עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. משהו טוחן את הHD שלי ללא הפסקה כמעט ומעט את יכולת העבודה שלי על המחשב עד כדי כך שאינני יכול אפילו לגלוש. כל פעולה שאני עושה ואפילו הפשוטה ביותר גורמת לHD לטחון עד שהפעולה מתבצעת. איך אני יכול לדעת מה טוחן לי את הHD ?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  2. אפשר לינעול היסתדרתי נידלק הספק ואחרי זה הוא היתפוצץ הצלחתי להפעיל את המחשב אם איזה ספק מסריח של 280w

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. כי בזמן האחרון יש לי בעיות במחשב למשל כשאני מדליק את המחשב הוא ניכנס ל WINDOWS מהר אבל לוקח לו הרבה זמן לעלות את הדברים ליד השעון ... ועוד הרבה דברים מוזרים מה אתם אומרים ? גם OC אני אלא מצליח יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512 סמסונג DDR 400 ראדיון 9500 XT ויש לי ספק 300 וואט של HEC ...

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  4. יש לי בעיה בסאונד ,כל מיני קולות כאלה של קריצה ,כאילו או שהכרטיס קול נדפק או הרמקולים ,הקטע שחיברתי מערכת סטריאו וגם שם היה אותו דבר , יש מצב שיש בעיה בכרטיס שעל הלוח אם ?הלוח אם בין חצי שנה משהו כזה DS3L .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש, אין בו כונן דיסקטים, מעבד AMD, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או מבצע כיבוי, יש לי הודעת שגיאה בה הוא מודיע שהכונן דיסקטים פתוח או משהו כזה. גם כשאני נכנס ל"המחשב שלי" מופיע שם כונן A כונן דיסקטים. עכשיו איך אני יכול להגדיר בביוס שאין לי כונן דיסקטים? אגב הלוח אם הוא: FOXCONN 6100M2MA-RS2H תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. שלום חברים. אני ינסה להסביר את עצמי כמה שיותר טוב זה מסובך אני בתחום העבודה שלי מדפיס משהו כמו 200 דפים שונים ביום אני שולח להדפסה משהה את המדפסת ובסוף היום מדפיס הכול רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול להדפיס פעמיים הכול בלי לשנות לשתי עותקים בכול הדפסה משום שבסוף היופ אני הצטרך למיין את הדפים כלומר אם יש איזהו שהיא דרך לשמור את הקבצים שנשלחו להדפסה ואחרי ההדפסה לשחזר ולהדפיס שבו מקווה שהבנתם תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  7. הלוח אם שלי במצב מנוחה מגיעה לאזור 45-50 מעלות. בזמן שאני מריץ משחקים(GTA:SA,FABLE וכדומה) הטמפרטורה של לוח האם מגיע ל55-60 מעלות וטמפ' המעבד מגיע ל50-58 מעלות והדבר גורם למשחקים לקפוא ואז מסך נהיה שחור, בד"כ המשחק אחרי 10-20 שניות חוזר ככה קורה בערך פעמיים ובפעם השלישי המשחק לא חוזר ואני צריך לללחוץ CTRL+ALT+DEL ולכבות את המשחק ידנית. אחרי שאני מכבה את המשחק בדרך זאת ואני נכנס לDXDIAG לתצוגה אני רואה שכל התאוצות(DIRECTDRAW,DIRECT3D,AGP TEXTURE) לא זמינות ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש. המחשב שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0) Motherboard CPU Type Inte…

8. שלום נשרץ לי המאוורר בספק כוח יק של TT 680W ואני רוצה להחליץ רק את המאוורר מישהו יכול להסביר איך???

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  9. שלום בעבר הייתה לי מקלדת של רייזר וכל פעם שהדלקתי את המחשב אז הייתי צריך ללחוץ על הכפתור של הנמפאד כדי להדליק אותו אחר כך החלפתי מקלדת למקלדת של רוקט וכשהייתי מדליק את המחשב הנמפאד היה כבר דולק לאחרונה שידרגתי לוינדוס 10 ושוב כמו במקרה עם המקלדת של רייזר אני צריך להדליק את הנמפאד כל פעם אני רוצה שהנמפאד יהיה דולק כל הזמן וידלק בזמן שהמחשב מתחיל לעבוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אפשר לעשות את זה.. נ.ב- ניסיתי כבר את השיטה של לשנות איזהשהו קובץ דרך ה-Registry Editor והיא לא עבדה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני שומע את הצלילים מעוותים, לאחר פירמוט הבעיה אינה נפטרה. המחשב מחובר למערכת קולנוע, ובדקתי כרגע במערכת שומעים רגיל. איך אני יכול לוודאות שהכרטיס קול שלי הלך סופית? אגב, הוא מובנה על לוח-אם (Gigabyte 8S655FX-L). אולי הכבל בין המערכת למחשב נהרס? אתם מכירים את הבעיה אולי? ואם הכרטיס הלך, אני יכול לקנות כרטיס בנפרד מבלי להחליף את הלוח-אם? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי, אני יודע שיש אנשים ששולחים סוג של tracker כדי לראות אם מישהו פתח אימייל. איך אני יכול לפתוח אימיילים בג'ימייל ואם יש טרקרים הם לא יופעלו? קראתי במקומות שונים שצריך לעשות disable ל-images אבל אני לא יודע אם זה חוסם במאה אחוז כי עשיתי את זה ופתחתי מספר אימיילים מרשימות תפוצה שבוודאות שקרובה למאה אחוז יש להם טרקרים וג'ימייל לא שאל אותי אם לאפשר images בפתיחה.

12. אם הבוט שלי נימצא בתוך אימאג'??? (איך אני "צורב" את האימג' לתוך הדיסק או קי וגרום לו להיות בוט.. )

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי צורב DVD ואני רוצה לצרוב דיסק אבל יש לי רק צורב ואין מה שיקרא את הדיסק, אז איך אני צורב וגם קורא באותו כונן? תודה מתן

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי מחשב אחד שחיברתי אליו 2 מסכים על ידי מפצל.כרגע אני רואה את אותה תמונה בשני המסכים. הבנתי שיש דרך לראות 2 תמונות שונות בשני המסכים.מישהו יכול להסביר לי איך אני מבצע את זה? בתודה מראש שי

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. בקיצור עשיתי עידכון לביוס ומאז הווינדוס {xp} משתמש ביותר כמות זיכרון מאשר היה משתמש לפני עידכון הביוס וזה ממש ממש מעצבן כי לפעמים המחשב הופך לממש כבד למרות שיש לי 512 ddr. אז שאלתי היא איך אני יכול להחזיר את הביוס הישן כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  16. יש לי כרגע אנטי וירוס NORTON 360 V6 הוא נחשב בסדר? ויש עוד תוכנות עזר שיכולות למצוא וירוסים וכל מני שהמחשב יעבוד יותר טוב ? תודה רבה יום טוב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי windows vista ואני לא אוהב אותה ואני רוצה לחזור לwindows xp... מחר אני מתכנן לפרמט ואני רוצה לשנות את הגדלים של 3 מחיצות...: יש לי כונן אחד שמחולק ל-3 מחיצות... 1. כונן c שהוא 68 גיגה בייט... 2. כונן e שהוא 33 גיגה בייט... 3. כונן d שהוא 10 גיגה בייט.. עכשיו אני רוצה להעביר לכונן e שבע גיגה בייט מכונן c ואני רוצה להעביר לכונן d חמישה עשר גיגה בייט גם כן מכונן c.... זאת אומרת שכונן c יהיה 46 גיגה בייט כונן e יהיה 40 גיגה בייט וכונן d יהיה 25 גיגה בייט אז איך אני עושה את זה בתוך ההתקנה של xp?!?!? (בתוך תהליך פרימוט המחשב) תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  18. יש לי לוח abit nf7-s דיסק wd sata 160gb ודיסק maxtor ide 40gb אני לא מצליח לזהות את הסריאל דיסק בביוס או בכלל שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא מזהה לי רק את המקסטור.איך אני מגדיר כ primary את הסיריאל ו secondery את ה ide.ואיפה בכלל בביוס אני יכול לראות את הסיריאל?.כרגע אני לא מצלחיח לזהות את הסיריאל בכלל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. איך אני מאתחל מחשב ואיך אני מעביר את החלונות מאנגלית לעברית?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  20. אהלן חברים, איך אני מבטל הגנה מפני כתיבה (לא פיסית עם כפתור LOCK לדוגמא) בכרטיס זיכרון SDHC? הוא מכיל וירוסים ואני לא יכול להסיר אותם כל עוד ההגנה פועלת. תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  21. שלום כולם מחר אני קונה audigy 2 vulve קיצר יש לי לוח epox 8kda3j איך אני מבטל לו את הכרטיס קול on bord תודה לעוזרים עכשיו עוד שאלה איך הכרטיס בכלליות ראיתי שיצא audigy 4 ועכשיו ה xi-fi האם כדאי לחות ל audigy 4 מה המחיר שלו ראיתי שיש איזה soft moding שהופך אותו ל audigy 4 אם אפשר לינק או הסבר תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. קניתי כרטיס קול נורמלי ואני רוצה לבטל בהגדרות של המחשב את הכרטיס המובנה...איך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של ABIT אם זה חשוב...

• 3 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים