תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
איך משתמשים בסימון € יורו שנמצא על מקש E/ק בלפטופ של אסוס ?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, החלטתי "לשדרג" את המחשב בעצם להחליף את הכל מלבד: מארז ספק כוח (Seasonic S12D-850W) קירור מים אני מתכוון לקנות את הלוח אם Gigabyte Z390 Aorus pro ושמתי לב שהוא צריך שני חיבורים למעבד, 8 פינים ועוד חיבור 4 פינים יש לי את הכבלים האלה ספק אבל הבעיה שהם קצרים וזאת הסיבה שבמארז יש לי מאריך כמו בתמונה השאלה היא האם בטוח להשתמש בו או שצריך לקנות עוד מאריך בשביל הכבל השני. בעצם האם הספק יכול לספק מספיק כח בעזרת כבל אחד.. (אני משאר שיש הגבלה לכמה כבל אחד יכול להעביר.)
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נכון, זה יותר קשור לפורום תוכנות, אבל מכיוון שהשימוש בתוכנה מתקשר לפורום הזה, חשבתי שיהיה נכון יותר לפתוח את הנושא פה. אז הורדתי את התוכנה והורדתי את החבילת סמלים (לSP2). התקנתי את התוכנה - הכל טוב ויפה. אך שניסית להתקין את החיבלת סמלים זה זרק לי ארור שהקובץ EXE הזה not vaild Win32 application. :-\ ניסתי לעשות במצ מקוון דרך האינטרנט. רשמתי את הקישור בחלון המבוקש. ואז עשיתי CTRL+D לפתוח את הקובץ. הלכתי לתקיה כפי שרשום בסטיקי..עשיתי הכל כפי שרשום. בחרתי בקובץ עם התאריך שמתאים לי ולחצתי OPEN וכלום לא קורה.. נראה כאילו הוא עובד כמה זמן..ואז לא קורה כלום. כאילו מתעוררת שגיאה או משו. ראיתי לחצן של COMMAND אז נכנסתי אליו וזה מה שהיה רשום : Microsoft (R) Windows Debugger Versio…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני משתמש בלפטופ של דל בעל מעבד i3 2370M מהירות שעון -2.6 ג'יגה הרץ , עם זכרון של 4 ג'יגה ראם . הבעיה : כאשר אני מדליק את המחשב , השימוש ב-CPU על פי מנהל המשימות הוא 1% , לאחר כמה רגעים הוא עולה ל50% ואז בעת הפעלת כרום תחיל לעלות ולרדת בין 12%-92% , ואם במקרה על הדרך אני נכנס לתיקיה כלשהי ה-CPU קופץ שוב .. בדקתי וירוסים ע"י - AVG 2012 וגם ע"י HITMAN והכל תקין מהבחינה הזאת . אשמח לקבל את עזרתכם , תודה מראש =] .
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום,לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק,בהדרגתיות השימוש בראם עולה,לאחר כמה ימים - שלושה ארבעה ימים השימוש מגיע לסביבות ה99%. אני די בטוח שזה קרה לאחר העדכון הגדול של ווינדוס 10,לפני זה לא היו לי בעיות. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
אין משתמשים אחרים שמחוברים למחשב מה הבעיה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט המחשב: i5-3450 8GB RAM HD7850
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה בערך עם מעבד I5 3.2GHZ אתמול באתי להיכנס למשחק וראיתי שהוא נתקע קצת כשנכנסתי למנהל משימות ראיתי שהשימוש במעבד עומד על 100% ניסיתי לסגור את כל התוכניות שעל המחשב וגם עשיתי ריסטרט אבל עדיין הוא מראה 100 אחוז עשיתי סריקות של רוגלה ווירוסים המחשב לא מצא כלום (יש לי נורטון מקורי וMalwarebyte ) בדקתי את הטמפרטורות של המעבד והן רגילות. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? ד"א יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוא שוחט לי 100% מהדיסק וכ60 מגה לשנייה כבר במשך שעות, זה באג בוינדוס?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בן שנה וקצת מסדרת Dell vostro 5000 8 גיגה זכרון 256 SSD ומעבד i7 בזמן האחרון אני שם לב שהוא ממש מתאמץ, המאוורר פועל ממש בלי הפסקה, בלי שאני עושה משהו מיוחד כשאני נכנס למנהל המשימות לראות מה הולך שם ניצול המעבד עומד על 35-50% ברגיל והדיסק לרוב גם בניצול של 80% ומעלה, בתמונות אתם יכולים לראות את הצרכניים העיקריים של הדיסק ושל המעבד, זה נראה לי ממש מוזר, האם מישהו נתקל בתופעה ויש לו פתרון? (בתמונה פתוחים במחשב שני קבצי PDF קובץ WORD וכרום עם 4 טאבים) תודה מראש לכל העוזרים:)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד של חברת packard bel דגם EasyNote TV, מצורף תמונה של המפרט, המחשב סבל מאטיות מוגזמת, ולפי המלצה שקיבלתי עשיתי איפוס למחשב וכל מה שהיה בו נמחק והמערכת הפעלה הותקנה מחדש, אני חייב להגיד שיש שיפור משמעותי בביצועים, אבל עדיין לא מובן לי למה הדיסק בשימוש של 100%, וגם הזיכרון בשימוש של 29%, וזה רק לאחר שהמחשב הודלק ועדיין לא ביצעתי שום פעולה. מיד לאחר האיפוס ביצעתי התקנה של כל העדכונים, לשם השוואה במחשב אחר של אסוס שיש לי השימוש בדיסק הוא 0%-1% .. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
פירמטתי עכשיו את הנייד שלי, התקנתי כמה דברים חיוניים.. ותראו את השימוש בראם! (קובץ מצורף) 1.4 ג'יגה על כלום!!! בנייח שלי עם יותר תוכנות פתוחות ברקע ו.. פיירפוקס אני בקושי עובר את הג'יגה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שאני מסתכל בCPU Usage ב Task manger הוא כל הזמן על פול כמובן בלי שום תוכנה או אפילו תזוזה של העכבר, לפעמים הוא יורד לשניה. לעיתים תקופות יש רעשים כמו של כבל שנוגע במאורר, אבל בדקתי את המאוררים הכול טוב, אני חושד שזה אחד ה H.D. גם המעלות מוגזמות לשעות האלו 73, זה בדרך כלל 66. וגם כול פעולה לעיתים לוקחת כמה שניות טובות. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי אני עובד עם חלונות 10 ויש לי 16 גיגה ראם DDR4 הזיכורנות למעבדים החדשים וכאשר המחשב עובד זמן אורך הזיכרון הפנימי עולה מעצמו בלי ששום דבר פועל עד שזה מגיעה למקסימום ושוב שום דבר לא פועל חוץ מהווינדוס עצמו יש למישהו מוגש מזה הבאג הזה? וכן נכנסתי לTASK MANGER והקובץ הכי גדול שם לוקח 120 מגה בערך ולא רואים לאן הזיכרון הולך
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, רכשתי לאחרונה מחשב נייד Asus X510UR BQ-243T ואני 99% מהזמן שאני עובד איתו נמצא בבית בסמוך לשקע חשמל. כיצד מומלץ להשתמש במחשב כדי שהפגיעה בסוללה תהיה מזערית? לא ניתן לנתק את הסוללה פיזית מהמחשב. האם לעבוד מחובר לשקע תמיד? או בטווח אחוזי סוללה מסוים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בהתחלה הייתה windows XP שרצה על הדיסק הקשיח c. והכל היה טוב. אח"כ התקנתי דיסק חדש (G) ועליו גם התקנתי את ה Windows 7 שלי. כל איתחול הייתי צריך לבחור באיזה מערכת הפעלה אני רוצה לעבוד. והכל היה טוב. גם עכשיו טוב, אבל אני רוצה להעיף את כונן c כי הוא מאוד איטי וקטן ודפוק וישן, אבל המחשב לא מסכים לפרמט אותו. הלכתי ל BIOS וביקשתי שיעלה מכונן G ואז הוא בכלל לא מסכים לעלות. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל להעיף את הכונן הלא יוצלח הזה? איך יוצרים את כונן G ככונן boot או איתחול או system או מה שהוא צריך להיות כדי שיהיה אפשר לאתחל ממנו? תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה לא משנה מה שאני עושה, אני לא מצליח לשנות את ה-IP יש לי ADSL שמחובר ב-USB למחשב, עכשיו נתקעתי את החשמל למודם והחזרתי - לא עזר ניתקעתי את הUSB של המודם מהחשב וגם זה לא הצליח, יש לכם רעיון ? ד"א האינטרנט שלי קבוע- כלומר שישר שאני נכנס למחשב זה באינטרנט כבר לא רציתי ליתקשר ל-012 בגלל דבר כזה קטן... יש לי מודם של מוטרולה עם זה חשוב... תודה רבה עם למשהו יש רעיון איך לשנות את ה-IP
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני צריך לשנות את ה IP שלי ואני לא יודע איך. אני עם CABLE + 012 + 750. גם כשהתקשרתי אליהם לתמיכה , אמרו לי שהם לא יכולים לשנות לי את ה IP אבל כל פעם שהמודם מתאחל את עצמו הוא מושך כתובת של IP זמינה. לכן אמרו לי לנסות לכבות אותו ללילה או יותר , ולמחרת לחבר אותו ואז הוא כנראה "ימשוך" כתובת IP שונה. עשיתי , לא עבד. למישהו יש רעיון ? או אולי תוכנה ש"כאילו" תשנה את האיי פי שלי ? אני מתכוון , שבסדר יהיה לי את ה IP של עכשיו אבל נגיד אני נכנס לשרת \ FTP או משהו כזה , שהשרת או מי שזה לא יהיה , יחשוב שיש לי IP אחר. -- *לא קניתי\ביקשתי\רכשתי שום שרות של IP קבוע.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כרטיס הקול שלי. כשפניתי לתמיכה הטכנית ושלחתי קובץ של הsystem info ענו לי שככל הנראה הבעיה נובעת מכך ש-5 רכיבי חומרה יושבים על אותו IRQ כמו הכרטיס קול שלי. השאלה שלי היא: האם יש סיכוי שמשהו ייפגע עקב שינוי IRQ? האם לכל רכיב חומרה אמור להיות IRQ שונה (ומה זה בעצם)? איך אני משנה IRQ? רב תודות
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ULTRABOOK של אסוס. הוא מגיע עם WINDOWS 10 HOME, ה-PRODUCT KEY מובנה במחשב (אני חושב שבלוח אם או ב-BIOS). אני רוצה להתקין ווינדוס מחדש, וראיתי שיש כלי רישמי של מייקרוסופט שאפשר להוריד איתו ווינדוס 10. נגיד אני מפעיל אותו במחשב הנייח שלי, הוא נותן לי אפשרות לבחור, כאשר אני עושה BOOT, אם אני רוצה את גרסת ה-PRO או ה-HOME. במחשב הנייד, כנראה בגלל ה-KEY, הוא לא שואל אותי וישר מתקין את ה-PRO. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את ה-PRO במחשב הנייד? יש אפשרות להוריד מה-ISO את ה-HOME?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין MAC על המחשב שלי וראיתי במדריך שצריך לשנות את ה SATA ל AHCI. נכנסתי ל BIOS וחיפשתי שם את ה SATA ולא מצאתי, בנוסף לזה, חיפשתי בכל האפשרויות שם אם יש AHCI (אולי כי אצלי השמות שונים משאר ה BIOSים). ועדיין לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte P31-ES3G. השאלה שלי היא, מה לעשות?, האם יש מדריך להתקנת MAC על הלוח אם הזה?, האם צריך לשנות דברים אחרים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז הוא לא נכנס לי ישר לשולחן העבודה , הוא נותן לי שם משתמש וסיסמא , איך אני משנה את זה שלא יהיה לי את הדבר הזה ויכנס לי ישר לווינדווס ?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי LG8080B והוא נמצא על איזור 1 אני רוצה להחליף לאיזור 2 ולמרות שיש עוד אפשרות החלפה אחת הוא לא נותן לי הורדתי קראק אבל גם זה לא עוזר הקראק למרות שהוא מתאים לא מזהה את הכונן בכלל מה עושים אם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את האיקונים של התיקיות בתיקית סרטים שלים לתמונות של הסרטים וכרגע הכי טוב שהצלחתי לעשות זה לעשות איקון של תיקיה שבפנים יש תמונה של הסרט אבל לא רואים את זה ברור ולפי מה שניסיתי בשינוי איקון צריך לבחור קובץ איקון מיוחד ואי אפשר לשנות איקון לסתם תמונה יש למישהו פיתרון למצב הזה? או שחייבים להשתמש בתוכנה שמשנה את התמונות לקבצי איקון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני איזה שבוע הרכבתי צג lcd של 4 שורות של 20 תווים. כשסיימתי להרכיב חיברתי אותו למחשב והוא הציג 2 שורות שחורות (מה שאומר שהוא תקין), אבל בכל זאת לא עבד אצלי. אז נתתי לחבר שלי שיש לו אותו מסך בדיוק, רק כבר מורכב ופועל, לבדוק את המסך שלי והוא כן עבד אצלו. אני חושב שזה בגלל שהכרטיס Parallel שלי לא עובד במצב EPP. הכרטיס שלי הוא של חברת ST-LAB והוא לא מובנה על הלוח משום שללוח שלי אין Parallel. זה הדגם של הכרטיס ותמונה שלו: PCI 1P PARALLEL CARD וככה הוא מופיע לי במנהל התקנים: שימו לב שרשום שם שהוא ECP. אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך להעביר אותו ל EPP או שיפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. המסך כבר שבוע שוכב בצד.. וזה מעצבן! תודה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-