עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Maayan H,

שלום, הורדתי את תוסף הmail track למחשב ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהוא מקושר לחשבון המייל שלי, לא ניתן להפעיל אותו גם במחשבים אחרים. ניסיתי להוריד מחדש את התוסף במחשב אחר וקיבלתי הודעת שגיאה. האם יש אפשרות כזו? או שבגלל שזה על אותו חשבון ניתן להוריד רק פעם אחת? ובמידה ושלחתי מיילים במחשב ללא התוסף יש אפשרות לעקוב אחריהם במחשב עליו מותקן התוסף? אשמח לעצות ממביני עניין. תודה!

2. יש לי אלפיי קבצים ותיקיות עם שמות כמו ג'יבריש באתר: http://www.pixiesoft.com/flip/ אני כן יכול לתרגם את השמות תיקיות אבל זה עדיין לא עוזר לי אני חייב תוכנה שתרוץ על כל התיקיות וקבצים ותמיר את לפורמט הנכון איתרתי את ה encode של הקבצים westren european mac - code page 10000 צריך להמיר אותם לעברית מישהו נתקל מכיר תוכנה טובה ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Smough,

מותר לי לראות סדרות בעבודה אבל אני לא יכול לכבות את התאורה בחדר בו אני נמצא. הרבה מהסדרות מכילות סצנות חשוכות מה שגורם למסך להראות כמראה ובכללי הורס את החוויה. יש לכם אולי רעיונות למה אני יכול לעשות לגבי זה? נגיד יש איזה ציפוי למסך שאני יכול לשים או משהו בסגנון?

4. הי, יש לי פה כמה ניידים.. כל אחד מהם A ו V שונה מהשני.. האם אוכל לחבר שנאי עם V ו/או A אחר? עד כמה ניתן לחרוג? ב V, A (לחיובי ולשלילי) מה יגרום לנזק? והאם השנאי ילך או המחשב? לדוגמא- 20V 3.25A מה קורה אם אני שם לו 25V, 30V, 15V, 10V, 5V ? וכנל לגבי ה A - מה קורה אם אשים לו 5A, 10A, 2A, 1A ? עד כמה הוא יוכל לסחוב? (חיובי ושלילי) ב V, A תודה

5. Started by Roni Agam,

שלום,לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד Asus X552W הבחור טען שהמחשב לא פועל משום מה הפעלתי את המחשב בביתי הגעתי למסך כחול שנותן לי מספר אופציות בין לבצע reset למחשב או להכנס למצב safemode יש לציין שעל המחשב מתקן מע הפעלה של win10 כנראה. שום אופציה לא פועלת. מה אוכל לעשות בנידון כדי לפרמט אותו לגמרי? הכוונה היא למחוק הכל ולהתקין מע הפעלה חדשה.. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום. קניתי מחשב נייד asus x556ua ללא מערכת הפעלה. התקנתי window 10 והורדתי דרייברים מאתר asus. לצערי יש לי בעיית סוללה רצינית, נגמרת תוך שעה וחצי רק wifi עובד ושימוש נמוך. בעיה זו נוצרה כבר משקניתי את המחשב הנייד. שלחתי למעבדת asus מספר פעמים ובפעם הראשונה החליפו סוללה - הבעיה לא נפתרה. לאחר מכן שלחתי שוב פעמיים: בפעם השנייה אומרים שהמחשב עבר את תקינות הסוללה. בפעם השלישית אמרו לי שאין את כל הדרייבים במחשב - למרות שהתקנתי את הדרייבים שהביאו לי עם דיסק שקניתי את המחשב. לאחר מכן הורדתי מאתר asus את הדרייברים ועדכנתי והבעיה לא נפתרת. מספר פעמים התקנתי windows 10 pro עם הדרייברים. מה לעשות בבקשה, אני אובדן…

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by itaym85,

שלום רציתי להבין מה בדיוק קרה במקרה הבא: צפיתי בטלוויזיה באמצעות התקן USB בו השתמשתי גם לצרכים אחרים לפתע הטלוויזיה הפסיקה לזהות אותו פירמטתי וניסיתי לשנות סוג מערכת קבצים וכו' - אך הדבר לא עזר (במחשבים הוא דווקא עבד טוב בהעברת מידע) כבר התייאשתי אבל אז החלטתי לנסות לעשות את אותם דברים דרך MiniTool Partition Wizard הדבר עזר והטלוויזיה מזהה את הUSB מה לדעתכם העניין כאן?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  8. יש לי מחשב וינדוס 7 שאני מדליק מחשב מופיע לי מסך שחור ורשום fix me firmware data ו לפעמים עובד ולפעמים ככה מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. קיבלתי מסך קצת ישן MAG BJ22FHD אבל הוא מסך FULL HD וחיברתי אותו למחשב נייח שיש לי עם כרטיס GTX 710. הכל עובד יופי רק שכשאני מעלה לרזולוציה של 1080*1920 השולחן עבודה של המחשב נהייה רחב ומדי, והמסך לא מציג את הכל. ברזולוציות האחרות הכל פועל כרגיל, כמובן רק שהן לא הרזולוציה הטבעית והן נראות לא חדשות. הכרטיס גם מחובר לטלוויזיה דקה ושם הוא הוא מראה הכל נפלא. ניתקתי חיברתי, עדכנתי דרייבר, התקנה נקיה של חלונות. שום דבר. איפסתי את ההגדרות של המסך עצמו גם כלום. יש למישהו רעיונות לאן להמשיך? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Roni Alush,

אני מקבל התראה חימום יתר במעבד. גם כמה שניות אחרי הפעלה שהמחשב היה כבוי וצריך להיות קר. המאוורר של המעבד תקין עושה קצת רעש אבל עובד. המחשב בן 6 שנים אבל עדיין חזק ועובד מהר (I5-2500). האם החלפת מאוורר ומשחה טרומית יפתרו את הבעיה או שיכולה להיות בעיה יותר רצינית? מה שמטריד אותי שהוא מתחמם שאני רק גולש באינטרנט ואפילו לפעמים שהוא בהמתנה בלי שהשתמשתי בו פתאום אני שומע שהוא עושה ריסטרט ומתחיל לצפצץ.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by E.Sin,

הי האם ניתן לשחק פיפא 17 במחשב עם השלט של אקסבוקס 1 באופן אלחוטי?? (ומשחקים אחרים כמובן) השלט מתחבר ומותאם באופן חוטי ואלחוטי(BT) למחשב בצורה תקינה. בתוך המשחק עצמו לא ניתן לתפעול באופן אלחוטי אלא חוטי בלבד. אני לא משתמש במתאם Xbox Wireless Adapter for Windows , האם השימוש בו מחוייב במציאות או שיש דרך אחרת לטפל בעניין? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  12. כרגע (בדיפולט) הוא נותן מתח מUSB, אני מעוניין להפסיק את זה. מה הפרמטר, ואיפה בביוס הוא נמצא? אני כעת לא מול המחשב הנ"ל, ככה שאני לא יכול לחטט בו ולמצוא, ומצד שני כשאהייה שם לא יהיה לי הזמן לחפש. במדריך למשתמש אין פירוט של הביוס כמו פעם. בתודה.

13. כשחזרתי מהצבא הדלקתי את המחשב האישי שלי ואחרי כמה שעות היתה הפסקת חשמל שגרמה לו לא להדלק יותר (כל המאווררים מסתובבים לשתי שניות ונכבים ונדלקים ל2 שניות בלופים). בדקתי עם ראם שונה וספק כוח אחר ולהוציא את הכרטיס מסך ולאפס cmos ולהוציא הכל ולהרכיב וזה עדיין אותה תקלה. השאלה היא אם הבעיה 100% בלוח אם או לא כדי לדעת אם ליסוע עוד מעט לקנות חדש או לא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום חברים, יש לי בעיה קלה שאני לא מצליח לפתור ואשמח אם תוכלו לעזור. רכשתי מסך Asus (חדש מהאריזה) דגם PG279Q וחיברתי אותו לכרטיס המסך באמצעות כבל ה.displayport המסך פעיל והחיבור מזוהה בזמן תצוגת מערכת ההפעלה win10 64bit. אך כאשר אני לוחץ על ריסט, בזמן האתחול מוצגת לי הודעה Display Port No Signal. יש לציין שהמסך הינו מסך שני ושני המסכים מחוברים לכרטיס המסך gtx1080, האחד DELL ע"י חיבור dvi והשני, ASUS ע"י הdisplay port. כאמור, אני משתמש במערכת הפעלה win 10 64 bit וזהו המפרט של המחשב שלי שנקנה לפני כשנה: מעבד: Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 לוח אם: Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: …

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. שלום אני קניתי מחשב חדש עם ssd ודיסק קשיח בהתחלה חיברתי רק את הssd כדי להוריד עליו את המערכת הפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת הפעלה חיברתי את הדיסק הקשיח, כיביתי את המחשב ונכנסתי ל bios שם ווידאתי שהמחשב ידלק דרך הssd והדלקתי אותו בחזרה כשהדלקתי אותו הסתכלתי על devices and drives והמחשב לא מראה את הדיסק קשיח מה לעשות? תודה

16. בס"ד לפני מספר חודשים רכשתי מחשב איכותי ברמתו , השקעתי במעבד , לוח אם וכו' ... פרט לפריט 1 , המארז ! כרגע , אין לי בעיות יתר על המידה , השקט נשמר איתו,הוא די קריר רוב הזמן , אבל ! הבעיה היא כזו , שכנראה באוויר הבית אצלי יש מפעל לייצור אבק והכמויות שנכנסות למחשב הן עצומות . לכן החלטתי להחליף מארז , ברצוני לקחת מארז אטום שיש לו יכולות קירור ( 450-750 ש"ח) השאלה אם לא תיפגע החומרה המותקנת ? כמה זמן אמור לקחת כל התהליך ? האם שווה ? אם הכול חיובי , איזה מארז הכי כדאי בסכומים שהוזכרו למעלה . תודה לעוזרים פרטים טכניים : התושבת 1151 , לוח אם של גיגבייט , אין כרטיס מסך , מעבר I5 , המארז הקיים הגיע ללא ספק ו…

• 23 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. שלום הרמקולים במחשב נייד התחילו לזייף (נגמרה האחריות על המחשב) אין לי מושג אם זה פיזי או משהו בתוכנה התקנתי מקודדים חדשים ולא עזר בדקתי אם יש דרייבר יותר חדש לרמקולים ואין אני מחפש רעיון מה יכולה להיות הבעיה וכמובן למצוא לזה פיתרון ואם זה פיזי האם יש דרך לתקן את זה? (יש אפשרות להחליף רמקולים במחשב נייד או שזה מובנה במחשב?) בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Tundord,

שלום לכולם לפני מספר ימים, אחרי ריסט לא מתוכנן (החתולה ישבה לי על כפתור ההדלקה :)) המחשב התחיל להיות איטי מאוד. עשיתי בנצ'מאר http://www.userbenchmark.com/UserRun/4332513 וכפי שהוא מראה אז המעבד בקושי מתפקד. המפרט שלי - http://i.imgur.com/pdo5vIT.jpg?1 CPU - http://i.imgur.com/li7lWxX.jpg?1 אגב פתחתי את המחשב, יש קצת אבק אבל כל המאבררים שצריכים לעבוד עובדים והטמפרטורות תקינות. יש משהו שאני יכול לעשות בבית או שאני צריך לפנות למעבדה? תודה לעוזרים )

19. Started by מלי191,

שלום לעוזרים! ניסיתימלפרמט את המחשב שלי ונתקלת בהודעת שגיאה. מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות?! תודה רבה מראש לעונים מלי

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by lior3200,

היי, בשישי האחרון הייתה אצלי הפסקת חשמל, היום באתי להדליק את המחשב ולא קרה כלום, הוא פשוט לא מגיב, ניתקתי מהחשמל וחברתי שוב, החלפתי כבל, שקע שונה וכלום, האם הספק כוח הלך? איך אפשר לוודא מה התקלה? המחשב מחובר למגן ברקים זה לא אמור למנוע דברים כאלה? תודה

21. Started by yoni blender,

דחוףףף אם מישהו יכול לעזור לי יש לי מחשב נייד yoga 500 המסך שלי התחיל להבהב לא עוזר אתחול מה אני יכול לעשות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by chaim_f,

אני מקבל שגיאה - אני מוסיף תמונה חיפשתי והורדתי את הקובץ החסר ושמתי בסיסטם 32 וזה עדיין לא מצליח אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי יש לי מחשב של asus בן פחות משנה וכבר ביקר אצלם 3 פעמים בגלל בעיית מסך כחול. בפעם האחרונה הוחלט להחליף לי לוח אם היות ואני לא משתמשת הרבה במחשב אז לא נתקלתי בבעיה שוב במהלך חודשיים אבל בחודש האחרון הבעיה הופיעה שוב. המחשב נתקע פעמים רבות ולא מגיב למקלדת ולעכבר ואז יש מסך כחול שאומר שהמחשב צריך לאתחל את עצמו מחדש עם הודעת שגיאת : dpc watchdog violation. האם מוכרת לכם הבעיה? המחשב הוא דגם TP200SA של אסוס, מחשב+טאבלט. האם יש טעם לפנות שוב לאסוס? תודה!!

24. Started by avipaz,

יש לי לפטופ עם מעבד i7 ווינדו 10 התקנתי פרימייר פרו ושולחן העבודה נעלם כשאני עוברת למסך התחל יש הבזק של מסך שולחן העבודה ואז המסך של האפליקציות משתלט ניסיתי לשחזר מערכת לא מצליח אני מבינה שבווידו 10 אין שחזור מערכת לפי זמן תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Asafb25,

שלום, אשמח להבין מה התוכנה הזו שמופיעה לי רק אחרי אתחול. Form 1 מצ"ב צילום מסך של העברה בין חלונות (ALT+TAB) אם אני סוגר אותה, זה לא חוזר עד האתחול הבא. לחיצה עליה לא מוביל לשום פעולה. מפרט בתמונה השנייה. תודה

דיונים חדשים בפורומים