תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אנשים צריך עזרה! בעיה מוזרה שהתחילה מאתמול: לאחר שעשיתי כיבוי דרך הווינדוס המחשב ניכבה (המחשב= מעבד+ הרדיסקים+כרטיס מסך) כמו שבצריך אבל! המארז עם כל המאווררים והמנורות נישאר דלוק ! וכפתורי הריסט או הכיבוי לא פעילים! הדרך היחידה לכבות את המארז הוא ע"י ניתוק מהחשמל או דרך הכפתור שעל הספק. ובמידה ואני מחבר את המחשב שוב לחשמל אז אוטומטית המארז נידלק בלי שלחצתי על הדלקה- ואם אני רוצה להדליק את המחשב אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה במארז ואחרי כמה שניות המחשב נידלק וניכנס לווינדוס! משהו מאוד מוזר: האם הבעיה היא בלוח אם או בספק או בכפתורים של המארז?? חובה לציין שלא נעשה שום דבר למחשב לפני שזה התחיל ליקרות. מיפרט: מעבד Q6600 ללא OC לוח אסוס ASUS P5N-E SLI זיכרון: 4X1024GB GSKIIL 800…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי כבר מושג מה לעשות, אבל כל עזרה תתקבל בברכה. המחשב עובד מצויין, אבל ברגע שאני מפעיל משחק עם 3D כמו C&C או Freedom Fighters תוך 2-120 שניות אני מקבל מסך כחול. יש לי Gigabyte 8SG667 Nvidia TI4200AGP 128 DDR 300 512Mb Pentium 2.4 בצעתי את הפעולות הבאות: עברתי בין מערכות הפעלה (כן תאמינו עשיתי את זה) ועכשיו אני עם Window2000 Pro Sp3 שדרגתי את הDirectX מ8.1 ל9.0 ל9.0B הוצאתי לסירוגין את הזיכרון הוצאתי את כל הכרטיסים האחרים החלפתי דריורים של NVIDIA מ41 עד 45 ועד הגרסה האחרונה שדרגתי את הBIOS עד הגרסה האחרונה F5 פתחתי את המכסה וכוונתי ישירות מאוורר ביתי אולי זה בעיית חום הורדתי את הEasyTune של GigaByte והורדתי מהירות מעבד ל1.8 ולסיום אפילו החלפתי את כרטיס המסך בחנות …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 800 ישן, לאחרונה הוא החל להשמיע קולות גרגור מוזרים. אתמול גיליתי שמאוורר הCPU תפוס וזה מקור הרעש, הוצאתי אותו עם הHEATSINK וניקיתי את האבק (לא הצלחתי להפריד בין המאוורר לHEATSINK). בסופו של תהליך, המאוורר נשאר תפוס, אבל נוצרה בעייה חדשה, בהפעלה ראשונית של המחשב הוא מגיע רק עד המסך שהוא כותב על כרטיס המסך ונתקע. נסיון לעשות ריסט מביא אותי למסך ריק, אפילו זה לא מופיע. הדבר חוזר על עצמו לאחר כיבוי והפעלה לאחר זמן. לא ברור לי אם זה אומר שנשרף משהו (אם כן נראה לי שלא הייתי אמור לראות את המסך של הכרטיס מסך והפרטים עליו) או משהו אחר. אין צפצופים ולא כלום. יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אבא שלי כבר בן 4 ...עד לפני חצי שנה המחשב עבד יפה... פתאום בתת אחת העכבר הפסיק לפעול... (מיקרוסופט ,כדורי, חוטי בן 6...עכבר מצוין) ...אבא שלי החליף את העכבר לעכבר לייזר של לוג'יטק, חוטי. העכבר הזה עבד יפה מאוד לאיזה חודשיים. פתאום התחיל המחשב לא להידלק.. כלומר... בפתיחת המחשב נשמע צפצוף גבוהה וארוך מתוך המחשב, המסך נדלק, והחלה בדיקת הזכרון (כל זה בזמן שהצליל ממשיך) ואחרי בדיקת הזכרון פשוט לא קורה כלום לא ניתן להגיע לביוס, המקלדת לא עובדת. למרות שהזהרתי את אבא שלי שזאת בעיה בביוס או בלוח אם ..הוא קנה מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. כשהתקנו את העכבר והמקלדת המחשב נדלק והכל עבד טוב, חוץ מהעכבר שנתקע מדי פעם... אתמול בערב חזרה התקלה והמחשב לא נדלק.. איך אתם …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה נכבה לי המסך ואז הוא נדלק וזאת ההודעה שהופיע ולאחר שלחצתי אישור הכל הפך להיות שחור לבן וברזולוציה גדולה!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך gigabyte 9800Gt 1GB מעבד quad 2400GHz ולוח אם של gigabyte דגם ep45ds3l (דגם חדש דגם ה-hybrid וה- energy saver ) כל פעם שאני מפעיל משחק .. ולא חשוב איזה ... גדול קטן כבד קל חמוץ מתוק חריף מר על המסך מופיעות מלא נקודות ירוקות (באמצע המשחק באופן אקראי) נותן לי 2 3 שניות להמשיך לשחק (עם הנקודות האלה) ואז בום !!!!!!!!!!!!!! המחשב ניתקע לחלוטין (כולל העכבר) המשחק קורס המסך ניכבה והופה איזה כיף לי... מישהו ניתקל בבעיה כזאת ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (עוד קצת ???????????)
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
החלפתי היום כונן מכני עתיק בכונן SSD בנוסף יש לי 2 כוננים מכנים של 2 טרה בייט בקיצור הנה הבעיה: http://srv2.jpg.co.il/6/539898f9874e5.jpg
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום..מערכת הXP אצלי קרסה סופית.(מקש הF8 ואפשרויות -מצב בטוח-העלאה לפי פרמטרים אחרונים מוצלחים - וכ'ו- לא עובדים ,המחשב קופא). בעייתי היא כזו : כשאני מעלה את דיסק ההתקנה המקורי של הXP פרו בעברית שלי, הוא מגיע עד לאפשרות של -בדיקת גרסה קודמת של חלונות- ופשוט קופא שם. המקלדת ננעלת והסידי-רום מפסיק להסתובב. *נכנסתי לBIOS וההארד דיסק שמותקן אצלי מופיע שם בקינפוג הנכון . ההארד דיסק מותקן נכון ,הכבלים במקום והג'ימפור גם . הביוס מזהה אותו, אז מה יכולה להיות הבעיה למצב ביש שכזה ? מעולם לא נתקלתי בדבר שכזה, ואני מתוסכל עד מאוד, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן חבר'ה, אני אובד עצות כבר. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כהנדסאי מחשבים וחובב יצא לי לתקן המון מחשבים בחיי הקצרים, אך בתקלה שנתקלתי בימים האחרונים עוד לא ראיתי המחשב מדגם אינטל E5200 ולוח אינטל (1 ג'יגה ראם,7600GS ) כאשר מדליקים את המחשב לא נשמע צפצוף אתחול אך כל המערכת עובדת בנוסף לכך המסך חשוך. אך כעבור 2 דקות המסך עובד והדבר הראשון שרואים זה את מסך הטעינה של הוינדוס(XPSP2) וכך המחשב מדלג בצורה מלאה ומתעלם מכל אפשרות להכנס לביוס. בנוסף יש פעמים שמדליקים את המחשב והוא נדלק כובה נדלק כובה נדלק כובה ולבסוף עובד באופן הנ"ל. פעולות שבצעתי לבדיקה אך ללא הועיל 1.החלפת ספק 2.החלפת זיכרונות 3.בדיקת מתג המחשב 4.בדיקת קצרים 5.הוצאת הכרטיס מסך ועבודה על מובנה 6.לחיצה על מקש הפעלת הביוס גם כאשר המסך כבוי 7.איפוס CMOS והוצאת הבטרייה לביוס…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקלה נפתרה אחרי איפוס נוסף של הראוטר, אפשר למחוק את השרשור, תודה וסליחה ------------ היי, המחשב שלי הוא עם WINDOWS 7 32BIT והוא היה מחובר כרגיל לרשת דרך TL-WN822N עד היום, הוא מתחבר לראוטר בחדר מקביל ומתחבר אליו אלחוטית דרך המתאם. פתאום, הופיע סימן תמרור השגיאה הצהוב למטה בצד שמאל והאינטרנט לא עולה, גם אחרי איפוסים והתקנה מחדש, כיבוי הראוטר וכו', אני מקבל חיווי כי אני מחובר לרשת דרך המתאם, אבל אין אינטרנט משום מה. ניסיתי להתחבר לאותה הרשת דרך הפלאפון - זה עבד. ניסיתי דרך המתאם להתחבר לרשת של הפלאפון שלי, אותו הפכתי לנקודת רשת - זה עבד. כך שכאילו משהו בהגדרות של אותה רשת ספציפית מונע חיבור למרות שלא בוצע שום שינוי והכל …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הוא HP dx6120, יחסית ישן אבל אין לי דרישות מיוחדות ממנו למעט עיבוד תמלילים ועוד כמה משימות פשוטות. המחשב עבר פורמט, והותקנה עליו מחדש ווינדוס XP (SP3) כולל כל הדרייברים הרלוונטיים. המחשב עובד סבבה לגמרי - עד שמחברים אותו לרשת. שתיים שלוש שניות אחרי שמחברים אותו לרשת (עם כבל LAN), המאווררים שלו פתאום מתחילים להאיץ ולהתאמץ ממש, ומערכת כולה קופאת ואז מגמגמת. העכבר לפתע מפסיק לעבוד ורק המקלדת עוד איכשהו מגיבה. הכל חוזר לסדרו רק לאחר ריסטרט, וניתוק כבל ה-LAN כמובן. למישהו יש מושג מדוע זה קורה? תודה, אביחי
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר הפסקת חשמל המחשב עלה ופתאום המסך התחלף למסך שחור ריק. נסיתי לעלות בSAFE MODE והמחשב עלה בסדר. נסיתי שוב בצורה רגילה ושוב קיבלתי מסך שחור ריק. ההארד-דיסק נמצא תקין. ביטלתי בSAFE MODE את הדרייבר של הכרטיס מסך (ASUS RADEON 9600 XT) ואז המחשב עלה כהלכה במצב רגיל (כמובן ללא הדרייבר אלא עם הדרייבר של ווינדוס). נסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס (מדיסק שיש לי) - שוב קיבלתי מסך שחור. למה? יש למישהו רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי את הזכרון הזה http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr400.htm ולוח גי'גה בייט GA-K8NF-9 עכשיו אתמול רציתי לשנות את ההגדרות של הזכרון שיהיה CL 2.0 והמקסימום מהירות תהיה 200 שככה זה היה צריך להיות ומשום מה זה לא היה... עכשיו פתאום המחשב לא עבד...המסך לא עבד...אז חשבתי שדפקתי את הביוס ועשיתי לו ריסט עם ג'אמפר... עכשיו חבר שלי אמר שזה בגלל שזכרון אחד בסטיק 1 וזכרון שני בסטיק 3 וזה צריך להיות ב1 ושניים אז שינתי ועכשיו זה עובד... רציתי לדעת אם זה DC עכשיו או לא? ורציתי לדעת איך לעשות אופטימציה מלאה בביוס בשביל שהזכרון יעבוד הכי מהר... תודה. משה EDIT: טוב עכשיו בחוברת ראיתי שבעצם DDR1 זה ערוץ A וDDR2 זה ערוץ B אז רק עכשיו זה על DC אז בקיצור אולי מישהו יכול…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של COMPAQ מדגם - Presario 12XL202. קניתי זיכרון של 256 מ"ב, אבל אחרי שהרכבתי אותו המחשב מזהה לי אותו כ-128 מ"ב (+ הזיכרון שהיה כבר - 64 מ"ב, כלומר 190 מ"ב בערך). בWINDOWS XP מופיע כ- 128 מ"ב ,בדקתי גם בBIOS וגם שם הוא מזוהה כ-128 (+ ה-64 ,190 מ"ב) . התקנתי EVEREST ושם הוא מזהה מקל זיכרון של 256 מ"ב אבל כשאני הולך לפירוט זיכרון מופיע שם שיש לי בסלוט הראשון 64 מ"ב (זה הזיכרון שקיבלתי עם המחשב) ובסלוט השני 128 מ"ב (מה שקניתי). חייב לציין שכאשר אני מסתכל על הפירוט של מה שיושב בסלוט בהשני מופיע ה-256 מ"ב.. מישהו יכול לעזור לי להבין למה, בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום המערכת: i5 4590 Gigabyte H81M Seasonic S12 - 620W Monitor: Acer Ed323 (1440p@144hz) עד אתמול הייתה עם Vapor X R9 280X אתמול החלפתי ל XFX RX 580 Black edition שנקנה מ newegg בדסקטופ הכל תקין, במהלך משחק (DOTA2) אני מקבל מסך שחור בתדירות גבוהה (ה input פשוט מפסיק לחלוטין לכמה שניות) דברים שכבר ניסיתי: - הסרה של כל הדרייברים באמצעות ה Clean utility של AMD והתקנה מחדש - הכרטיס דורש כבל אחד של 8 פינים, בהתחלה חיברתי כבל אחד שיוצא מהספק שהיה מחובר עם מתאם מ6 ל8. הכרטיס עצמו הגיע עם מתאם מ2 יציאות של 6 לאחת של 8 אז חיברתי באמצעות הכבל שלהם (חיברתי 2 יציאות של 6 פינים מהספק לכבל מה שמוציא יציאה אחת ש…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב נייח שמחובר למסך טלוויזיה לוח-אם - ga-p55m-ud2 זיכרון - patriot 8GB כרטיס מסך - GeForce gtx470 לא נראה לי שיש עוד פרטים רלונטים.. היום התחיל המסך להשתגע ואיני יודע מה בדיוק מקור הבעיה... אני מניח שזה כרטיס המסך מכיוון שחיברתי טלוויזיה אחרת וקבלתי אותה תוצאה... השאלה מה לדעכם הבעיה והאם ניתן לתקן או שבכלל לא שווה ועדיף לקנות חדש?!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון המסך של המחשב שלי, לפטופ dell inspiron עובר מהמצב הראשון לשני לכמה שניות ואז חוזר לקדמותו. אין עוד שום השפעות כתוצאה מזה וזה קורה רק פעם-פעמיים ביום אך עדיין מפריע. יש מישהו שיודע לזהות את התקלה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש וכאשר התקנתי מערכת הפעלה המחשב עבד טוב אך לאחר שכיביתי אותו מערכת ההפעלה קרסה ולא עולה יותר (משך כחול ויש מצב שראיתי שם גם DISK FAILURE). עכשיו מערכת ההפעלה עולה בסייף מוד אבל כאשר אני מעלה אותה במצב רגיל המחשב שוב קורס מיד (התצוגה משתבשת ואז הוא קורס). יש מצב שמדובר ב-SSD לא תקין או שההתקנה של הווינדוס לא תקינה (התקנתי גם 7 וגם 8 דרך USB שהכנתי עם RUFUS).
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם מדובר על מחשב תושבת P4 478 3.0 GHZ לוח VIA SATA RAID הרדיסק 80 GB זיכרון 1 GB 400 DDR WIN XP התקלה :כל פעם מופיע אחרי הפעולה כמו,חיבור זיכרון חיצוני USB או אם עמדתי עם סמן העכבר על סל מיחזור ועשיתי קליק ימני ורוקן את סל המיחזור, או חיבור כבל הרשת והגדרת החייגן ,,,מה שקורה ברגע הפעולה מתקבל מסך כחול עם שגיאה ולא מספיקים לקרוא ואז הוא מתחיל הפעלה מחדש עם הודעה המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה מה שהספקתי לקלוט במסך הכחול הוא קוד 0X0000005 ביצעתי פירמוט מספר פעמים זה לא עוזר,,,, אחרי הפירמוט הכל עובד יפה עד השיגעון הבא כמו ברגע הכנסת זיכרון נייד USB שוב מייד מסך כחול משהו מכיר בעייה כזאת, דרך אגב זה התחיל פתאום לא הורכב שום דבר חדש בחומרה ניסיתי כרטיס זיכרון חדש…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שאלה : במחשבי שמבוסס על חלונות 10 64 קיימים 3 USERS אני ADMIN אצלי ב-YOUTUBE אין לי שליטה כמעט על תזוזת הסרגל עם העכבר בסרט (משתולל וקשה לייצב מיקום)אצל 2 המשתמשים האחרים לא קיימת התופעה הנ"ל סיבות ופתרון ? משתמש בMICROSOFT EDGE
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, קיבלתי מסך כחול, המחשב עשה ריסטרט ועלה בלי דרייבר לכרטיס מסך. בנוסף לזה התחילו להופיע לי פסים לבנים לאורך המסך. ניסיתי להתקין דרייבר אחר, אבל זה לא עזר. כאשר אני מפעיל GPUZ אני רואה את כל התדרים על אפס, ובנוסף ב DEVICE MANAGER מופיע סימן קריאה ליד כרטיס מסך. עשיתי התקנה נקיה של וינדוס והבעיה לא נעלמה. האם זה אומר שכרטיס מסך של מת או שיש לזה פתרון? תודה לעוזרים. .המחשב שלי:P5QD TURBO, Q9550, GTX470, CORSAIR XMS2 4GB 1066MHZ וספק כוח של צ'יפטק 750W
-
- 7 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום באתי להחליף לאחי זיכרונות בסוף לא ביצעתי את ההחלפה והחזרתי את הזיכרונות לאיך שזה היה כשמדליקים את המחשב הוא דולק והכל נראה תקין אבל המסך מחפש יציאה מהמחשב כאילו אין לו סיגנל וככה זה ממשיך מה זה יכול להיות למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
תאור הבעיה - כל פעם מחדש נעלם וחוזר, החלונות נפתחים בשורת משימות למטה אבל לא על המסך. עד עכשיו זה היה עם תוכנות כגון טורנט, סטים, כרום. הפעם זה נהיה יותר רציני ולא נפתחות לי תיקיות\מחשב שלי כל דבר שקשור לזה כולל סטים, טורנט וטימספיק. ממתי התחילה הבעיה - מזמן, עם התיקיות ומחשב שלי בשלוש שעות האחרונות האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: פתאום מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64):WINDOWS 8.1 PRO 64BIT הערות נוספות - זה תקלה שלא הייתה עם הווינדוס 7, לדעתי גרוע ביותר הווינדוס 8 מאז ששמתי אותו רק תקלות מהסוג הזה. אשמח לפתרון, זה בעיה שמקשה עם תפעול המחשב. אני לא יודע עם זה קשור, אבל יש משחקים מסויימים שלפני שזה נכנס למשחק הרזולוציה משתנה. וברוב הפעמים שזה קרה זה אחרי…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרטי המערכת שלי: לוח - Asus Rampage Formula מעבד - Intel Q9450 זכרונות - MB1024 800MHZ CL4 6400C4 DHX Win XP SP3 תגידו אם חסרים עוד פרטים רלוונטיים על רכיבי המע'. המע' ללא OC כלשהו, ועבדה בצורה תקינה ללא אף תקלה מיוחדת עד שקרה המקרה שמייד יתואר. לפני מס' ימים עזרתי לחבר להתקין לוח חדש למחשב שלו. היה חסר לנו ג'אמפר והחלטתי (בטפשות..?) לשלוף ג'אמפר מהלוח שלי. הג'אמפר היחיד שהיה על הלוח נשלף והושם במחשבו של החבר. לאחר מכן הסתבר שהוצאנו את הג'אמפר שישב על הפינים שאמורים לאתר פתיחה של המארז והוצאה של הג'אמפר כנראה מפעילה את האופצייה הנ"ל. חשוב לציין שהג'אמפר תקין והושב למקומו על הלוח ביום שלמחרת. מאז אני מקבל בכל הפעלה של המחשב במהלך ה-POST את ההודעה הנ"ל: Chassi…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-