עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כמה שחיפשתי בגוגל, רק מצאתי בעיה שהדיסק הולך לישון, אצלי זה הפוך מדובר בכונן גיבוי. אני צריך שיהיה בSLEEP ויעבוד רק כאשר תוכנת הגיבוי מופעלת, פעם פעמיים ביום. וזהו. מדובר בפירמה סיגייט, יש תוכנת ניהול, אבל אין שם שליטה במצבי שינה. אני מניח שזה ברמת הווינדוס 10.. התקני USB וכו.. אשמח לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב, מדובר במחשב שולחני ישן. העכבר מחובר למחשב דרך יציאת PS/2, לא USB. כאשר העכבר מחובר למחשב, המחשב מסרב לעבור למצב שינה. כאשר אני מנתק את העכבר, המחשב עובר למצב שינה ללא שום בעיה. חשוב להדגיש שלא ניראה שהסמן של העכבר זז מעצמו, אך כניראה משום מה המחשב חושב שהעכבר בתנועה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !

3. Started by oza87,

שלום, קניתי מסך חדש של asus מדגם vx24ah, המסך עבד תקין יום שלם ולמחרת בבוקר התגלה פיקסל ירוק אשר לא מגיב לשינוי צבעים ממש באמצע המסך, ניסיתי לבדוק כל דבר אפשרי כולל החלפת כבל hdmi ותוכנות תיקון פיקסלים תקועים אך הפיקסל לא חזר לסורו יש לי אחריות של 3 שנים והשאלה היא האם יחליפו את המסך בעקבות פיקסל אחד לא תקין? וכמו כן האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות. תודה מראש!

4. Started by igallagi,

מעבד i7 כרטיס מסך 930MX 16 ראם היו לי כמה פעמים של נפילות FPS בלפטופ, גיליתי שזה קורה כשאני לא מחובר לחשמל ועשיתי מדריכים באינטרנט שפתרו את הבעיה. כעת זה קורה לי גם כשאני מחובר וגם כשלא. בנוסף נכנסתי למנהל המשימות וראיתי בביצועים שכאשר יש נפילות FPS מהירות המעבד היא 0.5 GHZ כאשר ברגיל הוא עובד על 3-3.5 GHZ אשמח לעזרה. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by neo690,

שלום יש לי מחשב Dell Inspiron i7359-2435SLV 13.3 Inch 2-in-1 Touchscreen Laptop (6th Generation Intel Core i5, 4 GB RAM, 500 GB HDD) קורה לי לעיתים רחוקות שאני סוגר את המסך, בא לפתוח את המחשב אחרי שעה ואני רואה שבמקום להתשחרר ממצב המתנה, המחשב עולה כאילו התדלקתי את המחשב אחרי שהיה כבוי. ממה נובעת הבעייה? יש עליו windows 10, ובנוסף החיפוש קבצים מאוד איטי, אם בכלל עובד. גם האייקונים של האופיס לדוגמא לא הותקנו אף לא בתפריט START אחרי ההתקנה של האופיס. מאיפה הבעיות האלה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by pcbuilder99,

שלום... אני בונה עכשיו מחשב כבר חיברתי את כול הרכיבים ללוח ואם וחיברתי את לוח האם למארז, לאחר מכן חברתי את כול הכבלים של הספק כוח ללוח אם אבל נתקלתי בבעיה כאשר הכבל של 12V מחובר ללוח אז המחשב לא נלדק כלל אבל כאשר אני מנתק את הכבל של 12V המחשב נלדק אך לא עולה... מישהו יודע למה ויש לו פתרון? אשמח לכול עזרה תודה רבה מראש? הרכיבים שלי: gygabyte ab350n gaming wifi miniItx ryzen 5 1600 with stock cooler g.skill 16gb ddr4 ram hyper 600w ps gygabyte gtx1060 5 led case fans

7. קמתי בבוקר ואתמול הכל היה תקין. פתאום התצוגה לא נורמלית. מה אני עושה?

8. יש לי 8GB זיכרון במחשב נייד ואני חושב לאיזה מותג לשדרג. - יש MICRO 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1333MHZ - יש HYNIX 16GB כל מודול 8 ג'יגה במבירות 1333MHZ - יש SAMSUNG 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1600MHZ מי יותר אמין? מחשב נייד שלי הוא: מאבד i5-2520M 8GB זיכרון SSD דיסק Intel HD כרטיס תודה

9. תודה

10. Started by Goat17,

שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם המחשב מפרט: לוח: abit IP35 pro מעבד: CORE2 Quad Q6600 זיכרון: 8GB DDR2 כרטיס מסך:Gigabyte 650GTX ti בהרצה של משחק (the witcher3) המחשב התחיל לקרוס לי אחרי כמה פעמים שזה קרה גיליתי שהבעיה היא התחממנות של כרטיס המסך שמגיע לטמפ של 100מעלות ויותר.. דבר ראשון שעשיתי היה לנקות אותו - לא פתר לי את הבעיה גם אחרי הניקיון המשיך להגיע לטמפ' גבוההות מאוד (90+ מעלות ) ומידי פעם גם לקרוס.. מה שעשיתי כרגע זה לפתוח את צד המארז ולשים מאוורר גדול מול המחשב.. כרגע זה נותן פתרון - הכרטיס עדיין מגיע לטמפ גבוההות של 80\90 מעלות אבל לפחות ניראה שכרגע המחשב לא קורס גם בתוך המשחק... אבל הפתרון הזה לא ממש מ…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לאחרונה התחילו להופיע לי על המסך ריבועים מוזרים כאלה: זה הכרטיס מסך שיש לי: https://ksp.co.il/?uin=37618 זה יכול להיות הכרטיס מסך? תודה!

12. Started by OrBen91,

מחשב בן 3 חודשים, המפרט שלו מצורף בתמונות, לאחר 20-25 דקות משחק בפיפא 18 על הגדרות מדיום (אם זה משנה - בעזרת 2 שלטים של סוני שמחוברים בבלוטות', כן כן הלכו לי הלימודים), מרגיש לי שהמחשב קצת מתחמם מדי, מצורף תמונה שמפרטת את הטמפרטורות (לא כל כך הבנתי איזה טמפרטורה שייכת לרכיב מסוים). האם זה תקין?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום בכדי לשפר ביצועים בכלל גם למשחקים קלים וגם לסרטים 4K וגם לעבודה מאומצת של פתיחת טאבים מרובים מה כדאי להוסיף (או להחליף את השילוש). במחשב שלי יש לוח אם - GIGABYTE GA-H110M-S2PV DDR3 מעבד INTEL I3-6100 וזיכרון של 8G 1.להוסיף הארד דיסק SSD ? יש לי כיום 1T 7200 בלבד 2.להוסיף כרטיס מסך ? 3. להוסיף זיכרון ? תודה לעוזרים

14. שלום עברתי היום לטלוויזיה של פרטנר ואז הבנתי שהיא עובדת בעיקר על אינטרנט ושאין לי מספיק גם לטלוויזיה וגם למשחקים יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב יקבל עדיפות על הטלוויזיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. נגמרה לי הסוללה בנייד ומאז המחשב הנייד לא נדלק, נאמר לי שיש בעיה בלוח אם שלא ניתן לתקן ברצוני לבדוק אם המחשב יעבוד עם סוללה טעונה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by cateye,

היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. Started by דוד צאושו,

שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים

18. Started by דוד צאושו,

שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים

19. שלום אני גולש במחשב הנייד באמצעות הנקודה החמה של הסלולרי. אני בדרך כלל לא עובר את ה-4GB בחודש. בימים האחרונים באופן פתאומי נגמרה לי חבילת הגלישה. הגדלתי אותה באופן חד פעמי ואחרי יומיים היא נגמרה שוב. בבדיקה גיליתי שצרכתי תוך יום 2GB הורדתי את ה-Netlimiter וגיליתי שזללן האינטרנט על המחשב הוא ה-SVCHOST (צרך חצי ג'יגה בתוך חצי שעה!!!). הדפדפן (כרום) צרך נתונים בצורה נורמלית (כעשר מגה) באותו הזמן. לא עשיתי שום שינוי מעבר לכך. למה זה קורה?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  20. בלפטופ החדש שלי (lenovo ideapad 720) יש כרטיס מסך של amd כשניסיתי לשחק במשחקים המחשב התחמם מהר מאוד אפילו שעל הנייר הוא אמור להחזיק את המשחקים (warframe, maplestory אם רלוונטי) אז בדקתי ומסתבר שבמקום להפעיל את הכרטיס מסך הנורמלי הוא מפעיל את הכרטיס שמשולב במעבד על 100% כשאני פותח את המשחקים. ניסיתי לסדר את הבעיה הזאת אבל לא הצלחתי... באותו מחשב (בלי קשר) יש איזה malware שגם האנטי וירוס של וינדוס וגם malwarebytes לא הצליחו לאתר (בדקתי בsafe mod) ואני לא מצליח להסיר אותו בגדול זה פשוט מצמיד לי איזה 4 אתרים שבחיים לא נכנסתי אליהם להיסטוריה בלי אופציה למחוק. כדאי להגיד - הווירוס הזה גם בפלאפון שזה פשוט מוזר בכל מקרה אני אודה לעזרה ואני חדש כאן א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד אינטל על לוח אם של GYGABYTE עם הצ'יפ סט החדש מסוג Z370, הארד דיסק קשיח HDD ודיסק SSD כאשר הBOOT DRIVE של המערכת הוא הSSD. רציתי לדעת האם העברת המחשב למצב שינה בלילה והפעלתו בצהריים מחדש (מה שמדליק את הדיסק מחדש ממצב כבוי / ללא תנועה) יכול לגרום לבלייה מהירה יותר של הדיסק? בנוסף האם ישנם מנהגים נוספים שכדי שאאמץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. היי, ה Windows התעדכן לגירסא האחרונה 1709, ומאז 2 דברים מאוד מרגיזים קרו. 1. אני לא מצליח לחבר מסך ברזולוצייה של 2560X1440 60Hz שכמובן עבד לפני 2. אם אני מוריד דרייבר שפותר את בעיית המסך יש קפאון רגעי כל כמה רגעים בטעות מחקתי את הקבצים ואיני יכול לבצע Roll back אני כבר עובד עצות, כדי לפתור את הבעייה הראשונה הורדתי דרייבר אחר וזה פותר את הבעייה אך כאשר עובדים עם 2 מסכים כל כמה רגעים יש קפאון ואז בעצם מתחילה הבעיה השנייה... אשמח לדעת מה לעשות, כבר ביצעתי איפוס להגדרות יצרן אך השחזור שוב התקין את גרסה 1709. המחשב הוא לפטופ חדש וחזק Dell inspiron 5379, i7-8550, 8GB... אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by Big-B69,

שלום חברים ! קיבלתי מחשב Dell inspirion המחשב מחובר בבית לחשמל רב היום אז חשבתי להוציא את הסוללה ואז שמתי לב שאי אפשר... זאת אומרת שיש כיסוי... האם אני יכול לפרק את הכיסוי ולהוציא את הסוללה ? אפשרי ? האם הלפטופ יעבוד ? זה לא יגרום לנזק ? או שפשוט להישאר עם הסוללה וכל פעם לנתק ולחבר את הכבל ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד יחסית ישן core2duo 2.6gh 4gb ram כרטיס מסך בסיסי של אינטל השאלה שלי היא איזה ווינדוס עדיף עליו מצד אחד ווינדוס 10 יותר חדש ועם יותר עדכונים מצד שני ווינדוס 7 יותר מותאם למחשב מבחינת דרייברים(הדרייברים של המחשב הם לווינדוס 7 לא יצא עידכון ל10) אז מה אתם חושבים שכדאי למחשב מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dvh40116,

המחשב של אבא שלי היה צריך לעבור פורמט ל C והתקנה חדשה של וינדוס אני חושב שהוא היה מתחבר לאימייל דרך איזה תוכנה מוזרה כמו אוטלוק או משהו בסגנון POP3 שאיכשהו מתחבר לנטויזיון דרך תהליך מסובך ומסורבל השאלה היא איפה נשמר כל התוכן של האימייל כי היו לו שנים של מיילים האם זה יושב על המחשב על C שפורמט או שזה יושב של השרת של נטווויזן ואם הוא יצליח לגשת שוב למייל היו שם הדברים ואיך עושים את זה כנראה הוא צריך לדבר עם תמיכה על מנת לסדר את התוכנה וכל ההגדרות?

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים