מדובר ב MFC Application error או בכול קובץ או משהו אחר בעצם ... המפרט שלי זה Duron 850 עם מכפלה פתוחה AK73 Pro KT133 Radeon 8500 GSF2 כול השאר לא חשוב אני מניח .. זיכרונות 256MB לא זוחר של מי.. המחשב ללא באוברקלוק ואין לו בעיות חומרה קודמות או משהו. אבל ה error הזה - הינה תמונה : עכשיו קצת רקע על הכול ... ככה : יש לי את ה error במספר תוכנות ומשחקים, עם אני מתקין מחדש זה חוזר לעבוד ליום, יומיים וה error חוזר וסוגר את התוכנה. הבנתי לפי מה שכתוב בפירוט שזה קשור ב registery המציק, אבל הקבצים וה dll שהם נותנים שם לא עוזרים לי .. הם אומרים נגיד בפירוט "יש בעיה בקובץ ***.dll ואז איזה 800 מספרים של registery וזהו ... בקיצור זה לא מביא לשו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Black_eagle,

שלום. לאחרונה התחיל לצאת צליל גבוהה ומאוד מעצבן מתוך המארז שלי, הצליל לפעמים מפסיק אבל מתחיל שוב אחרי כמה שניות. מישהו יודע מאיפה יכול לבוא הצליל הזה? גם אחרי שאני מכבה את המחשב הצליל ממשיך לכמה דקות אבל מפסיק אחרי זה, רק אם אני מנתק אותו מרשת החשמל הוא מפסיק. ??? תודה מראש. עריכה: עכשיו שמתי לב שהצליל גם מתגבר כשהנורה האדומה דולקת )HD).

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eliaz_b,

לקחתי מחשב של חבר פנטיום 3 450 עם לוח של אם אס אי דגם: MS-6156 MICRO ATX BX10 Mainboard הוא קנה הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה 7200 (לא 8 קש ביופר) בקיצור הבעיה היתה שחיברתי את ההרד דיסק הביוס לא זיהה אותו ..( ואכן זה היה על אוטומט ..וניסתי עם גמפר בלי גמפר על כייבל סלקט ועל סלייב ועל כול מה שמעלה הדימיון..והכבל תקין כי אם הרד דיסק אחר זה בסדר)... שורה תחתונה היה לי בעיה כזאת בזמנו ליפני שנתיים + עם הפנטיום 2 שלי 400 ואז מה שעשיתי זה פשוט פלש לביוס לעדכן אותו לגירסה יותר מיתקדמת ששם הוא אמור לזהות את ההרד דיסק...וזה הצליח והכול היסתדר... אבל כאן במחשב הנ"ל שעשיתי פלש זהו לא עולה כלום (יעני פישלתי ועשיתי פלש כניראה לדגם לא נכון..כי ישר אחרי הפלש שזה ביקש לעשות ריסטרט אז…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by The_Matrix,

שלום, יש לי מעבד 2.2 AMD Athlon ולוח אם של Gigabyte.. לא יודע למה.. היום המעבד החליט להתחמם(הרבה הרבה הרבה) עד כדי כך שאפשר לעשות עליו חביתה תוך איזה שלוש שניות אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מתחמם רצח! נכנסתי ל-BIOS ואלה הטמפרטורות שהיו: CPU 43/109 F SYS 35 וה-FAN במהירות של 4821 RPM (זה המהירות או סיבובים לשנייה או משהו כזה ?) מישהו יודע אולי ממה זה יכול לקרות ? ואיך אפשר לסדר את זה ? ד"א: לא עשיתי OverClock ...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by avia30,

יש לי בעיה בצורב LG 52x24x52x יש לי את נרו 6 החדש וכשאני מנסה לצרוב דיסק על מבירות 4 או 52 אני לא יכול הבעיה יש לי דיסקים 48x מה אני צריך לעשות מחכה לתשובה מהירה תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by guy_pr,

שלום קניתי מיקלדת חדשה של microdoft ואני לא vצלחתי להפעיל חלק הכפתורים שיש שם (my documents,my pictures,my music) היתקשרתי לחנות שמימנה קניתי את המיקדת ושם עמרו לי ואני צריך להוריד דריבר באתר של microsoft ואני לא מצאתי את זה באתר . עודה לכם עם תעזרו לי לימצוא. נב.vדגם של המקלדת הוא :kb-0168

