תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב AMD 1.67GH , RAM 448 MB עם XP STAGE 2 אני משנה את גודל ה PAGING FILE מ670 ל 500 ע"מ לקבל תגובות מהירות יותר (לא מריץ תוכנות כבדות). מבצע איתחול כנדרש, ברם אולם לאחר מספר כיבויים ההגדרות הישנות חוזרות, וחוזר חלילה. אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפני מספר ימים החלפתי את כרטיס המסך של מחשבי ולאחר חיבורו הכל נראה קטן יותר: האייקונים והכל רציתי לדעת איך מגדילים את זה כמו למצב שהיה לפני החלפתו.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היי חברה יש לי גיבוי על SSD. ניסיתי להעלות אותו וכנראה היתה תקלה וזה התפקשש. התקנתי מחדש וינדאוס וניסיתי שוב להעלות את הגיבוי, אך יש בעיה. הורדתי לפני כמה חודשים את הגרסה האחרונה שהיתה של וינדאוס וכנראה ההתקנה שלה שונה ממה שהיה בעת שביצעתי את הגיבוי. אני מגדיר כונן ראשון בגודל X, כונן שני בגודל Y וכונן שלישי מה שנותר, אך מה שנותר בהתקנה הזאת שונה ממה שהיה בהתקנה בזמנו. התוכנה מאפשרת לי להעלות את הגיבוי רק אם הגדלים זהים. לדעתי זה קשור לאיזה מחיצת מערכת או משהו בסגנון שהפכה להיות גדולה יותר בעת ההתקנה. יש לי אפשרות לבצע שינוי ידני למחיצות האלה? בינתיים עשיתי מן סוג של קומבינה, התקנתי עם כונן אחד בגודל X, את השאר לא הגדרתי. זה מצליח להריץ את הגיבוי בצורה שונה והמחשב עולה …
-
- 0 תגובות
- 337 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה. במחשב שלי מותקן וינדוס 10 HOME OEM מובנה. מכיון שאני רוצה להשתמש בשולחן עבודה מרוחק הבנתי שאני צריך את גירסת הPRO. לצורך כך קניתי סיריאל מאיביי (נדווח עם עובד :) הבעיה כשאני מנסה להתקין את הוינדוס (עם דיסק און קי) המחשב לא נותן לי אופציה איזה גירסא לבחור ומתקין אוטומטית את גירסת הHOME (אפעלו לא מבקש סיריאל ומאקטב אוטומטית) איך מתגברים על כך. והאם לאחר התקנת הפרו הרשיון המקורי שבביוס ימחק. אגב יש דרך לחלץ את הסיריאל המקורי? (לשימוש במחשב אחר)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 10. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור HDMI ואת מסך המחשב חיברתי ב-Display Port. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב כרטיס המסך עושה BOOT קודם לטלוויזיה ואחר כך למסך המחשב. כלומר, כשני מפעיל את המחשב קודם רואים תמונה בטלוויזיה ורק אחרי שווינדוס עולה רואים תמונה במסך המחשב. בנוסף, כשווינדוס מכבה את המסך לאחר 10 דקות של חוסר פעילות המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע check signal cable. גם כשאני מכבה את המחשב המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע גם check signal cable. איך אפשר לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם יש דרך לשנות את האות של כונן תקליטורים? אני מדגיש שלא מדובר בכונן שהוא דיסק קשיח שאותו אני יודע איך לשנות
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
- 2 followers
-
-
חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה ,משום מה הקול נשאר ברמקולים של המחשב ולא עברו לטלויזיה -במחשב יש כרטיס קול אוןבורד מבוטל ובשימוש כרטיס קול נרד שהתקנתי ממזמן. רעיונות לסינכרון לרמקול הטלויזיה דרך הכבל תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בוקר טוב מנסה לפרמט מחשב נייד תקוע על BOOTMGR IS MISSING דרך דיסק און קי שעליו יש ווינדוס 7 והוא מפורמט ובעל BOOT שאני מנסה לשמור את ההגדרות בביוס לאיתחול דרך דיסק און קי. הם לא נשמרות ואני לא מצליח. העזרה והפתרון יכולים לכלול כל הצעה לפירמוט המחשב לגמרי. (לא זקוק לחומר על המחשב)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שהוא יקרא בוט מהסידי ולא מהפלופי יש לי לוח של אסוס
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן שיניתי את הצגת התכנית בשורת המשימות, שלא יראה רק קובייה, אלא יראה את כל השם של התוכנית אני לא זוכר איך עשיתי את זה, אני רוצה לבטל את זה ולהחזיר כמו שהיה, חפרתי את כל ההגדרות ואני לא מוצא, אשמח להכוונה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התקנתי את WIN8 PRO...בהתחלה צצו המון בעיות בהעלאת המערכת וזה לאחר שהבנתי כי שיניתי הגדרות הביוס בקינפוג הסאטה מ-IDE(שכנראה היה בזמן התקנת הווינדווס החדש), ל-AHCI, עכשיו, למרות שהחזרתי את זה והמערכת אפשר להגיד "יציבה" יותר עכשיו, לפעמים עדיין ישנם תקיעות ובעיות ב-BOOT למערכת, קראתי שיש דרך לשנות את זה דרך ה REGISTRY אבל זה כרוך בסיכון למסך כחול וכשל של המערכת - דבר שאני לא רוצה. אז השאלות שלי הן בעצם - יש דרך לתקן את כל הבלאגן הזה ולדאוג שתקיעות של המערכת ובעיות מול הביוס לא יחזרו? איך אני אוכל לדעת אם אני לא בטוח, אם המערכת שלי הותקנה כדיפולט עם בקר IDE או AHCI, והאם יש דרך לשנות את ה-IDE הנוכחי, שכמובן מאט לי את המערכת ל-AHCI בדרך בטוחה? אודה מאוד לעוז…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי משתמש חדש לאותו מחשב, ורציתי לשנות לכונן מסוים את ההרשאות. שישאר רק לראשון. תכלס , מה שקרה - הצלחתי ועוד איך - וגם לראשון אין גישה לכונן. יש לי שם חומר חשוב ביותר, איך משנים חזרה? עזרה, פליז, במטותא, אנא... (פתאום לא רואים את הכונן, כאילו לא קיים, ובכוננים האחרים אפשר לראות, אך לא לשמור ולהריץ תוכנות!)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ההורדה אינה פיראטית! העניין הוא שאני יכול להוריד קובץ אחד כל 24 שעות. אם אשנה את כתובת הIP שלי אני אוכל להוריד כל פעם שהורדה אחת מסתיימת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, יש כמה סדרות שאני רוצה לצפות בהן בוואלה VOD, אבל הם חסומים לגישה מחו"ל, ואין אותן עם כתוביות כלשהן בשום אתר אחר. ניסיתי עם hidemyass אבל זה לא עובד. האם למישהו יש רעיון כיצד להתגבר על המכשול? תודה
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E ושהמחשב נדלק יש את הלוגו שלו..אני רוצה לדעת אם אני יכול ואם כן אז איך לשנות את הלוגו הזה לתמונה שאני רוצה בלוח אם הישן של אחי היה אפשר לשנות לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד AMD תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לא רואה שהאפשרות להגביר את מהירות ההקרנה קיימת כאשר צופים בטלוויזיה. למה? אולי צריך להכנס לחשבון שלי כדי לקבל את האפשרות הזו (במחשב גם כצופה לא רשום, ניתן לשנות מהירות).
-
- 0 תגובות
- 359 צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול עידכנתי את הלפטופ שלי (SAMSUNG NP740U3E עם RADEON 8570) ל8.1. מאז העידכון הרזולוציה של המסך ניראית מוזר, המסך מרגיש פחות חד ומרגיש כאילו איזה שני מילימטר מצד ימין שלו חתוכים. בנוסף, כאשר כרום במסך מלא הטאבס נפתחים רק חצי מהשורה (מצורפת תמונה). עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר. נכנסתי לתוכנה SPECCY סתם להסתכל על המאפיינים של הגרפיקה ומשום מה תחת הכרטיס המסך המובנה ישנה רזולוציה יותר נמוכה מהרזולוציה של המסך (לא יודע אם זה אמור להיות ככה או לא). http://imgur.com/6k3svZn תמונה להמחשת המצב של הCHROME. http://imgur.com/ZCcGTGO תמונה מSPECCY. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי מחולק כרגע ל3 ספריות (C, D ,E ).. רציתי לדעת אם אפשר לשנותאת גודלם באיזה שהיא דרך בלי לפרמט ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי ניתן לעשות זאת דרך שינוי המיקום בפרופרטיס של תיקיית ההורדות, אך הוא אינו מופיע לי (צירפתי תמונה).. בנוסף שיניתי את ההגדרות של המיקום שאליו יורדים קבצים חדשים, אך עדיין משחק שהורדתי בטורננט מוריד את עצמו לSSD (מצרף תמונה של מה ששיניתי בהגדרות)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! חיברתי למחשב כבל USB - COM והתקנתי אותו בעזרת דריבר מהאינטרנט. המחשב מזהה את היציאה כיציאת COM 12. התקנתי תוכנה לשליטת על UPS (שלו יש יציאת COM בלבד), עכשיו התוכנה מזהה משום מה רק עד יציאת COM 6. ועכשיו לשאלה: האם יש אפשרות להחליף את המספר של היציאה ל-3-6 איכשהוא??? (חיברתי וניתקתי כמה פעמים את הכבל וזה רק הפך את זה מחיבור COM 10 ל-11 ואז ל12....) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי מחשב חדש עם הרד דיסק של 2000 גיגה ושאלתי כאן איזה גודל מחיצה כדאי לי לעשות לווינדוס, והחברה אמרו לי ש 30 גיגה יספיקו, עשיתי מחיצה של 50 גיגה, והיום נשארו לי 5 גיגה פנויים, השאלה שלי היא האם יש דרך בטוחה להגדיל את נפח מחיצת הווינדוס©, על חשבון המחיצה (Dׂ) הענקית?
-
- 57 תגובות
- 14k צפיות
-
-
-
בס"ד שיחקתי עם הפונטים של הווינדוס ופתאום הפונט הכללי של הווינדוס השתנה לי לפונט מגעיל רציתי לדעת איך להחזיר את הפונט הכללי של הווינדוס לברירת מחדל תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-