תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב שיחקתי עם ההגדרות של הניהול וביטלתי בטעות את ההרשאות עקב קח שפתחתי בישביל להעביר קבצים ( באבטחה וכרגע מופיע לי שגיאה שכונן C חסום ואין לי דרך פתוח אותו אולי למישהו יש מושג איך מחזירים את זה בחזרה . לא ניתן לעשות גם שיחזור מערכת זו השגיאה .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברשותי לפטופ של דל i7 16 gig ram win 10 לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות עם משחקים. הם פשוט לא זזים. משום מה הייתה לי תחושה שזה הכרטיס מסך. במאפיינים בדקתי והוא וכותב שהוא מותקן ועובד כראוי. אך אך אחכ בעמודה אחרת הופיעה לי שגיאה 43 עשיתי UNINSTALL והשגיאה נעלמה. אך הבעיה לא נפתרה. אני חושד שזה עדיין הדבר מאחר ואני לא מצליח לפתוח לא את ה nvidia control panel וגם לא את ה nvidia experience כמו כן ב task mannager אני לא רואה את ה"ביצועים" של הכרטיס המסך. רק את הכרטיס המסך המובנה (אני אמור לראות את שניהם?) מה עוד יכול לעשות. כי המחשב בעקרון עובד בסדר גמור. יכול לראות סרטים. HDMI עובד. רק במשחקים הוא לא מתפקד. את…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה במחשב שמשגעת אותי.... אשמח אם תוכלו לעזור לי.... ~HELP~ יש לי מחשב פנטיום 4 3GHZ, לוח ASUS P4S800D, וכונן קשיח של SAMSUNG HD160JJ. אני מנסה לעלות את המערכת הפעלה אבל נתקלת במסך כחול (כמו בעיה של H.D) של שניה ואחרי זה המחשב מבצע ריסט לעצמו. רציתי לבצע פירמוט לכונן אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. לא היה לי דיסקט RAID מקורי של הלוח, אז הורדתי אותו מהאתר של ASUS בלינק הבא http://www.driverstock.com/ASUS-P4S800D-driver-download/6-9-10052-80125/index.html אבל משום מה ההתקנה של הWIN לא זיההת את הדיסקט (אני מנסה להתקין מערכת הפעלה XP SP2) 2. חשבתי שהכונן הקשיח הלך לעלומו אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא זיהה אותו בצורה תקינה, ניתן ליצור/למחוק בו קבצים, אז …
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
לא משנה איזה דיסק, לא משנה מתי ואיזה תוכנה פועלת. המחשב פשוט נהיה איטי להחריד, עד כדי כך שהעכבר קופץ לי ממקום למקום (במקום לזוז חלק). ב-Task manager רק מעבד אחד עולה ל-100% (Hyper-Threading). מה לעשות? ניסיתי להוריד דריבר חדש, לעשות עדכון קושחה (??) לעשות Uninstall ו-Install שוב... שום דבר לא עובד...
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה (WEB CAM) המתחברת ל-USB, לאחר שחברתי אותה והתקנתי אותה, הוצאתי אותה מה-USB, אבל מאותו רגע כל פעם שאני מנסה להכניס אותה בחזרה אני מקבל צליל שגיאה והיא אמנם נדלקת (מקבל מתח) אבל לא מזוהה ע"י המחשב. מה נסיתי : 1. להסיר את הדרייברים לכבות את המחשב ולהתקים מחדש 2. לנתק את המצלמה ולחבר מחדש 3. 1+2 נ.ב. המצלמה לא מופיע במנהל ההתקנים. המחשב עליו מותקנת המצלמה הנו P4 עם מערכת חלונות XP בעברית
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה. ברשותי מחשב חזק יחסית בן שנתיים המריץ מערכת הפעלה Win7. בחצי השנה האחרונה החלה להופיע תקלה שחוזרת על עצמה בנסיבות שונות. זה התחיל מכך ש-skype הפסיק לרוץ כמו שצריך. כלומר אני פותח את התוכנה, היא עולה ושניה אח"כ קורסת. כך קורה גם עם הגאדג'טים של מייקרוסופט וכן עם אפליקציות נוספות של המערכת (צג הביצועים לדוגמא). כלי האבחון של מייקרסופט לא מצליח לפענח סיבה מסויימת לתקלה אלא כותב "שגיאה כלשהי". יצוין כי המחשב עובד חלק, הוא לא קורס ולא איטי יותר מכשהיה ביום שפתחתי אותו כך שאני מעדיף להמנע מפתרון הפירמוט או השחזור. יש למישהו רעיון מה יכול היה להשתבש? תודה רבה לעונים! עדיאל
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן. לפני שנה בערך צצה לי בעיה במחשב כל פעם שאני פותח אותו לפני שעולה הווינדוס(XP PRO) מופיע לי חלון כחול עם הודעת ארור משונה כדי להשתמש במחשב אני חייב לעשות ריסטרט ואז המחשב עובד כרגיל (גם כן יש בעיה שלפעמים במחשב דופק ריסטרטים סתם ואין לי מושג למה) היום שמתי לב למה שכתוב בהודעה ונראה לי שאני צריך לעשות אפדייט לביוס אין לי מושג מה אני אמור לעשות כי הלוח שלי של חברה לא ידועה אם אתם יכולים למצוא לי אפדייט לביוס זה יעזור.. או שיש דרך אחרת לתקן את זה יעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על Del בעליה של המחשב אני מצליח לזוז עם החצים בין הדברים אבל אחרי כמה שניות הוא נתקע. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום אני גר בבית גדול, כאשר הראוטר נמצא במרתף ולא מגיע לשאר הבית. קניתי ACCES POINT של אדימקס EW-7416APn חיברתי אותו בקומה העליונה של הבית עם כאבל רשת לממיר יס טוטאל של חברת yes. כלומר שהאינטרנט יעבור דרך הממירים של יס. הכל עבד תקין במשך שנה שלמה. היום הגעתי והאינטרנט לא עבד, מבדיקה ראשונית גיליתי שנורת WLAN על האדימקס בצבע כתום, ולא ירוק כמו שאמור להיות. כמובן שכיביתי והדלקתי את האדימקס עצמו, את הראוטר של בזק ואת ממיר היס טוטאל. ממצאים נוספים הם שהממיר שנותן את האינטרנט לאדימקס מקבל אינטרנט בצורה תקינה ומהירה, הVOD עליו עובד, והנורה LAN על האדימקס ירוקה. אנא ממכם עזרו לי, בתודה מראש, תמיר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי HD חיצוני של WD שדגמו הוא - כונן קשיחוWDG1U3200EוWestern Digital בנפח של 320 GB חיבור USB ספק כוח פנימי. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומנסה להעביר כמויות גדולות של מידע המחשב אינו מזהה יותר את הHD לא מאפשר לי קריאה. המחשב מקפיץ לי הודעה שהכונן נראה כלא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אותו. האם מישהו מכיר תקלה שכזו ? אשמח לעזרה תודה רבה יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P3 600 MHZ ( גרסת B עם 512K בקאש , מי מספיק זקן בשביל לזכור ??!!) על לוח p3c2000 של ASUS עם כרטיס RIVA TNT 2 ( ענתיקה עוד מעט יהיה שווה זהב ........) וכשאני מדליק אותו הוא עושה רעש כזה של REBOOT בלופים כול הזמן ....... ולא מראה אפילו פוסט ! ממה זה יכול לנבוע ומה הפתרון ? אם אתם מתכננים להגיד לי ליזרוק את הגרוטאה בלבד אז אל תגיבו ובואו נשאיר את הת'רד קשור לעיניין .....
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום. אתמול קניתי מאורר 120 מ"מ של AC עם תמיכה בPWM. כשחיברתי אותו ללוח אם לחיבור 4 פין של הSYS FAN הוא פשוט לא עבד. אולם, שחיברתי אות לחיבור 4 פין של הCPU FAN משום מה הוא עבד. יש לי תקלה בלוח אם? או שזה משהו אחר? (לגבי מפרט נא לראות בצד ימין)
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום.יש לי שתי תקלות. לאחרונה במנהל התקנים שמתי לב שיש לי סימן צהוב על אחד הרכיבים הנקראים PnP Bios Extension. הודעת השגיאה היא code 39. חיפשתי באינטרנט על זה רק שהבעיה שאני לא יודע בדיוק ממה היא נובעת וגם איך לעדכן את דרייבר הזה. תקלה שנייה- אז ככה יש לי 4 יציאות usb מאחורי המחשב ו-2 מקדימה. לאחרונה רכשתי רכזת עם 4 יציאות ושמתי אותה מאחורה (כעת הכל מלא מאחורה). משום מה היום שבאתי להכניס התקן מקדימה, גיליתי שאף אחד מהיציאות מקדימה לא מזהה לי. איך אני פותר את הבעייה והאם ניתן להחליף את היציאות מקדימה? מצטער על אריכות התקלות.תודה ולהתראות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
זה מתיש אותי כל פעם מחדש הווינדוס פשוט לא מזהה את המצלמה, שאני מחבר אותה לUSB (יש לי 6 חיבורים דרך אגב ובכולם אותה דבר) הנורה שבה נדלקת ונכבת ודבר לא קורה. אני צריך לשחק שעות אם הכבל של הUSB והחיבורים שהנורה תשאר דלוקה וזה. היכן הבעיה? המצלמה עובדת, הדרייבר מותקן. :s05: תודה לעוזרים. !
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום , יש לי WIN 10 32 BIT גרסא חוקית ומעודכנת . מהרגע שהתקנתי את הWINDOWS היו כמה בעיות מוזרות מבחינת התוכנה : ה- APP STORE לא נפתח המחשבון לא עובד ועוד כל מיני תכונות בסיסיות במחשב לא עובדות . אני מצרף תמונה של השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לפתוח את ה-APP STORE
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת WIN98 מחדש על מחשב נייד. אני לא מצליח לבצע סנכרון של מכשיר הנוקיה עם המחשב דרך אינפרא אדום. אני מקבל הודעת שגיאה IrSocket API coused an error. אשמח לקבל עזרה , רוי
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון, נעים מאוד אני עמית גלאם אני בן 22, הצטרפתי היום, עברתי על הרבה מאוד נושאים בפורום וראיתי שיש פה תותחים רציניים, אז נעים להכיר. דבר שני, אני זקוק לעזרתכם בבעיה שנוצרה אחרי ניקיון של אבק במחשב, אז ככה, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להשמיע רעשים של מטוס סילון בעל 6 מנועי סילון, אז לקחתי יוזמה (פסח לא?) פתחתי אותו והתחלתי לשאוב שם אבק בזהירות יתרה, פתאום שמתי לב שעל המאורר של המעבד יש טונה של אבק ובלתי אפשרי לנקות בלי להוציא את המאורר, לכן פירקתי את המאורר, ניתקתי את הפינים וניקתי את המאורר ביסודיות, בהחזרה נתקלתי בקשיים והפעלתי מעט כוח עד שזה נתפס כמו שצריך (פה אני חושש שלא ביצעתי את ההליך כראוי, כמו כן חשוב לציין לא מרחתי משחה טרמית אולי זה השורש לבע…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי סטיק USB של SANDISK 32GB לפני כמה שבועות המחשב הפסיק לקרוא אותו ואין אפשרות להעלות אותו אף מחשב. לדעתי זו בעיה במגעים או משהו בסגנון ואני בטוח שכל החומר (המאוד חשוב) שלי נמצא עדיין בפנים. מישהו מכיר מעבדה שיכולה לתקן לי את ה-USB או לפחות להעביר לי את החומר להתקן אחר? אני מחפש מישהו באיזור המרכז וכמובן במחיר סביר... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כמה בעיות במחשב 1)לפעמים הוא נידלק אך במסך לא רואים כלום אני צריך להדליק ולכבות את המחשב אולי 10 םעמים עד שזה מסתדר ואו מוציא את הכבלים החשמלים של הכרטיס מסך ואז זה פועל, העליתי את הנושא פה כמה פעמים ואף פעם לא היה תשובה נכונה 2)יש לו תוכנה שניקרת fixit של בזק בינלאומי ויהא מרא שיש בעיה בארד דיסק(צירפתי תמונה) עכשיו יכול להיות שזה הבעיה אך קשה לי להאמין כרגע במחשב יש 2 ארד דיסיקים אם באמת יש בעיה בארד דיסק איך אני יכול לדעת באיזה ארד דיסק יש בעיה? שאני לא יקנה סתם עוד ארד דיסק תודה לעונים (סליחה על המגילה)
-
- 28 תגובות
- 7.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי וינדוס 7 והחלטתי שאני רוצה להוסיף עוד מערכת הפעלה מסוג וינדוס אקספי...(כבר עשיתי זאת בעבר ) אחרי שבחרתי מחיצה להתקין זה פירמט את המחיצה עשה ריסט בכדי להתחיל את ההתקנה ופתאום לפני עליית המערכת יש לי את ההודעה הבאה: Disk Read Error Occured. Press CTRL ALT DEL to restart אמרו לי שארדיסק הלך ואני מקווה שלא כי אני חייב את המידע שיש שם .. אם מישהו יוכל להביא לי פתרון להחזיר את הארדסיק ואם לא מוצאים גם פתרון למחוק את הכל העיקר שיעבוד יעזור מאד הארדיסק מסוג seagete תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אוקיי... קודם כל הייתה לי סיסמא בווינדוס ורציתי להוריד אותה, ניסיתי כל מיני אפשרויות ואי אפשר ניסיתי דרך מנהל חשבונות דרך הכל אבל אין אפשרות של מחיקת סיסמא... אני זכרתי שאם אתה מוציא את הסימוס (הבטרייה) אז הוא מוחק את הסיסמא, ושכחתי שזה של הסיסמא בביוס והוצאתי אותה ואז נדפק לי הביוס אי אפשר לשנות כלום. ואני לא יכול לעשות כלום הכתב שם מופיע לי באפור בבקשה עזרה! אני חייב דרך לאפס, להחזיר את ברירת המחדל דרך הביוס בתפריט שם. בבקשה עזרה אני אשמח מאוד למדריך אם תמונות... תודה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-