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חבר שלי בדיוק אתמול קנה מחשב וישר כשהוא העלה אותו הייתה בעיה והמחשב חיפש את כונן הדיסקטים ולא מצא ואז חיפש קובץ P4P800 וגם היה רשום משהו עם הביוס משהו כזה: BAD checksum. משהו כזה אני לא זוכר קיצר בשביל שהמחשב שלו יעלה הוא צריך לשים את הדיסק של הלוח אם בסידי ואז הוא עושה מן דבר כזה Flashing... ואז אומר לכבות את המחשב וככה פעמיים ואז הוא סוף סוף עולה ואז הוא אומר לי Overcloacking faild ואז הוא אומר ללחוץ על F1 כדי להיכנס לביוס ולסדר שם משהו או F2 ולהמשיך רגיל לווינדוס...עכשיו ישר כשהפעלתי את המחשב לא יכולתי ממש לשים לב אבל המחשב פעל די לאט ואז ראיתי שהמעבד עומד רק על 1200 מגהרץ כשהמעבד שלו זה 2.4C! איך אני יכול לסדר את זה אם אפשר לסדר? אם אתם רוצים שאני יכתוב יותר בפירוט ע…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by wow,

כשאני נכנס ל-DEVIVE MANAGER עלמנת לראות אם המחשב מזהה אצלי הכל אז אני רואה סימן שאלה צהוב ב-OTHER DEVICES ושאני לוחץ עליו(על הפלוס) יש עוד סימן שאלה צהוב תחת UNIVERSAL SERIALBUS(USB) CONTROLLER מה זה בדיוק?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by __MIKO__,

לאחר ששידרגתי את הלוח , זיכרון , ומארז ומעבד, (ASUS p4p8oo , intel 2.4 800mhz and DD 480W case ), בכל הפעלת המחשב המסך מכווץ ( כאילו פורמט 16:9 אבל לגובה...) לאחר שאני מדליק מחדש את המסך זה מסתדר. מושג למישהו? ( כרטים GF 4 64 ) . הכרטיס כבר היה קיים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תודה לעזורים

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by ebrami,

אני מתקין כרגע במחשב השני שלי ווינדוס אקס פי פרופשיונל. אחרי השלב הראשוני של ההתקנה שבו הוא העתיק את הקבצים להארד דיסק, המחשב הופעל מחדש, התקנת הווינדוס נמשכה אך מיד אחרי שהיה כתוב לי בזמן ההתקנה - setup is starting windows הופיעה לי שגיאה של מסך כחול ולא יכלתי להמשיך. כך גם קורא כל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקנה מחדש בשגיאה במסך הכחול מופיעים הפרטים הבאים: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וגם משהו על PCIIDEX.SYS, ADDRESS FA12CCDC base at FA12C000, Datestamp 3b7d83e2 יש למישהו מושג מה קורא פה ואיך אני יכול להמשיך את ההתקנה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נתקלתי בתקלה זו פעמיים השבוע. בפעם הראשונה במהלך השינה שמעתי את המחשב מבצע קולות של איתחול מחדש ולהפתעתי גיליתי שהמחשב נכנס למעיין LOOP וכאשר הוא מגיע לחלון ה-LOAD של חלונות XP הוא מאתחל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. החלטתי לכבות את המחשב ופתחתי אותו יותר מאוחר בבוקר. מאז המחשב עבד כמו שצריך והיום להפתעתי כשחזרתי מצאתי אותו באותו המצב של ה-LOOP המוזר הזה. גם כעת לאחר כיבוי של כמה שעות המחשב חזר לעבוד כרגיל. משום מה חשבתי לעצמי שאולי המאוורר של המעבד יוצא מכלל פעולה לעיתים כך שהמעבד מתחמם יתר על המידה מה שמביא לאיתחול האוטומטי הזה. התקנתי את CPU COOL ונכון לעכשיו הטמפרטורה קבועה וסבירה בהחלט. האם יכול להיות שהמאוור נתקע או יוצא מכלל פעולה מדי פעם בגלל שהוא מקולקל או שהבעיה היא…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הוא כבר עושה לי בעיות מספר שבועות ככה כשהוא עושה רעש כמו של מנוע, אני מזיז אותו קצת, הוא שותק ואחרי יומיים שוב חוזר חלילה. יש לי SPHIR FRIDG ROCK והמאורר הוא 15*70*70 ואני רוצה להחליף לאותו גודל אותו מאורר, אבל אני לא מוצא בשום חנות כזה מאוורר. מה אני יכול לעשות? ולמה הוא רועש בכלל? הוא לא משוחרר (כל כך) אבל כשדוחפים אותו קצת אז הרעש נגמר. ואין אבק במידה כזאת גדולה. תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by wow,

יש לי צורב לייטאון 48-24-48 וכשאני צורב על CD-RW הצריבה לא יוצאת,ז"א זה מסיים לצרוב ורשום שזה הצליח אבל אני לא רואה את זה על הדיסק,הוא נשאר ריק,בדקתי כמה פעמים עם כמה סוגי דיסקים. חוץ מ-CD-RW את שאר הדברים זה צורב מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהשיכתוב נדפק?(זה יכול לקרות\קרה למישהו פעם?)

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by ravid,

היי, אני רוצה להתקין במחשב ווינדוס אז רציתי להפוך אותו ל fat32 אבל מה זה ה bad הזה שלא נותן לי לגעת בכונן מלבד לפרמט אותו? (אין סיכוי! ) אין דרך להפוך אותו ל fat32 מבלי לפרמט?? תודה על ההקשבה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by xb,

היה לי pentium 4 1.6 בלהבלהבלה... היה לי חרא FPS בסי אס DROPS. אמרתי סבבה אני יחליף כרטיס מסך. הלכתי קניתי Radeon 9600 PRO. אני חוזר עדיין 99-20 אפ פי אס תלוי כמה אנשים אני רואה (בין 3-5 יורד ל-40 אפ פי אס) אמרתי סבבה אני יחליף מחשב. קניתי: Pentium 4 2.66 / 512 DDR אני מתקין סי אס (אני מדבר על 1.5 לא משהו כבד כמו 1.6). ואופה עדיין בין 99-20 אפ פי אס. חברים שלי עם AMD 1800+ ו-GeForce 2 MX או- Radeon 8500le יש להם 100 לא זז. ניסיתי הכל: Ad-aware / spybot / reforce / etch. גם אין לי דברים כמו קאזה \ איציק על המחשב עשיתי עידקונים לביוס \ CHIPSET. שום דבר לא עובד! למישהו יש מושג מזה יכול להיות? :'(

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום. כל פעם שאני נשחק משחק עם גרפיקה תלת מימדית אחרי כמה דקות (במקרה הטוב) מופיע מסך כחול ושם כתוב: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL בלה בלה בלה על להפעיל את המחשב מחדש וכאלה.... Begininng dump of physical memory Physical memory dump complete לפעמים זה גם מציין איזשהו קובץ... אני חושב שהשם משתנה כל כמה פעמים... הבעיה הזאת התחילה בערך לפני חודש וחצי-חודשיים ולפני שהבעיה התחילה יכולתי לשחק כל משחק בלי שום בעיה אפילו 5 שעות רצוף... יש לי: Pentuim 4 CPU 2.40GHz 256MB of RAM Nvidia Geforce Ti 4800 SE לוח אם ASUS P4 משהו....... מבוסס על צ'יפסט של SiS וזה Micro ATX... תודה מראש, לידור.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by The-Devil,

יש לי מעבד AMD 2500+ והוא מאוד נחמד אבל המאוורר שלו עושה לי בעיות בהתחלה כנראה שלא חיברתי טוב ולכן היה 72 מעלות!!!! אבל עכשיו חיברתי שוב בתוספת משחה תרמית והוא נעה בין 45- 56 רציתי לדעת אם זה כבר נורמלי או שיש לי צורך לקנות מאוור חדש חזק יותר ואם כן איזה?? תודה מראש The-Devil

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים