עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yirmi,

אני משכפל דיסק ולוקח לו 8 דקות!!!! זה צורב מהירות 24, לפני זה לקח 3 דקות! הצורב לא נמצא על אותו כבל של הסי די רום. מישהו יודע מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by cKb,

אז בהמשך לת'רד הקודם: קניתי את הכבל RCA-RCA, הכי איכותי שמצאתי, ומתאם PL MONO. אבל כרטיס הקול (שכזכור, יושב לי על לוח האם) - עדיין מגמגם !!! אז השאלתי מחבר כרטיס creative live! value שכידוע, גם לו יש יציאה דיגיטלית. וגם הכרטיס הזה מגמגם ביציאה הדיגיטלית שלו !!! מה קורה פה? משהו דפוק במחשב שלי? בבקשה תעזרו! ???

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Or ei,

אני כל הזמן שומע איזה צפצוף מוזר מהמחשב (או מהמסך אין לי מוסג) אתם יודעים צליל קטן כזה ומעצבן שעושה חור באוזן כיביתי את הרמקולים (מהחשמל והצליל המחורבן הזה עדיין היה אז אני בתוך שזה מהמחשב (או מהמסך כי זה בא יותר מהכיוון שלו) מישהו יודע אולי מה גורם לצליל הזה?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. כל המחשבים שהיו לי בחיים פיתחו תופעות מוזרות שאף טכנאי לא הבין למה זה קורה עכשיו קניתי עוד מחשב P4 כן P4! ועוד פעם קרו תופעות מוזרות שאף אחד לא יודע איך לפתור. עם כל המחשבים שלי אותו סיפור אני משתגע. אני בסבבה יטפל בבעיות נורמאליות במחשב אבל אחרי שעושים פורמט הבעיה נעלמת לשבוע ואז חוזרת אני משתמש בXP והבעיה היא אחרי כמה דקות שאני באינטרנט סרגל השפה נהיה לבן, רק הסרגל אז פתאום כאילו התנתקתי מהאינטרנט אבל שהאינטרנט אקספלורר מבקש להתחבר שוב המחשב כותב שאני כבר מחובר ורק שאני עושה הפעלה מחדש זה פועל בבקשה תעזרו לי אני מרחק דקה מלזרוק את המחשב דרך החלון :AR15: :AR15:

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. אח שלי הביא לי 2 זכרונות, לא יודע כמה מגה, לא יודע איזה סוג, אך נראים ישנים אז כנראה אלו SDR... יש לי בלוח (ASUS A7A266) 3 סלוטים של SDR, באחד יש 256MB ו-2 סלוטים פנויים אליהם הכנסתי את הזכרונות שאחי הביא לי... בעת הפעלת המחשב מזוהה כמו תמיד 256MB של זיכרון, וזה מה שהיה לי גם לפני שהתקנתי את ה-2 החדשים, חיפשתי בביוס אבל לא מצאתי משהו שעשוי לעזור. מישהו יכול לעזור? חשבתי שזיכרון מזוהה אוטומטית כשאני מכניס אותו... :-/

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by demultiplexer,

המחשב שלי נכבה לבד אחרי איזה חצי שעה של צפיהה בסרט די וי די יש לי ווינדוס 98 גרסה שנייה לוח אם של msi אין לי מושג איזה p3 733 300 mb ram ati 8 creative 128 modem 56k מה יכולה להיות הסיבה ? כשהוא נכבה אני מצליח לראות איזה חלוןקטן שנפתח שנייה לפני שהמחשב נכבה ויש בו מין ציור של דלת וחץ אדום אני חושב ואז המחשב נכבה מישהוא יודע ממה הבעיה נובעת או איך אפשר לסדר אותה ? יש לי הרד דיסק אחד של ווסטרן 15 גיגה אחד של מקסטור 40 גיגה חדש די וי די של סמסונג וצורב של ריקו אני מתחרפן מזה שהמחשב נכבה לי לבד מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by yair_gobani,

יש לי סלרון 500 ולוח אם VIA CA64-BC יש לי 2 שאלות: 1) האם הלוח אם טוב 2) רציתי לקנות סלרון 900 האם זה יתאים ללוח האם בתודה מיאיר

• 19 תגובות
    • 16.7k צפיות
  8. כל עזרה תתקבל בברכה: יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GA-7VTXH, עם כרטיס קול שמאפשר יציאה דיגיטלית מסוג SPDIF. החיבור נעשה באותו "חור" - line out, עם פלאג שונה כמובן, וההגדרה היא ע"י מנהל התקנים 'enable digital out". הבעייה היא שכאשר אני מאפשר יציאת קול דיגיטלית, כרטיס הקול מתחיל לגמגם (כמו סלקום)... וזה פשוט משגע. אי אפשר לשמוע כלום ככה. אמרו לי באיזה-שהוא פורום שכנראה הבעייה היא בספק (חלש מדי), שהוא לא מצליח לחולל אות מספיק חזק. יש לי ספק 300W, ובאף מקום לא מוזכר שום דבר בנושא הזה. מה קורה פה? הדרייברים שלי מעודכנים - גם של CREATIVE וגם של VIA. אולי תוכלו להפנות אותי למאמר או לפורום בנושא?

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים