תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר זמן משחק קצר(הכל פעל תקין) הלכתי וחזרתי(כעבור כמה דקות), המסך היה בתצורה שחורה(תאורה שחורה ללא תמונה) לאחר ריסטרט, המחשב פשוט איטי נורא, ונתקע כל כמה שניות Task Manager - רואים % גבוהה של System Interrupts. התהליכים system ו - System Interrupts מתחלפים בניהם בהובלה על % השימוש בCPU. ניתקתי את כבל הרשת, לא עזר כשהוא עדיין מנותק - כדי שלא יתקין לי דרייברים אוטומטית, פירמטתי את המחשב, והדרייבר הראשון שהתקנתי של NVIDIA - לכרטיס מסך GTX670. מייד לאחר ההתקנה של הדרייבר המחשב מתחיל שוב במקרה הנ"ל. לאחר כמה נסיונות של פירמוט והתקנת כמה גרסאות שונות של הדייבר לכרטיס מסך - אותה תוצאה. האם זה אומר שהכרט…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי את הלפטופ הזה בארה"ב. אך לאחר החיבור הראשון לחשמל בארץ התחילו מס' בעיות. 1) רק הרמקול הימני עובד, והוא מוציא שמע מעוות. 2) שלושת כניסות הUSB השמאליות לא עובודות. 3) כניסת האוזניות לא עובדת(גם היא בצד שמאל) נסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1) לעדכן את הדרייברים 2) להתקין מחדש את ווינדוס(דרך recovery) ולעדכן הדרייברים 3) לשנות את הגדרות הכוח בשביל כניסות הUSB הרכיבים מופיעים בDevice manager כשהם לא תקולים. יש לציין שהמחשב עובד כשורה חוץ מהבעיות האלה. כניסת הUSB מצד ימין עובדת. אני כרגע במגעים עם MSI, אך מעוניין לפתור את הבעיה אם היא פתירה, יותר מהר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במחשב נייח, עם לוח אם GAH87MHD3 של Gigabyte ומעבד i5 4570 (ספק כוח 550 של corsair), ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit. השתמשתי עד לאחרונה בכרטיס מסך מאוד ישן (GTX260), ולפני כחודשיים הוצאתי אותו, והשתמשתי בכרטיס אונבורד. לצורך כך, שיניתי בBIOS את התצוגה לאונבורד. אתמול רכשתי כרטיס מסך חדש, GTX 1050Ti OC של MSI. חיברתי את הכרטיס, ווידאתי שהוא עובד (המאוורר מסתובב...) התקנתי את התוכנה(Nvidia experience) ואת הדרייברים העדכניים מהאתר, ואז שיניתי בחזרה את התצוגה בBIOS לPCIE. כמובן שאת הכבל העברתי לחיבור של כרטיס המסך. למרבה הצער, לא יצא שום אות למסך, ונאלצתי להוציא את כרטיס המסך ולהדליק את המחשב שוב רק כדי להחזיר את התצוגה לאונבורד ול…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שאני קונה מאיביי לוח אם למחשב שלי- Dell Inspiron 14R-5437 רציתי לבדוק אם קיימת מעבדה בארץ או בחול שמתקנת לוחות אם כאלו. הבעיה שהמעבד וגם הכרטיס מסך מולחמים על הלוח אם, ולכן הוא מאודד יקר(אזור 800 שקל). תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד חדש LENOVO ופתאום הסוללה הפסיקה לעבוד - ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל הוא נכבה ולא נדלק עד שאחבר חזרה. המחשב נשלח לתיקון במסגרת אחריות וחזר עם הממצאים הבאים - עדכון ביוס + תיקון כבל סוללה עדכון ביוס אני מבין, מה הכוונה בתיקון כבל סוללה? מה יכול לגרום לכבל סוללה להתקלקל במחשב חדש? אולי מטען תקול? שואל מכיוון שנותן האחריות לא מאפשר למסור פרטים טכניים נוספים (משום מה) תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי יש לי adblock על chrome. באתר יד 2 יש מלא באנרים, כאילו אין לי בכלל את הad block.. יש לזה פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין תוסף, אבל כל פעם שאני גורר אותו לדף של התוספים זה כאילו פותח את החלון שבו אני אמור לאשר או משהו, אבל לא באמת מראה לי אותו. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר אחר, כמו שיש חלון שפתוח וכל פעם שאני לוחץ על משהו זה עושה את הצליל הזה שיש משהו אחר שפתוח והדרך היחידה לחזור למצב רגיל היא alt+f4. ניסיתי להתקין את התוסף ישר מהחנות ואני מקבל את אותה תוצאה. למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה? נ.ב. מדובר בתוסף של IDM
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל רקע בגוון תכלת בגלישה בכרום,או בכל דפדפן אחר.בעיקר במלבן מסביב לשורת הכתובות ובכלל בכל העמוד. מה הסיבה האם המסך? VIEW SONIC או כרטיס המסך הוא הבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כיביתי אותו והדלקתי, קיבלתי מסך שחור. כיביתי, ניתקתי את כל הכבלים, לחצתי קצת על הכפתור של ההדלקה ואז חיברתי שוב הכל והדלקתי, הפעם הכל עבד טוב. הבעיה היא שהדלקתי אותו הבוקר והוא שוב עושה לי את זה, רק שעכשיו לא עזר מה שעשיתי. מה אני עושה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם כאשר אני מדבר בסקייפ או מקליט סרטונים יש לי רעשי רקע סטטיים מהמיקרופון ואני לא מצליח לסדר את זה. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב,מאז שבוע שעבר יש לי בעיה מוזרה במחשב - הוא יכול לקפוא בפתאומיות ולא להגיב יותר. הדבר היחידי שעוזר לו לחזור לפעול זה restart.אם זה חשוב, בזמן הקפאון של המחשב,האור האדום החיצוני (שנמצא מתחת לאור הכחול אצלי שמסמל שהמחשב פועל) לא מהבהב יותר.אם מישהו יכול להסביר לי את מקור הבעיה, אני אשמח. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר תומך דולבי אטמוס שמחובר ב-HDMI למחשב ומשום מה אני לא יכול לבחור בהגדרות השמע תחת spatial sound את הדולבי אטמוס אני משתמש ב-Windwos 10 64bit תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. מדובר במחשב מדגם lenovo yoga 300 המחשב ללא מערכת הפעלה כלל. הכנתי בוט של ווינדוס 10 על מנת להקין עליו. אבל משום מה כשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו ככונן הקשיח שלו ואין עוד שום כונן אחר שמזוהה. כך גם בהתקנת הווינדוס כשאני מגיע לשלב שבוחרים כונן להתקין עליו הוא מזהה רק את הדיסק און קי של הבוט. לא מצאתי שום דרך לזהות אותו דרך הביוס או להגדיר אותו מחדש מישהו יודע איך לעשות זאת?
-
- 23 תגובות
- 10.3k צפיות
- 2 followers
-
-
איך אני מנתק את הכבל הזה מהמחשב הנייד לצורך החלפת HDD?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד בן 4 שנים בערך, מעולם לא פתחתי אותו. (רק ניקיתי אבק עם שואב מפתחי האוררור) חדר ללא ממוזג. צרפתי טמפרטורות בזמן מנוחה, וטמפ' במאמץ - שעה עבודה עם PRIME95.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המתאם הזה: http://www.ebay.com/itm/361624907355?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT כשחיברתי אליו HDD, הוא לא קלט אותו. כשחיברתי צורב, המחשב קלט את הצורב, והוא גם נפתח, אבל המחשב לא קלט את הדיסק. למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות/לנסות? אולי זה משום שהכונן והצורב הם 3.5"?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. תודה מראש על האתר (פורום). שאלתי: אני צריך ליצור קובץ אימג' - אסביר מה אני מבין שזה: קובץ שיקוף של כל הכונן הרצויי כולל תוכנות והכל ובהפעלתו ניתן להפעיל את כל המערכת מחדש לגמרי. המצב שלי הוא כזה: יש לי כונן במכונה מסויימת (אין נגישות למערכת חלונות שבה). 1.אני רוצה להתחבר עם מחשב נייד לדיסק הקשיח (הוא SSD) של המכונה לשאוב את התוכן ושזה יצור לי קובץ אימג 2. ואז את הקובץ הזה לשתול בתוך כונן SSD חדש ע"י חיבור הכונן למחשב הנייד הנ"ל. 3. לחבר את הכונןן החדש למכונה להדליק ושזה יראה לי זהה למערכת שהעתקתי. האם הדבר ניתן? וע"י איזה תוכנות (לא מוכרח חינמיות העיקר שיהיה טוב) תודה רבה דן
-
- 10 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היום הדלקתי את המחשב והמסך לא הראה כלום, ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב ואת המסך וניסיתי כמה כבלים בין המחשב למסך ועשיתי הכל בסדר הנכון אבל זה לא עזר, עד עכשיו לא היו בעיות, מה נראה לכם שהבעיה פה?
-
- 25 תגובות
- 15.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אתמול רציתי לצרוב דיסק, ניסיתי לפתוח את הצורב והוא לא נפתח. פתחתי אותו עם סיכה לתוך החור והכנסתי דיסק. הצורב לא קרא את הדיסק והבנתי שאין ברירה - צריך צורב חדש. העניין הוא שהמחשב שלי ישן ואני לא יודע אם צורב חדש (למשל, זה: http://ksp.co.il/?select=.37..1039.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=8908&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= ) יתאים לחיבורים שיש לי בלוח אם. זה הדגם של לוח האם שלי: GA-945GCMX-S2 (קישור לעמוד שלו באתר ג'יגהבייט: http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-945GCMX-S2-rev-66#ov ) האם חיבור צורב חדש יתאים ללוח? אודה לעזרתכם כמה שיותר מהר,…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ועד אז הוא היה בסדר גמור אבל לאחרונה הוא התחיל לקרוס ולעלות מחדש אבל רק תוך כדי משחק (בעיקר overwatch) מאז שלחתי אותו לתיקון כמה פעמים וכבר החליפו כרטיס מסך, ספק כוח, לוח אם, מעבד וssd וקניתי מגן ברקים וזה עדיין קורה
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים קניתי לא מזמן מ KSP את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=37619 ASUS X556UA-XO1001D והצבעים על הפנים ממש - רואים גרוע. צבעים חלשים ומתים כל הניסיונות שלי וכייל אותם עלו בתוהו. אני לא יכול לחזור לחנות כי אני לא גר בארץ ממש ממש אודה אם מישהו יכול לעזור לי אני משתגע פה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חלונות 10 של HP והוא רוצה לעשות עדכון BIOS. יש איזשהו סיכון לקבצים או לכל דבר על המחשב? הדגם הוא HP ProBook 440 G4.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחשב שרץ כבר כמה שנים >> מערכת הפעלה 7, 64 BIT. בימים האחרונים המחשב קופא כאשר הוא בשולחן העבודה, בצורה רנדומאלית. ניתקתי שומר מסך \ והגדרות כיבוי, לא עזר. התקניתי חלונות מחדש לא עזר. החלפתי HD והתקנתי שוב חלונות לא עזר. DXDIAG >> ספויילר ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 6/1/2017, 11:16:58 Machine name: 800D-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Tec…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז הלפטופ שלי עבד איטי מהרגיל, נכנסתי למנהל המשימות וקלטתי שהדיסק עומד על100٪ גם כשאני לא מריץ כלום.אז חיפשתי בגוגל את הבעיה והיה כתוב לעצור בשירותים אתSuperfetch וwindows searchעצרתי את שניהם, עשיתי ריסטר אבל עכשיו המחשב איטי הרבה יותר, לא מאפשר לי לפתוח כלום אפילו לא על התחל, רק מנהל המשימות. ניסיתי להתחיל שוב את הsuperfetch כלום
-
- 25 תגובות
- 5.7k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מחשב שמחוברים אליו 2 מסכים (מוגדר כמסך מורחב), אחד מסך מחשב רגיל ואחד טלויזיה. שניהם מחוברים עם כבל HDMI. האם ישנה אפשרות שאני יכול להגדיר רק את אחד מהמסכים למצב שינה? ואם כן, איך ניתן לעשות זאת בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-