תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה בעיה יש לי מעבד I5 4570 ולוח אם B85M-D2V קניתי 2 זכרונות של FURY 8 GB כל אחד בתדר 1600MHZ בביוס אני רואה שהזכרונות עובדות בתדר 1600 אבל בCPUZ אני רואה שזה על 800 MHZ האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החלפתי ספק כוח חיברתי אותו חשמלית בלבד בכדי לראות שהמחשב מתעורר חיברתי גם את המסך ואכן הוא הראה את תהליך ההדלקה הרגיל כולל נתוני זיכרון... וזהו כיביתי אותו כי לא חיברתי את ההרד דיסקים. למחרת הרכבתי הכל כמו שצריך אבל המחשב לא עולה, המאוורר של ה cpu וכרטיס המסך נדלקו וניכבו באופן באותו הזמן. יש למשהו רעיון? נכון לעכשיו כלום לא מחובר ללאח האם פרט לקונקטור ההדלקה כבל המתח הגדול וכבל מתח עם פלג 4 הפינים. הוצאתי זיכרונות הצלבתי הפעלתי רק עם אחד. הוצאתי אץ סוללת הלוח אם וקיצרתי את החיבורים שלה בבסיס. שום דבר לא עזר
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. המחשב שלי בן שנתיים בערך. מערכת הפעלה win 8.1 64bit מעבד i5 RAM 8G כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti בדרך אני משאיר את המחשב דלוק ופתוחים בו מס' חלונות של chrome. לפני מס' חודשים הוא התחיל להיתקע לאחר מס' שעות שהוא במצב זה אך לא בשימוש. זה קורה כאשר אני מתחיל להשתמש בו ולנסות לפתוח תכנות נוספות. נתקע הכוונה שכאשר אני ממזער את החלונות לשולחן העבודה, הוא לא מגיב. הדבר היחידי שנשאר לעבוד הוא העכבר שאיתו אני יכול להצביע לכל מקום במסך, אך שום קליק על העכבר לא מגיב, המקלדת לא מגיבה, אפילו לא בצלילי שגיאה. לאחר מס' דקות, גם הרקע נעלם ובמקומו מופיע רקע לבן. ובשלב יותר מאוחר גם שולחן העבודה נעלם והמסך מראה רקע כחול. (לא הוד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בימים האחרונים המסך של המחשב הנייח שלי היה משחיר פתאום (כמו נעצר), ואז חוזר לעצמו בצירוף הודעת שגיאה למטה (משהו בסגנון: המסך/ המאיץ הגרפי NVIDIA נעצר וביצע שחזור בהצלחה) היום פתאום המסך השחיר - ולא חזר לעצמו. האם עלי להחליף כרטיס מסך? * ניסיתי לחבר את המסך לתקע המסך השני בלוח האם - אבל אני לא רואה שהוא מגיב. האם יש אפשרות לחבר ללוח אם ולעבוד דרכו (אין לו צורך ביותר מצורך בסיסי למסך) אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב נייד חדש וכשאני מדליקב אותו מופיע לי כל מיני מילים באנגלית מישהו יודע מה אני אמורה לעשות? עדיין לא מותקנת עליו מערכת הפעלה.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אז ככה, אני רכשתי מעבד i5 7400 יחד עם הלוח אם הזה: Gigabyte GA-B250M-DS3H. הנה המפרט שלו: https://ksp.co.il/index.php?txt_search=42413 במפרט של הלוח אם כתוב שהוא תומך במערכות הפעלה האלה: Windows® 10 64-bit (for 7th Generation Intel® Processors)Windows® 10 64-bit / Windows® 8.1 64-bit / Windows® 7 32-bit / 64-bits (for 6th Generation Intel® Processors)* Please download the "Windows USB Installation Tool" from GIGABYTE's website and install it before installing Windows 7. האם זה אומר שמדור (6) ומעלה של המעבד או רק עד דור (6) של המעבד? אני לא כל כך מבין בזה ואולי זה יישמע דבילי אבל באמת חשוב לי לדעת. ע…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ברשותי מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים.מחשב של אסוס ZENBOOK FLIP 360 אלו הנתונים שלו מעבד Intel® Core™ i7-7500U Processor, 4M Cache, 2.7 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB LPDDR3 1866MHz SDRAM Onboard Memory, up to 16 GB SDRAM כונן קשיח 256GB SSD תצוגה 13.3 Inch (16:9) LED backlit QHD+ (3200x1800) Glare מסך מגע מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כונן אופטי None מצלמת רשת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי מפרט למחשב גיימינג עם תקצוב 6500 שקל תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לאחר שקניתי לראשונה מחשב גיימינג עם חומרה מתקדמת מאחד הרשתות המובילות בארץ , אני מודאג לגביי פגיעה במחשב על ידי שימוש בו כאשר אני משחק על גרפיקה גבוהה אך לא מקסימלית מערכת הקירור נשמעת שעובדת הרבה יותר קשה והמשחב מתחמם מאוד , בדקתי את טמפ המעבד על ידי תוכנה core temp והטמפרטורה נעה בין 50 -70 האם זה טמפ תקינה? אין זה יכול לפגוע בחומרה שמסביב למעבד? האם יש בדיקה שהכל במחשב מתפקד טוב ולא חסר שום דבר כגון הספק כח \ או קירור וכו?? כאשר קניתי את המחשב אמרו לי שהמחשב עבר מספר בדיקות לםני המסירה. להלן המפרט: מעבד 1. intel Core i7 7700 3.6 Ghz 8Mb קירור 2.Arctic Freezer 13 CPU לוח אם 3.Gigabyte GA-B250m-DS3H LGA1151,I…
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מדריך לתיקון מחשבים ניידים אחת הבעיות הנפוצות ביותר עם מחשבים ניידים ההזדקנות היא התחממות יתר, משהו שאנשים רבים אינם בטוחים כיצד לתקן. אנו נעזור לך להבין מה גורם לחום וכיצד לשמור על תפקוד המחשב בטמפרטורה נמוכה יותר. התחממות יתר של המחשבים עלולה לגרום לבעיות רבות, החל מקריסת מסך כחולה אקראית לכאורה לאובדן נתונים. אולי אתה אפילו לא מבין כי התחממות יתר היא שורש הבעיות שלך, ולפני שאתה יודע את זה יש לך לוח אם שרוף על הידיים. בואו נלך צעד אחר צעד ולראות איך אתה יכול להתמודד עם מחשב overheating. אנחנו נדבר בעיקר על מחשבים ניידים, אבל רבים מאותם עקרונות חלים על מחשבים שולחניים, כמו גם. וכמו תמיד, לפני שתתחיל להתעסק עם חומרה - במיוחד כל דבר המעורב בפירוק - קח את הזמן …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי את המחשב לפני שנה זה המפרט של המחשב, מחשב חזק שמתאים לגיימרים. הבעיה איתו שלמרות המפרט החזק שלו המחשב עולה לאט כשמדליקים אותו, עובד לאט בפעולות הכי פשוטות כמו פתיחת תמונה או תיקייה. הייתה לי אחריות שכבר פגה וכששלחתי אותו לתיקון החליפו לי את הדיסק. הבעיה עדין נמשכת אני אצרף תמונה להמחשה. הדיסק כמעט תמיד על 100% כשאני מצבע פעולות פשוטות. יש למישהו המלצה מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
, במסך יש לי כניסת DVI ובממיר יש כניסת HDMI אם אני יקנה מתאם שמתחבר גם ל HDMI וגם ל DVI אני יוכל לראות טלוויזיה מהמחשב? המסך שלי הוא MAG S22A
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלתי מחשב משומש עם מפרט הבא: מעבד אינטל E6600 לוח אם Gigabye GA-G41MT-D3 זיכרון 2GB DDR3 1333 CL9 (סטיק אחד). כרטיס מסך GT 640. רציתי להגדיל את הזיכרון ל-6GB ולכן קניתי סטיק של 4GB בתדר 1600. הכנסתי למחשב והמחשב לא נלדק. יש צפצוף ממושך לכמה שניות ונכבה. לקחתי עוד זיכרון תקין ומשומש, הכנסתי למחשב ואותו סיטואציה: המחשב נדלק, משמיע צליל ממושך ולא נדלק. ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות, והכנסתי. לא עבד. הסתכלתי באתר של ג'יגה-בייט ושם כתוב שהלוח תומך בתדירות של 800/1060 מגה הרץ. הזיכרון התקין הוא מעל התדירות המותרת. מה כדאי לעשות?
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה מחשב של אינטל כי אני לא סומך בamd אז מתי הוא יוצא שאפשר לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את תוסף הmail track למחשב ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהוא מקושר לחשבון המייל שלי, לא ניתן להפעיל אותו גם במחשבים אחרים. ניסיתי להוריד מחדש את התוסף במחשב אחר וקיבלתי הודעת שגיאה. האם יש אפשרות כזו? או שבגלל שזה על אותו חשבון ניתן להוריד רק פעם אחת? ובמידה ושלחתי מיילים במחשב ללא התוסף יש אפשרות לעקוב אחריהם במחשב עליו מותקן התוסף? אשמח לעצות ממביני עניין. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש ברשותי מחשב סלוני (i3, כרגע עם חומרה בסיסית) בסרטים התצוגה רגילה ונוחה השימוש בחלונות ממש לא נוח (כתב קטן ותמונה לא חדה מספיק ממרחק של 3 מטר בערך) , איך לדעתכם כדאי לי לפתור את העניין?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום,לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד Asus X552W הבחור טען שהמחשב לא פועל משום מה הפעלתי את המחשב בביתי הגעתי למסך כחול שנותן לי מספר אופציות בין לבצע reset למחשב או להכנס למצב safemode יש לציין שעל המחשב מתקן מע הפעלה של win10 כנראה. שום אופציה לא פועלת. מה אוכל לעשות בנידון כדי לפרמט אותו לגמרי? הכוונה היא למחוק הכל ולהתקין מע הפעלה חדשה.. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מותר לי לראות סדרות בעבודה אבל אני לא יכול לכבות את התאורה בחדר בו אני נמצא. הרבה מהסדרות מכילות סצנות חשוכות מה שגורם למסך להראות כמראה ובכללי הורס את החוויה. יש לכם אולי רעיונות למה אני יכול לעשות לגבי זה? נגיד יש איזה ציפוי למסך שאני יכול לשים או משהו בסגנון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ונייד בבית, הנייח שלי עובד עם UTORRENT ומוריד מקסימום כמו שצריך על 10 מגה. כאשר אני מבצע חיבור ישיר לנייד שלי, אני מקבל מהירות הורדה נמוכה מאוד, גג 700KB והאייקון בתחתית הקליינט שמסמן את תקינות החיבור מראה לי משולש צהוב ולא V ירוק. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? נ.ב חשוב לצייו, בטורנטים שעובדים בנייד מחקתי את הטראקרים והפנתי את הפורט והIP למחשב הישיר שלי כך שיתחבר אליי לצורך הורדה ובעצם אשפר את הRATIO שלי.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי אלפיי קבצים ותיקיות עם שמות כמו ג'יבריש באתר: http://www.pixiesoft.com/flip/ אני כן יכול לתרגם את השמות תיקיות אבל זה עדיין לא עוזר לי אני חייב תוכנה שתרוץ על כל התיקיות וקבצים ותמיר את לפורמט הנכון איתרתי את ה encode של הקבצים westren european mac - code page 10000 צריך להמיר אותם לעברית מישהו נתקל מכיר תוכנה טובה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי פה כמה ניידים.. כל אחד מהם A ו V שונה מהשני.. האם אוכל לחבר שנאי עם V ו/או A אחר? עד כמה ניתן לחרוג? ב V, A (לחיובי ולשלילי) מה יגרום לנזק? והאם השנאי ילך או המחשב? לדוגמא- 20V 3.25A מה קורה אם אני שם לו 25V, 30V, 15V, 10V, 5V ? וכנל לגבי ה A - מה קורה אם אשים לו 5A, 10A, 2A, 1A ? עד כמה הוא יוכל לסחוב? (חיובי ושלילי) ב V, A תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי מחשב נייד asus x556ua ללא מערכת הפעלה. התקנתי window 10 והורדתי דרייברים מאתר asus. לצערי יש לי בעיית סוללה רצינית, נגמרת תוך שעה וחצי רק wifi עובד ושימוש נמוך. בעיה זו נוצרה כבר משקניתי את המחשב הנייד. שלחתי למעבדת asus מספר פעמים ובפעם הראשונה החליפו סוללה - הבעיה לא נפתרה. לאחר מכן שלחתי שוב פעמיים: בפעם השנייה אומרים שהמחשב עבר את תקינות הסוללה. בפעם השלישית אמרו לי שאין את כל הדרייבים במחשב - למרות שהתקנתי את הדרייבים שהביאו לי עם דיסק שקניתי את המחשב. לאחר מכן הורדתי מאתר asus את הדרייברים ועדכנתי והבעיה לא נפתרת. מספר פעמים התקנתי windows 10 pro עם הדרייברים. מה לעשות בבקשה, אני אובדן…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי מסך קצת ישן MAG BJ22FHD אבל הוא מסך FULL HD וחיברתי אותו למחשב נייח שיש לי עם כרטיס GTX 710. הכל עובד יופי רק שכשאני מעלה לרזולוציה של 1080*1920 השולחן עבודה של המחשב נהייה רחב ומדי, והמסך לא מציג את הכל. ברזולוציות האחרות הכל פועל כרגיל, כמובן רק שהן לא הרזולוציה הטבעית והן נראות לא חדשות. הכרטיס גם מחובר לטלוויזיה דקה ושם הוא הוא מראה הכל נפלא. ניתקתי חיברתי, עדכנתי דרייבר, התקנה נקיה של חלונות. שום דבר. איפסתי את ההגדרות של המסך עצמו גם כלום. יש למישהו רעיונות לאן להמשיך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב וינדוס 7 שאני מדליק מחשב מופיע לי מסך שחור ורשום fix me firmware data ו לפעמים עובד ולפעמים ככה מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-