תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... ברצוני לדעת האם ביטול העדכונים של וינדוס 7 עלול להזיק או שזה לא ממש יגרום לשינוי כלשהו, אני שואל זאת מכיוון שבזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי נהיה ממש איטי אחרי כמה עדכונים שעשיתי כמו למשל: KB4343894 https://support.microsoft.com/he-il/help/4343894/windows-7-update-kb4343894 העדכון עצמו שוקל 229.2MB וכמובן אחרי ששמתי לב שהמחשב שלי נהיה די איטי אז מחקתי את העדכון והכול חזר לעבוד בסדר גמור, כרגע ביטלתי את העדכונים של הוינדוס. אשמח לתשובות תודה מראש. זאת החומרה של המחשב שלי: מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windfor…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , האם המערכת הפעלה הזאת ( WINDOWS 8.1ׂ) מהרגע שאני מתקין אותה במחשב החדש שלי ..היא תאתר אוטומטית את הדרייבר של המעבד והכרטיס קול והרשת או שאני צריך להסתבך ולהתקין לבד ...? ועוד שאלה קטנה האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך שלי דרייבר מ nvidia או מ EVGA כי הוא נקרא EVGA GTX 770 .... ? תודה רבה לכל הועזרים .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי לפני כמה שנים שSSD מחזיק תקופה של שנתיים שלוש עד שחייבים להחליף אותו, האם זה עדיין נכון וכמה זמן זה מחזיק לכם מניסיון ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב , אנסה לקצר את הסיפור אז אני אכתוב בנקודות 1. במחשב PC הישן היה HD עליו הותקן במקור WIN7 HOME 32 BIT OEM. 2. שודרג בחינם ל WINDOWS 10 HOME 32 BIT 3. נקנה מחשב חדש , ה HD הועבר כמו שהוא למחשב החדש. הכל עבר חלק בלי בעיות (די מפתיע). האקטיבציה בוטלה (הגיוני). 4. עשיתי אקטיבציה מחדש (ולהפתעתי) זה עבד. 5. הורדתי את media creation tool ויצרתי התקנה של WIN10 HOME 64 BIT. 6. כשנשאלתי היכן להתקין את WIN10 64 BIT שמתי לב שה HD מחולק ל 3. 1. reserved partition 2. C 3. oem partition 7. בחרתי ב C 8. התקנה הסתימה , הכל עבר חלק , אקטיבציה המשיכה לעבוד. ולשאלה...מה זה oem partition ? האם האקטיבציה …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מעוניין לדעת איך לעשות בדיקה כללית ללוח אם, מעבד והזיכרון ואם איזה תוכנה מומלץ לבצע את הבדיקה לראות שהכל תקין. אני לא יודע מה הטמפרטורה צריכה להיות או איך אני יודע שהרכיבים עובדים בצורה תקינה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה או להפנות אותי למדריכים הרלבנטים. הלוח GIGABYTE G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov המעבד Intel Core i7-3930k http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-12M-Cache-up-to-3_80-GHz והזיכרון Crosair XMS3 8GB http://www.corsair.com/en-us/xms3-8gb-ddr3-memory-kit-cmx8gx3m1a1600c11 - - - תגובה אוחדה: - - - אגב המעבד שלי יכול להגיע ל 3.80 GHz וכרגע הוא על 3.20 GHz האם מומלץ ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 2 מחיצות , בC יושבת מערכת ההפעלה וחוץ מזה יש לי הארדיסק נוסף (D). בזמן שגלשתי הערב בכרום, הווינדוס התריע על תוכנה זדונית, מיד סגרתי את האתר. לאחר מכן באתי להכנס לכונן D , אבל הוא לא היה קיים. ריסט גם כן לא עזר, ואחרי בדיקה בביוס נראה שהוא נעלם. במחשב היו מותקנות 2 תוכנות AV ,אחת של AVG השניה של מקאפי. הרצתי סריקה בAVG והוא מצא את התוצאה המצורפת בתמונה. עשיתי REMOVE SELECTED וזה לא עזר. לאחר מכן, אחרי חיפוש בגוגל , החלטתי להסיר את המקאפי, ובסיום כאשר ביצעתי ריסט למחשב, כונן D חזר. מישהו יכול לשער מה הסיבה? זאת התנגשות של 2 האנטי וירוסים? או איזה וירוס ש'התלבש' על המקאפי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה קולות שדומות מאוד לקולות שעשה מטוס קטן בזמן המראה.......... לדעתי הבעיה היא בספק...... המאווררים האחרים בסדר...... השאלה שלי היא האם זה אכן אפשרי שהקולות הם מהספק ואם כן אז תתנו לי המלצה לספק כוח טוב...... יש לי מחשב intel 1.7.... תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי windows 2000 עם מעבד AMD 1800XP על לוח אם ג'גהבייט , הרד דיסק IBM 20GB. לפני שבועיים החלפתי צורב ומאז הדיסק לא מתפקד כמו שצריך. הצורב הקודם היה ריקו 7125 ולאחר ההחלפה לא הצלחתי להעלות את ה windows - הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. נכנסתי לביוס וראיתי שהוא כן מזהה את הצורב החדש כצורב ואת הדיסק כרגיל , ואחרי שיצאתי לא היתה בעיה והמחשב עלה כרגיל. החל מאז הדיסק הקשיח לא עובד כמו שצריך - בעקרון הכל עובד כרגיל ועובד מהר, אבל כל פעולה שקשרוה לשמירת מידע גדול על הדיסק לוקחת הרבה הרבה יותר זמן מהרגיל (עיבוד קבצי WAV בגודל 1GB למשל לוקחים לי לפחות פי 4 זמן מפעם) או ripping של תרגום DVD (קבצים של 100MB) דוגמא נוספת: כשצרבתי ב nero דיסק עם ה richo , לפעמים הייתי בו…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חבר שלי רכש את המחשב הנייד של TOSHIBA מדגם L500 pro sattalite והיה לו דרייבר של כרטיס מסך (ATI) ישן אז רציתי לתומי לעדכן אותו לדרייבר החדש, הורדתי את הדרייבר 10.3 מחקתי את הישן עם הdriver swepper התקנתי כביכול לאחר הריסטרט המחשב לא קולט את הדרייבר ויותר מכך הרזולוציה נמוכה ואי אפשר להגדיל, נסיתי לבדוק באתרים דרייברים נוספים ושיחזור מערכת אבל לשווא, מישהו בקשה יכול לעזור לי??!! לא נעים לי מהבן-אדם.. :s05: נ.ב יש לו מערכת הפעלה WIN7 PRO.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 וניסיתי להתקין על המחשב Win Vista Ultimate 64 bit והמחשב נתקע לי בתחילת ההתקנה !! אז התקנתי את ה Win Vista Ultimate 32 bit וההתקנה הצליחה! אז יש לי שאלה, האם עכשיו המחשב שלי עובד יותר לאט ממה שהוא יכול? האם אני מנצל את היכולת שלו עד הסוף ככה?…
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הורדתי את ה EIST בביוס בגלל שזה הוריד לי את התדר מ 2.9GHZ ל 1.5GHZ זה יכול להרוס לי את המעבד ? ויש לי עוד שאלה , היה לי 2 גיגה זיכרון הורדתי את זה ושמתי 2 סטיקים של 4 גיג'ה 1333 אבל המעבד שלי מאוד חלש G2020 הוא יכול לעשות לי צוואר בקבוק ולהגביל לי את הזיכרון ? ( 8GB )
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום מותקנים אצלי הדרייברים של הקול ac 97 לאחרונה היתה ירידה בעיה בביצועי הקול כלומר שיחקתי בכבל של הaudio בשביל שישמעו קול. לרוב אני שומע באוזניות ולאחרונה לפעמים שמעו באוזניה אחת ולפעמים לא בכלל עכשיו אין בכלל audio לא מהאוזניות ולא מהרמקולים יש לי לוח gigabyte ga-k8nf-9
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כרטיס SSD 120 גיגה והוא כמעט מלא.. זה יכול לגרום לאיטיות כלשהי או הורדת FPS במשחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יודע אם יש עידכונים לביוס שלי? ואם כן איך אני מבצע אותם? זה מסוכן? צריך לגבות משהו לפני?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אם לא תעבירו אותי יש לי וינדוס 7 64 ביט ועכשיו נכנסתי לביוס וראיתי ת'אפשרות הזאת (לפי המודגש) ************************************************** ***** Power Management Setup ************************************************** ***** ACPI Suspend Type.....................: [s3(STR)] USB Device Wake-Up From S3............: [Enabled] Soft-Off by PWR-BTN...................: [instant-Off] PME Event Wake Up.....................: [Disabled] Power On by Ring......................: [Disabled] Resume by Alarm.......................: [Disabled] Date(of Month) Alarm..................: Everyday TIme(hh:mm:ss) Alarm..................: 0 : 0 : 0 HPET Support......…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מהם זה בדיוק ואיך אני אמור לדעת במה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, קניתי ארד דיסק חדש, חברתי אותו למחשב. אני יודע, שעכשיו צריך להגדיר אותו דרך הביוס, אבל המחשב הזה לא שייך לי ואני לא מצליח לעלות את הביוס ע"י לחיצה על מקש DEL במסך הפתיחה. 1. איך אפשר להיכנס לביוס? 2. איך אני מגדיר אותו דרך שם? 3. מה שנשאר אחר כך זה רק לפרמט את הארדיסק דרך הווינדוס?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב! לא בדיוק בעיה טכנית, יותר שאלה... יש לי כונן מכאני בעל נפח של 1TB וכונן נוסף SSD בנפח 64GB רציתי לשאול כאן כיוון שאני לא בטוח מה עדיף יותר? להתקין את מערכת ההפעלה על כונן ה SSD ולהשתמש בכוני המכאני ככונן לתוכן בלבד? או שעדיף להשתמש בכונן המכני ולהיעזר בכונן הSSD כמעין CACHE MEMORY באמצעות Intel RST? אני שואל אם מבחינת מהירות או יציבות יש הבדל בין בין שתי הקונפיגיורציות ואם כן אשמח לשמוע מה ההבדל ומה עדיף תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים התחלתי לקבל הודעת שגיאה מהווינדוס 7 לגבי זה שיש שגיאה בדיסק הקשיח ועליי לגבות מיד את כל הנתונים. שאני מאתחל את המחשב אז קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: SEC Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status Bad, Backup, and Replace ואז רק אחרי לחיצה על F1 ההוינדוס עולה. אני חייב לציין שאני לא מרגיש שום שינוי בפעילות של המחשב,הכל רגיל. מה עושים בשגיאה כזו? הדיסק קשיח הוא מסוג SEGATE 3500410AS SATA 2,יש לי אותו כבר עוד מעט 3 שנים והוא עדיין באחריות. תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום רב, חג פסח שמח לכולם. שאלתי היא כזו, ברשותי קיימת המערכת והשאלה הבאה: 1. האם אני יכול לבד להזמין ופשוט לחבר סט נוסף של זכרון מאותו המק"ט (8GBX2) וזה יעבוד? בחברה שקניתי ממנה את המחשב אמרו לי שלא בטוח שזה יעבוד ושצריך להביא את המחשב למעבדה, מה רמת הביטחון שאצליח לעשות את זה לבד ולא אניח את כספי על קרן הצבי? 2. משחה טרמית, מה הכי מומלץ למעבד שיש לי מבחינת אורך זמן ואמינות (שאכן יעשה את העבודה) וממה להמנע? 3. תודה רבה מראש - הסיבה שאני מעוניין להוסיף RAM זה מכיוון שלפעמים בזמן WT אני חווה תקיעות קטנות ומעצבנות וגם ירד המחיר בחצי - למי שרוצה לשאול בחזרה מוזמן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה, יש לי 512 מגה דידיאר במהירות 333 MHZ וכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק ליומיים עם האמיול פתוח פיתאום הכל מתחיל לעבוד קצת לאט בצורה מעצבנת ונישאר לי רק 225 מגה פנוי בזיכרון אחרי היומיים האלה... נגיד שאני משחק בקווייק 3 (כן כן הישן והטוב) פיתאום המשחק כזה ניתקע לחצי שניה וממשיך ואז הפריים רייט נהיה איטי לכמה שניות וחוזר לפריים רייט הרגיל שלו... ככה זה קורה כל כמה זמן כשהמחשב פתוח עם האמיול ליומיים... עכשיו, חשבתי להוסיף עוד 256 מגה זיכרון בשביל שהמחשב שלי יעבוד חלק תמיד, כאילו שעשיתי ריסטארט לא מזמן גם אם המחשב דלוק יומיים עם האמיול, זה ניראה לכם יעזור? או שזה שהמחשב מתחיל לעבוד לאט בכלל לא קשור לזיכרון? תודה לכל העונים, אם משהו לא מובן דווחו ואני מייד יתקן.
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד 120GB S-ATA133 ואני רוצה להוסיף כונן של חבר כדי לצרוב כמה דברים. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה לי את הכונן, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. יש לציין שהכונן שאני מנסה לחבר אינו S-ATA. מה אני יכול לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות לי עמדת נהיגה שתכלול מסך 32 טלוויזיה בגודל 32 אינטש . אני מעוניין לחבר את המסך למחשב ב-HDMI ובמקביל שיהיה מחובר למסך סמסונג 28 אינטש שמחובר ב-DP. אחד ב-HDMI והשני ב-DP. השאלה היא כזאת. האם אוכל להריץ משחק (למשל PROJECT CARS) במסך של הטלוויזיה בלי בעיה? אני מריץ ווינדוס 10 חוקי. תודה, שמוליק
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן, יש לי MSI WIND U100 והזמנתי בשבילו מקלדת חדשה. המחשב היה תקופה ארוכה ללא מקלדת, ועכשיו הוצאתי אותו מהמזווה והחלטתי לטפל בבעיה... בהרכבת המקלדת פעלתי לפי המדריך הזה: http://kamlau.com/hardware/replacing-the-msi-wind-netbook-keyboard ושמתי לב שהחלק השחור, שאמור לנעול את הכבל של המקלדת, לא קיים בחיבור עצמו במחשב. מדובר בחלק הזה: http://farm4.static.flickr.com/3531/3914258847_1741f0e9c4.jpg (הפס השחור על החיבור הלבן) ניסיתי כבר עשרות קומבינות מסוגים שונים כדי שהכבל יהיה יציב ויעמוד במקומו, ללא הצלחה. כל פעם הכבל יוצא קצת, וכתוצאה מכך מספר מקשים מפסיקים לעבוד. האם יש איזשהו פתרון יצירתי לכך?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-