עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RainCheck,

ניסיתי מספר פעמים להתקין Windows Vista Ultimate 64bit (על פני חומרה תואמת, אין לי כרגע את המפרט המלא, ניסיתי גם 32bit, אותה תופעה), אך כל ניסיון התקנה (תמיד התקנה מקורית עם רישיון, וניסיתי כמה כאלה) היה מלווה מספר ריסטרטים לא צפויים באמצע התהליך, שבסופו של דבר הסתיים בהצלחה, למרות הכל. גם בעבודה השוטפת הייתי נתקל בממוצע פעם ביום בריסטרט לא צפוי (לא בעיית התחממות), וכאשר הייתי מכבה (באופן מסודר) את המחשב, ומדליק אותו מחדש, זה היה מלווה ב3-4 ריסטרטים, עד שהמחשב היה מצליח לעלות ולהשאר דלוק כהלכה. חזרתי ל 32bit XP Pro, היו עוד קצת בעיות, מעט מעוד ריסטרטים בהתחלה, אך הם פסקו לחלוטין, וכעת אין שום בעיה, גם כאשר אני מכבה (באופן מסודר) ומדליק את המחשב שוב. ההשערה שלי היא שיש לי ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by JarryFire,

היי. קניתי מחשב קיבלתי אותו לפני יומיים. השארתי אותו לילה אחד פתוח כדי להוריד משחקים בלילה והמחשב פשוט רותח ממש. המחשב הקודם שלי לא התחמם בכלל אפילו לא טיפה אני לא מבין חמה המחשב כלכך חם הוא גם מפיץ חום בחדר ומלא מתחת לשולחן שלי אני לא יודע איך לסדר את זה. כשהתקשרתי למעבדה בחנות שקניתי ממנה אמרו לי שזה בגלל שהחלקים שלי הם כבדים או משהו ויש לי כרטיס מסך 2070 דואל ומעבד ryzen 3700x ובמחשב הקודם היה לי אינטל קור איי שבע וכרטיס מסך גרוע. אבל לחבר שלי יש חלקים טובים יחסית והוא אומר שלא מתחמם לו אפילו קצת. יש דרך לקרר את המחשב? אני באמת לא יודע מה לעשות

3. לא יודע מה יש ליציאה מאחורה הירוקה אבל היא מוציאה לרמקולים שלי כאילו ערוץ 1 .. יש לי את הרמקולים Altec Lansing v4121 קניתי אותם חדשים בדקתי אותם על הMP3 הם עובדים מעולה..אבל כשאני מחבר אותם ליציאת הירוקה מאחורי המחשב הם פשוט משמיעים קול רק ברמקול אחד למעשה יש שני רמקולים וסאב והם משמיעים רק ברמקול אחד וברמקול השני שהוא הקונטרולר גם הם משמיעים ממש אבל ממש חלש.. בהתחלה הייתי בטוח זה בהגדרות שאחד מוגדר יותר חזק מהשני אבל ההגדרות בסדר גמור.. דרך אגב הלוח אם שלי הוא P35-DS3L REV 1 של גיגהבייט.. אני אל יודע מה הבעיה..ואני חושב שהיציאה מאחורה התקלקלה.. עצות או משהו..תודה מראש..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לוח אם 7VRXP , ביוס F11. כרטיס מסך GF4 MX של צינאטק, מסך של יממאה. כל פעם שאני מוסיף כרטיס פיסי אי חדש, המסך לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. (המסך נשאר במצב סטאנד בי) מה יכולה להיות הבעיה? אולי המסך לא מדבר טוב עם הכרטיס מסךך ולא מזהה שהוא נכנס לעבודה? או שהכרטיס עצמו בכלל לא מתחיל לעבוד?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by תושב העיר,

התקנתי BLUESTACKS על המחשב כדי להתקין עליו וואטסאפ זה עובד 5 דקות ואז קופצת הודעה של ווינדוס שנמצאה תקלה מערכת ההפעלה שלי ווינדוס 7 64 BIT למה זה קורה ?

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by nimrod_va,

שלום! יש לי כרטיס מסך חדש שהביאו לי מחול מסוג HIS X1950PRO ICEQ קורה לי הרבה שתחת מאמץ פתאום משתבשת התצוגה וכל מסך מלא ארטיפקטים!! ואז אני חייב לעשות ריסטרט! קראתי שמומלץ ע"י היצרן להשתמש בספק כוח של 500W או 550W לפחות! אני כרגע משתמש בספק כוח של HEC 300W פשוט שקיבלתי עם המארז של COMPUCASE 6A19 האם הבעיה בכרטיס או בספק כוח שפשוט חלש מידי אני משחק בעיקר ב NEED FOR SPEED CARBON /PRO STREET ולפעמים ב TRACK MANIA UNITED המפרט הוא : HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 256 MB E6300 SAMSUNG SP2504 GIGABYTE GA-965P-S3 CORSAIR XMS2 800MHZ 512GB X 2 SCYTH NINJA REVB 3 מאווררי 120ממ 2 למארז ואחד לקירור המעבד DVD-RAM LG-GSA4163 כרטיס FIREWIRE מערכת הפעלה : xp 64bit

• 12 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by avihy,

כאשר גלשתי באינטרנט במחשב של אבי,לפתע המחשב כבה. הפעלתי אותו במחדש הוא נדלק אבל לא ראו במסך כלום. הפעלתי אותו שנית וישר הוא נכנס ל BIOS,יצאתי מה-BIOS . הפעלתי מספר פעמים מחדש כאשר התקלה הנ"ל חוזרת בכל פעם. הוא כתב לי באחת הפעמים שיש שגיאה בחומרה(לא הספקתי לקרוא כי הוא כבה ) באחת הפעמים הוא הטעין את מערכת ההפעלה וכאשר זה הגיע להודעת ברוכים הבאים הוא נתקע. לאחר מכן הוא כבה לחלוטין ואין אפשרות להדליקו.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by jj516,

זה כבר פעם שנייה שזה קורא לי ויש לציין שזה דבר נדיר מאוד, הוא מתכבה לבד, ואז כשלוחצים על כפתור הדלקה הוא לא נדלק שוב, אני צריך לנתק ולחבר את הכבל של החשמל ולחכות קצת ורק אחרי זה הוא נדלק. יש לציין כי טמפרטורת המעבד בעבודה תחת לחץ היא 55 מעלות זה נורמלי למפרט כמו שלי?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי בעיות במחשב אבל יש לי בעיה שממש מציקה לי אחים שלי סתכלו עם אני מנסה להיכנס לרג'דיט נגיד אז זה כותב לי ככה : (the application faild to intialze prperly (0xc0000005) בלב בלה אנא לחץ אוקיי כדאי לסיים את ה application מה אני אמור לעשות אחים שלי? וה Title הוא : regedit.exe application error לאדע לפעמים הוא רושם ככה : Iexplore.exe application error אז תערו לי דחוף !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ilanb0,

איך אפליקציה כזו (למשל כמו "פתיחה בנגיעה") "יודעת" לפתוח רק את שערי החניון של הבניין שלנו, ולא שערים של חניונים אחרים? יש לציין שהכנסת מספרי הטלפון של הדיירים שמקבלים הרשאה לפתוח את השער היא באמצעות אפליקציה אחרת - אפליקציית ניהול שאינה תת אפליקציה של פתיחה בנגיעה.

11. שלום לחברי הפורום, מלפני יומיים אני נתקל בבעיה מטרידה מאוד של צפצופים מהירים שלא פוסקים בהדלקת מחשב. אני אתאר בדיוק מה קורה ומה כבר ניסיתי לעשות בנידון: ראשית התקלה.. כאשר אני מדליק את המחשב, נשמעים צפצופים מהירים שלא פוסקים (אני מעריך שמספר הצפצופים עולה על 15-20 צפצופים לפחות, המסך שחור ואין כלל תצוגה). לאחר מכן המחשב נכבה, נדלק שוב עם לוגו של Gigabyte עם האופציות ללחיצה על: Del, F12, F9 וכו'. שוב לחיצה על אחד מהכפתורים לא מגיב והמסך נשאר תקוע במצב זה. כעת מה כבר ניסיתי לעשות: 1. לנתק את הזכרונות ולחבר אחד בכל פעם בכל סלוט - לא עזר. 2. הצלבת זיכרונות בין הסלוטים - לא עזר. 3. ניתוק כרטיס מסך חי…

12. במשך של כ-15 שניות מהרגע שאני מפעיל את המחשב, הוא משמיע קולות לא טבעיים של פרה נחלבת, עכשיו, במצב אחר זה היה משעשע אותי אבל המחשב חדש וזה יכול להיות מדאיג משהו. לאחר כ-15 שניות שהווינדווס עולה הרעש נפסק והכל מתפקד כשורה. למישהו יש מושג מה הוא זומם שם? בתודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, כנראה שנשרף לי הספק אחרי הפסקת חשמל (הספק הוא FSP BLUESTORM 400W) כשחזר החשמל הדלקתי את המחשב ושמעתי מין שני פיצוצים קטנים ומאז המחשב לא נדלק. הבאתי ספק כוח אחר לבדיקה (ספק ג'נרי) חיברתי אותו וכשאני מפעיל את המחשב יש צפצוץ ארוך יחיד ואחיד והלוח אם שלא נפסק עד שאני מכבה את המחשב. מה פירוש הצפצוף הזה? הלוח אם הוא Gigabyte EP43 DS3L תודה רבה לכם !

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by psychuil,

שאבתי מאחורי המחשב של חברה שלי, וסביר להניח שהזזתי כמה כבלים (וניתקתי בכל של מסך אחד בטעות) ואחרי זה, המחשב היה דלוק, אבל המסכים אמרו שאין שום אות ממנו. לאחר איתחול הפס שבדרך לטעינה של וינדוס (ויסטה) נתקע לסרוגין (דבר שלא קרה בעבר) ובדיוק בקטע שלפני המסך welcome המחשב פשוט נתקע של מסך שחור. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, לפני שאני פותח את המחשב ועושה מסג' למגעים של הכל?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תודה לעזורים

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  16. היי. יש ברשותי כרטיס קול המחובר ב- PCI . שהדגם שלו הוא : E-MU 1212M הדרייבר של הכרטיס נפל לי כמה פעמים בעבר.. ולכן החלטתי לפרמט את המחשב. ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר כדי שהכרטיס יעבוד בצורה חלקה.. לאחר הפרמוט המחשב זיהה את הכרטיס קול אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר זה כותב לי : setup is unable to detect a supported product on your system. setup will exit. לאחר שראיתי את ההודעה הזו שוב ושוב ניסיתי לפרמט שוב את המחשב ואני אגיד את האמת פירמטתי אותו לפחות 6 פעמים ביממה אחת. ובכל זאת הוא לא מזהה את הדרייברים.. (גם את הישינים...) וכותב את אותה ההודעה.. יש לציין שבעבר המחשב כן זיהה את הדרייברים והכרטיס פעל כהלכה. עד שהתחיל לזייף והדרייברים נפלו.. אם זה עוזר אלו הנת…

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by Oranili,

שלום לכולם חיברתי את ההארדיסק שלי בSATA CHANEL 3 ועליו התקנתי את הווינדוס עכשיו איני מנסה להחליף לSATA CHANEL 1 והוא נותן לי מסכים כחולים שעולה הווינדוס.... מה עושים? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. זה כבר הפעם הרביעית או החמישית שזה קורה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היום התקנתי את הכרטיס טלוויזיה החדש שקניתי,ועוד שני מאוורים. חוץ מזה גם הוצאתי את הקירור כדי לראות את המספר הסידורי של המעבד והחזרתי אותו. עכשיו כשאני מדליק את המחשב פשוט לא קורה כלום,רק המאווררים עובדים. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by אייל לוי,

יש לי מחשב בן 5-6 שנים מעבד i5 סדרה 4 זיכרון פנימי ddr3 1660mhz 24gb כוננים פנימיים ssd 240gb כונן נוסף רגיל 1tb כרטיס מסך ישן של אסוס gforce gtx650 1 gb זיכרון פנימי חושב לשדרג כרטיס מסך ל 1660 ti gtx המוכר טוען שלא ישפר את ביצועי המשחקים במחשב וכדאי להחליף מחשב ולא לרכוש כרטיס אין לי כעת תקציב לזה מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Arie900,

טוב קודם כל אני חדש כאן אוקי אז נגיע לבעיה אני לפני כמה חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש 7600GT ל-AGP ואם זה חשוב של -LEADTEK ולמרות שהכרטיס מסך הזה יחסית טוב אני לא יכול לשחק בהגדרות גבוהות בגלל שאם אני עושה את זה הסך שלי פתאום נכבה והאור מראה שהוא לא כבוי הוא רק מהבהב ניסיתי כבר הכל מה האפשרויות שזה יקרה? ניסיתי לנקות אבק מהכרטיס מסך עכשיו אני הזמנתי מאוור בשבילו את VF900CU-LED של -ZALMAN למרות שהטמפ' לא כל כך גבוהה כי לא יכול להיות שאיך שאני מפעיל משחק הוא ישר קופץ ל 80+ כי לפני שאני מפעיל משחק הוא ב 40+ ואיך שאני מפעיל משחק המסך ישר נכבה אה ולפעמים הוא מראה לי SYNCE OT OF RANGE בבקשה תעזרו לי

• 12 תגובות
    • 727 צפיות
  22. אתמול שיחקתי אמריקס ארמי ובאמצע המשחק קיבלתי שגיאה של המשחק לחצתי ok ואח"כ קיבלתי שגיאה גם מהמחשב לחצתי ok והמחשב התחיל את עצמו מחדש.בזמן שהמחשב מעלה את הנתונים והביוס לאחר מכן עוד לפני שהמחשב מעלה את הווינדוס קיבלתי ארבע אופציות: start windows normally. Safe mode. Safe mode networking ועוד איזה אחת לחצתי על התחל ווינדוס בצורה רגילה והוא מתחיל לעלות את ווינדוס לאחר כמה שניות אני מקבל מסך כחול עם שגיעה 0x00000024 והמחשב מתחיל את עצמו מחדש ושוב פעם זה קורה.לצורך העניין אני ירשום פה את המפרט של המחשב:מעבד:E2160 1.8ghzזיכרונות:שתיים של xbisloft 1g ddr2 דיסק קשיח:320 gb sata 16 mb western digitalכרטיס מסך:leadtek px8800gt 512mb מארז:cooler master 690ספק:corsair 450תודה לכל העו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by msa90,

שאני מעלה את המחשב יש לי שגיאה a disc read error occurred בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by aviram20,

היי חברים יש לי צורב דיוידי של אלג'י , לאחרונה קנניתי כבל מתאם מ IDE לUSB .. חיברתי את הצורב לכבל . ועכשיו הוא נהייה ''צורב USB '' חיברתי לחיבור המלוקס שלו גם חשמל והצורב עובד. אבל כשאני מחבר אותו למחשב (מע' XP ) המחשב אומר שיש אפשרות לעבוד על 2.0 .. וזהו הוא לא נותן לי לעבוד איתו.. אני מאוד רוצה לפרמט את ה EEE שלי אך ללא הצלחה מישהו מכיר את הבעיה ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Tomer Amsellem,

שלום לכולם, שאלה קלה... קניתי מחשב חדש עליו כונן ssd בנפח 500gig ssd. עד היום, הייתי מחלק את הכוננים לשתי מחיצות: אחת בת 100-200גיגה לטובת מערכת ההפעלה והשאר לדטה. האם לדעתכם המלומדת, עליי לבצע זאת גם בכונן החדש? איך כונני ה ssd מתנהגים כשמחלקים אותם למחיצות? בתודה מראש, תומר

• 12 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.