תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שהמאוורר של המעבד שלי מפסיק לסירוגין את הסיבוב שלו. די בקביעות. הוא מסתובב סבבה, אחרי 10 שניות נעצר ל3 שניות, אחרי זה עוד פעם והלאה והלאה. המחשב שלי הוא עם לוח אם של GIGABYTE: GA-965G-DS3 יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E6320 זה המאוורר המקורי של המעבד. מבדיקה ב SPEEDFAN, הטמרפטורה של המעבד (CORE0/1) היא 30-32 מעלות. רציתי לשאול האם זאת תקלה שהוא פתאום מפסיק להסתובב או שיש מצב שזה נורמלי בגלל שזאת טמפרטורה נמוכה? אם זה לא טוב, מה אפשר לעשות כדי לדעת מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
קיבלתי קירור אוויר לסוקט 775 (גוף מתכת+מאוורר) . מהמאוורר יוצא כבל חשמלי של שלושה סיבים שבקצהו שקע של 3 חורים. לעומת זאת, על הלוח אם (לוח C2D) יש חיבור למאוורר CPU (תקע) שיש בו 4 פינים . אינני יכול לחבר את השקע לתקע (כי המעטפת של 4 הפינים מונעת הכנסת השקע של 3 פינים). שמתי לב שבלוחות פנטיום 3 התקע של המאוורר כולל רק 3 פינים. נתונים אילו ועוד נתונים שאיני רוצה לפרטם כאן הביאו אותי לנחש שהפין הרביעי בתקע של לוחות C2D הוא פין שמעביר סיגנל למאוורר לשנות את מהירות הסיבוב (למשל סיגנל להגביר את מהירות הסיבובים כאשר המעבד התחמם). הייתי רוצה לדעת עד כמה הניחוש הזה נכון. כמו כן אני רוצה לקבל ייעוץ מה עלי עשות במקרה ולא אקבל חלק חסר שמקשר בין הכבל של 3 סיבים לבין התקע של 4 פינים.…
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כנראה הוא נהרס... הוא מת בשלבים בהתחלה הוא לא עשה POST ולפי הLED ראיתי שזה אומר CPU DAMAGED OR NOT INSERTED PROPERLY והיה ריח של עשן... חח בקיצור עכשיו ניסיתי עם אמפרמטר לראות מה עם המסילה של ה12V כי הוא לא הפעיל בכלל ת'HD ואת הצורב וכו" אז בטעות הרי צריך להכניס את האדום ואת השחור... הכנסתי ת'אדום כמו שצריך והשחור נגע במתכת של המחשב... בקיצור המחשב התכבה ומאז לא מתעורר בכלל... עכשיו השאלה היא האם בכלל יש מצב להחיות אותו... כי אין לי ממש כסף למחשב(לצרכים של עבודות וכו") ומה הלך פה ממה שעשיתי...? הספק כוח? (לפי מה שקראתי הספק כוח אם הוא לא נותן ללוח אם כמו שצריך אז הLED מראה דברים לא נכונים) בקיצור בלאגן גדול תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום מעניין אותי לדעת איך פועלת הטכנולוגיה של המחשבון יש לטכנולוגיה הזאת שם? אני פשוט שיחקתי בזה קצת היום ואני לא מבין בכלל איך זה עובד (ובמיוחד איך בטריית AA אחת מפעילה אותו לכל כך הרבה זמן)
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר למימוש אחריות של כרטיס מסך... יש לי את המחשב שפה בצד ועכשיו המחשב עושה לי רסטים כבר מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך....בהתחלה היה לי את הדגם הרגיל של c3d כ איזה שבועיים ואז החליפו לי לגרסאת ה twin turbo....לאחר שהחליפו לי את הכרטיס מסך המחשב התחיל לעשות לי ריסטים לסרוגין בתוך משחקים והחשד העיקרי של הוא בכרטיס מסך.... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף את הדגם של הכרטיס מסך בכרטיס מסך שווה ערך לכרטיס שלי או שהם יביאו לי את אותו דגם שיש לי..? תודה לכול העוזרים
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש amd a64 3000+ לא מזמן הוא החליף את הקירור הישן שלו בקירור חדש וכתוצאה מכך הוא חושב שהוא פגע במעבד בעת ההרכבה איך הוא יכול לבדוק שהמעבד תקין? ושהוא מתפקד 100%?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אופס בטעות פתחתי את הנושא פה מצטער!!!!!! אוקיי חבר שלי ביקש ממני את המפרט של המחשב ואמר שגם הוא רוצה לקנות אחד כזה אז הוא אמר לטכנאי שלו ותראו את התגובה חבר שלי: הנה המפרט שלו- לוח אם: MSI 965 מעבד: קונרו 1886 MHZ 6300 - Intel זיכרון: (512X2) 1024 MB דיסק קשיח: SATA 2 WD 160 GB כרטיס מסך: Geforce 7600 GT 256 MB DDR3 PCI-E ספק כוח: (שכחתי איזה חברה) 400W כרטיס קול: 9.1 ערוצים (נראה לי יכול להיות שזה 7-8 אבל הוא טוב) כרטיס רשת: 1 GB On-Board מה אתה אומר?? הטכנאי: תגיד לו זרוק אותו לפח חבר שלי: מה?? אתה רציני?? הייתי אצל חבר שלי מחשב קטלני ביותר הטכנאי: כן כי הלוח שלו זבל ובטח הדיסק סוג ג' והכרטיס מסך של אמ אס איי מוגדר כבר כחרא (אני עדיין לא הבנתי מה הטמבל רוצה הלוח אם של M…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום שאני מסתכל ב-cpu-z ב core voltage הוא קופץ האם זה תקין? יכול להיות שיש לי בעיה בספק כוח?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי מחול סוללה ניידת של אסוס שאמורה להיות 45,000 mwh אבל בתוכנה מסויימת רשום שהיא שווה MWH 42,700 אחרי יום אחד של שימוש היא ירדה ל42,225 האם אפשר לומר שהבטרייה מזוייפת? האם יש אפשרות לדעת אם הסוללה שייכת לASUS?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון . אם אין סוללה על הלוח אם זה יכול לגרום לריסט פתאומי? איפה אני יכול לקנות אותה ? ואם צריך סוללה מסוימת לכל לוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יכול להיות שנורת חיווי של לוח אם תדלק למרות שבבידוד הספק בעזרת קיצור חוט ירוק וחוט שחור וחיבור למתח ACDC המאורר לא מסתובב?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן ליקנות כרטיס מסך 7600GT 256MB DDR3 הבעיה היא שאני חושש שהספק שלי לא יהיה מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך הזה... יש לי במחשב: ATHLON64 3200 AM2 לוח אם msi K9NGM כרטיס מסך כרגע O.B אני מתכנן ליקנות את ה 7600GT הספק שלי ג'נרי כתוב עליו חברה GYRO max 500W הספק הזה יספיק? עוד משהו כתוב: 12V 18A 5V 50A 3.3V 28A -5V 0.8A -12A 1.0A 5VSB 2.5A תודה יקיר
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי שני ספקי כוח בבית אחד שאני משתמש בו הוא SKY ONE P-4 400W ATX12V והשני הוא L&C LC-235ATX אמרו לי משהו בקשר לגנארי לא גנארי וכל מיני שטויות עכשיו לשאלה שלי, האם הספקים האלו יוכלו להריץ את הכרטיס מסך הזה(תקן AGP) http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 שאלה שניה: כתוב לי בחוברת של הלוח אם שהAGP שלי הוא עד 1.5V זה מספיק לכרטיס הנזכר לעיל?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
עובר לדירה שכורה עם אילוצים של מיקום דברים. האם יש דרך לעבוד בין נייח למסך המחשב באופן אלחוטי? ידוע לי שבנייח אפשר להכניס כרטיס אלחוטי. אבל המסך הוא לפני מספר שנים ולא חושב שיש לו אופציה אלחוטית. ( אם בכלל יש דבר כזה במסכי מחשב- יודע שיש בטלויזיות חכמות).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי היום מסין DOK USB3 בנפח 64GB. הדיסק היה לא מפורמט. מערכת WIN-XP שאיתה אני עובד סירבה לפרמט את ה- DOK. העלתי מתקליטור את מערכת WIDOWS-PE . כידוע WINDOWS-PE היא מערכת LIFE , כלומר מותקנת כולה בזכרון RAM של המחשב. מערכת PE זו איפשרה לי להתקין ב- DOK פורמט NTFS ונראה לכאורה שה- DOK פועל היטב כך. למרות שה- DOK אמור לפעול במהירות מירבית דרך חיבורי USB3 --- כל הפעולות נעשו תחת יציאות USB2 מכיוון שבמחשב שלי יש רק יציאות USB2. (אגב ה- DOK הזה מהיר מאוד אפילו תחת USB2.) העניין הוא שהייתי מעדיף שהפירמוט יהיה FAT32 (כדי שה- DOK יוכל להיות שמיש תחת מערכות הפעלה רבות ככל האפשר). אבל, כאמור, לא הייתה לי אופציה כזו. השאלות שלי הן: 1) האם אני מנוע בכלל לפרמט את ה- DOK בפורמט …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יודע איזה זיכרון הלוח אם שלי צריך ומה הכמות המקסימאלית של זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הי כולם, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד שלי ורציתי להבין איך אפשר לדעת שלמשל כרטיס מסך שאני בוחר מתאים ללוח אם שיש לי. אני אשמח לתשובות גם אולי טיפה יותר טכניות שאני אוכל ללמוד את הנושא, תודה!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
כל פעם שאהי נכנס לווידוס אני מקל את ההודעה שיש בתמונה , לפי מה שהבנתי הוא מחפש עוד כרטיס מסך שיעבוד ב SLI כאשר יש לי רק כרטיס אחד!!! אם כן ,מה אני צריך לשנות בהגדרות על מנת שהודעה זו לא תציק לי כל פעם???? ועוד שאלה, איך אני מבטל את הסמל המעצבן של windows security alerts ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה אני יודע שיש אפשרות לעצור אותו ולראות מה כתוב אז עם מישהוא יכול להגיד לי מה עושים תודה.
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה פשוטה קניתי כרטיס מסך 8800GT והמאורר שלו כל הזמן מרעיש בצורה מפחידה יש איזה שהיא אפשרות לשלוט עליו ? האם הוא אמור להיות כל הזמן על הMAX שלו? כי גם כשאני מפעיל משחקים הוא לא משתנה המהירות סל"ד שלו תודה לעונים יש לציין שלפני כן היה לי 7600GT שרק שהייתי מפעיל משחקים או סרטים היה מפעיל את המאורר של עצמו יכול להיות שפה לא ככה?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם השאלה שלי היא פשוטה יש לי שלושה סלוטים של זיכרונות האם אני יכול לחבר סטיק אחד בסלוט ה-1 וסטיק אחד בסלוט ה-3 ובעצם להשאיר את הסלוט ה-2 ריק? יש מצב שתהי'ה איזושהי בעי'ה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
-
יש לי לוח ASUS 8KDA3J ו AMD 3200 64 תושבת 754 :< למי שלא יודע הלוח לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR השגתי 2 GB (ב 2 סלוטים של GB) של DDR PC2100 השאלה שלי האם כדאי לי להשים את ה 2GB או להשאיר את ה 1GB שיש לי כרגע (PC3200) אגב המחשב בעיקר לאינטרנט אבל תוכנות יחסית כבדות, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק לכמות זמן של עד חודשיים, ולפעמים גם משחק.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחר אני קונה מעבד-לוח אם+זכרונות חדשים...... וואני רוצה להשתמש בהארד דיסק החדש אז אני צריך לעשות משהו או פשוט לחבר את לחבר את הלוח אם וגמרנו עניין?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-