עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ומתי לא כדאי להשתמש בבקבוק שכבר בשימוש בבית ונפתח ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום חברים. רציתי לדעת לפי הלוח אם שלי והמעבד איזה גיגה ראם הכי מומלץ לי? יש כמה משחקים שאני רוצה לשחק ואני מנסה להריץ אותם בCEN I RUN IT והבעיה היחידה שלי זה ה4 גיגה ראם שיש לי כיום. אז אני מחפש כרגע להגדיל אותו אז מי שיכול להמליץ לי על כרטיס מומלץ שיתן לי את הביצועים הכי טובים ביחס למעבד וללוח אם אשמח מאוד תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. היי חבריה אודה על התאמה מדויקת לרכישת הזיכרונות באמזון https://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=56741

4. אני רוצה להחליף דיסק במחשב הנייד הזה. לא מצאתי באתר שלהם איזה ממשק יש לדיסק המקורי. איזה כונן SSD אפשר לשם על המחשב הזה בלי להסתבך עם מתאמים מיוחדים ? (המטרה להחליף דיסק עם מברג שענים ותו לא...) תודה, דני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי את הלוח אם הזה : GIgabyte GA-K8NF-9 למעבד AMD סוקט 939 שהצקיפסט שלו הוא nForce 4 עכשיו איזה דריברים המאתר של nvidia אני צריך להוריד ? את אלו שבאים דרך : paltform/nforce driver -----> nforce series AMD ---->xp או platform/nforce driver ----> nforce 430/410 -------->xp או שאני צריך בכלל משהו אחר ? בקיצור איזה סוג דריבר לבחור מן האתר ?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  6. היי,המקרה/נושא המרכזי: התקנתי את הAMD CATALYST 12.4 - באיזשהו שלב המסך נהיה שחור והופיעה ההודעה AMD CATALYST/מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. אז הסרתי את הדרייבר 12.4,בתחילה דרך לוח הבקרה:הוספה/הסרה,ולאחר מכן ניקוי יסדי בSAFE MODE דרך DRIVER SWEEPER,ולאחר מכן התקנתי את 12.6 - והבעיה בדרייבר זה,היא שהתצוגה,אפילו שסידרתי את כל ההגדרות הרלוואנטיות - עדיין התצוגה לא תפסה את כל שטח המסך שלי. המקרה/נושא השני: כמו כן בשניהם היתה הבעיה הזו:כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך () שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שבמקרה זה (השני),לאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. פירקתי את גוף הקירור של המעבד, והמעבד "נשלף" ביחד עם גוף הקירור. עכשיו הם מודבקים עם המשחה, איזה דרך הכי בטוחה להפריד אותם ?

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  8. הי קיבלתי מחשב לא רע אבל די ישן במתנה אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדווס חדש רציתי להתקין ווינדווס 7 אבל אני לא בטוח איזו גרסה תרוץ לי הכי סבבה זה המפרט הבסיסי של המחשב: Intel Pentium E5300 2060GHz 4GB Ram DDR2 Gigabyte G31M-52C (Socket 775) (לוח אם) Intel G33/G31 Express Chipest Family (כרטיס מסך) איזה ווינדווס כדאי להתקין? אני יכול להיות שקט ולהתקין windows 7 ultimate x64? או שכדאי home edition או 32 סיביות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד יחסית ישן core2duo 2.6gh 4gb ram כרטיס מסך בסיסי של אינטל השאלה שלי היא איזה ווינדוס עדיף עליו מצד אחד ווינדוס 10 יותר חדש ועם יותר עדכונים מצד שני ווינדוס 7 יותר מותאם למחשב מבחינת דרייברים(הדרייברים של המחשב הם לווינדוס 7 לא יצא עידכון ל10) אז מה אתם חושבים שכדאי למחשב מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי 8GB זיכרון במחשב נייד ואני חושב לאיזה מותג לשדרג. - יש MICRO 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1333MHZ - יש HYNIX 16GB כל מודול 8 ג'יגה במבירות 1333MHZ - יש SAMSUNG 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1600MHZ מי יותר אמין? מחשב נייד שלי הוא: מאבד i5-2520M 8GB זיכרון SSD דיסק Intel HD כרטיס תודה

11. Started by y_i_c,

זה לוח שמבוסס על VIA ורציתי לדעת אם הוא תומך בזיכרון SDRAM החדש או שצריך לחפש זיכרון שמתאים במיוחד ל P3 אם אני לא טועה זה קשור לתמיכה של הזיכרון בציפים מסויימים 16/32 מגה אני לא ממש זוכר.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by 114508534,

יש לי מחשב של פנטיום עם לוח של אינטל , לא ידוע הדגם המחשב בן 4 + שני מעבד 1.5 ג'יגה , איזה זיכרון מתאים לי ללוח ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, מסתבר שבמחשב שלי יש 1.5 זכרון RAM מסוג DDR2. בדקתי באתר של אינטל, יצרנית לוח האם, ואם אני מבין נכון אז יש 2 כניסות זכרון, במהירות של 667 MHZ מקסימום. http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006823.html צירפתי את פירוט לוח האם והזכרון הקיים, והשאלה שלי היא איזה כרטיס זכרון אני צריך לקנות כדי להגדיל את סך הזכרון לפחות ל 3 GB? משהו מאלה אני מניח? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-memory&db5332054=5333667&db27455=27967&db27457=156748&noidx=1 תודה רבה לעונים. בני.

14. Started by halo,

המחשב עשה ריסטים במשחקים במאמץ וסתם ככה אז בדקתי אותו ב MEMTEST וראיתי שיש שגיאות רציתי לבדוק איזה מהם לא טוב והלוח נהרס ..אז החלפתי לוח אבל שוב יש את בעיה של הריסטים אבל הפעם רק במקים בודדים למשל ברידיק המשחק זה עושה לי ריסט ובקצים זה מראה שהשגיאה קשורה באחד הקבצים של הכרטיס קול AC97 אבל נראה לי בכל זאת שהבעיה היא בזכרונות ולא בקובץ במחשב אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה בזכרונות או לא? שאלה שניה אם זה בזכרונות איזה של 512 עדיף לקנות והאם DC איל זכרונות מיוחדים שנועדו ל DC או שכל 2 סטיקים זהים יכולים לעבוד ב DC ? ואיזה זכרונות מומלצים ומאיפה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  15. שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים אם אני לא טועה, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. אומנם לא ממש בעיה אלא יותר סקרנות ולא ידעתי איזה פורום מתאים.. המהירות שבא נפתח קובץ RAR מי הרכיב הכי משפיע על זה? ואם אני פותח 2 במקביל הם נפתחים יותר לאט מאחד אחרי השני, למה המערכת הפעלה לא יודעת לטפל בזה כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  17. זה משהו שהרבה זמן מסקרן אותי. נניח שאני מתקין תוכנה ולוקח 20 דקות להתקין אותה. איזה חלק צריך לשדרג כדי שיקח פחות זמן להתקין אותה? ssd? מעבד? אולי כמה חלקים משפיעים על התהליך?

18. Started by sufgi123,

בסוף השבוע המחשב שלי הפסיק לעבוד נראה לי שאחד החלקים נשרף דבר ראשון ניתקתי את כל חלקי המחשב כשאני מחבר את הספק רק ללוח האם , נורת החיווי (בקדמת המחשב) דולקת עם קצת הבהובים, המאוורר של המעבד עובד , ולא ניתן לכבות את החשמל דרך כפתור ההדלקה . אין גם שום פעולה של המחשב (העלאה של ה bios).

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מחשב נייח משנת משנת 2-12-13 , בו מותקן לוח אם GIGABYTE GA-H77-D3H לפי הסריקה שלי ב CPU-Z , שמתי לב שלוח אם כזה תומך ב PCIe3 שנותן מהירות הרבה יותר גבוהה מאשר SATA III, השאלה האם מחשב כזה ( עם מעבד i7-3770 וזיכרון 8GB -800MB) יכול לנצל את היתרונות של כונן SSD כזה ? כי הוא יקר יותר . תודה, מוחמד mb_manual_ga-z77(h77)-d3h(-mvp)_e.pdf

20. כי יש לי מסך LCD 17' וזה קטן בשביל לראות סרטים איזה כבל אני צריך? ומה המחיר? (אני צריך משהו 3 מטר ומעלה לא פחות) ושיהיה רק לראייה כי אודיו אני כבר ישמע מהמערכת של המחשב היא יותר איכותית אחי קנה לי איזה כבל ובסוף הסתבר שהוא לא מתאים אבל אני מדבר על כבל פשוט עם שני צדדים שאני פשוט יחבר צד אחד למארז וצד שני לחור הצהוב בטלווזיה ואני ישנה בהגדרות תצוגה לטלווזיה וזהו שאני לא יצטרך לחבר כבל לכבל ועוד כבל ורצוי שיהיה כבל איכותי שלא יהיו רעידות וכל זה שיעבור חלק זה משנה שיש לי כ. מסך 7600GT ולוח אם MSI965 והטלווזיה היא 21 אינץ' של איצ'בנד?) בבקשה תענו אני צריך את זה עד יום שני (בשביל נמלטים ) ועם אפשר שם של חנות שמוכרת את זה (מישהו מכיר חנות בב"ש?)

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  21. היי אני מעוניין לרכוש כונן שיתאים לשני לוחות האם הבאים: GA-H310M-DS2 1151 DDR4 GIGABYTE H310 MSI PRO B660M-A WIFI אני משער שאין אופציה לחבר כונן nvme לראשון? מה האופציות שלי? מעוניין בכונן שיחובר רק באופן זמני מדי פעם ולכן לא מחפש משהו שיקח זמן כל פעם להרכיב. האם יש אופציה לכונן חיצוני? חשוב לציין שהוא יהיה הכונן היחיד שיהיה מחובר באותו זמן ואני צריך שיהיה מסוגל להריץ מערכת הפעלה של וינדאוס 11.

22. Started by adilevi,

יש לי מחשב Toshiba Satellite L30 10x ואני רוצה לקנות או יותר נכון להחליף את הכונן לssd מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה דגם לחפש?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, יש לי לפטופ טושיבה קצת עגלה, עם זיכרון 4 ג'יגה אני רוצה להרחיב ל 8 ג'יגה אבל יש מלא סוגים ואני לא יודע איזה לרכוש מישהו יכול לסייע? מבחינת המפרט של המחשב, אני לא יודע איזה פרטים רלוונטיים: Processor Intel Core i3-2328M 2.2 GHz Motherboard: Intel - PLCSF8 Memory Type: DDR3 Module Details: Slot "BANK 2", 4 GB, Speed "1333 MHz SODIMM", Type "DDR3", Manufacturer "Samsung" Operating System: Microsoft Windows 10 Home (64-bit)

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by irbaboon,

Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail או Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by look-GOD,

אז ככה אני כבר שבוע מחפש באיטרנט תשובה לשאלה שחשבתי שנורא פשוטה אבל מסתבר שזה סוד מדיני של NVIDIA... ??? איזה מזל שנזכרתי שיש את הפורום באתר הזה עם כול הגאונים שיודעים הכול האם אפשר לחבר שתי כרטיסי מסך שונים ב SLI בואו נגיד דור של 8800 עם 6800? או אם אני יכול לחבר 8800 עם 8600...? או אם אני יכול לחבר 8800 320MB עם 8800 640MB|??? כי אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש או ישן ואז לחבר אילו את הדור הבא של NVIDIA שיצא אלוהים יודע מתי... תודה מראש אני.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים