תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שהמחשב נדלק או עושה ריסטרט הוא מחפש RAID וזה מעצבן פעם בטלתי את זה ושכחתי איך לבטל את זה שוב אחרי שעדכנתי את הביוס ועכשיו אני רוצה לבטל את זה מכיוון שאין לי RAID זה סתם מאט את האתחול אז אני רוצה לבטל את זה מי שיודע אז בבקשה שיענה לי תודה רבה!!!
-
- 12 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לדוגמא : אני עובד עם המחשב ועם מסך רגיל והכל עובד טוב ויפה. נגיד עכשיו אני רוצה לחבר טלוויזיה עם כבל HDMI, איך שאני מחבר את הכבל למחשב, המחשב אוטומטית מזהה את הטלויזיה ומעביר את השידור אליה, מנסה לקבל ממנה את התמונה . איך אני יוצר מצב שכשאני מחבר את הטלוויזיה למחשב התמונה מהמסך הרגיל שאיתו אני עובד לא תיעלם ?? או במילים פשוטות, אני רוצה שכשאני מחבר את הטלוויזיה במחשב, המחשב רק יזהה את הטלוויזיה ואני אוכל להגדיר אותה דרך הגדרות של רזולוציה .?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
דבר ראשון, כתובת הלוח האתר הרשמי של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=205 עכשיו ככה, הבאתי עוד מחשב ישן, שבו יש לוח אם ומעבד יותר טובים ממה שהיה במחשב הישן שלי, אז החלטתי לשלב אותם. מה שעשיתי זה שמתי את הזכרון מהמחשב הישן בפחות ישן, וכך גם את כרטיס המסך. הבעיה היא שכרטיס המסך OB שיש על הלוח לא מפסיק לפעול אוטומטית. הצלחתי לבטל אוץוך בביוס ע"י זה ששמתי לו זכרון 0. אבל הכרטיס הלא מובנה לא נדלק בכל זאת. הכרטיס שלא OB הוא ג'יפורס 3 TI 200, לדעתי הוא יותר טוב מהכרטיס המובנה. הכרטיס הזה בעל ממשק של AGP X4 ואילו הלוח שהבאתי תומך בX8, ככה שאני לא רואה בעיה מהבחינה הזאת. יש למישהו רעיונות? אשמח לכל הצעה, תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב שתי HD כאשר בזמן התקנת המערכת שתיהם היו מחוברים. אני מעוניין להוציא אחד מהם, האחד הזה אין עליו שום קובץ. העניין הוא שמתי שאני מוציא אותו אז המחשב לא מוכן לזהות את השני והוא לא יטען את המערכת. מדובר בווינדוס 7 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קשה לי לנסח את הבעיה אך אני אשתדל, יש תוכנה בעבודה שכאשר היא מופעלת אם מנסים לעשות משהן במסך אחר כאשר היא פועלת הפוקוס עובר אליה נגיד כאשר אני כותב בוורד כל שלוש מילים זה עובר לתוכנה האם יש דרך לנטרל את זה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
- 1 follower
-
-
איך מבצעים לכונן קשיח Low Level Format ? והאם זה אומר שלא יהיה ניתן לשחזר את המידע ? כמה זמן זה אמור לקחת ל-HDD של 500GB ?זה פוגע ב-HDD באיזשהי צורה ? מדובר ב-HDD של חברת Thosiba. תודה.
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
חלונות XP משהו של אינטל אבל אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המחשב שלי משהה רק אחד מ-2 כוננים אופטיים שיש לי. אני חושב שזה בגלל ששניהם מוגדרים כMASTER כי בנפרד שניהם עובדים והבנתי שכדי להגדיר אחרת צריך לג'מפר אותם. מצאתי מזה בכלל ג'מפרים אבל הבנתי שצריך לסדר בצורה מסויימת כדי שיוגדרו אחרת ממה שהם כרגע ולא מצאתי הוראות איך לג'מפר, לא על הכונן לפחות.... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בו מותקנת מערכת הפעלה Win98se ENA עם הארדיסק 20 ג'יגה מחובר על Primary Master ו-סידירום מחובר על Secondary Slave כעת הוספתי 2 הארדיסקים (על Primary Slave ו-Secondary Master) וכשהפעלתי את ה-Windows הוא לא זיהה שהוספתי הארדיסקים באופן אוטומטי כמו ב-XP... ניסיתי Add New Hardware אך הוא לא זיהה... ההארדיסקים תקינים והם בנפח של: 6 ג'יגה ו-13 ג'יגה. רציתי לדעת איך ניתן לגרום ל-Windows לזהות א תההארדיסקים הנוספים מבלי להתקין מחדש את מע' ההפעלה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה וחיברתי אותה למחשב עשיתי שתי מסכים על EXTENDED ואני מעוניין שיהיה לי סואנג גם דרך הטלוויזיה אבל לא מצליח למצוא איפה להגדיר ואם אני רוצה לשמוע דרכה אז אני חייב לנתק את הרמקולים של המחשב ואז הסאונד קופץ למסך וברגע שאני מחבר חזרה(בננה ירוקה) אז הסואנג חוזר למחשב מישהו יודע אולי איך להגדיר?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלפטופ שלי מחובר לטלוויזיה ושהוא היה עם ווינדוס 10 אז התוכנה גדלה לבד והיה אפשר לקרוא מה היה כתוב אבל הייתי חייב לשנמך ל 8.1 ועכשיו אי אפשר לקרוא כלום מהטלוויזיה כי הכתב קטן מידי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חזק;מפרט המחשב: מעבד:אינטל Q6600 CORE 2 QUAD 2.4GHZ. לוח אם:GIGABYTE GA-EP43-UD3L. ספק כוח:EZCOOL 12CMF 450W REAL. זיכרונות:KINGSTON HYPER-X DDR2 6GB 800MHZ. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 32BIT. כרטיס מסך:NVIDIA HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE. מארז:LED+25CM FAN BLACK SILVER. מאוורר למעבד:AR PRO D.C 775. דיסק קשיח:WD SATA2 16MB 320GB. הבעיה היא:המחשב איטי ואף מגיב לסירוגין באיטיות;למ"ס פעולות (יכולה להיות אפילו פעולה אחת,כמו גלישה באינטרנט במהירות של 5MB),אשר מתבצעות במקביל ואף לפעמים,מציג לי למ"ס שניות (כ15 שניות) בסוגריים,את 2 המילים לא מגיב,ורק לאחר מכן הוא מגיב. שאלתי היא:מה ניתן להחליף ו/או לשפר/לשנות;במיפרט המחשב שלי - כדי,שהמחשב יהיה יותר…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי טלוויזית CRT 29" בנוסך למסך המעפן שלי... אני עובד איתה על רזולוציית VGA... דוגמא למה שאני רוצה לעשות: לשחק GUITAR HERO 3 על הטלוויזיה יכול להיות קטלני... אבל גם שהטלוויזיה מחוברת המשחק עולה על המסך והטלוויזיה נשארת בדסקטופ... מישהו יכול לתת הסבר קצרצר איך לעשות את זה? ושאלה שקצת פחות קשורה- אבל אם כבר פתחתי תר'ד... מה יותר איכותי חיבור VGA או COMPONENT? והאם חיבור VGA יכול להעביר 1080I או 1080P?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב , אני רוצה שהלד של העכבר יפסיק לדלוק , ולא רוצה שה MP3 יטען איך אני מכבה לגמריי שהספק לא יוציא חשמל כאשר המחשב כבוי?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ASUS A7A266 ושישה התקני IDE: הארדיסקים: 60 ג'יגה IBM 80 ג'יגה WD (חדש יחסית) 13 ג'יגה SEAGATE 6 ג'יגה SEAGATE CD's: DVD של AOPEN צורב של YAMAHA מהירות 16*10*40 רציתי לחבר הכל בצורה אופטימלית, יש ברשותי שישה כבלים לחיבור התקני IDE אך אין לי מושג באילו להשתמש לצורב וה-DVD ובאילו להשתמש להארדיסקים... (אני יודע שאני צריך רק שלושה... אך אני לא יודע אילו שלושה לבחור מבין השישה...) הבנתי שאני צריך להשתמש ב-ATA133 להארדיסק אבל אין לי מושג איך לזהות כזה כבל... כיצד ניתן לזהות סוג של כבל ולדעת בדיוק כמה ATA הוא (66/133) ואילו עוד דברים אני צריך לדעת כדי לחבר את ההארדיסקים אל הלוח במהירות הגבוהה ביותר? תודה רבה ושיהיה אחלה שבוע. נ.ב. לשואלים כיצד ניתן לחבר שישה התקני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP שמותקן בו 8GB DDR4 במהירות 2133 יש לי 2 חריצים, אז יוצא שיש לי אחד פנוי. אני רוצה להוסיף עוד 16 RAM שם, אבל אני לא בטוח אם אפשרי. אני מצרף פה קצת מידע על המחשב והRAM:
-
- 15 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
איך לדעת שיש צורב במחשב נייד?? כשאני פותח את "המחשב שלי" שבו את רואים את כל הכוננים מופיע 2...אחד כונן C והשני מתחתיו רשום כונן (DVD RW (D
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם אחריות עד 2007 ונמאס לי ממנו עכשיו אני רוצה לדפוק אותו במסגרת האחריות בעיקר את הלוח והמעבד איך אפשר לעשות את זה בלי שישימו לב במעבדה? הלוח והמעבד אינטל
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פירקתי דיסק קשיח מהמחשב הישן שלי IDE וקניתי מתאם SATA USB 2.0 כדי להעביר קבצים ולא מצליח לעשות זאת אין זהוי במחשב החדש. קראתי שצריך להגדיר את ה IDE כ Master ב BiOS. צריך עזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד דבר ראשון, אני לא בטוח אם פה זה הפורום הנכון לפתוח את האשכול הזה, אז מצטער מראש אם לא, ואם אפשר להעביר לפורום הנכון. לנושא, יש לי מסך 144HZ, ואני לא בטוח איך להגדיר את THE WITCHER 3. המפרט שלי זה R9 290, i5 4590, 8GB הקטע הוא שאני מנסה להפעיל את המשחק על אולטרה ולפני ששינתי את ההגדרות CCC שיפעיל את המסך על 144HZ לא על 60 (בדיוק אחרי פירמוט שחכתי מזה), הוא רץ על אולטרה, די חלק. ועכשיו כששיניתי את ההגדרות ל144HZ התחילו התקיעות, גם בHIGH זה פחות או יותר ככה. אז איך בדיוק אני אמור להגדיר את המשחק עכשיו? ובכללי, עדיף להפעיל את ה144HZ נכון? זה לא איזשהו OVERKILL? עריכה: והגרסה של הדרייבר זה: "14.12 AMD Catalyst Omega Software"
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בגלל המצב שכיום ברשת.. תדעו להתגונן מפני פריצה לחשבון שלכם http://pcgalaxy.co.il/how-to-secure-your-facebook-profile/ תהנו בהצלחה! אני כבר ביצעתי את זה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בכניסה למאפייני מערכת נפתח חלון, בכרטסת General מופיע הלוגו של windows, האם מישהו יודע איך אני מוסיף מתחת הלוגו של windows תמונה או אייקון כלשהו ? (כמו למשל בחברת בזק ישימו שם לוגו שלהם) צירפתי תמונה כדי להראות על מה אני מדבר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט נמצא בפרטים שלי כרגע אני עובד עם 4 סטיקים של 256 מגה בראם. (זה השינוי היחידי מהמפרט שמפורסם בפרטים) אני רוצה לדעת איך אני מוציא את המקסימום מהמחשב ? התקנתי Catalyst 6.3 (הכי חדש לפי מה שהבנתי) אבל עדיין יש לי בעיות ..אני משחק בדמו של פיר ומוסט וואנטד בשביל בדיקה .. בפיר שמתי על 1280x1024 עם הכל על מקסימום (חוץ מ soft shadows) והמשחק מקרטע לי כל כמה שניות .. עם מוסט וואנטד אותו דבר (באפשרויות) אבל שאני משחק יש מין .. slowdown במשחק ..מין רגעים שהוא זוחל לשניה ואז מהיר .. אני רוצה אם אפשר רשימה של תוכנות לבדיקה של המחשב .. ואם יש איזה שהם פיקסים למעבד (כפול ליבה) ולדעת אילו דרייברים אני צריך לדאוג לגביהם? תודה מראש ;D עריכה: בCatalyst זה מראה לי שהמהירות Core של הכרט…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מחבר את כבל הHDMI ל DVI מהטלויזיה למחשב. HDMI™ Connectivity If your DTV supports HDMI (High Definition Multimedia Interface) and your AMD Radeon™ graphics card has a DVI connection, you can connect the DTV to your computer. The DVI output of some AMD Radeon graphics cards is capable of audio processing and is composed of both video and audio signals. In this case, you only need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to connect to an HDMI-capable DTV. The DVI output of pre-AMD Radeon 2000 series graphics cards supply video only. To connect this type of graphics card to an HDMI-capable DTV, you need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to s…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-