עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Celerox,

שלום שלום , הורדתי את הדרייבים החדשים של nvidia לכרטיס מסך שלי שהוא gforce 8800 GTS אחרי שהתקנתי כל קובץ וידאו שאני מפעיל הגאמה שלו בהירה מידי ניסיתי לשנות את הגאמה ולעשות color correction אבל אחרי שאני סוגר את הקובץ ופותח שוב הוא עוד פעם עושה את הגאמה בהירה מידי , ניסיתי לשמור גם את העדיפויות שלי וזה עדיין לא עובד.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by dviraz,

יש לי את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 וניסיתי להתקין על המחשב Win Vista Ultimate 64 bit והמחשב נתקע לי בתחילת ההתקנה !! אז התקנתי את ה Win Vista Ultimate 32 bit וההתקנה הצליחה! אז יש לי שאלה, האם עכשיו המחשב שלי עובד יותר לאט ממה שהוא יכול? האם אני מנצל את היכולת שלו עד הסוף ככה?…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by FordF13,

הורדתי את ה EIST בביוס בגלל שזה הוריד לי את התדר מ 2.9GHZ ל 1.5GHZ זה יכול להרוס לי את המעבד ? ויש לי עוד שאלה , היה לי 2 גיגה זיכרון הורדתי את זה ושמתי 2 סטיקים של 4 גיג'ה 1333 אבל המעבד שלי מאוד חלש G2020 הוא יכול לעשות לי צוואר בקבוק ולהגביל לי את הזיכרון ? ( 8GB )

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by wooper,

שלום מותקנים אצלי הדרייברים של הקול ac 97 לאחרונה היתה ירידה בעיה בביצועי הקול כלומר שיחקתי בכבל של הaudio בשביל שישמעו קול. לרוב אני שומע באוזניות ולאחרונה לפעמים שמעו באוזניה אחת ולפעמים לא בכלל עכשיו אין בכלל audio לא מהאוזניות ולא מהרמקולים יש לי לוח gigabyte ga-k8nf-9

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by אורי סלמן,

יש לי כרטיס SSD 120 גיגה והוא כמעט מלא.. זה יכול לגרום לאיטיות כלשהי או הורדת FPS במשחקים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by xtract1,

איך אני יודע אם יש עידכונים לביוס שלי? ואם כן איך אני מבצע אותם? זה מסוכן? צריך לגבות משהו לפני?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by rann,

לא יודע אם זה קשור לפה אם לא תעבירו אותי יש לי וינדוס 7 64 ביט ועכשיו נכנסתי לביוס וראיתי ת'אפשרות הזאת (לפי המודגש) ************************************************** ***** Power Management Setup ************************************************** ***** ACPI Suspend Type.....................: [s3(STR)] USB Device Wake-Up From S3............: [Enabled] Soft-Off by PWR-BTN...................: [instant-Off] PME Event Wake Up.....................: [Disabled] Power On by Ring......................: [Disabled] Resume by Alarm.......................: [Disabled] Date(of Month) Alarm..................: Everyday TIme(hh:mm:ss) Alarm..................: 0 : 0 : 0 HPET Support......…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. מהם זה בדיוק ואיך אני אמור לדעת במה לבחור?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. שלום, קניתי ארד דיסק חדש, חברתי אותו למחשב. אני יודע, שעכשיו צריך להגדיר אותו דרך הביוס, אבל המחשב הזה לא שייך לי ואני לא מצליח לעלות את הביוס ע"י לחיצה על מקש DEL במסך הפתיחה. 1. איך אפשר להיכנס לביוס? 2. איך אני מגדיר אותו דרך שם? 3. מה שנשאר אחר כך זה רק לפרמט את הארדיסק דרך הווינדוס?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by highmiko,

שלום רב! לא בדיוק בעיה טכנית, יותר שאלה... יש לי כונן מכאני בעל נפח של 1TB וכונן נוסף SSD בנפח 64GB רציתי לשאול כאן כיוון שאני לא בטוח מה עדיף יותר? להתקין את מערכת ההפעלה על כונן ה SSD ולהשתמש בכוני המכאני ככונן לתוכן בלבד? או שעדיף להשתמש בכונן המכני ולהיעזר בכונן הSSD כמעין CACHE MEMORY באמצעות Intel RST? אני שואל אם מבחינת מהירות או יציבות יש הבדל בין בין שתי הקונפיגיורציות ואם כן אשמח לשמוע מה ההבדל ומה עדיף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by ori24,

ביומיים האחרונים התחלתי לקבל הודעת שגיאה מהווינדוס 7 לגבי זה שיש שגיאה בדיסק הקשיח ועליי לגבות מיד את כל הנתונים. שאני מאתחל את המחשב אז קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: SEC Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status Bad, Backup, and Replace ואז רק אחרי לחיצה על F1 ההוינדוס עולה. אני חייב לציין שאני לא מרגיש שום שינוי בפעילות של המחשב,הכל רגיל. מה עושים בשגיאה כזו? הדיסק קשיח הוא מסוג SEGATE 3500410AS SATA 2,יש לי אותו כבר עוד מעט 3 שנים והוא עדיין באחריות. תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  12. שלום רב, חג פסח שמח לכולם. שאלתי היא כזו, ברשותי קיימת המערכת והשאלה הבאה: 1. האם אני יכול לבד להזמין ופשוט לחבר סט נוסף של זכרון מאותו המק"ט (8GBX2) וזה יעבוד? בחברה שקניתי ממנה את המחשב אמרו לי שלא בטוח שזה יעבוד ושצריך להביא את המחשב למעבדה, מה רמת הביטחון שאצליח לעשות את זה לבד ולא אניח את כספי על קרן הצבי? 2. משחה טרמית, מה הכי מומלץ למעבד שיש לי מבחינת אורך זמן ואמינות (שאכן יעשה את העבודה) וממה להמנע? 3. תודה רבה מראש - הסיבה שאני מעוניין להוסיף RAM זה מכיוון שלפעמים בזמן WT אני חווה תקיעות קטנות ומעצבנות וגם ירד המחיר בחצי - למי שרוצה לשאול בחזרה מוזמן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

ככה, יש לי 512 מגה דידיאר במהירות 333 MHZ וכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק ליומיים עם האמיול פתוח פיתאום הכל מתחיל לעבוד קצת לאט בצורה מעצבנת ונישאר לי רק 225 מגה פנוי בזיכרון אחרי היומיים האלה... נגיד שאני משחק בקווייק 3 (כן כן הישן והטוב) פיתאום המשחק כזה ניתקע לחצי שניה וממשיך ואז הפריים רייט נהיה איטי לכמה שניות וחוזר לפריים רייט הרגיל שלו... ככה זה קורה כל כמה זמן כשהמחשב פתוח עם האמיול ליומיים... עכשיו, חשבתי להוסיף עוד 256 מגה זיכרון בשביל שהמחשב שלי יעבוד חלק תמיד, כאילו שעשיתי ריסטארט לא מזמן גם אם המחשב דלוק יומיים עם האמיול, זה ניראה לכם יעזור? או שזה שהמחשב מתחיל לעבוד לאט בכלל לא קשור לזיכרון? תודה לכל העונים, אם משהו לא מובן דווחו ואני מייד יתקן.

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by pavlo,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד 120GB S-ATA133 ואני רוצה להוסיף כונן של חבר כדי לצרוב כמה דברים. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה לי את הכונן, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. יש לציין שהכונן שאני מנסה לחבר אינו S-ATA. מה אני יכול לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  15. אני מעוניין לבנות לי עמדת נהיגה שתכלול מסך 32 טלוויזיה בגודל 32 אינטש . אני מעוניין לחבר את המסך למחשב ב-HDMI ובמקביל שיהיה מחובר למסך סמסונג 28 אינטש שמחובר ב-DP. אחד ב-HDMI והשני ב-DP. השאלה היא כזאת. האם אוכל להריץ משחק (למשל PROJECT CARS) במסך של הטלוויזיה בלי בעיה? אני מריץ ווינדוס 10 חוקי. תודה, שמוליק

16. Started by ftamsut,

אהלן, יש לי MSI WIND U100 והזמנתי בשבילו מקלדת חדשה. המחשב היה תקופה ארוכה ללא מקלדת, ועכשיו הוצאתי אותו מהמזווה והחלטתי לטפל בבעיה... בהרכבת המקלדת פעלתי לפי המדריך הזה: http://kamlau.com/hardware/replacing-the-msi-wind-netbook-keyboard ושמתי לב שהחלק השחור, שאמור לנעול את הכבל של המקלדת, לא קיים בחיבור עצמו במחשב. מדובר בחלק הזה: http://farm4.static.flickr.com/3531/3914258847_1741f0e9c4.jpg (הפס השחור על החיבור הלבן) ניסיתי כבר עשרות קומבינות מסוגים שונים כדי שהכבל יהיה יציב ויעמוד במקומו, ללא הצלחה. כל פעם הכבל יוצא קצת, וכתוצאה מכך מספר מקשים מפסיקים לעבוד. האם יש איזשהו פתרון יצירתי לכך?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6-3050ej הסוללה במחשב שלי הלכה לעולמה, המחשב הגיע עם סוללה של 6 תאים בחיפוש אחר סוללה חדשה ראיתי סוללות חזקות יותר. רציתי לדעת אם אפשר להרכיב סוללה חדשה יותר של 12 תאים למשל או 9 תאים

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  18. שלום , אני מוסיף תמונה מישהו יודע במקרה למה הhd1 מתחמם והמחשב חדש ?

19. שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. Started by surfface,

היה לי תקלות והתקנתי את החלונות מחדש ויש לי 2 בעיות 1 הצורב מזוהה בביוס , אבל בלחלונות שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו ושאני מכניס דיבק אין תגובה(למורת שאין בעיה להריץ לינוקס מהכונן דרך בוט) מובר על צורב NEC 3540 2 יש לי בעיות NVMIXER ואין לי קול בחלק מהיציאות לא הצלחתי למצוא דריור

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by sherf,

יש לי על המחשב כונן די וי די שאין לי מושג של איזה חברה הוא כי זה לא רשום בשום מקום ואין לי את הקופסא... ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אני אמור לקבל מחשב חדש בימים הקרובים. השאלה היא איך אני יכול להעביר את התכולה שנמצאת על שני HD במחשב הישן למחשב החדש מדובר על כ 50 ג'יגהבייט ויש לי רק מסך אחד, מקלדת אחת ועכבר אחד. האופציות שאני מכיר : 1. נגן MP3 עם 1GB זכרון - זה אומר העתקה איטית (USB 1) של 1GB ניתוק מסך ועכבר במחשב ישן חיבור מסך ועכבר במחשב חדש העתקה למחשב חדש, שוב ניתוק וחוזר חלילה 2.פירוק שני ה HD מהמחשב הישן והרכבה זמנית במחשב החדש - קודם כל אופציה לא רצויה מבחינתי(לא הייתי רוצה לפרק ולגעת במחשב חדש עם אחריות. וכמו כן שני ה HD הישנים בחיבורי IDE והמחשב החדש SATA 2 האם בכלל השאירו את חיבורי ה IDE של פעם. האם יש דרך אחרת יותר פשוטה ? אולי אפשר ליצור איכשהו רשת ? תודה מראש לכל העונים איליה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  23. שלום לכם. שאלה חשובה: אם קניתי מחשב חדש וכשהדלקתי תמחשב הוא שואל אותי: start widows normally? במידה ולוחצים כן אז עולה אשף תיקון בעיות. האם זה אומר שמכרו לי הרדיסק משומש??? ההרדיסק corsair force 3 128 ssd דחוף מאוד. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  24. חג שמח לכולם. אני לא ידעתי אם זה המקום הכי מתאים, בכול אופן ביום שבת אני נוסע לאילת ואני רוצה להוריד בנתיים כמה סרטים מKAZZA וכדומה.. עכשיו יש לי עוד איזה 2GB להוריד אני פשוט רוצה לראות את הסרטים עם חברים יום יומים אחרי שאני חוזר מאילת.. אין לי בעיות של חום יתר המעבד של הוא 1.6GHZ INTEL של WILLAMETTE הטמפרטורה שלו במאמץ היא 48 וטמפרטורה של לוח אם 35 גם במאמץ הם יש סיכוי שאם אני אשאיר את הKAZZA משהו יקרה לכרטיס מסך מעבד לוח אם יכול להיות שמשהו ישרף כי אף פעם לא השארתי את המחשב שלי דלוק יותר מיום בעבודה.. תודה מראש לעוזרים. צום קל :auto: :anim-jjd: :alcoholic:

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  25. היי יש לי מחשב עם RTX 3060 וRYZEN 5 3600 (המפרט המלאה למטה) וכשאני משחק RED DEAD REDEMPTION על 60 FPS ועל הגרפיקה הכי טובה אחרי כמה דקות המחשב שלי ממש מתחמם. בדקתי את הטמפרטורה בNZXT CAM וזה הראה לי שהCPU על בערך 90 מעלות צלזיוס והGPU בערך על 70 מעלות צלזיוס. כשאני רק עם DISCORD, CHROME, NZXT CAM פתוחים במחשב הCPU שלי על 54 מעלות צלזיוס והGPU על 53 מעלות צלזיוס. האם ההתמממות של המחשב בזמן שאני משחק RED DEAD זה משהו תקין או לא, עם זה לא תקין מה עלי לעשות כדי לסדר את זה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים