תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
אני שומע שירים ועשה מיקיסם, המחשב לא זז, אחרי דקה הוא מתכבה, אני מעלה אותו מחדש וההרדיסק לא מזוהה. אני מכבה אותו, מעלה אותו מחדש, יש הרדיסק, המחשב עולה, אני עושה מיקסים, אותו דבר, אני עוד הפעם מכבה, מדליק, המחשב עולה... הלכתי לראות משהוא בTV, גולש, מדבר פה.., המחשב מפסיק לזוז, אני מעלה אותו מחדש, והוא לא עולה!!!, מראה לי איזה משהוא לפני שהWIN2000, משהוא TV לא יכול לעשות משוהא... דייייייייי, נמאס לי!!!!, ההרדיסק הזה בין פחות משבוע!!, (ואין לו את הL בסוף... ). אולי מישהוא פה יכול לחשוב על משהוא יכול לחשוב פה על מה לא בדסר אצלי!?!?!!??! הנה מפרד מדויק ביותר של המחשב שלי!: asus a7m266 AMD athlon 1133 hundai(משבוא כזה..) 256 DDR elsa 311 3com כרטיס רשת... apachi כ…
-
- 40 תגובות
- 21.7k צפיות
-
-
רכשתי ימהה 2100 סקזי,הבעייה היא כאשר הדיסק נטען בהתחלה או כאשר הצורב עובד על מהירות גבוהה,נשמעים רעשים נוראים כמו של טרקטור. לפעמים נדמה כאילו הצורב מתכונן להמראה ולעוף עם המארז השאלה שלי האם זה טבעי? יש לציין שבמהירות נמוכה כפול 8 או כפול 4 הכל בסדר ורק בהטענת הדיסק נשמעים הרעשים. מה עושים? ???
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע קיבלתי את כרטיס המסך החדש שרכשתי מאקסלנט במיטב כספי - Geforce 2 MX400 PCI, שהחליף את כרטיס ה-On Board שהיה בשימוש עד לאותה נקודת זמן. מהרגע שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב שהמחשב מזהה את המעבד שלי כפנטיום 3 750, למרות שבמציאות הוא פנטיום 3 1000. לאחק מספר דקות של חרדה ומספר נסיונות לאתר את הבעיה, שליפה של כרטיס המסך וחזרה לעבודה עם הכרטיס הקודם פתרה את הבעיה. ניסיתי לבדוק את הגורם לכך, וראיתי כשכרטיס המסך החדש מותקן, מהירות לוח האם יורדת מ-133MHZ ל-100MHZ. אין לי מושג מה לעשות עם זה. שדרגתי את ה-BIOS, עדכנתי את ה-CHIPSET, בדקתי ג'ימפורים, הורדתי אפילו דרייברים חדשים לכרטיס מסך, ועדיין, עולם כמנהגו נוהג. לוח האם שברשותי הוא m754lmr של PC CHIPS. מישהו נתקל…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני משכפל דיסק ולוקח לו 8 דקות!!!! זה צורב מהירות 24, לפני זה לקח 3 דקות! הצורב לא נמצא על אותו כבל של הסי די רום. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כל המחשבים שהיו לי בחיים פיתחו תופעות מוזרות שאף טכנאי לא הבין למה זה קורה עכשיו קניתי עוד מחשב P4 כן P4! ועוד פעם קרו תופעות מוזרות שאף אחד לא יודע איך לפתור. עם כל המחשבים שלי אותו סיפור אני משתגע. אני בסבבה יטפל בבעיות נורמאליות במחשב אבל אחרי שעושים פורמט הבעיה נעלמת לשבוע ואז חוזרת אני משתמש בXP והבעיה היא אחרי כמה דקות שאני באינטרנט סרגל השפה נהיה לבן, רק הסרגל אז פתאום כאילו התנתקתי מהאינטרנט אבל שהאינטרנט אקספלורר מבקש להתחבר שוב המחשב כותב שאני כבר מחובר ורק שאני עושה הפעלה מחדש זה פועל בבקשה תעזרו לי אני מרחק דקה מלזרוק את המחשב דרך החלון :AR15: :AR15:
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי סלרון 500 ולוח אם VIA CA64-BC יש לי 2 שאלות: 1) האם הלוח אם טוב 2) רציתי לקנות סלרון 900 האם זה יתאים ללוח האם בתודה מיאיר
-
- 19 תגובות
- 16.7k צפיות
-