עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. יש לי כונן קשיח חיצוני של 2TB ואני משתמש בו לאכסון של סרטים ומשחקים. בנוסף, יש עליו משחקים של PS3 שהורדתי (בצורה חוקית, מהחנות של PS). אני תמיד מעביר את הכונן מהמחשב לקונסולה בשביל לשחק. השאלה שלי האם אפשר להשתמש בו"ז בכונן שיחובר גם למחשב שלי וגם ל-PS3? יש לו יציאה אחת בלבד של USB.. במידה ולא ניתן, מה הפתרון המיטבי לדעתכם? תודה לעוזרים

2. יש לי כמה מחשבים חלשים מיותרים בבית. האם יש דרך להשתמש בהם כמחשב אחד? מכירים תוכנה / טכניקה / דרך פעולה / כיוון לדרך פעולה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אז ככה, קניתי לפני איזה שנה כרטיס פוסטקארד עם 4 ספרות דיגיטליות, הגיע איתו איזה חוברת קודים קטנה שלא הצלחתי לפענח אותה (והספיקה ללכת לאיבוד מאז) קניתי את הכרטיס במטרה להפסיק "לנחש" מה קורה כל פעם שיש צפצופים או מסכים שחורים בתקווה שזה יראה לי בדיוק מה להחליף אבל אני פשוט לא יודע איך להשתמש בדבר הזה... יש מישהו בעל ניסיון שמוכן לשפוך קצת אור על הכרטיס הזה? הוא מחליף קודים כמו משוגע ואני לא יודע מה זה אומר אף פעם! יש לי עכשיו מחשב שפעם בתקופה מחליט שהוא לא עולה עד שלא מוציאים ומחזירים את הכרטיס מסך שלו... אני מנסה לגלות תבעיה עם הפוסטקארד אבל אין לי מושג איך להתקדם עם זה... אשמח לשמוע קצת פרטים ממישהו שמשתמש בו...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כל פעם לפני שאני נכנס למשחק דרך סטים אני צריך להיכנס ל-Nvidia control panel ולהחליף את השימוש בכרטיס של אינטל לכרטיס של Nvidia. יש דרך לגרום למחשב לעשות את זה אוטומטית? (יש לי מחשב של אסוס עם ווינדוס 7)

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. Started by gal.b.b,

אהלן יש לי מחשב עם 3070TI ומעבד I5-13600K למעבד יש כרטיס גרפי משלו עד היום הכרטיס מסך (3070) היה נכנס לפעולה כאשר הייתי נכנס למשחקים או שהיה צריך מאמץ, בד"כ הכרטיס של המעבד היה עובד בסטנדרט משומה עכשיו הכרטיס מסך הגרפי עובד כל הזמן והאמת קצת מרעיש ומעצבן שלא משחקים ורק גולשים באינטרנט, לא יודע מה עשיתי בשביל שזה יקרה אבל אשמח לעזרה איך להחזיר למה שהיה תודה

6. שלום. אני משתמש במברג בעל ראש מגנטי כדי להתקין את הלוח אם למארז, וגם את גוף הקירור לסוקט. האם יש עם כך בעיה? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by den...b,

אהלן . אז ככה יש לי כמה שאלות כלליות על השימוש במחשב נייד , המחשב יהיה אצלי (עוד לא קיבלתי אותו) כמו מחשב נייח רוב העבודה עליו תיהיה מהבית השימוש העיקרי זה אינטרנט ויוטיוב (סרטים ומשחקים קלים מידי פעם ) . איך להשתמש בו הכי נכון ? הרבה אמרו לי שבשימוש בבית עדיף להוציא את הסוללה ולעבוד איתו שהוא מחובר לחשמל , הבעיה היא שהסוללה בלפטופ לא נשלפת (רק לפרק אותו ולהוציא אותה ) מכל מיני מקומות באינטרנט רשמו שזה שטויות ואפשר להתשמש בו רגיל עם הסוללה מחוברת והמחשב מחובר לחשמל אפשר להתשתמש בו בזמן טעינה ? ועוד דבר אחרי סיום העבודה עם המחשב מה עדיף לכבות אותו ? להשאיר אותו דולק או על מצב שינה ? לסגור את המסך? להוציא מהחשמל או להשאיר אותו ? …

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  8. http://www.dev-toast.com/2007/01/05/uncrippling-bluetooth-in-vista-rtm/ אני יודע שזה נושא כאוב אצל רובנו, והרבה צריכים את זה, אז הנה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. I have a Microsoft ne 4000 keyboard and it plugs to my computer via USB. The problem is when I need to enter in safe mode or selecting an os. How do I get it to work while booting? Thanks

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  10. איך משתמשים בסימון € יורו שנמצא על מקש E/ק בלפטופ של אסוס ?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. היי, החלטתי "לשדרג" את המחשב בעצם להחליף את הכל מלבד: מארז ספק כוח (Seasonic S12D-850W) קירור מים אני מתכוון לקנות את הלוח אם Gigabyte Z390 Aorus pro ושמתי לב שהוא צריך שני חיבורים למעבד, 8 פינים ועוד חיבור 4 פינים יש לי את הכבלים האלה ספק אבל הבעיה שהם קצרים וזאת הסיבה שבמארז יש לי מאריך כמו בתמונה השאלה היא האם בטוח להשתמש בו או שצריך לקנות עוד מאריך בשביל הכבל השני. בעצם האם הספק יכול לספק מספיק כח בעזרת כבל אחד.. (אני משאר שיש הגבלה לכמה כבל אחד יכול להעביר.)

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Ran B,

נכון, זה יותר קשור לפורום תוכנות, אבל מכיוון שהשימוש בתוכנה מתקשר לפורום הזה, חשבתי שיהיה נכון יותר לפתוח את הנושא פה. אז הורדתי את התוכנה והורדתי את החבילת סמלים (לSP2). התקנתי את התוכנה - הכל טוב ויפה. אך שניסית להתקין את החיבלת סמלים זה זרק לי ארור שהקובץ EXE הזה not vaild Win32 application. :-\ ניסתי לעשות במצ מקוון דרך האינטרנט. רשמתי את הקישור בחלון המבוקש. ואז עשיתי CTRL+D לפתוח את הקובץ. הלכתי לתקיה כפי שרשום בסטיקי..עשיתי הכל כפי שרשום. בחרתי בקובץ עם התאריך שמתאים לי ולחצתי OPEN וכלום לא קורה.. נראה כאילו הוא עובד כמה זמן..ואז לא קורה כלום. כאילו מתעוררת שגיאה או משו. ראיתי לחצן של COMMAND אז נכנסתי אליו וזה מה שהיה רשום : Microsoft (R) Windows Debugger Versio…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. אני משתמש בלפטופ של דל בעל מעבד i3 2370M מהירות שעון -2.6 ג'יגה הרץ , עם זכרון של 4 ג'יגה ראם . הבעיה : כאשר אני מדליק את המחשב , השימוש ב-CPU על פי מנהל המשימות הוא 1% , לאחר כמה רגעים הוא עולה ל50% ואז בעת הפעלת כרום תחיל לעלות ולרדת בין 12%-92% , ואם במקרה על הדרך אני נכנס לתיקיה כלשהי ה-CPU קופץ שוב .. בדקתי וירוסים ע"י - AVG 2012 וגם ע"י HITMAN והכל תקין מהבחינה הזאת . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש =] .

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  14. Started by Psychedelic,

שלום,לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק,בהדרגתיות השימוש בראם עולה,לאחר כמה ימים - שלושה ארבעה ימים השימוש מגיע לסביבות ה99%. אני די בטוח שזה קרה לאחר העדכון הגדול של ווינדוס 10,לפני זה לא היו לי בעיות. מה אפשר לעשות?

15. Started by Knopix,

אין משתמשים אחרים שמחוברים למחשב מה הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט המחשב: i5-3450 8GB RAM HD7850

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yanivswisa,

קניתי מחשב לפני שנה בערך עם מעבד I5 3.2GHZ אתמול באתי להיכנס למשחק וראיתי שהוא נתקע קצת כשנכנסתי למנהל משימות ראיתי שהשימוש במעבד עומד על 100% ניסיתי לסגור את כל התוכניות שעל המחשב וגם עשיתי ריסטרט אבל עדיין הוא מראה 100 אחוז עשיתי סריקות של רוגלה ווירוסים המחשב לא מצא כלום (יש לי נורטון מקורי וMalwarebyte ) בדקתי את הטמפרטורות של המעבד והן רגילות. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? ד"א יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by coperl,

הוא שוחט לי 100% מהדיסק וכ60 מגה לשנייה כבר במשך שעות, זה באג בוינדוס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tripto,

היי, יש לי מחשב בן שנה וקצת מסדרת Dell vostro 5000 8 גיגה זכרון 256 SSD ומעבד i7 בזמן האחרון אני שם לב שהוא ממש מתאמץ, המאוורר פועל ממש בלי הפסקה, בלי שאני עושה משהו מיוחד כשאני נכנס למנהל המשימות לראות מה הולך שם ניצול המעבד עומד על 35-50% ברגיל והדיסק לרוב גם בניצול של 80% ומעלה, בתמונות אתם יכולים לראות את הצרכניים העיקריים של הדיסק ושל המעבד, זה נראה לי ממש מוזר, האם מישהו נתקל בתופעה ויש לו פתרון? (בתמונה פתוחים במחשב שני קבצי PDF קובץ WORD וכרום עם 4 טאבים) תודה מראש לכל העוזרים:)

19. Started by OrBen91,

יש לי מחשב נייד של חברת packard bel דגם EasyNote TV, מצורף תמונה של המפרט, המחשב סבל מאטיות מוגזמת, ולפי המלצה שקיבלתי עשיתי איפוס למחשב וכל מה שהיה בו נמחק והמערכת הפעלה הותקנה מחדש, אני חייב להגיד שיש שיפור משמעותי בביצועים, אבל עדיין לא מובן לי למה הדיסק בשימוש של 100%, וגם הזיכרון בשימוש של 29%, וזה רק לאחר שהמחשב הודלק ועדיין לא ביצעתי שום פעולה. מיד לאחר האיפוס ביצעתי התקנה של כל העדכונים, לשם השוואה במחשב אחר של אסוס שיש לי השימוש בדיסק הוא 0%-1% .. מה יכולה להיות הבעיה ?

20. אורח
    Started by אורח,

יש לי 8GIGA זיכרון וווינדוס 8.1. איך שאני מפעיל את המחשב כבר יש לי 25-30 שימוש מהזיכרון במחשב. לפעמים זה מגיע גם ל 50-60% ואני לא מפעיל כמעט אף תוכנה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 51 תגובות
    • 7.9k צפיות
  21. Started by Sickp,

פירמטתי עכשיו את הנייד שלי, התקנתי כמה דברים חיוניים.. ותראו את השימוש בראם! (קובץ מצורף) 1.4 ג'יגה על כלום!!! בנייח שלי עם יותר תוכנות פתוחות ברקע ו.. פיירפוקס אני בקושי עובר את הג'יגה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שאני מסתכל בCPU Usage ב Task manger הוא כל הזמן על פול כמובן בלי שום תוכנה או אפילו תזוזה של העכבר, לפעמים הוא יורד לשניה. לעיתים תקופות יש רעשים כמו של כבל שנוגע במאורר, אבל בדקתי את המאוררים הכול טוב, אני חושד שזה אחד ה H.D. גם המעלות מוגזמות לשעות האלו 73, זה בדרך כלל 66. וגם כול פעולה לעיתים לוקחת כמה שניות טובות. מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  23. היי אני עובד עם חלונות 10 ויש לי 16 גיגה ראם DDR4 הזיכורנות למעבדים החדשים וכאשר המחשב עובד זמן אורך הזיכרון הפנימי עולה מעצמו בלי ששום דבר פועל עד שזה מגיעה למקסימום ושוב שום דבר לא פועל חוץ מהווינדוס עצמו יש למישהו מוגש מזה הבאג הזה? וכן נכנסתי לTASK MANGER והקובץ הכי גדול שם לוקח 120 מגה בערך ולא רואים לאן הזיכרון הולך

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. היי, רכשתי לאחרונה מחשב נייד Asus X510UR BQ-243T ואני 99% מהזמן שאני עובד איתו נמצא בבית בסמוך לשקע חשמל. כיצד מומלץ להשתמש במחשב כדי שהפגיעה בסוללה תהיה מזערית? לא ניתן לנתק את הסוללה פיזית מהמחשב. האם לעבוד מחובר לשקע תמיד? או בטווח אחוזי סוללה מסוים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, בהתחלה הייתה windows XP שרצה על הדיסק הקשיח c. והכל היה טוב. אח"כ התקנתי דיסק חדש (G) ועליו גם התקנתי את ה Windows 7 שלי. כל איתחול הייתי צריך לבחור באיזה מערכת הפעלה אני רוצה לעבוד. והכל היה טוב. גם עכשיו טוב, אבל אני רוצה להעיף את כונן c כי הוא מאוד איטי וקטן ודפוק וישן, אבל המחשב לא מסכים לפרמט אותו. הלכתי ל BIOS וביקשתי שיעלה מכונן G ואז הוא בכלל לא מסכים לעלות. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל להעיף את הכונן הלא יוצלח הזה? איך יוצרים את כונן G ככונן boot או איתחול או system או מה שהוא צריך להיות כדי שיהיה אפשר לאתחל ממנו? תודה רבה, אייל

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.