תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר Palm One ZIRE 72s אני מעוניינת לשדרג אותו לGPS האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה אני אמורה לקנות בכדי שזה יקרה? האם אני צריכה רק מקלט ואנטנה? איך יודעים איזה מקלט לקנות? ראיתי שיש כל מיני.... עם כמות ערוצים שונה. ראיתי שב EBAY המקלטים זולים בהרבה מאשר בחנות פה. אם אני רוכשת מקלט מחו"ל האם לא תהיה לי בעיה עם עברית או שאין קשר. כרטיס מפות זה גם משהו שאני חייבת לקנות? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה. אני ממש ממש חדשה בנושא ורוצה מאוד ללמוד. בתודה מראש. רוז.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המסך במחשב הנייד שלי מ768p ל1080p. יש לי Lenovo G-50 80 מהמידע שהצלחתי לאסוף, למסכי 1080 דרושים 2 כבלי וידאו, בניגוד ל768p שדרוש רק אחד. (לפי הפורומים של לנובו מדובר בכבל אחד גדול שבתוכו הכבלים המדוברים) הדגם שלי הגיע (הפסיקו לייצר אותו ) ב-2 גרסאות 1080 ו-768, לכן ייתכן שברשותי הכבלים המתאימים. רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את המצאות הכבל המתאים? אם מישהו עשה זאת בעבר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם החלפה של מעבד במחשב עלולה לגרום לאובדן נתונים שמצריך אותי לבצע גיבוי לכל המידע בדיסק C שלי? ומה לגבי המהרה - האם אחרי השדרוג להמהרה יש מחיר של אובדן מידע?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי מפרט: GAMA785GM-US2H AMD Athlon || X3 425 @2700 4GM ATI RADEON HD 4200 מעוניין לשדרג ולהאיץ לעבודות משרדיות בעיקר וגם אינטרנט תקציב 500 ש"ח רעיונות ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם. היה לי מעבר AMD 3500+ במחשב ועכשיו קניתי מעבר 5200+ Dual Core. הלוח אם שלי הוא C51PV-M2 DFI עם תושבת AM2. משום מה אחרי שחיברתי את המעבר החדש המחשב לא רוצה לעלות. אפילו אין מסך ואין אפילו את הביפ המפורסם כשהוא נדלק. עקב כך אני לא יכול אפילו להיכנס לBIOS ולראות מה קורה. ניסיתי לאפס את הלוח אם ע"י משחק עם הCMOS אבל זה גם לא עזר. כשאני מדליק את המחשב ישנה נורה ירוקה שמהבהבת ללא הפסקה. כשאני מחבר את המעבד הישן הנורה הזו דולקת בצורה קבועה ולאחר מכן המחשב עולה. כרגע אני מאוד נואש ואני מפחד שהלוח אם לא תומך במעבד. מקווה שתעזרו לי, ארז
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, פוסט ראשון שלי. (עושה קופי פייסט כי כבר רשמתי באנגלית בפורומים אחרים. So I have a gigabyte x58a ud3r rev2 motherboard with an i7 950 and 6 (3x2) gigabytes of RAM I also have a R9 390. I snooped around online and found out I can upgrade my computer without spending too much money and so I went ahead and bought A Xeon 5675 processor on AliExpress . .I have some experience in computer building though it was back when Pentiums reigned supreme so it’s been a while. So the processor itself cost around 20 bucks and my question is can this Xeon work with normal ram or do I have to get ecc? if I do need ecc will my mother board support it? Is ther…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד Intel Core i5-4670 Haswell 3.4GHz לוח אם Asus H87M-PLUS מאוורר למעבד Noctua NH-D12 זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit זיכרון נוסף Corsair Vengeance Pro Series 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHZ (PC3 12800) Desktop Memory 1.5V, Black כרטיס מסך Radeon RX 480 Samsung EVO SSD 120GB SSD 480GB ספק Enermax Liberty 800W מארז NZXT H230 BLACK מסך LG ULTRAGEAR 144Hz המשחק היחיד שהייתי משחק זה CSGO! עבד אחלה, ממוצע של 100-130 FPS. מאז ששידרגו ל CS2 גמרו אותנו. עד שהצלחתי לשחזר את ההגדרות וידאו האופטימליות והקונפיג יצאה לי הנשמה.. הFPS ירד בכ-20 פריימים אבל לפחות …
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד, של חברת לנובו דגם G50-70. המחשב ברמת העקרון משמש אותי בתור סטודנט נרכש לפני שלוש שנים ולא עבר אף לא פירמוט אחד (הוא מאוד מאוד איטי כרגע). אך החל מהשנה הבאה אני נאלץ לדרוש ממנו קצת יותר (להריץ תוכנות שרטוט [אוטוקאד/אתיר]), תוכנות לא קלות ואני צריך אותו יותר יציב. חשבתי לנצל את זה שאני גם ככה מפרמט את המחשב לחלוטין, למצוא לו SSD שיחליף את ההארד דיסק הקיים (שאינו SSD). מכיוון שאני כבר שנים רבות לא עוקב אחרי חומרה, אין לי מושג איך למצוא לו SSD שיתאים ללוח האם של המחשב, וכאן אני אשמח לעזרתכם. בנוסף, הסוללה כבר דיי בשלביה הסופיים, מתרוקנת מהר מאוד כך שאשמח גם להמלצות בנושא. *אשמח שהנפח יהיה לכל הפחות כמו של …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי ASUS TUF DASH F15 RTX3070 עכשיו הוא מגיע 8 ראם ONBOARD ו סלוט אחד שיש בו 8 נוספים. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשדרג עוד ראם בכך שאחליף את ה8 הנוכחים ל16. השאלה היא אם זה אפשרי או שזה כמו במחשב נייח שצריך 8*2? או שאפשר להתפרע בראם
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש ברשותי dell vostro 5459 ויש לו 4GB של זכרון ראם, עם חריץ אחד. אני רוצה לשדרג את הזכרון ל 8GB והשאלה שלי היא כזאת- האם הוא יקבל זכרון DDR4 או לחילופין זכרון DDR3 במהירות 1866? כרגע הוא עם DDR3 1600 , והכל מרגיש קצת איטי, למרות שאני לא עושה דברים כבדים על המחשב. המהירות של הSSD בסדר, עם 500 לקריאה ו120 לכתיבה (גם המהירות של קבצי 4K קטנים בסדר , לא זוכר כרגע) לכן אני חושד יותר בRAM. זכרון מהיר יותר יעשה הבדל? ו8GB? מחשב אחר שלי עובד עם 2*4 והכל מרגיש הרבה יותר מהיר למרות שהוא די ישן (ועם SSD במהירות דומה)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. המחשב שלי קצת ישן הייתי רוצה לשפר אותו (או להחליף רכיבים) בכדי שיוכל להתמודד עם משחקים קלים כמו רובלוקס מעבד INTEL I3-6100@3.7GH MOTHERBOARD (SKYLAKE) H110M-S2PV / INTEL HD GRAPHICS 530 זיכרון DDR3 1600 2X4=8.0G SSD SUNDISK 240G תקציב של 1200 ש"ח בבקשה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
- 4 followers
-
-
שהכונן לבד על הכבל IDE מה עדיף שיהיה מאסטר או על סינגל?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הי במחשב אחד שיש לי אם אני לוחץ על sleep המחשב נכנס לשינה ואין סימן שהוא פועל במחשב החדש אם הוא במצב sleep יש נורה שמהבהבת ככה שאפשר לדעת שהוא עובד נראה לי מסוכן שאני לא יודע שהמחשב ישן או כבוי מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב עולה רואים מסך ירוק עם קשקושים אני לא יכול לראות מה רשום במסך אני לא יכול להיכנס לביוס כי אני לא רואה כלום רק שהXP עולה רואים תמונה והכל תקין לאור זה לא יכול לפרמט את המחשב או לראות ביוס או להכנס אליו ( כלומר לראות באם נכנס איפה ולמה ) מה עושים ???? הוצאתי בטריה כיבתי אותו מהחשמל הורדתי דרברים ( הוספה הסרה ) התקנתי דרברים לא יכול לראות F8 או F12 או כל דבר אחר שהמחשב עולה מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהמקלדת לא מחוברת למחשב הווינדוס לא עולה לי.הוא מבקש שהמקלדת תיהיה בפנים.למה זה?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי חבר'ה,תקשיבו יש לי מלא בעיות במחשב זה כבר באשכול אחר על בעיות עם ה-WINDOWS...מאז שהחלפתי אנטי וירוס קורים לי המון המון בעיות ואחת הבעיות העיקריות במחשב זה שאין לי אפשרות להוריד מהאינטרנט אקספולרר...אני מנסה להוריד מ-FF ופשוט זה לא נפתח לי : אני לוחץ פתח ולא עובד למה ?!מה קרה בגלל אנטי וירוס כל המחשב נדפק לי אבל מה הקשר האינטרנט?? אצל כולם זה עובד רק אצלי לא..מה עושים? זה לא עובד לי בשום דבר ניסיתי לעשות ריסטראט והכל שום דבר לא עובד הבעיה כבר שבוע.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כל מיני צבעים ושורות ורודות על המסך, אני כבר מתייאש. עדיין כמובן הכל עובד לאט מבחינת גלילה/גרירה של חלונות, זה חומרתי או מה? פורמט יפתור את העניין? כי כבר מחקתי והתקנתי את הדרייורים מחדש מליון פעם מישהו יכול לתת לי פירוט בבקשה על איך למחוק את הדריוורים ולהתקין מחדש כולל לינק לגרסא טובה לדריוור של 8600 gt?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר החלפת הארדיסק, נתקלתי בבעיה - המחשב נדלק אך המסך אינו מגיב כאילו המחשב דולק ומציג מסך שחור (המסך תקין ומופיעה הכיתובית שאמורה להיות שהמסך פתוח והמחשב סגור). הלכתי לחנות מחשבים (אש מחשבים בכפ"ס) שהיו נורא נחמדים ואדיבים, ולא גובים כסף על התקנה או בדיקה של המחשב, הוא גילה במקום שעצם העובדה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד גורם לכרטיס להתחמם ולקרוס. החלפתי כרטיס מסך (לX1550PRO ב260 ש"ח) וחשבתי שכל צרותי הסתיימו. נכון לעכשיו, המחשב נדלק, אך לאחר כמה זמן (לפעמים 3 דקות ולפעמים 30) המחשב נתקע (המסך לא זז) ועכשיו קרה לי גם מסך כחול (לגמרי בלי כיתוביות) וכאשר אני מנסה לעשות ריסטרט ידני - המסך אינו מגיב (כמו בפעם הקודמת) ויש צפצוף אחיד מהרמקולים כאילו המחשב מודיע שמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היתה לי בעייה עם הדיסקהקשיח. בזמן העברת מידע גדול ( כ 50-100GB של קבצים) אל ההרד דיסק מדיסק אחר. ( חיבורים ב ESATA) אחרי כ-15-20 דקות אני מקבל הודעת "write delay error" - ראו תמונה מצורפת. העתקת הקבצים נפסקת והמחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. לאחר reset למחשב. המחשב חוזר לזהות את הדיסק הקשיח. בוצע לדיסק הקשיח low level format . והדיסק חזר למחשב. אך עדיין זה קורה. התקנתי את הדיסק במחשב אחר, ושם התופעה לא מופיעה. החומר מועתק עליו בסדר גמור. מה לפי דעתכם הבעייה יכולה להיות אחרי שכבר הבנתי שהבעייה לא בדיסק הקשיח? 1. בלוח? 2. בחיבורי הESATA? 4. בספק בכוח אולי? המחשב די חדש (1 שנה) מערכת הפעלה XP Q6600 זיכרון 4GB דיסקים קשיחים WDC 160 + 320GB לוח אם ג'יגהבייט P965-DS4 תודה על כל ע…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם כרטיס 6600gts. חיברתי עם הכבל שמקבלים עם הכרטיס שבצד אחד יש לו חיבור שנראה כמו SVIDEO רק עם קצת יותר פינים ומצד שני הוא מתחלק ל-4: אחד SVIDEO והשאר חיבורים שנראים כמו scart. היחיד שמראה תמונה זה הכבל שכתוב עליו y-out.חיברתי אליו עם כבל scart ל scart לטלויזיה. יש לציין שבמחשב הישן השתמשתי באותו הכבל ושם ראו בסדר. אני מקבל תמונה חלקה אבל בשחור לבן. בלוח הבקרה של NVIDIA אין אפשרות להעביר ל- composite וניתן לסמן רק auto select או svideo. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ADAPTEC פרסמו סוף סוף גירסה חדשה של ה-ASPI LAYER. הפעם זה מיועד לכל בעלי מערכת הפעלה חלונות שהיא לא 95 אלא חדשות יותר (98, מילניום, 2000 , XP ו-BLACKCOMB למי שלא הבין ). מומלץ לקרוא את הוראות ההתקנה כדי לא לדפוק שום דבר חשוב במחשב שלכם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהתשתית של החשמל בעייתית בגלל החורף הקשה בחוץ בגלל שהמחשב עושה ריסט הבקר של המאווררים נכבה / נדלק בפתאומיות ממש מוזר אם הבקר סגור הוא נדלק בריסט ואם הוא דלוק הוא נסגר בפתאומיות למה ? נכנסתי למיני דאמפ וזה רשם : Probably caused by : win32k.sys ( win32k+a42ee ( מה הפירוש של זה ? בעיה של דרייברים ? ממש מוזר , הפעלתי OCCT וכלום המחשב תקין , אפילו עשיתי OC 25% לראות מה יקרה ולא קרה כלום המחשב עובד רגיל אז למה זה קורה ? 3@2.4 GHZ
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם. קמתי בבוקר ושוב אני נתקל בבעייה במסך המסריח שלי, הוא פשוט לא נדלק. במקרה השארתי את המחשב דולק, ממש במקרה, אולי חודשיים הוא לא נשאר דולק למשך הלילה, ודווקא בלילה האחרון המסך החליט שוב לעשות בעיות. המסך היה על STAND-BY ושקמתי בבוקר הוא היה כבוי ואי אפשר היה להדליק אותו. ברור שמשהו בפנים נשרף. דרך אגב זאת פעם שנייה בתוך שנה שהבעייה הזאת מופיעה במסך הזה LG 755FT למי שזוכר הייתה לי בעייה דומה איתו.. לפי הפרטים שננתי כאן אתם יכולים לשער מה נשרף בו בדיוק? או שכולו הלך? תודה מראש לעונים...
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב שלי מחדש וחסר לי דרייבר לכרטיס קול לאחר בפעלת Cpuz הוא הראה לי את דגם הלוח ולאחר מכן הורדתי והתקנתי את הכרטיס (AC97) בכל אופן לאחר ההתקנה הוא ביקש לעשות אתחול ונחשו מה קרה אחרי ההפעלה מחדש?...בדיוק! כלום. אני מצרף צילום מסך של דגם הלוח ושל מנהל ההתקנים אשמח מאוד אם תעזרו לי לפענח את נושא השלמת התקנת כרטיס הקול..חשוב לציין כי או כרטיס מובנה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-